.

Körde på the city- frisyren för första gången. Väldigt obehagligt med mittbena.. Hit eller diss?


hos sofia.igen

tjoho nu är jag tillbaka här igen. När jag kommer in sitter Isabella fastklistrad framför datorn och lyssnar på musik på högsta volymen , siham är halvt död eller något och sofia hoppar runt, sjunger och vill ta livet av sig för hon inte har någonting att ha på sig imorgon. Jag blev genast på bra humör och började hoppa runt med sofia (blev så dansig av dansen). Efter typ en kvart insåg Isabella (som satt fastklistrad i datorn) att jag var här,tack för den..

Imorgon är det Valborg! tjoho. Det blir picknick med massa roligt folk i stadsparken på dagen och sen ska vi hem hit och grilla med min family och sen nerpå stan igen. Yes,det var våra planer.Hörs imorgon!

sofia har färgat håret brunt...


hemma hos sofia

Hej&hå. sitter för tillfället i Sofias säng och med Isabella och Siham bredvid mig och skriver lite medan sofia är ute i köket och lagar mat till sin familj, haha. Antar att vi ingår där så vi snor nog också lite mat.. Jag ska iväg på dans också om ett tag och sen ska jag tillbaka hit så ja, det blir nog här vi hänger ikväll. Det blir nog Buzz och sen ska jag tvinga dem att sjunga singstar med mig! woho.

Idag har jag även pluggat med Petra och nu har vi gått igenom allt som kommer till provet nästa vecka. Satt i två timmar och fick föklarat för mig vad låg- och högkonjukturer är för något och inflationer osv. Nu är jag en baddare på ekonomi, ask me anything! haha. Vill ni kanske att jag förklara vad en fri konkurrens och marknad är för nåt? eller kanske vad som orsakar en lågkonjuktur och vad det har för medföljder? haha. Maybe not. Nu ska jag gå ut och störa sofia i köket. Ciao!

onsdag

Sista skoldagen för denna vecka då, jau det går bra nu. Har precis haft en redovisning om miljöbilar på naturkunskapen och varit i matsalen och nu tänkte jag dra härifrån snart. Känner inte att jag vill gå på matten eftersom vi ändå har vikarie och bara ska räkna massa tråkiga tal. Ska istället dra till Ekonomikum och plugga lite ekonomi med Petra som hjälper mig med den. Sen är det dans ikväll också tjoho. Vi hörs sen!


bikinis.

Nu är det ju (nästan) badsesong och då har jag tittat runt lite på bikinisar. Mest på Victoria Secrets hemsida för där finns det så sjukt många fina som man vill beställa hem till brevlådan. Hittade ett par favoriter som jag tänkte visa er. Funderar på att beställa men vet inte riktigt om det är värt det.. Lär ju kosta en hel del.








Vad tycker ni förresten om Leopardbikinis? för "sexigt" för att ha här hemma i Sverige, kanske passar bättre utomlands?


desperate housewives

Första kvällen jag får se Desperate Housewives typ, har saknat det! Det är ingen modern dans den här veckan eftersom det är valborg och då ställer de in alla danserna. Fast har dock street imorgon, som extra träning. Kom hem från Isabella för ett tag sen också där det blev mycket tjejprat om just det vi oftast pratar om - killar.

Idag har vi också handlat för pickniken på Valborg och suttit och ätit på bryggan med Siham, Sofia och Natalie. Innan det var jag inte i skolan eftersom jag bara hade en lektion och jag inte hade någon lust att gå upp, haha. Ibland blir det så bara. Imorgon är det sista dagen på skolan och då ska jag dit iallafall. Skönt med långhelg!


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.


declan galbraith

Denna kille är hur talangfull som helst! jag är kär i hans röst. Han är så ung och så duktig. Har två favoriter här






måndag morgon

Hejhej. Jag hade rätt, idag är jag på en aning bättre humör. Var hos ED imorse och fick skjuss av snälla Zamo till skolan igen sen. Hade politikprov som jag inte hade pluggat någonting till. Fast de hade inte de flesta gjort heller.

Mitt i provet, när det går som sämst och jag bara sitter och väntar på ett mirakel, går brandalarmet igång. Tack och lov! vår lärarkandidat till lärare blir helt confused och alla springer ut ur klassrummet. Väl där ute går alla runt och frågar om svar till frågorna medan han säger "Ni pratar väl inte om provet?..:/" med hans sad-face. Tycker lite synd om honom, haha. Han lär ju inte vilja bli lärare efter att ha haft vår klass.

Nu är jag iallafall klar med provet och sitter med min dator vid A torget. Får hoppas att det blir godkänt iallafall, har två andra omprov också. Blä, ge mig sommarlov.


gonatt

idag är en sån här söndag som jag hatar. borde inte få finnas! då det känns som att allting är fel fast det egentligen inte ens är det. Fan .. vill bara gå och lägga mig och önska att det blir en ny, bättre dag imorgon. är sjukt trött också.. kanske inte så konstigt eftersom jag inte sov en ända timme inatt. go natt.


söndag

Hallå kompisar. Idag har jag varit dålig på att skriva men har inte suttit vid datorn än. Men nu så!. Kom hem runt 2 idag efter att ha sovit över hos Oskar, Chris kompis, med honom och fler, det var kul. :) efter det försökte jag plugga lite utan vidare reslutat och drog hem till Maria där jag chillerillade lite i hennes kök och sen i hennes säng. Det blir alltid så, först äter man en massa och sen ligger man och pratar i hennes säng. It's nice! Jag känner lukten av potatisgratäng så jag ska snart ut i köket och eeta. Ciao!

Bild från förra året. Det har varit dunderväder hela helgen!


i fredags

vi drog hem till Siham på middag


kramis






Siham herself!

love can touch us one time and last for a lifetime

Haha, kul med gästbloggare? har blivit våldgästad av mina underbara vänner de senaste två dagarna. Sitter hemma hos Sofia och tittar på hur hon och Isabella fixar iordning sig för fest. Själv ska jag hem till C snart. När jag kommer hem lägger jag upp bilder från igår då vi var på middag hemma hos Siham. Hej då så länge och ha en trevlig lördagskväll, det ska jag ha! :)


Sofias tur att gästblogga! :D

Hejhej Sofia här, jag tänkte eftersom att pussabella fick skriva ett inlägg igår så är det min tur idag! Ni kommer att gilla mitt inlägg mer än hennes det är jag nästan säker på, hihi. Just nu ligger jag, mathilda och bullen i min säng och här har vi legat de senaste timmarna. Bullen har blivit ännu mer en bulle efter middagen hos mig, glassen och allt godis = bullen är en bulle + att hon har pratat om sina äckliga bananer hela dagen, irriterande ska jag säga. Mathilda och jag önskar att hon kunde hänga upp sig i taket upp och ner som hon skulle göra när vi spelade buzz för några dagar sedan, hennes humör var inte på topp då! ;D

Jag och bellsan ska på fekke ikväll! Wihuu vi taggar i min säng, nu pratar vännerna om sexställningar de skulle vilja ha med en speciell familj. Jag vill också komma med roliga kommentarer så nu ska blekfisen lämna er! Pussinussi på er <3

bilder från veckan som gått

jag på bildlektion


mys med Jasmin på bryggan


Jaazzy!


snygg?

you're really lovely underneath it all

Som ni kanske har märkt så lägger jag ofta upp musik och låttexter på bloggen som jag tycker om. Vad ni kanske inte vet är att jag alltid menar något speciellt med just den låten jag lägger in, det har alltid en tanke bakom för den förklarar oftast precis hur jag känner just då. Det är läskigt hur bra låtar kan passa in på situationen man är i. Därför älskar jag verkligen musik, det finns så mycket känslor i dem.

Några som har frågat om mig & C och vem han är osv. Ni som har följt bloggen ett tag vet ju vem han är och det går inte riktigt att förklara hur det senaste halvåret sedan vi gjorde slut har varit. Fram och tillbaka skulle man väl kunna kalla det. Jag tycker inte riktigt om att ta upp sånahär personliga saker i bloggen och för att förklara precis hur allting är och hur jag känner med honom så hittade jag just en låt som varje mening i hela låten passar in precis. Så om ni har lust att veta så lyssna på låten nedan och läs texten. Sätter som vanligt de mest betydelsefulla meningarna med kursiv text. Njut!


there's times when I want something more
someone more like me
there's times when this dress rehearsal
seems incomplete

but you see the colours in me
like no one else
and behind your dark glasses
your something else

you're really lovely underneath it all
do you want to love me underneath it all
i'm really lucky underneath it all
you're really lovely

you know some real bad tricks
and you need some discipline
but lately you've been trying real hard,
and giving me your best


and you give me the most gorgeous sleep
that I've ever had
and when its really bad
I guess its not that bad

so many moons that we have seen
stumbling back next to me
I've seen right through and underneath
and you make me better
I've seen right through and underneath
and you make me better, better, better

sor real, I saw my darling
you are my real Prince Charming
like the heat from the fire
you were always burning
and each time you're around
my body keeps staling for your touch
your kisses and your sweet romancin'
there's an underside a you that so many adore
aside from your temper everything else secure
you're good for me, baby
oh that, I'm a sure
over and over again
I want more

You've used up all your coupons
And all you got left is me
And somehow I'm full of forgiveness
I guess it's meant to be.




Isabulla våldgästar retardens blogg

tjena hejsan =)
Jag gick och mötte mathilda efter skolan och vi sprang direkt till ån och köpte glass. hon satt o babbla om en massa skit medan jag satt o njöt av naturen =D Noot!
jag känner mig lite som en tönt som sitter o försöker härma bloggproffset mathilda men jag lockades av tanken och nu är jag här.
 har precis fått min efterlängtade födelsedagspresent som retard-mathilda inte haft möjlighet att ge mig tidigare. Jag fick ett jätte fint armband, en sjal och lite smink ^^ Tack pruttis! nu känner jag mig hel igen <3
höhö tack för mig den här veckan! man kan ju alltid hoppas på att jag skriver fler inlägg här visst?? :)




yäääy were sexii

Hejsvejs!!


the weekend.

fick precis reda på att vi börjar lektionen om en halvtimme istället, skönt. åhåå jag är så himla hungrig kan inte bara någon komma och ge mig massa mat.. nej är inte så sugen på mat faktiskt. Vill ha... fika! typ mackor och sånt. mums. har tyvärr inga pengar dock. får köpa nåt på stan. det känns som att jag har mycket att göra i helgen .. i want to sleep.

Helgens händelser:

Fredag - Simma, träffa Isabella, tjejmiddag hos Siham, bio, plugga företagsekonomi (!), sova relativt tidigt.
Lördag - Sista lördagsskolelektionen som avslutas med prov, sovasovasova, träffa C :) mysmysmys
Söndag - Soooova, klippa Jasmin & Kickis hår. Plugga politik!


i skolan

God morgon! är lite halvt trött och har precis gjort den skriftliga delen av nationella i engelska A. Jag hoppas att det går bra men jag tyckte att det gick bra iallafall. Vi skulle skriva om datorer, typ posetiva och negativa saker och sådant. Aja, det är väl bara att hoppas på det bästa.

Idag är det iallafall världens somriga dag! det ska bli jättefint väder i helgen också, härligt. Jag hoppas det håller i sig ända till Valborg på torsdag för då vill man ju inte frysa. Har en lektion kvar nu, historia, och sedan ska jag ner på stan och simma igen. Jag måste erkänna att jag faktiskt känner mig väldigt duktig som åker och simmar varje fredag! Måste också passa på att köpa en present till en kompis som jag är väldigt sen med.  vi höres sen!
 
Känner att mina inlägg saknar lite bilder. Har ju inte så många på den här i skolan men jag hitta den här från alla hjärtans dag. I <3 skrapan!


.

hello cuties. skoja haha fyfan vad fult det lät. lite svårt att veta hur man ska börja sina inlägg ibland. misslyckat försök.. aja. Sitter här som vanligt och har "dagens bloggstund" med Jasmin haha. Har bara en lektion kvar som börjar om tio minuter och sen slutar jag. Jag & Jasmin ska ner på stan och röka vattenpipa med Simon och fler för de är sköönaste vädret. I luv it!

vet ni? jag tycker det är asbra med blogg.se;s första sida där man kan se de nyaste nyheterna som folk har bloggat om. Får mycket idéer om vad jag själv ska blogga om där som t ex det där med solariumlagen. Och vad ser jag när jag går in idag? att Kent (världens bästa grupp) ska släppa sitt åttonde album och ska ut på turné igen! Måste ringa Julia,vi ska lätt på konserten i år igen. Hej så länge :]

everytime you're near i feel like i'm in heaven.

you give me something that makes me scared, all right
this could be noghitng but i'm willing to give it a try.


min dag började bra.

Mmm, dagen började bra! min man T.I var med på Tyra Banks show på morgonen och hans vackerhet gjorde min dag. Lätt skön dag i skolan också och hade sån där elev-vårds-konferans och den gick också väldigt bra, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig.

Efter skolan fick jag akut subway-längtan så jag tvingade med mig Sofia (muhaha) dit. Vi åt och sedan kom Moa som vi tog med oss hem till Sofia. Drog därifrån efter ett tag och gick på dansen som gick riktigt dåligt. Fan, hatar när det går dåligt där. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och tittar lite på Fråga Olle. Ska snart gå och lägga mig också, har inte så mycket att skriva om. Får hoppas att det händer mer kul imorn, hej så länge!


my own happy smilie.

If you're a happy smilie, then i'm a happy smilie. :)


måste bara ta ut mina aggretioner.

nej nu har jag fått nog! vad är det här med de nya lagarna som skapas!? Först Ipred-lagen som jag tycker är världens sämsta lag som någonsin skapats! Tänker inte ens börja komma in på det ämnet för jag har så mycket att skriva om hur fel det är och då kommer det här inlägget blir hur långt som helst. Men nej, när jag går in på blogg.se;s hemsida så vet ni vad jag ser? " Strålsäkerhetsmyndigheten vill förbjuda solarier för personer under 18 år. Det skriver Svenska dagbladet i dag."  Skojar dom? ska det blir förbjudet att sola solarium någon gång ibland om man är under 18 år? vad har hänt med Sverige, varför skapas dessa urfåninga lagar? det känns som att dom har inget mer att sätta lag på så dom bara tar lite random saker som säkert skulle passa bra med 18årsgräns osv. Det där med cykelhjälm under 16 är också helt mobbat. Borde isånafall vara under 12, vem fan cyklar med cykelhjälm? Vad händer här näst, ska det bli 18årsgräns på att ha ett busskort, 30 årsgräns på körkort eller förbjudet att gå på cykelväg? AHH!


tisdag

Äh det blev inte så mycket cykla till skolan imorse trots allt. Jag utnyttjar då hellre mitt period-buss-kort. Var en helt vanlig tisdag i skolan idag, hände inte så mycket. Efter skolan åkte jag hem till Sofia där Isabella var. Vi tittade på tv, åt & spelade Buzz. Kom precis där i från och ska nu bege mig till dansen för en och en halv timmes träning. Ska bli kul!

dans

aloha. kom precis hem från dansen, det börjar bli stressigt nu. Bara tre lektioner (tror jag?) kvar till uppvisningen och jag vi har en hel ny dans att öva in. Men mest orolig är jag för streetdansen. 3 koreografier att lära in på 4 lektioner, omöjligt? aja, man får göra sitt bästa.

idag var jag så otroligt trött när jag kom hem från skolan att jag ba' somna direkt på soffan. dåligt, jag vet. jag försöker öva bort det där att sova efter skolan eftersom jag sällan sover på nätterna då. Jag fattar inte det där med powernaps, folk säger att man blir piggare av det men jag blir bara sömnigare. Bu för det. Imorgon börjar jag tio över tio. ska jag cykla till skolan må tro? kanske.. vi får se imorn!


bara för jag skrev om powernaps & sömn får ni en bild när jag sover. (och var blond på köpet!)


i skolan

hej kompisar. sitter med Jasmin och bloggar för fullt (haha).  Båda vi har lunchrast nu och vi har redan varit matsalen såå. Idag har jag varit hos emo doctor och fick skjuss av snälla Zamo till skolan. Kom in i klassrummet o de sitter massa holländare där! snacka om att jag blev chockad. Ågrar mig faktiskt lite att jag inte tog emot någon. Annas holländare är supersöt, dom andra är lite wierd. Har ioförsig inte pratat med någon annan. Har två lektioner kvar idag och sen slutar jag. Pusso'hej!

sundays suck

fy vad jag är dålig. Jag har inte bloggat på hela dagen, dåligt mathilda! ikväll gick jag förbi maria och hängde med henne lite. Sedan kom julia förbi och nu sover hon så sött i min säng. det har varit en deprimerande söndag, alla har varit depri. men det är så det är, söndagar. they suck! nu ska jag iallafall sova, pusshej

morsning

tjaaa. ja, då har man sovit bort nästan hela söndagen också. Gick upp 8 imorse för McDonalds jobbintervjuen. Det gick bra, tycker jag iallafall. Vi får mail ikväll om vi gått vidare till nästa intervju. Hoppas på det! åkte hem direkt efter det och sooov. Från tio till halv fem, skönt vare'. Jag drömde en jättehemsk dröm så jag bara ville dö när jag vaknade.. bu. Så sofia kom hit och nu försöker vi hitta på något att göra resten av kvällen. Försöker få tag på en viss vän med en vattenpipa. Hej då så länge!



confessions of a shoppaholic.

go kväller. ja, det blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss då. Jag ville verkligen se filmen vi hade planerat att se men nejnej, bara en plats kvar då vi kom dit. Vi tog istället en chansning på att "en shoppaholics bekännelser" skulle vara bra och tja, helt okej var den. Fast jag har nog roligare åt tjejen framför mig som skrattade som en stucken gris. Tror faktiskt att hela biosalongen garvade mer åt henne! Isabella är hos mig nu och vi ska snart gå och lägga oss för imorn bitti ska vi på arbetsintervju hos McDonalds på Hotell Linné. Ja, vi lämnade telefonförsäljningsyrket och ger oss ut i restaurang(?)branchen! wish us good luck.



bjuder också på en låt jag gått runt o' sjungt på hela dan. Jag diggar Måns!


impulsbio

halloj. jag & isabella fick för oss en impulsgrej att vi ska på bio ikväll! uppsala suger ikväll och bio kan man alltid lita på. Vi ska åka ner när som helst. Vi ska se "he's just not that into you" eller "dumpa honom" som den heter på svenska. Antar att det är en riktig tjejfilm - asnajs! Har precis färgat isabellas hår också, fint blev det. Jag tar med mig kameran, hörs ikväll! puss


on the top of the world, baby.

when it was good
we were sitting on the top of the world

when it was good
no I never wanted nobody else

when it was right, not like tonight
we were sitting on top of the world.



lördag

idaag har jag varit uppe med tuppen för det var lördagsskola igen. Har ju inte varit det på ett tag nu, skönt tycker jag! Nu är det bara provet kvar nästa vecka och sen är det sluut! ska försöka övertyga min företagsekonomilärare i skolan också att jag ska få hoppa av där eftersom jag klarat lördagsskolan. Helt onödigt att jag ens gick där, har ju liksom läst hela kursen två gånger!

efter skolan gick jag & bullen och åt frulle på mcdonalds. sedan for jag hem och väckte matilda som fortfarande sov hemma hos mig. Hon gick härifrån för ett tag sen och nu ska jag hem till isabella och hjälpa henne att skriva CV, vi ska på arbetsintervju imorn! men det berättar jag mer om sen. puss

god morgon världen.


såhär såg dagens outfit ut.



jag vet, mathilda tvätta spegeln!

.


don't you know love is stronger than Jesus?
don't you know love can kill anyone?
bring it on; wars and diseases
you know that love can do you like a shotgun

it's a riddle how lovers can stay alive
but we bloom and breathe in all decline




fredag

hejsan. sitter o tittar på film i skolan, hotel rawanda på historian. Vi har ingen lärare här, rätt skönt. slutar om ungefär en timme och då ska jag till nautilus för simning och solning. Sjukt skönt med helg också! ikväll ska matilda sova över hemma hos mig, mysigt värre. vi hörs sen!

go'natt

Nu har isabella gått och jag är själv igen. Ska snart gå och lägga mig men är inte så trött än. Vi har varit jätteduktiga och gjort vår inlämningsuppgift på företagsekonomin. Typ första skolarbetet jag gjort på hur länge som helst, i'm proud of myself! fick ju lite hjälp av Isabella också såklart. Hej då, vi hörs imorn och då är det freeedag! puss.


min dag.

nu ska jag eta lite glass o' sen ska jag leka med Becka. Sen blir det fekke-ekonomi med bullen o' ska även lämna massa godis hos maria för hon e så himla bra! puss.



hur jag sminkar mig.

Halloj. Fick önskemål att jag skulle visa hur jag sminkade mig så här kommer det!

Grunden:



1.
Jag börjar med att täcka allt som jag vill täcka i ansiktet med mastertouch concealer.
2. Sedan använder jag true match minerals foundation som är hur bra som helst
3. Då jag ska på fest brukar jag använda Max Factor miracle touch foundation ovanpå för man får mycket jämnare och "strålande" hy.
4. Lägger Loreals true match powder på med en annan, lite större borste. Tycker inte om att använda dem som man får med pudret, de är inge bra att applicera med.
5. Mitt stora solpuder från Isadora är hur bra som helst, har haft det länge och det har inte tagit slut än.
6. Sist använder jag Perfect powder rouge färg 11.rose tan som rouge

Ögonen:



1.
Då jag har väldigt ljusa ögonbryn i vanliga fall fyller jag i dem med Eyebrown liner by H&M, light brown
2. Jag använder Eyeshadow by H&M, en ljus i ögonvrån och kanske lite under ögat. Jag vet inte varför men jag har verkligen fastnat för den och den är jättebra för den lyser upp ögonen.
3. Precis vid övre ögonfransarna lägger jag en brun eyeliner från Isadora. Till vardags blir det ett tunt lager men till fest kan det blir lite mer.
4. Sedan till min favorit, den vita kajalpennan. Jag tycker att den är dunder! Jag har en från Isadora
5. Sedan börjer jag fransarna
6. Till vardags använder jag Lash Arcitect från Loreal, den är bra!
7. Om jag ska på fest använder jag Dubble extention beauty tubes från Loreal. Den med rött & vitt.
8. också om jag ska på fest använder jag bruna nyanser som ögonskugga. Färgerna 56, Coffe Blends från Isadora.

Läpparna:



Mina absoluta favoriter från Maybeline & FACE.

Lycka till!


onsdag

trala, jag & julia har myst o' käkat klass i stora lass och sen rökte vi vattenpipa också! och så fick vi sällis av calle och philip på köpet.




ben & jerrys med en julia

hej världen. har precis suttit på ekonomikum med Petra och pluggat ekonomi hur länge som helst nu. Känner att jag äntligen börjar förstå nu, jätteskönt! hon är hur duktig på att förklara som helst också. Kanske skulle behöva stöd-undervisning i alla ämnen just nu, haha.

Nu sitter jag & väntar på att maten ska bli klar o' att julle ska komma hit. Vi ska ta en promenix till centrum för att köpa Ben & Jerrys-glass. Har varit sugen på det ända sen igår så nu smäller det! pusso'hej

jag o' bebisen för ett år sen. sakna valsätratiderna!
 

sucka for love.

I don't know much but I know that
tonight I don't want to be alone
say I gotta make some contact
with you one on one
And everybody knows that I'm

I'm addicted to your kissing and hugging
Touching and rubbing
I'm a sucka for your love



desperate housewives

Gud vad jag är känslosam. Jag har precis tittat på Desperate Housewives på tv och jag grinade mig nog igenom hela timmen som ett litet barn. Ni som såg avsnittet kanske förstår varför, han verkade som världens härligaste människa och så skulle han dö! Jag vet inte varför men han påminner mig lite om min morfar som dog då jag var liten. Jag tycker inte om folk som dör. Det får mig att känna mig så dålig för att jag inte tar bättre hand om de underbara folk jag har i mitt liv och berättar hur mycket jag tycker om dem. Man ska aldrig ta någon för givet. Men nu är det ett till avsnitt, hej!


tisdag

hej&hå. Kom precis hem från stan med Gustaf. vi tittade på vårjackor och skor till honom, hittade en jättefin jacka på Carlings och ett par tygskor på MQ. I like it. Jag var tvungen att dra hem och kommer nog stanna hemma ikväll för att jag har matteprov imorgon och jag ska väl försöka att inte få IG på det här provet då.

En sak som jag har funderat på och som irriterar mig är dom här jehovas vittnen som kommer och plingar på dörren! skitirriterande. De står alltid där hur länge som helst och plingar & när man inte öppnar ger de inte upp. Det kom en sådan förra veckan hit och jag öppnade inte för att man blir ju aldrig av med dem heller. Senare, när jag skulle öppna dörren och gå ut, så ramlade det ett informationshäfte. Då hade tanten typ tryckt upp papprerna i dörren, sjukt! leave us alone. Jag ska säga att jag dyrkar djävulen eller något nästa gång så de försvinner, haha.

svar på frågor.

nöjd med dig själv?

Svar: Jag är väl rätt nöjd med mig själv. Såklart finns det saker man skulle vilja ändra på men man ska inte klaga


Mathilda, Vad är meningen med livet?
Och visste du att eran skola får våra rester till lunch? :)
/Johnny

Svar: Meningen med livet är att ha kul, ta dagen som den kommer och aldrig ångra något du gjort! :) och ja, det kan jag tänka mig. Vår mat är sämst, haha.


Är du helsvensk? (på nått sätt fick jag för mig att du har lite utländskt i dig pga dina jävligt fina fylliga läppar)

Svar: Haha, tackar. Nej jag är helsvensk, tyvärr. Hade varit roligt att vara halv-någonting iallafall.


Hur lång är du?

Svar: Är inte säker men 160-163 cm skulle jag nog gissa.


Hur är du som person enligt dig själv? lätt att lära känna, bitchig, pratglad, tyst osv?

Svar: Det beror helt vad jag är på för humör, det kan variera. Men jag är oftast glad, pratig, posetiv och påhittig. Är också sjukt envis och hatar att erkänna att jag har fel. Som jag har nämnt tidigare får många första intrycket av mig att jag är bitchig och tror jag är bättre än andra men det kan jag verkligen inte hålla med om!


Festar du mycket?

Svar: Ibland, kanske varannan helg. Fast jag dricker inte varje gång, kan ha rätt kul ändå. Har lugnat ner mig lite de senaste året, brukade festa mycket mer i 9an t ex.


Berätta om din första riktiga fylla! :)

Svar: Min första fylla var på nyårsafton då jag gick i 8an. Jag var med några vänner ute och vi drack vodka, haha (usch). Jag blev full men inte så att jag skämde ut mig, jag brukar inte dricka så mycket att det spårar ur.


Har du husdjur?

Svar: Nej, har haft en katt dock och jag vill ju sjukt gärna ha en hund just nu!


Vad vill du bli när du blir stor?

Svar: Mina drömmar är väl att leva ett The Hills-liv i L.A eller New York men det kanske inte är så realistiskt? isånafall vill jag gärna vara chefredaktör eller krönikör i en modetidning. Jag tycker om att skriva och sådant så det skulle passa mig. Sedan vore det ju ett plus om man fick jobba utomlands som t ex Paris eller New York.


Tjänar du pengar på din blogg?

Svar: Nej, det gör jag inte. Har funderat på att lägga in lite reklam på bloggen så man tjänar inte men om jag ska vara ärlig så har jag inte orkat ta tag i det.


Hur många läsare om dan har du i genomsnitt?

Svar: Ca 60 - 80 läsare varje dag. Antalet har ökat rätt mycket de senaste veckorna, det är jättekul! :)


Har du fördomar om människor du inte känner?

Svar: Om jag har hört att en person gjort dåliga saker så kan jag nog få lite fördomar, men vem får inte det? Men jag brukar inte ha fördomar mot folk jag aldrig snackat/hört något om.


Kan du ta fler egobilder? jag tycker du är supersöt och bilder i inläggen är alltid roligt :)

Svar: Haha jo, det kan jag väl. Men det känns lite egocentriskt att bara ha bilder på mig själv i inläggen, trodde inte ni tyckte det var så kul.


Har du några piercingar? eller har du haft?

Svar: Har bara hål i öronen. Jag har funderat mycket fram och tillbaks om jag ska ha hål i naveln men jag funderar fortfarande. Vad tycker ni?


Röker/snusar du?

Svar: Nej, jag feströkte förut men nu har jag lagt av med allt sånt. Har aldrig snusat. Det händer att jag röker vattenpipa dock men det hör ju till sommarn!


Jeans eller chinos?

Svar: Jag tycker att Jeans är snyggast men chinos är skönast nu på våren.


Ballerina skor eller höga pumps?

Svar: Helst höga pumps eftersom jag är så kort. Men det beror på vart man ska.


Hund eller katt?

Svar: Hund!


Hur mycket väger du?

Svar: Längesen jag vägde mig men 50-52 kilo kanske.


Tycker du tjockisar är äckliga och borde banta, eller bryr du dig inte? (t.ex om du äter på MAX och ser en tjej/kille som är lite mullig/tjock.. vad tänker du då?)

Svar: Nej, det är upp till var och en. Jag har verkligen inte emot någon bara för att den är överviktig. Jag väljer inte kompisar efter sådant. :)


Vad tycker du om utlänningar rent generellt sett?

Svar: Har absolut ingenting emot dem. Många av mina vänner är det.


Har din kompis Sofia och din andra kompis Siham du skriver mycket om en egen blogg?


Svar: Sofia hade en förut men jag vet inte om hon skriver i den längre. Siham har en, www.paulasiham.blogg.se


Bor du i hus eller lägenhet? hur stort isåfall? :)


Svar: Jag bor i hyreslägenhet, väldigt litet!


ser du annorlunda ut utan smink?
kan du gå utan smink i skolan/ på stan?

Svar: Jag går utan smink på sommaren då jag är lite brunare och fräshare. Men jag skulle inte direkt dö om jag skulle vara tvungen att gå ut utan smink, haha.


Rakt i fällen hehe, du nämnde tidigare i ett inlägg att du har drömt om samma slags person hela veckan.
Nu till frågan: Vem är den här personen som återkommer hela tiden i dina drömmar? Namn, ålder?


Svar: En kille jag var tillsammans med & har varit fram o' tillbaka med väldigt länge, som jag helst vill sluta tänka på.


Vad tycker du om Blondinbella, Kenza, Kissie, Dessie (Desireenilsson.blogg.se) och Paulinas bloggar? (paow.se)

Svar: Jag läser Blondinbellas, Kenzas och Kisses ibland. Jag tycker att de har fått för mycket uppmärksamhet för att inte göra någonting alls nästan, men man måste ju kunna vara glad för andras skull. Jag tycker att Blondinbella borde leva livet som tonåring istället för vuxen då hon bara är 18 år. Kenza tycker jag inte så mycket om, bara att hennes blogg inte är särskilt rolig att läsa. Kissie, haha ja vad ska man säga? man vill ju bara skratta..


frågestund

Fick önskemål att jag skulle ha "frågestund" då alla kan fråga vad de vill. Så om ni vill det så, visst passa på att fråga nu. Ni har hela natten på er och sedan svarar jag sen! :)


kkallt

fysjutton var kallt det blev ute! satt ute med grabbarna och rökte vattenpipa, när man gick ut var det hur fint väder som helst men efter bara någon timme så blir det skitkallt. Våren är knepig, man vet inte vad man ska ha på sig för det blir antingen för varmt eller för kallt. Isabella är här nu och vi går nog inte ut, trots allt.Sitter och fryser som en liten isbit. Hörs sen,  nu ska jag värma mig! & tack Bex, det är såna som du som gör det kul att blogga ;D


svar på frågor

Jag fick ett par frågor av Bex i ett inlägg under och nu ska jag försöka svara på dina frågor så gott jag kan! :)

1. Jo, jag ska försöka visa fler make-up tips, det är fler som har frågat om det. Kan visa hur jag sminkar mig till vardags och till fest. Tack så mycket, en sak som jag är noga med är att tvätta, återfukta och scrubba ansiktet ofta. Jag skriver mer om det senare!

2. Jag har ingen nytagen bild på hur långt mitt hår egentligen är men det är kanske 2 decimeter kortare än vad jag brukar ha.

3. Det här med min riktiga hårfärg är lite svårt för jag är inte helt säker själv, haha. Jag har varit ljusblond väldigt länge och sedan färgade jag det brunt för ungefär 1 och ett halvt år sedan. Jag kan tyvärr inte hitta någon bild på min riktiga men jag har flera då jag var blond som jag har visat tidigare. :)

4. Min mamma är ofta i Stockholm för att hennes pojkvän bor där. Han brukar vara här också men eftersom jag tycker om att vara ensam hemma och få utrymme själv så brukar hon åka dit då jag vill vara själv. Det händer ibland att jag också åker dit och umgås med hans barn.

5. Min mamma är studievägledare på Uppsala Universitet så hon pendlar ofta mellan sthlm - uppsala då hon är där borta.

6. Haha oj, det var en personlig fråga men okej. Jag gick i 8an och var tillsammans med en kille som var min allra första, stora kärlek.

7. Det beror på vad man räknar som riktiga förhållanden. Jag har bara varit riktigt kär två gånger i mitt liv och de räknar jag som riktiga förhållanden. Ett då jag gick i 8an och ett nu det senaste året.

8. Jag hoppade över sista året på dagis och började i 6års direkt. Jag umgicks bara med de som var ett år äldre då och då blev det så liksom.

Jag hoppas du fick svaren du letade efter och om du undrar något mer är det bara att fråga på igen. :) och som sagt, jag återkommer med sminktipsen och ska försöka lägga ut någon bild på min riktiga hårfärg!

god morgon

är det normalt att drömma om samma person varje dag i en vecka? helt sjukt. Dessutom har jag ingen lust att drömma om den längre. Aja, nu är jag uppe iallafall. Lite sent kanske, vaknade halv 3. Men jag var så sjukt trött att jag inte kunde komma upp innan. Mamma kom precis hem och har handlat så nu ska vi göra pastasallad. Pusso'hej!

even the best fall down sometimes.

even though the blame's on you
i take that blame from you
and you can put that blame on me.


härlig dag

Hejhej! jag fick en kommentar om att jag skulle blogga lite oftare. Jag vet, jag borde nog spendera lite mer tid åt bloggen men det blir lite svårt nu när det är så fint väder ute. Men jag ska göra mitt bästa, I promise! ni får gärna komma med idéer också om det finns något speciellt ni vill läsa om, om ni kommer på. :)

Idag har jag hängt med Sofia iallafall. Vi var tråkiga och var hemma här och sen drog vi ut och grillade på gipen med Dilan och hans vänner. Kallt var det! som attan. Vi kom hem för ungefär en timme sen och hon gick precis härifrån. Jag blir depri av att det snart är skola, kan någon göra något åt det kanske? vore schysst. Imorgon måste jag verkligen njuta av min sista dag på lovet!


söndag

haha, ni totaldissade ju skorna under. Nja, jag får väl fundera lite mer fram & tillbaka på dom. Jag kan iofs hålla med om att de ser rätt tantiga ut på bilden men när dom väl sitter på var de rätt snygga. Kan försöka slänga upp en bild då jag har på mig dom.

Idag är det söndag och det betyder att man snart ska tillbaks till skolan igen, buhu. Som tur är, är vi lediga imorgon också så man får sova ut lite till. Idag har jag inga planer alls faktiskt. Rätt skönt, ska ligga framför teven ett tag tror jag och sen möjligtvis, om jag orkar, ska jag åka och simma lite. Men det blir nog inte så, haha.

new shoes.

testade dessa på stan idag. vad tycker ni, hit eller diss? och vilken färg är finast?


sommar i april?

tjenixen. vaknade upp denna vackra morgon hemma hos familjen Refai med en Maria som ramlat ner på golvet på en madrass, haha jag är nog farlig att sova bredvid. Påskfågeln (ja, så säger man hemma hos dem) hade varit och lämnat två kinderägg bredvid sängen! mmums. Maria fick en ful lampa i sitt ägg & jag fick wall-e! yay. Nu ska vi ner på stan och slösa tid vid bryggan & möjligtvis köpa med sig en bikini var hem. Jag la undan en igår, ni kan få se den senare. pusso'hej!


one of us.

med risk att bli kallad wannabe-blondinbella, här kommer en utav mina bästa ABBA-låtar som jag har lyssnat på jättemycket de senaste dagarna. Finfin låt.


hemma hos m-tilda

buuu. är hemma hos matilda o' busar nu. vi tittar på singing bee & maria har oxå varit här. idag har vi suttit på subway i ett par timmar och sen gick vi hem hit o åt ännu lite mer. ska chilla här ikväll o' sen ska jag hem och sova med maria, hejdå!

har oxå träffat min pojke oliver! :*


horoskop

Fan vad jag hatar mardrömmar. Jag påverkas så mycket av drömmarna jag drömmer på natten också. Om jag har legat och drömmit världens finaste dröm så kan jag vakna upp på ett strålande humör och det kan hålla länge. Men, som t ex idag, när jag hade en hemsk dröm så blev jag jättedepri. Men som tur var ringde Matilda mig kanske 5 ggr och till slut kunde jag inte ignorera henne så jag vaknade upp, haha. Nu ska vi snart bege oss ner mot stan, see ya!

Förresten, när jag satt på tåget igår så läste jag ur den nyaste SOLO. Jag läser alltid horoskopet först för på något läskigt vis lyckas de alltid pricka in precis på mig. Brukar det göra det på er? Här kommer iallafall fiskarnas horoskop denna månad.

Vänner & nöjen: Sök tröst hos dina vänner, de är guld värda.
Skulle någon inte vara det är det nu du kan upptäcka det.

Karriär & pengar: Du har lust och ork att ta tag i gamla uppgifter och måsten du förträngt.
Det är utmärkt, du kommer att känna dig så nöjd efteråt.

Chans & risk: Den här månaden passar det att gå in för dina projekt
och uppmärksamma dina egna behov.

.

du e väldigt bra o' ha du, kompis.



välkommen hit, välkommen hem

Då var man tillbaka i Uppsala. Jag funderade lite på det idag när jag satt på tunnelbanan att jag trivs väldigt bra i Uppsala. Jag vet inte om jag skulle palla med så mycket folk runt omkring mig hela tiden som man har när man är i Stockholm. Jag tycker om att ta en heldag i huvudstaden med shopping och sådant men i slutet av dagen vill man sitta på tåget hem till U-town (haha) och vila ut sig.

Har ju som sagt varit i Stockholm hos min mammas pojkvän och firat lite påsk. Det blev bara lite påskfirande eftersom jag åkte hem nu ikväll. De andra stannade kvar men jag var så himla trött att jag bara ville hem till min säng. Jag tycker, även som alla andra svenska högtider, att påsken är jobbig. Fast julen är ändå värst. På påsken får man bara äta hur mycket godis man vill, det tycker jag om. Dessutom betyder påsken att det börjar bli sommar. Hmm ja, påsken är nog min högtid!
 

Nu har jag ätit så mycket godis så det räcker till nästa påsk

hejdå

hej! har lite bråttom nu för jag sov lite för länge. Måste hinna packa allting för idag åker jag till stockholm & innan det ska jag simma med mamma och innan det ska jag åka till emo doctor i heidenstam. Ska vara där om 45 minuter, heejdå! ha're så bra här i uppsala. puss




been a long time since i've done something good for myself
but why should i be put through hell?
he's doing what he wanna do

forgive me but i need to be loved to
forgive me but i can't wait around for you

it's a shame i had to look somewhere else


.


vad vill ni läsa om?

God morgon på er! ibland har man ju lite svårt att hitta på vad man ska skriva om. Och man vet ju inte vad ni tycker om att läsa om. Så har ni några tips eller någonting som ni vill att jag ska skriva mer om? berätta så ska jag göra mitt bästa! :)

han har ju problem.

you don't mean nothing at all to me
but you've got what it takes to set me free
oh you could mean everything to me.



bilder från idag

Gränbybesöket hos Siham var trevligt & nu sitter jag här och har precis lagt in en massa bilder. Enjoy!

Maria var inte med idag alltså, lite för vilt igår kanske?
Betti: det var ju inte så bra musik igår iaf
Jag: nej den ända jag kan komma på var typ "ready when youre ready now.."
Maria: aaa och sen den hära andra "laaaaady"
Jag: idiot det är samma låt.. 
Maria: ahaa (i)

Maria: BUSUNGEN!
(hahahaha jag kissa nästan på mig)












sofia&jag gör gränby osäkert

ååh vad vädret är härligt! i loveee it. Kom precis hem från staden där jag har lunchat med Johanna Levine & suttit på bryggan med betsy & mary. Nu ska jag och mamma åka och handla påskgodis för hela slanten! ikväll tänkte jag och sofia våldgästa Sihams nya lägenhet i Gränby. Woho, vi intar en ny stadsdel. Har massa bilder från idag & från igårkväll då jag och Matilda fixade oss innan festen, allting slänger jag upp här ikväll. Så titta in då! puss

tisdag

hallå där ute! fy på er att ni är inomhus när det är så fint väder ute. Jag kom precis hem från Maria där jag och betti sov inatt efter festen i sävja. Vi missade sista bussen hem så vi fick dela på en taxi och sen blev det sleepover hemma hos Maria. Det var jättekul, vi satt i hennes kök och diskuterade våra depritioner och lagade mat. Eller ja, det var mest Betti som försökte laga våfflor men det gick inge vidare. Till frukost fick vi goda våfflor som Maria gjorde istället, haha.

Nu sprang jag hem för att göra mig iordning och vi ska snart ner på stan. Vi ska sitta vid bryggan och dricka milkshake eller smoothie, mmm! Hej då så länge. Vi hörs ikväll!


partyparty

hellu. jag hade planerat att skriva ett inlägg innan jag försvann ut ikväll men då jag står och torkar mitt hår efter en skön dusch får jag ett panik-samtal från matilda att jag är tvungen att komma till henne genast. Jag som hade tänkt att fixa mig med Maria och Anki satte mig på första bästa buss till Vilan och nu sitter jag här är tokans rum medan hon är på toa. Tog över hennes godisskål medan hon satt och berättade sina bekymmer för mig, haha.

Ikväll ska vi på fest här i Sävja och jag ser fram emot en kul kväll. Kommer säkert bli lyckat, mycket roligt folk som ska dit iallafall. Nej nu kanske jag borde börja göra mig iordning, jag kom ju hit halvklar haha. hej då och ha en trevlig kväll!

simma + sola

ih vad jag har varit duktig idag! kom precis hem från nautilus där jag simmade och solade lite. Blev inte så mycket brunare men jag ska testa på det andra nautilus som inte ligger i stan också. Har hört att deras solarium är mycket bättre. Har även idag hunnit tvätta och städa lite här hemma och ska även diska om ett tag (sparar det tråkigaste till sist). Mamma kommer hem idag och då måste det vara fint annars blir det ett utbrott, haha. Nu tänker jag strejka lite från solen faktiskt och titta på de 3 senaste one tree hill avsnitten. Jag går emot Ipred lagen! så det så. tycker att det är en idiotisk lag. Hej då så länge!


SATC

blev en trevlig kväll med mycket sex and the city- tittande. Vi såg 6 avsnitt på sesong 4 och avslutade kvällen med självaste filmen. Fick även höra att SATC filmen 2 kommer ut 28 maj nästa år! härligt. Fast jag har svårt att tro att den kommer att vara lika bra som den första. Uppföljare brukar sällan vara så bra. Jag ska gå och lägga mig snart o' drömma om min Mr Big. för jag har faktiskt en, det är inte alla som har. Man har sina Aidan och sina Alexandr Petrovsky-tider men Big, han kommer alltid att vara kvar. Godnatt.


tacosnight

jag & becka lagar tacos för fullt ute i köket o så har vi tittat på sex and the city. fick ju boxen av henne & majan när jag fyllde år och ikväll är den perfekta kvällen att titta på det! massa tjejer kommer hit och vi ska äta, mysa & titta på SATC. den ultimata söndagskvällen kanske? ja, det tycker jag!

ny design.

vad tycker ni om min nya design på bloggen? I like it!

godmorgon

Hej&hå. Söndagsmorgon och idag är det inte en jobbig söndag för imorgon behöver jag inte gå till skolan igen. Grillningen igårkväll blev inte särskilt lyckad, haha. Men vi hade rätt kul ändå. Kvällen slutade med att jag, Maria & Matilda satt i mitt kök och åt mitt i natten. Matilda sov över här och hon gick precis. Om ett tag ska jag träffa Rebecka, det var längesen man såg henne. Vi ska nog ta en utav våra vanliga promenader. Här kommer bilder från igår:

hade mina nya jeans.


vi solade lite


Sofia




vår <3

vååren e här & ja älskart' , nu ska vi ut och grilla me massa roligt folk! tjaarå


lördag

God morgon. Vart inte, nej jag menar blev inte mycket bloggade igår (jag måste öva bort mitt "vart") eftersom jag spenderade hela kvällen med Maria. Det blev en chillkväll med godis och TVtittande. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag och Betti tänkte åka och kolla på när maria tränar barnen men jag tror att hon sover. Annars så kanske jag skulle ner på stan och simma lite på nautilus men jag har väldigt ont i min arm av någon anledning så jag tar det nog på måndag istället. Matilda undrade om jag ville gå på stan också så jag har lite olika alternativ. Det jag vet är iallafall att jag ska ta en dusch nu! hejdå

jag, kicki & sanah i skolan. soligt? haha



Betti och Maria på bryggan efter skolan


Det komma massa söta blommor och sjöng


sista dan & temadag!

god morgon! har samhällskunskap just nu och vi har en lärarkandidat som snackar om val, riksdagen och blablabla. Tror inte att han är så glad för jag & Sanah har suttit o snackat hela lektionen, huhu. Idag har vi temadag i skolan, inga fler lektioner efter den här (tror jag). Johanna Levines pappa ska komma och berätta för oss om folkmord och sånt. Intressant, ja. Tror jag berättade om det innan.. hörde att vi slutade 3 idag, fett ovärt! jag brukar sluta 11 varje fredag. that sucks. Det är också påskäggsjakt idag på skolan.. jag vill hitta! mm godis <3


happyface & facebook quiz

hej världen! vet ni vad? jag är på bra humör :D första gången på jättelänge som jag är glaad och inte sitter och funderar på allt jag har i huvet. Kan det ha någonting och göra med det underbara vädret? det tror jag! idag satt jag och väntade på Julia på en busshållplats i typ en kvart och bara log. I vanliga fall skulle jag bli jätteirriterad och tjata på henne att skynda sig. Hihi, jag blir glad.

Jag & Sofia hade så sjukt kul ikväll, vi gjorde ett quiz på Facebook. Gå in och kolla vem du är mest lik i vårat lilla "tjejgäng" . Är du kanske mig, Sofia, Siham eller Isabella? haha. Vi är allt bra roliga vi. Är fett glad att jag har er tjejer också, vi är fett konstiga tillsammans. Sofia berättade att hon hade hört någon som pratade om "Mathilda och hennes gäng i Valsätra" och att vi tror att vi är bättre än alla andra. hahaha det var kanske bland det roligaste jag hört eftersom vi är dom mest cp-skadade jag känner. Vi bryr oss verkligen inte om vad folk tycker och vi tror inte att vi är bättre än någon annan. Personen sa tydligen också att vi tror att vi är för fina för att låta andra vara med i våran grupp. Såklart inte! folk får va med oss hur mycket vi vill :) vi är friendly. Puss&hej! 

 

våren har kommit till uppsala






vakna med the voice

dom på vakna med the voice är så dumma! igår hade dom värsta farvälgrejen för Jakob eftersom han skulle sluta på programmet för han skulle få sparken eller nåt. Jag blev verkligen jätteledsen för han gör mina vardagsmornar! har tittat på vakna med the voice med honom och de andra i typ två år nu och det gjorde verkligen mig dag extra dålig igår.

men så sätter jag på teven imorse och de visar sig bara vara ett aprilskämt! fyfan vad elakt, haha. Det var ju inte ens kul, jag blev ledsen. Och flera hade ringt in och gråtit (okej, så ledsen blev jag inte) och alla hade klagat. Tur iallaflal att han är kvar! slutade precis skolan nu och så sitter jag här och väntar lite. Ska till kuratorn kvart över men ska dit nu och se om jag kan komma in lite tidigare, ciaao.


jag.vill.inte.läsa

hej&hå.har engelska nu och jag ska läsa en bok men jag har ants in my pants (haha) så jag kan inte koncentrera mig. vi ska sitta och läsa i 40 minuter och det kommer jag intee klara av. Jag är så sjukt okoncentrerad nu för tiden haha jag kan inte sitta still. får panik!

har ioförsig bara en lektion kvar och sen ska jag ner på stan o sätta in pengar från el party i helgen på mitt bankkornto. sen kommer julle till mig och vi ska eta massa godis och bara mysa. puss&hej vi hörs sen! om min lärare ser att jag använder min dator kommer hon cutta mig.. help.

hörs imorn.

ledsen för dålig uppdatering idag men idag har det varit piss. Ingenting har gått som det ska, ni kanske läste förra inlägget. Jag återkommer imorgon med ny kraft, en ny månad & massa nytt att skriva om. Puss & godnatt så länge.


1 april

helvettes jävla skitdag. hatar den här dagen. vill bara dö idag. kan ingen bara komma och säga att det är ett aprilskämt?

RSS 2.0