fredagkväll

Haha jag kom på att såhär runt Halloween var det exakt ett år sen jag färgade håret brunt. Vad snabbt tiden har gått egentligen.. och nu när det snöar också, tiden går allt för fort faktiskt. Och snart är det jul, usch julen som är så jobbig. Jag tillhör inte direkt den gruppen som älskar julen och tycker att det är jättekul med julafton. Jag tycker att det är rätt överskattat med julafton, julmat och sånt. Visst, det kan vara mysigt sådär innan jul när det snöar ute och man går runt och köper julklappar och bakar julgodis men alla gör det till en alltför stor grej. Ja, det tycker jag iallafall.

Jag har nu gjort alla dagens sysslor; sytt klart (nästan), städat på mitt rum, tvättat, handlat och köpt chips som älsklingen beställde haha. Nu väntar jag bara på Chris som ska komma hit om en timme ungefär :) ha en trevlig fredagkväll, allihopp.



hm vad säger ni, blondin eller brunett? haha

jag ser det snöar...


fredag förmiddag

Hejhej :) gu så jag är trött just nu. Somnade inte förrän halv fem imorse eftersom jag pratade i telefonen med Chris. haha vi slog mitt telefonrekord till och med, vi pratade mer än 6 timmar i rad! men eftersom det alltid är så kul att prata med honom så gick tiden snabbt :)

Idag hade jag planerat att åka och sola i Sunnersta innan klockan tre men det hinner jag nog inte nu så det blir en innedag. Måste sy klart Halloweendräkterna till imorgon, har rätt mycket kvar på dom och sen ska jag handla, tvätta, diska och städa. Haha shit jag låter som en mamma.. och sen ikväll kommer min älskling hit och vi ska ha myskväll :)


torsdag

God morgon :) vaknade upp imorse med julle och det är ju aldrig helt fel. Vi hade vart på olika ställen igårkväll men vid tolv kom hon hem till mig och sov. Ja, så äre om man är lantis haha. Igårkväll var jag på "fest" hos Chris och hans kompisar. Haha eller jag vet inte riktigt om man kan kalla det fest men de var kul iallafall :) jag har lite bråttom just nu för jag ska hinna med tåget till Stockholm som går om en timme och jag är inte klar än. Idag blir det en heldag med mamma, vi ska shoppa, sola och gå på bio :) sen åker jag hem på kvällen och hon stannar kvar i Stockholm över helgen. Ha det bra, hej då!


God morgon! jag är helt död just nu, kom hem runt sex imorse efter att vart uppe hela natten med min älskling och hans kompisar haha. Det var kul men just nu vill jag bara sova, sova,sova. Och det går inte för jag har tid på spa club i stan om en timme -.- kommer bergis somna! Igårkväll var jag barnvakt åt mini-julia och mina två kusiner och det gick bra :) vi såg på film och åt popcorn och chips, inte särskillt ansträngade haha. Fick gå tidigare också och då åkte jag direkt till Chris & resten. Oj nu fick jag lite bråttom, jag uppdaterar senare. hejdå!


nu blir det spa för min del!

tisdag

God morgon :) idag är det tisdag och ikväll ska jag sitta barnvakt åt världen sötaste mini-Julia på ett och ett halvt år. Och sen kommer mina två yngre kusiner också vara där så det blir mycket barn ikväll, haha. Vi ska hyra film och se hemma hos dem med chips och popcorn. Blir nog en riktigt mysig kväll, alla kusinerna! och på tal om kusiner så är en annan kusin till mig på besök i Uppsala. Han kommer hit på middag och det var jättelängesen man träffade honom. Jag tror han är runt tjugo nu.. wierd. Tills dess har jag inga planer alls. Duschade precis och ser lite på Desperate Housewives i min ensamhet ;P Nej, nu ska jag gå från datorn. Hej då:)

dagens outfit


måndag

Gissa om jag blev förvånad när mamma kom hem från att ha handlat och hon hade med sig julmust. Ja menar skojar dom, så här tidigt? Det är ju liksom oktober och två månader kvar till julafton. Jag har liksom inte ens börjat fundera på jul och allt runt omkring det än. Nej, Sverige är så dåliga på det där. Alla julsaker är framme minst en och en halv månad innan jul och jag tycker att det förstör litegrann.



Så nej, vänta med julmusten tack!

Jag känner mig lite duktig för jag vaknade i bra tid idag - halv tolv. Fast om man tänker efter så är den ju nästan halv elva, eller den skulle vart det i förrgår. Jag ska nog ta det lite lugnt här hemma och halv tre ska jag fika hemma hos en släkting skulle man kunna säga. Hon är mina kusiners mamma och jag ska bli barnvakt åt världens sötaste unge så idag ska jag få träffa henne och "bekanta" mig lite med henne haha. Ikväll blir det planering hemma hos Becka, haha. Kan inte berätta vad det är vi ska planera men om det går att fixa kommer det bli askul! Så det ska bli kul att träffa tjejerna ikväll. Jag uppdaterar senare, tills dess får ni ha det så bra!

mys-söndag

Ibland är söndagar jättemysiga. Speciellt när det är kallt utomhus och man bara stannar inne och myser. Idag är en sån dag. Jag har krupit in i min stora gråa kofta och gjort iordning varm choklad. Sitter och tittar på gamla repriser på teve såsom Greys Anatomy och Desperate Housewives. Mina söndagar går oftast åt till såna saker som att bara ligga framför teven. Att ta det lugnt, helt enkelt. För då är man avslappnad och redo för skola dagen därpå. Fast nu har ju jag sån tur att jag har höstlov och inte behöver gå till skolan imorgon, huhu. Det är riktigt skönt. Det ända som fattas nu är om min älskling vore här :)



Dessutom har jag lyssnat jättemycket på bra musik idag. Har gjort iordning min egna spellista som går på repeat idag. Idag är dom flesta lugna låtar eftersom det passar in på mitt humör idag. Här är den:

Leona Lewis - Bleeding love
Scorpions - Wind of change
Scott Simons - Umbrella
Agnes Carlsson - Champion
Alicia Keys - Like you'll never see me again
Eva Cassidy - Fields of gold
Alphaville - Forever young
Bob Marley & Lauryn Hill - Turn your lights down low
Bon jovi - Bed of roses
Bryan Adams - I will be right here waiting for you
Celine Dion - the power of love
Coldplay - Fix you
Death cab for cutie - I will follow you into the dark
Elton John - Sorry seams to be the hardest word
Gavin DeGraw - We belong together
Gwen Stefani - Early winter
Imogen Heap - Speeding cars
James Blunt - You're beautiful
Jimmy Jansson - Det ända jag vill
Kevin Michael - Ain't got you
Lars Winnerbäck - Timglas
Lifehouse - Everything
Maroon 5 - She will be loved

söndagmorgon

Morsning! :) jag blev väckt imorse av att min mamma kom in på mitt rum och letade som en galning efter telefonen. jag fick ultramegadamp eftersom jag ville sova och såg att klockan var tio. Fast nej, den var ju såklart nio eftersom man ställer om klockan idag. Självklart! sen kunde jag inte somna om så jag slötittade på tråkiga program på teve. Fast nu är det Idol repris sen i fredags med Abba tema och det är jättekul. Abba är faktiskt riktigt grymma! nej nu ska jag hitta på nåt annat. Hej så länge!

lördag

Hej på er. :) har inte skrivit nånting idag för jag inte hade något att skriva om. Men imorse var jag iallafall iväg och solade i Sunnersta och sen var jag så trött att jag sov ett par timmar. Maria kom förbi mig på kvällen och eftersom våra planer blev en aning ändrade så åkte vi iväg och köpte godis istället. Sen gick vi och mötte Siham som hade vart på fest och hon följde med hem till mig. En stor del av kvällen gick till att kolla i skolkatalogen och slumpa fram vem vi skulle gifta oss med osv.. haha. Att man kan ha så kul en lördagskväll alltså! Jag gjorde en massa uppsättningar och frisyrer på Mary också.


mässan

Ibland diggar jag frisörlinjen stenhårt! Och speciellt när vi får inbjudan att gå på frisörmässan, så som idag. Jag trodde inte att det skulle bli såhär kul och jag var ju nära på att stanna hemma. Men tur att jag, Carola & Maria drog iväg ändå för det var skoj. Det var alltså en frisör & skönhetsmässa i Kistagallerian och vi var nästan alla frisörer och stylister på skolan som åkte. Man fick massa rabatterbjudanden och prova på-saker. Vi blev sminkade och fick peeling för händerna (dom blev riktigt mjuka! haha) och dessutom var hela Bobbys hårstudio där och stylade modeller som sedan hade visning på en scen. Och sjävklart var Bobby i egen hög person där! gah, han är så duktig. Om man ändå vore kändis och kunde få bli fixad av honom. Och inte nog med det, Linda Rosing och Magdalena Graaf var på plats och blev stylade där. Det var extra spännande med Magdalena eftersom jag velat träffa henne såå länge, ända sedan jag läste hennes bok "det ska bli ett sant nöje att döda dig" som är min absoluta favoritbok. Jag kommer ihåg när jag läste den och tänkte: Om jag en gång träffar henne måste jag berätta hur mycket jag älskade boken. Och nu fick jag ju chansen att göra det! hon blev jätteglad och vi pratade litegrann. Sen tog vi kort tillsammans :) Linda Rosing var också jättetrevlig. En lyckad dag helt enkelt!

När vi kommit tillbaka till Uppsala gick jag och mötte Isabella och vi fikade på Storken från fyra till sju, haha. Det  var jättetrevligt, riden bara rann iväg kändes det som. Nu sitter jag hemma och ska snart cykla hem till Becka :) ha en bra fortsättning på fredagen!


Magdalena Graaf & Jag



Linda blir fixad. Visst är Bobby söt? haha <3


Maria, Linda Rosing & jag


Magdalena blir fixad av Bobby på scenen


En hårmodell


Linda Rosing

torsdag jau

Hej! idag är det torsdag och det betyder att det är helg imorn, yay. Och i mitt fall så har jag (nästan) höstlov nu :D idag var min sista skoldag iallafall eftersom min klass ska åka till Kista centrum på frisörmässa imorn. No more school for me. Det här lovet ska jag verkligen passa på att vila upp mig och inte tänka på skolan alls så att jag kan få nya krafter och satsa rejält de sista veckorna innan jullovet.

Efter skolan idag gick jag till biblioteket där Julia satt och pluggade. Vi gick och satte oss på Subway och senare kom Sofia och Siham och joinade oss. Vi satt där ett bra tag, från fyra till sex kanske. Vi som hade tänkt att sola orkade inte med det så vi gick runt lite på stan istället. Kom nyss hem därifrån och snart kommer Becka och Josefin över till mig :) vi ska bara ta det lugnt här hemma och se på one tree hill avsnitt. Låter som en skön torsdagskväll, tycker jag. Mamma är inte hemma heller och det är alltid skönt att vara ensam hemma. Nej vi hörs senare :) hejs.


Jag & Carro/Barro/Carola står och fryser på "rökområdet" i skolan,
väntandes på våra vänner. Ja, så äre varje lunchrast haha

Helal & jag på svenskan


nattinatti

Tjihi ja e på bra humör :] kom hem från dansen för tja.. en timme sen kanske. Har tagit en härlig dusch & nu chillerillar jag bara, haha. Är riktigt stolt över pumpa-outfitten,blev klar med den ena idag nästan. de kommer bli askalas :D jag blir dock lite depp när jag tänker på att jag går till fyra imorn.. vem orkar med långa skoldagar? ingeen. Fast det är iofs den sista skoldagen jag har innan lovet eftersom vi ska till Kista på fredag. Rätt grejt. Nej det känns som att det här blogginlägget inte vart nå intressant alls haha. Tjaarå&godnatt.


onsdag

Tjoo. Idag vart det en skön dag i skolan. På frisörlektionen fick vi öva på att lägga inpackningar på varandra och hur man applicerar med en pensel, på samma sätt som man gör när man färgar. Det var skoj, jag och Mica jobbade tillsammans (ibland e du ba bäst!). Engelskaprovet gick rätt bra ändå även fast jag inte orkade plugga så mycket. Kan alltid göra bättre nästa gång istället. Efter skolan gick jag, Sofia och Isabella och hälsade på Valsätraskolan. Där var det helt omgjort. De hade byggt om jättemycket och det var fullt med småbarn eftersom Bäcklösaskolan flyttat till Valsätra. Det var helt dött där, inte alls som förra året när vi gick i nian! Jag var ute på promenix med Maria också. Vi gick till ICA för att köpa choklad (jag var i nödbehov) men självklart funkar varken hennes eller mitt bankomatkort! idiotiskt. Fast hade lite pengar löst så jag fick äntligen min choklad, haha. Om två timmar ska jag på dans men tills dess ska jag titta klart på the Hills och sen ska jag fortsätta på pumpa-dräkterna till Halloween. Puss&vihörs!


det här jag idag + ett par beiga chinos:


tisdag

Hej! jag skulle bara kunna gå och lägga mig och sova just nu men det kan jag inte för jag har en massa att göra. Plugga engelska är prioriteringen ikväll för jag ska få bra på provet imorn.. jag måste. Sen ska jag försöka börja med min&Micas Halloweendräkter, städa på rummet (!) och dansa mellan 20.00 - 21.30. Det kommer att bli en låång kväll haha. 
Idag efter skolan var jag på stan med Frida. Vi gick och fikade på Storken, det var mys. :) Kom hem för ett litet tag sen och nu ska jag sätta igång med alla mina sysslor. Hej så länge!

Jag i skolan idag. Vi övade på att föna vågor..


Mica hoppade in & förstörde bilden jag tog på skolan.. haha


Jag gjorde en rosett


och sen spårade det.. med fjädrar

even though I really love you, I'm gonna smile cause I deserve to.



I'll never give up on love
cause I know it's true,
I know its real
because I know the way I felt for you.

måndag

Pjuuuh ja är så sjukt trött. Har dansat de senaste tre timmarna och åt ingenting innan så nu är jag hungrig som en varg, haha. Funderar på att laga ihop nånting snabbt eftersom mamma inte är hemma och sen hoppa in i duschen och soova. Borde egentligen plugga engelska.. fanockså det hade jag glömt. Har prov på onsdag och har knappt öppnat böckerna. Illa Mathilda, illa. Nej nu kan jag inte sitta här och ruttna, tjarå!

birthaygirl

Hej på er. Kom hem från skolan för ett tag sen, där det var som vanligt. Blir avundsjuk på stylisterna som får ta med sig kompisar och fixa dom i Halloween-tema. Vi får inte göra nåt sånt kul, nej vi står och rullar curler och klipper lika längder som vanligt. Trååkigt. Ska iväg till bästa Becka snart och kanske köpa lite godis, det kan vi behöva tycker jag. Sen är det dans som vanligt, halv sju till halv tio. Hörs senare ikväll!


och GRATTIS till Sofia som blir 16 år idag :)


höst




söndag

Hejhej. Jag är världstrött just nu. Egentligen tycker jag inte om söndagar eftersom de är så tråkiga men den här har vart rätt skön. Jag och Sofia tog en promenad och köpte godis för ett tag sen och sen har jag bara vart hemma och glott på teve. Lite senare kanske jag ska ut ett tag med Becka också men annars blir det diskning. Har inte orkat göra det sen igår men jag drar ut på det hela tiden för det är så hemskt tråkigt. Nej usch, jag hatar att diska. Nej nu börjar det här inlägget bli trist. Hörs sen när jag har något roligare att skriva om!


haha, jag hittade min gamla webbcamera idag

halvt levande

Blää. Ja, det är ungefär så jag mår just nu. Har världens huvudvärk, ont i magen och mår jätteilla. Men gårkvällen vart rätt okej ändå även fast det spårade lite för en del. Hela morgonen har gått åt till att städa och försöka få bort äckliga fläckar överallt. Usch. Jaja, jag ska försöka göra något åt mitt illamående och sen ska jag träffa Becka om några timmar :) Sen hade jag tänkt att börja lite på Halloweenkostymerna. Även fast jag inte riktigt ser fram emot att festa på Halloween efter igår -.- haha. Aja, ha en skön söndag:)







lördagkväll

Hejhej! Pjuh, äntligen kan jag ta det lite lugnt. Kom nästan precis hem och eftersom tjejerna kommer när som helst så var jag tvungen att skynda mig jättemycket. Idag skulle jag, mamma & lilljulia åka och rida och inte visste jag att det låg 12 mil bort! jag hade visst lyssnat lite dåligt men det gick ändå. Vi åkte nio imorse och vi kom hem runt sex. Och jättekul var det. Det är kul o rida, synd att man inte hinner göra det så ofta.

Så just nu gör jag inte särskillt mycket förutom att väntar på att tjejerna ska komma över. Vi ska fixa oss lite här (och jag ska få hjälp med städningen (a) innan alla andra kommer. Hoppas ni har en trevlig lördagskväll för det planerar jag att ha! :) puss.

tjejkväll

Shululu! jag har haft världens skönaste fredagskväll hemma hos Becka. Vi tog de ba lugnt med tjejorna (Josefin, Siham, Sofia, hon & jag) och firade Josefin så bäst vi kunde! Hon fyller sjutton idag, ett stort grattis till dig :) jag kom hem nyss och ville passa på att blogga lite innan jag går och lägger mig. Ska upp 8 imornbitti för jag, mamma och lilla Julia ska åka och rida hela förmiddagen. Blir mys :) och dessutom är det lördag imorn och lördag är paaarty! puss och godnatt.


Josefin, Becka & Sofia




Jag spelar Guitar Hero


torsdag

Go kväll! Skriver lite sent idag för min eftermiddag spenderades med Sofia S :) Siham kom hit ett tag senare också och vi chillerillade här alla tre. Jag klippte Sihams hår också! det blev rätt mycke kortare men det passade tyckte jag. Skitdrygt i skolan idag. Jag visste inte att jag inte behöve gå på HVK;n och därför kom jag till skolan helt i onödan. Om jag inte hade åkt dit hade jag haft sovmorgon till kvart i ett, tänk vad underbart! Men nej, istället var jag där halv nio. Jag och Belle gick och åt på Subway och sen följde alla med när hon och Helal skulle ta hål i örat.

Jag och Mica har bestämt oss att vi ska vara pumpor på Halloweenfesten. Det är helt bestämt nu, vi köpte till och med tyg idag som vi ska sy våra dräkter av, haha. Jag vet, riktigt satsiga men det kommer bli så bra! Jag var tydligen ensam hemma den kvällen också så det blir förfest/fixa sig hemma hos mig innan vi drar ut till Knivsta och Helal! alla vi är riktigt taggade, tror det kommer bli jättekul.

Såhär ska jag & Mica se ut på Halloween:



Sen gick vi och shoppade tyg! haha

pojken som kallades det

det vart mycket bloginlägg idag men innan jag går och lägger mig tänkte jag bara skriva ett sista. Jag vet inte, men jag tror att jag har tagit på mig en uppgift som jag inte vet om jag kommer klara av. Jag ska läsa boken "Pojken som kallades Det". Jo, det är lite konstigt att jag inte läst den ännu men just därför tycker jag att det kanske är på tiden med tanke på hur mycket böcker jag läser. Men å andra sidan, vågar jag? Har ju hört vad den handlar om och det verkar helt sjukt! Min mamma sa direkt "men Mathilda varför det? du måste inte läsa den. usch, du får komma på terpi hos mig efter du läst ut den." Och jag antar att nästan alla har läst den så säg, ska jag eller ska jag inte börja läsa den? kommer jag drömma mardrömmar och börja gråta? haha, jag är väldigt känslig för barnmisshandel och sånt.. let me know!



choklad <3

Jag är faktiskt lite utav ett proffs på att göra smoothie, speciellt med hallon. Det är världens bästa att dricka på sommarn men vad ni inte visste var att jag faktiskt kan göra världens bästa varma choklad också. Kanske passar lite bättre nu på hösten när det är så kallt ute. Jag gjorde det nyss och mmmm det var lika gott som förra året. Haha, så äre!


Båda gjorda & fotograferade av mig. :]

wyclef jean - fast car

Har fastnat för den här låten. Vad tycker ni?


onsdag

Tja. Jag raderade mitt föregående inlägg för det vart så himla tråkigt, haha. Nej dagen har väl inte vart världens roligaste, en helt vanlig onsdag bara. Gick i skolan som vanligt och sen skulle jag och Mica leta halloween-kostymer. Helal i min klass ska ha Halloweenfest och därför bestämde jag och Mica att vi skulle vara någonting tillsammans. Våra förslag så här långt är: pumpor, banerna i pjyamas, luffare och sen det vanligaste då, häxor. Där tog fantasin slut liksom. Om ni har något förslag så deela med er! vi behöver inspiration haha. Nej men vi ska faktiskt vinna utklädningstävlningen har vi bestämt.

Efter att ha gått till magneten för att kolla på halloweendräkter (och det var lunchstängt) så gick jag och träffade Maria. Vi köpte skor och det piggar alltid upp en. Stannade inte på stan så länge så har mest legat hemma och sett på teve den här eftermiddagen. Ska ut på promenad med Majan om ett tag och sen ska jag iväg och dansa. Hej då så länge




någon som kan ge oss muppar någon idé till Halloween? haha

hösten är deprimerande

Jag har kommit in i en höstdepression. Seriöst, jag pallar ingenting just nu. Det är inte så att jag är ledsen eller nåt jag bara orkar inte med nånting. Ser liksom ingen poäng med att gå upp och gå till skolan, att ens fixa till sig när man går till skolan, att gå på dansen,  nej ingenting. Och det är saker som jag alltid har tyckt vart viktigt men nu struntar jag bara i allt. Om man bara kunde bli smittad av någon och bli lite förkyld så man kunde vara hemma. Fast det kanske inte skulle hålla så bra i längden. Nej, jag behöver att någonting roligt/bra händer i mitt liv just nu för det är så otroligt trist och deprimerande. Blää! Nu ska jag se på 2 and a half men och sen är det dans, förhoppningsvis piggar de upp mig. Hej då. Blä.

jag älskar coldplay

was a long and dark December
from the rooftops I remember
there was snow, white snow
clearly I remember
from the windows they were watching
while we froze down below

when the future's architectured
by a carnival of idiots on show
you'd better lie low

If you love me, won't you let me know?

I don't want to be a soldier
who the captain of some sinking ship
would stow, far below

If you love me, why'd you let me go?

I took my love down to Violet Hill
there we sat in snow
all that time she was silent still

so if you love me, won't you let me know? 



skoltrött

Tjaaa. Fy vad jag är trött just nu. Jag vill bara lägga mig i min underbara säng med täcket uppdraget över huvudet och sova tills det blir morgon igen. Jag har blivit rejält skoltrött. Är det okej att vara det så här tidigt? och när man tänker efter så har jag ingenting att vara trött på eftersom vi nästan aldrig får läxor och har bara haft ett ända prov. Men jag är bara så trött på att gå upp på morgonen, dra mig till bussen och gå i skolan heela dagen. Jag önskar att jag kunde bli sjuk nu. Det hade vart passande. Men nu ska jag inte gnälla mera och berätta att jag har klippt som en galning idag. Vi hade klippteknik sista lektionen och idag skulle vi klippa "lika längder". Det var tydligen det svåraste vi gjort hitintills men det var det jag var bäst på, hoho. Snart kommer mamma hem och då blir det tacos, yaay! puss hej.


Här är jag i skolan & har klippteknik. Hittade den när jag letade runt lite, den är alltså inte från idag. Ni kan ju ignorera att jag ser så sur ut, haha.



ta mig tillbaka ett år

Jag har verkligen insett hur mycket jag saknar högstadiet, Valsätraskolan och framförallt sista året. Har suttit och kollat igenom bilder/filmer från de sista tre åren och de har vart så sjukt kul. Jag och Julia satt och pratade om det idag och om att vi inte tog vara på tiden när vi gick i nian. För allt var så mycket lättare då än vad det är nu i gymnasiet. I högstadiet kunde man ta det lugnt och blev påmind om läxor/prov av läraren innan. Nu är det tvärtemot. Man går på en skola där man nästan bara känner de i sin klass. Det finns hundratals som man inte har en aning om vilka det är och man ser nya ansikten varje dag. Man har mycket mer press på sig och måste ta egna ansvar hela tiden. Det är klart det ska vara så, det visste man ju innan man började men ibland vill jag bara gå tillbaka ett år då allt var mycket lättare. Ibland kanske man inte orkar ha så mycket ansvar själv och orka se så mycket nya människor hela tiden. Nej, jag vill tillbaka till Valsätra och 9C bara för ett litet tag. För min klass var verkligen den bästa! Våra lektioner slog allas och speciellt mentorstiderna och dem med Maria Fahlberg. Bara dom som gick i min klass förstår vad jag menar men vi hade så kul och jag vill ha det så igen!


















the verve


bel is back from turkland

åh! Bel har kommit tillbaka från Turkiet nu, fatta om jag är avundsjuk eller när hon laddat upp alla bilderna på bilddagboken :( jag ångrar mig mer och mer att jag inte följde med dit! fanockså. Hon har haft det jättebra och vet ni mer? Hon träffade en kille där nere som hon spenderade veckan med! och dessutom var det jättevarmt. nej jag blir galen, jag skulle följt med! GAH. Nästa gång.. nästa!

tv-dag!

& kolla vad jag såg när jag gick in på tv.nu! Woho, eftermiddagen/kvällen blir TV:

14.20 Ugly Betty
16.10 Desperate Housewives (som jag missade i tisdags)
17.10 Greys Anatomy
18.05 One tree hill
19.00 Gossip Girl
21.00 filmen Pretty Woman

söndagmorgon

God morgon världen. Jag vet inte vad som hänt med mig men de senaste helgdagarna har jag vaknat 10-11 av mig själv och vart hur pigg som helst. Inte likt mig! Men det är ju rätt skönt också att inte sova bort hela dagen ioförsig. Hur ska man förklara gårkvällen då? ja, det vart väl lite sisådär. Jag var inte på "party-humör" direkt, det berodde nog på det. Men det var kul att träffa folk man inte träffar varje dag och sen är det ju såklart alltid kul att umgås med tjejkompisarna. Jag hade fått frågan om jag kunde lägga ut min outfit innan jag drog iväg men det vart så stressigt så jag hann inte göra det. Men jag hade på mig en svart tubklänning med "lager på lager-effekt", om ni förstår? :) till det hade jag ett par svarta pumps. Japp, så var det. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Julia kommer hit om ett par timmar och då ska vi nog ut på en liten promenad, blir skönt det. Jaja, ni får ha en trevlig dag!

lördagmorgon

God morgon. Kom precis hem från Becka där jag sov igårnatt. Vi var massa tjejer där som hyrde skräckfilm & såg. Det var jättetrevligt :) Hann inte blogga igår för jag var på stan med Maria & Betti och sen drog jag till Becka nästan direkt. Om ett par timmar kommer Becka och Josefin hit och så ska vi planera lite (huhu (6) och senare ikväll ska vi dra till de dära skumpartyt.. haha mobbat jag vet men det blir säkert skoj. Puss, hej & ha en bra dag!

Här är vi på skumpartyt förra året, haha:






marybäry

hej&hå! Idag har jag umgåtts med Maria hela efteriddagen och det var jättekul. Vi måste ha tappat bort tiden lite eftersom klockan helt plötsligt blev halv elva. Så hon gick precis härifrån och nu tänkte jag läsa lite matte (som jag inte gjort en ända gång denna vecka..) innan jag går och lägger mig. Har prov imorgon och smart som jag är har jag glömt bort att plugga. Har tänkt varje dag att jag ska göra det men jag har glömt bort det hela tiden. Jaja, det är ändå mest sådant som jag redan kan. Imorn har jag simning också som första lektion. Yay... not. Aja nu säger jag godnatt. Godnatt:)

nyduschad

Go kvälld är ute. Kom precis ut ur duschen och nu är jag fräsh igen, haha. Var jättekul på streeten idag, det gick rätt bra också. Och det är ju bra när det går bra, eller hur? Kan vara uppe lite extra länge ikväll för jag har nämligen sovmorgon imorgon till tio över tio. Min frisörkemi lärare tyckte att vi jobbade alldeles för snabbt så vi kunde hoppa över lektionen imorgon och den nästa vecka. Låter underbart!  Ska försöka klura ut vad jag ska ha på mig imorn också och packa väskan så jag inte glömmer nåt imorn. Vet ni vad vi ska ha för mat imorn i skolan? Curryfisk. Haha det låter sjukt äckligt! men eftersom vi har lång lunch kan vi ju alltid dra till Subway.. mm <3 jaja nu ska jag dra, hej då!


onsdag

hejhej! usch vad jag mår illa. Har ätit alldeles för mycket godis. Måste.sluta.med.det. Jaja idag är det onsdag och det betyder att det är dans ikväll, street alltså. Slutade för ett par timmar sen och sen dess har jag gått på stan med Maria. Vi lyckades hitta två par skor till henne, dom var riktigt snygga alltså :) Funderar på om jag kanske ska plugga lite matte och skriva uppsats (om Loreal..) innan jag drar iväg till dansstudion. Låter som en tråkig men bra idé. Hej då!


& det här är jag idag:


chillerill-dag

tjenisen. Kom hem från dansen för ett tag sen och ja är helt slut nu. Och jättehungrig! fast det finns inget o äta här hemma och mamma är i stockholm så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det problemet.. jaja. Idag var världens skönaste dag i skolan. Uppsatsskrivningen gick bra, sen lunch på två och en halv timme och sedan var det dags att treorna skulle klippa oss. Jag klippte lite på längden och sen fixade jag till min sne-lugg. Vart bra fast man ser ingen större skillnad direkt. Efter det slutade jag iallafall, halv tre. Gick på stan ett tag med Siham, Julia och Sofia (och Carro ett tag:), det var mys. Sen drog vi hem till mig för att jag skulle färga Julias hår. Det vart jättesnyggt. Kan lägga upp en bild om jag hittar någon lite senare. Nej nu ska jag se på de sista tjugo minutrarna av Desperate Housewives. Puss!

Sofia tog lite bilder när jag färgade håret på Julle :)





.


even though the blame's on you
I'll take that blame from you
and you can put that blame on me
.


trött

Hejhej. Kom hem från dansen för ungefär en timme sen och jag är så himla trött så jag funderar på att gå och lägga mig snart. Eller ja, klockan är ju snart elva så det är kanske inte så konstigt att man är trött. Fast jag är nog lite extra trött eftersom jag sov väldigt dåligt inatt. Somnade inte förrän två-tre på natten, det blir ju lite svårt när man har en snarkade Julia brevid sig :). Sen så vaknade jag flera gånger mitt i natten.. vet inte varför. Och vill ni veta någonting rätt konstigt? Jag har drömt nästan samma dröm tre dagar i rad nu! sjukt. Får se om det blir så ikväll också. Imorgon börjar jag halv nio som vanligt och då ska jag ha uppsatsskrivning i tre timmar. Kan ju vara bra att vara utvilad då ioförsig. Efter det har jag bara en lektion: frisörlektion. Och på den så ska treorna få klippa oss ettor så det blir nog ingen jätteansträngade dag imorn. Natti natti!

såhär fin blev julle när jag klippte henne:



måndag

hejhej! idag klippte jag Julia i skolan och det vart jättebra. Det var till och med två st som kom fram till henne på stan efteråt och frågade vart hon hade klippt sig. Kul va? :D Jag tog bilder så dom kommer upp senare. Jag får skriva lite snabbt nu för ska till dansen om tio minuter. Ikväll ska jag dansa balett & jazz, kommer hem vid tio. Hej då!

akon - right now



It's been so long that I haven't seen your face
I'm trying to be strong but the strength I have is washing away
it won't be long before I get you by my side
and just hold you, tease you, squeeze you, tell you what's been on my mind

I wanna make up right now
I wanna make up right now
Wish we never broke up right now
we need to link up right now 

boy I know, mistakes were made between us two
and we show our eyes that night even said somethings were'nt true
why'd you go and haven't seen my boy since then
why can't it be the way it was
cause you were my homie, lover and friend

I wanna make up right now I wanna make up right now
Wish we never broke up right now
we need to link up right now 

I can't lie, I miss you much
watching everyday that goes by
I miss you much
till i get you back I'm gonna try
yes I miss you much
you are the apple of my eye
boy I miss you much, I miss you much
I can't lie, I miss you much

I want you to fly with me
I miss how you lie with me
just wish you could dine with me
one that would grind with me

I wanna make up right now
I wanna make up right now
Wish we never broke up right now
we need to link up right now.


guwdis

Shululu :) just nu e Julle här och vi har tjockat oss och köpt massa godis. Ibland får man ha sin tjockisdag och söndagar tycker jag passar perfekt. Vi ser på en film på trean och hon ska sova här ikväll :) imorn ska hon komma till min skola och då ska jag klippa henne :D woho! hon blir min första "kund" på skolan och jag är jättenervös, haha. Men det får gå bra :) god naatt!

chuck <3 mig

När jag blir stor ska jag gifta mig med Chuck Bass, så det så.



om man ändå vore Blair..

söndag

shit vad söndagar suger ibland. De är inge roliga alls, det är ju liksom sista dagen på veckan och då måste man hinna med allt man inte hunnit med veckan som gått. Jag har uppsatser att skriva och jag o.r.k.ar. inte. Funderar på att cykla till ICA och köpa godis och se på gamla avsnitt av One tree hill & Gossip girl som går på teve. Nej nu ropade mamma att det var mat. Eller det blir pizza.. mm <3 hejdå så länge.


en tripp till vänge

Haha vilken misslyckad kväll igår alltså. Det var alltså bestämt att jag, Majan & Becka skulle på fest och det ända stället vi hittade var ända ute i Vänge. Men jaja, tänkte vi det blir säkert kul eftersom det skulle så mycket folk dit. Frida hängde också på och vi drog ut på landet med 848, proppfylld med folk som också skulle till festen. När vi väl går av bussen hade vi fått höra att vi skulle springa till den röda bilen som står vid hållplatsen för man måste åka bil dit tjejen som hade festen bodde. Så självklart kutar alla dit och några åker iväg. Vi tänker att det är väl lika bra att börja promenera då. Och vi gick. Och vi gick. Och vi gick och vi gick lite till. Vi början var det jättemycket folk som gick men fler och fler vände tillbaka på vägen. Till slut var det bara vi fyra och några Gränbykillar som var kvar och vi hade promenerat i en och en halv timme! ute på en bilväg i mörkret med åker överallt. När vi äntligen kommit fram till huset där festen skulle hålla till sa de att föräldrarna var på väg hem och vi var tvunga att dra därifrån. Fyfan alltså! haha vi hade gått nästan två timmar i onödan och jag hade inte skor som man kunde gå långa sträckor i om man säger så. Eftersom Zamo är så jättesnäll så kom han och hans kompis Samir och hämtade oss ända där ute och så fick vi skjuss in till stan. Vad hade vi gjort om dom inte hade kommit alltså? haha. Väl nere på stan tog vi bussen hem direkt! Det blev ett riktigt äventyr igårkväll och vi försökte hålla humöret uppe så bra som vi kunde. :)

Idag går min dag åt att ligga hemma framför teven och plugga lite kanske. Har ingen lust att gå ut idag med tanke på vädret så det bli en innedag. Nej nu blire frukost, tio över tre. Puss

kent <3

Tja. Just nu dunkar jag Kent-musik på (nästan) högsta volym. Fan va bra dom är alltså! jag tycker det är jättesynd att det kallas "emo-musik". Jag tycker inte alls deras låtar har något med att vara emo och göra. De är grymma och de var minst lika bra live. Jag och Julia var ju på deras konsert på min födelsedag för ungefär ett halvt år sen. Det måste vi verkligen göra om! Fast den gången kanske vi inte ska dra ända till Gävle för där tappade vi ju bort oss direkt, haha. Ne men de är så skönt att lyssna på dem, det passar alla tillfällen. När man är ledsen, arg eller glad. Ja, jag hade väl inte så mycket mer på hjärtat förutom att jag skulle gärna uppskatta om ni slutade fråga vad som hänt mellan mig & Chris. Jag tycker inte att det är helt rätt att skriva ut här vad som hänt så snälla, sluta fråga. Tack:)

lördagmorgon

tjatja. Julia & Sofia sov här igår och dom åkte hem för ett tag sen. :) jag ska se på gossip girl snart och kvällens planer är oklara men jag tror det blir tjejerna :) puss&hej!

torsdag

Hejhej. Idag har jag sovmorgon till kvart i två, skönt! Har bara svenska och matte och sen slutar jag. Ska möta Julia på stan då :) kommer inte på så mycket mer att skriva för det finns inte så mycket intressant med den här dagen, haha. Men i hörs senare, puss.



upp på fötter igen

vet ni vad? jag orkar inte vara deppig längre för det tjänar faktiskt inte till nånting! jag tänker vara jättestark och se frammåt och framförallt se posetivt på allt. Och tack ännu en gång till mina världsbästa vänner. Idag drog jag till skolan och det var jättekul att träffa tjejerna där, har saknat er jättemycket. Man kan verkligen behöva komma tillbaka till verkligheten igen när nått tråkigt hänt och när ni var där och stöttade mig så gjorde ni allt mycket bättre. :) jag är på så himla mycket bättre humör nu och jag ska försöka skriva mer och lite gladare från och med nu, haha. Nej, nu är det finalen på So you think you can dance. Hej på er!

Förresten, tack för alla era uppiggande kommentarer. Jag har inte svarat på alla men jag har läst alla och ni är jättesnälla!

RSS 2.0