just get back up when it knocks you down

go' kväll :) idag äre måndag, vanligtvis tycker jag inte om måndagar. men idag var det faktiskt rätt okej, även fast jag slutade halv 5 så gick tiden snabbt. men vår sista etik&livsfråge-lektion är så sjukt seeeeg att man bara vill köra upp dator-pinnen nånstans (ellerhur anna?) haha. usch. nej nu ska jag iallafall göra mig iordning, hyra film och sen vidare hem till Chris & bara myysa hela kvällen :) hörs senare!

titta vad jag hittade på datorn från förra sommarn, hahha gulligtgulligt.


pics from greece.

Och från och med imorgon så börjar grekland-vecka. ja, mina vänner jag har ju varit så seg på att lägga upp bilder från semestern så jag ska lägga upp dem veckan som kommer, några bilder i taget per dag. så blire inte så jobbigt, smart va? :)



we're one and the same so you're just as strong as me

imorse när jag vaknade kändes allt bara skit och jag ville helst dö för jag var världens ensamaste människa i hela världen. men jag tog tag i mig själv, tittade på ett par one tree hill-avsnitt, tog ett långt bad med inpackning och ansiktsmask, städade upp lite på mitt rum (älskar att byta lakan så jag gjorde det haha) och nu känner jag mig glad :) ett steg närmare till att klara sig själv utan folk bredvid mig hela tiden, jag känner mig duktig!


nostalgi

kom och tänka på en sak häromdagen när jag hörde A-teens. att det har gått väldigt bra för Marie Serneholt och Dhani men vad hände med dom andra två? haha. dessutom saknar jag lite tiderna man lyssnade på a-teens, dom var ju grymma!

Marie & Dhani för ett par år sen


Dhani numera med vackra Natasha Peyre



& Marie numera med Måns Zelmerlöf



kan vara det roligaste jag sett på länge

just nu går det inte att lägga upp youtube-klipp så jag länkar istället; http://www.youtube.com/watch?v=GohA-UEqauA 


just sitting here trying to entertain myself

shululu! lördag idag och jag har nada planer. har legat hemma hela dagen o' tittat på dåliga program på TV. nu är det ioförsig the rachel zoe project , det duger. jag blir galen av att bara ligga hemma & ruttna, GAH. jag måste ta tag i mig själv och i den här dagen.

jag vill bara kraama dig

jag har äntligen sett sommaren med göran! den levde exakt upp till mina förväntningar också, så sjukt rolig! exakt min humor också, fast den är ju lite speciell. jag rekomenderar den verkligen om man diggar svensk humorfilm. Göran var så söt, man önskade nästan ett tag där att man vore lite äldre. har inte tänkt på att han ser bra ut innan, haha.


fredagsmys med anna

gah jag tycker synd om er som får stå ut med mina konstiga inlägg som jag skriver när jag har tråkigt hehe..









if i had my way

tjena mellan bena'! idag är det fredag och fredag betyder h.e.l.g. snart iaf. har precis haft aslång etik & livsfrågelektion så blev helt psykad i huvet och nu sitter jag och jobbar på ett företagsekonomi-arbete i excel och jag är faktiskt nästan klar. hur duktig är inte jag? huhu. nu kom annisen hit så nu ska jag vara lite social. och om en timme så kommer jasmin, isabella och sofia hit och hälsar på. vi hörs! puss.

amen kolla ba' hur duktig jag är


like an iceberg on the sea

go kväll. idag vare en vanlig bajsig dag i skolan som var lite kortare än vanligt dock. hade bara två lektioner, eller en&enhalv kan man säga för internationella ekonomin var bara en halvtimme. sen åkte jag ner på stan o' käka kebab med sofia. (finns två sofi:or i min klass nu, när jag säger sofia ph säger jag sofia & den andra är sofia A okej?). det var daounder. sen åkte vi hem hit och chillade lite, sen mötte vi andra sofia A och anna i stan och då testade vi på dancehall på danscenter. de va skoj men vi ska testa en annan på söndag. kom precis ut ur duschen, är trött & död, ska ringa C snart o sen sover jag. ciao

ps. vadfan är det för mening att ligga på en solstol i grekland i två f*ucking veckor och pressa om färgen ska gå bort en o en halv vecka efter?

ps2. men jag såg precis att mamma köpt ett dusch-handtag med massage i, JA! mitt humör blev genast på topp igen

me 'n my baby


lets grow old together and die at the same time

nu sitter jag här nyduschad & insmord, jag har blivit en fanatiker av hudcreme. har redan tappat hur mycket färg som helst och jag vill helst ha kvar det lilla jag har. ska nog dra en solarium i helgen! idag har jag varit med jasmin, vi köpte godis och mös i min säng. det var trevligt! sen kom sofia förbi på kvällen och vi utbytte lite kläder så nu har man lite nytt, det är ju alltid härligt. ikväll kan jag vara uppe hur sent som helst nästan för jag börjar 12.20, slå det ni!

bilder från idrotten igår + dagens låt.

tjejerna i min klass äger allt o' alla!









white lies - to lose my life

mathilda goes arabic

då mina vänner har jag varit på uppropet på arabiskan och har börjat den nu. hur var det då? jo tänk dig att du glömt byxorna och går in i ett fullproppat klassrum med minst 50 pers och alla stirrar på dig? ungefär så. fast jag hade byxor på mig. nån ropa till och med "abooou kolla en swidi!" tackar. MEN jag ska göra det till det bästa jag kan. har maria, jasmin och sanah med mig så det löser sig.

och det kanske är på tiden att jag förklarar varför jag går där nu. när jag gick på frisörlinjen läste vi inget språk och när jag kom till lundellska var det för sent att hoppa in i en grupp och min spanska jag läst tidigare tog mig ingenvart. då bestämde vi för att ta tag i det nu i höst istället och läsa språk på kvällstid, men jag visste samtidigt att det inte fanns dom vanliga språken då (spanska, franska, tyska, italienska). så jag gick till min syo i fredags och hon sa till mig att det ända jag kunde läsa som fanns platser på var persiska och arabiska. ja, vad gör man då? det är bara att bita ihop och det blev såklart arabiska eftersom jag känner flera som ska gå där. sådärja, nu vet ni varför! men vet ni, jag ska bli bäst på arabiska tro mig! nu ska jag titta på Linas Kvällsbok på TV. ciao!

någon ropade också "kolla en blond!" , jovars jätteblond..


oja

bajs på internationell ekonomi


tur att man har 2 and a half men

vet ni vad jag hatar? när man skriver ett j*vla blogginlägg och så råkar man klicka bort! jag hade precis skrivit om hur cpstört dålig den här dagen var och till råga på allt så klickar jag bort. hordag.. alla är emo nu för tiden och då blir jag också emo. allt är höstens fel, vill ha sommar igen. blä. vi hade världens längsta jobbigaste dag också med 2 och en halv-timmes etik & livsfrågor lektion. det blev långtråkigt, jaaa. och så kommer våra måndagar se ut ända till sportlovet WOHO. nu ska jag sova så det blir en, förhoppningsvis, ny bra dag. och imorn börjar mitt språk jag kommer att läsa på kvällarna. arabiska, och nej jag är inte störd jag berättar varför imorn. godnatt. bajs.

och jag la nyss in lite bilder som jag haft på min mobil, här kommer dom

jag, anna & kicki första dagen i skolan








här är cpbilder från skolan idag bl.a när sofia skulle se ut som Edward i twilight, jag dog!

 





såhär roade vi oss på etik lektionen
 

de vettefan!



lite nytt i vardagen.

som jag skrev tidigare håller vi på att göra om i här i hemmet. jag har blivit av med soffan och skaffat nytt och här har ni bild på hur det blev. om ni vill se vardagsrummet o' köket kan jag visa det sen. väldigt fint blev det iallafall!





dessutom har jag äntligen tagit tag i mig själv och gått och köpt det omtalade schampot & inpackningen. Loreals absolute repair för skadat hår. jag har pratat med många frisörer genom åren och de har alltid rekomenderat det om man har slitet hår eller bara vill att håret ska bli starkare. jag har alltid tänkt att köpa det men det liksom aldrig blivit av. nu när jag var i stockholm så köpte jag det. jag ska testa det ikväll, kan berätta för er om det funkar eller inte sen! dessutom köpte jag en jättebra kräm från TIGI som man använder innan man plattar håret, som även luktar underbart. hoppas på det med.


yeah, how long must you wait for it?

här kommer bilderna från igårkväll, titta & njut! nu drar jag till julia, pusshej.

kön var lång & mysig när vi kom men vi lyckades tränga oss en rejäl bit. vi behövde bara köa i en kvart!

 

i väntan på förbandet


pain in the ass bitch


förbandet White Lies


sen kom dom! de körde igång med Violet Hill


yellow


happie girls


ungefär såhär mycket såg man när konfettit kom


det var mycket vackert!




allting avslutades med fyverkerier


vi med våra viva la vida-tshirts





 



coldplay

jag säger bara en sak: jag hade en dunderkväll! eller kanske två: coldplay är bäst! fyfan vad dom ägde, och vilket ös det var, det var gaalet. jag & johanna stod 2-3 meter från scenen hela konserten och vi såg hur bra som helst. rätt bra för att ha kommit 10 minuter innan insläppet, haha. killarna precis bakom oss hade köat i 4 timmar och vi hamnade på samma platser. ibland är det bra att kunna trängas!

det var iallafall hur kul som helst, vi roade oss verkligen. till och med de sjuttioåtta timmarna vi fick vänta. ett tag stod vi bredvid världens drygaste malmökillar som släppte sig hela tiden, det var så trångt och äckligt så jag trodde att jag skulle spy. ett tag stod vi iallafall bredvid två tjejer som hade vatten. vi hade glömt bort att köpa vatten så då snodde jag hennes.. hehe vad gör man inte när man dör av törst? tur att hon inte märkte nåt.

det roligaste var ändå när vi skulle hemmåt. vi tog bussen till uppsala istället för tåget, eftersom det var banarbete i knivsta och vi hade varit tvugna att byta till buss där. busschauffören var ju ett skämt! jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, det var nog hans första dag. han var helt virrig, fick panik, ringde till folk och en stund trodde jag att han skulle börja gråta. det var liksom för mycket folk som ville på än vad som fanns plats till på bussen. när vi väl började köra iväg trodde vi nästan att han skulle köra oss utför ett dike, självmordsbenägen snubbe det där.

men konserten var iallafall heelt underbar. självklart var alla låtarna dunder men bäst var nog ändå fix you, lost och lovers in japan. när de spelade fix you sjöng alla med med hade tändare uppe, det var jättefint! på lost blev det värsta draget och eftersom jag älskar den låten så kunde det bara inte gå fel. (det fattades bara att jay-z skulle komma ut på scenen och sjunga hans del i sången). på lovers in japan hade de världens coolaste bakgrund och han sprang runt överallt och showade. dessutom kom det miljontals små pappersfjärilar som konfetti ut på publiken, det var vackert! de visste iallafall hur man hade en show, det hade jag inte förväntat mig. när de spelade låten yellow hade de stora gula ballonger som studsade runt i publiken också. dessutom var det fint att de sjöng billie jean som hyllning till michael jackson. jag blev bara lite besviken att inte trouble spelades men annars var det perfekt. tack för en härlig kväll! bilder får ni se imorn.

just because i'm losing doesn't mean i'm lost

go'morron! idag är ingen vanlig dag för det är dagen då coldplay spelar i stockholm och gissa vem som ska dit? Jag såklart! woho. ni kanske inte kommer ihåg att jag & Johanna köpte biljetter i höstast men så var det. det kändes så långt bort då men nu är det ikväll. jag har inte riktigt insett det än men ikväll kommer jag stå bara några meter ifrån chris martin när han sjunger lost, viva la vida, violet hill, fix you, speed of sound och mångamånga fler! jag åker snart till stockholm och ha en dag med johannisen först. ska bli hur kul som helst, vi hörs ikväll eller imorgon!


such a wonderful suprise

tjaa. idag har jag varit i skolan på min enda lektion, duktig som jag är. sedan åkte de flesta tjejerna från klassen ner på stan o' fikade på storken. det var mysigt. kom hem och sen kom maria över ett tag & nu är hon här. ikväll kommer chrille hit, trevlans trevlans :).

I don't care if monday's blue, tuesday's grey and wednesday too
thursday, I don't care about you, It's friday, I'm in love.

i'm up in the blue

god morgon. idag har vi sovmorgon till halv elva, vi ska lyssna på vad vår fekke-lärare har att säga & sen får vi dra därifrån. chillerilligt, va? fast väldigt onödigt. hade hellre legat hemma ett tag till i sängen, kanske kollat lite på tv och halvsovit. mm mysigt. fast nu måste jag pallra mig till skolan. efter det ska jag nog våldgästa maria & jasmin på deras fredagstradition. jag saknar jasmin! för er som inte vet så har hon bytt till GUC, det är fusk!


20 augusti

pjuuh då var vi äntligen hemma från IKEA. har varit där längelänge med isabella & la familia. tillslut köpte vi ett köksbord, soff-överdrag, kuddar, filt, gardiner, tallrikar, lampor, hyllor & vardagsrumsbord. (plus säkert mycket mer!) det låter nästan som om vi är nyinflyttade men nej, vi behöver bara lite nytt i vardagen! isabella var iallafall med och nu ska vi snart börja skruva ihop alltihopp.

idag var det förresten första dagen i skolan, ja vad ska man säga om det då? inte så stor skillnad. känns knappt som att man har haft sommarlov, mer höstlov eller vinterlov och nu är man tillbaka igen. och så kändes det inte som att man gick i tvåan, mer att man fortfarande går i ettan och att det var nior som var på besök. jag diggar inte att det är massa nytt folk, det finns galet mycket av dom också! förresten så har vi massa nya i klassen, hoppas dom är roliga. nej nu ska vi börja bygga, ciao!


you can make it feel so real

jag vet att jag lovade bilder från grekland men det blev bara inte så ikväll. jag & maria köpte en påse godis, tog med oss alla Gudfadern-filmerna och bestämde oss för att titta på dem. självklart blev klockan rätt mycket och sen började jag prata med C i telefonen & då sprang tiden iväg. och eftersom jag börjar skolan imorn så borde jag hoppa i säng snart. men jag kan bjuda på en grekland-låt, så ska jag ladda upp dom så snart som möjligt!



direkt från marias kök

aloha. jag har bosatt mig hemma hos maria ett tag satt ni vet. vi sitter i köket och maria lagar pannkakor och sjunger om att hon är en husmor och sånt.. hon är speciell. och senare idag lägger jag ut bilderna från grekland woho håll utkik!

g-g-g-et freaky

åh den här dagen blev världens tråkigaste och segaste. nu ska jag hem till maria och bli lite glad. hejsvejs.
&så bjuder jag på en bild från vår dansuppvisning för nåt år sen.


i'm not moving

morsning! blir ett snabbt inlägg nu för jag ska snart ner på stan med melina. funderar på att handla lite inför skolstarten, en ny almanacka kanske? men jag är så dåliga på såna. använder dem oftast bara någon månad sådär och sen tappar jag bort dem eller orkar helt enkelt inte ta med dem på lektionerna. men en ny almanacka betyder en ny start, så därför ska jag inskaffa en!

.

now I don't mind lettin' my guard down
my heart is yours now
cause baby now

you make me melt
like an iceberg on the sea
baby you're doin' things to me
that I never felt



i feel you in every single heartbeat

tjenis. melina som sov över här inatt gick precis för hon hade tandläkartid. jag äter frysta hallon och väntar på att isabella ska komma hit, det var evigheter sen jag träffade henne. lookin' forward to it. :) vi ska nog bara ha en vanlig chilldag som vi brukar ha hemma hos mig, antagligen i min säng med ica norby-godis & något tråkigt program på tv. gah, härligt att va' hemma!

ps. tycker synd om er som börjar skolan imorn!



poss&kram, go'natt!

ikväll har jag umgåtts med det här mellanmålet & så har våra boyfriends varit här. vi titta på filmer, det var mysigt!


you spinn my head round round

jag.är.trött. tänkte att jag verkligen skulle vila ut mig idag efter att ha gått upp runt 10 varje dag nu den senaste tiden men så blev det inte. pratade i telefonen tills fyra på morgonen, sedan vaknade jag klockan tio, elva, tolv och ja nyss. har återkommande huvudvärk som gör jätteont. det dunkar i hela huvudet efter en solstolsincident i grekland. fick nämligen ryggen på en solstol drämd rakt i bakhuvudet så jag såg stjärnor och sånt, haha. läskigt. idag iallafall blir det världens chilldag för mig. jag ska njuta av att bara vara med mig själv och jag ska nog ta en tur till ica och köpa lite godis också. vad jag har saknat svenskt godis! har förövrigt en hel del att packa upp. hur kommer det sig att det alltid är så roligt att packa men inte lika kul att packa upp?



home sweet home

då var man tillbaka i regniga sverige då. fyfan för vädret, lite skillnad på vad man har varit van med de senaste två veckorna. på planen sa de att det var 15 grader, det är 20 grader mindre än vad vi haft! hemskt. aja det är väldigt skönt att  vara hemma också. när jag kom in, kände lukten av mitt rum, låg i min säng med mitt täcke (och inte bara ett lakan som täcke) kände jag lycka! haha

vi var iallafall haft det väldigt bra, har ju uppdaterat lite därifrån. vi låg vid stranden, solade och badade varje dag förutom då vi var i turkiet. turkiet var skitroligt! om jag ska vara ärlig så var det roligare än grekland, synd att vi inte stannade längre. dessutom festade vi, drack drinkar på nefeli och shoppade en hel del. kan ju säga att man är några tusenlappar fattigare. är väldigt trött nu och ska snart sova, tänkte bara ladda upp bilder på det jag köpte om ni är intresserade. kommer visa massa bilder från semestern sen också, lovar!

lite utav det jag införskaffade där nere

uppdaterat fron grekland

kalimera (har lart mig hur man stavar nu, haha! min grekiska blir ba battre och battre. for er som inte vet vad det betyder so ar det god morgon). vet aven hur man sager "tack" (= efaristo) och jamas! det betyder skol, alltso inte skola utan med bokstaven som jag inte har har.. aja

har borta ar det fortfarande skont, vadret kan man ju inte direkt klaga po. vi har fott flaktar po rummet so det gor att leva dar inne. vi gor val det vanliga, igorkvall okte fia, fredrik, micke, carro och alla hem, det var lite sorligt. vi hade avskedskvall for dom i fredags. do okte vi ut med en bot till en jattemysig restaurang och dansade grekisk dans hela kvallen, det var askul! ni vet som po filmen tsatsiki nar de dansar det? det var precis so med massa gamla grekiska gubbar, askalas! nar vi kom tillbaka hit satte vi oss po vorat favortstelle nefeli, bestellde in massa dinkar och gick vidare och dansade resten av natten po en klubb.

men nu nar de okt hem so ar det lite lugnare har, ikvall kommer nogra andra, dottrar till nogra vi kanner. dom ar runt 18 so om dom ar roliga lar vi hanga med dom resten av veckan. po tisdag ska vi till turkiet dessutom, det ska bli najs! nej nu kommer jag inte po mer, kommer kanske skriva mer i veckan. puss po lange!

greetings from greece!

Kalle mera, nu sitter vi pa ett internetcafe och tanka passa pa att blogga harifron sa ni vet vad som hander har borta. det ar helt underbart och jag har nog inte varit med om sodan varme som det ar har! det bloser knappt ockso so for att overleva so for man ligga i vattnet. po netterna ar det varst, igornatt fick jag damp och la mig i sangen med flera iskalla vattenflaskor runt omkring mig, haha. fast man ska ju inte klaga, antar att det ar battre an hemma i sverige

forutom att klaga pa varmen so solar och badar vi varje dag, finns inte so mycket mer att gora pa dagarna do det ar so varmt. pa kvallarna sitter vi mest pa stellen, besteller in drinkar och treffar folk. for er som inte vet vem jag ar har med so ar det sofia {det borde ni inte ha kunnat missa haha} och sedan flera familjer och kompisar till var familj, vi ar ca 10-20 st fron sverige so det ar manga att umgos med.

igarkvall var vi hemma hos nagra som har en villa och satt pa deras takbalkong, det var najs. sedan gick vi ut, satte oss pa vorat favortstelle med skon musik och goda drinkar. fia och fredrik kom dit senare, vi bestelle in champagne och lekte jag-har-aldrig-leken hela kvellen, det var skoj.

en annan kvall var vi pa beachparty har nere i byn, det var galet! so mycket folk, skon musik och discolampor och sont. so man kan ju saga att vi har det bra har, haha. ikvall ar det en stor fest som dom tar pa fullaste allvar har, det blir tydligen fest hela natten och ingen gar och lagger sig forran imorgonbitti. vi ska till fia och fredriks hotell innan och forfesta so det kommer bli najs! tar mycket bilder oxo som ni for se nar vi kommer hem. vi ska aven aka ut till nagra oar i helgen och nesta vecka blir det turkiet. jag tror de kommer bli askalas. hoppas ni har det bra der hemma so hors vi kanske nesta vecka eller nar jag kommer hem! hejdo

hejdå!


RSS 2.0