lördag 31 maj

Tjoisen! Det har vart lite dåligt med uppdateringen de senaste dagar, har haft så mycket för mig men det ska det bli ändring på. :) Igår efter skolan drog jag ner på stan med Julia och självklart blev det lite shopping. Ett par ljusgrå/vit randiga "vans" , en jättesöt klänning från Åhlens och lite annat. kanske slänger upp en eller ett par bilder senare, iallafall på klänningen eftersom den var så fin. Efter att jag vart på stan med henne i den stekande solen så gick jag, Becka och Majan till Arez och var där med Chris och Marcus. Det var faktiskt väldigt trevligt :).

Nu har jag legat ute i solen i två timmar och det var jätteskönt! Jag diggar verkligen mina solstolar, de är assköna att ligga i. Lyssnade på musik på högsta volym i headsetet också och då blir det ju mindre tråkigt. Som en överraskning så kom Carro, Ellinor och Stina förbi mitt hus. De skulle dela ut kyrktidningar i hela valsätra, haha! stackarna. Men det var iallafall väldigt kul att se dom, det är ju inte så ofta nu för tiden.

Mina planer idag är att försöka fixa dricka till ikväll, haha. Låter lite nördigt men ja, så är det. Sen blir det fest hemma hos Emelie som jag ser fram emot! Ha en bra dag.

jobbar på brännan

Nu kan man nog säga att det är sommar. På riktigt. Det är sjukt varmt utomhus och man klarar knappt av att vara ute på rasterna, man smälter! Efter skolan stekte jag utomhus in en timme för nu ska jag bli brun innan balen. Tråkigt att vara blek då. Passade på att plugga lite SO medan också, duktig som jag är, eftersom vi har prov imorgon. Jag har suttit med de där sidorna jättelänge nu och det är ju så sjukt mycket att läsa in. Blää. Orka att man lägger in ett prov typ samma dag som betygen ska vara satta. Finns ju inte en chans att göra omprov om man inte får godkänt på det. Aja.. godkänt blir det iallafall för min del. Om en halvtimme kommer Julia hit och vi ska gå och se Gottsundaskolans Vårshow på Gottsundateatern. Ska bli jättekul att se! ser fram emot det. Och eftersom J kommer hit så kan jag också ladda upp lite bilder ifrån Stockholm i tisdags. Nej, nu ska jag plugga ännu mer. Puss hej


two new dresses

Hallå där. Idag var det helt underbart väder som varje dag nu för tiden. Jättejobbigt att jag bara suttit inne och pluggat, fy vad tråkigt det är alltså. Nutidshistoria och Teknik, jag vill aldrig veta av det efter den här veckan! Men det är rätt skönt att de är de två sista proven på terminen. Idag är det extakt två veckor kvar till avslutningen och en vecka kvar till balen. Gud vad tiden går fort! Nästa vecka kommer vi inte ha någon normal dag heller eftersom den kommer vara fullspäckad med massa saker. Såhär kommer det alltså att se ut, skol-mässigt:

Vecka 23
Måndag - Musiktävling (alla 9klasser tävlar mot varandra)
Tisdag - Fotbollsturneringen på Gipen
Onsdag - Klassens dag + Bal
Torsdag - 2 lektioner bara
Fredag - Ledig.

Otroligt skönt! Känns som att allt går riktigt bra nu i skolan också. Aja, nu ska jag inte tråka ut er med mitt skolprat. Här kommer de två klänningarna jag köpte igår. Godnatt!

image234  image235

Bådatvå från Gina Tricot, ursöta.

bilder från dansuppvisningen

image217 image218

image221 image219 image220 

image222 image223

image224 image226 image225

image227 image228

image231 image230 

här var en del utav dem :). Massa bilder från bakom scenen och mellan föreställningarna. Också bild när jag dansar street, när Maria har blå tröja & dansar street, jazzen i glittriga linnen och såklart scholarship eftersom de är så fruktansvärt duktiga!

image232 
två vita rosor som jag fick av mamma & min plastsyster Julia, jättesött av dem!

stockholmsbesök

Hej på er! Jag kom just hem från Stockholm där jag spenderat dagen med alla 9orna på skolan. Eller ja, jag kanske inte umgicks med alla men.. Det var faktiskt rätt skoj. Dagen började med att Julia och jag vaknade upp hemma hos mig. Bussen hämtade upp oss på skolan och vi fick skjuss direkt till Naturhistoriska muséet i Stockholm. Där såg vi på en Cosmonovaföreställning som handlade om Cosmos (rymden, alltså). Jag som inte är särskilt intresserad av stjärnor, kometer, planeter osv, tyckte inte att det var världens roligaste direkt. Dessutom fick man jätteont i huvudet. Fast det var lite kul när Arash och dom fick skäll av en kvinna där för att de kastade pappersbitar neråt på "publiken", haha. Efter besöket där så fick vi sightseeing runt i Stockholm av Göran Karlsson. Tvivlar på om så många lyssnade.. Vi fick sedan gå runt fritt i staden i ca fem timmar. Jag gick med Siham och Julia och det var jättekul förutom att min mage trasslade jättemycket. Har haft ont nästan hela dagen.. jättejobbigt. Vi satte oss på Mcdonalds i två timmar och pratade jättemycket (och åt såklart). Det var riktigt trevligt. Kvällen kom och vi gick på Djungelboken på Kulturhuset. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte.. den var väl okej men alldeles för lång! tack gode gud för pausen efter en och en halv timme innan man skulle sitta där lika länge till. Så nu sitter jag här med en påse djungelvrål och bloggar. Magen har blivit en aning bättre men det gör fortfarande ont.. undrar vad det kan bero på. Jag köpte två klänningar idag också, jättesöta faktiskt. Jag lägger upp bild på dem imorgon :) puss hej.

jag vill vinna!

image216

http://hannabjorkstedt.blogg.se/2008/may/tavling-tavling.html

får ju inte glömma bort..

.. grattis mamma på mors dag!

image214

slut

Hej på er! Nu är sista föreställningen avklarad och dansterminen är slut. Jag tycker att det är jättesorligt, så långt tills i höst när man får dansa igen. Man kan ju gå någon vecka på workshop i sommar också och det ska jag nog gå på. Förövrigt är jag supertrött så det här bloginlägget blir inte så roligt. Bilder och (om jag vet hur man laddar upp) filmer kommer upp imorn. Godnatt & hej.

bara en outfit..

.. som jag hade någon dag den här veckan.


image212  image213

älskar mina nya marinblå/vit randiga leggings :)

dansdansdans <3

Tjenisen! idag är vädret på samma humör som mig - riktigt bra! Jag har två dansuppvisningar idag igen och jag ska iväg mot stadsteatern om några timmar. Jag ska köpa med mig en pastasallad också tror jag så jag klarar mig hela dagen. Igårkväll var min första föreställning och det gick helt okej faktiskt. Kan ju alltid gå bättre. Siham och Julia var jättesöta och hade köpt varsin ros till mig. Jättekul att ni var där :) . Efteråt drog jag och J hem till mig och medan jag bytte om till festoutfit så slökollade vi lite på melodifestivalen. Eurovision är ju typ min grej, jag ser på det varje år (pinsamt men sant) och nu missade jag ju till och med slutet. Fast jag hann se Charlotte och jag tyckte iallafall att hon var jätteduktig! Men sen när jag såg på aftonbladet imorse så kom hon på 18(?) plats? sjukt dåligt. Jag tycker att Eurovision har blivit östeuropas grej nu, alla röstar ju på alla. Sjukt dåligt faktiskt. Hörde att Ani Lorak kom rätt långt också. Äsch, det är ju bara en tävling. Hoppas bara inte att Charlotte blev alltför ledsen.
Vi drog iallafall på fest i Sunnersta där man b la träffade på Isabelle Isaksson, Emelie, Isabelle W, Mohammed, Maher och fler. Det blev halvlyckat och vi satt på 00:22 bussen hemmåt igen, sedan sov J hos mig. Nej nu ska jag dra, håll tummarna för mig idag igen!

Min outfit igårkväll:

image211

mörkblå/svart mönstrad klänning - H&M
Halsband med stenar på - H&M
Strumpbyxor - Lindex

första föreställningen ikväll

God morgon. Jag vaknade för ungefär en timme sen, sjukt sent! Och det konstiga var att jag väcktes utav ett sms, jag var inte ens pigg just då. Det kan nog bero på att jag fått jättelite sömn den här veckan som gått. :) Jag tog nyss en efterlängtad dusch och eftermiddagen blir nog hemma. Om tre timmar tänkte jag dra till stadsteatern så man är där i god tid innan föreställningen börjar. Ikväll kommer Julia och Siham och kollar, mihi. Jag är rätt nervös faktiskt, det är ju första föreställningen inför publik för min del ikväll. Efter showen så ska jag och J dra iväg på fest i sunnersta, tror jag. :) Vad ska ni göra idag?

image210

bild från förra årets vårshow. (jag i mitten, haha). Här dansar vi Street (väldigt otydlig bild).

helt utmattad

åh jag känner bara hur skönt det skulle vara att gå och sova nu.. Var på stadsteatern från halv sex till tio kanske. Hade ju bara två genrep men det var lång tid emellan, typiskt nog. Jag, Maria och Fanny åt på Subway också mellan de två och jag blir så arg på den norska där (eller vad hon nu är!) eftersom hon märkte när jag tog cola utan att betala (som typ alla gör hela tiden), blä på henne. Så jag fick betala och henne tänker jag aldrig mer vara trevlig mot. Genrepen gick sådär. Går förhoppningsvis bättre imorgon på showen. Min första imorgon är inte förräns rätt sent på kvällen så jag har en hel dag att hitta på någonting skojigt. Jag känner att jag inte är på bästa humör just nu men jag ska iallafall ut om ett tag och gå på promenix (inte själv, haha). Ha det bra och sov så gott.

image209

är vi inte coola alltså? haha. Såhär ser vi ut på streetdancen iår.

genrep

hejhej. jag är verkligen jättetrött just nu! sitter med emelie och jag var nyss på stan en sväng efter skolan med julia. Vi ska iväg om ett tag och sen ska min kväll spenderas på stadsteaten, har genrep och massa sånt och det är självklart flera timmar mellan mina.. menmen. Jag hör av mig senare när jag är hemma , pusshej


go Charlotte!

Hej igen. Nu har jag suttit och pluggar hemkunskap längelänge, fråga mig vad som helst och så kan jag det. Jag vet vad det finns för olika slags tvättmaskiner, hur man ska handskas med vinfläckar, vad surdeg, att ansa, tranchera, gratinera är, hur man manglar, naturens kretslopp och mycket, mycket mer! Det var inte lite att läsa på alltså. Jag fick mig en liten stund att se Charlotte Perelli nere i Serbien faktiskt. Duktig hon är, hoppas att hon går långt i finalen sedan. Jag som faktiskt har aftonbladet som startsida fick syn på den här rutan när jag slog upp internetrutan:

image208
Och ja, de påminner faktiskt om varandra till stor del. Vad läskigt att de är så lika och dessutom tävlar mot varandra i samma tävling. Komiskt nog hade de båda fyra dansare klädda i svart och bådatvå bärde korta klänningar med fransar. Är det verkligen bara slump kan man ju undra.. Charlottes konkurrent är Ani Lorak som tävlar för Ukraina. Men den stora frågan är ju - vilken låt är bäst utav dem? Vad tyckte du?

godis + julia + One tree hill = lycka

gud vad tråkigt jag har alltså! min dag kommer att bli hemma med hemkunskapspluggning och barnvaktning. Min mamma och tydligen alla som kunde vara barnvakt åt min bror ska iväg och se på när min morbror spelar på reginateatern. Självklart blir jag hemma med Johan. Det är ioförsig ingen fara, skulle ändå vart hemma med pluggningen. Åh, nu blev jag lycklig! Julia skickade just ett sms och frågade om jag ville äta godis och se på One Tree Hill - min dag är räddad! Jag som kanske tänkte åka iväg och träna, screw that. Haha, ha en bra dag!


det är inte alltid så lätt ibland,

Hej. Kom hem från dansen för ca en timme sen och jag är urtrött. Tänkte plugga lite hemkunskap och sedan hoppa i säng. Vill inte försova mig som jag gjort varje morgon den här veckan, det måste vara något fel på mitt alarm! Den ringer ju typ inte. Har vart så ända sedan jag bytte alarmsignal, kan ju ha någonting att göra med det..
Åh, här hemma är det inte kul just nu. Hatar när min mamma är sur, vilket hon är just nu. Hur allt kan vara så himla komplicerat ibland alltså.. helt jättejobbigt. Nej nu ska jag dra. Trevlig kväll/natt på er!

Dagens låt: One Republic - Stop and stare
- asbra!


finväder

God eftermiddag gott folk. Andra dagen i rad som jag & J var nere på stan faktiskt, lite pinsamt känns det men. Vi skulle iväg på någon DJ-sak också men det gick ju som det gick, haha. Väl nere på stan träffade vi på Andreas också, Julias boyfriend. Skolan var rätt tråkig idag eftersom det knappt var någon där. Alla åttorna är ute på prao och 9A och många i 9B var i stockholm på gröna lund.
Nu sitter jag här hemma och ska plugga som vanligt. Senare ska jag ut ett litet tag och sen blir det dans,dans,dans! Hejdå så länge

image207

min outfit idag:
Julias rutiga skjorta - Åhlens
strumpbyxor - Lindex
ballerinaskor - Lindex
väskan är från Wedins och till det hade jag en skinnjacka från Vila som jag lånat av Siham.

nytt i garderoben

Här är en liten del utav det jag shoppade idag:

image200image201 

image202image203

Hittade dessa på www.lindex.se

Här är lite mer, tagna av mig:

image204  image205

Mina två underbara bikinisar från åhlens & pumpsen från H&M.

& sen min älskade klänning från H&M som jag velat ha i evigheter!

image206

Nationellt i Engelska

Hej där ute. Jag kom just hem från stan där jag vart efter skolan med J och gissa om jag har shoppat alltså! Det blev tre bikinisar (kunde inte bestämma vilken jag ville ha.. (a), underkläder, ett par beiga lackpumps, tygskor, somriga klänningar och mycket mer. Jag älskar verkligen att shoppa!  Snart ska J iväg och jag blir nog hemma och ser på Gossip Girl och Desperate Housewives. Ja, Gossip Girl börjar ikväll för er som inte visste om det  :) klockan 20.00, missa inte det! Jag har ju ioförsig redan sett de kommande avsnitten men.. de är så bra så de är värda att se igen!

Fick även reda på hurvida det hade gått på nationella proven i engelska och måste medge att jag är lite stolt över mig själv! Man kunde få från 1-10 på varje del då 1 var ig - och 10 var mvg +. Jag fick två 10 och en 9! Det blev alltså ett MVG på nationella och jag är jätteglad för det. Min engelskalärare (som förövrigt är världens bästa) sa att jag kommer att gå ut nian med ett starkt MVG utan tvekan. Då blev jag lite smått deppig faktiskt. Vill inte gå ut än.. kan det inte vara nån månad till sådär? usch.. Nej, jag och Julia har bestämt att vi ska njuta av den sista tiden vi har så gott det går. Sen är det gymnasiet som väntar. Vad ska ni gå för linje/vad går ni för linje just nu? :)

sovmorgon

Hej på er. Just nu försöker jag komma på vad min outfit för morgondagen ska bli. Det blev så svårt. Jag gick från pennkjol till ett par jeans & en t-shirt. Får bli så imorgon om jag inte kommer på nåt bättre :) Imorgon har jag sovmorgon till kvart i elva, snacka om skönt! Jag ska verkligen utnyttja det till max, har knappt sovit någonting de senaste nätterna. Nej, nu pyser jag i säng. God natt på er!

galapremiär

Var inne på www.kanal5.se och efter att ha fått min dagliga dos av Style by Kling så fick jag syn på galabilder från premiären av Sex and the city - the movie. Självklart bar de supersnygga klänningar bland annat från Calvin Klein, Vivienne Westwood, Alexander McQueen och även second hand. Jag måste säga att jag fastnade för Sarah Jessica Parkers söta klänning fast om jag skulle bära den skulle jag nog skippa huvudbodnaden.



image199


 

Vilken klänning tyckte du var snyggast?



 


helt otroligt!



Zara Larsson, 10 år, sjunger i Talang 2008. Det kallar jag talang!

jag vill ha..

GODIS, just nu! Usch vad sugen jag är alltså. Lena sa idag i skolan att hon tyckte att jag alltid skrev att jag ville ha det, haha. Är det verkligen så? jag har faktiskt inte tänkt på det. Jag kanske börjar bli lite smått beroende utan att märka det själv.. hjälp! Min eftermiddag kommer gå åt till att sy ett linne till jazzdansen, plugga som vanligt och sen ikväll blir det sista jazzträningen innan vårshowen. Spännande, spännande. Undrar bara hur det där linnet kommer bli alltså, jag är ju ingen sömmerska direkt. På tal om ingenting så fick jag nyss ett paket som min käre mormor hade skickat. Två linnen var det. Jättesöt tanke men dom var jättestora.. :/ hon måste verkligen tro att jag är stor! Aja. Får funka ändå :) Juste, jag måste ringa till min sommarjobbs-kontaktperson Lennart och bekräfta att jag vill ha jobbet idag också. Yay, ålderdomshemmet - here I come!

image193

frestande?

OTH-maraton

Jag har hållt på med min filmanalys jättelänge nu och jag skaa bli klar ikväll! Imorgon är absolut sista inlämningsdatumet och jag tänker sitta uppe med den om det så ska bli tills skolan börjar. Jag har ändrat min uppfattning om filmanalyser - de är inte roliga att skriva! annat är det om vanliga uppsatser som t ex den jag skrev nyss om ett U-land i världen. Sånt är intressant och kul att skriva om. Att analysera varje liten del i filmen Gladiator är inte lika kul!

Min dag har spenderats med J och vi har haft det riktigt trevligt. Hon kom hit vid två-tiden och då satte vi oss på bussen mot friskis. Sjukt stel och trött var jag men jag klarade mig igenom yoga passet ändå. Haha, vi kan alltid hitta ett sätt att roa oss. Bäst var ändå Julias kommentar "Mathilda.. kan inte vi gå, det känns som att man måste vara religös för att vara med här.." , med hennes söta lilla röst. haha! Vi tänkte gymma lite efteråt men det blev liksom inte så. Istället gick vi till Kvarnen och jag köpte mig en drickyoughurt och en macka. Väl hemma lagade vi mat och jag tog faktiskt itu med disken (tja.. några glas iallafall). Maria kom förbi ett tag också för att hämta hennes cykel som stått här sen i torsdags. Haha, du är rolig du Maria. "Ja men jag tror faktiskt att det är ett födelsedagsmärke"

Till min och J;s förvåning så visade de inte One Tree Hill ikväll! Vi tyckte att det var sjukt dåligt så vi bestämde oss för att ladda ner avsnittet som skulle visats ikväll. Självklart fick vi inte nog så nu sitter vi här med nästan halva sesongen och vi är helt inne i det! Vi såg nyss klart avsnitt 12 och vi grät båda som barn. Det blev tyvärr bara mer spännande och spännande så nu väntar vi på att 13 och 14 också ska bli klara. Jag kan tänka mig att det blir en sen natt..

god morgon världen

Godmorgon. Jag är heelt slut just nu. Känner ingen ork för någonting och magen skriker efter mat. Julia är på väg hit iallafall och det piggar säkert upp mitt humör :) vi ska åka till friskis och gå på yoga-pass klockan tre, ska bli otroligt skönt! Senare bli det att plugga. Måste skriva klart lite saker så att man har det gjort. Ikväll sover J här också :) hej då!

vårbild

image191

Här kommer en vårbild som ivarjefall piggar upp mig i det äckliga vädret just nu.

cupido + matilda b = sant

God morgon världen. Idag segade jag mig upp vid elva tiden och nu ska jag blogga lite innan jag drar ner på stan för att träffa Matilda. Det blir en heldag med henne idag som jag ser fram emot! Vi ska köpa med oss cupidosallad och äta hos mig och sen sover hon över här.

Gårkvällen blev ju halvlyckad. Det slutade med att Julia sov över hos mig istället för tvärtom. Det vart mysigt till slut iallafall men jag har ju alltid kul med henne :) Nej, nu måste jag göra iordning min frukort. Ha en trevlig dag


image192

Simon, Macki, Jag & Julia (haha).

at julias place

Hejsan! Just nu sitter jag hemma hos Miss Sundin och klockan är några minuter efter åtta och folk kommer hit när som helst :) Jag diggar till pussycat dolls medan jullan springer runt och fixar saker. Hoppas på en lyckad kväll!

Nu är min balklänning helt klar också, färdigsydd och allt :) Testade den idag eftersom Staffan kom med den från Stockholm och den satt perfekt! Känns jättebra att allt är fixat och klart inför balen nu. Ha en trevlig fredagskväll!

träningsverk.

God morgon! Ja, morgon blir det för mig eftersom jag vakande för en timme sedan. Just nu lider jag av en väldig träningsverk efter friidrottsdagen igår. Det är så tråkigt att sova bort halva dagen också men så blir det ju ibland. Maria kom hit igårkväll och vi drog till centrum för att hyra filmer och köpa dipp. Det blev två helt random filmer som vi aldrig sett förr och vi hann bara se på en utav dem.

Dagens planer då.. ja, jag måste dra till dansstudion för att köpa biljetter till vårshowen åt mamma, lilla julia, min julia och siham. Sedan ska jag iväg och lämna tillbaka filmerna och ikväll blir det någonting hemma hos min Julia eftersom hon är ensam hemma. Jag fick med mig Sofia att gå följa med till dansen & centrum så vi får oss en liten promenad där, alltid mysigt. :)

Idag fick alla brev om vidare de fick sommarjobb eller inte och yay, jag fick! Jag fick dock inte där jag hade sökt.. Hade velat jobba på dagis som Sofia fick men istället blir det tre veckors jobb på Glimmervägens vårdboende. Japp, jag ska jobba med äldre människor som bor på hem :) mina arbetsuppgifter blir att gå på promenad med dem, socialt umgänge med de boende och hushållssyslor. Jamen perfekt? hahaha. Lite komiskt är det faktiskt men man måste ju testa något nytt ibland. Julia fick på Lurbo så hon ska hålla på med hästar hon, perfekt för henne ju. :) Ska ni sommarjobba i sommar? och isånnafall, vart? Nej nu måste jag göra mig iordning. Puss hej

champion

image188

you say it's impossible
but you didn't even try at all
why am I the only one
who gives the most all the time

you never can admit the truth
trying to laugh it off
you say I'm a silly girl
but you just don't understand

did you think I could ever be
the same way that I used to be
letting you have your way
though you had the best of me

the tables are turning now
i'm the one that's in control
no more lonely broken hearts
can't you see I'm moving on

cause i'm a champion,
so much stronger than I was before.


tråktorsdag

ajaj så ont jag har i magen. Jag och min lillebror åt nyss glass och jag åt nog en för mycket. Jag känner på mig att den här kvällen kommer bli en sån där tråk-kväll. Har ingenting att göra and it sucks. Jag har lust att ha supermyskväll med godis och några riktigt bra filmer. Marias namn kom precis upp i huvudet så jag tror jag drar iväg ett sms till henne ;D får hoppas att hon svarar också då, hon brukar vara rätt seg på det.. Nej, nu ska jag se på So you think you can dance. Puss


friidrottsdag på studenternas

så var friidrottsdagen avklarad då. Det gick faktikt bättre än vad jag förväntat mig. Jag vet att jag har tjatat om det hela dagen men jag fick faktiskt bäst av tjejerna i klassen på längdhopp, haha. Det är så kul för jag är egentligen helt kass på friidrott och specieltl längd! och så gick det så bra idag, lite skoj. Var med i stafetten också och självklart förlorade vår klass. 9B vann, sedan 9A. Det var väl nästan lite förutsägbart ändå.

Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Jag, Siham och Niclas kanske drar till Ultuna och tränar på frisikis om ett tag men vi måste nog vila lite först. Man lär ju hitta på något kul ikväll eftersom vi är lediga imorn.. hmm... Jag skriver nog senare när jag fått lite mer inspiration, haha. Hejdå!


stan igen

tja! det gick inge vidare för mig att fixa om headern, blev bara halvbra. Jag tror jag tar det i helgen nångång när jag har mera tid. Jag kom hem från stan för ett tag sen också. Idag gick jag med Niclas och Philip, det var riktigt skoj. Vi fick skynda oss som sjutton till frisören eftersom jag slutade så sent idag. Där satt jag och Niclas och underhöll oss själva som bäst. (vilket betyder att sno godis och kakor).. haha. Sedan blev det ännu en massa killaffärer eftersom vi skulle leta kostym åt Niclas också. Efter ett par timmar drog vi till subway och sen satte vi oss på bussen hem. Snart har jag dans som jag ska iväg på och imorgon är det blää-friidrottsdag på studenternas. usch.. jag tycker inte om såna dagar. Ses sen!

ny header på g

Tjoisen. Jag sitter på ännu en håltimme och bloggar. Den här gången är jag hemma själv eftersom de flesta stannade kvar i skolan. Jag funderar på att byta header faktiskt. Den jag har just nu var bara någon som jag skulle ha en kort period tills jag skaffat en egen, finare. Jag ska nog sätta igång med den direkt! En fråga till alla bloggare då - Gör ni era egna Head-ar? Puss&hej.

förgårdagens outfit.

image181

Min måndagsoutift. :)
Oversizeskjorta - Lindex
Svart, smalt skärp - Åhlens
Kofta - Gina Tricot
Scarf - Vila

kostymköp

Tjohej! Jag mår toppen just nu. Kom hem för ett tag sen från ett träningspass på friskis och jag åt nyss nyttig mat - I feel healthy! Idag var J sjuk från skolan, pruttis du måste bli frisk! Skolan är inte samma sak utan dig ju. Och efter skolan drog jag och Philip ner på stan för att skaffa honom en kostym till balen. Det blev en lång diskution då han ville köra på svart kostym, svart skjorta och en svart slips och jag tyckte det blev för svart. Vi försöka kompromissa och tillslut blev det en svart slips med vita ränder på men resten helsvart. Äsch, det såg snyggt ut ändå och det var så ovant att se honom i finkläder till skillnad från hans vanliga stil :D Imorgon ska vi ner igen och då ska jag följa med honom till frisören och sedan skaffa finskor. Nej nu ska jag ut, hej då!

mitt andra försök till ett blogginlägg

Jag blir så sur! Hade precis skrivit ett blogginlägg när jag råkar klicka bort rutan, gah! Vad irriterade det är alltså. Får försöka komma ihåg vad jag skrev.. Jo, jag skrev att jag hade jättemycket att plugga idag. Hade jättelust att dra ner på stan men det går inte när man har en svenska recension, engelska uppsats, musikprov, SO uppsats och fysikuppsats att göra. Det är dock inte så jobbigt eftersom det är mycket att skriva och det är ju bara kul. Jag började också prata lite om parfymer eftersom jag satt och diskuterade det på msn. Vilken som var den bästa kill/tjej parfymen alltså. Själv tycker jag jättemycket om Jean Paul Gaultiers parfymer. Både tjej och killparfymerna. Den blå, randiga för killar och den persikofärgade för tjejer. Har inte riktigt koll om de har några speciella namn men.. de är verkligen att rekomendera! Idag körde jag på Dior Addict 2 eftersom den stod närmast i rummet och jag hade bråttom till skolan imorse. Jag har otroligt många parfymer, mer än vad jag behöver faktiskt. B la Burberry London, Escada Moon Sparkle, Miss Dior Chérie, Dior J'adore, Lacoste touch of pink, Paris Hilton Heiress, Beckham Intimately och lite fler. Ja.. lite parfymberoende är jag nog. Min käre mamma har också bra smak för parfymer. Lånar gärna hennes DKNY Be Delicious. :) Vilken är din favoritparfym?

image179

min parfymhylla

stekigt

hejhej! Jag bloggade inte igår när jag kom hem eftersom det blev så sent och jag var heelt död. Vi drog till Vårdsätrabadet iallafall och rökte vattenpipa. (Vi = Jocke, Marcus, Simon, Tim, Majan, Maria F, Jessika B och Jag). Vi saknade Rebecka eftersom hon fortfarande var sjuk :/ . När solen började gå ner och myggen kom fram så cyklade vi hemmåt. Majan drog hem till mig och sen blev kvällen inte riktigt som planerad om man säger så.. haha.

Jag väcktes halv tolv, helt slut, av min käre granne Malin som tvingade med mig ut i solen och där har vi legat i flera timmar. Jag älskar verkligen det här vädret! Snart kommer Julia hit och vi ska ha picknick på kullarna i Bäcklösa med Siham. Sedan blir det grillning här hemma, One Tree Hill och en herrans massa plugg! Hej då så länge :)

konfirmationstider

nja, frukost vet jag inte om det blev så mycket utav, nöjde mig med ett glas vatten och en banan. Just nu sitter jag ute på uteplatsen i en solstol och bloggar. Ska ligga här i några timmar så man får lite mer färg! Jag försöker få tag på Julia också om det händer nått skoj ikväll. Så om du ser det här kan du ju alltid höra av dig :) vad ska ni göra idag?

Vid dom här tiderna i maj är det ju konfirmationstider och jag måste skriva grattis till Matildas syster Fanny Bohlin på hennes konfirmationsdag! :) Jag kommer ihåg min som om det vore igår, (det var ett år sedan). Min konfirmationstid med Elli, Amanda, Anna x2 och fler var jättekul! För er som funderar på att konfirmera er till i höst - gör det! Jag kan slänga in en bild från dagen i ära också:

image173

Anna T, Ellinor, Jag (då blond), Amanda, Anna W

God morgon.

Godmorgon Sverige! Klockan är ett par minuter innan tio och jag sitter här pigg som en lärka. Mitt humör är på topp, likaså solen utomhus. Det var faktiskt jätteskönt när jag cyklade hem nyss. Jag sov ju borta ikväll och snart kommer Emelie och hämtar upp mig. Vi ska nämligen sola i sunnersta. Resten av dagen ska jag vara hemma med familjen inklusive Staffan och Julia, min nyfunne lillasyster :) haha. Nej, nu skriker magen efter frukost. Take care!

outfit.


En dagens outfit från nu i veckan, i brist på annat att blogga om:

image171  image172

Vit stor trekvartsärmad tröja - Gina Tricot
Mörkblå jeans - H&M
Vita pumps - Skopunkten

25 grader sol & vindstilla

gah, det är så varmt att man storknar! Jag kom hem för ett tag sen efter att spenderat lite tid på stan med Emelie. Vi letade efter en avslutningsklänning åt mig och sen satte vi oss på Jalla och åt kebab. Fredags-dagarna är så otroligt sköna, speciellt i skolan. Bara chill-lektioner och sen vara ute på alla raster, it's nice. Sen blev det krig efter skolan mellan mig, Abir och Siham. Bara för att Abir sa att jag säkert skulle skriva om det här på bloggen så gör jag det. :) Det började med att Michael hämtade en rengöringsspray och sedan blev det vattenkrig. Ända tills Krille, vår vaktmästare, kom och sa till oss. Då fick jag och Abir moppa golvet.. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova borta. Puss hej

äntligen hemma..

.. efter ett par extra timmar i skolan. Jag slutade tjugo över ett men kom nyss hem eftersom jag satt på ett långt möte angående balen. Jag försöker att inte inse det men det är faktiskt inte lång tid alls kvar nu och jag tycker att det är jättesorligt! Jag har gått i min skola i drygt nio år och sen ska man ut till någon helt okänd med massa nytt folk.. läskigt. Hur känner ni inför bytet av skola, att lämna klassen osv? Eller om du redan gått ut, hur klarade du av det? Vår bal kommer ivarjefall bli bra och min balklänning kan hämtas ut imorgon, wii!

Det var planerat att jag skulle ner på stan och träffa J efter mötet men hennes mage hade börjat trassla igen så det blev inget med det. Om ett par timmar ska jag iväg och dansa ikväll igen. Hej då så länge


direkt från datasalen

tjoisen! Nu bloggar jag från skolan och datasalen där alla sitter och skriver filmrecension. Jag bestämde mig för att jobba med den hemma istället så därför är jag rätt sysslolös. Fast jag kan inte säga att alla är särkillt engagerade i arbetet för runtom mig så sitter folk med playahead och bilddagboken uppe, haha. Idag är det superfint väder ute! Jag och J hade håltimme nyss och då satte vi oss på en bänk ute i solen, det var mysigt. Nu kommer läraren, hej då!

ca en månad kvar

21 Juni - då smäller det.
Sex and the city har premiär på bioduken, håll ut tjejer!

image170

let's dance

pjuh! nu har vi dansat järnet och det här var sista lektionen med street för terminen. Eller.. vi har ju extralektion nästa onsdag men då är inte Dan där. Måste fixa basketshorts, någon som har ett par att låna ut kanske? Jag tror att dansen kommer se bra ut, känns mycket bättre att hela koreografin är satt och vi vet kläder och placeringar. Så jobbigt när man bestämmer allt i sista sekund men det känns bra nu. :) Ni som vill komma och kolla så är det lördag - söndag 24, 25 maj på Stadsteatern i Uppsala. Tider och sådant kan jag skriva senare i bloggen då jag inte är helt säker just nu. Nej, nu blir det en dejt med sängen. Godnatt och ha det bra allihoppa!

image169

jag dansar jazz på vårshowen förra året

underklädershopping

image166


hej! jag kom precis hem från stan där jag var med Siham. Vi träffade även på Fede och Johanna så vi gick med dem ett tag också. Det blev lite underklädershopping och det är ju alltid skoj. Innan det satte vi oss på Burger King som två tjockisar och åt. Zamo kom förbi och hälsade också, det var trevligt :)

Snart ska jag iväg och dansa också, det ska bli kul! Har verkligen lust att dansa idag även fast jag är jättetrött at the moment. Resten av kvällen/halva natten ska jag nog sitta uppe med min filmrecension till svenskan så jag får den klar. Hatar att jobba över helgerna för då sparar man alltid det mesta till söndag och då är man ändå så trött. Nej, idag ska den bli klar. Vad ska ni göra idag?

image168

ett tillskott i min garderob

spännande på Desperate H.

Såg ni Desperate Housewives nyss? Det vart ju jättesorligt, tänk om Lynettes man och barn dog! Tänk vad hemskt det skulle vara alltså, att förlora hela sin familj. Nej, det vill jag inte ens tänka på.

Idag skulle jag bli hemma och plugga men det blev inte riktigt som planerat. Jag blev oerhört godissugen så jag ringde till Maria och frågade om hon var på. Det var hon tack och lov så jag tog Gittan bort till henne och sen drog vi till centrum och handlade. Det blev en massa tjejprat också, tänk att vi alltid har en massa nytt att prata om! När hon drog hem och pluggade så somnade jag på sängen i ett par timmar, det behövdes. Sen var det såklart Ugly Betty och DH som precis tog slut. Borde sätta mig ner med en filmrecension till svenskan och en engelskauppsats till imorgon. Vi ska skriva en spökhistoria och jag känner att min fantasi ligger på noll idag. Någon som har något tips om en spökhistoria? :)

bikinifrossa

tjohej! Just nu har jag håltimme och sitter här hemma med J som pratar i telefon med en viss Sofia ph :) Vi måste tillbaka till skolan snart för vi har musik och det är rätt viktigt så för vi måste planera inför vårt uppträdande. Det är liksom så att alla niorna ska tävla mot varandra, klassvis, i en musiktävling. Vår klass (som består mest av killar) ska ha låten Summer of 69 av Bryan Adams. Får väl se hur resultatet blir sen men jag tvekar på att vi kommer komma överens..

Jag har funderat lite mer på det där med bikini i sommar då. Militärgrönt är jag fortfarande helt inne på, det är så sjukt snyggt om man har den rätta solbrännan! Men jag kikade lite på vad Victoria Secrets hemsida och visst vill man bara beställa hem allting, men jag hittade några favoriter.

image162 image163  image164

Vilken tycker du var snyggast?

ont

Hej hej. Sitter här just nu med världens hals-ont och det är inte kul alls! Kom hem från dansen för ett tag sen och innan det var jag på stan med Sofia, Simon och Christian. Jag & Sofia var så duktiga att vi cyklade ner och gick hela vägen hem. Fick reda på att vi skulle ha nationellt prov i Spanska också - kill me! Det kommer inte gå bra, kommer säkert sänka mig till IG.. blä. Imorgon är det sista nationella i matte iallafall, det kommer säkert gå helt okej. Är sjukt trött i dag också så det blir inte världens roligaste blogginlägg. Godnatt


<3


image161

Julia iz the best.

blä

god morgon gott folk! jag är helt död idag, blev nog lite för mycket igårkväll, haha. Julia drog nyss hem och nu har man en hel söndag framför sig då. Jag har inga planer heller så det blir nog mys-hemma-dag. Mamma kommer hem imorgonbitti också så I've got the whole place for myself! Nu hoppar jag in i duschen, puss hej.

toppendag i huvudstaden

pjuh, jag är utmattad! Vaknade sisådär tio imorse med Siham brevid min sida, alltid mysigt. Det blev rätt sent igårnatt eftersom man satte uppe till tre och pratade i telefon med en viss person :) nog bäst att jag inte nämner några namn, haha. Tio över tolv satt jag på tåget på väg mot Stockholm och mötte mamma och Staffan en timme senare. Blev bjuden på en jättemysig restaurang på söder och sen drog vi vidare för att träffa Staffans homies. Jag och mamma lämnade av honom där och ägnade oss åt shopping tills klockan blev fem. Då skulle vi vara i bal-butiken och få min klänning uppsydd. Det gick fortare än vi hade trott oss så vi tog en ben&jerrys glass var och satte oss i solskenet. Tio över fem satte jag på tåget på väg tillbaks till Uppsala igen och nu är jag här då. Mamma stannade kvar hos Staffan tills på måndag morgon och det blir skönt att vara ensam hemma. Om två timmar kommer det en massa folk hit så jag borde skynda mig och fixa iordning.

Jag hittade en jättesöt klänning på Zara som jag tänkte ha på avslutningen. Problemet var bara att den var lite för stor. Den var dock rätt billig.. Ska jag betala 399:- och låta den sys upp osv. , för att bli använd lite mer än en gång bara? Här är den:

image159  image160
(bilderna kanske inte är i bästa kvalité men den är marinblå & vit randig.)

Storvreta

tjoisen. Gårkvällen var jättemysig, :) har äntligen sett ps. I love you nu.
Jag är hemma från Storvreta nu där jag har spenderat min dag hos Elsa :) gud, vi räknade ut att det måste vart minst två år sen vi träffades, sjukt länge ju! Vi åt lunch och efterrätt som duktiga William hade bakat alldeles själv. Väldigt imponderande då han är 5 år, haha. Sen drog vi ut och tog en ridtur med islänningarna. De har fem stycken där ute nu, jättesöta! Nu sitter jag här dårå utan några som helst planer för ikväll. Någon som vill leka med mig? haha =)


image158

I know that goodbye means nothing at all.


it's been the longest winter without you
I found someone to turn to
but you see, somehow I can't forget you
after all that we've been through.

I've had you so many times but somehow I want more.

Tjenisen. Nu är jag färdigjobbad & mätt. Det är någon slags grillparty här för mamma har grillat och kusinerna mfl. är på besök. Det är skojigt iallafall, mycket god mat. Ikväll ska jag träffa någon som jag inte har träffat på evigheter.. det blir kul, hoppas jag :) Jag har vart lite seg med att lägga in bilder från kameran men såhär såg jag ut igårkväll iaf. (Bilden kanske inte är världens bästa men..):

image157

Kvällens outfit:
lila klänning - H&M
guld skärp - Kappahl
svarta leggings - Lindex
väska - Wedins
Sofias snygga skinnjacka - Sisters

forst. Valborg

Åh så trött jag är alltså! Gick och la mig alldeles för sent igårnatt för att orka vara pigg idag.. men det måste jag vara så det är bara att kämpa på. Så ja, gårkvällen blev halvt lyckad. Jag spenderade den med massa roligt folk faktiskt och sen blev det ju lite knas på slutet där när alla åkte ifrån mig, haha. Men det löste sig ändå. :) Måste tacka Tarek som pallade vänta med mig och ta samma buss hem, det var jättesnällt!

Nu är klockan sisådär elva och jag ska iväg och jobba klockan tolv. Hade nog önskat en hemma dag idag men det är skönt att få någonting gjort också. Ha en trevlig dag!


RSS 2.0