.

hej. Den här dagen vart inte direkt bättre än den igår. Gick inte till skolan idag heller men kanske ska dit imorn. Idag ville jag bara skriva om hur mycket jag älskar mina tjejkompisar och i dom här situationerna märker man vilka som ställer upp och inte. tack till er iaf, ni vet vilka ni är.

måndag

jag avslutar bloggpausen nu eftersom jag faktiskt insåg att det är skönt att skriva av sig lite. Kanske inte kommer vara lika bra på att uppdatera på ett tag men ni får ha lite förståelse. Orkar inte skriva om hur dagen har vart för den har inte vart särskillt bra. Vaknade vid ett, har legat i sängen hela dagen förutom när jag åt middag som knappt gick, sen återgick jag till sängen och där har jag legat tills becka och majan kom förbi, ni är världens bästa just nu. Följde med dom ut en bit, var skönt att komma ut och få lite luft. Tog en sömntablett nyss och nu går och jag lägger mig och hoppas på en bättre morgondag. Och vet ni? jag hatar lyckliga människor. God natt

paus

jag har inte skrivit på ett tag för jag inte haft någon ork alls till det. om jag ska vara ärlig så har jag ingen ork till nånting förutom att ligga i min säng och äta ben & jerrys glass. jag kommer ta en bloggpaus ett tag, en vecka kanske. har för mycket annat och tänka på just nu. hoppas ni fortsätter läsa sen.


stockholm

God morgon. Bloggar lite snabbt nu för jag ska iväg och ta tåget till Stockholm snart. Ska möta min mamma där och äta lunch med henne & min lillebror och sen ska vi gå och kolla på vinterjackor. Hoppas jag hittar någon fin så kan jag köpa den idag :) efter det ska jag hem igen och dra direkt till Siham och spendera kvällen där. Ni får ha en jättebra dag så bloggar jag kanske senare ikväll eller imorgon. Hej då!


lite shopping

Tjoho. Kom precis hem från en stund på stan med Julia. Vi var tjocka och åt på McDonalds också haha. Har införskaffat mig en mysig, stickad, grå, lång, kofta, ett armband med stora svarta stenar på och ett underklädersett. Hittade inte så mycket mer faktiskt. Ska dra iväg till Chris snart för ska ju spenedera kvällen där :) och alla andra - Gå till Grand och se Dash spela klockan nio! det är någonting ni absolut inte får missa. Heja Nils, Erik x 2, Matthew & Vide!


God morgon på er :)

vaknade nyss me Julle brevid mig och det är ju aldrig helt fel. Igårkväll var vi ute med en del av de gamla gänget och det var skojigt att träffa Jocke, Simon, Christian & gänget. Vi satt ute och rökte vattenpipa sen drog vi och köpte godis och såg på film hos Jocke. Först skulle vi se på Wall-e, den där nya barnfilmen. Haha fyfan vad den var dålig! Jag blev jätterastlös för dom inte sa nånting så jag bara pratade hela filmen.. hehe. Sen såg vi skräckfilmen the Orphanage (Barnhemmet), på spanska typ. Den var ju en aning bättre faktiskt. :)

Nu ska jag och Julia gå och äta pizza till frukost och sen ska vi dra ner på stan och shoppa lite! det kan behövas för min garderob börjar se lite tom ut (a) haha. Sen ska jag till Chris ikväll eftersom jag inte träffade honom igår. Puss & ha en bra dag!
 
Innan vi träffade Siham & grabbarna spårade vi lite ute...







vart tog solbrännan vägen?


Ge mig sommar igen!


en utav mina favoritfilmer

Moulin Rouge är nog en utav de bästa filmerna som gjorts. Den är så ju vacker! kan se den hur många gånger som helst och det kommer alltid några tårar i slutet. Och musiken till den är också bäst. Insåg igår att jag faktiskt köpte soundtracker till filmen när jag var yngre. Ska nog sätta på den och sjuunga med haha. Och om ni inte sett den - se den!

Idag kommer Julia hit :) men det är inte förrän om några timmar så jag ska se nya avsnitt av Gossip Girl och One tree hill innan. Och kanske ta ett bad eller så. Ikväll ska jag hem till pojkvännen & chillerilla där. Ha det bra :)





en onsdag

Tja! har vart lite dåligt med uppdateringen idag, var tur att jag skrev imorse iallafall. Blev lite ändrade planer idag, träffade aldrig Frida eftersom jag var tvungen att hjälpa Matilda med en sak. Vi har umgåtts hela dagen och de var längesen vi var med varandra såhär länge, har saknat det sjukt mycket. Hon följde med mig till dansen och tittade på och vi har stått och bakat sen vi kom hem därifrån. Nu ska vi lägga oss i min säng framför en utav världens bästa filmer; Moulin Rouge. Åh vad jag älskar den! och eftersom hon aldrig har sett den så måste vi ju bara haha. I vanliga fall ser jag alltid den med Jullis men det får bli nästa gång :) Tjarå!

förresten! vad tycker ni om den nya designen på bloggen? Matilda hjälpte mig med den. I like it:)

god morgon

Godmorgon världen. Idag börjar jag 11.15 och jag vaknade lite för tidigt så passar på att skriva lite. Idag slutar jag vid två och då ska jag gå på stan med Matilda ett litet tag. Sen ska jag träffa Frida som bor på min gård. Vid åtta ska jag dansa igen och sen kommer Matilda och möter mig på dansstudion så ska hon följa med mig hem &sova här :) så det blir nog en riktigt bra dag. Och idag är sista dagen på den här veckan också, sjukt skönt! vi har ju studiedagar imorn & på fredag som tur är. Nej nu ska jag titta lite på tv och klä på mig. Hej då & ha en bra dag :) 

ett måste!

När ni ändå är inne & kikar i min blog tycker jag absolut att ni ska klicka er in på www.gratisbio.se och bli medlem på direkten! (glöm inte bort att skriva att maathilda värvde er (a). Det är praktiskt att vara med; du samlar poäng och sedan när du kommit upp i ett antal poäng får du biocheckar och presentkort :) det låter inte helt fel va? och det är helt gratis att vara medlem! så bli det hörrni.

en tisdag, ja

Tralala, just nu är jag rätt uttråkad. ska dra iväg till dansen om en timme ungefär. Håller på att underhålla mig själv genom att lyssna på musik & sjunga, haha. En utav världens grymmaste personer är nog Akon! Han har producerat/gjort så många bra låtar och jag kan nog inte komma på någon låt med honom eller som han gjort som inte är bra. Man kanske inte tänker på det men man hör hans "konvicted-intro" på massa låtar och han har ju upptäckt artiser som Colby O Donis & Lady Gaga som är stora just nu. Nu har han producerat Leona Lewis nya låt Forgive me. Jag diggar honom alltså!

Ja,iallafall. Idag hade vi världens chill-dag i skolan. Eftersom tisdagarna går till frisörlektion x 2 med lunch imellan så hade vi satt ihop lektionerna idag. Man fick välja lite vad man ville göra själv och sen fick man ta lunch när man ville och sedan sluta klockan två. Jag tvättade och stylade Carros hår och hon blev finfin hon:) sen satt alla vi och gjorde uppsättningar på dockorna resten av dagen och snackade om en väldans mycket olika saker. Allt mellan himmel och jord men mest hemska saker faktiskt.. haha. Efter skolan träffade jag Saga i trappen och vi begav oss till Subway. Där satt vi i ett par timmar tills båda drog hem. Köpte med mig en olja för naglarna på stan också, haha. Den ska tydligen påskynda nageltillväxten och har massa vitaminer och sånt i. Haha jaja, det är väl bara och prova! Nej nu börjar 2 and a half men, puss&hej!


det var inte lätt & hitta en bild då han log, inte. Men här har ni honom; Mr akon i egen hög person. Och visste ni att han heter Aliaune Thiam egentligen?

trötter

Hallå på er! jag bloggar rätt sent nu, hade precis tänkt o gå & lägga mig men tänkte att jag skulle skriva lite innan. Idag gick jag på stan ett tag med Isabella, kul som alltid :) vi testade vinterjackor och vi har båda fastnat för samma jacka, haha men ausch vad priset svider... 4500, är det värt att lägga ut på en jacka? kan inte riktigt bestämma mig. Men sen köpte vi med oss naturgodis och satte oss på en bänk för vi var så trötta. Jag följde med henne till stationen där hon tog sitt tåg hem och jag hoppade på bussen & mötte på chris och hans kompis :)

Fick inte lång vila hemma, var bara att byta om till danskläderna och cykla iväg. Dansade balett och jazz ikväll, samanlagt tre timmar och jag som inte hunnit äta innan, inte bra alltså. Det var kul som vanligt men nu efteråt är jag helt död! känner ingen ork i kroppen alls och ska gå och lägga mig nu. Imorn blir det att leka med saga på stan efter skolan :D wi, vad jag har saknat henne alltså! blir antagligen en massa prat, ser jag fram emot. :) puss godnatt.

blogg från skolan

yo!  :) just nu bloggar jag ifrån skolan för jag är tvungen o sitta & vänta på Belle som är seg -.- hon skulle skriva ut något papper eller nåt. Vi har precis slutat och ska ta en vända på stan innan jag ska hem & dansa balett och jazz ikväll. Men först blir det shopping för hela slanten! fast ska mest handla kläder åt min bror.. jaja de är skoj det med. Vi hörs sen, puss!

coldplay

Vet ni vad jag gör just nu? nej antagligen inte men därför ska jag berätta. Sitter och lyssnar på Coldplays nya platta och gamla låtar och gråter på insidan att vi missade konserten som var här i veckan :( Jag & Johanna skulle ju gå på deras konsert men sen i sista sekund så hittade vi ju inga biljetter. När vi sedan skulle köpa utav en kille på Blocket hörde han inte av sig mer och vi stod där utan biljetter. Fy vad elak han är. Och hur glad tror ni att man blir när man står där på praktiken i onsdags och torsdags (när konserterna var) och dom babblar på radion om hur otroligt bra konserterna var? ja du, inte glad alls. Men nästa gång, då ska jag och Johanna vara ute i GOD tid och köpa oss ett par biljetter och stå längst fram och se Chris Martin i ögonen. Mmm <3


godismorgon

Tjjaaa. idag är mitt humör även på topp :D Jullis kom hit imorse och vi tog Gittan (moppen) till ICA norby och köpte guwdis. Har myst framför idol på tv och hon drog för ett tag sen för hon skulle hem till hennes boyfriend. Själv får jag också besök av min lite senare fast nu låg han och sov som en stock. Tror inte han blev allt för lycklig när jag ringde och väckte honom nyss, haha. Fast nu är sofia på väg, springades, hit. Hon ska hjälpa mig att äta upp godiset och göra mig sällskap. Haha ja, det är öppet hus här hemma ;D

Igårkväll gick vi ju på bio och den var inte så jättebra om man säger så haha. Vi skulle se Wanted men det blev Tropic Thunder istället. Den var helt okej i vissa stunder men dom varade inte så länge ;P menmen. Vi hörs senare!


skolfotona har kommit




make up tips

Tjohej :) kom precis ut från ett långt bad, det var härligt! Nej nu skulle jag ju prata lite om hur jag sminkar mig osv eftersom en tjej som hette Sofia hade frågat om det. Ja, hur jag sminkar mig är nog ingen överraskning direkt, har inga direkta knep, men jag kan berätta lite om några olika sminkprodukter jag använder som jag tycker är riktigt bra.


Jag använder den här foundationen (Loreals true match minerals) och den är helt underbar! Den täcker jättebra och håller hela dagen. Fast det är rätt knepigt att lägga den snyggt eftersom den är väldigt tjock, man måste använda lite på borsten och helst borsta av på handen innan man applicerar. Men när man väl fått till det ser det bra ut!








 

Sen använder jag då den här concealern (Max Factor Mastertouch) som täcker otroligt bra. Som du ser har den också vunnit pris och det förvånar mig inte. Bättre concealer får man leta efter!










Jag tycker att man kan använda lite solpuder även fast sommarn är över. Man behöver ju inte gå till överdrift så det ser fake ut men lite färg i ansiktet har ingen dött av. Jag använder den här jättestora, väldigt opraktiska som inte får plats i sminkväskan. Isadoras Bronzing powder. Ett måste är den stora borsten som finns att köpa till.













"Upptäck mascaran som har samma effekt som lösögonfransar". Ja, jag måste nog nästan säga att de har lite rätt där. Loreals Lash Architect använder jag dagligen och jag tycker att den är jättebra.
 












Japp, där hade ni mina tips:) hoppas jag var till hjälp, Sofia!

go morron

Godmorgon! japp, jag vaknade nu vid två-tiden och gisses vad skönt det var :D fick äntligen min efterlängtade sovmorgon efter att ha fått gå upp supertidigt varje morgon den här veckan. Och vet ni mer? jag vaknade upp med ett strålade humör också och det är aldrig helt fel. Idag ska jag bara gå hemma och pyssla om mig själv, typ ta ett långt bad, fixa naglarna och lägga ansiktsmasker. Och ikväll ska jag gå på bio med min älskling :) Det var en tjej som skrev och frågade igår om jag kunde berätta vad jag sminkar mig med och hur, så det tänkte ja skriva om lite senare idag. Kan tipsa om några superbra saker också. Men hej så länge!

gårdagens outfit


Maria-dagen

Hej där ute! Idag var min sista dagen på salongen och min praktik är numera slut. Var lite tråkigt när man precis hade vant sig med att vara där men det ska bli kul o komma tillbaka till skolan på måndag igen med alla sköna människor :) idag mötte jag Maria på stan efter jag slutat. Vi åkte till Gottsunda Centrum och köpte godis, chips, dipp & läsk. Sen drog vi hem till mig och hade den ultimata myskvällen med singing bee på TV och bara massa gott. Behövde verkligen en sådan kväll, har inte haft såhär kul på länge! :) tack för det marybary. Nej nu ska jag umgås lite med henne, är rätt trött också. Jag skriver imorgon, då kanske jag hittar på nåt lite skojigare att berätta om. Puss!

min kreationer

Dom här uppsättningarna gjorde jag igår på salongen:




snabbt

Tjoho. Nu blire snabbt inlägg för jag mååste gå och lägga mig. Är supertrött även fast klockan bara är elva. eller bara och bara.. jaja. Idag var jag på salongen igen och de va rätt kul. fick lära mig att göra långhårsuppsättningar och rulla spolar på dockor. När jag slutade kom Chris hem till mig och fick äntligen träffa honom ett tag. Var ett tag sen sist nu. Imorgon är det helg och det är jäätteskönt. Vill sova längelänge och imorn är det dessutom sista dagen på praktiken. Måste dra nu men imorn visar jag bilderna på kreationerna jag gjorde idag på dockorna (: puss godnatt.

APU

Tjaa. Kom precis hem och jag fryyser. Det är iskallt ute! och ändå hade jag halsduk.. jaja. Idag var första dagen på min APU (praktik) och tja.. jag fick ju inte göra så mycket. Känns lite onödigt långt att behöva gå till klockan 18.00 när jag bara får blanda färg och tvätta hår på folk. Fast det är ju iofs rätt intressant att titta på, man lär sig rätt mycket av det. Fast det är ju bara tre dagar och det räcker nog rätt bra. Åt lunch med Isabella och hennes mamma också, det vart trevligt :) och vet ni vad? jag & Isabella kanske åker till Turkiet om ett par veckor med hennes familj! så sjukt härligt. Det enda problemet är att skolan inte tillåter att man tar ledigt eftersom vi går en hantverkskurs, alltså frisör. Så dåligt så det finns inte. Jamenar en vecka har väl ingen dött utav? nej nu ska jag byta om och snart dra iväg till dansen. Det blir street ikväll, äntligen har den börjat :D har längtat ju. Så vi hörs senare ikväll eller imorn:) tjarå!


på bättringsvägar

Tjoho! Min dag har blivit en aning bättre än så som den var när jag skrev föregående blogginlägg. Är på lite bättre humör nu och ska snart gå iväg till dansen. Ser verkligen fram emot en och en halv timmes dans! dans är nog den bästa terapin när man mår lite halvdåligt. Jag tror nog att det kan hela det mesta.

Och förresten, jag hade tänkt att göra om bloggen lite. Har tröttnat lite på designen och det skulle vara kul om ni kom med förslag?:) inget förslag är sämre än det andra, bomba mig med tips och inspiration :D


inte världens snyggaste bild direkt men här är en från frisörlektionen idag:


emo-dagen

vet ni vad jag ogillar jättemycket? När man bestämmer någonting och så ser man fram emot det jättemycket och sen blir det inte av. Det händer mig rätt ofta och det är jättejobbigt. För jag blir alltid så ledsen då, jag förstår inte varför. Önskar att jag kunde vart en utav dem som bara kan vifta bort sådant och tänka "äh det var väl inget farligt". Men så är jag inte, jag går och ältar det om och om igen och gör mig själv bara mer och mer deppig.

Idag var det en helt vanlig dag i skolan med två frisörlektioner x 3 timmar långa. Startade som en bra dag men sen blev jag överdrivet deppig, förstår inte varför. Kanske har kommit in i en jobbig period helt enkelt. Och idag var det sista skoldagen på den här veckan för från och med imorgon ska vi praktisera. Känns lite drygt att gå till 18.00 de kommande tre dagarna men det är väl sånt man får ta. Hoppas att dom är snälla där annars pallar jag verkligen inte.

Kom hem från skolan för en timme sen och nu sitter jag och äter scones med sylt och grädde. Världens godaste men världens hemskaste när man ätit för mycket. Då mår man ju bara jätteilla och det är inge kul. Ska lägga mig i sängen och titta lite på gamla One Tree Hill avsnitt som är på femman just nu. Hej så länge



& idag hade jag min nya supermysiga leopardkofta.

dans

Tja! jag har inte hunnit blogga någonting alls idag för jag stannade kvar på stan efter skolan & sen blev jag tvungen att skynda mig till dansen. Åt på subway idag med Julia & Maria, mmm.. jag tror jag äter alldeles för mycket där. Måste sluta upp med det, haha. Var kul att dansa idag igen också. Det var jazz idag och imorgon är det modern. Har inte direkt så mycket att skriva om den här dagen så får återkomma imorn istället. Puss godnatt

klar

Nej nu är jag less på att skriva så jag får säga att jag är klar. Vart rätt bra tror jag fast lite väl kort. Klarade av det med lite hjälp av min käre pojkvän som jag ringde upp för att hjälpa mig på bättre humör. Inte vet jag om han hjälpte värst mycket med det.. hahha jaja jag blev klar iallafall. Får satsa mer på nästa svenska uppgift istället. Nu ska jag lyssna på lite mysig musik innan jag går och lägger mig. Vet ni vad som är så himla skönt med att vara ensam hemma? att kunna lyssna på musik på hur hög volym man vill på kvällarna. Ingen lillebror eller mamma som behöver sova tidigt. I like it. Imorgon börjar jag runt tio så jag får väl sätta klockan på sisådär åtta. God natt!



ja, det här hade jag iallafall på mig idag när jag åt lunch på Subway med vänninorna.

blää

jag.vill.inte.skriva.recension.längre. det är så tråkigt och världens tråkigaste film som jag bara vill spy på. rädda mig snälla? tur att jag har Bella i telefonen som kan klaga med mig. Men om ni har sett "den siste kejsaren" så kan ni ju alltid höra av er och berätta vad budskapet i filmen är. Tack!

gårkvällen i bilder


Becka, jag, Kajsa, Sofia S & Majan


Siham, Majan, Kajsa, Sofia S & Becka


Josefin, Majan & Kajsa


skål!


söte Josefin


José, Anna & jag


party party, ph!


jag på utgång


haha.. jag igen


Jullis & Sofia ph



just dance

igårkväll

Tjo! Just nu tackar jag mig själv väldigt mycket att jag inte drack igår (eller inte överdrivet mycket iallafall) för att jag hade gärna inte velat må illa idag. Men eftersom jag tog det lugnt med drickan så mår jag prima nu och speciellt efter en härlig pannkaksfrukost. Gårkvällen blev lyckad, tycker jag. Man har ju inte värst mycket att göra men det var kul att träffa på folk osv. Förfesten hemma hos Emelie blev kul den med så det är bara o tacka för en trevlig kväll helt enkelt. Håller på att lägga in bilderna just nu och då laddar jag upp dom i nästa inlägg.

Idag är mina planer att bara ta det lugnt, se klart på ett Gossip Girl avsnitt jag inte orkade se klart i fredags och skriva min filmrecension som ska vara inlämnad imorgon.

Det här hade jag på mig igår:



Nu drar jag!

hallå hallå! nu har jag lite stressigt för ska vara hemma hos emelie om tjugo minuter. Jag gjorde samma tabbe som jag gör varje gång jag ska någonstans - börjar göra mig iordning för sent. Men jag får fixa det sista hemma hos henne istället:) Jag var jättklantig och brände mig på locktången också! fy vad det svider och det har blivit ett stort rött märke på benet. Men annars ser fram emot kvällen, hoppas verkligen att den blir kul också. Har tagit bild på min outfit som en supersöt tjej hade frågat om jag kunde lägga ut. Hinner inte lägga upp den just nu men det får bli när jag kommit hem/imorgon. Puss & ha en bra kväll!

kulturnatten

Hejhej. Idag är det ju somsagt kulturnatten. Eller rättare sagt ikväll/inatt då och själv tycker jag att det är alldeles för överskattat nu för tiden. Men man drar ju ner på stan ändå och det kan säkert bli kul. Kul att träffa roliga männiksor iallafall :) Fast först ska vi hem till Emelie innan vi drar ner på stan. Just nu sitter jag lite små seg och ser på VMA på MTV. Ska strax kila ut till köket och laga pannkakor. :) ha en bra dag!


bild från förra kulturnatten, haha! (jag är blondie)

happy birthay to you!

nu är världens bästa lillebror åtta år och ojojoj så mycket större han blivit. Har firat honom hela eftermiddagen med släkten här hemma och nu är jag helt s.l.u.t. Fick baka en massa pizzor & två tårtor, fast den ena inte gick nå bra. Till slut hade vi en riktigt bra Fransk chokladtårta iallafall så det fick duga. Just nu är jag så trött så jag känner att jag kan somna när som helst. Ont i huvudet har jag också men det känns lite fel att somna halv tio en fredagkväll? Kanske ska se lite på one tree hill och koppla av. Städa på rummet lite kanske.. eller ringa Bells och höra om morgondagen. Äsch jag hittar på nåt. Känns skönt att jag inte skulle iväg någonstans ikväll iallafall.




sovmorgon

God morgon på er. Alltid lika skönt med fredags sovmornarna. Fast imorse blev jag väckt halv sju för vi skulle sjunga för min lillebror - paain. men efter det drog jag direkt tillbaks till sängen och sov yttligare två timmar till. Nu sitter jag och äter frukost medan jag bloggar och ska snart dra iväg till bussen. Har idrott på fyrishov som första lektion och idag ska vi öva på att springa en bana vi kommer få springa på tid senare. Fy vad jag inte orkar det just nu. Aja, vi hörs efter skolan. Puss & ha en bra dag.

trevligt

Och idag tittade vi på kluvna toppar på Frisörkemin. Vår lärare tog ett hårstrå från Isabella och förstorade upp det inför hela klassen, haha. Sen konstaterade han att hennes hår var dött. Grattis hahaha!


Isabellas "fina" topp

min bror e bäst

Tjaabbarå. Gu vad jag ser fram emot en riktig hemmakväll i mina favoritmjukisbyxor och Chris mysiga tröja :) jag & Isabella skippade matten idag och drog ner på stan för att fixa min nedrans praktikplats. Lyckades hitta en på världens minsta salong - Lilla klippet precis bredvid min skola. Mina tider kommer vara 9.30 - 18.00! gaah orka med det. Men det är ändå bara tre dagar så det får jag stå ut med. Efter praktikplats-sökandet åt vi på Subway och köpte födelsedagspresent till min lillebror som fyller år imorgon.

Och åh vad söt han är! haha, han kom inspringades på mitt rum idag (efter att ha vart hos sin pappa i en vecka)
Johan: Mathilda, mathilda! det är en tjej som är kär i mig! Hon la en lapp i min bänk idag där det stod: Jag är kär i dig från Klara
Jag: Men vad kul! är du kär i henne då?
Johan: ja det är jag, fast bara lite.
Jag: Jamen är ni ihop nu då?
Johan: neeeej alltså jag är ju bara lite kär i henne. alltså.. 0 till 20 % kär och när man är mer än 20 % kär så är man ihop. Jag: jasså, är det så det funkar?
Johan: Vadå visste du inte det eller?...

Haha han e rolig han. Fast nu ska jag iväg och planera morgondagen då hela släkten kommer och jag fick uppgiften att baka tårta. Vi hörs senare ikväll. Puss

colbie calliat - bubbly

I've been awake for a while now
you've got me feeling like a child now
cause every time I see your bubbly face
I get the tingles in a silly place

It starts in my toes
and I crinkle my nose
wherever it goes I'll always know
that you make me smile
please stay for a while now
just take your time
wherever you go

The rain is falling on my window pane
but we are hiding in a safer place
under covers staying dry and warm
You give me feelings that I adore

I've been asleep for a while now
you tucked me in just like a child now
cause every time you hold me in your arms
I'm comfortable enough to feel your warmth

It starts in my soul
and I lose all control
when you kiss my nose
the feeling shows
cause you make me smile
baby just take your time now
holding me tight.

Wherever you go,
Always know,
'Cause you make me smile even just for a while.

en onsdag

Hej! :) har inte bloggat nått idag för jag drog direkt efter skolan hem till världens bästa pojkvän och kom nyss hem därifrån. Antar att det har vart en rätt vanlig dag. Testade på kören efter skolan men det var nog ingenting för mig haha. Och jag får lite smått panik för vi ska praktisera nästa vecka och jag har inte hittat nåt! blir galen. Får se om jag hinner springa runt och fråga imorgon. Och på tal om imorgon är det skolfoto imorgon som jag inte orkat tänka någonting på än. men de får lösa sig som det vill. Har inte så mycket att berätta om så kanske återkommer senare annars är det väl god natt :)

nionde

Hej! fy sjutton vad jag har ont i benen just nu. Är så trött i dem efter att sprungit upp och ner för alla trapporna i min skola. Funderar starkt på att sno en hissnyckel av någon!  Idag hade vi frisörlektion x 2 som vi har varje tisdag. Skönt att inte ha några andra lektioner fast å andra sidan blir det lite tröttsamt. Lektionerna är ju trots allt 3 timmar långa. Jag & Bella gick ner på stan efter skolan och åt på subway. Kom precis hem från stan nu och nu ska jag vila lite innan jag går iväg och ska dansa ikväll igen.

Det var någon som hade frågat om jag fortfarande var tillsammans med Chris, haha. Det är klart att jag är :) och idag, den 9, firar vi faktiskt 3 månader tillsammans:) hej då för nu! 


(och Sanna, jag har svarat på din kommentar:)


mitt "fina" mästerverk i skolan haha


Isabella, min lantis!

mitt sätt att koppla av

Vet ni vad? det finns inget så avslappnande som att lägga sig i sängen, krypa ner under täcket när det är kallt överallt, för sig själv och se på dubbelavsnitt av Sex and the city innan man somnar direkt. Haha, det tycker jag iallafall och det är precis så mina vardagskvällar avslutas. De visas ju från 23.00 - 00.00 också, perfekta tiden för att varva ner innan man måste somna. Fast oftast somnar jag efter första avsnittet men det gör liksom ingenting. Det är mitt sätt att koppla av iallafall, alla har ju sina sätt. :)

Dansen ikväll gick rätt bra ändå. Jag missade lektionen förra veckan så jag blev lite efter nu men det ska nog ordna sig. Jag sträckte mig. Igen! jag sträcker mig hela tiden, nu för tiden och jag förstår inte varför. Kanske blir bättre när jag tränat mer ett tag. Nej nu ska jag gå tillbaks tills teven. Imorgon efter skolan ska jag fortsätta mitt sök efter en praktikplats och köpa lite grejer jag såg ut idag. Sen är det dans igen - antingen balett eller modern. Kan inte bestämma mig. Jaja, god natt!

stan med matilda

hejhej! kom precis hem från stan där jag strosade runt ett tag med Matilda. Det var så längesen jag träffade henne(förutom varje dag i skolan när vi bara säger hej för det räknas inte) så det var kul idag. Vi letade praktikplats åt mig eftersom Frisörerna på Stora Torget inte tog emot och sen letade vi efter lite annat också. Kändes skönt att få prata av sig lite också eftersom jag inte haft världens bästa dag eller helg över huvetaget. Fast min irritation som jag hade imorse i skolan hjälpte Isabella med så bra så, haha. Tack för det! Nej nu ska jag göra mig iordning inför dansen. Puss&hej

your touch makes it hard to breathe.


One tree hill maraton

Hallå där ute. Idag blev det en lite depri dag. Har bara suttit hemma och sett avsnitt av One tree hill. Har inte riktigt haft orken till någonting annat. Har suttit och kollat program efter program efter program och nu är jag inne på mitt 6e. Hittar bara inte episode 2 på sesong 6. Fast det kanske nte har kommit ut ännu. Ikväll drog ju Gossip Girl och One Tree Hill igång på tv;n men eftersom jag sett de där avsnitten för jättelängesen så vart det inte lika kul, haha. Ni då, följer ni de två serierna?:)

Det blir nog en tidig kväll ikväll eftersom det är skola imorn. Drar nog en sväng på stan efteråt för att jag letar efter en speciell sak just nu som jag måste köpa. Ha en trevlig söndagskväll och ha kul i skolan imorn! (..försök iaf)


.

it's scary getting what you want because then you really have something to loose.


early sunday morning

God morgon. Åh vad tråkigt det känns att helgen snart är slut och man måste gå upp i tid igen. Fast det gör nte särskillt mycket eftersom vårt lilla gäng på Linné gör allting mycket roligare, haha. Idag har jag inga planer alls faktiskt. Skulle ner på stan med Matilda men jag kände mig lite krasslig så det är nog bäst att jag stannar hemma. Vill ju inte bli sjuk nu när dansen dragit igång, lillebrorsan fyller år och kulturnatten är nästa vecka.  Känner inte att jag har så specielt mycket att skriva om men jag återkommer senare idag/ikväll. :) ha en bra dag.

& tack för din kommentar sanna blomstrig, jag har svarat som en kommentar efter din!

tralala

gud så uttråkad jag är! sitter och har kul med min gamla webbcamra som jag fick när jag gick sexan, haha. Osminkad & vacker som få (hahaha). Och så sjunger jag och lyssnar på Phil Collins! yeah vilken lördag alltså. Fast snart kommer Julia hit och då blire skoj:)


 
tralala dom bjuder ja på

utläst bok

Hej & god morgon. Jag vaknade för ungefär två timmar sen och på den tiden har jag hunnit läsa ut boken "Som jag vill vara" av Katarina Von Bredow. Den kan jag verkligen rekomendera. Den handlar om en femtonåring som blir med barn och bestämmer sig för att behålla det. åh, jag fick nästan lite lust själv att skaffa mig ett (a) haha.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Julia kommer hit lite senare och ännu senare ikväll tänkte jag ha tjejmiddag/tjejkväll hemma hos mig. Så får se hur det blir. jag uppdaterar senare, pusshej.


btw..

Jag införskaffade ännu ett par skor igår. Haha jag vet, jag är dålig. Behöver egentligen inte så många men jag fastnade lite för dessa. Fast nu vet jag inte riktigt vad jag tycker om dem.. snygga eller inte?


helt vanlig torsdag

God kväll :) idag har jag ingenting speciellt att blogga om. Det var en helt vanlig dag med vanliga lektioner i skolan och sedan mötte jag carro, sofia & julia på stan. Jag & Julle åkte hem till mig och har vart här hela kvällen. Vi myste framför 2 and a half men, next & idol på tv med två chokladkakor och lite surt&blandat. Jag äter verkligen alldeles för mycket godis. I have to s.t.o.p. Imorgon är det fredag och det betyder sovmorgon till 10.10. Börjar då med idrott på Fyrishov.. blä. Min idrottslärare är så dryg också. Men det gör ingenting för det är fredag och de betyder att det snart är helg! åh vad skönt. Nej nu tycker jag att SATC ska börja på teven. God natt!


helgen @ josefins place



tjejorna

 
sofia & siham, emelie & sofia

ute på josés veranda


parteey!

onsdag

Shoisen. Bloggar från mammas bärbara just nu för jag är så trött och orkar inte dra mig in på mitt rum. Lyssnar på "Next" som är på teven i bakgrunden. Haha det är så mobbat egentligen. Här var en tjej nyss: "Hello my name is Judy and they call me Judy with the booty because, well just look at me!" hahaha rolig tjej.

Idag har jag vart i skolan som vanligt. Vi hade bara tre lektioner idag fast frisörlektionerna är så långa så dagarna blir långa. Idag skulle vi rulla permanent igen och idag gick det faktiskt väldigt bra. Efter skolan gick jag runt på stan ett tag med Julia och sen drog jag hem till Chris. Har precis bakat med min bror också :) nu ska vi se på tv. Hej då!

Före:
 

Efter:

haha, våra dockor är ju så snygga.

lördags.

Yo jag sitter och väntar på att bilderna från i lördags ska komma fram på msn. Majan skickar dem just nu men de är väääldans sega. Har fått en iaf & resten kanske kommer imorn :]


dans

aj mina ben! och aj överallt. Det märktes på långa vägar att jag inte tränat nåt i sommar (a) haha med tanke på hur ont jag har i hela kroppen efter en och en halv timmes streetdance. Jag vill inte veta hur det kommer va imorn.. haha. Men träningsverk är ju bara skönt! (eller nåt.) Skulle dansat en och en halv timmes balett till också men jag tror inte jag kommer gå på den denna termin så hoppade över den. Ja, nu vet ni! jag ska hoppa in i duschen nu, hej då & god natt :)

trött!

Gaah vad trött jag är. Kom precis hem från skolan och är helt död, även fast jag inte haft några ansträngade lektioner idag. Vi hade två lektioner; ena skulle vi klippa på dockor och andra skulle vi tvätta håret på varandra och sedan fick vi platta/locka/ja allt vi ville tills vi slutade. Inte direkt världens jobbigaste men ändå är jag så,så trött. Men dansen drar igång den här veckan så jag blir nog piggare när jag får träna lite. Nej nu ska jag se på Vänner på tv. Hej då, hörs senare.


Mica in action!


när vi var klara med klippningen fick vi tråkigt och tog kort för att underhålla oss (:

julle is here

Hejhej. Tänkte skriva lite snabbt innan jag går går och lägger mig. Idag har jag vart med Julia hela dagen i princip :). Vi åt på subway efter skolan och sen åkte vi hem till mig och fixade på mitt rum. Eller ja, hon satt vid datorn och jag fixade i garderoben. Var lite svårt att få in alla kläderna i den men det gick till slut. Fast alla skor fick inte plats, haha. Woops. Nej vi hörs imorgon! god natt.

 
ja, sådär ser det ut. Fast de dubbla spegeldörrarna kommer på imorn.

RSS 2.0