Valborg

God morgon! Idag är det Valborg och alla är på underbart humör - det gillar vi! Jag & J ska dra ner på stan snart och ha vår supermysiga picknick med tjejorna. Vad ska ni göra idag? Ikväll blir det fest också, wiho! Ha en superbra dag allihoppa.

Dagens outfit:
image154

Linne - H&M
Shorts - H&M
Leggings - Lindex
Ballerinaskor - Lindex
Solbrillor - H&M

TisdagsTv

Åh jag såg just Ugly Betty. Andra avsnittet på den nya sesongen och ack så spännande. Nu är det ska Desperate Housewives som är tisdagens höjdpunkt! Bakningen gick jättebra och vi har alltig klart tills imorn på picknicken, ska bli supermysigt. S var här nyss också och avslöjade det senaste som hände idag på stan .. mhihi , lycka till med alltihopp säger jag bara! Nej, nu råder jag er att gå mot TVn. Hejs!


image153

Ikväll ska naglarna fixas också.

skrivfel

jag ber om ursäkt för att jag skrev att 38 var storlek Large, hade sett det på en skylt när jag praoade på Lindex förr men det var tydligen inte så. No harm done, my mistake :) Jag myser med Julia just nu och vi ska sätta igång att baka snart. Jag måste bara ladda upp bild på Julias snygga outfit idag, I like it!

image150  image151  image149 

21 grader, man tackar!

mihi! vädret är på topp och likaså är mitt humör. Just nu bloggar jag från altanen eftersom jag numera använder mammas bärbara. Så otroligt mysigt här ute och solen steker på. Jag väntar på Julia som är på väg hit från stan. Hon har köpt med sig jordgubbar och vi ska iväg och handla mer godsaker till picknicken imorgonbitti, efter forsränningen. Det är ju då sista april imorgon, även känt som Valborg. Senare ikväll ska jag & J baka muffins och bullar och sen ska hon stanna här över natten. Det blir nog väldigt mysigt. Puss hej

Cashmere Mafia

Tjenisen! Jag skulle göra ett försök att kolla på Cashmere Mafia på trean som går just nu men jag misslyckades totalt. Jag skulle ge det en ärlig chans och se om det var kul men jag kunde inte sitta still och kolla utan började fixa med annat. Äsch, det får väll bli nästa måndag kanske. Vad handlar det om egentligen, någon som kollar? Jag har hört att det ska va rätt kul.. aja.

Min mormor ringde nyss också. Man ska inte ha någonting emot sina mormödrar men min.. hon är ju aldrig tyst. Hon pratar så sjukt mycket, jag förstår inte hur hon orkar! Fast jag kan ju också vara sådär så det går kanske i släkten. Vad jag också har märkt är att hon antydigt flertal gånger att jag är tjock! I julas när hon fick se bilderna på mig som Lucia sa hon att jag såg "rund om magen" ut.. orkade inte ta illa upp men ikväll skulle hon fråga om min storlek. "Du har väl sisådär 38 va?" men va? det är ju liksom Large och det är inget fel med att ha det men jag har 34 så det blir inte så kul då liksom.. haha. Menmen, hon är charmig på sitt egna lilla sätt.

Ikväll kom även Calle, Philip och Simon Asplund och plingade på. De tvingade ut mig för att skejta lite. Det blev inte mycket skejtande för min del ikväll men det är alltid trevligt med trevligt folk :) Nu ska jag börja skriva en filmanalys. Puss på er.

klass 9c

image147

Kanske världens skönaste klass? Jag skulle nog tro det. Jag kommer sakna allihoppa så otroligt mycket.. usch vad sorligt det ska bli att skiljas åt. Idag hade vi alltså avslutningsfotografering som ni kanske förstår och här ovan är min klass. Dom andra klasserna var också roliga, t ex killarna i 9B, dom var riktigt heta i tjejkläder. Roligast i vår klass var nog Philip eller Calle. Skojigt var det iallafall.

Min dator har drabbats av någon form av virus och den funkar jättedåligt. Igår fick jag ultramega-damp på den och började kasta saker omkring mig. Resten av kvällen satt jag vid mammas bärbara istället. Nu laggar den igen.. åh! hej då och ha det bäst.

bikinistress

tja! just nu är det reklam i One Tree Hill och passar på att blogga lite. Jag har börjat få lite stress inför att köpa ny bikini. Är det inte på tiden att skaffa sig en ny nu, eller kan man vänta någon månad eller så? Sen får jag lite ångest inför vad för sort jag ska ha. En militärgrön ska det vara, iallafall. Jag har hittat två stycken på New Yorker som jag tycker jättemycket om! Kan inte bestämma mig för vilken jag ska köpa eller om jag ska slå på stort och köpa båda? Kanske är lite tråkigt dock att ha två i samma färg .. de är ju inte lika men .. usch vad svårt! Vad ska ni köra på för bikini i sommar? kanske kan få lite inspiration.

Jag fick frågan om jag kunde ta kort på min nya frisyr. Hade vart kul att gämföra för och efter bild men nu blev det nästan ingen skillnad alls så det kändes inte så nödvändigt, får bli en annan gång helt enkelt. Men det var kul att du frågade :)

Good morning

God morgon. Ännu en dag som jag är uppe i skapligt god tid. Jag och Sofia skulle ju ut på långprommis men vädret verkade inte vara på vår sida. Synd, men sånt händer. Vi får ta en kortare promenad med kanske lite mer kläder på. Idag är en sån där typisk söndag då man städar, badar, fixar iordning allt inför skolan dagen därpå och självklart kollar på One Tree Hill. Alltså, det blir en mysdag.

Jag tänkte passa på att lägga upp en bild på mina rätt så nya shorts också, som jag tycker om jättemycket!

image146

Finns att köpa på H&M :)

grillmys hos Marcus

God kväll! Jag kom hem från Macki för ett litet tag sedan. Vi var en massa folk där och grillade, spelade bränboll, fotboll och åt massa gott. Det vart riktigt trevligt faktiskt. Kvällen avslutades med vattenpipa och sen fick jag skjuss hem av Jocke. Det var faktiskt väldigt skönt så slapp man ta bussen från Sunnersta. Vad har ni gjort ikväll?

Imorgon ska jag upp relativt tidigt för att gå på vandring med Sofia! Eller vandring och vandring.. vi ska gå på lång promenad. Perfekt ju, solen tar bra tidigt på morgonen och motion får man också. Går ju inte o bli bättre. Speciellt när man är i trevligt sällskap också :) nej, nu ska jag pysa. Ta hand om er!


sommar-känsla

hej! kom precis hem från stan. Klippningen blev bra, min frisör var glad att jag hade slutat platta håret så mycket och då kände jag mig en aning stolt också, haha. Passade på att sola lite när jag ändå var nere på stan och sedan stannade jag kvar och pratade med Lena i en timme. Tur att hon jobbar där alltså. Dagens lunch blev en drickyogurt från ICA och sen drog jag mig hemmåt. Kvällens planer är aningen otydligen ännu men det blir väl någonting skoj. Kände mig extra somrig idag så det här blev dagens outfit:


image145

Gult linne - H&M
Vita Levis Jeans - Holmlunds
Vita rutiga ballerina med peep toe - Skopunkten

supertrött.

nu är jag hemma från några timmars bilåkande med Zamo, Samir och Emelie. Är supertrött och hoppar nog direkt ner i sängen efter detta bloginlägg. Imorgon blir det att gå upp vid tio-tiden. Ska nämligen iväg och klippa mig och sedan sola litegrann. Får se om jag tar en shoppingtur på stan också, det får bli om jag pallar. God natt gott folk!


jorgubbar & bryggan

hejhej. Idag var en otroligt varm dag och självklart spenderades rasterna ute vid basketplanen och bänkarna på vår skola. Jag åkte ner på stan vid tre-tiden för att träffa Diana som jag inte sett på jättelänge! vi köpte med oss två paket jordgubbar och satte oss vid bryggan. Hade med mig lite bullar och mufins från hemkunskapen också så det blev en liten picknick. Det var riktigt trevligt. Drog hem och kom på att jag tappat mina nycklar (två gånger på en månad!) men som tur var så var mor min fortfarande i Uppsala. Orkade inte åka ner på direkten så jag satte mig och snackade med grannen & hans kompisar .. haha. Trevlig pratstund iaf. När jag äntligen kommit innanför dörren kom Emelie hit och vi ska iväg ut nu med lite kompisar. Är så trött att jag skulle kunna somna på direkten! Blir nog inte världens senaste kväll eftersom jag ska upp imornbitti och dra till frisören. Nej, nu är dom tydligen utanför, hej då!

image143 image144

färgning på g!

Tjenixen. Jag håller på att färga min käre vän Julias hår. Det blir aningen ljusare än innan eftersom hon vill få tillbaka den bruna färgen från nästan svart. (Jag tycker dock att det passar riktigt bra på henne!) Resultatet får vi se om ungefär en halvtimme. Kanske blir för & -efter bilder om man ser någon skillnad. :)

Idag hade jag världens skönaste dag i skolan. Nationella prov B i matte och sedan hade vi något slags forumspel i fritidsgården i två timmar. Efter det var det bara spanska kvar men eftersom min lärare är skön så fick vi sluta så snabbt som vi kom p ga det fina vädret. Jag & J drog självklart ner på stan med hennes moppe som är efterlängtad! Vad vore sommaren utan den? Vi gav det ett namn idag ockå; Gittan. Ja, det är så hon heter nu. Vi strosade runt i affärer lite, införskaffade ett par snygga, svarta tygskor med dragkedja på sidan. Me like! Det blev en snabb-solning för att bättra brännan lite också, sen drog vi hemmåt och åt en god middag med min mamma som kommit hem nu! Äntligen lite lagad mat här hemma, haha. Ikväll ska vi hänga lite hemma hos mig och sedan är det Torsdagens höjdpunkt som numera är "Sanningens Ögonblick". Sjukt onödigt men samtidgt väldigt spännande program på kanal 5 klockan 21.00. Puss & Kram.

image142  image140  image141
Gittan iz back!

Amy Winehouse

image139

Man kan tycka vad man vill om Amy Winehouse men en sak är säkert - hon gör grymt bra musik! Drogmissbrukare eller ej - låtar som Rehab, Tears dry on their own, Back to black och You know I'm no good, de går hem ändå. Stor cred till hennes och hennes musik.

.


aj

nu har jag stickat så att fingrarna svider. Ska satsa på MVG i syslöjd så jag fick ta hem min stickning och nu har jag suttit den i drygt en timme. Känner mig mer och mer som min mormor.. vädret är fortfarande på topp utomhus och vi passade på att ta lite vår-iga bilder idag, jag & Julia (Christian fastnade på några kort också), ute i solen. 
Idag ska jag nog mest vara hemma och plugga inför nationella provet i matte imorgon. Tänkte gå igenom lite olika saker så man kommer ihåg tills imorgonbitti. Det här är ju sista nationella för terminen (tror jag?) och därför tänkte jag satsa lite extra. Kanske hänger lite med Sofia också innan dansen börjar 20.30. Mamma ringde just från Stockholm. Vi hade nog vart borta från varandra lite för länge, tur att hon kommer hem imorgon! haha, nästan en vecka som jag vart ensam här ju. Men väldigt skönt är det, det kan jag lova. Hörs senare :)

 
image138

Jag & Julia steker i vårvädret

"tja, tänkte klä ut mig till ful på avslutningsfotot. Lugnt om jag lånar dina kläder eller?"

härliga, härliga väder alltså! kom precis hem från stan med Philip och Simon. Vi drog ner efter skolan och åt på Subway. Sen följde vi med Philip in på hans favoritaffärer; On Board och Hääliwood. Efter det letade vi efter ninja-turtels dräkter på BR leksaker och Nallens eftersom vi har avslutningsfotot på måndag. Vår klass ska antagligen vara seriefigurer, haha. Ska bli intressant att se. Jag och Siham funderar på att vara Batman och Catwoman men det blir nog lite klurigt att hitta dräkter i bra pris och storlek. Hmm ..  vi får klura på det där. Jag tycker att allting går lite för fort nu igen, det är ju slutbetyg nu, balen, avslutningen, sommar och helt plötsligt ska man börja gymnasiet. Nej, sakta ner tiden litegrann iallafall så man hinner njuta av de sista sju veckorna i skolan. Måste kämpa på riktigt nu för att höja betygen så jag har min plats säkrad på frisör. Mamma har lovat att hon ska bjuda med mig på spa-kryssning om jag kommer in också ;D det gör så jag blir ännu motiverad, haha. Nej nu ska jag sätta mig ner med fysikboken och sen är det dans såklart. Tjohej

image129



ljuvlig musik <3

åh vad jag har tröttnat på att vara deppig. Har pågått i flera dagar nu - det är inte kul! Har så sjukt mycket ledsen och underbar musik som jag lyssnar på också. För musik påverkar ju verkligen hur man mår, det är så sjukt sant. Jag tänkte faktiskt passa på att tipsa om musik som iallafall jag tycker om jättemycket. Vem vet, du kanske hittar nåt bra? Måste bara säga till innan att vissa finns det absolut gråtvarning på..


Keith Urban - Tonight I wanna cry
U2 - sometimes you can't make it on your own
Missy Higgins - Where I stood
The Red Jumpsuit Apparatus - Your guardian angel
The Fray - How to save a life
Savage Garden - Two beds and a coffémachine
Oasis - Stop crying your heart out
Lil' rain - adore you
Coldplay - trouble
Jordin Sparks feat. Chris Brown - No air
Jeff Buckley - Hallelujah
Christina Aguilera - Oh mother
Sinead O'Connor - Nothing compares to you
DHT - listen to your heart (slow)
The Fray - Over my head
Shania Twain - When you kiss me
Brian McFadden & Delta Goodrem - almost there
Avril Lavigne - nobodys home
Agnes Carlsson - Champion
Hugh Grant & Haley Bennett - Way back into love
Jet - Look what you've done
Johnny Cash - Hurt
Coldplay - The scientist
Josh Groban - Remember when it rained
Weeping willows - so it's over
U2 - with or without you.

en nyans brunare

tjenixen! det var planerat att jag skulle gå upp vid tio-tiden imorse för att vara uppe i tid men så blev det självklart inte. Klockan ett vaknade jag, drog iväg till solariumet och låg där en halvtimme. Träffade även på Lena också som var duktig och hade med sig biologiboken till jobbet. Hade en trevlig pratstund med henne och begav mig sedan hemmåt. Nu sitter jag här, lagom trött efter gårkvällen. Matilda sov över hemma hos mig och Maria kom förbi ett tag också. Ni är så sjukt roliga, bådatvå. Att spendra kvällen med er hjälpte verkligen mitt dystra humör den här helgen. Vi somnade vid fyra tiden och nu vill jag bara krya under täcket och sova. Så kommer dock inte eftermiddagen se ut för jag måste plugga fysik, kolla på One Tree Hill, gå på promenad med Siham och möjligtvis dra ut och skejta med Philip och Calle (om jag hinner och de kan). Puss&hej

China Garden

image128


mihi, nu är Matildis på väg till mig och ikväll ska vi leka natten lång! Det blir inte ofta man träffar på henne nu för tiden så när man väl får chansen så får man prata av sig rejält :) Födelsedagslunchen på China Garden blev riktigt lyckad, jag hade jättetrevligt. Det var kul att träffa folk man vanligtvis inte träffar varje dag. Vi alla slog på stort på buffén och jag gör misstaget som jag alltid råkar göra när jag ska äta buffé. Jag tar jättemycket utav allting, utan att läsa vad det är för något, och sedan orkar ja knappt äta upp hälften. Sen när servitören kommer och tar bort min halvfulla tallrik får jag alltid skämmas.. får försöka förbättra mig på det där. Jag lärde mig även, nästan, att äta med kina-pinnar! Jag förstod varken när Sofia eller Stina visade så jag fick ta till hjälp av en riktig kines. Servitören lärde mig och jag klarade det skapligt bra. När jag kom hem så satte jag och mamma oss ner och skulle komma underfunn med vad som hänt i min handled. Efter ett tags diskuterande och funderande kom jag och mamma fram till att den förmodligen har fått sig en liten stukning. Nu har jag is & bandage runt, mycket skönare!

11.30

Godmorgon. Nu gick jag faktiskt upp i tid för en gångs skull, det är inte ofta det händer. Jag ska nämligen iväg på Arpines födelsedagslunch klockan 13.00 och just nu sitter jag och bloggar med ett glas oboy och snart jag ska väl börja fixa iordning mig. Jag fick lite kommentarer angående mina nya brillor som jag har på mig på föregående blogginlägg. De finns att hitta på H&M för 59.50 :- , otroligt billigt så skynda till H&M nu :)



Dagens outfit:


image124  image125

Vitt prickigt linné - H&M ca 79 kr
Mörkblåa Slim jeans - H&M, 398 kr
Svarta pumps - har haft i evigheter men finns liknande på Skopunkten, 249 kr
Pilotbrillor i guld - H&M, 59:50 kr
Svart kofta - H&M, ca 199 kr

(Jo, big fan of H&M)

aj i handleden

image123  image121



härliga, härliga sommarväder! hoppas att det aldrig försvinner alltså. Blir på så sjukt bra humör när solen strålar ute. Skoldagen bestod av en lektion - idrott. Det betydde att jag slutade 11.15 vilket var otroligt skönt. Jag och Julia drog ner på stan, tredje dagen i rad jag är där nu , hmm .. inte bra för min ekonomi alltså. Men man kan ju inte rå för att dra fram kortet när det finns så himla mycket nya vårfräscha och fina kläder i butikerna. Drog med mig hem en hel del idag b la ett par mörkblåa stuprörsjeans, ett par svarta glasögon, svarta pumps och ett par bruna shorts. Sommaren - jag väntar! Jag tror jag måste ta det lite lugnt med pengarna nu på ett tag..

Efter shoppingyret så satte vi oss på Waynes coffe och där blev det fika. Smoothie, isté och kladdkaka. Jag och J har bestämt oss för att testa nya caféer och restauranger nu. Det blir ju så lätt att man fastnar på Subway och Storken, precis så som vi gjort. Nej, variation är alltid gott.

När jag precis kommit innanför dörren ringde Philip och Calle och drog med mig ut. Jag har ju pratat så länge om att jag ska börja skejta och nu tyckte de antagligen att det var på tiden. Jag måste erkänna att det faktiskt gick bra för att vara min första gång. Jag ramlade dock när jag försökte göra en ollie. Slog i handleden rätt illa så det gör ont där nu :/ men man ska inte klaga. Får bara hoppas på att det går över tills imorgon och att det inte var någonting allvarligt. Nu ska jag rensa garderoben, hörs!


vårkänslor

klockan är drygt några minuter i 22.00 och här sitter jag ikväll igen och bloggar. Mina kläder luktar så sjukt illa efter grillningen i sunnerstagropen ikväll. Trevligt var det men självklart ska allting stinka rök efteråt.

Idag var det en ovanligt solig och härlig dag. Julia och jag slutade 13.25 som vi alltid gör på torsdagar och sedan drog vi ner på stan för en liten shoppingtur. Jag inkasserade lite olika leggings, ett par blåa shorts, ett par ballerinaskor, solglasögon och även lite olika accesoarer. Vi lyckades hitta presenter till Arpine också som har fyllt år :) grattis i efterskott! Hade pengar över från förra barnbidraget så det känns lite chill. Ännu mer chill är det att man får nya imorn! Ohyes. Vi träffade på Zamo och Halsho, och gick sedan runt med dom. När Julia drog iväg för att ta fästingspruta så stannade jag kvar lite med dem. Sen bar det iväg mot gropen.
Helgens planer är riktigt oklara nu men det blir födelsedagslunch på lördag för A som blev 16 i måndags. Vet inte vart det kommer att hålla till någonstans men förmodligen på något mysigt ställe. Ser jag fram emot :) nej, nu ska jag hoppa in i duschen och ta död på denna outhärdliga lukt. Puss, godnatt!



Mina nya skor, brillor (som inte är röda utan i guld) & armband:

   

oh happy day!

gissa vem som kom in på frisör? jaaaag! eller alltså det är ju preliminärt men ändå, vilken lättnad. Nu måste jag bara höja mig i några ämnen för att fortfarande ha kvar min plats där men det fixar jag nog. Åh, jag är glad idag.
För övrigt så började jag halv elva imorse (otroligt skönt) och hade nationella part C, uppsatsen, i engelska. Det gick riktigt bra faktiskt. Fick också reda på att jag hitintills fått MVG på de andra två delarna i engelska. Det går otroligt bra i skolan just nu, asskönt! Efter skolan träffade jag Johanna på stan och vi tog en fika på Chagall där hon även jobbar. Var riktigt mysigt, hade skoj :) om en timme ska jag iväg till dansstudion där jag ska spendera min kväll. Hejdå!

seriestart ikväll!

image115

Klockan 20.00 - 22.00
Missa inte!

dumma lapp

kom nyss hem från skolan, sisådär vid 18.00 - tiden. Fick gå tidigare från engelskan eftersom jag skulle vara hemma med min broder. Jag ska tvinga honom att se på Bilar med mig eftersom jag faktiskt aldrig sett den. Vi har fått veta vilka gymnasier vi har kommit in på nu också. Smart brunett som jag är så har jag tappat bort lappen med mitt lösenord så jag vet inte om jag har kommit in på frisör eller inte! är så sjukt irriterad på mig själv för jag är helt säker på att jag slängde bort den. Är samtidigt också jättenervös på om jag kommit in eller inte. Vår syo är ju aldrig i skolan heller fan.. men imorgon är hon nog där så då får jag nog veta. Spännande, spännande..

Jag och Abir ängade oss åt att ja kort på oss själv idag och här är några.. visst är vi coola? hahha

   
 image110 image113 image111 

Åhörarvecka

Godkväll/natt! Denna vecka är det åhörarvecka på skolan vilket betyder att föräldrar och andra nära folk får komma och vara på lektionerna hela veckan. Sen kom någon på den otroligt dumma idéen att vi skulle flytta upp lektionerna imorgon. Vi kommer alltså att gå i skolan från 13.00 - 18.30! hur dumt är inte det egentligen, tänk om man har planer för eftermiddagen? nej dom får man alltså skippa. Fast jag måste erkänna att sovmorgonen till 13.00 är otroligt efterlängtad.. åhja. Så ikväll blir det ut och chillerilla vid skolan med det vanliga gänget och som Simon skrev i sms:et; varning för alkolhol kanske, haha. Får se om jag orkar med det ikväll, annars blir det bara skönt att umgås. God natt och ha så kul i skolan när jag sover imorgon!


biomys

usch vad jag inte tycker om att plugga biologi! speciellt inte när man letar efter svar och inte kan hitta dem i boken, helt hopplöst ju. Jag är sjukt okoncentrerad också, kanske inte borde plugga framför datorn.. äsch. Nu tog jag en paus (för kanske 10;e gången) och bestämde mig för att blogga lite.

Igårkväll var jag på bio med favorittjejerna, vilket var hemskt trevligt. Det var bestämt att vi skulle se 27 dresses (ny romantiskt komedi med Katherine Heigl) men det blev ändrat i sista sekund till skräckfilmen The Eye  med Jessica Alba som spelade en blind tjej. Jag tyckte om filmen, den var ruskig och det otäcka var att det kom upp liksom läskiga människor jättesnabbt när man inte anade det. Jo ja e ju bra på att förklara.. haha. Men den var värd att se, jag rekomenderar :) Idag blir det att vara hemma tills biologin har fastnat i mitt huvud. Sen är det söndagens höjdpunkt - One Tree Hill och till slut blir det middagsdejt med Julia på Subway.

image107  image108

Jag såg affischerna för Sex and the city-filmen som har premiär 21 juni detta år, blev ju bara så lycklig! Jag tyckte det var sjukt klockrent också att det stod: Get Carried away, haha!

H&M

hej igen, några timmar senare. Jag har precis vart ute på promenad, skönt väder ute idag och skönt att snön äntligen har försvunnit! det vill vi inte se mer på ett låångt tag. Jag läste min mail nyss och eftersom jag är medlem i H&M club så får man ju sånahär mail då och då när dom infomerar om nya saker och rabatter som man kan utnyttja. Det stod iallafall att de hade lanserat en ny kollektion som de kallade "A Tribute to Marimekko" där de helt enkelt har valt ut några mönster från Marimekko och gjort det mera modernt. Även fast jag inte är en mönster-människa lät det spännande så jag snabbade mig fort in på H&M:s hemsida och hittade ett och annat som jag faktiskt fastnade för:

                                                             
                                                               

Sarong är kanske inte riktigt min grej men jag tyckte att kläderna var snygga. Nu när jag även får 25% rabatt på valfri vara så vore det kanske inte så dumt att beställa något utav de ovan. Jag har även bestämt mig för att handla lite nya underkläder när jag ändå håller på. H&M är ju bara för bäst, dom har riktigt fina grejer till riktigt bra priser, me like!

oplanerad Lördag

Godmorgon! den här morgonen är jag uppe i ovanligt god tid och att vakna upp hemma hos Isabella är ju inte helt fel, haha. Gårkvällens fest skulle jag nog kalla halvt misslyckad men kvällen slutade bra ändå :) väl halv fyra somnade jag och Bella direkt och jag kom hem för ett tag sen därifrån. Jag vet faktiskt inte vad jag har för planer för dagen. Mina kusiner kommer hit om några timmar och jag känner att jag ska umgås lite med min lillkusin Paulina som jag inte sett på ett tag. Planer för kvällen? absolut ingen aning, det känns lite ovant. Det blir nog en lugn kväll ikväll, har inte haft en sådan på läänge. Nej nu ska jag hoppa in i duschen, vi ses!

thank god it's friday!

Hallådär! jag är på otroligt bra humör idag och det kan ju behövas efter gårdagens bravader. Sov iallafall hemma hos Malin och det var tur att hon var hemma igår, annars hade jag inte haft någon aning om vart jag skulle tagit vägen.

Idag drog jag ner på stan med Sofia Ph ett tag (som förövrigt har färgat håret brunt, skitsnyggt!) och sedan träffade vi på Matilda som hänkade. Julia mötte vi efter ett tag och Siham åkte ner på stan för att gå med oss också, så vi blev ett litet gäng där alltså :) Julias Andreas träffade vi på efter några timmar och han fick också gå med oss, haha. Vi drog en fika på Storken vilket var ritkigt mysigt. Jag är så sjukt glad att det är fredag och ingen mer skola förrens på Måndag! Ikväll blir det nog att dra på fest, har lyckats skrapa ihop mig en hel del tjejer som ska med, hoppas det blir lyckat. Snart kommer Sofia över och vi tänkte fixa oss tillsammans.

Det blev inga bilder från gårdagens shopping eftersom det blev något fel på min kamera, dummis! Fick ta kort med min mobilkamera idag på stan och den kanske inte har världens bästa kvalité. Simma lugnt! (haha)

image99 image101 image100 

Kaos-dag

Hej! Bloggar ifrån Malin nu eftersom jag är utelåst och mamma befinner sig i Stockholm. Fanoxå för jag glömde mina nycklar.. Hinner inte skriva så mycket nu men jag kan berätta att jag inte haft någon bra dag alls, riktigt olycksdrabbad dag! Måste hinna tacka Simon iallafall som pallade med mig när  jag var utelåst ikväll :) tack, du e bra, du!

Var på stan en stund efter skolan med Matilda också. Hittade ett och annat, skrapade faktiskt ihop en hel hög med nya kläder. Det behövdes verkligen! Kan lägga upp bild på mina inköp här imorn. Nej nu ska vi hoppa i säng, god natt.

Isabella-dag

Idag var jag med Isabella efter skolan. Det är tur att Isabella finns, hon är bra att ha, haha :) För övrigt har jag spenderat min sen-kväll på dansstudion som jag gör varje onsdagkväll och idag var Maria sjuk, blä! Om du ser det här får du ta och krya på dig ivarjefall. Imorgon ska jag träffa världens bästa Matilda (inte mig själv dock) på stan och det ska bli skojigt. Det blir ju inte så ofta man träffar på henne nu för tiden, I'm looking forward to it. Nu ska jag hjärntvätta mig med biologi & genetik, hurray..

15 april

image98

Tisdag den 15 april är de desperata hemmafruarna tillbaka på tvskrämen, är det bara jag som längtar?

Lista snodd av Matildabohlins blogg

AVSLUTA MENINGEN:


1. Jag har insett att min senaste kyss: kanske inte var så smart ändå
2. Jag lyssnar på: människor som har bra åsikter
3. Jag älskar/tycker om: Julia väldigt mycket
4. Min bästa vän är: flera och inte bara en
5. Min första riktiga kyss: vill jag inte minnas?
6. Jag avskyr när folk: är falska
7. Kärlek är: omöjligt att förstå sig på
8. Någonstans, tänker någon: på mig? x)
9. Jag kommer någon gång att: flytta till New York
10. Jag är hemligt förälskad i: Jocke Berg i Kent
11. Sist jag grät var: i lördags
12. Min mobiltelefon är: svart
13. När jag vaknar på morgonen: vill jag somna om igen
14. Innan jag går och lägger mig: borstar jag alltid håret
15. Just nu tänker jag på: att jag är trött
16. Bebisar är: jobbiga
17. Idag har jag: vart i skolan
18. I kväll ska jag: sova och plugga spanska
19. I morgon kommer jag: att ha gympa på morgonen
20. Jag vill verkligen: bli glad?


tråkdag.

Hallådär och god kväll. Kom precis ut ur duschen efter en och en halv timmes dans, alltid lika kul. Även fast dansen vi håller på att jobba med kanske inte är den roligaste så blir det nog rätt bra till slut. Och så är det ju riktigt bra träning, stort plus! 
Idag var väl en vanlig dag. Det hände ingenting speciellt eller så, bara en helt tråkig dag sådär. Var med Sofia ioförsig efter skolan, det piggar alltid upp. 
Åh, det känns inte riktigt som vanligt just nu. Jag har typ vart halvt nere ända sen i Lördags. Det känns som att någonting fattas.. vet inte hur jag ska förklara och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är heller. Hatar bara att känna sig så ensam ibland också. Men det måste jag bli bättre på, att kunna vara ensam. Jag är verkligen inte bra på det, usch nej. Men nu börjar jag bli alldeles för känslosam känner jag! Tjohej. 

dagen innan skolan igen

efter helgens festande är det skönt med Söndagkväll. Gårkvällen blev mysig, alltid roliga fester hemma hos Josefin :) även fast det inte gick så jättebra för mig så var det kul ändå, tack Isabella för du var så hjälpande igår, haha. Ikväll är jag ensam hemma eftersom min mamma är borta i Stockholm över natten. Alltid skönt att vara ensam hemma men inte lika kul när man inte vet vad man ska göra. Abir var här nyss också och såg på One Tree Hill med mig och en blev det massa prat som vanligt :) Här är två bilder från igår också, hejdå!


image95  image96

trött & döende

god förmiddag. Jag kan meddela att jag är helt slut efter igår och känner verkligen ingen ork för någonting idag. Dagen lär gå åt till att städa upp efter gårkvällen och sen ska jag ta mig ett låångt bad. Kanske går ut en sväng också med tanke på det otroligt vackra vädret. Ikväll är det tjejfest hos Josefin med röda mattan tema, har ännu inte bestämt vad jag ska ha på mig. I vanliga fall skulle jag fått panik och ångest men nu orkar jag inte bry mig om det heller. Hittar säkert någonting i min överfulla garderob :) Hm, vad kan man säga om igår då. Nja, det blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss. Min mamma kom hem tidigiare, sen gick hon iväg och sen kom och hem igen. Usch, det blev ett väldigt massa spring ut och in. Två-tiden låg jag iallafall i min sköna säng igen och sov som en bebis, haha. Skoj att jag hittade en jägermeister (inte min) i kylskåpet imorse också.. måste ha vart någon som glömde den där, tur bara att ingen hittade den. Hejsvejs

bebislycka i kändisvärlden

Åh, hittade världens mysigaste bilder på Nicole Richie, Joel Madden och deras underbara dotter Harlow. Riktig familjelycka det där, och är dom inte sjukt vackra tillsammans?

image91   image92  image93  image94

händelserik dag

god eftermiddag. jag skriver rätt snabbt nu eftersom jag har dans om ca en halvtimme. Idag har jag haft en rolig dag, alla var på bra humör i skolan och det är ju aldrig fel. Inte så ofta som alla är det heller.. haha. Hade två prov som dessutom gick helt okej. Efter skolan begav jag & Siham oss ner på stan. Det blev lite inköp här och var och sen satte vi oss på Burger King för vi kände oss för att vara onyttiga (vilket jag direkt ångrade när Julia sms;ade och skrev att hon var ute och sprang..). Efter att vi tjockat i oss åkte vi iväg mot Nyby på hemligt uppdrag. Nejdå, skoja bara.. När vi väl var där ute passade vi på att röra moskén. Siham tyckte väl att hon kände sig som en dålig muslim efter vad vi gjorde där ute, haha! det var iallafall skoj. Tur att ingen såg oss där utanför bara, det hade blivit pinsamt. Vi hittade också en skylt där det stod "Shima", vilket var väldigt kul eftersom vi alltid skämtar om att Siham heter just Shima efter att blivit kallad det på praoen. Jag passade på att ta bilder idag också så här kommer några. Några bilder är också från Engelskan idag när vi hade otroligt tråkigt. Tjarå!

       

Dagens "vill ha"

Tog en paus från allt pluggande och surfade in på lite modehemsidor (vilket jag ofta gör när jag inte har något annat för mig) och jag fastnade alltid när de visade skor. Ja, precis, skor. Det är nog min nya hobby skulle jag tro, jamenar man kan ju inte få för mycket utav dem? Jag förälskade mig i Christian Louboutins mest sålda Decollete, riktigt snygga vill jag lova. Inte så konstigt att många kändisar som Sarah Jessica Parker, Hayden Panettiere och även svenska Charlotte Perelli bär dem. Priset ligger på ca 4 000 kr och det känner jag inte riktigt att jag är villig att lägga ut men drömma kan man alltid göra. Här är dem:

image84

april, april!

åh vad skönt att man äntligen kan blogga igen! det hade blivit något fel eller så höll de på att flytta bloghemsidan eller något i den stilen. Jag förstod inte riktigt iallafall. Jag kan ju försöka sumera ihop lite vad som hänt de senaste dagarna. I helgen sov jag hos Matilda, rättare sagt Lördag, vilket alltid är mysigt. Söndags morgon, tidigt, tidigt, drog vi ner på stan för att luncha på Subway och sola. Det var på tiden att man skaffade sig lite färg! 
Annars har jag faktiskt bara vart hemma och pluggat eftersom skolan startat igen.

Nu har våren äntligen anlänt på riktigt och den är så välkommen. Om jag ser någon mer snö ute så vet jag inte vad jag tar mig till. Vår rektor skämtade om det idag i högatalarna, han drog ett första-april-skämt om att det snöade utanför. Självklart utbrast alla på matten: vvaaa? Då hör man honom säga: nejrå, april april. Han är rolig, han, haha. Och eftersom det är första april så har min dag gått åt att lura folk vilket var skojigt. Nej, nu ska jag plugga massa. Tjarå!

RSS 2.0