fredags eftermiddag

hejhej, nu var det ett tag sen jag blog(g)ade igen. Det är fredag och sportlov vilket är sjukt skönt och jag vil inte tänka på att man måste tillbaks till skolan på måndag :/ Mitt sportlov har i stortsett vart kul. Har blivit en överdos med Sofia iaf. haha!
Igårkväll sov jag hos Fede och jag kom precis hem därifrån :) ikväll blir det fest hos Josefin och nu väntar man bara på en viss Sofia ska komma hem från Kungsberget! hm..
I onsdags blev det Stockholm med Sofia och Siham vilket var jättekul. Har inte mycket mer att berätta om, här kommer några bilder från onsdagen. pusshej


image31   image33  image34

alla hjärtans dag.

idag är det alla hjärtans dag och det är ju en mysig dag. Jag hade nog världens skönaste skol-dag idag faktiskt. Första lektionen, matte, var inställd (YES) för vi skulle kolla på uppträdanden i matsalen. Efteråt träffades vi i min klass och så fick vi röda lappar att ha på ryggarna. Sedan gick vi runt och skrev snälla saker om varandra, det var kul,det. Sedan var det då håltimme och då satt jag i datasalen med fede och hjälpte honom med en uppsats. Lektionen därpå satt vi i biblioteket och pratade sex (vet inte varför?) och sen var det uppträdande igen. Lunch = tacos & sen spanska och dagen var slut ;D
Min eftermiddag/kväll spenderade jag självklart med Federico. Jag måste nog erkänna att jag har världens bästa pojkvän :)
Min dag har blivit hel-lyckad, förutom det enorma blåmärket jag har på rumpan efter skidåkningen i Bjursås igår :/ Bara Sofia, Julia och Siham vet hur hemskt det ser ut, haha!
Jag glömde att skriva om gårdagen förresten. Den vart också riktigt lyckad förutom att man blev så sjukt trött efteråt! Nej nu är det allt dags att sova. En dag till och det är SPORTLOV :) pusshej!


Bjursås
image30image29image26 

söndagsångest.

usch då var det söndag igen. Det är nog den mest tråkigaste dagen på veckan, man gör ingenting vettigt ändå. Min söndag går iallafall åt till att sova länge och plugga biologi.. inte världens roligaste direkt. Har också sett på avsnitt 6 av Gossip Girl. dom blir bara bättre och bättre ;D 
  Min helg blev lyckad till slut. Det blev Lurbofest i fredags och igårkväll var jag med Fede :) vi såg melodifestivalen och titanic. 
  Det är så sjukt skönt att det bara är en vecka kvar nu till sportlovet! och på onsdag är det friluftsdag = ingen skola. Torsdag är det alla hjärtans dag vilket betyder halv skoldag och sen skulle vi göra någonting i klasserna som jag inte kommer ihåg. Alltså, det blir en rätt chill-vecka. ciao :)

semla-dagen

idag är det tisdag och inte vilken tisdag som helst utan semmeldagen! den firade jag och sofia självklart med att köpa fyra stycken på ICA. Vi fick sällskap dit av Philip, Simon EG och Damien också. väldigt trevlig stund vi hade efter skolan där, jag & hon. Vi spelade vem där? också, du vet den där man spelade på fritids när man var mindre när man gissar vilken gubbe den andra har. Sjukt roligt, men synd om den som fick cancerjenny .. hahaha. det där lät antagligen inte kul om ni inte förstod våra internskämt.
  Det var ju ett tag sedan jag bloggade, som ni kanske ser och därför tyckte jag väl att det var på tiden att uppdatera :) det är gossip girl just nu på tv men jag orkar inte kolla på det. Jag är på avsnitt sju just nu i min värld och resten av Svergie är på del 2.. bittert.
  Imorse var det Nationella Prov också vilket gick väldigt bra, tycker jag. I övermorrn har vi svenskauppsatsen, vilken är den sista delen av np i svenska.. tror jag?
puss&hej.

image24
jag, sötsofia & våra semlisar

RSS 2.0