nyårsafton

åh, den här dagen har vart så stressig och det känns som att hela kvällen också kommer bli så. allting har gått fel idag! skulle häldre vara hemma och kolla på film och äta godis.. mm , men de lär ju inte bli så.
julia kommer hit snart och vi ska till Nishat på tjejmiddag med massa tjejer, det ska bli trevligt iallafall :) sen har jag ingen aning om vad de andra har planerat men vi ska nog till slottsbacken vid 12-slaget. nej nu ska jag gå.
gott nytt år alla (:


mitt i natten

godkväll, eller ska nog mer säga god natt för klockan är tio i fyra och jag kan inte sova! sitter uppe och pratar med Walat som har spöken i sitt hus.. och så är han rädd som en liten flicka också ;D haha 
Ikväll har jag och Diana vart på fest i gottsunda som var sisådärkul.. blev roligare mot slutet iallafall :) imorgon är det nyårsafton kan man säga och det ska väl bli kul. Året har gått så sjukt snabbt också. Det är lite tråkigt det där, att tiden bara rinner bort. menmen, det kan man ju inte göra någonting åt. 
   Sen så är det nästan tre veckor kvar tills han kommer hem också :) jja!

image18

julen är över, ja.

idag är det annandag jul vilket betyder att själva julen är över, tycker jag. 
Julen det här året blev lyckad, vi var hos mina kusiner som bor i stan och jag fick väl det som jag hade önskat mig antar jag.
     Nu är mellandasgrean på gång för fullt nere på stan också. Var nere där med Julia idag och så träffade vi på Robin och Fredrik så vi gick med dom ett tag. Man får ju nästan kriga för att få tag på kläder och sen var det jättevarmt också.. näe det är nog ingenting för mig såntdär, jag väntar nog tills det lugnar ner sig lite.
    Så, nu när julen är avklarad så är det väl nyår att se fram emot. och det gör jag också, det ska bli roligt om vi bara kunde planera lite bättre, aja.. Nishat kommer hem på fredag och då fixar alting sig nog :) köpte nyårsaftonsklänning idag också på stan. då har man det gjort..
    Jag har börjat lyssna jättemycket på gamla Kentlåtar också nu igen, åh dom kan ju bara inte bli dåliga! 7 mars, längtar, längtar, längtar.  Någon annan som också är lika stot kentnörd som jag är nog Diana (marijuana), som ja också var med idag :) det var mycket trevligt, vi hyrde film och åt godis hemma hos hennes syster och sen åkte vi hem till ekeby. Lyckad dag iallafall, adios.


mina tankar är så klara nu
alla frågetecken slätas ut
när bomben faller vill jag vara där du är
vi mot världen
(Kent - vi mot världen)

dan före doppardan

god kväll & god jul kan man väl nästan säga. Det har vart en riktigt lyckad helg och imorgon är det julafton.
Idag var jag på stan med Isabelle bananen som köper sina julklappar i sista sekund, haha. Det var mysigt iallafall :) och sen fick jag veta att dom ska stänga stora mcdonalds idag ;O what? så kan dom ju inte göra, vi kan ju inte bara ha en liten mcdonalds i stan.. uppsala suger.
  För övrigt är min mormor här och bor över helgen, det är rätt skönt för hon lagar så mycket mat och så, fastän hon är rätt painig. Ikväll kommer lillebror hit och han ska fira jul med oss iår, yay ;D vi ska klä granen och baka ännu mera julgodis :) ska bli kul. Nej, nu ska jag sluta skriva. hejdå

julavslutning och lov

så, då var en termin avklarad då och nu har jag jullov. Den här terminen har gått jättefort, det känns nästan som att tiden går för snabbt..
Det var julavslutning idag och det gick väl som det alltid gör. Tal, sång och sånt i matsalen vilket var väldigt roligt att se. Alice och Johanna sjöng jättefint och perre&gänget va ju asbra ;D
   sedan blev det betyg i klassrummet. Mina blev ju ungefär som jag hade tänkt mig. 2 mvg, 4 g och resten vg. Jag blev faktiskt lite förvånad över att PG hade gett mig vg i fysik, om du ser det här Per Gunnar - tack :)
   eftermiddagen blev minst sagt lugn. Dirket efter åkte jag, mamma & bror till Ica maxi och storhandlade med betonging på stor. Blev avsläpd i stan och då träffade jag Julia, Isabella och Sofia som jag har vart med hela dagen typ. Vi gick en låång vända på stan och nu har jag köpt klart alla mina julklappar, känns väldigt skönt. Det blev ensam hemma och tjejkväll hos mig senare med filmer och massa prat.
   Isabella och Sofia gick hem för ett tag sen och då roade jag och Julia oss med att baka pepparkakshus vilket blev .. helt okej. Testa aldrig det hemma förresten, jag har bränt mig på fingret och det gör jätteont :/
   Nu är klockan sisådär ett på natten och Julius har somnat i min säng. Får leta upp någon rolig på msn och prata med :) hejdå.

julkänsla

åh nu känns det verkligen som att julen är på väg. Spenderade flera timmar nere på stan med julia och handlade julklappar och sånt. hög mysnivå på det :) sedan åt vi länge på subway och det kan ju bara inte bli mycket bättre då. Ikväll tror jag att jag ska städa mitt rum ordentligt och kanske gå ut med Nishat ett tag om jag får tag på henne eftersom hon tydligen skulle åka bort på torsdag :/ tråkigt..
   för övrigt var det Valsätraskolan - Gottsundaskolan fotbollsmatch idag och Valsätra förlorade igen :/ fast det var ioförsig jämnare den här gången och gottsunda spelade faktiskt inte så snällt .. tycker jag.
   en vecka kvar till Julafton, två veckor kvar till nyårsafton och fem veckor kvar tills han kommer hem :) tiden går ju faktiskt rätt snabbt nu.
  Nej nu ska jag försöka få tag på Nishat, hejsvejs.

image17

tredje advent

god morgon och nu är det Söndag. tredje advent alltså och bara 8 dagar kvar till jul , tiden har verkligen gått snabbt. Igårkväll skulle det bli filmkväll med Sofia men vi träffade på Damien och Simon Eg så vi kollade med dom. Det blev någon läskig film om ett hus och sen 28 veckor senare, fast den hade jag redan sett. 
    Idag skulle jag och Sofia åka ner på stan och sola men jag får inte tag på henne.. hm -.-  Jag kanske åker dit själv istället för Lena skulle jobba där idag, så det löste sig ju ändå ^^ 
 Nej nu har jag ingenting mer att skriva om. Jo förrutom att det är såå skönt att inte ha några läxor eller prov eller någonting nu :D yay. hejdå!

luciatåg


image15  image16 

tolfte december

godkväll. idag har det vart en synnerligen skön dag! läxförhöret i syslöjd gick bra, vi hade knappt någon SO lektion och sen var det luciaträning resten av dagen, typ. Och pannkakor i skolan, då kan det ju bara inte gå fel. 
   Min eftermiddag har jag spenderat med Julia. Följde med henne till stallet och kollade på när hon red, faktiskt ganska kul det :)
    Imorgon är det Lucia och jag är nervös .. kan knappt min dikt men det ska väl gå bra ändå.
Ska nog kolla på tv nu eller så. Håll tummarna för mig imorgon!

red jumpsuit apparatus - your guardian angel

Seasons are changing and waves are crashing
and stars are falling all for us
days grow longer and nights grow shorter
I can show you I'll be the one.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever.
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven,
it's ok.

andra advent

jag har pluggat så mycket så jag spyr snart. fast det känns väldigt skönt dock , har skrivit klart mina tre uppsatser och sen har jag pluggat in engelskaglosor och spanska. Jag har faktiskt äntligen, äntligen, förstått det vi har hållt på med den här terminen på spanskan, haha. Jag kan nu berätta vad jag har gjort, vad jag ska göra och vad jag gör just nu :) yay, jag är stolt.
    Idag var jag på stan en snabbis imorse för jag skulle köpa en tröja som var slut -.- annars har jag bara vart hemma och chillerillat. Det är andra advent också, bara femton dagar kvar till julafton. Nu ska jag kolla på Ranking the stars. Hejdå

Dagens låt: Chris Brown - With you


idol final

fredag! yes äntligen helg. Veckan har gått himlans fort men det kändes som evigheter sen i måndags .. hm konstigt. idag var det alltså fredag och vi hade luciaomröstning imorse (resultatet är hemligt) och det var ju rätt soft eftersom jag missade hela förmiddagens lektioner. Sen var det bara mentorstid och idrott kvar då vi hade dans, haha det gick ju bra.
    Efter skolan drog jag och Julia ner på stan och kikade ut lite julklappar. När vi hade tröttnat satte vi oss på Jalla och drog till med kebabrullar *mmm* , ja små var dom ju inte.. Mellanåt kom folk förbi, exempelvis andy, johannes, sofia, isabella, gustav mfl. Sen träffade vi på michelle, paula och madde :) det var kul, längesen man såg dom.
   Kvällen har iallafall bestått av en sak: idol finalen. Klart Marie vann, det visste jag. hennes röst var ju helt underbar! alla mina fördomar mot henne försvann helt plötsligt. Marie, du var en värdig vinnare. 
   Imorgon blir det festa loss som gäller, ha ha.. godkväll

image14

grattis marie

oasis - stop crying your heart out

Hold on
Don't be scared
You'll never change what's been and gone
May your smile
Shine on
Don't be scared
Your destiny may keep you warm


Cause all of the stars
Are fading away
Just try not to worry
You'll see them some day
Take what you need
and be on your way
and stop crying your heart out.

hejdå

tisdag. tråkigt väder ute.. mår lite illa också. var jättetråkigt att säga hej då till dig idag :/ kan det inte bli 21 januari direkt?

för övrigt är det Desperate Housewives ikväll och Ugly Betty också så min kväll blir framför tv:n. Nej nu har jag bestämt mig att jag ska börja plugga mer. Och städa mitt rum.. ja det ska jag. Ruskigt intressant.. aja, hejdå.


Dagens låt: Adam Tensa - My cool
(kan inte riktigt bestämma mig om den är bra eller inte?)


..

åh vad det känns jobbigt nu.. jag vill inte att du ska åka heller :/


första advent.

godmorgon och idag är det första advent :) kunde bara komma lite mer snö så hade allting vart finemang. Idag blir det plugga biologi och teknik. Kul.. men ikväll ska jag ut med honom och det ska bli kul iallafall :)
    Jag och Julia orkade inte gå på någon fest igårväll så vi blev hemma och det var lika kul det. Vi såg Good Luck Chuck, den var faktiskt bra den. Sen köpte vi jättemycket godis och då kan det ju inte gå fel. Idag kom min mamma hem eftersom hon har vart borta i helgen och jag antar att vi ska ha adventsfika ikväll eller något. Nej nu ska jag tillbaka till min biologibok -.- pusshej

Dagens låt: Vincent - Miss Blue

första december.

godmorgon. nu är det lördag och jag borde egentligen plugga jättemycket med det gör jag inte för jag orkar inte. ja, vad händer idag då? jo julia kommer hit om ett tag och ska vi ha myskväll med julkalendern, godis & andra filmer :) för nu är det som sagt första december, tiden går verkligen snabbt! förövrigt är jag riktigt glad :) nej nu ska jag pysa. hejhej

Dagens låt: Leona Lewis - Bleeding love


RSS 2.0