musik <3

Vet ni vad jag tycker väldigt mycket om? Jo, ansiktsmasker. Jag använder dem minst en gång i veckan och har många olika hemma. Det är så skönt alltså man blir så fräsh efteråt! och anledningen till att jag skriver om det är för att jag kom på nyss att jag skulle använda en. Så just nu sitter jag med en lermask och det ser bildligt talat ut som lera. Ni kan tänka er hur läskig man ser ut så alltså. Min mamma har hoppat till flera gånger när hon kommit in på mitt rum när jag haft den på mig, haha. Jag har lyssnat på Coldplay och massa annan underbar musik hela kvällen. Ibland är musik det allra bästa som finns, det tycker jag iallafall. Och det är sjukt hur mycket vissa låtar kan betyda mycket. Ja, iallafall. Nu sitter jag och väntar på att Sex and the city ska börja på TV eftersom de visar två avsnitt varje vardagskväll från 23.00 till 00.00. Härligt tycker jag! då hinner man bli lagom trött också så somnar man efter det. Ska nog stänga av datorn nu och försöka få tag på Chris. Imorgon blir det jobb igen (bara fyra dagar kvar nu.. yaay) och sen ska jag hem till pojkvännen :] god natt på er.



söte Isabelle idag på fiket.


coldplay



Are you lost or incomplete?
Do you feel like a puzzle, you can't find your missing piece?
Tell me how do you feel?
Well I feel like they're talking in a language I don't speak
And they're talking it to me

So you don't know where you're going and you wanna talk
And you feel like you're going where you've been before
You tell anyone who'll listen but you feel ignored
Nothing's really making any sense at all.

Hemma igen

Nu är jag hemma från stan och sagt hej då till käraste Isabelle. Det vart riktigt trevligt att träffa på henne och vi satt som sagt länge och fikade. Det blev på Storken denna gång (som det oftast blir) och så träffade jag på Ebba som jobbar där nu. Så det var kul det med :) Just nu håller jag på att koka pasta för fullt ute i köket. Ska laga köttfärsås också tänkte jag och göra en riktig middag. För mig själv alltså, haha. Men så blir det när man bor ensam i tio dagar! Nej nu måste jag ut i köket igen. Hörs!


avslutningskatalogen

Jag har fått den här. Har ni också fått den?




Fikadejt

Shoisen. Nu har jag slutat för dagen. Therese var jättesnäll och lät mig gå tjugo minuter tidigare så nu ska jag fräsha upp mig lite och dra ner för att träffa Isabelle Isaksson på stan halv fem. Vi ska gå och fika och kan tänka mig att det kommer ta ett tag, var ju så längesen vi sågs. Blir nog mycket tjejsnack och det är alltid mysigt :] Imorse kändes det verkligen inte kul att gå upp sju och åka till jobbet eftersom det spöregnade verkligen! Jag hade paraply och luva och jättemycket kläder men ändå blev jag helt genomblöt. Självklart hade jag inga ombyteskläder heller så jag fick gå runt i byxor så blöta så man kunde krama vatten ur dem. Kul alltså! Satt och frös hela dagen också. Blä. Men nu är det iallafall lite finare utomhus och det tackar jag för. Hörs senare!


Vad var det jag sa?

Vann spanien EM eller? Ja men precis, det gjorde dem ju. Första gången jag har rätt känns det som, haha. Jag kan inte säga att jag hållt på dem under EM-tiden men nu inför sista matchen gjorde jag det iallafall. Och just nu håller jag på att bli gaalen! Slutintagen till hösten är nu klara och man kan logga in och se om man har kommit in på sitt gymnasie och SJÄLVKLART har jag inget lösenord. Vi fick ju reda på om vi hade kommit in preliminärt i våras men nu gäller det på riktigt alltså. Och OM jag är nervös.. Calle berättade idag att intaget på Journalistik på Rosendal hade höjts från 240-nånting(?) till 270! Är så rädd att det har höjts på frisör också. Vet inte om jag kommer så långt på mina 260 poäng då.. Äsch det återstår ju att se. Man får brev hem i brevlådan den här veckan men jag tycker i.n.t.e om att vänta. Nej, nu ska jag ringa min Christoffer och sedan ska jag sova :] natti natti.




tack för målet, snygging.


JAAA


det jag kanske längtat efter i ÅRATAL. vem vill gåå med mig?

Söndag den 29 juni

ja snart är juni slut och vart är högsommarvärmen? kan man ju undra. Eftermiddagen spenderade jag med Calle istället, de va skojigt. Vi lagade pannkakor och han gick precis. Har gjort om bloggen också som ni kanske ser :) tyckte det blev fint. Ikväll ska jag se Tyskland - Spanien såklart, det är ju den stora finalen som vi alla väntat på. Jag håller nog på Spanien ikväll men Tyskland kommer säkert att vinna. Imorgonbitti ska jag upp och jobba och det är faktiskt min sista vecka - YAAY!





mmm ja vet att du också vill ha! haha

dålig uppdatering

Ja, jag har ju vart lite kass på att uppdatera på senaste tiden men det ska det för sjutton bli ändring på! Har haft lite fullt upp men nu ska jag ta det här på allvar igen och uppdatera lite oftare. Kan ju börja med att berätta om helgen lite kort. I fredags tog och jag Siham den ulitmata tjejkvällen hemma hos mig. Jag var ensam hemma och vi hade laddat upp med nagellack, ansiktsmasker, fotbat, fotscrub, godis, fimer osv. Ja menar, kan det bli mera tjejkväll då? Riktigt trevligt hade jag iallafall och det blev mycket prat som vanligt. Tack för det! Igårkväll åkte jag och Rebecka hem till Marcus och Chris och så hade vi filmkväll. Det vart riktigt trevligt :] fast det var dock inte lika trevligt att cykla hem två på natten i kylan! Nej, det var inge kul men tur att man hade trevligt sällskap! Nu ska jag och Calle som jag inte sett på ett tag ta en promenix mot Centrum. Puss!



 

Ta mig till värmen

Ahola! Just nu känner jag bara att jag vill åka utomlands. Jag vill inte jobba mer. Jag vill inte ha det här äckliga svenska vädret och jag vill till väärmen. Idag var det jobb som vanligt och idag gick jag ut på promenix med Ingrid, trevligt värre. Siham kom förbi mig och vi hängde lite här när jag slutat och det kändes verkligen kul att träffa henne. Var så längesen vi umgicks bara vi två. Det blev mycket, mycket prat och så åt vi snickerstårta :]  myyms. Imorgon ska jag äta middag med världens bästa Matilda Bohlin på cupido. Hejdå!


 

hemma igen

tjenare! Nu är jag hemma från Hedemora och Dalarna, skönt värre. Fast jag måste nog erkänna att det var betydligt mycket roligare än vad jag hade trott. Otroligt sköna människor iallafall! Ja, dit vill jag nästa år med.
Jag tog ett tidigare tåg hem med Malin så vi var hemma någon gång vid 1 och jag drog till Chris efter ett par timmar. Gah, jag har saknat dig alltså! Vi såg på film och lite såntdär och sen skulle han iväg för Mohameds syster fyllde år. Själv blir jag hemma ikväll med fotbollen eftersom jag ska upp och jobba imorn. Italien - Spanien kvart i nio, vilka tror ni vinner? Jag tippar på Italien. Puss&hej leverpastej.

adios

nu drar jag iväg mot Dalarna och Hedemora då. Kan inte säga att jag ser fram emot det men.. jag får överleva ändå. Hör gärna av er i helgen! Kommer tillbaka sent på Söndagväll.

sex and the city maraton

Hej där ute! Just nu är jag på strålande humör och jag vet inte riktigt varför. Är egentligen helt depp eftersom jag åker imorgon. Det kommer rent utsagt suga att vara utan Chris men jag får försöka att stå ut helgen ändå. Var hemma hos honom idag efter jobbet och det var lika kul som vanligt. Just nu sitter jag och lyssnar på Coldplays Violent Hill som jag precis laddat ner. Jag måste lyssna in den några gånger, tycker att den är bra. Måste också fixa in musik på mobilen till resan imorgon och dessutom har jag inte hunnit packa heller. Nej, det blir mycket att stå i imorgon.

Det var Sex and the city maraton på tv3 ikväll från 19.00 till .. ja för ett tag sedan, haha. De visade gamla avsnitt ur serien som vi tittare har fått rösta fram under förra veckan. Jag missade att rösta och missade faktskt också att titta ikväll eftersom min pojkvän inte tycker särskillt mycket om det, haha. Det blev fotboll istället. Men jag lyckades se de två sista avsnitten som gjorts av SATC, de är ju nästan de bästa. Jag vet inte hur många gånger jag sett det allra sista "An american girl in Paris" men jag totalt avgudar det.


Carrie & Mr Big - det är det ska vara.

Tisdag den sjuttonde juni

God eftermiddag där ute. Idag har jag vart på jobbet igen och det var faktiskt rätt kul. Börjar lära mig nu hur saker och ting går till där borta. Fett drygt att gå upp klockan sju dock men vad ska man göra liksom. Ska gamlisarna ha frukost så ska dem. Efter att ha jobbat där till två så är jag helt trött, orkar ju inte göra någonting nu så jag blir bara hemma resten av dagen. Ska nog se sista avsnittet som jag har på datorn av Gossip Girl. Alltså det är ju för spännande! Hatar Georgina Sparks, die bitch die. Okej... jag börjar nog bli lite för insatt. I övermorn åker vi iväg ju.. usch vad jag inte vill. USCH. blä. Nej nu ska jag vänta tills What about Brian börjar. Tjohej.

Gossip girl

God kväll! jag sitter helt uppslukad i Gossip Girl och tog just en paus i tittandet för att borsta tänderna osv. Det är ju så spännande alltså man vill bara se mer och mer! Klockan börjar bli lite för mycket dock och jag måste upp i tid imorgon för att börja sommarjobbet. Det känns verkligen inte frestande att ställa klockan på åtta men måste man jobba så måste man. Idag har jag vart nere på stan med J. Vi passade på att sola lite eftersom solen inte verkar vilja synas utomhus. Jo jag vet, lite fake känns det ju att sola solarium på sommaren men ibland får man. Sedan gjordes det lite fler ärenden och vi drog hemmåt. Imorgon ska jag träffa Emelie innan hon åker till Mallorca den lyckans tjejen. Puss



är dom inte adoreable?

fotbollsfeber

God kväll kära läsare. Just nu sitter jag med väldig magont efter en stor skål godis som jag ätit upp.. haha. Ibland har man såna dagar också! Jag saknar värmen och solen just nu. Det bara regnar här i Uppsala. Blää. Ikväll var jag och Chris hemma hos Pjer och såg på Sverige - Spanien och det blev förlust för er som inte såg den. Dom jäkla spanjorerna gjorde mål i sista minut. Äsch, vi tar Ryssland! Jag kan faktiskt inte förstå själv varför jag är så insatt i EM detta år. Har aldrig intresserat mig innan faktiskt, haha. Det verkar som att hela Sverige har fotbollsfeber just nu. Till och med min mamma satt hemma och såg, det förvånade mig! För min mamma + fotboll går verkligen inte ihop.

Det blev att dra hem tidigt ikväll och det har jag ingenting emot. Förut hade jag faktiskt fått panik av att vara hemma vid tio en lördagkväll men nu tyckte jag att det var rätt skönt. Nu är det bara en dag kvar tills jag börjar sommarjobba också och det känns ju lite tungt. Får försöka tänka på pengarna eller nåt. Nästa helg är det midsommar också och jag fick veta igår att vi skulle åka till Hedemora.. jag kan verkligen inte förklara hur mycket jag inte vill det! Vi ska vara borta från torsdag till söndag. Får se hur jag klarar av så många dagar utan Chris :( det går ju bara inte.

as we go on we remember all the times we had together.

                                   

middagsoutfit






Jag hade på mig min nya klänning med guldarmband och mörkrött nagellack.


fredag den trettonde.

Hallå där! Mitt internet har vart knasigt hela dagen så jag har inte kunnat blogga, tråkigt, tråkigt. Idag kom Julia förbi mig på förmiddagen och vi cyklade ner på stan för att shoppa lite. Det var ju faktiskt ett tag sedan man gjorde det. Efter några timmar nere på stan drog vi oss hemmåt och jag började fixa mig inför kvällen. Det var nämligen middag på en Italiensk restaurang med hela släkten för att fira mina kusiners mammas födelsedag och att jag gått ut nian och sådär. Jag fick jättefina presenter; ett par örhängen, presentkort på ett spa, en bukett rosor, en heldag med mamma i stockholm (haha) och så fick jag i present att få åka till ett ställe och ta riktiga modellbilder. Det ska faktiskt bli jättekul!

Efter middagen drog jag hem till Mansors farbror och där var också Chris, Isabella, Perre och Oskar. Så det blev lite att titta på fotboll och sånt. Kom nyss hem därifrån och nu ska jag prata med älsklingen i telefon. Puss godnatt


mina fina presenter. Mamma hade ramat in mitt betyg också, haha!

trött torsdag

God kväll eller det kanske blir natt? Klockan slog precis över till fredag och nu tänkte jag blogga om vad som hänt denna dag. Ja, jag vaknade iallafall upp hemma hos C och det var inte helt fel. Eftersom jag somnade vid fem på morgonen och jag skulle upp vid tolv så vart det världens segaste dag. Jag har vart så sjukt trött! Cyklade hemmåt därifrån vid ett-tiden och som vanligt tog det jättelång tid att säga hejdå, haha. Jag drog ner på stan och klippte mig och gjorde några ärenden. Julia kom ner och mötte mig och sedan drog vi hem till mig. Vid åtta-tiden somnade jag bums på min säng och blev väckt av en massa sms vid halv tio. Nu ska jag dra och sova snart igen men ni får ha det så bra och god natt på er allihopp.

hej då.

gah, jag har gått in i depression! Jag har fortfarande inte insett att jag gått ut nian, högstadiet och Valsätraskolan. Skolavslutningen igår var bland det jobbigaste jag gjort, att ta farväl av alla var inte kul alls. Kan säga att det släpptes många tårar och jag kommer sakna precis alla jättemycket, vissa mer och vissa mindre dock. Det känns så tomt på något sätt (emo? haha). Har ju liksom gått varje dag, i stort sätt, till den där skolan de senaste nio åren. Nu blir det till att starta på nytt på ny skola och en massa nya människor. Det känns läskigt på något sätt men får hoppas på att skapa nya minnen på Linnéskolan.

Här tågar niorna in på avslutningen. Jag går brevid Philip (vet dock inte vad jag sysslar med på bilden)


Så ja, då var avslutningen avklarad och jag har numera sommarlov. Eller tja.. jag skulle nog inte direkt kalla det sommar med tanke på vädret. Vi fick vara inomhus på skolavslutningen eftersom det fanns risk för regn, så sjuk tråkigt. Vi har alltid haft våra avslutningar utomhus och när just vi ska gå ut så är det cpväder. Men så kan det bli ibland och det vart rätt okej ändå. Vi har jobbat med klassböcker också (nästan samma som "yearbooks" i USA, fast med bara vår klass då) och vi fick dem igår. Det tog lång tid för alla att skriva i varandras böcker men till slut var det gjort och jag grät som ett litet barn när jag läste igenom den hemma.

 
jag & Julia skriver i någons klassbok

Efter avslutningen bestämde vi att dra ner på stan för att ta en fika. Det blev vi tjejer som umgåtts mest under året (Marianne, Rebecka, Sofia, Isabella, Siham, Julia och jag) och det blev otroligt trevligt. Vi pratade minnen, vad vi gjort genom åren och om skolan såklart. Det blev mycket diskutioner och skratt om lärare på skolan. Kändes verkligen skönt att få skratta av sig lite efter den sorliga stunden på skolan tidigare. Det kändes också jättekul att vi var samlade såhär, kanske för sista gången, eftersom det vart så spänt mellan oss de senaste månaderna. Ord kan inte beskriva hur mycket jag kommer att sakna er och jag vill verkligen inte tappa kontakten med någon utav er.


Sofia och Rebecka på storken, jättesoeta.

Efter ett par timmar på Storkens fik så drog vi åt olika håll. Jag åkte hem till Chris för att senare gå på fest hemma hos Arash. Även fast jag kanske inte hade jättekul på festen så var det kul att träffa alla en sista gång. Vid tolv-tiden var jag jättetrött och då gick vi därifrån och sedan sov jag hemma hos världens bästa pojkvän. Kunde inte önska ett bättre slut på denna dag.


Jag kramar om mina mentorer och får mitt slutbetyg. Jag måste nog erkänna att jag är lite stolt över mina betyg och vad jag presterat under dessa år på högstadiet. Jag orkar inte räkna ut hur många ämnen vi hade men jag fick 6 MVG, 3 G och resten VG då. :) Tack Göran Sellberg än en gång för mitt VG i Kemi! haha.

min stora passion

är numera klänningar! somriga, korta, i olika modeller - jag älskar dem! Jag såg på blondinbellas blogg att hon hade länkat till http://www.stylebystars.com. Jag kollade in hemsidan och gud vad fina klänningar jag hittade. Och billiga också! Jag hittade några som jag tyckte speciellt mycket om. Här är några:

 
Beige slimmad tubklänning med anpassningsbara axelband


Svart klänning i satin. Sienna Miller har en liknande
 
Gul supersöt klänning. Eva Longloria har burit en liknande

Vit slimmad klänning med dragkedja där fram. Haylie Duff äger en liknande

Snygg klänning med anpassningsbara axelband. Nicky Hilton och Hayden Panettiere har sådana,



Och här är min stora favorit. Kolla hur söt den är alltså! Helt underbar. Jag funderar starkt på att beställa den.

lista.

jag bestämde mig för att bjuda på mig själv lite och här kommer en sån här jättetråkig lista. Finns inget tvång att läsa, haha :)

Favoritcafé: Waynes Coffé, förutom deras priser.. (haha)
Favorittidning: SOLO, helt klart. Möjligtvis VR ibland
Bästa saken som händer i sommar: att få spendera den med vänner, sena utekvällar och Gotland
Favoritplagg i garderoben just nu: korta shortsen, passar till allt

Byter gärna garderob med: Nicole Richie, snälla?
Vanligaste färgen på mina kläder: Vanligtvis svart

I sommar kommer jag att gå klädd i: bikini och somriga klänningar
Men absolut inte i: Fjällrävenjackor?
Byxa eller kjol: Byxa måste jag nog säga
Sminktips till allmänheten: Sov länge, drick mycket vatten och var utomhus - då slipper du sminket
Senast utlästa bok: Ojoj.. det var längesen (pinsamt)
Mitt rum kan beskrivas som: stökigt..
Mig själv med tre ord: Glad, skrattig, snäll (hoppas jag)
Jag tränar: dans men nu är det sommaruppehåll
Jag ville bli när jag var liten: sångerska
Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Pigg
Är det nåt du absolut inte äter: Vårrullar
Kläder just nu: underkläder
Vad sa du senast:  "Vadå för nåt?"
Fisk eller badkruka: Badkruka!
Hur många kuddar sover du med: 3
Spelar du nåt instrument:
Nej men har alltid velat spela piano
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska, helt klart
Sparare eller slösare: Jag sparar
Bästa film: Titanic kan man se hur många gånger som helst
Har du några homosexuella vänner: Ja då
Tror du på mirakel: nae.. kan jag nog inte säga att jag gör
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja, det tror jag faktiskt
Hur många barn vill du ha när du blir stor: ett eller två
Bio eller promenad: Promenad
Är du kittlig: På magen, ja
Snarkar du? Nej, det har ingen sagt att jag gör
Stjärntecken? Fiskarna
Rädd för insekter? Faktiskt inte
Äckligaste insekten: stora insekter kanske
Största svaghet: att jag tar åt mig åt saker jag inte borde & att jag faller för lätt för folk
Det här är jag bra på: att skriva artiklar och uppsatser, faktiskt :)
Bästa bok? "Det ska bli ett sant nöje att döda dig", av Magdalena Graaf
Vad vill du jobba som? Journalistik, skriva och sådant.
Chips, morötter eller godis? Godis, heltklart.
Pizza eller hamburgare? Hamburgare
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Kanske piercar mig någonstans någongång
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Oftast stökigt
Gungar du på stolen? Nej men snurrar
Vilken hand håller du gaffeln i? höger
Gillar du att sjunga? jag älskar att sjunga!
Anser du att du är stark? Skulle nog vara fel om jag ansåg det.. haha
Använder du knark? skulle aldrig falla mig in
Kaffe, te eller inget? Inget
Har du en besatthet? Att ha folk omkrig mig


BILDER FRÅN BALEN.

UNT var på plats och tog en massa fina bilder till kaktus hemsida. Här är några utav dem:


 
 

Och här är några från min egna kamera:


nästan alla tjejer i 9an på Valsätraskolan


"The gang", här är jag (i guld i mitten) & de som jag umgåts med i stort sätt hela nian.


Och de här underbara tjejerna runtom mig har jag spenderat min tid med i nian (vissa flera år innan också)


Här är min underbara klass, 9C


& här är jag och Chris.

Sen har jag fler bilder från diverse andra människors kameror:


Alla nior på Valsätraskolan (i stort sätt)


Som avslutning, en bild på min bästaste klass igen. Åh vad jag kommer sakna er!

Söndag 8 juni

God kväll :) gud vad jag egentligen behöver sova just nu. Ska ju upp tidigt imorgon eftersom det är skola igen efter nästan en hel vecka utan lektioner. Otroligt skönt har det vart men nu måste man tillbaks igen. Det känns inte så jobbigt dock eftersom det här två sista dagarna är mina absolut sista på högstadiet. Jag tycker att det är jättesorligt. Usch, kommer aldrig klara av avslutningen. Idag var jag i Graneberg igen iallafall. Har blivit mycket bad de senaste dagarna faktiskt och har nog fått lite färg också. Det blir ju lite knasigt och sådär med bloggandet när man är ute så mycket. Man får helt enkelt inte tid till att spendera lika mycket tid på bloggen som man hade innan. Jag ska försöka mitt bästa att hinna med i sommar iallafall. Imorgon ska jag hem till C efter skolan (igen) haha. Får se vad vi hittar på då. Blir säkert något kul iallafall :] och på tisdag måste jag klippa mig! åh, får inte glömma bort att boka tid imorn. Och att ringa till Lennart på sommarjobbet.. oj mycket som behövs göras imorn. Ni får påminna mig :) God natt.

tillbaks igen

God morgon! Det har vart lite trassel med bloggen de senaste dagarna så jag har inte kunnat blogga men nu är det igång igen och jag är tillbaka, haha. Idag är det lika strålande väder som vilken annan dag nu för tiden och jag ska hem till C snart. Får se vad vi hittar på (: Ha en bra dag så hörs vi senare!

trött, tröttare, tröttast

Hej där ute. Klockan är elva och jag kände absolut ingen motivation till att gå till skolan idag. Egentligen började vi tio men vi drog en stejk mot lektionerna, haha. Balen igårkäll blev.. ja vad ska man säga, halv kul faktiskt. Jag hade haft så stora förväntningar om den och sedan blev det inte kanske lika bra som man trott. Det var faktiskt lite tråkigt men.. den dög. :) Lärarna hade skrivit två låtar till avgångsklasserna och då kan jag säga att man var nära på att gråta! Usch, jag vill inte lämna Valsätraskolan. Alla var jättefina också och det kändes annorlunda att se alla i finkläder i skolan eftersom man alltid har vanliga kläder där. Efter balen drog iallafal jag, Julia och Abir hem till mig och bytte om till lite bekvämare kläder för att sedan dra mot sunnerstagropen som senare blev graneberg. Efter"festen" = misslyckad. Den var inte kul alls, haha. Vid två-tiden drog jag, Chris, Mohamed och Raoas därifrån och sen stannade jag hos C ett tag tills A & J ville dra hem därifrån. Vid fem var jag hemma imorse och sov skönt i min säng, vilken kväll alltså.

Idag ska jag & J färga hennes hår och sedan fixa till mitt också. Det känns skönt att bara vara hemma och göra tjejgrejer idag, känner ingen ork för någonting annat. Ikväll kanske jag ska till C igen. Ha en trevlig dag, alla.


den stora dagen

för idag är det niornas BAL! jag och Julia är nog de som har laddat upp mest för det här, vi är sjukt taggade inför kvällen. Just nu lockar Julia håret och jag fixar naglarna, riktiga mysiga tjejgrejer :) klockan fem har hon tid på Face och jag på Creative makeup för sminkning och av en slump fick Marianne och Rebecka tid på samma ställe samma tid som jag ;D ska bli jättekul. Kvart i sju kommer bästis Abir hit och hämtar upp mig och sen är det bal + efterfest. Jag kommer antagligen hem väldigt sent inatt så jag bloggar imornbitti istället. puss

tisdag 3 juni

Hallådär gott folk. Nu är klockan strax tolv och jag ska blogga lite innan jag går och sover. Fotbollscupen idag gick inte så bra som den kunde, haha. Valsätra kom sist eller delad tredjeplats med Stenhagen. Det gjorde kanske inte så mycket. Vi hade iallafall vunnit om det fanns tävling om bäst hejarklack, det ägde vi! Efter en lång dag på valsätra IP så cyklade jag & C hem och där var jag resten av kvällen. :) pusshej.

ps. imorgon är det.. BAL!

nedgång för Posh spice


Det verkar inte gå så bra för världskända Victoria Beckham just nu. Hennes jeanslinje går nedför och säljer väldigt dåligt samtidigt som hon blev sparkad som modell för Marc Jacobs. Märket som tidigare hyllat Victoria och gjort en egen kampanj med henne tidigare iår säger alltså upp avtalet med henne. Det sägs att ett utav anledningarna är att Marc Jacobs ska satsa på professionella modelle igen, så som många andra kända designmärken.

image242

Posh i reklam för Marc Jacobs

fotbollscup

God morgon! Nu sitter jag här, helt taggad inför fotbollscupen idag. Jag ska heja som sjutton! Vaknade nog lite för tidigt eftersom vi ska vara där om en timme så då passade jag på att blogga och måla naglarna. Ska nog ta mig en skål med fil och start-flingor snart också. Aja, heja på Valsätra idag då! :) hejdå

från emelies i lördags

image238 image240
image241

måndag 2 juni

God kväll där ute! idag har jag knappt hunnit vara hemma någonting, vilket förklarar till varför jag bloggar så sent. Direkt efter skolan drog jag ner på stan med Julia (som vanligt, haha). Vi åt på cupido och strosade runt litegrann. Sedan skjussade hon hem mig och jag drog iväg till en lokal i gottsunda för det skulle planeras vår bal-efterfest. Nja, mycket planering kan jag ju inte säga att det blev men jag tror den kommer bli lyckad ändå. Balen är ju alltså i övermorrn, det är ju sjukt lite kvar. Ser verkligen fram emot den :)

Idag hade vi musiktävlning i skolan. Alla niorna tävlade ju och vi kom på andra plats. Det blev inte värsta seriösa tävlingen och det är jag rätt tacksam för också, haha. Imorgon är det fotbollscup på valsätra ip och vi ska möta Tiunda, Tunaberg och Stenhagen. Själv ska jag inte vara med och spela. Det blir nog att jag & J hejar på, på läktaren. Då kan man ju passa på att sola lite också, alltid bra. Godnatt!

image237

Söndag 1 juni

Morsning. Ja, jag lyckades vakna sent idag med. Tråkigt alltså! Jag gick direkt ut och la mig i solen igen och nu tog jag en paus för att blogga lite och göra fruktsallad till min lillebror för han är sjuk, stackarn. Idag kanske vi drar iväg och badar i Graneberg eller Vårdsätra, får se vilket det blir och om det blir av. Jag har faktiskt inte tagit mitt första dopp ännu den här somarn och om jag känner mig själv väl så vet jag att det kommer ta ett tag till.. Jag tycker nämligen inte alls om att bada i sjöar och liknande, haha. Det är så kallt och sen så känns det som att barnen som går runt på "strandkanten" har kissat i vattnet och det får mig att ännu mindre vilja hoppa i. Haha, och sen så finns det ju fiskar. Jag är livrädd ända sedan den där pojken fick sin tå avbiten av en aborre. Usch nej.. jag håller mig nog uppe på land i sommar.

Jag måste ju berätta lite om gårkvällen också känner jag. Det blev helt okej faktiskt. Jag kanske inte var på topphumör och eftersom jag inte hade druckit någonting heller så var jag nog inte världens roligaste att vara med, haha. Simon sa nyss att jag var emo igår.. det vet jag inte riktigt om jag kan hålla med om men jag var iallafall inte på fest humör ;D. Men folk verkade iallafall ha det kul så det blev faktiskt lyckat. (Det känns som att texten jag just skrev lät jättkonstigt men aja.) Jag tog iallafall bilder och de kommer upp senare. :) hejdå!

RSS 2.0