Lite bilder från förra nyår


Sånt här svara-på-frågor

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort för?
ja, jag var i grekland bland annat :)

2. höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade 4 och höll allihoppa!

3. blev någon av dina vänner förälder i år?

hmm nej

4. dog någon som stod dig nära?
inte det heller

5. vilka länder besökte du?
Grekland bara

6. är det något du saknar år 2009 som du vill ha 2010?

mera skratt och en längre sommar, och ett roligt jobb kanske

7. vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
28e mars, min födelsedagsfest!

8. vad var din största framgång 2009?

att jag hittade mig själv kanske? eller något sånt

9. största misstaget?
att jag lät en person/personer trampa på mig, men jag lärde mig utav de misstagen

10. har du varit sjuk eller skadat dig?
nja inte så farligt som jag kan komma ihåg

11. bästa köpet?

oj svårt.. det var ioförsig inte jag som betalade men allt nytt till lägenheten, den har blivit mycket finare nu tycker jag

12. vad spenderade du mest pengar på?
mat, antagligen. och godis

13. gjorde någonting dig riktigt glad?
ja mycket olika

14. vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2009?

Lady Gaga låtar och rapapapapa, nivet?

15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
ledsnare tror jag.. sorligt nog. får bli ändring till nästa år

16. vad önskar du att du gjort mer?

gått min egen väg och skitit i andra som tryckt ner än

17. vad önskar du att du gjort mindre?
kunnat erkänna att jag gjort fel mer. och be om ursäkt mer

18. hur tillbringade du julen?
I Hedemora

19. blev du kär i år?
blev och blev, var redan kär innan

20. hur många förhållanden?
ett

21. favoritprogram på tv?
Gossip Girl eller Desperate Housewives

22. bästa boken du läste i år?
Snabba Cash

23. största musikaliska upptäckten?
ingen speciell, körde på som vanligt haha

24. något du önskade dig och fick?
maassa saker, jag tror på att man får vad man vill bara man kämpar ;)

25. något du önskade dig men inte fick?

EN HUND

26. vad gjorde du på din födelsedag 2008?

Hade sleepover hemma hos mig med tjejkompisar, sen hade jag en hejdundrandes födelsedagsfest ett par veckor efter

27. finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
oja

28. hur skulle du beskriva din stil år 2009?
precis som jag själv ville

29. vad fick dig att må bra?
underbara människor runtomkring mig, min mamma speciellt

30. vem saknade du?
har saknat olika personer olika perioder

31. de bästa nya människorna du träffade?
träffade ingen ny men jag blev närmare med tjejerna i klassen

32. årets sötaste?

Min bror!

33. årets största kärlek?
Chris, såklart :)



yes I'm the one and only but I'm not the only one

hoj! tänkte skriva ett inlägg innan jag gick o la mig igår men jag glömde tydligen bort det. satt uppe till 3 och spelade j*vla Bejeweled Blitz på facebook. cpspel. mitt high score är 180.000 nånting och jag kommer aldrig över det. ja så det satt jag och underhöll mig med.

men jag var med chris också innan det. skulle få hundbesök eftersom han har varit hundvakt åt hans kusins hund i veckan men den åkte hem igår, damn it! meen de gör inget. :) vi titta på american ganster som min älskade T.I var med i.. hoho jag satt som fastklistrad de scenerna han var med i. men sen kom det ett "sluta kolla jag kommer knocka dig!" som vanligt... så då fick jag komma ut ur mina drömmar haha. nåndag säger jag bara, nån dag :)


Samanfattning av året 2009

Jag har sett på olika bloggar att folk har börjat samanfatta året på sina bloggar. jag brukar oftast vänta tills själva nyårsafton men whatahell, varför inte nu? det här året har varit... mycket blandade känslor. första halvåret mådde jag som sämst. det började med att allting gick dåligt i skolan, dåliga resultat på prov ledde till att jag blev opeppad till att plugga. och jag som alltid har varit VG/MVG-eleven och hade så mycket press på mig, det funkade liksom inte till slut. med press från skolan och press hemifrån så sprack det bara. jag fick nöja mig med G på prov och i betyg men det tog ett tag att vänja mig vid det. det blev heller inte lättare utav situationen i skolan/klassen och mitt trasiga förhållande utanför som jag försökte kämpa för på någon nivå. allt detta resulterade i dålig sömn, dåliga matvanor och till slut sprack det. jag hade nått botten och kände inte att jag hade någonting att kämpa för. så jag fick hjälp att klättra uppåt, hjälp i form av en person som heter Teresa som jag gick till en gång i veckan resten utav terminen. det var en jobbig tid. inte ens dansen gjorde mig glad då.

men sen kom sommaren och jag slutade besöka henne. jag kände på något sätt att jag kunde klara mig på egna ben och efter att ha kommit ut ur det 4e förhållandet med samma person hade jag helt plötsligt en massa självförtroende och jag började tycka om mig själv igen. jag bestämde mig för att ha en rolig sommar, eller göra den till det bästa iallafall. den gick otroligt fort och i slutet av sommaren hade jag hittat mig själv igen. jag var glad, jag skrattade och jag vågade vara mig själv igen.

på något sätt hittade vi tillbaka till varandra (vilket jag trodde var omöjligt) och efter att det ena lett till det andra så var vi back on track igen, bättre än någonsin! nu under hösten har det känts som att det bara blivit bättre för varje månad som gått. skolan började igen och jag nöjde mig fortfarande med godkänt. fast det kunde hände att jag gick väl godkänt ibland också. de dagarna var jag riktigt stolt över mig själv. men jag visade det förståss inte för någon.

under hösten har jag kommit närmre med folk jag inte umgåts med så mycket innan, och kommit ifrån folk jag stått väldigt nära. visst är det synd att förlora vänner men det är en vanlig sak i livet, man måste byta vänner ibland för att se vilka som är på riktigt. en person som jag vet är på rikigt är en vän som jag gått igenom eld och vatten med. jag trodde verkligen aldrig att vi skulle prata med varandra igen men nu har vi hittat tillbaka och jag har saknat henne fruktansvärt mycket. hon vet nog vem hon är :).

så ja, hur mår jag idag då? väldigt bra faktiskt. jag har lärt mig att ta dagen som den kommer och inte bli förvånad om någonting dåligt händer. min mamma, som är väldigt klok sa till mig i våras att det är viktigt att acceptera att man mår dåligt för det är en del utav livet. hur skulle livet se ut om man ständigt mådde bra? och efter en tiden man mått som sämst så blir det alltid bättre. jag tyckte att det var väldigt smart sagt och jag har börjat tänka så själv.

jag vet idag vilka mina riktiga vänner är och jag vet vilka utav dem som får mig att må bra. dessutom har jag världens bästa pojkvän som får mig att må väldigt bra. jag är otroligt tacksam för det här året, för allt jag har fått gå igenom och att jag kom ut ur det stark. för även om jag haft vänner bredvid mig som hjälp till så har jag faktiskt klättrat upp på mina egna fötter.

det här blev ett väldigt personligt inlägg som jag kanske kommer att radera senare när jag ångrat mig men det kändes rätt skönt att skriva av sig det här. många tror att de vet vem jag är, att jag har hur bra självförtroende/självkänsla som helst men om ni har läst det här (duktiga ni har varit! haha) så ser ni att det faktiskt inte är så. men jag tänker faktiskt säga att jag är ganska stolt över mig själv, om man får säga så? tack för mig :).


Hemma-mys-dag

tjatja. har hållt på att städa för full här idag och mamma har åkt iväg till stockholm nu. har dammsugit och städat och diskat så nu känner jag mig jätteduktig, haha. behöver bara städa i garderoben nu men det kan jag göra imorn. håller på att titta på gammalt avsnitt av one tree hill på TV nu och efter det ska jag ta ett varmt bad. sen ska jag nog ge mig ut i kylan för att lämna tillbaka filmer & efter det kommer Chris hit ikväll. vi får även sällskap av en till:)

allting klart'

åh vad lättande att ha allting klart inför nyår. eller ja, nästan iallafall. vad som än händer så ska jag iallafall ha askul och med den inställningen kan man komma långt! borde egentligen sola eftersom jag ser ut som ett spöke, speciellt nu med min nya hårfärg. men somsagt, lite tomt i plånboken.

jag la förövrigt undan en mjukisdress idag på H&M, vet inte om jag ska köpa den eller inte? klurigt.. dessutom hann jag inte skriva något CV idag eftersom jag var med maria & anna ikväll men ska försöka få lite hjälp av mamma imorgon. well.. later!

Just take it easy, no stress.

åh jag blir så stressad när det finns tusen saker man ska göra/köpa och jag inte har några pengar! jag har verkligen nada just nu och jag vet inte riktigt hur allt ska gå ihop till nyår. som förövrigt är i övermorgon! gaH. men de löser sig, de gör de alltid. har lite smått brådis just nu för jag ska möta anna på stan om ett tag. vi ska fixa grejs inför the big day. sen måste jag skaffa mig ett jobb. nu. tack. ska sätta mig o' skriva ett bra CV ikväll så ska jag ge mig ut på jakt. gah. hejdå!


You're not in Kansas anymore, you're on Pandora

Satt och kolla igenom en massa bloggar och insåg att det kanske var på tiden att jag skrev nånting också. såg ju som sagt avatar igår med Chris och några av hans kompisar. den var bra faktiskt, hade inte så mycket förväntningar men jo den fick godkänt. mötte maria när jag gick av bussen i valsätra och bestämde mig för att sova där. har inte träffat henne på kanske 2 dagar och då blir det mycket att prata om.


told ya' from the start

Yep, det blev bio. avatar. såg den på new moon-reklamen och bestämde oss för att se den när den kommit ut och nu blev det tid för det. ioförsig så har C sett halva redan. men hoppas att den är bra, har bara hört bra om den!

ny hårfärg, tröja, nya örhängen & nya ringar. allt nytt & allt köpt idag :)

always on my mind

God morgon. har lite brådis nu för ska försöka komma ner på stan innan allting stänger. det blir lite mellandagsrea idag, ska framför allt försöka lämna in min klocka så de kan göra den lite mindre. funderar även på att färga håret idag/ikväll. senare blir det middag med lillebror och julklappar. efter det ska jag träffa Chris. hörs!

Titta vad jag fick för fina julisar

partylinne, armband, klocka från jetset, asballa högtalare


lyxiga spaprodukter (ansiktsmask, saltscrub, scrubhandduk),
mysig morgonrrock, pocketbok, presentkort på skor, gina och H&M
och armband från baby <3


.. sen fick jag ju också sexiga underkläder av Maria men de är inte lämpliga för att visa i bloggen ;) haha

Lugn i stormen, jag är tillbaka ;)

åh det har aldrig varit skönare att få komma hem. inte för att det inte varit jättemysigt men.. borta bra, hemma bäst! såhär såg min helg ut:

onsdag: kom till stugan i hedemora och då blev det raketer, kramar och middag, dricka och hela det där. vi klädde julgranen till lady gaga & beyonce och sen blev det sällskapsspel (självklart pictonary).

torsdag: julafton då. ut i snön, jag och frellan försökte oss på långfärds-skidor, ingen hit. slutade med att mamma skjussade runt mig på kjälken/sparken, kul var det! sedan pepparkakshus-lagning, laga mat och kalle anka. mat sent och julklappar ännu senare. julafton slutade med filmen love actually & vid tolv-slaget blev det raketer eftersom Inger fyllde år. champagne på det också.

fredag: sovmorgon och jag sov bort halva dagen. vaknade upp av att fredrik tittade på love actually så jag såg den, igen. sen blev det födelsedagsmiddag och ännu mer champagne. kvällen slutade med boxningsfilmen Million Dollar Baby (sevärd film, se den!). sen såg jag & fredrik på sex and the city, säsong 1 halva natten.

lördag: upp tidigt, tidigt för att hälsa på mormor i Norberg. hjälpte henne med tvätten och gick och fikade med henne. sen åkte vi och satte ljus på kyrkogård och åter till hennes lägenhet. tips på vad ni kan göra om ni är fast hemma hos mormor/farmor en hel dag? gå igenom massa gamla foton. det gjorde jag, hittade massa fina på familjen och min mamma när hon var liten.

och nu sitter jag då här!
ska gå igenom en massa bloggar, titta till min facebook och sen är det gladiator på TV. älskar den!

Hejdå

nu blev det lite brådis. ska åka iväg snart och har inte packat klart än. bytte lite julklappar med johan för han spenderar julen med sin pappa och då fick jag nytt headset + högtalare som jag kan koppla in i mobilen. greatness! Nej nu är det dags att säga hejdå. hoppas att ni får en underbar jul, ni som gillar julen haha. vi hörs på lördagkväll :)


off we go

God morgon. däckade igår vid 1-halv 2 när C hade gått. vaknade flera gånger under natten av att fönstret var öppet och jag frös ihjäl. men jag orkade inte gå upp och stänga så nu är det en igloo här inne. jag som hade värmt upp rummet med en massa ljus igår.. aja.

vad står på schemat idag då? ska ner på stan snart och möta mamma som är och handlar lite. det blir att köpa de sista julklapparna (vad hände med att jag inte skulle vara ute i sista sekund?). sen ska vi byta lite julklappar med min bror som är här och sen, senare i eftermiddag åker vi iväg mot Hedemora där vi ska fira jul iår.

jag låg och gnällde igår jättemycket att jag inte ville åka och tänkte gömma mig under sängen, men nu ska det faktiskt bli helt okej. jag som har velat komma bort ett tag, det blir nog perfekt. en stuga ute på landet med roliga människor, god mat, godis och sånt. ingenting som påminner mig om vardagen. dessutom ska det bli skönt att inte behöva bry sig så mycket. tänker gå runt i mjukisbyxor och tjocktröjor hela helgen. nej, nu ska jag skynda mig lite. säger hej då till er sen innan jag åker :)

i will miss you very, very much


.



It don't matter if you're black or white

f*n vad arg jag blir när jag skriver inlägg och sen råkar klicka bort!!

menmen. :) nu har jag iallafall jullov och det kunde inte ha kommit en bättre tid :) i'm happy. är också glad att jag gick på avslutningen för det var inte en vanlig julavslutning, de hade gjort ett tribute till Michael Jackson. asbra var det! efter det mötte vi Jasmin och Heba & gick och åt på Fugu. kom nyss hem och ska snart hoppa in i duschen. om ett tag kommer Chris hit och är med mig ikväll. myyyspys.


Avslutnings-outfit


Jullov

god morgon. idag har jag avslutning, därför jag är uppe så tidigt. hade gärna velat sova lite till men nepp, pallrade mig upp ändå. försöker få tag på maria och se om vi kan åka tillsammans men mina försök gör icke framsteg. :) hörs!

Titta vad jag fick för julklapp igår!

och med det säger jag guwdnatt.


R.I.P


otaggad brud

okej, juleglädjen höll inte säskilt länge. har kommit tillbaka till det jag alltid tyckt - jag hatar julen. den är så onödig och töntig och jag önskar bara att tiden kunde gå fort så vi slapp allting. jag orkar faktiskt inte ens bry mig om julklappar iår heller. helvettes högtid. Kan någon ge mig choklad?

you can see my heart beating through my chest

tjatja. blev ingen skola för min del idag, ändå inget viktigt som hände idag eftersom det är sista dagen innan lovet. tog en lång sovmorgon och blev väckt på bästa sätt av bästa personen. :) ska ner på stan nu och träffa maria. outfit och sånt kommer senare. later!

.

cause I just want you here tonight
holding onto me so tight
what more can I do
baby, all I want for christmas is you.
huhu <3



Do they know it's christmastime at all?

nu har jag blivit helt hög på julmusik & julgodis. sitter o' lyssnar på julmusik - nu kan julen gärna komma. maria kommer över om ett tag också och då ska vi byta julisar. glad fjärde advent. :]


Bakning på G

heey där ute! jagvet, har varit jättedålig på att uppdatera. igår blev det så sent så jag orkade inte skriva. somnade direkt med sminket på. freshness.. hade iallafall jättetrevligt igår! :) idag har jag legat och degat i sängen, sen mötte jag julia som kom med ettan och vi gick iväg och handlade.

så vad har stått på schemat idag då? julebak i högsta grad! det har blivit knäck, snickers och pepparkakor. vi ska snart göra kola också. julmusiken har gått på högsta volym i bakgrunden! vi är helt slut. dessutom så fick vi panik när pepparkakorna höll på att bli brända. jag skrek "hjäääälp pannkakorna kommer att börja brinna!!" och julia får panik och sliter i ugnen så hela luckan går av. haha, ja så kan det gå när vi är i farten.

 


This time I'll be bulletproof

hej där ute! hoppas att ni sovit gott för det har minst sagt jag gjort. det har varit ett helvette att komma upp ur sängen den här veckan så jag njöt ordentligt av att inte behöva ställa väckarklockan. min mamma ringde och väckte mig klockan två ioförsig men då kände jag att det kanske var lika bra att gå upp.

min morgon har bestått utav pannkakslagning, det är den bästa frukosten! ska börja ta itu med att slå in lite julklappar snart, lika bra att ha det gjort. sen ska jag ta mig ett mysigt bad och senare ikväll blir det dubbeldejt. talk to you later.

jag uppskattar bara snön när jag är inomhus


One way ticket to heaven

aouch jag har jetteont i magen. chips & pepsi max i combo funkar inte för min mage, den ska alltid krångla. meen, i'll survive. det gör jag alltid. chrille gick för ett litet tag sen. haha du e bäst jag lovar, har alltid kul med den filuren. :) de bästa är att du alltid får mig o' glömma bort vardagens bekymmer & tråkigheter. thank you baby. nej nu ska jag krypa ner i sängen. sov gott!

Dagens outfit var otroligt ointressant så ni får se gårdagens istället.


Nu blir det fredagsmys

hey guys. inte mycket bloggande idag. var på mitt mission imorse & sen i skolan ett par timmar. drog hem & handlade lite för det fanns knappt nå mat i kylskåpet. nu är chris på väg hit och jag har köpt massa godis/chips/pepsimax/vaniljcola. tonight's gonna be a good night :)

You see the colours in me like no one else

nu har babybooo gått och jag sitter i hans mysiga unik-tröja som jag snodde. det blev lite sent och jag är jättehungrig men kommer väcka mamsi min om jag går upp nu. och det vill jag ju inte. har även inte gjort en enda läxa som ska vara inne imorn men struntsamma :) fixa't imorn. ska även på top secret mission imorgon, det är lite leskigt. menmen. nattinatti!


you're realy lovely underneath it all
i'm really lucky underneath it all

but lately you've been trying real hard and given me your best
and you give me the most gorgeous sleep that I ever had
and when it's really bad I guess it's not that bad. :)


Färdigköpt.

ah, då var alla julisarna köpta & jag är glad att jag slipper stressa i sista sekunden. blev en hel stor papperkasse full. :) tycker om sånt! kom precis ut ur duchen och tittar lite halvt på the city. baby är på väg hit så jag ska vara med honom ikväll. pluggningen får vänta!

God Morgon.

hade ju bokat in ett möte med studievägledaren idag/nu men jag var så dum att jag försov mig. men ska titta in där senare idag så det löser sig nog. har matteprov om en timme och sedan slutar jag för dagen. då ska jag nog ner mot stan och köpa julklappar, har bara några kvar nu. nej nu säger magen att jag ska äta. hörs!

Baby you make it easier when life gets hard. <3

nu har jag räknat lite mattetal och läst ännu 100 sidor ur min bok som skulle varit utläst för längesen. är snart klar, började igår. paradise hotel var också spännande och sen pratade jag med chris. vi pratade om massa saker att göra i sommar. jag längtar verkligen till värmen.

tänk er att kunna gå ut i bara shorts och inte behöva sätta på sig dunjacka. vi ska göra massa roliga saker i sommar iallafall, åka och campa, då han har körkort så ska vi åka till en massa roliga ställen med bil och så ska han lära mig att fiska! haha något jag alltid varit väldigt dålig på. nej, nu blir det sängen för min del. godnatt.


As the world keeps spinning round
you hold me right here, right now.



jingle bell rocks

hej mina kära vänner. är helt slut som människa idag efter all stress i skolan, arabiskan och min lillebror uppträdande på hans skola efter det. är äntligen hemma nu och ska lägga mig i badkaret med matteboken. sen blir det paradise hotel & ännu lite mer pluggande. jättejobbigt.. egentligen vill jag bara strunta i allt och bädda ner mig i sängen med min pojkvän och bara mysa. vi hörs senare.

lyckos min mamma som får vara på spa.. det hade varit något.




Stressad som aldrig förr, varför bloggar jag ens?

jag har världens jävla cpdag och borde fan inte gått upp imorse. börjar med att jag försover mig, försöker få tag på Pavle som ska fixa min dator men nejnej, han är nte här idag! har matte, pluggar till provet imorgon då läraren kommer och förvirrar mig jättemycket och jag har pluggat på helt fel saker. bryter ihop. börjar nästan gråta. hon håller om mitt ansikte (?) och lugnar ner mig (det var bara fett skumt.. haha)

sen är det infomöte om valen till trean, min hjärna blir ännu mer förvirrad och när jag får ut min individuella studieplan så krashar hjärnan. sen börjar jag få ångest att jag inte kommer att komma in på högskolan och inte kunna få något jobb i framtiden. bokar in tid med syon imorgonbitti (9.00!!) när jag har sovmorgon egentligen.

nu var jag tvungen att hoppa över lunchen för att jag har filosofiprov om mindre än en timme. har jag ens öppnat boken? svar nej, för jag har varit så upptagen och stressad med tusen andra prov så jag skjöt verkligen upp det till sista sekund. läraren gick förbi mig precis och då säger jag "jag håller på och pluggar som sjutton!", bra gjort mathilda, nu förväntar han sig ju att jag ska kunna något.

det jag behöver nu är avkoppling. men det finns inte tid för det. jag vill tacka Anna N i min klass som hjälpte mig och lånade ut sina anteckningar då min dator krashat. tack, du är en räddare i nöden!


Jag vill inte mera!

Okej, min kärlek till vintern & snön försvann lika snabbt som den kom. efter skridsko-åkandet på studenternas och ihjälfrysta tår så ville jag bara hem och aldrig mer gå ut. men jag var fortfarande ganska nöjd eftersom jag inte ramlat nån'ting och alla andra ramlat hela tiden. då, när jag minst anar det och är på väg ner på stan så ligger jag sekunden efter med fötterna rakt upp i luften och huvudet/rumpan på marken. anna började garva som ett mongo och höll nästan på att kissa på sig och jag dog jag med. fyfan alltså.

sen blev det iaf en cupidosallad, ny jacka åt anna och lite julklappstittning. när jag kommer hem så upptäcker jag att min bärbara dator har KRASHAT! kul, den frös säkert ihjäl eller dog när jag ramlade ner på marken. faan alltså, har ju halva mitt liv där inne i den mockajängen.


 

 

 


Today's.


Jag ser det snöar, det var ju roligt hurra!

Now we're talking! det här är vad jag kallar vinter. Inte för att jag gillar snö men om det ska vara pisskallt kan det ju lika gärna vara vitt och fint utomhus och inte bara mörkt och slask. sitter uppe på A torget nu efter att ha gjort läxförhör (som gick bra!) och det är jättesnöigt här uppe. finfint! Om en och en halv timme börjar min nästa lektion och då ska vi åka skridskor. Efter det ska jag följa med anna ner på stan för hon ska införskaffa sig en vinterjacka. puss så länge.

Hey good-looking

Jag tror att jag har hittat en ny celebrity crush (nej T.I, jag har inte glömt dig) efter i lördags. Och tro mig, jag är förvånad! det är Joel Kinnman, han som spelar JW i snabba cash (mycket skriverier om den filmen här i bloggen har jag kommit på). Han är lååångt ifrån vad jag skulle kalla min typ av killsmak men det är något som gör mig helt galen i honom. grr...



Missa icke sista avsnittet av Ullaren förfasiken

Har varit jätteduktig idag och pluggat en massor. fast de senaste timmarna har jag legat nerbäddad i sängen med Gossip girl-avsnitt. Gick precis ut för att kolla brevlådan och där låg en lapp att jag skulle hämta ut ett paket på OKQ8. wihi nu är mitt lilla julklappsprojekt klart!

ps. är det bara jag som märkt att kanal 5 har fått både längre reklamer men också visar de samma reklamer hela tiden. iår kör dom med den där reklamen med ugly betty med pepparkaksgubben. vet ni vilken jag menar? undra vad det kan bero på.

Make anything you want out of me, you got me good.

Jag har fastnat för Sheri - U got me good, en låt ur soundtracket till snabba cash. såg när hon var på vakna med the voice för nån månad sen och sjöng den låten och nu finns den ute i riktiga versionen. hittade den inte på youtube men Tryck här för att lyssna. (den är väldigt seg i början så spola fram till 01.30)

Baby total surender, I am defensless

Hallå där, nu har jag fått tillbaka min sömn jag förlorade i helgen. När klockan ringde imorse så visste jag att jag inte skulle klara av att gå upp (efter ca 3-4 timmars sömn) så jag bestämde mig för att sova ut och nu sitter jag och äter frukost och pluggar järnet. massa prov/inlämningsuppgifter nu i veckan så det var lika bra att jag stannade hemma och fick det gjort.


Good night, sleep tight.

har precis pratat klart med baby i telefonen & nu blir det ett avsnitt av OTH. och sen, natti natti <3


Mysdag m. bästaste

Hej folket. idag har jag känt mig som en zombie som skulle kunna sova i tusen år. natten var trevlig med 2 helt okej filmer (up in the air (?), old dogs) och den filmen jag ville se mest av alla: snabba cash! dom visade den sist också och efter att ha halvt somnat i den andra filmen så vaknade jag till liv och fick värsta adrenalinkicken. Självklart var boken en aning bättre än filmen men den var fortfarande asbra.

Kom hem vid 8 imorse och däckade i sängen dir. vaknade vid 2 av min väckarklocka som jag av någon anledning hade ställt. snoozade och sen kom Chris hit och då var jag tvungen att gå upp. båda var helt trötta för han var på luciacupen inatt också så vi har mest legat i sängen hela eftermiddagen/kvällen och degat. nu ska jag titta på gossip girl/one tree hill. latero.


Lucia Movie Night

nu är jag utvilad till max och är redo för natten. har även färgat/klippt min mammas hår så nu är hon seximama. haha passande. jag hoppas det blir nå bra filmer inatt, förra året hade dom lyckats bra tycker jag. Ska gå med maria & betti och känner mig lite uttråkad nu så ska försöka få tag på mary och se om jag kan gå över till henne. vi hörs imorgon. puss.

ikväll kör jag på mysig stickad tröja + leggings


The world is flashing by higher, higher

shat vad jag är trött alltså. det blev sent igår, senare än vad vi hade tänkt. efter idolfinalen (ja erik vann, såklart! och jag trodde att jag skulle dö när hans flickvän kom upp på scenen i slutet, fyfan vad fint!) så tog vi en promenad till diöshallen där det var luciacupen. där var det en hel massa människor, anna träffade roniponi och jag chris o massa fler. somnade vid halv 4 i annas säng.

idag vaknade jag seent & åkte ner på stan för att handla en julklapp och nu är jag hemma och kom precis ut ur duschen. nu ska jag bara vilavilavila för inatt är det lucia movie night och då måste man vara uppe ännu längre. so long!


hos anna

tjo. det blir en snabb update @ annas hus. vi har varit på stan och letat julklappar till våra pojkvänner (finns det något svårare?). fick även lite hjälp av christian & simon. sen vi kom hem har vi legat o tittat på Inglorious Basterds men nu är det idol final! efter den, senare inatt ska vi föbi luciacupen ett tag. hörs inatt/imorn.

Baby are you down, down, down

aloha! fredag idag o' fredag är bra. för det betyder helg hihi. sitter med RQ, anna & mona i entrén och har samhällskunskap snart. jag är på bra humör idag, även fast jag har världens ondaste i magen. tror det sitter ett litet monster där inne som biter mig innifrån.. eller nåt haha. låter kanske inte så mysigt men såå känns det.

såhär ser jag ut idag;


I won't let him win but I'm a sucker for this charm




I don't care cause you're worth the fight

hejhej. idag har det varit en inte så händelserik dag. har varit hemma med lillebror hela dagen och vi har ätit kebab. min dagens goda gärning blev att jag hjälpte honom med hans läxa. det var lite snällt utav mig tycker jag, haha. just nu ligger jag och tittar på Mammas pojkar och jag vill att Bobby ska välja Jane. tycker inte om Julia någonstans. haha TVtorsk...


Keep your love locked down

sjukt hur länge jag kan sova alltså. vaknade klockan halv 2 utav ett sms, tänk hur länge jag hade sovit om jag inte hade fått det! hur ser planerna ut idag då? hämta lillplutten på hans skola om drygt en timme, köpa med sig pizza & anna, plugga lite, mammas pojkar + paradise hotel. yep det var nog allt. nu - frukost!

update. shit jag upptäckte att jag knappt har haft några bilder i de senaste inläggen. måste bli bättre på det!


lost the track of time

kom nyss hem, klockan är kvart över tolv på kvällen/natten. har spenderat hela min kväll hos maria m. familj och råkade stanna där lite för länge. arabiskaprovet gick helt okej. hoppas på godkänt. ska sova nu. ledig imorn. hörs då. puss

Philosophy

då var det en timme kvar tills man slutade då och jag har filosofi vilket kan vara det tråkigaste ämnet jag läser. vi pratar om en jättegammal filosof. snark. "Vi människor betonar förnuftet för mycket. Tillvaron är utan värden. Tron på gott och ont är mänsklighetens största misstag".. ah eh okej. :)

efter skolan ska jag plugga lite arabiska eftersom jag inte ens har börjat med det än & sen har jag prov ikväll. kommer antagligen gå åt pipsvängen men det är lika bra att göra ett försök. ska även titta på mobil med mamma på stan idag. kanske hittar nån fin. hörs ikväll!

update från skolan

hallå i stugan. eller i skolan. jag är så trött att jag bara vill lägga mig ner på datorn och sova en timme eller två. har samhällskunskap och vi ska titta på nyhetssidor utomlands. lite lagom jobbigt sådär. hade egentligen inget kul att komma med så vi får helt enkelt höras senare. bosbos.



You and me could write a bad romance

Är det sorligt att jag blir upprörd att inte farmville fungerar? svar ja. antagligen. iallafall, det funkar ej. och jag måste skörda. jobbigt läge. men något lite coolt är att det här inlägget jag skriver just nu/ni läser just nu är mitt 1337;e inlägg. = elit! woho. borde gå och lägga mig snart så med det här säger jag god natt.


Jag vill ha


Dagens goda gärning

Idag fick jag för mig att jag skulle städa hela badrummet. Eftersom jag köpte ett nytt duschdraperi igår så blev det jättefint. det är vitt med massa mönster och satte även in ljus. min mamsi blev iallafall jätteglad! nu ska jag titta på Desperate Housewives. puss

Mmm what you say

sitter på historialektion som är min sista och saknar helin litegrann. hon är inte här idag vilket betyder att jag blir all by myself. idag ska jag göra ingenting. absolut ingenting. skönt va? ska bara hem, ligga och titta på tv, kanske städa lite och plugga. ta det lugnt helt enkelt. det behövs (både städningen, pluggningen och ta det lugnt). har arabiskaprov imorgon och jag har ännu inte lärt mig alfabetet helt. lyckat va?

Lite nytt i garderoben


Dagens goda gärning

Idag bestämde jag & anna mig för att göra en god gärning varje dag för att sprida lite glädje/lycka i vardagen. vi startade idag. min goda gärning idag var att jag gav min uppdruckna Pepsi burk till en gubbe som stod och pantade jättemycket flaskor/burkar. han blev iallafall jätteglad och sa tack!


I then turn into a rude dude

helo. pjuuuh vad jag är trött. slitage på hög nivå här. efter skolan drog jag & anna ner på stan och delade på en cupidosallad, får combo är perfa. sen tog vi tian till Gränby C, det har blivit vårt nya ställe. köpte min nyårsklänning (som jag egentligen ska få i julklapp så ska slå in den och sen glömma bort den), och lite nya underkläder. dom har jättefina på H&M just nu, check it out!

blev även lite julklappar köpta och nu ska jag ta det lugnt med julisarna på ett tag för jag har inga pengar kvar. nada. på köpet tappade jag min plånka också på bussen men som tur är hade någon hittat den. får be till gud att allting finns kvar där i när vi hämtar den imorgon bara. don't worry be happy.

var jätteirriterad/arg ett tag där på bussen när jag bärde massa tunga kassar och alltid när jag är arg så lyssnar jag på den här låten. fliippmode.


The new angry Englishteacher

aloha. sitter just nu och har engelska. vår riktiga lärare är jättegravid och därför har vi en ny lärare som vi ska ha jättelänge. han ser jättemystisk ut.. jag mötte hans blick nu. leskig. ser lite trött ut på livet. jättearg. nej nu klämde han fram ett pyttelitet smajl eftersom Raquel sa grattis till bröllopet, hur hon nog visste det? hahaha. nu sa anna att han såg ut att slå barn, haha. stackars lärare. nej nu ska jag stänga ner locket. hörs!

& här kommer svaret på alla dessa frågor om min spegel

lösningen är inte att tvätta spegeln för det gör jag rätt ofta. jag har inga handtag på min garderob (eftersom jag inte orkat sätta upp dom). därför öppnar jag den med handen och då blir det avtryck. så lösningen är att jag tar tummen ur röven och sätter upp handtag och för att göra det så måste jag även hitta dem. och det har jag minst ork för just nu eller den kommande tiden. så om ni inte störs väldigt, väldigt mycket utav mina bilder med smutsig spegel så får ni helt enkelt stå ut.

Your faith was strong but you needed proof.

har ni någonsin fått en känsla av att ingenting känns rätt? även fast det i själva verket inte är så, allting kan gå galant men det känns ändå så fel. bara fel. varje liten sak du säger kommer ut fel och varje sak du gör blir fel. jag hatar den känslan, just eftersom man inte kan sätta fingret på den. som att allting man gör, går i skolan, umgås med folk, köper saker, ställer upp för folk, allting är förgäves. för vad spelar det för roll egentligen? vardagen räcker inte, jag vill ha mer. det är ett mönster. man lever om allting igen och igen och ingenting nytt händer. samma sak varje gång. jag vill ha något nytt. livsglädje. det svåra är att jag inte vet vad jag behöver. behöver nog komma bort ett tag.

egentligen tycker jag om Imogen Heaps version bäst men ni uppskattar den nog inte på samma sätt som jag. men den här är bra också.


But me and you were meant to last forever

nej då blir det nog snart dags för mig att sova för natten. jag bjuder på en finfin låt som jag har fastnat för. Jag tycker om remixer och eftersom jag redan älskade "Hide and seek" med Imogen Heap så är den grym. varsågod:

Whatcha Say - Jason Derulo.

But when I become a star we'll be living so large
I'll do anything for you.




Jag har hittat min nyårsklänning

& imorn blir den min! :]


Gårdagens outfit;


I got a feeling

hallå där ute! idag har det inte blivit mycket bloggande idag för mitt lilla projekt har dragit igång, hihi. jag fick hjälp av anna & maria och vi har haft fullt upp hela dagen. kallar det projekt julklapp. vi är busiga:). nu ska jag titta på one tree hill/gossip girl och sen åka ner på stan för att hämta ut Lucia Movie Night-biljetterna. later.

And everyone I've loved before flashed before my eyes

gokväll. kom precis hem efter att ha spenderat kvällen hos maria med henne, anna & betti. vi titta filmer o myste och såntdär. blev lite shopping idag i GC också. ska snart gå och lägga mig men först ska jag bjuda på en låt som har gått på replay i mina hörlurar idag.

Foo fighters - Wheels


Baby you're all that I want when you're lying here in my arms

ah seg dag alltså. ligger i sängen & tittar på idol från igår (en viss person gillar inte idol så jag fick inte titta på det igår). erik har precis sjungit "Heaven" med Bryan Adams. power säger jag bara. Jag tror han kommer att ta hem alltihopp i globen nästa vecka. så vad är planerna för idag då? Gränby Centrum med Anna om hon bara kan vakna nångång. ska köpa de sista sakerna till ett projekt jag kommer att börja med imorgon, hihi. sen får vi se vart kvällen tar oss. so long.

now nothing can take you away from me
we've been down that road before
but that's over now
keep me coming back for more. <3



Lucky I'm in love with my best friend

hallå i lådan. (eller va?) nu har chrillepille gått och jag sitter här med godis och coca cola och pratar med min älskade vän maria på msn. blev lite chockad att hon var inne på msn på en fredagkväll men sen visade det ju sig att hon var sjuk.

ikväll har jag & bojken varit o hyrt film/köpt godis/coca cola/hans äckliga vaniljcola som bara finns i norby & så köpte han pizza också och blev jättearg för tjejen i kassan inte fattade att han ville äta den där. sen har vi tittat på filmen som var jätterolig, kommer inte ihåg vad den hette tyvärr. sen cuttade jag hans hår så nu e han sexi igen höhö.. ne rå men jag cuttade även mitt finger också ganska rejält eftersom han rörde sig som ett litet barn. det ut som någon har velat slakta det. men de är lugnt för han köpte mina älskade marmeladkulor till mig på affären även fast han hatar dom själv. snellis. har lite överskottsenergi just nu, talk to you senare.


Fredagkväll

grrr vad jag var hungrig nyss & jaa vad jag är mätt nu. haha, hatar att vara hungrig. har precis duschat, städat huset & diskat (fick nån cpgrej) så nu är det fint här hemma. om cirkus en halvtimme kommer chrille hit och myspyser med mig. ha en kul fredagkväll!


Dagens outfit.


update från Atorget

tjaaa! att jag alltid lyckas försova mig. det är inte lätt alltså. hade planerat att gå på dom första två lektionerna innan lunch men nä, så blev det inte. min klocka startade bara inte! så det är inte mitt fel. idag är det fredag, woho! det betyder helg. har suttit i skolan ett tag o nördat mig med gustaf & company. snart har jag svenska, min sista lektion och sen är det helg. talk to you later.

haha jag är inte lika rädd som jag ser ut o' va :)


don't care about all the pain in front of me, cause I'm just trying to be happy.

so what if it hurts me?
so what if i break down?
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground

I gotta find my place
I wanna hear myself
don't care about all the pain in front of me
cause i'm just trying to be happy
just wanna be happy

 


Det mysigaste med vintern är promenader


Måste säga ifrån

Läste precis en artikel ur aftonbladet och jag kunde inte hålla mig från att skriva lite. Debatten handlade om Islamofobi och att i Schweiz så hade 57 procent av befolkningen röstat emot. Det bildades då en lag att inga fler minareter eller moskér får byggas mer. Ursäkta uttrycket men hur jävla dum i huvudet får man vara? Varför skulle man ens komma på idéen att förbjuda att bygga en moské?

Jag tycker att det är läskigt att så många i det landet var emot det och att Sverigedemokraterna blivit större här i Sverige. De kommer förmodligen komma in i riksdagen vid nästa val och det är så fel. FEL. I måndags var det en islamofobi-dag som vår skola var inbjuden på. jag var inte där men jag hörde att föreläsningarna var jättebra. Jag ångrar lite att jag inte gick. Och själva ordet? Islamofobi? Varför inte skapa Kristenofobi?

Vad hände med mänskliga rättigheter? Om det ska sluta byggas moskéer så kan man lika gärna sluta bygga vanliga kyrkor. Låt folk ha på sig vad de vill, se ut hur de vill osv. Vart fick Sverige luft ifrån att förbjuda någon att följa sin kultur och det de tror på? Och hur skulle egentligen Sverige se ut utan invandring? vi skulle inte ha någonting! Jag tycker att Sverigedemokraterna/rasister är ett gäng idioter som sitter insnöade och är totalt okunniga. tack för mig.

My heavy steps get a little bit lighter

helo. tvingade mig upp ur sängen, gjorde matteprovet & en stor fail, gjorde engelskaredovisning, åkte hem & nu ligger jag här i sängen och tittar på How I met your mother. så var min dag. funderar mellan att sova ett par timmar/äta/ta lite nya bilder till headern. det är på tiden att jag gör nånting åt den. vill ha något vintrigt. förslag?



min önskelista av tomten iår

massa pengar, sony ericsson satio, underkläder,
stövletter, morgonrock, jeans, klockor, en hund och en överraskning :)


I want to break free

ångest på hög nivå alltså. matteprov imorgon & jag har inte räknat ett ända tal på hela kapitlet. känns inte som att jag har någon ork för skolarbetet just nu, min hjärna är någon annanstans. men jag får hålla ut, snart lov! godnatt.

Dagens outfit har inte varit särskilt smickrande då jag
legat hemma i sängen hela dagen men här kommer gårdagens:




sjuk & sängliggande

då var man hemma från skolan då. har fortfarande värk i armen & känner mig bara jättehängig och trött. huvudvärk också. men det ska ju bara verka i en dag så förhoppningsvis mår jag bättre imorgon. har legat framför TVn hela dagen och mamma har kommit hem från jobbet & tagit hand om mig lite. nu åker hon på spa i ett par dagar & jag får klara mig själv. men det är jag ju ändå rätt bra på.

snart ska jag ta ett långt bad och efter det kommer Chris hit och gör mig sällskap när jag ligger och tycker synd om mig själv i sängen. är på mycket kärleksfullt humör idag så jag ska pussa på honom jättemycket! hörs ikväll!

Don't look back in anger

okej nu blir de ett snabbt inlägg innan jag somnar & min arm ramlar av eller nåt. idag drog jag ner på stan med tjejer & fikade med anna och aylin på storken, mycket mysigt indeed. sen åkte jag o annisen hem till henne o drog en vanlig tisdagstradition, the sims + mimi + TV + despi & ugly B. Jag gillar våra tisdag. du é en dundermänniska. talk to you tomorrow. puss.


Jag gjorde det!

Vet ni vad jag gjorde idag? tro det eller ej men jag tog sprutan med stort S. JAG gjorde det! jag, världens mest spruträdda människa. det var dock inte planerat. skulle följa med anna till sjukhuset för att ta och då frågade hennes mamma om jag också ville.

några minuter senare var det klart och jag måste erkänna att det faktiskt inte var så hemskt som jag trodde. det är NU det hemska börjar. jag har en sån smärta i min arm som jag aldrig upplevt förr. att skriva det här inlägget gör så jag nästan kan klämma fram ett par tårar. nu återstår det väl att se hur jag mår imorgon.

'cause I'm just trying to be happy.

Morsnings korsning! (kan man ens säga så?) aja. :) sitter o har geografi och massa har redovisat & det var lite svårt att hänga med när man inte riktigt har vaknat än. har idrott & historiaprov kvar idag och jag funderar på att hoppa över idrotten för att plugga.. hmm. nej nu har jag inget mer roligt att komma med. puss.

RSS 2.0