hit me like a ray of sun, burning trough my darkest nights

är det inte världens mysigaste och härligaste låt? älskar videon


svar på tal

nu tänkte jag svara på frågorna ni ställt. (& sofias oseriösa kommentarer får inget svar tyvärr :)

Vart i uppsala bor du?
Svar: I Valsätra bor jag

hahaaa hejsan! vem är din största idol? =D
Svar: Min största idol är du, sofia..

Vad har du för ögonfärg?
Svar: Blåa ögon har jag :)

Vad är din favorit färg?
Svar: brunt & blått! (inte tillsammans)

Favorit godissort?
Svar: ahlgrens sura bilar just nu!

Din färg på naglarna just nu?
Svar: neutrala, har bara nagelförstärkande på 

Hudkräm du använder?
Svar: Dove silk tror jag den heter :)

Favorit bok, du läst?
Svar: svårt att välja.. förut hade jag "det ska bli ett sant nöje att döda dig", av magdalena graaf. men nu måste det nog vara antingen "flyga drake" eller "tusen strålande solar" av khaled hosseini

Färg på dina kuddar i sängen?
Svar: Bruna, vita & beige

Använder för schampoooo?
Svar: ett från TIGI som jag köpt hos min frisör för brunetter, det är jättebra! luktar kola också

Favoritfärg på dina extansions?
Svar: Ja, antagligen samma färg som mitt hår är i?

Sorts kamera?
Svar: Nikon Coolpix, en i brun såklart

Varför du startade din blogg?
Svar: för jag kände för att skriva av mig lite. tror jag var väldigt irriterad & ville få ut mina tankar. nu har det blivit lite utav en hobby, haha

Hur du fick alla att tycka om den, speciellt MIG!
Svar: gjorde inget speciellt, bara skriver om mitt liv, vad som händer & vad jag tänker :)

Favorit låt?
Svar: jobbig fråga, jag som älskar musik. men just nu måste det nog vara "sex on fire" av Kings of leon eller "Halo" med Beyonce, det är alltid en favorit.

Dina närmaste vänner?
Svar: Sofia, Isabella, Maria & såklart min nye vän Melina :)

Är du och chris tillsammans? Känns det inte fel efter att han och sofia eller om det är isabella vart tillsammans?
Svar: Han & isabella var tillsammans och nej, det känns inte så aktuellt eftersom det var väldigt längesen de var tillsammans. jag och isabella har glömt det för längesen, och som sagt det var mer än ett år sedan jag och chris blev tillsammans så det tänker jag ofta inte på.

Hur ser hösten ut för dig? Du dansade ju en del förut? Kommer du fortsätta med det eller satsa mer på skolan i år?
Svar: I höst blir det skolan som gäller för mig! ni som följt min blogg märkte säkert att det inte gick särskilt bra i skolan det här året som gick. men nu ska jag ta tag i mig själv, ska få bra betyg & plugga järnet! men självklart kommer jag inte släppa dansen, kommer bara inte dansa lika mycket som förr. jag och några kompisar funderar på att börja med boxning också, det skulle vara kul att testa något nytt!


Vilken är din favorit karaktär i 2 ½ man?
Svar: Jake, såklart!

Läser din blogg varje dag utan mellanrum och tidrum, vilken tid på dagen är din favrit tid? Intressant ifall jag spanar in din blogg exakt det tidslaget, känns som det är du & jag då!
Svar: ja du sofia, den tiden jag inte är med dig kanske? haha

Jordgubbar elr körsbär?
Svar: Efter att ha sålt jordgubbar en hel sommar så blir det nog körsbär!

Vart bor du? och vad använder du för smink? :o
btw är du sjukt fin
Svar: jag bor i valsätra, som jag skrev ovan. jag använder lite mineralfoundation, solpuder, mascara & rouge nu på sommarn. tack så mycket! :)

Är du ihop med någon ? (:
Svar: hm kanske man kan säga :)

Hur bra kontakt har du med din bästa killkompis/tjejkompis från nian?
Svar: Min bästa killkompis har jag inte kontakt med men min bästa tjejkompis (julia) har jag kontakt med :)

hur lång är du?
Hvar: 163 ungefär

Hur mycket väger du?
var: senaste gången jag vägde mig var rätt längesen men då vägde jag 50 kg

Tränar du regelbundet?
Svar: Nu på sommarn har det varit rätt dåligt med träning. Har ett kort på nautilus där jag brukar simma men det har inte blivit mycket utav det nu i sommar heller. annars dansar jag några gånger i veckan och försöker simma så ofta jag hinner.

Hur många sorters skor har du
Svar: ca 25 kanske..

say goodbye

det finns inget bättre än att få sova längelänge på morgonen! jag vill inte ens tänka på hur det kommer bli om tre veckor när man måste gå tillbaka till skolan igen.. idag blir det iallafall packa de sista, säga hejdå till folk & så. maria var precis här, snodde med sig lite kläder jag inte ska ta med och så fick jag låna lite partyklänningar.

om en timme kommer isabella & sofia hit och då ska vi packa det sista och säga hej då till isabella som vi kommer sakna jättemycket! ikväll skulle det bli bio med chris, sizar & melina men vi får se hur de blir. hejsvejs!

ps. frågestunden är inte slut där nere, jag svarar på frågorna om nån timme eller så:)


har ändå inget att skriva så..


what a feeling

morsning korsning. idag blire bara tare-lugnt-dag. ska fixa lite grejer inför grekland, de sista typ tvätta & sånt. sen kanske jag ska träffa isabella & sofia ikväll. myspys. har ingenting speciellt att skriva idag så.. vi hörs väl sen!

tillbaka från länsö

helloj bloggen. nu är jag hemma igen från melinas sommarstuga på länsö. de senaste dagarna har varit minst sagt avkopplande. vi har bara tagit det lugnt, badat, plockat blåbär, grillat och framförallt så har vi sovit. jag känner mig helt utvilad nu, det behövdes! hon stannade kvar där ute och jag tog bussen hem imorse. träffade sofia & mamma en stund på stan och växlade pengar. sen åkte jag hem till maria som äntligen har kommit hem från egypten! hon var neger. hon åkte på fotbollsmatch för någon timme sen och jag har precis duschat & ätit. ska snart gå och träffa chris, vi ska hyra film & vara hos honom ikväll. vi hörs imorgon :]

  
     
      
   


we're goin' to östhammar!

go' kväll :) sitter hemma hos Melina och äter godis (konstigt? nej). ska sova här inatt för imorgonbitti ska vi till hennes sommarstuga utanför östhammar, mysigt värre! vi hörs på onsdag när jag kommer hem. puss


ta mig till värmen

skitväder alltså, ska man kalla det här sommar? nu är det bara några dagar kvar sen är jag i värmen!



you got my wheel spinning

go' morgon. har bara legat & segat i sängen hela dagen idag.gick upp runt 3 och satte mig vid datorn och är fortfarande lika seg. jag känner att det håller på att bli pannbiff där ute i köket. det är ju aldrig helt fel. vad händer idag då? antingen träffar jag C eller så åker jag till Melina (som jag förövrigt ska åka ut med till hennes sommarstuga imorgon).. vi får se vad som händer. ciao

girls just wanna have fun

ikväll blir den ulitmata tjejkvällen med mina favorittjejer! det blir sofia, isabella, melina & fredrika hemma hos sofia i hennes källare med de 5 bästa kärleksfilmerna;

titanic


the notebook


ps.i love you


moulin rouge


the bodyguard

back in the days

hahaha, såg just dehär när jag var inne på min gamla mentor i 9ans facebook. hon & philip (som gick i min klass) har alltid bråkat och vi slog vad om att dom säkert var kära i varandra långt inne nånstans. ett år senare, och de har fortfarande inte slutat tjafsa. (se bilden nedan). sånahär kommentarer kunde man höra dem säga varje dag, jag saknar det!



de gjorde vi bra' ha!

go morgon världen. ligger hemma hos sofia i hennes säng just nu och är allmänt död. var här 11 imorse för våra mammor skulle fika och prata om grekland. självklart var vi tvugna att vara med -.- jag somnade iallafall här sen och nu ska vi ner på stan. jag ska köpa resväska(or)! och de sista sakerna vi behöver ta me oss. sen fattas de bara att växla in pengar och det ska vi göra nästa vecka. ciao ciao, hörs senare


no one else could make me sader but no one else could lift me high above

fan vad jag blir less. kan ingen ba' spola fram klockan en vecka så vi kan åka nu?


basshunter på morgonen

åh nej, vet ni vad jag hör det första när jag kommer upp på morgonen? att min åttaåriga lillebror sitter och lyssnar på Basshunter! haha vart tar den här världen vägen? så nu sitter jag och hör på "vi sitter här i venten och spelar lite dota" på högsta volym. jo men de är nice..

ivarjefall så råkade jag sova lite länge så nu måste jag skynda mig att duscha och sånt för idag ska jag, mamma & Johan till ikea och titta på saker till hemmet. sen ska vi köpa resväska till mig, yay! :) vi får se om jag kan övertala mamma till att köpa en stor. bigone!


i swore not to fall again but this don't ever feel like fallin'

hello. ikväll har jag varit med isabella & sofia. suprise? nepp. vi hade kul iallafall, köpte massa godis och sånt. bellsen var deppig så vi gjorde hennes humör lite bättre (hoppas jag). nu sitter jag iallafall och lyssnar på Halo-låten som jag i vanliga fall inte kan lyssna på för jag brukar bli så ledsen. men nu kan jag :) för jag är glad, hihi. är på mys-humör, haha. och inte med vemsomhelst, vill mysa med honom :)


every rule i've had you breakin'
is the risk that i'm takin'
I ain't never gonna shut you out.

you're everthing i need and more
it's written all over your face


magic summer night


nu har vi handlat lite småsaker inför grekland, älskar att köpa sånt! har köpt hawaiian tropic med spf 15, har hört att de är jättebra så hoppas på den :) sedan handlade vi lite bra schampoo, inpackningar och sånt. mera solskydd, aftersun och bodyscrub. köpte även ett par vita bikinitrosor & tre böcker; snabba cash, aldrig fucka upp, motsatsen till kärlek.

I'm talkin' big boy rides and big boy ice

nivet.. de är jag i början där ;)


we can pop bottles all night baby you can have whatever you like

nu har vi solat & är fina och bruuna. vi åt på cupido efteråt och sen handlade jag lite inför resan som sagt, bild på det kommer senare. nu sitter jag o' väntar på att isabella ska komma hit så vi kan masa oss iväg med filmerna vi hyrde igår.







livin my life at houndred miles an hour

go'morron! idag är jag uppe med tuppen. melina gick upp tidigt för att dra på läkarbesök, när hon kom hem hade hon med sig bullar, mmm <3 nu ska vi iallafall dra iväg och sola, sen blir det stan för jag ska handla lite saker till grekland. see ya.


the curious case of benjamin button

yoyo. vi har varit och hyrt film nu, svängde förbi en stund och va med chris & sizar och dom. de va ju .. roligt:) sen promenerade vi hem hit och Melina letade runt i mitt hus efter mat. eftersom min mamma inte varit hemma på ett tag så fanns det inte mycket förutom två ruttna pizzor från igår. och vet ni vad hon gör? hon värmen den ena pizzan som jag åt igår och nu sitter hon på min säng mätt och belåten med pizzan i högsta hugg. hon är sjuk! har aldrig träffat en människa som äter så mycket hahaha. och jag har varit kompis med sofia! haha. nu ska vi iallafall titta på benjamin button, ciaobella. :)


just for now

och så blev kvällen räddad! mellis är på väg hit och vi ska dra iväg och hyra film. som grädden på moset så ringde min chef upp nyss och var arg för jag inte hade skött mig idag (konstigt, han hittar alltid någonting att klaga på) och det slutade med att jag sa att jag inte ville jobba kvar längre. så nu slipper jag jobba också, great! ;D



i don't wanna work todaay or ever again..

tjuu. idag har jag jobbat på som den arbetsmyran jag är (haha). tjänade ihop en hel del så nu ska han fanimej va' glad. det har inte varit en bra dag idag, allting jag gjort har blivit fel. vaknade helt enkelt på fel sida. jag var helt deppig hela morgonen och förmiddagen och när jag satte mig på bussen från sollentuna till stinsen kände jag att jag bara ville gråta för jag hellre ville hem till min säng och gömma mig under täcket.. hehe så är det ibland.

resten av dagen tappade jag ut jordgubbar, fick ont i ryggen, mådde illa och allt va' bara kaos. när jag väl fick sluta så var jag jättetröstig. nivet när man skulle göra vad som helst för vatten? så jag sprang mitt snabbaste in på affären och köpte en MER. sen fick jag springa till bussen och sen när jag väl satte och väntade på pendeltåget  så tappar jag ner den i världens festaste spott-pöl. det var inte ens en spottloska, det var en spottpöl. fyfan. då hade jag ingen lust längre så jag lämnde den där. aja, ikväll ska jag iallafall bara vara hemma och ta det lugnt, orkar inget annat. ciao

nu hade det suttit bra med nutella!

paris hiltons new bff

helloj. julia & sofia ph var här nyss på besök för julia skulle hämta sitt smink. sofia berättade om hultsfred, fifan vad avensjuk jag blir! ville ju oxå vara där. dom åkte nyss iallafall och jag sitter och väntar på isabella, simon & macki. vi ska chillerilla här ikväll. nu ska jag titta på Paris Hiltons new BFF och här är min nya bff :) såsöt!


du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel

det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid. ibland är det så..
så säg som det är för
den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna.


jag har världens bästa kompisar.

ingen kommer nånsin att förstå hur mycket ni betyder för mig. skulle inte vara hel utan er, tror inte man kan hitta bättre vänner som ställer upp så mycket som ni gör. är evigt tacksam <3




i'ma put you to bed

god morgon! tog en låg sovmorgon och låg länge kvar i sängen. jag älskar såna dagar man kan göra så, bara ta det lugnt. idag blir jag nog bara hemma och gör just det, tar det lugnt. tänkte ta ett bad och sen kanske titta på film eller nåt. jag funderade på om jag skulle pallra mig iväg och simma ett tag också men jag känner mig rätt seg.. aja vi får se!

tänk om man hade den här sängen, det ni!

nothing in this world could be as nice as you and i

now I run to you
like I always do
when I close my eyes I think of you
such a lonely girl
such a lonely world
when I close my eyes I dream


sweet like sugar

jag & sofia har precis bakat chokladbollar, huhu. dom blev jättegoda. vi har bara chillat här hemma ikväll & vi ska nog fortsätta med det. vi hörs senare ikväll eller imorgon kanske!

visste ni att det är jättegott att ha florsocker på istället för pärlsocker? :)

day 'n night

hej mina vänner! tänkte skriva imorse men helt plötsligt fick jag bråttom till bussen och då blev det inte så. igårkväll sov Melina (a.k.a mellis nuförtiden), hos mig och det var latjolajban. vi hade kul. åt och sånt, haha. idag åkte jag ner på stan och mötte jasmin. vi solade och sen följde hon med på dunch (dinner/lunch) med mupparna 1&2, isabella och sofia. nu är sofia här hemma och vi ska börja fundera på packningslista, man kan aldrig vara ute i för god tid! haha



förresten så har jag tagit reda på vad hårfärgen heter som jag använder eftersom jag fått fråga om det. Jag använder alltid casting creme gloss från Loreal. de här tre nyanserna nedan brukar jag använda mig av. från vänster: brun mahognykoppar, djup kastanj, ljus guldbrun. den i mitten är ljusast och den till höger är mörkast. jag använder dem för att det är toning och det förstör inte håret lika mycket som en vanlig färg. och också för att håret får jättefin färg, oavsett vilken man använder ur serien. det glänser också och håller rätt länge. på åhlens kostar de 109 just nu. jag rekomenderar starkt dem! :)


låt oss bli dom som försvann

Om ni följt min blogg ett tag så kanske ni har märkt att jag tycker väldigt mycket om att fixa och trixa i mitt rum. Jag blir liksom aldrig helt nöjd, blir alltid nöjd för stunden men sen kommer jag på att det alltid finns någon till grej att fixa. Idag var vi iallafall på IKEA och tittade på sminkbord eller byrå. tanken är att det ska vara som en byrå som man kan skor inuti. den ska vara rätt lång och hög. ovanpå ska jag ha sminket, hårprodukter och parfymer. på väggen ovanför ska det finnas en stor spegel med lampor runtom. jag hittade precis det jag letade efter idag så jag ska köpa det nästa vecka, i think. ni kommer förstå sen, lägger upp bild när allt är klart! idag köpte jag iallafall smarta förvaringslådor, stenar att ha vid ljusen och en filt på sängen. mysigt blev det, dessutom luktar det vanilj i hela rummet utav blockljusen jag har :]

 

 

 

 

och alla som älskat dig har hatat mig av rädsla

ÅH, det var så längesen jag lyssnade på kent. dom är min absoluta favoritgrupp och jag har inte lyssnat på dem på hur länge som helst. jag har ju som sagt mina olika musik-perioder och just nu är jag nog mest inne på r'nb och hiphop. sånt man kan festa till, det är ju skönast på sommarn! jag kommer ihåg för kanske 3-4 sommrar sen, då lyssnade jag endast på kent. känner på mig att jag har börjat inta min nya kentperiod igen. Tycker ni också om Kent? här har jag mina favoriter: Nålens öga, Dom andra, Dom som försvann Sundance Kid, Socker, Pärlor, Columbus, Ingenting, Kärleken väntar, En himmelsk drog, Max 500, Vi mot världen, Palace and Main, Romeo återvänder ensam, Utan dina andetag.  (de i fet stil kan du lyssna på här nedan)

jag vill ha dig,
jag är din jag är bara din
jag vill ha dig,
du är min du är bara min.



 
 
 
 
 

i wanna take a ride on your discostick (hahaha)

oj, jag glömde visst bort att publicera mitt inlägg igårkväll. jag skrev det och sedan stängde jag av datorn snabbt eftersom jag fick bråttom till bussen. jag publicerade det nu iallafall så det är inlägget under :) gårkvällen var helt okej. festen (eller "festen") vi skulle på var knappast en fest och vi var mitt ute i ingenstans på en åker. så vi (jag, sofia, isabella, julia & anna) bestämde oss för att åka därifrån och killarna kom efter senare. vi hade väldigt kul för oss själva ska jag säga, discostick hahaha, jag har nog inte skrattat så mycket.

vi satte oss iallafall på mcdondals och väntade på bussen, sedan drog vi hem till isabella och resten kom senare. jag sov över där och nu har jag precis kommit hem. på schemat idag står IKEA! vi älskar ikea så därför är jag på sånt bra humör. jag drar dit om några timmar tillsammans med sofia & isabella. nu ska jag försöka väcka sofia, hej då!







live your life, no telling where i'll take ya

hejhej. känner att jag är lite dålig på att uppdatera, sorry 'bout that. ska iallafall försökta få ihop ett inlägg nu :) idag jobbade jag igen, kände att jag verkligen tröttnat och nu tänker jag nog inte jobba på ett par dagar. Har blivit helt uttjatad av att säga "nej, dom är söta", "ja, dom smakar gott", "ja, dom är goda", "nej dom är svenska", "dom är från öland.. öland.. ÖLAND!" jag orkar inte meer. och förresten, varför frågar dom alltid "är dom goda/är dom söta?" det är väl klart som fan att man svarar det, även om de skulle smaka skit. ofta jag skulle svara "nej, dom är ganska äckliga faktiskt". idioter

annars var det ju rätt fint väder så man fick lite färg. fick sluta lite tidigare oxå så nu är jag hemma och har vilat. ska snart ta tag i mig själv och dra iväg på fest med hela bunten. hoppas ni har en kul lördagskväll, ciao!


i'm still standing

tja, ville bara meddela att jag lever om nu undrade.. haha har inte haft tillgång till dator idag då jag jobbade och åkte direkt till isabella efteråt. här har vi myst, ätit tacos och pratat längelänge. sofia och natalie var oxå här :) ska hem snart och sen ska jag upp och jobbba imorn igen. puss go'natt!

it wasn't ment to end like this, not without you



hatar det där i början, spola fram till 0:25

we never know how much trouble our heart can take

go'kväll. brüno var sisådär, jag hade inte direkt några förväntningar så blev inte vidare besviken. det kändes som att de trodde att de skulle kunna göra en "ny" Borat som de tog ett steg längre med allting men det blev bara fel. Borat var bäst, den här filmen var bara dålig. vissa scener var överdrivna!

ska inte skriva så mycket mer för jag behöver gå och lägga mig snart. ska upp extra tidigt imorgon och jobba. tänk pengar, tänk bara två veckor kvar, mathilda.. god natt <3


i'm running out of patience

hello. nu är jag hemma från att ha sovit hos Melina igårkväll. det var mysigt, vi pratade längelänge och imorse sov vi längelänge. sen gick vi upp, åt och sen gick vi och la oss igen. runt fyra-tiden kom vi på att vi kanske borde ta tag i oss själva och göra nånting så då bestämde vi för att gå på bio ikväll. så jag drog hem, duschade, åt och snart ska jag ner på stan och möta henne vid bion. vi ska se brüno, haha. hoppas på att den är rolig :] hörs ikväll när jag kommer hem!

såhär ser jag ut ikväll:


jag vet mathilda, tvätta spegeln!

you made the world dance



this the type of song that make the angels cry
i look up in the sky and i wonder why?
why you had to go
I know its better on the other side
you were chosen from the start
never gon let you go
i know its better on the other side

i don't wanna work today tralala..

hej&hå. idag har jag jobbat på och det gick riktigt bra. tjänade ihop rätt mycket, fast det påvärkar ju inte min lön direkt. nu ska jag iallafall till Melina, sover där. Hörs imorn! :)

got my mind on my money, money on my mind

vet ni vad som är liite drygt? att tappa bort sin fjärrkontroll. gjorde det någongång i helgen, kan möjligtvis varit natten mellan fredag och lördag och jag har inte haft orken eller tiden att leta efter den sen dess. så nu går bara MTV här hemma och det är faktiskt inte så roligt. undra när jag ska ta tag i mig själv och leta upp den?

annars så jobbade jag på som vanligt idag, julia kom och hälsade på. hon var med mig hela dagen, tack för sällskapet! åkte direkt hem till isabella, sofia dissade oss så vi hade myskväll för oss själva. tittade på film och åt gott, det var väldigt roligt det. nu är jag hemma och ska snart sova, ska tydligen jobba imorgon oxå.. yey. aja, tänk på pengarna mathilda, tänk på pengarna!


good night, sleep tight

o' innan jag går och sover så tänkte jag berätta att jag jobbar imorn hela dan och sen åker jag dir till isabella där det blir mysig middag, hon jag & sofia. vi hörs imornkväll alltså. <3


i'm a sucker for his charm

he's there in the dark, he's there in my heart
he waits in the wings, he's gotta play a part
trouble is a friend
trouble is a friend of mine



stay with me, don't fall asleep to soon

hejsan hoppsan. är på bra humör, det gillas! kom hem från födelsedagsfirande i stockholm för ett litet tag sen, det var trevligt. vi hade köpt tårta o' massa goda saker & sen åkte vi hem och överraskade min mammas pojkvän. alla nära & kära var där, det var kul :) tåg tåget hem själv & jag insåg verkligen hur mycket jag tycker om att åka tåg. speciellt för mig själv, jag älskar att lyssna på musik och titta ut genom fönstret eller typ läsa en bok. väldigt konstigt egentligen, jag som inte trivs att vara ensam. men det är något med tåg, kanske det att det är folk runtomkring men alla sitter för sig själva.. hmm skumt!

my emotion goes out of control

vet ni vad som är så j*vla irriterande ibland? när man ligger och sover hur skönt som helst och så kommer en gräsklippare utanför ens fönster tidigt på morgonen! dom kör ju precis utanför mitt fönster, flera gånger fram och tillbaka förstår dom inte att dom väcker folk? nej, sånt där blir jag så arg för. och så kommer dom dessutom jätteofta känns det som. blä.

jag lyckades iallafall somna om men nu har jag gått upp och ska dra iväg och simma snart, duktigt va? jag tänker att jag borde börja träna lite nu innan vi åker bort så man inte ser ut som en säck potatis. efter simningen åker jag till stockholm, hörs ikväll!


kolla hur stora dom är också, mördarmaskiner!


we got to keep movin' on

åh vad gott det är att äta nånting när man har varit hungrig jättelänge, haha. åt nyss en pizza, därför tänkte jag på det. fikat med melina var jättemysigt idag och vi pratade länge, länge tills hon var tvungen att åka hem och äta. när jag kommit hem sprang sofia över till mig (som förövrigt legat och sovit heela dagen, latmask). nu är hon och hämtar busskort och mjukisbyxor, det blir godiskväll ikväll! hörs sen :]




better grab an umbrella, i make it rain

åh vad det är skönt att sova ibland alltså. jag skulle kunna sova hur länge som helst, ah älskar att det är sommar :) igårkväll var vi ju som sagt hemma hos isabella och hade liten fest. eller fest & fest, det var dom flesta från vårt gäng bara. vi hade lagat pizza & jag var bartender hela kvällen, mina drinkar ägde! inte för att jag smakade på dem själv men vad jag hörde så var dom goda. jag körde på en nykter kväll igår och hade lika kul ändå. snart ska jag börja göra mig iordning. ska ner på stan och fika med Melina, ska bli kul :) puss&hej




















chillkväll hos bullen ikväll, wohooo

Hejhej Sofia här! Mathilda hade inte tid att skriva så hon bad mig att göra en kort liten sammanfattning :) Vi har precis varit på ica norby för att köpa dricka och mat inför kvällen, vi ska nämnligen till Isabella på en liten chillkväll med några vänner. Så Mathilda kommer nog inte uppdatera förens imorgon, vi ska antagligen sova där och hjälpa bella med städningen efteråt - det har vi bestämt iallafall, hehe.

Ha en bra kväll , imorgon får ni se massor av bilder från ikväll!

// Sofia =)



i'm a saaaad panda ;( ... hehe

 

there's a pain in my head

god morgon, eller nej jag tar tillbaka det där med god. nu ska jag ge er ett tips mina vänner som jag hoppas att ni följer. drick.aldrig.kvällen.innan.du.ska.upp.och.jobba. eller åtminstånde inte mycket. jag som tror att jag är superwoman och klarar av allting festar loss igårkväll, kommer hem sent, går upp i morse, åker ner på stan och ska hoppa på tåget när jag inser att jag aldrig kommer klara av det här. jag har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv! så nu har jag jättedåligt samvete och sitter här och känner mig som en dålig människa som inte kan ta vara på sig själv och tänka efter lite. usch.. förlåt jordgubbschefen.

annars hade jag jättekul igår kväll, vi var hemma hos en kille i Sunnersta på fest och det var massa roligt folk så tack Johanna för att jag fick följa med! det där pratat vi hade igårkväll blev inte så seriöst och galningen kommer på att hon ska baka kladdkaka typ 3 på natten. dessutom använder hon inte vanligt mjöl, nej hon tar gravhamsmjöl hahaha, tokiga människa. det smakade bajs. men jag hade väldigt roligt ändå och hon tog hand om mig väldigt mycket så tack för det oxå. :)

somebody call 911, she fire burning on'a dancefloor

det blev lite försenat me' drickan och sånt så nu sitter jag och är taaggad & på fett bra humör! diggar till sean kingston and im'a share with ya!


te amo, te amo

då var en till jobbdag avklarad, bara 9 st kvar sen inge mer! jobbar igen imorgon, sedan två ggr nästa vecka och sen tre ggr de två veckorna efter det. sen är jag finish med jobbningen & så åker jag till greece :). fick besök av lill-julia, mamma & lillebror idag i upplands väsby, det är inte varje dag!

har tänkt jättemycket idag och jag har kommit fram till att jag är så sjukt nöjd med dom vänner jag har just nu, man lär sig verkligen med tiden vilka som är värda att kalla sina vänner och vilka som inte är det. jag syftar på en viss person just nu och jag känner verkligen att jag gjorde rätt som sa upp min kontakt med henne. "kompisar" som hon är inte värda någonting, synd bara att jag slösat bort de senaste åren med att vara vän med henne.

ikväll ska jag träffa en vän som jag inte träffat på länge iallafall, johanna levine :) ska bli jättekul. vi hade tänkt att ha en hemmakväll men det blir nog fest istället och sen sover jag över hos henne. kan tänka mig att det kommer bli myycket tjejsnack. mysigtmysigt. ha en rolig fredagkväll!


falling out of a perfect dream

ikväll har varit en lika seg kväll som hela den här dagen. låg hemma hela kvällen framför teven med mamma och lillebruri. vi tittade på 27 dresses på canal + . här hemma får vi inte titta på någonting annat än canal + kanalerna eftersom vi precis skaffat dom och mamma är jätteglad för det. imorgon ska jag jobba. blä. hör gärna av er om ni vill, godnatt!

And ain’t no one I compare you to

and no one knows why I'm into you
cause you'll never know what its like to walk in our shoes
and no one know, the things we've been through
can never measure up to half of what I put you through
that's why we'll break through

and I don't care what they say
I'm gonna be with you.





skönaste dissen till eminem



why you so obsessed with me?
boy I want to know, lying that you're sexin me
when everybody knows
it's clear that you're upset with me
finally found a girl that you couldn't impress
last man on the earth- still couldn't get this

i've got soul but i'm not a soldier

idag har varit den segaste dagen på länge. jag sov till halv 3 och låg kvar i sängen minst 2 timmar till. gick upp, åt fruktsallad och la mig igen. så den mesta delen av dagen spenderade jag framför simpsons & tyra banks show medan min lillebror spelade på min dator.  halv fem gick jag upp, diskade och åkte och lämnade tillbaka filmen vi lånade. nu har jag satt in maten i ugnen så vi ska äta om ett tag. sen får vi se vad kvällen bjuder på. hej så länge.

såhär seg är jag idag. (gammal bild)


ps. jag är förresten otroligt sjukt jätteavundsjuk på folket som är på hultsfred idag, för idag spelar the killers :( idag 21.45 kommer jag önska att var där mer än någonsin!


human, all these things that i've done, romeo and juliet, mr brightside, read my mind, smile like you mean it. ja vill oxå :(


when it was good we were sitting on top of the world


whispers hello i miss you quite terribly


the kite runner

nu har jag både läst och sett Flyga Drake och jag måste säga att filmen var en stor besvikelse. som jag nämnde tidigare var boken en utav de bästa jag läst, författaren är otrolig och man lever sig verkligen in i den. jag älskar böcker som får mig att känna saker och den här bjöd på både lycka, sorg och många tårar. och så såg jag filmen och den gav inte alls lika mycket intryck. visst var den helt okej och handlingen är ju fortfarande bra men det hade den nog inte varit om jag inte läst boken innan. jag såg den tillsammans med min mamma och hon tyckte att de förstörde boken och jag måste nog hålla med lite. snart ska jag börja på nästa bok av Khaled Hosseini, hoppas på att den är lika bra!



heal the world, make it a better place for you and for me

tjohej! :) idag har jag haft en heldag med julia så därför har jag inte bloggat så mycket. jag åkte ner på stan med henne imorse och vi satte oss på cupido och åt och pratade om allt mellan himmel och jord. sedan gick vi vidare och jag tittade lite på resväskor (behöver köpa en ny innan grekland) och så shoppade vi lite. kan visa vad jag köpte senare ikväll om ni vill.

efter vår stund på stan åkte vi hem snabbt och bytte om för mamma tvingade med oss att träna på nautilus. hon hade fått gratisbiljetter för hon skulle ta med bråkiga ungdomar så vi fick vara det. det var jätteskönt att träna och sedan solade vi efteråt så nu är vi fina & bruna, höhö. sen kom vi på att vi skulle hyra flyga drake ikväll, som jag läste ut häromdagen. det kan vara en utav de bästa böckerna jag läst och självklart måste jag se filmen! så då fick vi bråttom och slängde oss på bussen hem.

men när vi väl satt på bussen kom vi på att vi inte hade några hemma nyklar och att mamma inte skulle komma hem förrän mycket senare. vad gör vi då? ja då hittar vi en pinne och så bryter vi oss in i huset haha, mina grannar måste trott att vi var galna. nu har vi iallafall duschat och ska ge oss iväg och hyra filmen. hej då så länge :]

cubus ska öppna i uppsala, hurraaay! :D


michael jackson tribute day

idag har det varit Michael Jackson-dag på MTV, för att hedra the king of pop. jag hann titta litegrann, jag tycker att det är jättefint det alla gör för honom. hörde att TV4 också hade haft hyllningar till honom hela dagen.



satt precis och nynnade på "heal the world" då den kom på MTV med honom, åh den är så fin.

rainy day

hello. idag gick jag upp tidigt för att åka med mami till stockholm. där gick vi runt i flera timmar, fikade, handlade osv. mycket trevligt :) jag åkte hem på eftermiddagen och sov ett par timmar tills sofia & isabella kom hit. vi lagade pannkakor och nu sitter dom och tittar på film ute i vardagsrummet. snart kommer marcus & henrik över och vi ska ha filmkväll, skojigt.


these wounds won't seem to heal

if you have to leave, I wish that you would just leave
cause you're presence still lingers here
and it won't leave me alone.


klockrent

köpte de här två skönheterna förra veckan då vi var i sthlm. i like it

we're goin to greece

GAH jag vill att det ska bli 1 augusti nuununu! biljetterna har kommit nu och vi är redan taggade till tuuusen. två veckor i grekland, sofia & jag, väärme på hög nivå, sola hela dagarna, festa på nätterna, äta god grekisk mat hela tin', åka över till turkiet o' shoppa & bara leva livet! kommer aldrig vilja åka hem. we're gonna have the time of our lives.

för övrigt så sov jag till klockan tre idag, har bara legat i sängen och pratat med mamma & tittat på teve sen dess. nu åker hon iväg och tränar och sofia&isabella kommer hit snart. vad händer ikväll då? ja det får vi se. hörs sen!


hedemora

då var man hemma i uppsala igen då. jag har haft jättekul, det blir bara roligare och roligare varje gång vi åker upp dit och alla människorna där är så härliga. festen igårkväll var något utöver det extra.. haha. har inte varit på liknande innan iallafall men jag hade kul, det hade jag. jag kom hem för ett par timmar sedan och jag däckade direkt av trötthet på min säng och har sovit ett par timmar. ikväll blir jag nog bara hemma. hörs sen! <3

    
  

   
  


borta tills imorgon

självklart ska jag försova mig! jag brukar aldrig göra det när det är viktiga saker som ska hända, min hjärna brukar liksom ställa in sig på att den måste vakna då men nu funkade den tydligen inte. som tur är så går nästa tåg om en och en halv timme så jag ska hoppa på det istället. kommer hem imorgon och tills dess får ni ha det så bra :) puss & kram.




Cause to be with you, thats where my heart wanna be
It's like I'm about to die just to get with you
Feel like youre putting me through World War II


i'm at war, fightin' for the one that I love and the one that I truly need
i'm at war, shawty I take a bullet for you girl cause you mean the world to me



go christian, it's your birthay. we're gonna party like it's your birthay

nu har vi firat christian och jag hoppas att han har en finfin födelsedag på måndag! vi hade bakat en fin tårta till honom också och han blev jätteglad för den :] folket gick precis och jag ska gå och lägga mig snart för imorgon bitti ska jag till hedemora över helgen. natti, natti <3

     
  

it's an endless summer

idag har jag shoppat skor för fullt! fyra nya par införskaffade jag; ett par bruna gladiatorskor, ett par höga gladiatorskor i brunt, svarta gladiatorskor och ett par svarta pumps. i like it! skor får mig att bli glad :]



och ikväll ska vi fira Christian! WOHO, hörs senare.








för det är ingen vanlig dag

nu har jag kommit hem, klockan är 02.41 och jag ska sova snart. blev upphämtad för några timmar sen av anki & maria och åkte hem till maria för att gratta henne. nu är klockan över tolv och det betyder att hon inte längre är liten, hon är 18 år! och hon fyller inte bara arton, hon fyller maria. (vi vet :) hon fick presenter av mig och vi pratade lite och nu kommer vi inte ses på hur länge som helst om vi inte träffar på varandra imorn på graneberg dvs.

förresten, jag glömde bort att säga att världens sötaste lilla valp gick förbi idag när jag jobbade! jag och anna blev som galna, det var kanske den sötaste kreationen i hela vida världen. det var en amstaff valp på 9 veckor och den var jättetörstig på grund av solen så vi gav honom vatten, iiiiihh jag vill ha hund NU!


klart jag gjorde testet



woho, en utav mina favoritbloggar!

Baby it's a new age, you're like my new craze

hej mina kära vänner. har precis kommit ut ur duschen, det är så skönt att duscha efter man har jobbat en hel dag! woho. och dessutom fick jag finbesök på jobbet utav ingen mindre än anna. hon jobbar som målare i U-väsby och slutade runt tre så hon hängde med mig tills jag sluta och sen tog vi tåget hem tisammans. :)

nu ska jag ska göra mig iordning för att åka iväg på grillkväll hemma hos Lamech med tjejorna. ifit-fifti är också där så jag antar att det blir killarna i klassen med :) trevligt! vi hörs ikväll. puss


just livin' my life

shululu. kom precis hem från marias & jasmins födelsedagsfirande som pågår för fullt borta i sävja. jag känner mig lite taskig som gick så tidigt (förlåt kompisar <3) men jag sov bara ett par timmar inatt, har jobbat hela dagen & ska göra samma sak imorn. ska bli skönt med helg sen så slipper man jobbelijobba på ett tag!

jag börjar tröttna lite på jordgubbsförsäljandet just nu faktiskt men någonting som får mig att gå dit är ju mitt läsande. har alltså hittat ett nytt intresse. Läste ut två böcker förra veckan och idag började jag på "Flyga Drake", den verkar hur bra som helst. nej nu ska jag ta tag i mig själv, har en hel del att fixa innan jag går och lägger mig. det känns som att jag knappt är hemma längre, det är också en orsak till att jag är så dålig på att blogga. i'm sorry, ska bli bättre!

här får ni två bilder på the birthaygirls




RSS 2.0