lifehouse - everything



you are the strength that keeps me walkning
you are the hope that keeps me trusting
you are the life
to my soul
you are my purpose, you're everything

you calm the storms and you give me rest
you hold me in your hands, you won't let me fall
you steal my heart
and you take my breath away
would you take me in
would you take me deeper now

cause you're all I want, you're all I need
you're everything, everything..




M & B at my place

God kväll på er! Det blev just reklam i Sex and the city så jag passar på att blogga lite nu. Majan & Becka kom till mig vid åtta och här har de vart hela kvällen. Det var riktigt trevligt och det var så kul att träffa dem eftersom jag vart borta och Becka åker bort imorn. Ikväll ska jag se på dubbelavsnitten av SATC och sen blir det nog inte en så sen kväll för jag ska ju som sagt upp tidigt imorn och steka mig i solen så jag blir bruun. Haha that's my plan så förhoppningsvis blir det fint väder också. Men det är väl lite svårt att undvika eftersom de är ju sjukt varmt ute. Puss&hej

good girl

Åh vad jag är duktig alltså. Måste erkänna att jag är lite stolt. Jag har diskat och städat/damsugit hela köket/vardagsrummet och så har jag tvättat, gått ut med soporna och hängt upp tvätten! Haha men vad gör man liksom när man inte har något annat att göra? Tog en efterlängtad dusch nyss också och jag ska nog sätta mig och glo lite på TV innan jag ska träffa Majan & Becka om en och en halv timme. Undra vad vi hittar på.. ha en bra kväll!

onsdag

God morgon på er. Eller tja.. morgon kanske det inte är nu men jag vaknade för bara en halvtimme sen. Satt uppe till fem igårnatt! jisses alltså. Nu sitter jag här, lätt uttråkad med min halvgoda aprikoskräm. Borde verkligen sätta igång och städa men jag orkar verkligen inte det. Jag känner mig så dålig! det är världens finaste väder ute och jag sitter bara inne hela tiden. Jag har börjat tycka att det är så otroligt tråkigt att bara ligga ute och sola och då får jag ingen ork till att gå ut.. aja. Imorgon ställer jag klockan på elva och sen går jag upp och solar i flera timmar! Hej så länge

en dagens


mitt vita oversizade linne är från Cubus
& det bruna skärpet är från H&M :)

ingen fart på bloggandet

Hejhej! Jag börjar bli rätt seg på att blogga nu, borde förbättra mig faktiskt men vet inte riktigt om jag har den orken just nu. Jag kan blogga lite då & då nu och sen lova att bli bättre till hösten? :) då kommer jag antagligen vara mycket roligare att läsa om, haha. Kan dela med mig av alla mina tips jag kommer att få lära mig på frisörlinjen, kanske? :)

Idag har jag, tredje dagen i rad nu, umgåtts med Sofia och Siham. Har faktiskt riktigt kul med er två och idag fick vi för oss att vi skulle gå ut och ta foton. Eftersom Siham inte orkade så var hon fotografen idag och jag kan dela med mig av lite bilder senare. Älsklingen ringde från Danmark idag också, gisses vad jag saknar honom. Om du ser det här, vilken du inte gör.., så kom hem! Nej nu ska jag borsta tänderna, vi hörs & sköt om er.

gotland, bättre sent än aldrig


min & Malins lilla stuga


jag i solnedgången


visby ringmur


jag i Visby


Villa Villekulla


Lars Winnerbäck & Miss Li konserten


stranden


lillkusinen


jag



mamma mia!

Jag har nog drabbats av ABBA-feber för efter jag såg Mamma Mia filmen på Gotland har jag verkligen fastnat för de gamla låtarna. Det är verkligen en film att rekomendera också, Mamma Mia alltså. Den går på bio just nu och passa på att de den om du tycker om musikaler. Man blev så glad av den! har en känsla att den kommer bli en klassiker.

Just nu håller jag på att fixa iordning mig för jag ska ner på stan med Sofia snart och möta Siham där nere. Det blir nog Subway och en aning lite shopping kanske? :] vi får se vad jag får med mig hem. Ha en bra dag!

!!!

jag ville bara tillägga att min mobil faktiskt funkar nu :D yaaaaaay! blir överlycklig. Om jag missat att berätta så tappade jag min mobil i havet i fredags och har haft en annan under tiden. Trodde att det var helt kört för den men ikväll funkade den tydligen. :) I'm a happy, happy girl.

tillbaks till tjejerna

Tjo hej! Jag har superduper ont i magen efter all Turkisk Peppar jag har ätit den senaste timmen sedan Sofia och Siham gick härifrån. Vi tillbringade kvällen hemma hos mig men en massa tjejsnack, det kunde jag behöva eftersom jag vart borta från mina favorittjejer i drygt en vecka. Imorgon ska vi ses igen och då kommer förhoppningsvis Matilda hit med!

Idag var jag med Chris nästan hela dagen. Gu så jag har saknat honom alltså och nu får jag sakna honom ännu mer eftersom han åker till Danmark inatt vid fyra tiden. Kul alltså! Vi var hemma hos honom hela förmiddagen och sedan åkte vi till vårdsätra och badade med Marcus och Johannes. Har alltså haft en hel del att göra idag och har inte riktigt fått tiden till att packa upp. Kanske blir imorgon.. kanske, kanske.

Det här blogginlägget var tillängnat till Sofia, haha eftersom hon sa åt mig att blogga. Så då får jag passa på att hälsa till dig också & säga vilken tur jag har som har fått bra kontakt med dig igen :) God natt!

hemma

Hallå där ute, blekisar! Nu är jag hemma från Gotland, Visby och är några nyanser brunare också. Känns så otroligt skönt att vara hemma. Har saknat min säng mest av allt tror jag. Och att duscha i min dusch.. åh! Självklart har jag också saknat att underbara människor i denna stad. Vi hade otroligt tur med vädret faktiskt, 30-35 grader varje dag förutom den första. Helt underbart alltså! Ibland blev det nästan föör varmt. Under denna vecka har jag solat vid havet (självklart), shoppat i Visby, ätit alldeles för mycket onyttigt, lyssnat på Lars Winnerbäck & Miss Li, bråkat med mamsen minst 5 gånger, vart i Pippis hus (den riktiga där de spelade in filmerna!!), badat i vattenlandet, bränt mig, gått på Mamma Mia på bio, dödat spindlar och kackerlackor på toaletten och mycket, mycket mer! Jag uppdaterar mer imorgon med bilder om jag har lagt in dem vid det laget. Puss & godnatt


gotland 19 juli - 26 juli.

Ja och juste, jag kommer inte ha tillgång till dator där nere eftersom vi skippar att ta med den bärbara. Så ni får vänta en vecka och sen är jag tillbaka med en massa bilder och berättar om saker som hänt där nere :)


will miss you much

Hej det här blir ett kort inlägg för jag är jättetrött och irriterad. Var just hemma hos Chris och jag var tvungen att komma hem jättetidigt p ga min otroligt jobbiga mamma. Så nu är jag sur och vägrar prata med henne på hela veckan, det har jag sagt iallafall. Ska ringa Chris och prata lite innan jag går och lägger mig också. Åh vad jag kommer att sakna honom :( han är världens bästaste pojkvän. Och så hade han köpt tre röda rosor till mig idag också. Kunde inte få bättre än dig, älskling. Och självklart kommer jag sakna alla mina kompisar,speciellt matilda :] haha det känns lite överdrivet eftersom jag bara ska vara borta en vecka men det känns så långt till nästa lördag... aja god natt

god morgon

Hej bloggen. Idag blev jag väckt tidigt av Chris som skickade sms från jobbet. Gick upp och fortsatte min packning och självklart började jag och mamma bråka som vi alltid gör när vi ska göra någonting tillsamans hela familjen. Om en timme ska jag möta Sofia nere på stan och sen kommer Siham också. Jag upptäckte igårkväll att jag har alldeles för mycket packning och för lite väskor. Jag kom på att jag hade en väska hemma hos siham så jag hoppas att hon inte glömmer att ta med den. Ikväll ska jag till Chris och imorgonbitti, tidigt, så åker vi iväg. Läste på väderprognosen igår på Gotland och då står det att det ska regna tills på tisdag. Ja men det låter ju underbart... Får packa med lite böcker och tidningar så man har någonting att göra om man blir tvungen att sitta inomhus. Nej nu är det frukost för min del. puss



ser inte så lovande ut va?

gårdagen i bilder


Matilda och jag gick på promenad


jag ute i solen


jag & min bästis


jag, redo inför fest :)


myspys


vattenpipa


hela gänget (förutom sofia bakom kameran)


haha puss på sofia ...


sen dansade vi loss!


Packa, mathilda, packa!

Tjilevippen! Oj vad jag borde packa just nu känns det som. Imorgon kommer jag inte ha tid till det och idag har jag inte hunnit heller. När jag kom hem från emelie fick jag ett sms av min finaste pojkvän som frågade om jag kunde komma hem till honom och det vill jag ju såklart så jag åkte direkt dit. Var hemma hos honom ända till tio på kvällen då jag mötte Sofia (som också hade vart i Gottsunda) i centrum för att cykla hem till mig. Vi plockade upp Siham på vägen också så hängde vi lite hemma hos mig tills alla behövde gå hem. Imorgon ska vi ner på stan igen, Siham, Sofia och jag. Och sen ska jag åka hem till Chris och sova :) det blir nog en lyckad dag imorn med. Det är ju lite svårt att inte bli det när man umgås med dom underbara personerna. Nej nu är det packning som gäller! hejdå & vi hörs imorn


girlsnight

Hallå hallå. Usch vad jag har ont i huvudet idag.. har fått må-illa-attaker lite då och då hela förmiddagen också. Jag tror inte att det kan bero på att jag är bakis för det blir jag aldrig. Nåt annat måste det va. Aja, jag tycker att gårkvällen blev otroligt lyckad. Till en början iallafall! Vi drack mindre goda drinkar som jag hade gjort, pratade en massa tjejprat, dansade och hade allmänt kul. Sen fick vi ju för oss att gå på en liten promenad också och sen började folk försvinna.. haha. Äsch, jag hade roligt även om kvällen kunde ha slutat lite bättre för min del. Jag är jätteglad att Sofia och jag blivit bättre vänner igen också, har saknat dig homie :)

Den här morgonen vaknade jag & Matilda (som sov hos mig) jättetidigt och kunde inte somna om. Vi låg och pratade ett tag och sen däckade bådatvå igen. Vid tolv cyklade jag hem till Emelie och så var jag där en liten stund. Var kul att träffa henne nu innan man åker bort. På vägen hem hade jag turen att det började störtregna.. så de va ju skoj. Nu tänkte jag och mamma vila lite och sen ska vi sätta igång och tvätta och packa lite. Får se vad jag hittar på kväll. Har en känsla av att det blir en slapp kväll med film och godis.. maybe maybe. Bilder kommer ifrån igårkväll om de inte är alltför pinsamma. Hej då


tisdag

Hallojsan. Just nu håller vi på för fullt och planerar tjejkvällen imorn som kommer att hålla till hemma hos mig. Jag känner på mig att det kommer bli riktigt kul faktiskt. Fem sjukt roliga, pratglada tjejer + 2 absolut vodka, det kan ju inte gå helt fel va? haha. Och dessutom var det flera månader sen någon utav oss drack så det är bara ett plus!

Imorse kom Matilda till mig igen. Vi skulle egentligen till Graneberg och sola hela förmiddagen men eftersom vi kan vara otroligt lata ibland så blev det bara chillerill ute på min altan i mina solstolar. Vid två cyklade jag iväg hem till min pojkvän som är världens bästa :) Har vart där hela dagen och kom hem vid tio ikväll eftersom han jobbar, han. Har haft jättkul och kan verkligen inte förstå hur jag ska klara av en vecka utan honom nu när jag åker på lördag. Bu :/ men nu ska jag sova! godnattis


bild från fest hos emelie för nån månad sen :)

el stockholmo

Hejsvejs :] gu så trött jag är efter en hel dag i Stockholm. Jag gick upp supertidigt (enligt mig) och drog iväg till huvudstaden för att möta upp mamma där borta på centralen. Hon tog med mig och köpte youghurtglass och sedan gick vi runt lite i affärer. Och vad vi har gått alltså! vi började vid T-centralen och sen strosade vi runt i Gamla stan för att gå vidare genom slussen mot Söder där vi mest håller till när vi är i Stockholm. Det blir oftast så eftersom att mammas pojkvän hänger där borta. Vi åt grekiskt utanför saluhallen och efter det åkte vi till Björkhagen för att hälsa på hemma hos Staffan. Därefter åkte vi äntligen tunnelbana in mot centralen igen och jag hoppade på tåget till Uppsala. Mamma stannade kvar där tills på torsdag :) Så jag har haft en riktigt trevlig dag med som sagt mycket motion och jag har en känsla av att jag kommer ha ont i fötterna imorn. Puss

Detta är min nyfunna kärlek alltså! LdB lotion, den rosa, med en ny parfym. Fy sjutton vad underbart den luktar alltså, det är ju nästan så man inte behöver ha parfym?


bilder från i fredags:


Jag & Sofia plockade fina blommor till Becks


Jättegoda hallondrinkar


födelsedagsbarnet och hennes presenter


den underbara maten!


Kajsa, jag, Josefin och Emelie i soffan


Guitar Hero


Jag spelar, haha


efterrätt


alla tjejerna

söndag

Tjoisen. The jacket is mine, muhaha. Fast jag är lite besviken att den är så stor.. det var XS och ändå satt den lite pösigt. Men det gör inget, det var lätt värt pengarna. Och efter att ha testat mina beiga chinos från H&M så bestämde jag mig för att inte köpa dem faktiskt. De satt inte lika bra idag som de gjorde igår så jag hoppade över det inköpet. Var säkert bäst så också eftersom jag spenderar alldeles för mycket pengar på kläder! Jag gick på stan med Chris och hans kompis Sizar och det var faktiskt riktigt trevligt :) När jag kom hem cyklade jag iväg och handlade mat, duktig som jag är. Och sedan lagade jag mat åt mig själv. Tacos blev det eftersom det är så lätt att laga haha. Är ensam hemma nu tills imorgon eller tisdag tror jag. Otroligt skönt. Jag ska över till Sofia snart dit Siham också ska och så blir det väl någon slags tjejkväll. :) låter mysigt. See 'ya

good morning

Hallå, hallå. Idag gick jag upp i relativt god tid igen, 11.00, faktiskt! la mig ute i solen fastän det blåste och nu har jag gjort mig iordning och ska åka ner på stan för att äntligen få min efterlängtade skinnjacka. Och mina chinos också som jag la undan igår. I'm happy :) Chris och hans kompis är också nere på stan så jag ska nog gå med dom ett tag också. Hörs senare ikväll!

a trip to the city

Tjenixen. Idag har jag vart på stan med Matilda i flerflera timmar och det var supermysigt. Hittade lite armband, ett halsband och tre par örhängen som tycker mycket om. Sitter just nu och diggar musik medan jag lägger in bilder från igår hemma hos Rebecka som hade födelsedagsmiddag, för er som har hängt med i svängarna. Det var riktigt trevligt med trevligt folk, blev lyckat! Vi åt supergod mat som Becka själv hade tillagat, hon är duktig den där tjejen! haha. Sedan blev det efterrätt, guitar hero och film. Tänk att jag hade faktiskt aldrig spelat guitar hero förrän igårkväll! Det var kul iallafall och I must admit I was pretty good at it :] Klockan är 17.55 just nu och jag och Becka ska iväg till Marcus och Chris så fort Rebecka ätit klart. Om jag sover hemma eller ej vet jag inte än men annars hörs vi imorn. Då kommer bilder från middagen också. Och vet ni vad? jag har hittat min drömjacka på Holmlund så den ska jag köpa imorgon också! hihi. Jag hittade också ett par beiga chinos på H&M som jag också lade unnan. Det kommer bilder imorn på det med :] Puss


mina tre nya armband.

dålig tajming

Aloha. Ja vad kan man säga, vädret var inte riktigt på vår sida idag. Först missade Matilda bussen minst två gånger(!) och jag fick vänta i evigheter. Medan jag väntade på henne så var det jättefint väder och stekande sol. När vi kommer fram till Graneberg är det molnigt överallt och nästan inte en själ på stället. Vi låg där och frös i kanske tjugo minuter då Chris och Arez kom. Vi stannade där ett litet tag med dom men sen började det regna (självklart) och då gick vi till bussen. Precis när vi går på bussen så försvinner alla moln och det blir helt plötsligt fint ute igen! Men nu har vi ingen lust att sola längre och båda är dödströtta. Jag tror att Matilda har somnat på min säng och jag ska nog hoppa in i duschen snart. Har kommit på vad jag ska ha på mig ikväll också and thats good. Hörs sen


mamma & lillebror ute och solar på altanen

uppe i tid

Hallå där! den här morgonen är jag uppe i ovanligt god tid. Eller okej, om inte Chris hade väckt mig så kanske jag hade sovit en aning längre.. Men nu väntar jag på Matilda och sen ska vi iväg till Graneberg. Man måste ju passa på när det är sånt stålande väder :] det blev inte mycket bloggande igår för jag vart för trött igårkväll men jag spenderade kvällen med Becka och Majan och det var trevligt som vanligt. Vi köpte med oss chips och såg på one tree hill & liten bit av the ring hemma hos mig. Och sen fick Becka sin present av mig också :] Ikväll har hon födelsedagsmiddag och den ser jag fram emot med. Har dock inte hunnit bestämma mig vad jag ska ha på mig men det löser sig väl. Puss, hej och ha en trevlig sommardag.

tråkigt

det här sommarlovet är ju typ inge kul alls. Jag har verkligen insett det nu. Man gör ingenting speciellt och dagarna bara går och ser likadana ut. Förra sommarn var mycket roligare än iår, det kan jag lova. Jag vill att det ska hända någonting och det ska hända nu! Jag skulle verkligen vilja flytta just nu. Vi skulle få samtal igår om vi fick en lägenhet inne i stan och vi var på andra plats i listan (!) men självklart fick vi inte den. Jag blir jättesur, ville verkligen flytta dit. Det var en stor lägenhet mitt emot Katedralskolan. Jag skulle fått större rum + egen fransk balklong + egen toalett + egen walk in closet! Går det att bli bättre eller? Jag har fantiserat om den där garderoben sedan jag fick reda på om lägenheten. I want it :( men nu fick någon annan den och vi får bo kvar i det här tråkiga, mini huset. Nej, jag behöver lite action och jag behöver det NU.


det skulle inte vara helt fel att ha Nicole Richies walk in closet!

9 juli

Hallå! Jag har faktiskt haft en riktigt bra dag idag, har vart på bra humör hela dagen också :) först gick jag runt lite själv på stan i ca en timme för att vänta på Johanna. Lyckades hitta presenter till Rebecka och också lite till mig själv, haha. Jag måste vara beroende av att shoppa för jag får alltid med mig massa saker hem efter vart på stan.. inte bra alltså. Vi satte oss på Waynes Coffe och ringde till Coldplaykillen som inte svarade (buu!) och så blev det självklart mysigt tjejprat :) Vid fyra mötte jag Christoffer. Vi åt kebab och gick vidare på bio och vid halv nio var jag hemma. Calle kom förbi och jag lagade mina kända pannkakor och så såg vi på Girlylicious, haha. Nyss pratade jag med Chris i telefonen igen men han skulle sova för stackarn ska upp och jobba imorn. Fast jag är inte så säker på om han kommer upp imorn och åker dit dock, haha. Nej, nu hör jag Sex and the city låten på tv! Hörs imorgon <3


juhännis :]

1 månad

God morgon! just nu har jag lite bråttom för jag ska hinna med en buss som går rätt snart men jag får skriva snabbt. Jag ska nämligen träffa sötaste Johanna på stan och då ska vi passa på att ringa han som säljer oss Coldplay biljetterna och se om han kan träffas nästa vecka. Åh, jag längtar, längtar, längtar... Men innan tänkte jag försöka hinna med att köpa födelsedagspresent till Rebecka som fyllde år förra veckan :] får se vad jag hittar på. Senare ikväll kommer Chris ner på stan och då ska vi äta någonstans och sedan gå på bio för idag är det nämligen våran 1 månaders dag :) Ha en trevlig, solig dag där ute! puss


en månad idag, älskling

rainy day

Hej på er där ute. Gud vad sveriges sommarväder kan suga ibland! Regn, regn och åter regn. Om det blir sånt här väder när jag drar iväg till Gotland så blir jag icke glad. Men när man har en sån här tråkig dag så kan det passa riktigt bra att åka hem till sin pojkvän och mysa istället. Det är iallafall vad jag ska göra om en timme :] Ha en trevlig, regnig, dag!

sex and the city the movie

Hej på er där ute! Jag kan bara säga en sak. Sex and the city filmen var bland det bästa jag sett och förmodligen något som jag kommer att se flera, flera gånger och antagligen till och med köpa på dvd. Och det är inte ofta jag gör det ska jag säga, haha. Den var helt underbar alltså. Jag gräs flertal gånger i filmen, ibland av lycka och ibland för att den var så sjukt sorlig. Och två och en halv timme - tiden gick ursnabbt. Jag är jätteglad att den var så lång faktiskt. Någonting jag ska tipsa er om nu som jag faktiskt tycker att ni ska ta åt er av är att aldrig, och då menar jag aldrig, ha på er sånahär strumpbyxor som är jättetajt vid låren, rumpan och magen när ni ser på film eller bio. Duvet sådanahär som drar in magen som säkert är helt underbara att ha på fest eller liknande. Men för guds skull! de går inte att använda när man är på bio och det vill jag lova för det utsatte jag mig själv för ikväll. Jag tänkte att jag säkert inte skulle känna någon skillnad men belive me, it did. Haha jag var bara tvungen att ha med det eftersom det plågade halva min kväll. Smart som jag är också så glömde jag mobilen hemma också. Vad man kan känna sig handikappad utan den ibland alltså! Men jag klarade mig perfectly fine med att fråga Rebecka hela tiden vad klockan var, haha. Hade iallafall en underbar kväll med underbart sällskap till en underbar film. Kunde jag fått en bättre kväll? tror inte det. Just nu sitter jag med mitt biogodis som blev över och ska hoppa i säng snart. Hoppas ni hade en bra kväll. God natt på er där ute.



Jag ska gifta mig i Carries brudklänning av Vivian Westwood - jag ska!

outfit of the evening


min outfit ikväll.


De är inga Manolo Blahnik men lite Sex and the city är dom väl? Jag bara älskar dem!

att det ska vara så svårt att komma på rubrik ibland

Hej! Nu är jag & S tillbaka från stan, mätta och belåtna. Eller iallafall jag eftersom hon bara tog en kaffe :] Just nu sitter jag och bloggar och försöker komma på vad jag ska ha på mig ikväll. Har mina aningar men är inte helt nöjd ännu. Siham ligger i min säng och ser på TV medan. Om två timmar kommer sötisarna Majan & Becka och plingar på och så ska vi bege oss ner mot stan. Cykla ska vi göra också! Vi är så duktiga alltså.




jag på Subway.

outfit of the day



svart/vitt randigt linne från Åhlens
grå/vit randiga skor från H&M

sunny sunday

Hola! idag drog jag en lång sovmorgon igen,så skönt alltså. Jag drog ut till solstolarna och solade ett litet tag och nu har jag fixat mig litegrann och så ska jag ner på stan och äta lunch med Siham på stan. Det blir nog mycket trevligt. Och ikväll är det dags för filmen med stort F - sex and the city! yaay. Jag tänkte dra med mig kameran hela dagen idag så det blir bilder att visa senare. Puss&hej

hej&hå

God kväll! Nu har jag suttit de senaste timmarna och sett på Scrubs maraton och ska bege mig mot Valsätraskolan och möta upp Becka. Sen ska vi cykla till Marcus i Sunnersta. Puss på er & ha en bra lördagkväll :)

mathilda x 2

 

vet ni? vet ni?

och vet ni vad?? Jag har äntligen hittat min soulie som vill gå med mig på Coldplay! :D Johanna Levine, äntligen någon som förstår att man gör vad som helst för att se dem, haha. Vi har ringt en snubbe i Stockholm och ska möta honom för att köpa biljetter då han sålde dem på blocket. Det var slut på ticnet! Iallafall dem bra platserna precis framför scenen och det var just dem han sålde. Så näst-nästa vecka ska jag och mamma åka och möta upp honom och köpa dem! Kan ni gissa hur lycklig jag är just nu eller? :D yaaay!



åh Chris Martin, snart ser jag dig live!

mår illa

usch vad jag hatar godis ibland. Det har en sån konstig effekt på än. Ibland längtar man så mycket efter det så man håller på att bli tokig och ibland mår man så illa att man aldrig mer vill ha en bit. Och det varierar hela tiden. Nej just nu är jag i det där läget att jag skulle spy om jag åt mer. Haha, nu vet ni!

Idag vaknade jag halv två, chockerande nog. Jag som har vart inställd på halv sju i tre veckor och nu sov jag mycket, mycket längre. Men det var otroligt skönt, känner mig utvilad nu. Malin kom ner och vi satte oss i solstolarna och sedan tog vi en powerwalk till Norby och jag köpte lite godis. Nu har jag just sett Prodject Runway och funderat ut vad jag ska ha på mig imorgon när vi ska se Sex and the city. Det blev tillökning, Emelie och Josefin skulle också med tror jag :) det blir säkert jätteskoj. Ikväll vart det ändrade planer - igen. Jag och becka ska hem till Marcus och Chris igen, så som förra lördagen. Nu ska jag laga mat. See u!

filmkväll

God kväll på er där ute. Denna kväll har jag spenderat med Chris, Marcus och Rebecka. Macki och Becka kom hit efter ett tag och vi såg på film allihoppa och rökte vattenpipa på min altan. Det var faktiskt riktigt trevligt. Vi såg filmen What happens in Vegas. De gick för ungefär en timme sedan och nu sitter jag här och lyssnar på ljuvlig musik och bloggar. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra på dagen. Eftersom Chris inte sov över här så har jag ingenting att göra imorgon förmiddag. Antingen drar ja ner på stan och gör lite ärenden eller så tar jag en superlång sovmorgon (som jag verkligen är värd!) och lägger mig ute i solen ett tag. Det andra alternativet låter mycket mer lockande faktiskt, haha. Det blev ändrade planer på kvällen också eftersom Marianne kommer hem så sent på kvällen. Vi ska alltså se Sex and the city filmen på söndag istället. Men det går ju lika bra det :). Så vi ska hem till Arez allihoppa istället. Jag, Chris, Becka, Marcus, Marianne. Det blir nog skoj. Ja nej nu ska jag sova, natti natti!


jag & min finfina pojkvän som envisades med att göra olika miner! haha

nu har jag äntligen lov

ja, så var mina tre veckors jobb över och jag har sommarlov på riktigt! otroligt super mega skönt kan jag säga att det är. Men jag måste erkänna att jag kommer sakna  Glimmervägens äldreboende och speciellt personerna som jag jobbade med. Dom var jättesöta idag och gav mig en aladin hjärtchokladask för att det var min sista dag. Så sjukt snälla på det där stället alltså. Efter jobbet så cyklade jag med rask fart hemmåt och lade mig i min sköna solstol igen för att pressa en timme. Fick lite färg faktiskt och sedan städade jag lite i huset. Just nu bloggar jag medan Malin (min granne ovanför) springer upp och ner mellan våra hus för att hon inte kan bestämma sig vad hon ska ha på sig ikväll när hon ska ut. Själv så behöver jag inte oroa mig för sådant eftersom det blir myshemmakväll med Chris som kommer om ett par timmar. Nej nu ska jag måla naglarna och fortsätta med disken. Puss och hej

sex and the city-feber

jag bara älskar när man har planerat in en massa kul saker en hel helg! som t ex denna. Ska bara göra en massa kul grejer och sånt tycker jag mycket om. Ser speciellt fram emot Sex and the city filmen på Lördag med Majan & Rebecka. Äntligen får jag se den alltså det är ju nästan på tiden kan man tycka. Jag som tjatade så mycket om den innan. Jag skulle ju egentligen se den på sjävlaste premiären men då befann jag mig ju i Hedemora och hade fullt upp med att fira midsommar. Men nej nu, två veckor senare blir det av! Jag har bara hört en massa bra om den så jag hoppas att den lever upp till det jag förväntat mig. Och om exakt en halvtimme kommer de äldre avsnitten på tv också. Jag har nog fått sex and the city-feber! Men imorgon blir det jobb igen som vanligt, sedan ska jag väl fixa lite här hemma, passa på att sola om solen visar sig och sedan blir det myskväll med min bästaste pojkvän. God natt med er!



Jag tycker fortfarande det är så jävla klockrent; "Get Carried away"

jag glömde ju bort..

..att det finns två sötfior som fyller år idag också! :D Grattis Rebecka 16 år och grattis Maria (som just nu befinner sig på andra sidan jordklotet) 17 år ;D hoppas eran födelsedag blir till den bästa.



 

25 grader i solen - jag är nöjd!

Guu vad härligt med lite sol, va! Och extremt passande att jag slutar jobba imorgon också. Ge mig det här vädret resten av sommarn nu så blir jag superglad. Jag fick sluta tjugo minuter tidigare idag på jobbet och jag skyndade mig hem på cykeln så fort jag kunde för att lägga mig i solstolen ute på altanen. Matilda kom efter yttligare tjugo minuter och gjorde mig sällskap. Vi kikade lite i avslutningskatalogen och pratade en massor som vanligt. Hon åkte nyss härifrån och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra resten av kvällen. Det finns ju inte så mycket att göra eftersom jag jobbar imorn (sista dagen!!) och så känner jag att jag måste städa lite mer. Ska hoppa in i duschen snart också, är insmord rikligt med babyolja efter solningen, haha.


jaa, solen är här!

imorgon, imorgon!

Tänk för att jag faktiskt ska träffa min bästis Matilda imorgon, det ni! Hon kommer hem till mig när jag slutat och då hittar vi säkert på något skojigt. Oavsett vad har man alltid kul i hennes sällskap :] Jag såg nyss på Pussycat dolls presents Girlylicious 2 (kunde dom inte välja ett längre namn?) och jag kan inte säga att jag följt det vidare nogrant men jag blev besviken när jag såg att Jamie åkte hem förra veckan. Man såg direkt att hon var en vinnare faktiskt, hon sjöng bra och var grymt snygg! Äsch, det är ingen idé att jag blir insatt i sånahär realityserier för den jag håller på vinner oftast inte. Men nu när inte Jamie är med så ska Nichole vinna. Så det så.



Här har ni henne, snyggot själv.

storstädning

Hallojsan! Jag fick något ryck och fick för mig att städa mitt rum. Eller ja.. det var kanske på tiden med tanke på hur hemskt det såg ut och hur otroligt längesen det var jag städade där. Så ja, de senaste två timmarna har jag storstädat och resultatet blev riktigt bra. Ni som känner mig vet att det inte är så ofta som jag städar (och att det oftast ser ut som ett bombnedslag på mitt rum) så lite imponerande är det faktiskt. Siham var ju förbi här också. Jag skulle hjälpa henne med matten men det var ingen lätt match! Haha, vet inte om jag var till så stor hjälp men hoppas att det går bra för henne ändå. Får hålla tummarna på fredag. Ja, här kommer lite bilder från min städning också.

FÖRE

 

EFTER

 

well, jag är nöjd.

frisör-mathilda

Ja, då fick jag äntligen det nedrans brevet då och det stod att jag var intagen :) yay! Har upprop den nittonde augusti klockan 13.00 också i skrivsalen stod det. Inte för att jag vet vart det ligger men det ska man väl hitta till. Får be Matilda visa mig runt, haha. Idag var det en otrooligt seg dag på jobbet. Det kändes som att timmarna gick långsamare än någonsin och nej blä det var inge roligt. Fick huvudvärk på eftermiddagen också, typiskt nog. Just nu väntar jag på Siham som ska komma hit snart. Det blir pluggning (för hennes del) och städning (för min del). Har jättelust att baka kakor också så det blir nog lite sånt också. Puss och hej



Hej då Valsätraskolan, Hej Linnéskolan.

three days of work left

Hola mis amigos. Ännu en dag på jobbet som kanske inte är världens roligaste men Chris gjorde min dag mycket bättre. Spenderade eftermiddagen hemma hos honom och det var kul även fast han fastnade framför datorn lite mycket ibland... haha. Imorgon är det bara TRE dagar kvar av jobbandet (japp, jag håller räkningen) och sen får jag äntligen ta sommarlov! längtar verkligen tills på fredag då allt är slut. Även om jag inte har världens mest krävande jobb.. menmen. Att gå upp på morgonen tar kål på mig! Och imorgon ska jag träffa Siham och hjälpa henne med pluggandet. Så det blir en bra dag imorgon också :) härligt med lite fint väder också.

RSS 2.0