& vet ni vad som är bäst med halloween?

.. alla skräckfilmer som går på TV när man sitter hemma själv! woho. :) en påse godis skulle sitta bra till det här men eftersom jag inte äger en sån så tar jag med mig en massa mandariner & kryper ner i sängen. hörs imorn!


<3

nu har Chris & hans kusin Arez gått för de skulle spela cup ikväll/inatt och jag sitter här framför min dator och försöker skriva ett inlägg till er. min dator har gått och knasat IGEN, det är nåt med mig & den här datorn, vi går inte ihop. ikväll har vi iallafall kollat på film och lagat tacos. så nu sitter jag ba' här och lyssnar på U2 i min ensamhet. borde.plugga.borde.verkligen.det.

It's a beautiful day, the sky falls
and you feel like it's a beautiful day
don't let it get away.


Halloween

Hallå världen. :) nu har jag sovit ut ordentligt! gårkvällen blev lyckad, jag & anna hade skitkul, vi var utklädda till pirater också, glömde bort att skriva det. det var skönt folk också (bortsett från en, blä) och vi dansade & hade kul hela kvällen. vid 1- halv 2 tiden lämnade vi grekiska föreningen och gick till Max för att äta. haha, fyfan vad fula vi var då. vi hade tagit av oss våra pirat saker så vi såg bara ut som två luffare med smuts i anstiket. menmen, cheeseburgaren efter dedär satt fint alltså! idag ska jag verkligen bara ta det lugnt. Chris kanske kommer hit senare om han bara kunde vakna nångång. talk to you later.


home alone - again

Nu har Chrille gått och resten av familjen har åkt, äntligen ensam hemma igen! haha. snart kommer anna hit & sen siham och vi ska fixa oss här innan kvällen. sen tar vi förmodligen bussen med maria, louise & anki så vi blir ett gäng. nej, nu ska jag slänga in en pizza i ugnen. later!

take a chill-pill

God morgon. lite kaos här hemma för alla ska ut på landet i helgen (förutom jag då) och det ska packas och det är tjafs hit & dit och herregud om vi glömmer johans pokemonspel! jag tog ett långt bad istället för att stänga ute alla jobbiga röster och nu tittar jag på christine, det är alltid kul. snart kommer Chris hit också och är med mig tills ikväll då jag ska på halloweenfest med anna o' resten. vet ioförsig inte hur många vi blir eftersom många ångrade sig. nej nu ska jag äta frukost. talk to you later.

Cupcakes

Kom precis hem från Johanna (att komma hem blev ett äventyr i sig, vill jag lova! haha) och vi hade jättemysigt. första kvällen ingen utav oss spydde faktiskt, haha. så fort jag kom innanför dörren sa hennes söta mamma att de hade ambulansen redo utanför så det var bara att hoppa in om vi blev sjuka.

första gången vi skulle ha myskväll så låg johanna inne på toaletten och spydde större delen av kvällen pga en sjukdom (tror jag att det var?) och gången därpå var i somras när vi kom hem från fest och skulle sova här. kan bara säga att jag hade fått lite för mycket utav det goda och låg också vid toaletten halva natten.. haha men nog om det. vi bakade världens finaste & sötaste cupcakes, tro mig dom blev underbara! sen åt vi också dipp med gurka och morötter, så lite nyttiga var vi. vi tittade på två filmer och bara snackade, hur trevligt som helst.



Svar till anonym angående inlägget om Kissie, Dessie & Paow

du är medveten om att du finansierar de när du går in och läser deras sk. ''skitbloggar'' .

förstår mig inte på er tjejer som är så jävla avundsjuka på deras framgång(och ja, jag tycker också de är äckliga fjortisar) och sitter och klankar ner på deras blogg men ändå läser den ? hyckleri? : P


Svar:
jag kan erkänna att jag är lite avundsjuk på kenzas framgång men absolut inte på kissies. jag läser kenzas blogg dagligen och jag diggar det hon gör. jag läser däremot inte kissies blogg, har bara varit inne på den max 5 gånger i mitt liv. dessie & paow har jag bara varit inne på 1 gång var. så jag finansierar dem inte. :)

Nu åker jag till Johanna, ha en trevlig kväll!


Sveriges pinsammaste människor

jag tittade precis på ett program där Kissie, Dessie & Paow var med på (ni vet, sveriges pinsammaste bloggerskor). herregud säger jag bara! jag har aldrig kommenterat dem förut, har bara tyckt allmänt synd om dem men efter det där, de har ju överträffat sig själva. I programmet sitter de tre helt blåsta blondinderna i rad med så vitt hår att det ser ut att ramla av när som helst.

kissie, som ser ut som att hon är en mamma till dom andra två småtjejerna sitter och är jätteöverlägsen och tror att hon är tusen gånger bättre än alla andra och påpekar flera gånger att hon har Sveriges största blogg. Dessie, hon stirrar ner i marken när hon pratar och ser allmänt ut som ett retard som inte kan prata. - WHAT? omg är katrin zytomeirska gravid? shit aschberg, jag visste inte!. du sitter inte och skvallrar med sina fjortisvänner, du är med i TV, kan du anpassa dig lite kanske? Och Paow, hon såg bara ut att kommit helt fel. hon pratade så tyst att man inte kunde höra något utav det hon sa och hon höll bara med de andra.

snälla, när ska det här sluta? jag förstår inte hur de kan tjäna pengar på att skriva om hur snygga de är och hur fula alla andra är. på något sätt är de ju rätt smarta, de får in massa pengar på att "spela" dumma i huvudet. men när det har gått så långt som att man är känd som en blåst blondin, i hela sverige, borde man inte ta tag i sitt liv kanske? man behöver inte vara dum i huvudet för att få läsare. både kenza och foki är levande bevis på att man kan tjäna pengar utan att trycka ner andra. och det roligaste i hela intervjun var när Aschberg frågar Kissie hur mycket hon tjänar "de vill jag inte prata om", hahaha så kul. hon tjänar säkert inte ens så mycket som hon påstår.

Kissie påstår att blondier än snyggast och att hon själv är snyggast i hela världen. Titta på henne och titta på Kenza tillexempel, vem är egentligen snyggast? Kenza med utomlands-solbränna och lite mascara eller Kissie med spraytan, solarium, botox, läppförstoring, blondering & löshår?

Pancakes n' Oprah

haha, det var inte meningen att skrämma er med inlägget innan - nej jag är inte blond igen :) det var bara en gammal bild. idag åt jag pannkakor till frukost & nu sitter jag och tittar på Oprah (börjar bli en morgonvana?). ska verkligen ta tag i pluggandet och få lite gjort idag & ikväll ska jag till Johanna. :) myspys!


Ulf, du får inte skylla på praktikanten

.. och med det säger jag godnatt. bosbos


watch out för Mary ikväll

Är hemma från wifey Maria nu och har precis ätit mat. jag lagade själv faktiskt, ovanligt nog! hon åkte iväg till bettan och ikväll ska de ut. hon hade köpt en ny klänning som var sexy (som jag antagligen kommer att låna någongång) och akta er ikväll för då kommer hon att shejka sin rumpa på dansgolvet. Marias mamma var lite orolig för att hon skulle komma hem sent men jag lugnade ner henne med att hennes andra dotter bara skulle vara hemma och ta det lugnt ikväll. Då frågade Marias pappa varför inte jag skulle följa med, och när maria svarade att jag inte var 18 än så skrattade han jättemycket åt mig.. inte snällt alltså. menmen, snart så!

jag funderade på att åka till Gränby & Sanah ikväll men jag tror jag bangar ur och tittar på Greys anatomy, the hills & the city istället. funderar på att baka också.. var är min lillebror när man behöver honom? han är den ända i huset som uppskattar när jag bakar (har världens nyttigaste mamma). hörs senare!


Godiset på ICA norby kostar 3.90!

tjotjo. vaknade imorse och satte mig vid min dator för att skörda min jord på farmville, som vanligt då. hade på oprah i bakgrunden och åt på en mandarin. sen loggade en viss refai in på msn och hon satt också och titta på oprah och skördade. så jag fick order att gå hem till henne så det är bäst att göra det då. så jag sprang över de få metrarna mellan våra hus.

jag har suttit och läst tidningar hela förmiddagen och vi åt nyss maat mumsmums. nu har hon tesast kläder inför BJ ikväll och hon kommer att bli hot mama! nu sitter hon och läser ur SOLO "uttryck dina känslor istället för att klaga" och har kommit fram till att jag är beroende av ilska. eller nåt. haha intressant, ska jag nog lyssna på. talk to you later.

'too much is not enough

Vet ni vad jag gillar? att det har blivit något fel på posten och att någon tjejs cosmopolitan-tidningar blir hemskickade till mig varje månad! jag diggar'e. jag slipper betala också, haha. så nyss när jag kom innanför dörren så låg audriana lima på datastolen. ser fram emot att läsa den imorgon tillsammans med min SOLO tidning jag köpte idag.

kom som sagt precis hem. har varit hemma hos Anna i H-stam med Aylin. alla var helt slitna och vi tog en promenix till ICA med mimi, awi jag vill ha hund nununu. vi tittade på desperate & christine sen cykla ja med aylin till bussen o' hoppa på 8an i gränby. that's my night, nu ska jag se om chrille är hemma & sen ska jag prata med honooom. <3 godnatt!

tack så mycket, då vet man vart man har vissa personer numera.

är fortfarande på heelt segt humör. är superhungrig men har ingen mat hemma, väntar på att mamma ska bli klar så vi kan åka till ica maxi. sen åker jag till anna eller nåt, pallar inte vara hemma. later.

Gårdagens outfit

Ja, det var ju ett tag sen så idag bjuder jag på en, gårdagens;




God morgon

är jätteseg idag och orkar inte göra något ansträngande. ska åka och hämta lillebror på skolan om två timmar & sen ska jag handla med mamma. ikväll blir det desperate housewives på TV och ska försöka plugga lite också. det var min dag! hej så länge.

vad händer?nej jag menar vad hand?

hej mina vänner. sitter just nu med sofipropp som pratar i telefåånen. vi har varit och handlat godis, hallonsoda & fruktcocktail. jag köpte en mango också. fråga mig inte varför men jag blev bara sugen på mango. mums. synd att den är slut. aja man kan inte ha kakan och äta den samtidigt :) nu tittar vi på roast på berns. PUSS


dejt med annisen på stan

det är lite svårt att sova om små barn står utanför fönstret och skriker. hade gärnat velat sova lite längre men sånt är livet. ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för jag ska träffa Anna på stan om ett två timmar. vi ska fixa det sista inför halloween. hörs senare!


"allt som är värt något i den här världen får man slita för"


Baby remember my name

Kom nyss hem från Stockholm där jag har spenderat dagen med mamma. vi gick på bio och såg Fame, som var lite utan en besvikelse. trodde faktiskt att den skulle vara lite bättre men den var helt okej. de hade inte ens me vissa utan de kändaste låtarna från orginalfilmen Fame. nästa gång blir det Michael Jackson-filmen, den tror jag starkt på!

efter bion gick vi och åt på Kungshallen (vi är stammisar!). sen gick vi runt i affärer och jag handlade lite halloween-grejer åt mig & anna. sen satte jag mig på tåget hem & nu är jag här. sitter o' skördar min jord på farmville .. haha pinsamt men sant. snart börjar one tree hill & det ska jag se på. see ya!




Godnatt gott folk.

gonatt på er. imorn åker jag till stockholm & myser med mamma. har haft en jättekul kväll tillsammans med tjejerna. det har varit mycket blandade känslor som vanligt men mina pizzor lyckades iallafall!

tänk om man ändå vore i Grekland nu..


I got a feeling that tonight's gonna be a good night

tittade precis på Paris Hilton's new best friend. haha fyfan, galet säger jag bara. att man orkar! igårkväll var jag med chris & mohamed här. de hade med sig playstation 3 och chips, dipp & pepsi. smart nog hade de glömt en sladd till P3 så det funkade inte. vi tittade på film hela kvällen istället tills klockan blev mycket och då somnade jag direkt. klippte också chris så nu är han jättefin i håret :)

ikväll ska vi samlas alla tjejerna hos mig & ha pizzakväll! vi ska iväg och handla och sen blir det pizzabak för hela slanten. det kommer nog bli skoj. nej nu ska jag titta på top model. ciao!


igår i skolan

 


'I was tryin to enjoy ma night but you then came here'

tjoooo. :) idag är jag på BRA humör, bra va? kändes knappt som att jag hade några lektioner idag och jag och anna satte oss i samlingssalen & tittade på IT på vår superlånga håltimme. när vi slutade åkte jag, sanah, susanna & anna ner på stan och satte oss på café 018 ett tag. alla drog sig hemmåt efter en timme och nu har jag precis städat klart, så min order av chrillan är gjord. han är på väg hit nu med mohamed och vi ska va här ikväll, alltid kul med sällskap när man är ensam hemma :] fick nyss sms om att dom hade köpt massaa saker, de gillar vi!

halloweentema i skolan, på riktigt!

jag älskar att min skola är så satsig med allting! haha. de första man ser när man kommer till skolan är pumpor med ljus innuti och marshaller. innuti skolan är allting helt svart, de har släckt alla lamporna och det är spindelnät överallt. man måste ducka för att komma till skåpet för det är spök-girlanger där. folk går runt utklädda till sjuka grejer  (jag ska visa er en bild på hur anna ser ut idag! haha) och i samlingssalen visas det skräckfilmer hela dagen. jag ska dit efter den här lektionen och se va de visar för nåt. skön dag!

'cause you're the apple of my eye

God morgon. det blev en pet på första lektionen eftersom vi håller på med ett arbete där som min grupp är klara me :] ska till skolan om ett litet tag för samhällskunskap, 3-4 timmars håltimme & slutligen svenska. slutar runt 4. värt? nae. men det är sista dagen innan lovet, klart man ska dit!

hehe

Gjorde precis testet på john bauers hemsida om vilket gymnasieval man borde göra (eller ja, i mitt fall borde ha gjort). här är resultatet. haha ja, jag valde ju det från början men.. jobbbiggt vaaa


Old habits die hard

hello. nu ska jag titta på de senatse the hills & the city avsnitten och sen ska jag hoppa i sängs. börjar halv 9 imorgon och eftersom de är sista dagen innan höstlovet så är det halloween-tema hela dan. man ska klä ut sig och den som har bäst utklädnad vinner en ipod. jag känner inte att jag orkar klä ut mig imorn så jag kör nog på som vanligt. go'natt.

If you play, you play for keeps

hello. :] min dag med julle var jättemysig. vi satte oss på storken och fikade i ett par timmar. tittade igenom hela skolkatalogen, haha. skojigt. blev bara halvnöjd med skolfotot iår & på adidasförenings-fotot ser de ut som att mitt huvud fastnat på sné, haha. aja spela roll! sen tog vi en tur på stan och tittade på halloweenkläder. jag kom precis hem, ska lägga in chickenbits i ugnen & plugga järnet. en analys i geografi och en redovisning i samhälle.

and you can see my heart beating
you can see it through my chest
and I’m terrified but I’m not leaving
know that I must must pass this test
so just pull the trigger




Jag ser oss ibland i mitt sagoland

ashit va de är skönt att sova ut, speciellt mitt i veckan :) ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag träffa Julia på stan för fika, prat & en runda på stan. det kommer bli jättemysigt! nej nu ska jag skynda mig. puss

Glöm aldrig bort att du är bäst.

Sorry för mitt inlägg innan, men vissa människor förstår jag mig inte på. Och jag måste ju få ta ut mina känslor någonstans så vart är bättre om inte på bloggen? efter arabiskan åkte jag och anna hem till sanah med chips & godis. (jag köpte även en massa mandariner som blev mosade på vägen).

vi tyckte att hon behövde muntras upp lite & jag tror nog allt att hon var lite gladare när vi gick. :] jag älskar att se mina vänner glada, gör allt för er! vi pratade & titta på Grey's tillsammans, sen drog anna hem till Heidenstam & jag satte mig på 8an raka vägen hem. imorgon är jag ledig, som varje torsdag framöver & nu ska jag sova. natti, natti. <3


مساء الخير

hallådär käka blåbär! :] haha de rimmade nivet. om de hade varit förra veckan hade jag aldrig befunnit mig här just nu för då hade jag slutat kvar i 1. nu hade jag filosofi eftersom jag bytt & sen de där rest-provet för mitt IG i historia från ettan. och de gick bra (!!) faktiskt. nu har jag bara två kvar och dom är lätta.

sitter här just nu med snella anna som väntade med mig och vi pluggar arabiska. vi skulle översätta en dialog som läxa idag och snart måste vi nog bege oss till arabiskan. efteråt ska vi till sanah, baka & titta på Grey's. وداعا أراكم

väldigt vackert, väldigt.


Annisen


kolla vad duktig jag är!


Sitter på lektion..

aloha :] idag var jag verkligen i tid, lite för tidig. visste inte att vi började en halvtimme senare så fick sitta som en mupp för mig själv och plugga. sitter på samhällskunskapslektonen nu och jag diggar verkligen den här klassen. vi är bara 10 personer och läraren som vi har i historia B och samhällskunskap B är hur skön som helst. vi har redovisningar just nu så måste hänga med lite nu. puss'ohej.

ps. dessutom fyller Mona 17 idag, grattis grattis! :)


Mitt nya schema!

Okej, ni får ett till inlägg innan jag stänger av & pluggar hela natten (ser nog ut så för mig ikväll med tanke på rest-provet imorn). Idag fick jag byta till SAM-SAM, inge mer ekonomi! såhär ser mitt nya schema ut, asskönt! (nästan) bara roliga ämnen och skönt schema oxå.

haha, det är annas förtjänst att jag har fastnat för den här psyyklåten!


TisdagsTV

hejhej! sorry för dålig uppdatering, har haft mycket för mig & blogg.se knasade litegrann den senaste timmen. har varit med maria & pluggat och nu är det desperate housewives & christine, vi hörs imorgon igen. godnatt :]


Expect the best, be prepared for the worst,don't care what others think and do your own thing


Måndagsmys

shululu. har precis varit med mongo-Chris & han gick för en stund sen. vi tittade på TV sen tröttna vi och titta på nån film, typ zombieland (kanske?) fattade ingenting av filmen om jag ska vara ärlig så titta inte så mycket, haha. nu ska jag titta på roast på berns & plugga i reklamerna. PUSS.

fick även höra, bland andra,den här mysiga låten i hans variation, hahah vackert vill jag lova :)..


ICA reklamerna, elakt eller hur kul som helst? haha


Forget about your boyfriend and meet me at the hotel (8)

God morgon :] ja, nu är det morgon på riktigt. vi fick ledigt första lektionen för vi fick en hemtenta istället. skönt, tycker jag. sitter här & äter frukost, min wasa sandwich och en mandarin. trevligt va, nej nu ska jag börja göra mig iordning. börjar om nästan en halvtimme & har inte klätt på mig än.idag ska jag vara med min fiiiinaste pojkvän så jag skriver ikväll, hej då & ha en bra dag.

Bra gjort, Mathilda!

Fan vad bra det går för mig alltså! är så stolt över mig själv (om man nu får vara det). har pluggat i två timmar, histoia & geografi och de går skitbra. har inte pluggat till ett prov på hur länge som helst, det senaste året har det varit att jag läst på i sista sekund och sen skrivit fusklappar. men dom här proven ska jag allt klara av, yes I can do it!

När blev disneyfilmer sorliga?

kom precis hem från bion och den var faktiskt riktigt bra men sorlig! när blir man så gammal att man inser att disney filmer är sorliga? när man var liten tänkte man ju inte på det direkt. lejonkungen var hur bra som helst & rolig men nu när man ser den så ser man bara en föräldralös misslyckad lejonunge vars farbror dödade hans pappa. det är ju hemskt! i den här filmen dör gubbens fru i början och det var nästan det ända man kunde tänka på genom hela filmen. usch vad sorligt det var. Nej nu ska jag gå till TVn och titta på One tree hill, missade förra veckan.

 


Dagens bio-outfit;


Biomys med lillebror

morsning korsning. är jättetrött idag men de kan jag inte vara för snart ska jag iväg och gå på bio med min lillebrori. de ska bli skoj, vi ska se Upp, i 3D. om ni inte vet vilken det är så är det en ny täcknad film, skojskoj. gårkvällen var helt okej, blir alltid bra när man är med tjejerna vad som än händer! nej nu ska jag äta frulle, puss.

' Only love can leave such a mark

hello ya'll. blev inte mycket pluggande här alltså. har mest tittat på MTV cribs idag och akon var med. hans hus var helt gaalet! han får gärna låta mig flytta in där asså de lugnt. :) men han var så äcklig när han skulle förklara huset. ne han får inte bo där med mig, han får överge huset till mig. just nu har jag allmänt tråkigt och sitter o' pratar med ett mongo på msn. ska börja göra mig iordning nu för att åka till sanah om ett tag. sen får vi se vart kvällen tar oss. CIAO & ha en dunder lördagkväll!

Du vet väl om att du är värdelös?

God morgon världen. (rubriken är till en person som är just det, värdelös), idag vaknade jag av mig själv vid 11 tiden, vilket inte är vanligt för att  vara mig. det blir en plugg-dag idag, har två prov nästa vecka som jag måste få bra på. speciellt historian eftersom det är ett restprov från ettan. oh, nervöst! la precis in en pizza i ugnen och sen ska jag köra igång. ska försöka hitta de senaste gossip girl-avsnitten också om jag bara kunde få hemsidan av en viss person. ikväll blir det fest i gränby med tjejor, det är det jag hört iallafall. see ya!


Michael Jackson-tema på Idol

vet ni vad, vet ni vad? :D min dator är tillbaka, precis som ny! det är massa grejer att installera och snart ska jag börja lägga in alla bilderna. så skönt att ha den tillbaka, fick panik när mamma smsa mig idag & skrev att den var allvarligt sjuk. tror knappast jag skulle få tillbaka skoldatorn från Chrills.

just nu är jag med tjejorna, vi har varit här ikväll och mysit framför Idol. det har blivit mycket prat, kommentarer och åsikter på deltagarna och hat mot killar - som vanligt! haha. nä men ibland förstår man inte hur de tänker. visst? jag & sofia var och solade och fick ögonbrynen & ögonfransarna färgade idag också. är jättenöjd med ögonfransarna men det blev lite väl mörkt på ögonbrynen, men det går över efter ett par dagar så är nöjd ändå. :)

titta vad jag hittade i min säng!


Uppdaterat från skolan

hej mina kära vänner :) fredag idag och det gör mig alltid glad. såg att det var massa nya som hade hittat hit också, det gillar vi! hoppas ni stannar. sitter i skolan just nu och har precis haft etik-lektion. jag, carro, mona & anna skriver om ett etiskt problem; plastikkirurgi. lagom kul sådär. nu är alla ute och röker så jag sitter för mig själv och väntar på att fek ska börja. fan jag orkar inte me de meraaaa! snälla låt mig byta NU. jojuste det påminner mig om att jag måste till SYon igen. aja, vi hörs!


Don't you know you're the one that makes me smile?

sitter o' tittar på Inlåst på 4an just nu. blir nog en tidig kväll ikväll, ska läsa lite historia & prata med chrills innan jag somnar. imorn är det skola som vanligt och efteråt ska jag och Sofia till pure på ögonbryn & ögonfransbehandling. god natt på er.


We at the hotel motel holiday inn

sorry för dålig uppdatering idag. var i skolan två onödiga lektioner & sen åkte jag och tjejorna (minus anna) hem till mig och lagade mat. ris med chickenbits & currysås med daimtårta till efterrätt. det blev jättegott, nästan så jag borde bli kock?:) imorgon är det fredag vilket betyder helg, äntligen!

Vad glor du på? har du aldrig sett ett handikapp förr?

Är det bara jag eller låter det som att den nya killen i ICA-reklamen säger "vad glor ni på, har ni aldrig sett ett handikapp förut?" haha passande eftersom han är det.. men efter några gånger så märkte jag att han faktiskt sa praktikant och inte handikapp. så det kan bli. nej nu ska jag läsa igenom lite bloggar och sen sova. OCH BAJS på människor som inte svarar.

Jag tycker inte om..

.. när folk inte svarar på SMS eller i telefonen. ska det vara så svårt?

Ta mig tillbaks till Grekland

satt precis och tittade igenom greklandbilderna. kan inte fatta att det bara var 2 månader sen, känns så långt bort. kan bero på att det inte finns nån jävla värme i det här landet. ååå ja vill sola, vara brun och kunna gå ute med shorts och linne.









Jag saknar min dator .. mwah

det blev en liten pet på arabiskan idag.. heeh! en liten bara. jag & sofia satte oss på dragon palace och käka lunchbuffé och efter ett tag kom anna. sofia drog iväg och jag & anna liksom fastnade där. så när klockan blev halv fem och vi skulle bege oss mott kate(bajs)dral skolan så gick de ba' inte. vi satt kvar ett tag och sen gick vi runt på leksaksaffärer och tittade på halloween-kostymer. vi har bestämt vad vi ska vara iår. wiii de kommer bli dunderflunder :D

uppdatering från biblioteket

nu är det vinter (?) på riktigt. när jag vaknade imorse och tittade ut snöade det för fullt. men snälla det är ju oktober? lite tidigt är det väl iaf.. har matte just nu men sitter i biblioteket med Helin, Sofia & Sanah. har snott Helins dator nu så jag kan skriva ett inlägg till er.

slutar efter den här lektionen eftersom vi inte har någon engelska idag. jag & sofia ska ner på stan och boka tid för ögonbryn & ögonfransfärgning och sen ska jag äta med anna på stan innan arabiskan. fullt upp idag alltså. nej nu ska jag skörda min farm på farmville, ciao!

HAHA hörde nån kille här i biblioteket nyss:
Vet ni hur man får en tjej i sängen snabbt? du lagar middag men sen bränner du upp middagen så hon är tom i magen. så super du ner henne och sen går det!




barnvakt åt lillen

borsta nyss tänderna på lillebror min & kladda ner hela hans feja med tandkräm, haha. han såg ut som ett monster! nu har han gått och lagt sig och jag ska boka biljetter åt oss för vi ska nämligen gå på bio i helgen. mamma kommer hem när som helst med marabou's mörka chokladkaka åt mig, snäll som hon är. just nu dricker jag varm choklad, det är nog det ända jag diggar med hösten att man får mysa inomhus.





Lucky I've got the best

jag ville bara säga att mina närmaste vänner betyder allt för mig. vad vore jag utan er? absolut ingenting. tack för varje gång ni ställer upp & hoppas ni vet att jag gör allt för er tillbaks. har verkligen lärt mig vilka vänner som man ska ha kvar och vilka man ska radera. jag önskar jag hade bilder på den här datorn för då skulle jag lägga upp en bild på mina dundervänner, ni får en sen jag lovar!

potateogratäng

mums, nu har jag ätit potatisgratäng. fast den blev inte lika bra som när jag gör den. men det var gott ändå :). ikväll ska jag bara vara hemma och ta're lugnt. det är tisdag = TV-kväll! Ugly betty, desperate housewives, the hills & the city. alla nya avsnitt, woho! sanah kanske kommer hit och sover ikväll också men just nu är hon med sin familj och pratar om huset som dom ska köpa. min dator ska även in på lagning ikväll så förhoppningsvis blir den klar tills imorn. pojkvännen min var lite seg & kunde inte fixa viruset. nej nu ska jag hoppa in i duschen. so long suckers.


JAG SER DET SNÖAR!

ja, jag sitter inne hos studievägledaren & från ingenstans börjar det snöa! vi blev jätteförvånade bådatvå. uschdå. tur att jag hade på mig tjockisjackan idag då. och om ni undrar vad jag gjorde inne hos syo:n så är det så att jag ska kanske byta linje. fast inte klass. i vår klass går typ 10 personer sam-sam & resten spiep. alltså läser några inte ekonomi och jag måste nog byta dit för ekonomini går på mina nerver. så vi ska snacka med några lärare & med programrektorn sen kan ja byta. WOHO. nej nu tjatar kurden på att vi ska åka hem. hejsvejs.

idag fick vi presenter av bengalerna som var på besök i vår skola förut. sofia fick en täckning. fin va?


When love takes over, you know you can't deny

aloha. jag är så duktig, gick på alla mina lektioner idag, inklusive hela etik & livsfrågelektionen som är två och en halv-timme långa. men det var inte så painigt den här gången för vi tittade på film. vi såg Den nya människan, rätt bra faktiskt. djup. åkte hem till mig med sofia ett tag för hon skulle vänta på hennes mamma. min mamma är sjuk just nu så jag var duktig dotter och cyklade iväg och handlade åt henne. nu ska hon fika ute i köket men jag hinner tyvärr inte joina för jag ska snart sätta mig på bussen mot gottsunda & åka hem till Chris. vi hörs ikväll :)

Good night, sleep tight.

kom precis ut från ett låångt, varmt bad! jag älskar att bada. har funnit en ny glädje i livet. är fortfarande lite depri efter filmen vi såg idag men jag kommer nog över det. ska göra mig iordning för natten nu & ringa christoffer, haha. nattinatti :]


'allt för min syster'

har haft en jättemysig dag med mamma i stockholm. vi åt lunch & fikade, shoppade lite och sen gick vi på bio. vi såg allt för min syster, mammas val eftersom hon läst boken. jag hade inte läst vad den handlade om och när den precis började så sa mamma att jag borde göra mig berädd på att gråta. och OM jag grät! lovar att hela biosalongen hade tårar från början till slut. den var verkligen rörande & hur bra som helst. jag rekomenderar den men varnar känsliga personer.


Stockholm

wakiwaki! jag är uppe i tid idag för ska nämligen åka till stockholm och träffa mamma. vi ska äta på kungshallen & gå på bio, ska bli jättemysigt. känner att jag verkligen kan behöva en sån här dag idag. typ komma bort lite. aja, igår blev det inte riktigt som vi hade tänkt eftersom ingen utav tjejerna kom nästan. det blev jag, sanah och helin igen haha. men det var lika trevligt det. vi köpte godis och chips & pratade längelänge som vi är så bra på. sen följde jag & sanah med helin hem och tog en kvällspromenad i kylan. nej nu ska jag ruscha, hejdå!


Baby I'm so proud, i'm proud to be your girl


B.e.y.o.n.c.e

sitter här & har precis gjort mig iordning för kvällen. mina kära vänner kommer hit om ett tag och medan jag väntar lyssnar jag på Beyonce, hon är bäst. jag älskar Halo mest av allt men har fått en ny favorit; broken hearted girl men den är lite för sorlig så kan inte lyssna på den för mycket, haha.

you could be a sweet dream
or a beautiful nightmare
either way I don't wanna wake up from you


Welcome home

hejhej. det har verkligen blivit kallt på riktigt nu, brr jag gillar'e inte. men vad jag gillar är att tjejerna har kommit hem från Holland nu så ikväll ska vi samlas allihoppa hemma hos mig. kan tänka mig att det blir myycket tjejsnack nu när vi varit utan varandra i en vecka :) festen igår då, hmm ja blandade känslor & nu i efterhand så ångrar jag att jag ens kom på idén att gå på fest. GaH. pallante. talk to you later.


what comes before part B? PartAaay!

hejhejhej. blir snabb uppdatering nu för jag är väldigt stressad, ska fixa mig & dra iväg snart. ikväll blir det party. woho, hörs imorn!


update från skolan

hejhej. sitter vid en dator i skolan och är bara allmänt irriterad på allting. speciellt på några bakom mig som spelar hög jättejobbig musik. ggrrrr. har vaknat på fel sida idag så don't mess with me, haha. har håltimme nu i ett par timmar och sen har jag internationell ekonomi. helt ovärt att jag ens går för jag ska försöka byta till Sam-sam, jag går ju spiep (sam internationell politik och ekonomi) just nu. jag klarar inte av ekonomin, var dåligt att jag inte bytte tidigare. jag och ekonomi går inte ihop.. aja. hörs senare!

ps. ber om ursäkt igen för så tråkiga inlägg utan bilder, men de blir så tills min dator är fixad.

torsdaG.

hej mina vänner! vet ni vad jag precis kom på, jag har inte tittat på the hills-avsnitten som kom ut den här veckan än. ah, att jag kunde missa. måste titta på dom efter det här, haha. idag har jag bakat snickerskakor (jag börjar bli beroende.. inte bra) med sanah & sen kom helin hit. jag lagade mat åt dom och vi har suttit vid mitt matbord och pratat  om allt mellan himmel & jord heela eftermiddagen. jadu att man kan ha så trevligt med två kurder, haha! har fått höra alla deras historier om kurdistan och sånt, men de va mysigt. :) NEJ nu blir det the hills.

Gör mig en tjänst, tack..

.. Holland, skicka hem mina tjejor för jag behöver dom här! saknar er, sätt er på planet och kom hem tacK. :) ska sova nu. boss :*


update från skolan

tjotjo. har lånat sofies dator nu så tänkte skriva lite. :) fett ovärd vecka i skolan nu när alla är borta. känns inte som att man har nånting att göra där ändå. men gick iaf hit idag och har haft matte & nu engelska. slutar om en halvtimme och då ska jag hem till sanah och titta på film och äta (självklart när man är hos henne! haha) och sen har jag arabiska. jag orkar intee.. har glosor och jag har inte orkar öva på dom. ikväll är det greys anatomy. woho! :) nej nu ska jag hjälpa sofie & johannes. ciao

nytt avsnitt av desperate housewives

sådär. efter att ha tagit bort minst hälften av alla bilder på min dator, fört över resten till CDskivor och raderat alltihopp (musik och bilder) så känner jag mig lite rädd. vet inte varför jag känner så men hela mitt liv var på den där datorn och nu finns det ingenting där liksom. det ligger löst på mitt skrivbord och det är inte säkert där.. tänk om nån kommer och snor dom? nej nu överdriver jag. ska va' lugn bara. men måste erkänna att det sved i hjärtat att reda ca 5000 låtar som jag samlas på mig under åren. nu väntar jag bara på att det ska bli torsdag så allt virus försvinner från datorn. NEJ nu känner jag att mina senaste inlägg bara har handlat om min dator så jag släpper det. har även tittat på desperate husewives också, ASBRA var det. :)


grattis på namnsdagen till miG :)

mamma har kommit hem så äntligen har jag en bra dator (snodde hennes bärbara). ni får ursäkta att mina inlägg är så tråkiga just nu men har inga bilder här och på den andra går det knappt att trycka upp nånting. idag blir det nog bara en sitta-hemma-dag. men det är skönt det med. tänkte ta ett bad snart och tittar på gossip girl på TV just nu. borde nog ta tag i mitt historiaprov också.. yeye. :) see ya.

ps. grattis till mig för jag har nämligen namnsdag idag. Yes, Jenny heter jag i mellannamn. congrat's :)


bloggar från min trasiga dator

det tog mig ett bra tag att få ihop det här blogginlägget eftersom min dator minst sagt har kraschat ihop. hade nästan inga lektioner idag så tog en sovmorgon, tycker att jag var värd den haha. är faktiskt lite avundsjuk på tjejerna i klassen som är i Holland. jag vill oxå slippa skola :/ skulle gå och simma med mamma idag men hon ställde in det. vi ska titta på desperate housewives & christine istället. så jag vet inte vad som händer idag, kanske borde göra min dator redo för omformateringen. vi hörs!


virus på datorn

åh vad irriterad jag blir. min dator har gått och hängt sig helt! hände nåt knasigt idag och bad min dataexpert till pojkvän kolla vad som hade hänt och tydligen har jag jättejättemycket virus som har funnits på datorn länge. han trodde inte att det fanns nåt annat att göra än att formatera om den. drygt! men måste man så måste man. det är iallafall därför jag inte skrivit någonting idag, så nu vet ni. kan försöka uppdatera från en dator i skolan imorn. godnatt!

U2 - magnificent.

only love
only love can leave such a mark
but only love
only love can heal such a scar


You are not alone

träffade inte chris ikväll för han är en bajskorv & var för trött. så går det om man är uppe två dygn i rad! men han lovade att gottgöra och vi ska ändå ses imorn så jag överlever väl. var ändå med julia och det var lika kul det :) nu har alla nästan alla tjejerna i klassen åkt till Holland på utbytesresa och det är bara jag och sanah kvar den här veckan. vi får försöka göra det bästa utav situationen helt enkelt. tur iaf att hon är kvar. och om du läser det här, kom till skolan imorn! jag ska göra dig glad, tro mig :) du é bäst.


' good girl gotta get down with the gangstas

god förmiddag:) tog lång sovmorgon idag & har tittat lite på veckans idol-avsnitt. kom precis ut från ett långt bad också. söndagar är mysiga! det är bara då man har tid med såna saker. julia kanske kommer hit ett tag och ikväll ska jag vara med chris. ao, det var dagens planer. :) see ya.


and even in my dreams I wanna be kissing your lips , <3

baby to you, I'll always be a faithful lover
'cause my heart can't make a single beat without you

you make me fly
you get me high
you turn my world to such a better place
your crazy touch
the sweetest rush
is something that saved my life




shop until you droP.

min shopping idag blev en rosa kort jacka,
en t-shirt, en kjol med dragkedjor på, lackleggings




en ljusrosa tröja, korallfärgad lång kofta,
vit stickad kofta & en vit tshirt med tryck


all these things that I've done

hej&hå. första uppdateringen idag eftersom det är första gången på hela dan som jag är hemma. åkte till mormor i norberg (precis, vart ligger det?) och åt mat och fikade. sen gick vi på promenad i byn och tittade även på kyrkan där min mormor vill att jag ska gifta mig i. haha kul att hon redan har bestämt. vi åkte hem på eftermiddagen och när jag kom hem åkte jag till gränby centrum med carro för lite shopping. fick med mig en hel del hem, är nöjd!

mormor har alltid en massa bild på mig och mina kusiner. hittar ni mig? haha

 

final destination in 3D

god kväll :) kom hem från bion för ett tag sen och fifan vilken besvikelse! den var ju sämst, haha. hade jättekonstig handling, var helt overklig och så var det världens b-skådespelare. det kändes mest som att bara för filmen var i 3D så var de tvugna att överdriva allting. nej, den var dålig. tog bussen hem med carro och hade ett litet samtal nyss med maria som är på fest nånstans, haha hon är så kärleksfull när hon är full. det blir en tidig kväll för mig ikväll för imorgon ska jag upp vid 10 och göra något jag gör alldeles för sällan; hälsar på min mormor. jag, lillebror & mamma ska åka och hälsa på henne imorn. ska bli mysigt, ser fram mot att få sova i bilen. godnatt på er.


biomys med tjejerna

har inte blivit mycket uppdatering idag, har ju ingen dator i skolan & slutar alltid så sent på fredagar. väldigt drygt. kom iallafall hem runt 5, åt middag med min kära familj och tog en tupplur efter långt samtal med mamma. duschade precis så nu sitter jag här och ska snart göra mig ordning för kvällen. ska på bio med tjejerna, final destination heter filmen. det är en skräckfilm i 3D, älskar filmer i 3D! snart kommer maria förbi också och vi ska göra lite buissnes.. haha. hörs ikväll/inatt :)


go'natt:)

shululu. funderar på o' gå och lägga mig snart men innan jag gör det tänkte jag skriva ett inlägg till er :). hade precis ett krig på telefonen med min inte-så-jättesnälla-pojkvän-ibland. han har ju som sagt min dator just nu & jag hade helt glömt bort att jag har en massa fula bilder där (tro mig, dom är inte att leka med!) och självklart ska han börja retas och mitt upp i allt lägger han ut på facebook! sen hade vi krig för tro inte att jag inte har fula bilder på han genom åren. bara tanken av dom får mig att skratta. men sen tog han bort facebook bilden så det är fred nu. så nu ska jag bara titta till djuren på farmville (NERD jag vet) & titta ännu en gång så inte det finns någon hemsk bild i hans fotoalbum och sen ska jag sova. nattinatti :)

hahaha den bjuder jag på..


ibland känner jag att jag vill slå sönder nåt.:)

tjo. kom hem från sen lunch på stan med Melina efter att ha haft två lektioner i skolan. älskar torsdag då man börjar halv ett, woho. ringde precis ett aggresivt samtal till min käre vän sofia och var tvungen att ta ut lite ilska på henne. haha hon är bäst, hon blir alltid lika arg själv & fattar alltid. GAh. nej jag orkar inte vara irriterad mer, nu släpper jag det. haha ni fattar nog ingenting, MENMEN. snart kommer carro hit och vi ska laga mat och sånt. hörs senare. CIAO


RSS 2.0