Köpt i Grekland

då var man tillbaka på jobbet då. gick inte bra alls idag, ville bara hem.. allting som kunde gå dåligt gick dåligt. spillde läsk över en kund, hade 20 kunder själv och bara kände hur alla stog och suckade och ville att jag skulle jobba snabbare. en stund satte jag mig inne på toan och tog djupa andetag. det behövdes. har fortfarande inte kommit ur mitt koma. tror fortfarande på att du ska komma och ta mig härifrån och hålla mig i dina armar igen. behöver lite kreta värme!

hann även med lite shopping där borta. vi tog bussen till chania en dag och där fick jag med mig massa fina saker hem.

sun is shining

sitter på altanen på min lilla soffa och ba njuuter av vädret. nu blåser de lite men det är bara skönt. har fått lite ärenden gjorda idag och träffat mami. nu sitter ja o' väntar på att få bilder från kreta av maria. och ikväll ska det mysas! sleepover med mellis som jag inte träffat på veckor. puss på er!

29 juli.


RastLös.

det var dags för lite förändring. förändring är bra. (klicka uppdatera) ikväll är jag bara hemma med mig själv och fotbollen på TV. har hamnat i kreta-koma. vill tillbaka.. för där finns värme, där finns härliga människor, där finns mat, dricka, liv, dans hela natten och där finns du..

This time for Africa


don't you know you're the one that makes me smile

haha kom bara på att säga att "tatueringen" är henna, för er som inte såg det på den första bilden! jag skulle nog inte våga göra något så stort bara sådär, när jag är utomlands. så ni vet.

idag har jag varit och fått manikyr och reparerat mina naglar som gått av. så nu är dom jättefina igen! kan verkligen rekomendera tjejen jag går hos. hon har ett eget rum inne på Avans frisörsalong. träffa på härliga vänner efter det också. vi picnicade, mös och lyssnade på musik tills det började blåsa. måste säga att jag är imponerad av sveriges väder!

.

Anonym om Impulsgrej:
visa en bättre bild :D


Hemma igen.

Då var man hemma och tänkte stanna här ett rätt bra tag då. men känner mig rätt spontan av mig så skulle inte förvåna mig och jag drog iväg nånstans snart igen. blir så rastlös av att vara hemma! kanske packar ner mig själv i marias resväska och stannar i egypten i tre veckor.. hade inte suttit helt fel! ikväll ska jag träffa mina favvoflickor som varit hemma i sverige, jasmin & anna. sen får ni se bilder! puss

Impulsgrej.

Ja det här var bara nånting jag bara bestämde mig för att göra nu sista dagarna. under den här veckan har vi lyssnat väldigt mycket på "Alors on danse" och den har spelats väldigt mycket ute på klubbarna. och eftersom låten i stort sett handlar om att man ska glömma alla sina problem och gå ut och dansa istället så tyckte jag att det var ett väldigt bra budskap. för när mår man inte bättre än när man dansar?

dessutom passade det väldigt mycket in på våran resa, vi liksom släppte allt och släppte loss. därför blev det sådär och det är ju franska, en mening ur låten och betyder att man ska glömma sina problem i stort sett. i like it!

Har du sett min cykel? haa?

Hej mina bästa! då var jag tillbaka hemma i ruttna sverige igen då. jag vet inte riktigt varför jag sitter här just nu när jag egentligen verkligen borde sova. ska upp halv 9 imorgon för att ta tåget till hedemora och fira midsommar där. men är knappt nå trött, man har ju hunnit ställa om dygnet där borta kan man säga.

så hur hade jag det då? ord kan inte ens beskriva. det var den bästa resan jag någonsin gjort och jag har nog upplevt mer på en vecka på Kreta än vad jag gör ett år här hemma. jag har träffat så många nya, härliga människor, solat, badat, druckit mängder med strawberry daiquiris, dansat som en galning hela nätterna, gjort massa galna uppdrag varje natt, dansat på bardisken, träffat göteborgare osv osv. den här veckan har varit galen! men med festande varje (och då blev det faktiskt 7 utgångar under veckan) från 12-06 på natten så ska jag ta det lite lugnt ett tag nu va.. det ända jag vill just nu är bara att hoppa på planet och flyga tillbaka igen. det känns inte som att man bor här längre. gah helt galen känsla!


iaf, ha det bäst så hörs vi igen på söndagkväll. då blir det massa bilder, lovar! puss

byebye :*


we're goin to Crete

OKEJ den här dagen kan ha varit den mest krävande på jag vet inte huur länge. det ända jag gjort är att jobba från tidig morgon till nu. stängde BK för mig själv och det tog år & dagar för mig att bli klar. nu ska jag hoppa in i duschen och packa. imorn bär det av och jag har inte varit mer taggad än nu, JAAAMAS! (skål på grekiska) och ha det bäst!

Min leverans har äntligen kommit!

perfekt i tid till resan! svart jumpsuit (pefekt res-outfit att ha på planet, att matcha med klackar till utgång osv), blommig klänning, vit hatt att ha på stranden.


i'm ridin solo

jag har helt glömt bort att blogga idag för jag har inte varit hemma nånting och har suttit och fått pedikyr och nagelförlängning med gele i ca 4 timmar. fick tips av melina av en jättesöt tjej som gjorde förlängningar och fint blev det! sen träffade jag piff & puff, anna och jasmin. tog en chicken club baugette på BK och sen åkte vi hem till mig och chillerillade. imorgon blir det inte mycket bloggade heller. ska jobba 9-21 och sen blir det packa och sen hejdå! men lovar att skriva ett sista inlägg innan jag drar. puss

Min man har gjort en ny låt med Keri Hilson. enjoy!


it's what you do

hello sunshines. själv vill jag ba' sova! men det går icke för snart intar sexiness cristiano ronaldo planen och jag planerar att sitta och dreggla lite. idag var ungarna asdryga.. ville ha söva ner dom och väcka upp dem klockan 3. ena sekunden grät den andra, slagsmål på andra sidan, en frös, en ville gå på toa, mera gråt, och en skitunge som alltid vill ha frispark. pjuh säger jag bara att jag är hemma. jag vill att det ska vara fredag imorgon! tänk, snart sitter vi där på planet och har en hel vecka av sol, bad och festande framför oss.

 

trötter

Då var första dagen på fotbollsskolan avklarad och det gick faktiskt riktigt bra. jag och maria tog 7-8 åringarna och ahmed och mohammed fick de äldre. tror även jag fick mig en liten beundrare där minsann, gulligaste ungen! och förresten, "vet ni vad som är gult på dagen och grönt på natten? .. en banan som nattarbetar som gurka såklart!" jaa man lär ju sig något nytt varje dag.

är riktigt seg i huvudet just nu och det var meningen att jag skulle till aylin och titta på fotboll med tjejerna men jag orkar inte röra mig nånstans på ett tag. så nu blir det cola light, godis och Italien - Paraguay. ciao!

vi är inte såna som i slutet får varann.



And I just can't get enough lalala

har fan spenderat hela dagen på BK (känns det som) så nu är jag helt död. bettan, brallan & mary kom in på jobbet och satt där i nån timme tills jag slutade och sen fick vi alla skjuss hem. vi har skrivit lite "big no no-s" till resan och planerat vem som ska packa hårfönen, vem som tar med tandkräm osv osv. sånt där nödvändigt.

blir tvungen att call in the night nu för imorgon vid 9tiden ska jag befinna mig på valsätra IP och agera fotbollsledare hela dagen. yep, fotbollsskolan börjar den här veckan. behöver.sömn.nu. puss på er!

på tal om puss.. PUSS antonio på hans överraskningsfest i fredags!

Tack, Ving!

Det här kan vara bland det roligaste jag sett på länge. vi hade fått ett mail från ving (som vi bokat resan med). de skickade med en "välkomstbok" för att veta ett och annat om resemålet vi ska till. det låter väl bra men snälla människor.. hur dumma tror dom att man är? maria tänkte iallafall skriva ut hela boken och ge oss tre varsin kopia så vi inte råkar gå in nån glasdörr eller så..

På tåget mot stockholm

testar att blogga från den har mobilen för första gången. sitter iallafall på tåget mot stockholm med min cola light och är jättehungrig. har jobbat hela förmiddagen. ska träffa mamma och äta middag med henne, hennes pojkvan och mina "plastsyskon". härde att det skulle bli beanässås och då kan det ju aldrig bli fel. vi hörs ikväll!

Give me freedom, give me fire, give me reason, take me higher

Då har VM dragit igång och 1-1 blev det mellan Sydafrika och Mexico. Nu hinner jag inte se mer för nu måste jag dra. ha en trevlig kväll & njuuut av låten!



Sommar, sommar, sommar

Då hade man sommarlov då. missade ju ioförsig hela avslutningen eftersom jag låg och sov men det var kanske lite bra det. vet ju ändå hur det där går till i pingstkyrkan, har ju varit med ett par gånger nu! dessutom behöver jag så mycket sömn som möjligt för inom de 2 kommande veckorna kommer det inte bli mycket utav det..

och något som är lite läskigt är att det här är mitt sista sommarlov.. shit! tiden går sjukt fort. hoppas att sista året går lika fort så man kan komma bort härifrån. nu blir det vila vila och hoppas på att vädret blir finare tills ikväll då det blir fira av!

Nytt på badkarskanten

då var en superinpackning införskaffad. en mindre sak inför resan köpt, check! Kérastase för torrt, känsligt hår. perfekt för håret då man åker utomlands på grund av alla påfrestningar och slitningar av saltvattnet och solen. hann även med 20 minuter i solariet också och träffade på Melina (lyckliga tjejen åker till spanien imorgon!). sen träffade jag Jasmin och Lina och tittade runt i affärer ett tag.

Lovar att skriva hur det funkar! om du själv vill köpa så finns det hos din närmaste frisörsalong. 379 kr gick det på!

Now: Let's hit town!


Maria har tagit studenten och blivit stor nu..

får ett samtal...
- aa hallå?
- kan du lära mig hur man gör pannkakor?
- aha visst okej, varför vill du lära dig det nu helt plötsligt?
- men måste ju kunna de nu..
- okej smör mjölk mjöl...
- .. socker då? får man ha socker?
- nej man har oftast inte socker i. salt, ägg..
- ..ägg?! vafan
- vadå?
- vadå ägg? har ju fan inga ägg. nej det blir inget.

tror icke du är redo för vuxenlivet min käre vän..

Klassdag i stadsparken


They've got nothing on you baby

God morgon :) idag unnade jag mig en sovmorgon (skippade två betygsnacks-lektioner) har ändå en aning om vad jag kommer få i dem ämnena. sitter i soffan nu och äter frukost och tittar på gamla desperate housewives avsnitt. idag har jag lite att göra! ska till skolan om ett tag och lämna tillbaka böcker, sen har jag fikadejt på stan och ikväll ska jag träffa bästis. have a great day!


I like the way, the way she dance

idag gjorde jag äntligen mitt sista prov för den här terminen. hejdå tvåan på gymnasiet, jag är färdig med dig! känns otroligt skönt att bara ha ett år kvar nu och verkligen vila upp mig i sommar. dom här sista tre dagarna kommer jag knappt vara i skolan, bara kolla betyg och sånt. sen så hade vi fika i stadsparken idag med klassen. mysigt värre!

fixa o' trixa med shortsen imorse

poseARN..

7 juni. Wayne's


Vet ni vad som hände häromdagen?

Jag och Carro sitter på bussen på väg till jobbet när busschauförren plötsligt stannar mitt i nerförsbacken vid stadshuset och blockerar vägen för en bil. han börjar svära massa saker och vänder sig bak mot oss och ropar nåt typ som "hon pekade finger åt mig!". okej whatever tänker man ju då.. åk vidare liksom. men nej, gubben går ut ur bussen och fram till bilen. hon vevar ner rutan och han börjar skrika åt tjejen i bilen (hör ju ioförsig inte vad de säger) och då ser jag att han börjar mata på med boxar i hennes ansikte!

jag var bara tvungen att skriva det här för jag tycker det var så fult gjort och så fel. en man har aldrig rätt att slå en tjej, eller håller ni inte med mig? tycker ni att han gjorde fel/rätt? jag tycker iallafall att den dagen en man lägger en hand på en kvinna så är han inte man längre.

Efter en dag på tivolit

Jag har insett att jag inte är liten längre. och det är hemskt.. två turer i mördarkarusellen (och då menar jag inte ens extreme eller batman) och jag trodde jag skulle spy. satt och skrek som en galning från början till slut och när killarna gick förbi och snurrade ännu mer på platserna där vi satt, skrek jag "neeej, neej!" medan min lillebror skrek "jaaa mer!" vad hände liksom? när blev man rädd för att åka karuseller? jag brukade vara bäst på karuseller, åkte alltid dom läskigaste! skumt..

See how we used to be a team

God morgon! Nu lever jag igen.. hehe. idag är det strålande väder och jag ska ta med min lillebror på tivolit i stan! och jasmin också om hon hänger på. det var jättelängesen jag åkte karusell så får se om jag vågar.. haha. sen blir det jobb för hela slanten och plugga hela natten. sista veckan nu, kom igen!

det är sorligt att se att du inte är samma person längre
men jag saknar inte dig
det har jag gjort för många gånger förr
jag går vidare nu

Mama's proud, so proud!

och nästa gång är det min tur..

Student 2010

ska till familjen Refai nu och åka ner mot slottet där Maria har utspring. sen blir det mottagning hemma hos henne hela eftermiddagen. grattis till alla studenter!

If it's worth having, it's worth fighting for

pjuh. då var jag helt exhausted.. har virrar runt överallt och gjort tusen saker idag känns det som. nu får jag iallafall vila. är klar med dagens sysslor och ska lägga mig i badet snart. hade jobbmöte på BK som gick bra, fick med sitt ett pris också för jag jobbat på bra! det gillar vi. men imorgon är en stor dag! min älskade vän tar studenten och jag kan knappt tro det. tiden går alldeles för fort och nu är hon ju liksom vuxen (?). det känns helt knäppt. maria, du är inte redo att bli stor än!

letade länge för att hitta den hetaste bilden på'na. here u go :)

FixARN...

* nationella matte B
* fixa busskort
* skriva på intyg till resan (2 veckor kvar!)
* fix inför imorgon
* baka 5 tårtor 
* köpa hängslen hihi
* jobbmöte kl 19
* handla hem mat (kylskåpet är tomt..)
* fortsätta baka
* ta ett långt bad & chillaxa..

ps. kolla hur fina mina shorts blev som jag hade på mig igår! made them mahself


Bildbomb


Boy it ain't no lie you've got them angel eyes

hey babes. kampen med stort K idag då. eller det kanske lät fel, vi ska ju såklart heja på skrapan! blev lite besviken på vår hejarklack, förra året var det ju galet! iår så var det ingen som pallade. vad gör man där om man inte ska stötta dom som ställer upp och tävlar liksom? blev iallafall oavgjort, första året någonsin! och den här kampen har hållt på i mer än 50 år. ganska dåligt tyckte jag..

har pluggat matte som en sate idag med jasmin (tack för hjälpen!!) och nu känner jag mig ändå helt ok förberedd inför nationella imorgon. pjuh, en sak mindre att bocka av på listan innan den efterlängtade avslutningen. nu ska jag plugga mer och sen blir det sängen för min del. puss

Skrapan-Katte kampen


Gissa vad som händer imorgon?


Nytt i garderoben.

nya klackar, ny klänning i spets.

1 juni. JUNI!


PS..

är lite gladare nu. klockan är snart halv 3 på natten och jag har pluggat som en galning. tror det mesta sitter nu iallafall! fick även min choklad och två pepsi max. dessutom är resan bokad - spikat och klart, 18e åker vi! dessutom köpte jag en underbar klänning idag och fick ta över ett par galna skor. så egentligen mår jag finemang. :) puss på er och godnatt!

RSS 2.0