Ge mig sommarlov nu. tack.

tänkte börja med att skriva "jag vill gråta" men sen kom jag på att vadå vill? jag gråter redan. det rinner tårar ner för mina kinder för att jag verkligen inte orkar plugga. hur stört är inte det? jag har två veckor kvar och 4 stora prov. jag pallar inte mer. jag kunde verkligen inte bry mig mindre om jordskorpan och konvergens. konvergens i mitt ärsle. det låter som jens också. och han gillar jag inte heller för han har gett mig en dum engelskauppgift som jag heller självklart inte gjort. åh vad allting suger just nu, den som älskar mig kan få köpa en marabou nonstop åt mig. då blir jag glad..

18 juni, 18 juni,18 juni!

tror inte ni fattar hur lycklig jag är idag. för ikväll, då ska vi boka vår resa till Grekland, Kreta! Chaniakusten åh herregud, here we come! jag dör av lycka. det är ju typ bara 3 veckor kvar också.. jag längtar som.. ja vet inte vad. en vecka, jag, maria & betti i en två rumslägenhet 5 minuter bort från partystaden Platanias. vill åka nu!!

bilder från när jag var i Grekland, samos nu i somras


Efter regn kommer solsken

pjuh. känner mig som en hard working lady. men efter regn kommer solsken - efter jobb kommer semester! har målat mina naglar vita. nu ska jag plugga ärslet av mig och städa min walk in. måste röja undan lite, imorgon kommer två nya underbara skapelser och flyttar in. sen blir det sängen för min del. peace



Look at that, look at how they lookin at us


Put your lighters in the air, everybody saying eeyey

Hello my loved ones. SATC 2 igår. huur grym? helt perfekt och mycket bättre än ettan. fick lust att åka härifrån och sätta mig på första bästa plan till Abu Dahbi. blev jätteinspirerad.. svennebanan sverige är ingenting för mig! iallafall, back to reality och nu är man ju fast i det här landet ett tag till. tillbaka till sina vanor och sysslor. men jag är ju ioförsig bara 4 prov, en inlämningsuppgift och två veckor bort från mitt sommarlov.. ah!


Måste upplevas. Måste.


off 2 work

nu blir det jobb 3 timmar sen blir det SATC 2 med tjejerna! så man han längtat (:

We no speak americano

God morgon! eller för mig blir det inte det för jag har varit igång sen 9 imorse. hade utbildning till fotbollsskolan som jag, maria, mohammed och ahmed ska ha i sommar. gick inte allt för dåligt för mig iallafall, har väl kanske kvar nånting från det där året jag gick på fobtoll när jag var kanske.. 12 år. haha herregud, men det här ska gå bra! Godnatt

Don't call my name, don't call my name, Alejandro


I know that we are young but I just can't be with you like this

MEN TJA. på fett bra humör idag! jag påvärkas så mycket av vädret. när det är regn och skitväder så mår jag likadant, när solen lyser så lyser jag.. hihi. nåt sånt. var ingen skola för min del idag så jag, jasmin & anna bestämde oss för att hälsa på en annan skola för omväxlingens skull. vi åkte till celsius och hälsade på aylin.

sen åkte vi tillbaka in till stan och jag träffade Betti som hade haft en minst sagt spårad kväll igår.. alltid kul att höra såna historier! vi satt på stan ett tag och mös i solen när plötsligt en SKITFÅGEL BAJSAR PÅ MIG!! wtf .. asäckligt var det. hatar fåglar...  kvällens planer är ganska oklara ännu men jag är så sjukt taggad på FEST! synd bara att man inte kan gå in på BJ längre.. hehehe! lyssnar iallafall på Lady Gaga - Alejandro och sjunger för kung och fosterland. inte så vackert!


Question.

hej, tänkte bara fråga vilken stil du har på din text i inläggen? :) jättefin!
Anonym om Men jag vill ha dig hos mig.:
hej, tänkte bara fråga vilken stil du har på din text i inläggen? :) jättefin!

Svar: Den hette Berlin Sans FB :)

Men jag vill ha dig hos mig.

aa de va fanimej ingen fin syn man såg när jag tog steget utanför annas hus. spöregn! sprang som en galning till bussen och fick vänta 20 minuter i stan på nästa. pissväder. fryser sate nu också och önskade bara att man hade någon vänlig själ här som kunde värma en så jag slutar skaka.. jag har inget mer att dela med mig av och det här blev nog det mest ovärdaste inlägget nånsin. har för mycket tankar i huvudet just nu, som vanligt. för många bollar i luften också så att säga. vad sägs om att tappa några bollar? nej nu ska jag gå göra nåt annat. typ använda tandtråd. 

förresten hörreni, vad säger ni om texten? är den jobbig att läsa eller är den fin?

Alors on danse


yeah we're goin down

Hallå där ute. har haft både det ena och det andra för mig idag. började dagen med att träffa Betti i skolan för att starta ett litet projekt vi kommer att hålla på med. sen fick jag eld i baken när jag insåg att jag satt i skolan och jag hade tandläkartid (som var nere på stan) om tio minuter. sprang till bussen och kom en halvtimme försent men det gjorde ingenting.

där hackade dom och slet och rev i min mun tills det bara rann en massa blod och så konstaterade dom att allting sån jättefint ut. sen träffade jag Mary och hjälpte henne med massa ärenden. vi tittade även på resor! hihi blir alltid så pirrig av sånt. tror nästan vi har bestämt ett datum. nu är jag hemma hos Anna och segar mig. måste plugga geografi. måste. nu!

I'm broader than broadway

I måndags upptäckte jag hur sjukt billigt nudlar är!? var på stan med anna och tjatade som vanligt att jag skulle köpa med mig hamburgare eller cupidosallad hem när hon fick nog av mig och drog med mig in på hemköp för att handla lite vanlig mat som man kan laga ihop. då introducerade hon mig till nudlar och herregud, ett paket kostar 4 kr! så nu är mitt skafferi fyllt med nudlar.

ligger på soffan för tillfället och dricker pepsi max till frukost. ska snart dra mig ner mot stan för att träffa brudarna. vi ska hämta ut våra älskade SATC 2 biljetter. sen har jag lite ärenden att göra och så kommer min mamma hit och hälsar på idag!

fick min lön igår! och detta ska inhandlas innan jag lägger undan resten



You are a sweet dream and a beautiful nightmare

ah då blev det en dag hemma igen då. lång natt igår och behöver verkligen bara fokusera mig på att pluggapluggaplugga nu. 4 prov kvar (?!) och om jag inte klarar dem har jag IG i tre ämnen. inte bra, inte bra.

iallafall! jag vet inte om jag har nämnt det men jag drömmer jättemycket. varje natt. om skumma saker och om logiska saker. jag tror att det ligger någonting bakom allting jag drömmer. har märkt att det blir som ett mönster, det jag försöker stöta bort och inte tänka på, det drömmer jag om på nätterna. jag gillar det inte för det betyder att jag aldrig kan komma ifrån mina jobbiga tankar. kan man gå på dröm-terapi?

SNAKE!

hahaha den här killen ska jag fanimej gifta mig med! SNAKE!!

http://www.youtube.com/watch?v=8vNI9giRLz0
ps. visste ni att Charlie Sheen får 6 milj kr för varje two and a half men-asvnitt?

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

see how we used to be a team
you used to be my rider
I was your provider



KLICKA "UPPDATERA"

ändring på g igen!

Många frågor i mitt huvud just nu

Varför går jag ens i skolan? varför har jag fått IG i geografi? varför flörtar min lärare med killarna i klassen? var är anna? varför känner jag blodsmak i munnen? varför är det inte soligt ute när det är i slutet av maj? kommer sex and the city 2 vara lika bra som den första filmen? varför får inte jag ta studenten i år?


Nu är biljetterna bokade


Good night, sleep tight.


Men asså VA?


Bilder från igårkväll

förlåt att ja är så dålig på att skriva, blir så svårt när vädret är underbart! typ som idag! driver. sög ju idag men jag råkade sova bort halva dan. eller råkade och råkade, gjorde det med flit. för att sova är det bästa som finns! hihi. sen har jag kollat på film med min mamma också. med joel kinnaman. mums..

bilder lånade av Raquel

FAN vad värt

wazaaa? idag har jag varit en riktigt bra människa för samhället. har kännt mig duktig som individ liksom. först gick jag upp astidigt (trodde nästan att det var ett skämt när klockan ringde) och knegade på från 11 till 18. olagligt trött efter det. sen åkte jag hem för att byta om och sen ta mig ner mot stan där mina darlings befann sig.

vet ni vad jag kommer på då? jag ska cykla. såklart! jag knäcker min idé för min gulle mamsi som är här i helgen. hennes svar blev "cykla? du? kan du ens cykla?", tack för stödet. verkligen. klaart jag kan cykla! så upp på'n och rullade ner till stadsparken och möös hela kvällen där med vattenpipa, grill osv. sen rullade jag uppför hemmåt när det började regna. hade king of leon på högsta i öronen och sjöng högt för mig själv "this sex is on fiiiree!" asnice att cykla ju. ska jag göra igen!

tack för ikväll o' godnatt :*


21 maj.


Then we'll fight for you like we were your soldiers

God morgon på er där ute! gick upp imorse i tid för att komma till min psykologilektion och alladin kom hit för att hämta upp mig. så fort jag satte mig i bilen fick jag ett sms "kom inte till skolan, läraren är sjuk". vad i helvette? anna var iallafall redan på väg mot skolan så jag åkte ner på stan och mötte henne så åt vi frukost på stan. mysigt värre! sen kom RQ och emma ner också. och kolla vilken fin bikini jag fick med mig hem!


I'm so glad you have a one track mind like me

fick ett samtal när jag stog i duschen att två små pojkar har våldgästat mitt hus. var inga mindre än arash & alladin som låg och solade ute på min altan. mongobarn! vi åkte iallafall en runda runt stan och köpte lite hamburgare och glass. sen plockade vi upp anna & nu är hon här. vi väntar på boysen och ska åka och röka vattenpipa i graneberg med fler folk. puss på er!



Hey soul sister

hallå mina vänner. idag är jag hemma och har en mathilda-dag. tog lång sovmorgon, har solat i 2 timmar ute på altanen, har lagt i olivolja i håret så det ska bli finfint. snart ska jag ta ett bad och sen ska jag städa. lite konstigt att jag alltid städar när jag har en dag för mig själv.. men det är bara då jag har tid och ork. sen blir det manikyr och pedikyr också. fräsh ska jag bli!

sen ska jag starta ett nytt projekt, min uteplats. ska sätta dit en träsoffa och lägga filtar och kuddar så man kan sitta där under taket nu på sommarn. ska ställa ut min vattenpipa också. mysigt va?


Nothing about you is predictable

idag var en bra dag. inte bara för att min älskling anlänt (har lekt med den i typ en timme nu..) utan för att det blev jättefint väder på eftermiddagen. sen fick jag reda på att jag skulle få godkänt i arabiska!! tack amo, du är bäst:) sen åkte jag hem till tilda och grillade med tjejerna. hur gott som helst, grillat är verkligen godast.

det ända som inte är kul är att mina superstrumpbyxor är borta.. :( har ett par superstrumpbyxor som aldrig går sönder. dom är svarta, i nylon och jättetunna. har använt dom ute kanske 2 ggr och till vardags 2 ggr och dom är fortfarande hela. men nu är dom borta. tror maria snodde dom...

ps. och du.. du kan slänga dig i en papperskorg TACK:) där gör du mest nytta!

min mobil iz here!

ÅH MIN ÄLSKLING HAR ÄNTLIGEN KOMMIT! och den är underbar hihi. perfekt i storleken, har ett uppfällbart tangentbord så jag kan skicka sms blixtsnabbt hehe, touchsrceen, och det bästa av allt är nog att det plingar och så kommer det upp som i en msnkonversation när någon skriver! (vet, alla iphones har så men jag tycker att det är supercoolt). åh vad det här är min nya favorit. kanske sant som man säger, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

I want to be forever young

Morningz.skulle ge väldigt mycket för att få en eller två timmar mer i sängen den här morgonen. känns inte riktigt som att mitt huvud hänger med och då blir det väldigt svårt att svara på civilrättsliga frågor på samhällskunskapen. har matte efter det här då. inte heller mig grej riktigt men om man har IG och vill slippa det kanske man ska masa sig dit.

har även (min sista?) arabiska lektion idag och ikväll blir det grillas av hemma hos min man tilda. man önskade ju bara att vädret kunde hänga med. men så kul ska vi inte ha! puss

här får ni två mysiga bilder på mig & anna. såhär kul kan man ha..

You gave my love direction, a game show love connection we cant deny


22 grader, I like it!

åh vad vädret gör mig happie! även fast jag har historialektion och är superuttråkad så är mitt humör på topp. jazzy är här och vi ska snart ner på stan. är i stort behov av ett par solglasögon! mina har gått sönder och kommit bort, allihoppa. hoppas ni får en bra dag. puss :*

GodNatt. :)


All I really wanted was to have some fun

Efter att ha kommit hem runt 4 imorse så tog jag mig friheten att sjukanmäla mig idag. har mest legat i sängen hela dagen och faktiskt städat litegrann. såg ut som ett helvette efter helgen. kände mig som en knarkare som bodde i ett mögligt hus. men nu är det fresh igen. måste erkänna att jag har lite ångest att jag inte är ute och tar vara på solen. men får hoppas att den är kvar imorgon också!

you lift me off the ground
I always want you around.



I can't dance but I can dance on ya

HAHA gårkvällen gick ju åt helvette men det struntar vi i! sånt som händer :) hade mitt egna partey med alladin & arash på mcdonalds typ 2 på natten istället. i mjukisbyxor. gillar't! iallafall, på väg till BJ hann vi ta lite bilder. var ju avatar-tema, maria var en avatar och jag var en militär som ville ta över deras planet och utrota alla avatars.


Du tog verkligen ord ur mun på mig.

Vissa människor blir bara ett kapitel i ens liv. Vissa längre, andra kortare. Man inser i efterhand att vi var aldrig menade för varandra, han var inte mannen i mitt liv, min prins, den som skulle rädda mig från den ensamma vardagen. Man trodde det för en millisekund eller flera år. En natt ibland flera. Man avslutar ett kapitel med en tår eller så, det är alltid ett sorgligt täcke över avslut. Sedan blir det många sidor av ingenting alls egentligen tills ett nytt spännande kapitel tar fart. Jag undrar hur det kommer se ut när allt är över. När alla kapitel är skrivna. Vilka som återkommer, sida efter sida, och vilka som försvinner utan förklaring. Varje gång man träffar en ny människa hoppas och tror man att det namnet aldrig kommer sluta skrivas i boken om mitt liv, men allt som oftast blir det så ändå. Namnen försvinner och ersätts med nya. Det är väl så man lär sig om livet och människor. Det är väl också det som är spännande med livet, man vet aldrig hur nästa kapitel kommer att se ut eller hur det som skrivs nu kommer att avslutas. Det viktiga är att boken, när man är inne på sista sidorna slutar lyckligt. Då har man väl på något sätt lyckas med sin självbiografi. Om folk försvinner längst sidorna men de man älskar i slutet finns kvar, sida efter sida till sista punkten är satt. Man drömmer så starkt efter lyckliga slut som i filmerna och även om många av mina kapitel slutar med tårar hoppas jag att allt får ett lyckligt slut. Jag undrar hur många av alla människor det är som får lyckliga slut. Man vet inte. Jag hoppas att det är många.

lånat av Michaela Forni. hon skriver så vackra texter, hoppas verkligen att du går hur långt som helst!

Go ahead lil mama, i can transform ya

Kommer säkert bli mördad för jag säger det här men har kommit fram till att chris brown är fett bögig.. iallafall hans låtar. "we crawl until we can walk again.. so we'll crawl back in to love". vafan? krypa tillbaks till kärlek, njaa. fast håller med att han är söt, det är han ju! iallafall. det jag ville komma fram till var att jag har börjat lyssna på hans låt "I can transform ya" men mest för att lil wayne är så TUNG i den låten! lyssna bara på honom i början.


I don't understand how you're number one

hey! idag vaknade jag upp av mig själv nu halv 3. blev rätt sent igår ändå, vi var hemma hos mig med tjejorna och sävjapojkarna och rökte vattenpipa o' tog de lugnt hos mig. idag ska jag jobba, inte så sugen på det men behöver man pengar så behöver man pengar.


I can transform ya, I can transform ya.


This is what dreams are made of

hallå där mina kära! idag är det gaaalet väder så förstår inte varför jag inte redan är nere på stan och steker i solen vid ån. vad ska man ha på sig idag? är det för tidigt för shorts? ikväll jobbar jag iallafall, sen är planerna oklara. tilda ville ut och härja så vi får se hur det blir med det. PUSS på er.

jag just nu, osminkad framför "mitt liv som popstjärna"

en cheeseburgare, tack..

fan vad härligt det skulle vara om man hade en cheeseburgare här också... skulle sitta fint. MARIA SKAFFA KÖRKORT DIN JÄVEL!! :)

Men jaaaaa.

är uppbokad den 27 maj. bara så ni vet.

If we could party all night and sleep all day

jag har märkt att jag blivit väldigt dålig på att ta bilder på senaste tiden, ska försöka bli bättre på det! det var meningen att kameran skulle följa med ut igår men jag glömde helt enkelt bort den hemma. gårkvällen var kul iallfall, vi var ett gäng som åkte ner och träffade massa roligt folk. nattkäk på max och sen blev det taxi hem. till maria, för mina nycklar var spårlöst försvunna.. men sen kom vi på att dom låg i bettis väska.

nu ligger jag i min soffa med bullar och godis och tjockar mig. idag blir det en jättelugn dag och ikväll ska jag hem till Jasmin och vara barnvakt med henne åt hennes lillebror. puss på er!



Can nothing hold me down, i'm gonna touch the sky

har lunchat med mina darlings jasmin & melina och catchat up det senaste. nu laddar vi om och kör all in ikväll på BJ då det är ännu en skiva. temat är färgglatt.. vad ska man hitta på då? hittar nog på något. ha en trevlig kväll, speciellt jazzy. <3

S3C skiva 9 maj.


Slipping through my fingers all the time

hola mis amigos. ikväll är det BBQ hemma hos mig och vi har grillat gott och ätit pomfritt med beasås. hihi jättegott. nu tittar vi på mamma mia och skrattar för det är så sjukt att vi har sett den så många gånger och att man inser mer och mer för varje gång man tittar på den.

Spontana utgångar är de bästa utgångarna

var ju meningen att jag skulle ha tvkväll med bara mig själv igår. men som vissa vet är jag ju inte världens bästa på att umgås med mig själv så jag tvingade tilda lyfta rumpan från soffan hon med och gå ut och shejka den på BJ istället. satte mig på bussen till henne, förfesta lite snabbt & bytte om.

sen hoppa vi på cykeln (notera cykel..) och på väg ner gick det hur bra som helst. vägen hem är en heelt annan historia.. har skrapsår på händerna! kvällen var asnice, inte lika nice att ta sig hem & plånboken mår inte lika bra idag heller. på väg hem plockade tilda upp en tjej på sin cykel och försökte briljera med sin engelska. sen badade vi badkar och åt pomfritt 4 imorse. nu är jag i skolan. död tjej.se ...

Cause when I leave for the night I ain't coming back

hey babes. hoppas det funkade med headern osv. har återhämtat mig sen söndagens galenskaper och mår finfint! solen har tittat fram hela dagen idag också så det gör mitt humör ännu lite bättre. efter skolan satte jag & anna oss på BK (som där det förövrigt hände något sjukt stört!!) och sen gick vi och satte oss vid ån och åt glass. mums vad mysigt det var. nej nu blir det Ugly Betty följt av despi, cougar town & christine. med andra ord - tvtisdag!

skulle ta en lite halvt seriös bild. sen spåra jag..






Klicka "uppdatera"

har gjort om headern. verkar inte synas på folks datorer, så klicka bara på att uppdatera sidan.:)

Baby when you do that, make a grown man cry

När man vaknar på morgonen med en catwoman-outfit (temat igår var film), ett "klassens har vi börjat?"-band på sig (du som saknar det, jag har det!), en väst som inte är din och huvudvärk från helvettet - då vet man att någon hade liite för kul igårkväll.

men jag tror inte på att man kan ha för kul, så det är ingen fara med mig! jag var alltså på maria,betti & alladins skiva igår på BJ och hade awesome. nu ska jag ta mitt sega jag och pallra mig till skolan..

bilder från min kamera, blev inte så många









Ain't no sunshine when she's gone

Godmorgon mina solstrålar. är på underbart humör idag, vet inte riktigt varför men så är det bara. sitter i köket och äter en fruktsallad och bloggar. håller på att färga mamis hår också, det sitter i nu, blir nog jattafint. hela familjen är hemma här över helgen så man har lite sällskap.

har massa saker att fixa idag, sen ska jag jobba. ikväll blir det all in, då menar jag all in! men är inte säker på att det kommer bli som jag vill än så ni får höra allt om det imorgon. puss :*

Nu mina vänner blir det nattkäk på MCdonalds...

med mary & zamobamo.. om 40 minuter blir Z 20 barre. grattiiiss på dig, nu får du köpa ut hur mycket du vill från systemet. hehee!

New HairColor.

här får ni några bilder på min nya hårfärg. varning för nyvaken tjej..

tillbaka.

hallå mina kära! blivit lite dåligt med uppdateringen senaste dagarna men nu är jag back on track. har inte gjort något speciellt direkt men har bara inte haft tid vid datorn. är uppe tidigt idag för snart ska jag iväg och jobba från 12-17. vad som händer ikväll får vi se. later aligators

Even if it hurts, never forget 2 smile on the outside.


Nu är det världens bästa film på TV.



Feel the love around when the sun comes down

God morgon my beloved. är lite smått pissed off för min mobil inte har kommit än. 7-9 arbetsdagar sa de, nu har det snart gått 3 veckor! sega jävlar.. men iallafall. vad står på schemat idag då? jo jag ska ner på stan nu snart och fixa lite ärenden. sen ska jag förbi skolan för att gå på min enda lektion jag har idag. sen drar jag vidare och kör en halvtimme i solariet (har inte bara börjat jobba på formen, kör brännan också!). sen ska jag möta upp kära Levine på stan för lunch.

och vet ni vad som sker sen? då ska jag köpa med mig massa paket med färg för här ska det bli blonda slingor för hela slanten (lta det lugnt, jag ska inte bli helt blond!). men ljusare kommer det förmodligen bli! får förhoppningsvis hjälp av min assistent och vän mellis också. resultat får ni se ikväll! puss på er.



time to wake up

träffade jasmin idag för att dela en sallad på cupido. det har liksom blivit vår grej. iallafall! vi har stora planer på g inför helgen. om det funkar så blir det awesome. men det ska det väl göra! och på tal om förändring som jag skrev om i inlägget innan, jag ska färga håret! imorgon förhoppningsvis. ljusare ska det bli. har lite olika visioner i huvudet men ni får hjälpa mig. vilken utav färgerna här nedan skulle vara snyggast?


I will lift you up, we can stir it up

nu har jag kommit in i en sån där period jag har ibland då jag känner att allting bara står still. det finns så mycket jag vill göra. jag vill gå tillbaka två år i tiden samtidigt som jag vill flytta mig frammåt ett år. jag vill resa, jag vill se, uppleva, testa nytt. jag vill ha sommar, brunbrända ben, flirtiga blickar och strawberry daiquiris.

vill bryta gamla mönster och skaffa nya vanor, jag vill träna. vill spendera varje ledig timme på gymmet. vill känna mig redo för beach 10. dessutom vill jag ha en ny garderob, somrigt ska det vara! vill att mina kläder från H&M ska komma nu. vill vara spontan. färga håret. sommarblekt ska det va'! vill åka till en ny stad. jag behöver inspiration, något nytt, behöver känna mig levande!


Svar.

Anonym om Shine on, shine on:
har du något tips på bra repairprodukter till håret?

Svar: Jag använder Loreals absolut repair-shampoo & inpackning, det är hur bra som helst! köper det hos min frisör och det finns hos alla frisörer. du får båda för ca 500 har jag för mig. lite dyrt kanske men jag tycker att det är värt att lägga ut lite extra när det gäller att ta hand om sitt hår. man behöver knappt klippa sig efter att ha använt det ett tag! 

innan jag torkar/plattar/lockar håret använder jag ett värmeskydd i håret från Bed Head. det heter Small talk och finns också hos din frisör. Lycka till!

The battle is on, you hit, you're gone.

tack till Ida som kunde ta mitt jobbpass ikväll. min huvudvärk skulle inte klara av 3 timmar på BK ikväll igen! har ätit på stan med mellis. nu blir det TVkväll. ledig imorgon. asskönt! ska simma bort en massa fett och sen ska jag träffa jasmin. puss :*


Shine on, shine on

hello my precious. hade tydligen bara en lektion idag sen fick jag sluta för dagen. så jag satte mig på bussen hemmåt och nu ska jag vila lite framför TVn. sen ska jag dra till nautilus för att spendera några timmar på gymmet. dagen avslutas med att jobba från 17-20, tog över Idas pass idag!


all I need is u.

there are six billion people in the world
six billion souls
and sometimes
all you need is onthere are six billion people in the world
six billion souls
there are six billion people in the world
six billion souls
and sometimes
all you need is one.


I want you to show me

åh herrejesus. som man har knegat på idag alltså! har varit kö ända till dörren hela eftermiddagen/kvällen och jag fick jobba över en timme och hjälpa erika stänga för det var så mycket folk. och ändå hann vi inte klart i tid. jag är helt slut med andra ord. men gullig som erika var så fick jag skjuss hem, tack!

nu kom jag precis ut ur duschen och ska sätta på ett gossip girl avsnitt och lägga mig i sängen. imorgon är det skola igen och förhoppningsvis kommer min älskade mobil imorgon! puss och godnatt :*

VALBORG del 2


Ten million fireflies

då var man tillbaka efter "högtidens" bravader och ligger på soffan med laptopen på magen med en tjockis bredvid mig. anna alltså. hon kom hit efter mitt jobb med chips och pepsi max. den kombon tackar man ju inte direkt nej till! vi ligger halvt döda (dock inte bakis..) och diskuterar om vad som egentligen hände igår. bilder från grillningen finns här under. check-check it out! kommer mer sen.

VALBORG del 1

Bilderna från dagen och från festandet senare på kvällen har annisen på sin kamera (som kommer inom kort). jag fick stå för grill-bilderna! alla bilderna är tagna med min nya, underbara kamera! hihi




största relationstestet hitintills - att sätta ihop en grill tillsammans. dom klarade sig väldigt bra, dom!








RSS 2.0