Imma be makin' all them deals you wanna do

Blir inget mer bloggande för idag och imorgon kommer det inte bli någon update heller för den delen. vi hörs på lördag! ha ett trevligt Valborg :*

För en stund sen..

.. i full gång att försöka få upp grill-jäveln. men vi gav upp. kom fram till att det inte var kvinnogöra. männen får fixa det imorgon!


chillin' millin'

då har man fixat det mesta inför morgondagen då. fick skjuss av alladin (som tog körkort i förrgår, grattis!) och hämtade upp min dricka hemma hos anna och nu är jag tillbaka hemma på soffan. ska vila ett tag, titta på nyaste the hills avsnittet, lite GG och förra avsnittet av BellaTyra show. sen kommer flickorna hit och vi ska handla mat inför den stora grillningen imorn. puss på er!

Nu är den min!

Monki

Har filosofilektion

åh vad filosofi inte riktigt är min grej. det är nog världens luddigaste ämne, så sjukt flummigt! vi ska välja ett ämne att göra fördjupningsarbete i på 4 sidor. men jag känner varken att jag har lust att studera Robert Nozicks nyliberalism eller fördjupa mig i Nietzsches filosofi och se hur han såg på övermänniskan. allt jag har i huvudet just nu är valborg. kom på igår att det är på fredag. kaos. mycket att fixa. överskattad dag egentligen. min kamera gick sönder i helgen också. fan.

nu valde jag att skriva om vare sig Gud finns eller icke. säger ju det.. flummigt.

.

so baby don't worry
you are my only
you won't be lonely even if the sky is falling down.



Den största lyckan är att veta att någon behöver en.

hallå världen. jag lever. lovar! har bara befunnit mig överallt där det inte finns en dator idag och det har varit skönt. lunchade med J, fick med mig två bikinis hem från stan, despi med anna och nu här i sängen framför TVn och Scrubs. ska sova snart, upp tidigt imorgon!

imorgonbitti ska jag göra någonting som bara en tjej skulle förstå. hittade en jacka (som jag letat efter jag vet inte huur länge) på Monki. finns bara 2 st kvar i min storlek och de lär ju ryka rätt snabbt. så jag ska hoppa över första lektionen imorgon för att åka ner på stan och ta den sista.. är jag sjuk?

Psst..

jag vet att det är jättetrist att läsa om folk som bara skriver om skolan & pluggning, MEN jag vill bara berätta hur glad och stolt jag är över mig själv just nu! om man får säga så! jag har ikväll lyckats att få ihop ett CV + personligt brev, ett stort geografiarbete på 6-7 sidor (fakta, analys m.m.), en uppsats om slaverihandeln i USA, en uppsats om kvinnomodet efter första världskriget och nu sitter jag och filar lite på en konfliktanalys-power point. har valt att analysera kurdernas situation i turkiet. intressant va? tycker jag iallafall. älskar att läsa om konflikter i länder för jag tror alltid att jag kan lösa dem på något sätt!



stop talking that blah blah blah

sitter o' tittar på kissie på förkväll. oj vad hon inte ser ut som hon gör på sina bilder, som på tv! iallafall. gick in och kollade min ekonomi nyss och fick ett litet glädjeskutt inom mig när jag såg att min lön kommit in. åh, det satte fint. dessutom efter att ha bränt hur mycket som helst i lördags.. hehe. men nu lägger jag undan dom och sparar till utomlandsresan i sommar!

förresten.. tänkte bara passa på att skriva en sak till. ibland undrar jag om vissa utav er tror att jag är dum i huvudet? jag får många fina kommentarer (som jag blir jätteglad av!) men vissa är riktigt elaka. och självklart från anonyma. men ni kanske borde tänka på att jag kan söka upp erat IP nummer och ta reda på exakt vem ni är? lite onödigt att skriva att man är anonym då kanske. aja, tänkte bara så att ni vet! :)

Bildbomb: Förkrök / Collage.











All the crazy shit I did tonight

pjuh. hemma i uppsala igen. sliten till tusen och ännu mer sliten efter att ha jobbat i fyra timmar. men det var det värt, helgen var bra! mötte upp tjejerna igår och vi tog oss en tripp på stan. handlade lite, fikade lite, snackade lite skit. sen åkte vi till oss och lagade mat och förkrökade innan vi drog ut på stockholms gator.

kvällen började lite knagligt men efter många om och men beslöt vi oss för att gå till Collage. där spenderade vi hela kvällen/natten. där dansade vi tills fötterna sa emot, drack champagne inne i VIPen och shottade teqiula tills vi inte orkade mer. då letade vi upp kebab och sen drog vi hemmåt. däckade i sängen runt 5 och hade ingen röst kvar över huvud taget. men kul hade vi! bilder kommer :)

Lördag: Tonight I won't taking no calls 'cause I'll be dancing


So tell me what you want to hear

Hej! glömde bort att skriva hej då imorse innan jag drog hit. befinner mig alltså i stockholm här jag ska bo över helgen. egentligen skulle jag åka hit imorgon men bestämde mig för att åka en dag tidigare istället. trivs ju ändå så mycket bättre här! mamma & hennes sambo är bortresta så i helgen har vi lägenheten för oss själva. imorgon blir det party men ikväll blire att ta det lugnt.

ska gå iväg och handla snart på ett litet coop som ligger 100 meter bort härifrån. kommer nog inte blogga så mycket i helgen, dels för att jag nog kommer ha fullt upp och dels för att jag har lite svårt att komma överens med internetet här... ja ni vet ju redan att jag inte är någon tekniker! ha en jättetrevlig fredagkväll, det ska jag ha! :)

en fredags.

glömde bort att visa vad jag hade på mig i fredags, hade icke kameran med mig så det blev inga bilder men har sett några på FB. nu funderar jag på vad jag ska ha på mig i helgen.. blir utgång i stockholm! maria, betti och jag har lägenheten för oss själva i helgen. ojojoj.. hur ska det gå? hoppas bara jag hinner friskna till lite så jag inte smittar alla!

(åh visst är det trevligt med min smutsiga spegel?..)



irritation..

en sak som irriterad mig jättejättemycket är killar med för mkt luft. och sen när man säger att dom har det så "nej jag driver ju bara", de gör ni inte alls! sluta vara så fyllda med luft hela tiden. "jag är fett kattig" hit o dit. du kanske var kattig en gång men när du kommenterar det hundra ggr så är du inte det längre. grow up!

ps. jag vet, jag är uttråkad! därför jag orkar irritera mig på skitgrejer.. haha

Grrr..


Bobby's.

Min mamma försökte göra mig på lite bättre humör så hon köpte Bobby's schampoo och inpackning till mig. tack mami! har inte testat det innan men har hört att det är bra. så, nu ger jag bobby en chans!


She's got fever

imorse när jag vaknade kände jag mig lite hängig. tog lite irpen & alvedon och kände mig mycket bättre och pallrade mig till skolan. nu ligger jag i soffan med feberfrossa! har ingen aning var det kom ifrån, jätteskumt. jag fryser medan jag kokar över, skakar, hackar tänder, mitt huvud känns som en medicinboll och min hals är igentäppt. fick iväg ett "håller på att dö"-sms till mamma och bäst som hon är så satte hon sig på tåget hit. väntar på henne nu, ska även få vindruvor, choklad och sorbet. känner mig som ett litet barn, tack mamma!

20 april.


Svarsvarsvar.

Anonym om 16 april.:
fin tröja! vart är den ifrån ? :)
Anonym om 16 april.:
fin tröja! vart är den ifrån ? :)

Svar: Det är Annas tröja och hon säger att hon inte kommer ihåg var hon köpt den för det var så längesen


Anonym om 14 april.:
Din jeans jacka ser jätte fin ut, vart har du köpt den? kan du visa närmare bild?:D

Svar: Tack så mycket! den är från H&M, köpte den rätt tidigt iår. 399:- eller 499:- fick jag den för. Se bild nedan


Anonym om Besöksrekord:
hur många besökare har du per dag typ? :)

Svar: Mellan 80-120 st/dag. :)

Come here Rude Girl, can you get it up?


do you like it boy, I want what you want

då har man varit hurtig och spenderat ca 2 timmar på gymmet. känner mig faktiskt lite stolt. det här ska inte bara bli en engångsgrej utan en vana, en gång i veckan i veckorna framöver! ska hit the shower snart och sen är jag okontaktbar resten av kvällen, har så stört mycket att plugga. later guys!

ps. håller ni med mig om att gå ut och jogga kan vara bland det tråkigaste man kan göra? jättetrist tycker jag. jag gillar det här citatet; "Joan Rivers - Om jag någon gång ser en leende joggare skall jag överväga saken."

Go'nattisen.


Nobody said it was easy

Fyra timmar har aldrig gått saktare.. helt seriöst. kändes som att jag varit på jobbet i en evighet då jag kollar på klockan och det bara gått en timme.. suck. men nu är jag hemma iallafall! min lilla familj är ju här över helgen och det är väldigt mysigt faktiskt. har varit och tittat på mobil också, snart har jag en ny! ni får se senare.

fick förresten ett samtal från Maria på väg hem nyss också, hon frågade mig om jag ville jobba tillsammans med henne i sommar.så jag sa ja, såklart! yes, jag ska vara fotbollsledare (paus för skratt..) tjejen som knappt vet vad en passning är, jo här har ni mig! nä men så illa är det faktiskt inte, jag ska få ta hand om uppvärmningen, leka lekar och trösta små barn. det kan jag nog klara av. eller?

Besöksrekord

vad glad jag blir! såg att jag hade fått besöksrekord igår, iallafall mer än vad det varit på ett tag :) hoppas ni är här för att stanna

"En vän är en person som kommer när andra försvinner."

då har man jobbat klart sitt lilla pass för dagen och överlevde "familjehelg på BK". hade förväntat mig hur mycket folk som helst men det var faktiskt rätt lugnt. sista halvtimmen kom mamsi & lillebror in och åt, sen gick vi runt lite i Gränby C. nu ligger jag på soffan och väntar på att mamma ska hämta vår middag - pizza! kommer sitta underbart fint i magen. pepsi max på det och sen en godispåse till efterrätt. vet inte om jag kommer röra mig från soffan ikväll hörrni...

ps. förresten så hade jag jättetrevligt igår! johanna verkade ha kul också, grattis till dig gumman!

"Innan du påbörjar en jakt är det klokt att veta vad du letar efter innan du börjar leta efter det."

idag har varit en riktig kaosdag. med stort K. men det lämnar jag bakom mig nu och skiter i - man ska inte blanda sig i för mycket i onödan! så nu njuter jag av helgen bara. :) ikväll blir det middag/party @ Ms Levines hus. jag har även lovat min käre Sofie att vara hennes wingman ikväll.. får se hur det slutar! kvällens mål är att fixa bortamatch åt henne, haha. I'll do my best. nej nu ska jag leta efter någonting att ha på mig ikväll. ha en jättetrevlig fredagkväll, för det ska jag ha!

16 april.

 

I can see your true colors. even if no one else does


Privacy.

Jag skulle kunna skriva av mig hur mycket som helst just nu men efter att ha lovat mig själv att vara mindre personlig i bloggen så blir det inget mer bloggande ikväll. vi hörs imorgon istället!

I'm so-so starstrukk

Morsning! sitter här med min hallon/banansmoothie till frukost och ska snart hit the town. ska träffa mellis och spendera några timmar på nautilus. sen blir det lite ärenden på stan. ha en trevlig dag!

idag har jag annas cookiemonster tshirt på mig. (:

 

14 april.


Ny design. what do you think?


Anna was gon' clean my room but then she got high

nemen tjaaa igen fan! skrev ett inlägg nyss men råkade klicka på den älskade "bakåtknappen". mm trevligt.. allting raderades. skrev iallafall att jag sitter hemma hos anna med henne feta hund som inte alls är fet som är jättesöt. hon sitter och spelar the sims på sin dator och härmar the sims gubbarna/sjunger på "then I got high". underhållande är hon iallafall!

såhär glad var jag idag på engelskan när vi hade listening activity



sen tog jag bild på RQ & emmisen utan att dom märkte nåt



& Sofie hade jättecoola skor idag som jag nästan höll på att sno med mig hem



Hej då snön.



Over 'nd out.

nu blir det sängen för min del. ska somna in till den här låten som jag & anna har fastnat för just nu. godnatt och njuut..

Boy give me one more night,
a million more nights
cause I can't sleep without you


You can make it feel so real.

halloj. känns som att det blivit mycket bilder och lite skriverier på senaste tiden så här får ni läsa lite igen. solen har hälsat på de senaste dagarna och det verkar som att den är här för att stanna. det tackar vi inte nej till, i den här kalla delen av landet! har spenderat min eftermiddag på stan vid ån med min käre jasmin. det blev en Bkool strawberry-cheesecake glass från Burger King också som har blivit min nya passion här i livet. kom in på BK någon dag vettni och smaka!ikväll är det TVkväll, gillas på hög nivå. puss :*
halloj. känns som att det blivit mycket bilder och lite skriverier på senaste tiden så här får ni läsa lite igen. solen har hälsat på de senaste dagarna och det verkar som att den är här för att stanna. det tackar vi inte nej till, i den här kalla delen av landet! har spenderat min eftermiddag på stan vid ån med min käre jasmin. det blev en Bkool strawberry-cheesecake glass från Burger King också som har blivit min nya passion här i livet. kom in på BK någon dag vettni och smaka!ikväll är det TVkväll, gillas på hög nivå. puss :*


13 april.



You are my sunshine.


12 april.


Bilder från Malins inflyttningsfest, del 2

har fått många frågor om solduschningen, var jag gjorde, hur mycket det kostade, varför jag såg så blek ut dagen efter? iallafall. gjorde det på Bruniq (stadshuset) och det kostade 150:- dom här bilderna är från kvällen efter solningen, fick rätt bra resultat då. men jag skulle nog inte rekomendera det. färgen försvann rätt snabbt och jag tyckte att jag fick ganska dålig hy utav det. men om ni aldrig har gjort det förr så testa på!


Only love can leave such a scar.

makaroner & köttbullar är väldigt underskattat. skulle typ kunna äta det varje dag. eller iofs, det gör jag ju också. var och handlade idag också efter jobbet (vet! hur vuxet låter det inte liksom..) insåg att mina handlingsvanor är väldigt ovarierande. kollade ner i korgen när jag stod i kön till kassan. pepsi max (12 st, lika bra att passa på), frukt och färdigrätter. men det är ju i princip det jag lever på. förutom pasta. iallafall.. peace!

Kolla vad fint! RQ ritade av en bild på mig. duktig é hon allt,



Ikväll är vi kungar

hello. tänkte bara meddela er att jag faktiskt lever. har spenderat min eftermiddag/kväll i sthlm. mycket mysigt:).

nu sitter jag i Rauqels kök och vi har stora planer på G. har någon uppsalabo undgått att japan har invaderat vår lilla stad? så jävla jobbiga! dom störde mig som fan imorse på bussen. nu ska vi ge igen. eftersom RQ nästan bor på vaksalatorg och det är här retardsen häckar så ska vi ner och träffa dom! men jag måste faktiskt erkänna att sånadär mangafigurer skrämmer mig lite...



It's better to have loved and lost then not to have loved at all.



No broken-hearted girl

dagens planer blev inte alls som jag hade tänkt mig. trist. när sånt händer. men iallafall. har haft mysigt ändå. fick träffa min mamma ett litet tag. ska hoppa i sängen snart (gå och lägga mig, inte hoppa runt) för imorgon blir det att gå upp halv tio och jobba på. som tur har jag carro vid min sida hela dagen, gör jobbet en aningens lättare! iaf. godnatt. och en sak till, 9 suger. jättemycket. 


God morgon.

nu ska jag träffa min mamsi! var evigheter sen sist. blir lite shopping innan hon åker till landet över helgen. sen hade jag tänkt att mysa lite med Jasmin. Sen har vi stora planer för kvällen också! puss.


Va du leker kung fu?

tjaa. då har man sett Farsan då. skitskön film, asrolig! kvällen avrundades med en kebabrulle på My Gyros, den satte fint. kände verkligen att kvällen var fulländad där.

jättedepri att det inte är långt kvar på lovet också.. jag vill göra någonting innan det tar slut. nu i helgen. något galet! fredags var galet. i slutet av kvällen låg en på marken, en damsög fanatiskt ihop ett vinglas som någon (heh förlåt..) hade slagit sönder, någon hyvlade sönder osten och fick knäckebrödsorgasmer och den tredje fick syn på en sodastreamer och började göra iordning vatten som jag (oj..hon!) satt och drack ur och hällde på folk. och så skrattade vi. så j*vla mycket! älskar sånt, bästa människorna också. den kvällen vill jag ha i repris, tack!

jag at the moment. jattatrött verkligheeen

When I get older, I will be stronger



"Att uppleva den eviga kärleken tar inte lång tid."

godmorgon världen. är medveten om att klockan är över 15 så man kanske inte får säga morgon längre men ändå. blev en lång sovmorgon. så sjuk kväll/natt igår. vi fick grabbesök och vi satt uppe och tittade på barnförbjudet halva natten. helt sjukt.. känner mig aldrig så grabbig som när jag är med dom. snart ska jag iväg och träna. ciao!

Official Fifa World Cup 2010 song

vilken tycker ni är bäst?


I had to go throw it away

tjaaa. då har man knegat på i fem timmar idag, awesome dude! det klingar i plånboken hör jag. fick litet besök av annisen också men var tvungen att springa iväg för skulle möta mellis på stan. vi simmade 1,5 km på nautilus och sen solade jag en halvtimme (fan vitare nu efter än vad jag var innan..) och nu har jag lagat mig pannkakor som jag käkar på i väntan på anna. ikväll ska vi hänga här o' tare lugnt. kanske joinar christian också, inte kan man väl tacka nej till pannkakor? käärlek på er.



How come no one's ever tried to become a superhero?


AWESOME!

hey folks. sitter hemma i snyggingen självs kök och tittar på när hon lagar mac & cheese åt oss. det är riktigt underhållande vill jag lova! "aaaah hur mycket är en matsked mathilda?!" och "smaka nu nu nu, är de klara nu??" haha jag dör.

vi har iallafall haft en mysig dag på stan med anna & tobbe. mötte upp folket vid ån och sen tog en en liten promenad. sen satte vi oss på BK (trogen mot mitt BK) och pratade på. nu ska jag och damen ha TV kväll här. puss!

kolla hur goda våra fruktsallader blev igår eller


Solen är med oss idag och nu drar jag ner på stan!


The truth doesn't hurt, the denial does.

haft en mysig kväll med RQ. vi var jättenyttiga och åt fruktsallad och pratade på som vanligt. blir sängen för mig snart men först ska jag dejta bloglovin litegrann och bjuda på lite före & efter-bilder från i Lördags när "bönderna" besökte stockholm och spånga (spånga.. och dom kallar OSS bönder? haha) på den röjiga festen som vi aldrig kommer att glömma bort...


På tunnelbanan, den resan var bland det roligaste. helt lost.. haha


och här väntar vi på ännu ett tåg någonstans mellan gullmarsplan och sundbyberg. kan också konstatera att klockan var sisådär .. 6-7 på morgonen och vi var övertrötta och skrattade åt allting


 


Time for some boxing

.. ett boxningspass hade inte kunnat komma mer passande. har så mycket aggretioner i kroppen som jag inte vet hur jag ska få ut. Men förhoppningsvis blir jag lugnare efter träningen och får koll på mina vimsiga tankar. jag känner att jag har fastnat för mycket i gammal skit och bara vill se frammåt. men det är svårt när det finns människor som drar tillbaka en och får en att tänka tillbaka. MEN iallafall. later!

Fakta upphör inte att existera bara för att man inte bryr sig om dem.

nu får ni ett litet godnatt-inlägg innan jag kryper ner i sängen och får min skönhetssömn. ska upp i rätt god tid imorgon för tänkte springa en runda innan dagen drar igång. efter det blir det lunch på stan med mellis. känner för en stoor sallad.. mmums. och gud, ge oss soligt väder imorgon för då ska fanimej solglajerna på. har inte hunnit inviga dem iår ännu. puss.

" No one forgets the truth, they just get better at lying." - kom ihåg det ni.



Malins inflyttningsfest i fredags Del 1


My love's a revolver

njaa party och party vet jag väl inte om det blev (haha!) men kul hade vi iallafall! träffade så sjukt sköna människor och jag tror inte att jag har skrattat så här mycket på länge. efter att ha varit ute hela natten och tagit tunnelbanan hem klockan 7 imorse så kan jag säga att jag är minst sagt trött just nu. har jobbat hela eftermiddagen och nu sitter jag med brända köttbullar och tittar på bingolotto (hittar ej fjärrkontrollen..)

håll ögonen öppna, bilder del 1 från i fredags kommer strax!

Update från tåget

Hej! Testar att blogga från mobilen så är inte säker på att det här funkar, men man kan ju alltid testa. Sitter på tåget just nu mot stockholm med anna och lillebror. Har jobbat hela dagen och ikväll blir det påskmiddag och sen partey! vi hörs, puss.

blogg-raped?

åh herregud ber om ursäkt för förra inlägget.. bloggraped? eller.. haha. nu blire plums i säng för min del! puss :*

Tonight, tonight, tonight.


Det du inte vet lider du inte av

aloha! efter att tryckt i mig ipren och alvedon, tagit nässpray och halstabletter så begav jag mig till jobbet imorse. klarade min finfint utan att nysa i någons hamburgare eller liknande men ibland fick jag inte fram min röst för den var så hes.

nu har jag precis duschat och tvättat bort sminket och ska börja leta igenom garderoben om jag kan hitta någonting att ha på mig ikväll. kvällens planer blir att dra hem till Malin på inflyttningsfest. vad kan man tänkas ha på sig dårå? blir nog något enkelt med mycket smycken. och high heels till det - såklart!

kolla hur bra färgen blev från solduschen! har inget smink på mig här.
fast hade nog velat vara lite mindre orange..



Somebody wants to keep me company?

kom hem för ett par timmar sen och har spenderat min tid på soffan med ett mysigt täcke och laptopen i knäet. har tittat på New Moon för tredje gången och bunkrade upp med en massa snorpapper också. Och som en och en annan nörd ligger jag här och snyftar och känner att jag behöver lite kärlek. men min kärlek är ute och härjar på gatorna ikväll så jag fick nöja mig med att prata med honom i telefonen nyss.

och anledningen till att jag inte är ute och lever loppan är för att jag ska upp och jobba tidigt imorn, inte får duscha på 12 timmar efter solduschen och snorar på som sjutton. fräsh tjej? njaa jag gör nog alla en tjänst av att stanna hemma inatt!

Det du gör talar högre än det du säger.

Hej darls! ligg/sitter nu helt utmattad på annas fotölj och chillaxar. har hunnit med mycket idag och varit överallt känns det som. har först tagit en sovmorgon, solat solarium, varit i skolan ett tag, duschat, solduschat, varit hos aylin och knarkat alvedon/ipren imellanåt.

har inte bara ont i halsen nu, har även blivit förkyld. så ikväll får jag ta det väldigt, väldigt lugnt om jag ska klara av helgens aktiviteter. så nu sitter jag iallafall med aylin & anna och vi ska underhålla kadir när hon är barnvakt ikväll. sen blir det en tidig hemgång för min del, ska upp och jobba imorgonbitti.



RSS 2.0