såhär roar jag & Isabella oss på jobbet.





ibland ritar vi teckningar på Paint i vår tristness, här är två av mina skapelser idag.



if it makes you happy, it can't be that bad.

Hej! känns inte som att jag har vart hemma särskilt mycket de senaste dagarna. Och när jag väl är hemma sover jag bara eller stökar ner mer på mitt rum. Jag märker det verkligen att när man inte har vart hemma på ett tag ser rummet ut som ett bombnedslag. Men det är inte så konstigt för att nu när man gör så mycket så har man inte så mycket tid att tänka vad man ska ha på sig och därför slängs hela garderoben ut på golvet varje morgon. Ja, så går det till hemma hos mig.

Igår jobbade jag till fem och sen mötte jag Malin på stan och vi gick hem till mig och åt middag med mamma & lillebror. Senare kom Sofia hit och vi åkte till Emilio som hade lite oplanerad fest, haha:). Trevligt var det iallafall fast imorse fick jag verkligen ångra min utgång kvällen innan. Var som en död zombie imorse när jag skulle upp klockan sju för att gå på min första lördagsskole-lektion. Träffade Susanna på bussen och hon ska gå på företagseknomin med mig där så jag vart inte själv iallafall.

Efter lördagsskolan gick jag tillbaks till stan och mötte Isabella. Vi köpte med oss lunch och gick och jobbade tills fem. Kom hem för ett litet tag sen och då har jag hunnit äta och nu ska jag bara lägga mig i sängen och titta på The Hills. Eller Family Guy.. kan inte bestämma mig. Om en timme kommer Sofia och Fredrika och senare ska tjejorna på bio, ska bli mys. Hej då!




so what if right now everything's wrong?

man lär sig av sina misstag.

Hejhej. Har vart lite dålig på uppdateringen och det finns en chans att den kommer bli dålig i helgen också. Idag var mitt humör var möjligen lite bättre igår, Maria gjorde min dag när hon sa att hennes mamma skulle laga potatisgratäng. Och som ni kanske redan vet är hennes potatisgratäng bäst. Lika god var den idag. Tack för det! Försökte göra lite planering i helgen & såhär vart det:

Fredag: slutar skolan 11.00, börjar jobba 12.00. Jobbar till 17.00, möter Malin på stan & åker hem för att äta middag. Kvällen avslutas med fest?.

Lördag:
Upp tidigt, 9.30 börjar Lördagsskolan som håller på till 10.00. Börjar jobba 11.00 och slutar 17.00. Hem & äta, byta om och dra på bio med tjejerna.

Söndag:
Sova länge! Dans på förmiddagen, plugga & gå ut och springa (ska bli min söndags-vana).


Back in the days i 9an då man festade varje helg.
 

i don't understand your heart, it's easier to be apart.

Vad gör man när man kommit till den punkt då man inte vet om man orkar ödsla sin tid på någon mer? När man försökt så många gånger men det aldrig tycks fungera som man vill. Vad gör man då man inte ens kan känna sorg längre, utan bara ilska? När ens tårar tycks har tagit slut. Efter alla dessa nätter då han fick dig att må som sämst, för att sedan få dig att må bäst dagen därpå. När ens vänner inte vet vad de ska säga längre eftersom de redan gått igenom samma tal varje gång han gjort såhär.

Vad gör man när man förklarat så många gånger hur hans ord sårar och han aldrig tycks ta åt sig? När du fått stå ut med hans utbrott när ni båda innerst inne vet att du inte gjort något fel. När han är så envis och bestämd att det inte spelar någon roll vad du säger, han kommer ändå aldrig att lyssna på någon annan än sig själv.

Vad gör man då man inser att den person man blev förälskad i för 8 månader sen, inte är den samma person? Hur gör man för att få tillbaka den underbara människan, finns han någonstans där eller är han borta för alltid?

Varför låter vi killar påvärka oss så mycket? Det är konstigt hur en speciell person kan komma så nära och vända upp och ner på hela din värld, för att sedan lämna ditt hjärta i flera bitar. Och när man sedan, sakta men säkert byggt upp allting igen kommer han tillbaka in i din värld för att göra samma sak igen.

Jag vet att jag är stark, mycket starkare än vad jag har visat. Det är obehagligt hur du kan få mig att falla så lätt och hur svag jag blir så fort jag är i din närhet. Det är skrämmande hur mycket jag låter mig påvärkas av dig. Det är skrämmande hur dina ord kan få mig att må. Bara en mening från dig och jag känner mig som bäst i världen eller så liten att det inte går att beskriva. Det är otäckt hur hela mitt rum påminner om dig och vart jag än går dyker du alltid upp i tankarna. Det kan vara små saker som låtar vi lyssnat på tillsammans eller bara ställen vi besökt. Finns det någon knapp för att radera alla minnen?

När man lämnat någon just för att slippa bli sårad och ledsen, och det sedan visar sig att utan honom är du ännu mer ledsen och möjligtvis ensamnast i världen. När man lämnat någon för att slippa tårarna, men sedan upptäcker att utan honom så kommer tårarna ännu mer. Vad gör man då?




jag var så kär i dig,
skulle göra allt för dig,
skulle kunna dö för dig
men du är inte värd mig.
du fick mig att bli sårad men helt seriöst,
du är inte värd mina tårar.

AJ

ja, överskriften säger väl det mesta just nu. Har en sån otrolig träningsvärk så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vaknade imorse av att det gjorde så ont i rumpan att jag knappt kunde ligga på den, haha. Och nu under dagen har det blivit i ryggen också men framförallt i benen & låren. It's not funny, jag känner mig som en gammal människa med rangliga ben.

Gud så skönt det var att vara ledig idag säger jag bara, thank god for studiedagar. Sov till 12, åkte till skolan för att hämta några papper jag glömt och sen drog jag till Sara på Frisörerna. Satt där i lite mer än en timme och nu är håret som nytt igen, nästan. Det jag älskar mest av att gå till frisörer är att de tvättar de med deras superprodukter. Och idag fick jag ett värmeskydd i från TIGI som luktar så himmelskt att jag går runt och luktar på mitt egna hår, haha. Det ska jag bergis köpa nästa gång jag är på stan. Ska ändå dit nästa vecka för att shoppa lite hårprodukter, älskar sånt.

Efter mitt frisörbesök träffade jag Sofia för vi skulle äta på Subway. På väg dit träffade vi på Isabella och hon hängde också på. Vi satt där ett par timmar och sen drog jag hem för att det var dans. Vart street & Modern ikväll och jag överlevde, trots min träningsvärk. Nej nu ska jag dra mig från datorn och läsa lite ur Twilightboken. Puss godnatt.


happy monday!

Hej! tralala vad sent klockan vart. Satt och pratade med mamma jättelänge när jag kom hem från dansen, trevlans trevlans. Ja det var ju dans ikväll, ja. Den här veckan startar dansen och jag gick på Jazz ikväll. Kul var det men fy så otränad jag var, haha. Får ligga i hårt nu, vill bli sådär vig som jag var förr! Imorn är det Modern och tänkte prova på street för den nya läraren också. & på onsdag är det street för Thomas som vanligt och sen kanske jag ska gå streetjazz på söndagar. Ja, de blir mycket att klura ut.

Idag var jag hemma hos Chris efter skolan och de va skoj det med även fast han kan vara lite dryg ibland haha. Är sjukt glad för att jag är ledig imorgon, det var så behövande! jag hade helt glömt bort att det var det och när jag nu fick reda på det idag hoppade mitt hjärta ett extra slag hahaha. Eller nåt sånt. Så imorn ska jag sova, sova & sen ska jag till Sara, min bästa frisör och fräsha upp håret lite, kan behövas. Sen ska jag möta upp Sofia när hon slutat och så blir det väl en sen lunch på subway. Låter som en alldeles utmärkt dag. Puss & hej leverpastej!


nu blir det dans, woho!


holland

Morsning korsning. Sitter i skolan nu och inväntar Samhällskunskapen. Vi hade nyss besök av några som berättade om utbyte med stundenter i Holland och jag funderar på att göra det. Det vore hur kul som helst men vafan Holland? av alla länder? kunde det inte vart nåt lite skönare land som Italien, Spanien, Frankrike? hmm det vore ändå spännande men lite läskigt att ha en främling hemma hos dig. & ännu värre, bo hemma hos någon alldeles främmande!

Jag: Tänk om man hamnar med snyggaste killen?!
Raquel: alltså du kommer inte göra de. Du fattar väll att han bara kommer sitta i ditt vardagsrum och röka på?

hahha ja man får ju hoppas på re' bästa.


ge mej 22 augusti.



I hear Jerusalem bells are ringing
roman cavalry choirs are singing
be my mirror my sword and shield
my missionaries in a foreign field
for some reason I can't explain
once you know there was never, never an honest word
that was when I ruled the world

.

jag hatar söndagar.


musik direkt

God morgon! sov inte så länge jag trodde att jag skulle idag, vaknade redan halv tolv (det är tidigt för att vara söndag för mig). Hann inte skriva igår så får väl berätta lite kort vad som hände. Jobbade som sagt med Isabella och det gick sjukt dåligt för mig, vart på jättedåligt humör då haha. När vi fick sluta gick jag och mötte Sofia på stan och vi gick till Musikens hus där Dash (erik, erik, vide, nils & matthew från min förra skola) skulle tävla i "musik direkt". Väl där träffade vi på många från gamla Valsätraskolan och vi fick sällskap av Calle, Philip & fler. Även fast inte vårat favvo-band gick vidare så hade dem helt klart den bästa fansen, gud så vi skrek & applåderade när de kom, haha. De var ändå bäst så det gör ingenting. Efteråt drog alla till Max men jag och Sofia åkte hem till mig och spenderade resten av kvällen här framför teven med chips, godis & musik. Sen började det ju spåra lite med påhittade danser och våra icke-vackra röster som hördes ända upp till dem som bor ovanför.. haha men kul hade vi!

Idag blir det en sån där chillerill dag. Ska bara städa lite, plugga lite, titta på de två nyaste gossip girl och One tree hill avsnitten som kommit ut i veckan och ta ett långt bad. Och ikväll blir det att träffa Chris också kanske, så det blir mysdag:) nej nu ska jag sluta skriva. Hej då!


Här har vi dem; dash!



Jag vann choklad! woho


Haha ja vårt humör var på topp


jag & Sofia


Calle & Jag

fredag jao

Hej! oj oj vad trött jag är, ska försöka knåpa ihop ett blogginlägg innan jag går och lägger mig. Idag jobbade jag som vanligt från 12-17 (har bytt tid nu så jag slipper sluta så sent, skönt!). Kom dock en halvtimme försent p ga de jävlans bussarna. Jag kände mig som en idiot när jag fick springa fram och tillbaka mellan busshållplatserna! och så åkte bussen ifrån mig.. aja lång historia som jag inte orkar dra upp nu.

Jobbade ju som sagt till fem och då tog jag, Sofia & Siham bussen upp till Gottsunda och handlade lite. Jag & Sofia (som aldrig snålar med godsaker) köpte chips, godis, dipp & läsk för en bra bit över 100-kr, sjuka haha. Och eftersom jag var tvungen att bära allting runt i affären såg jag ut som om jag var världens tjockis. Det var till och med en kille som viskade "ja, hon var ju inte lite hungrgig.." eller nåt sånt. Haha, kul. Vi drog sedan hem till mig, lagade tacos & hade världens tjejkväll! Var så behövande, vi tre har inte umgåtts och pratat på länge nu och det fanns mycket prat och hemligheter att avslöja. Kan säga att jag skrattade så magrutorna kommer att komma fram imorn, haha. Ni är bäst!

Sedan tittade vi såklart när Blondinbella åkte ut ur Let's dance.. haha lite komiskt faktiskt. Men synd om henne. Och synd om oss, det var ju typ därför vi suttit och kollat varje vecka.. mobbade som vi är. Men hon är kul att garva åt när hon pratar med sin tillgjorda röst. Nu känner jag att tiden bara rinner iväg så jag ska försöka avsluta. Imorn jobbar jag från elva till fem och sedan ska jag & Sofia på Dash på Musikens hus. Yay! ha så kul, hejdå och godnatt.

beyonce - my man

you say that he's wrong, you say that he's no good
"leave him alone, cause he's gonna hurt you"
but what they don't know is how he makes me feel

you say that he creeps, always runnin' the streets
he's playin' the game and he'll never love me
you say that he's fake, but who does it feel so real?

no matter what you say, I ain't going nowhere
no matter what you think, I'ma always be there
the love that we share, it lives inside of me

no matter what you're fearin' it's all in the past
no matter what you're feeling, this love is gonna last
that heart of his soul, it breathes inside of me

you say you don't trust him because he been locked up
you say that he's trouble cause he out in the strip club
but you were young once so you should understand

you say that you know, so you been a witness
you say it's for sure, so he got a mistress
until you can show me, I'm gonna stand by him.

my man, he makes me so special
my man, he makes me feel so precious
my man, he makes me feel wonderful
my man, i'm feelin' so comfortable
he's thugged out, but he's my man.


min torsdag.

Tjaa. Då sitter man här igen då, nyduschad & helt trött efter dagen som gått. Sålde rätt okej på jobbet idag, 3 i timmen i snitt, det duger men jag måste komma upp till fyra. Tur att man har Isabella där iallafall att roa sig med, haha.

Efter skolan idag drog jag ner på stan för att äntligen träffa Matilda som vart bortrest i Australien de senaste tre-fyra veckorna. Känns som en evighet sedan man träffade henne! vi tittade runt i lite affärer på stan (jag fick med mig två par skor hem och ett fint armband) och sen var det dags att möta upp Isabella. Vi hade lite tid över innan vi började så vi passade på att äta kebab på Little Italy, värt! det var hur gott som helst. Mätta & belåtna rullade vi mot Din-K-huset.

Häromdagen fick jag brev om att boken "Om jag kunde drömma" (twilight-boken) hade kommit till biblioteket i stan, eftersom jag hade ställt mig på kö. Så idag gick jag dit och lånade den och tänka börja på den ikväll. Får hoppas att den lever upp till mina förväntningar då, haha. Nej nu blir det att städa rummet och kanske börja läsa. Puss&godnatt!



barack, my man

Jo jag vet att det var igår som Barack Obama svor eden och flyttade in i Vita Huset men jag hann inte skriva om det igår så det får bli idag. Well Obama, it's time to change the world.


dumma naturkunskapsprov

Clark åkte just ut från Top model, lite synd tycker jag. Men jag håller fortfarande på Samantha. & Analeigh nu för tiden. Haha, ja så är det. Tittade även på "My sweet sixteen" på MTV i reklamerna också och jag insåg att det är inte långt kvar tills min egna sweet sixteen! haha. Även om jag är ett år efter alla andra så vill jag hitta på något riktigt kul. I år fyller jag år på en fredag också så då har man hela helgen på sig att hitta på kul grejer. Funderar på att ha ett stort sleep-over med en massa tjejer och tema rosa. Eller något sådant, det vore mysigt.

Idag avklarade jag mina nedrans prov och nu är det inga prov de kommande veckorna så vitt jag vet, skönt! Matteprovet gick bra men naturkunskapen gick åt skogen. Jag förstår mig inte på Hans försvenskade språk och hans krångliga ord. Vad är det för fel på att bara skriva så att folk förstår, varför måste han göra det ännu svårare än vad det redan är? Till exempel en fråga löd såhär: "Intensiteten i biomasseproduktionen i pelagalen i en oligotrof orsakas vanligen av; a. tillgängligt solljus, b. syrgaskoncentrationen eller c, koldioxidkoncentrationen."  Alltså inte helt lätt. Aja, jag klarade av det iallafall. Efter skolan var jag hos Chris & sen skulle han på träning och då drog jag hem och var lite barnvakt åt min lillebror. Nej nu ska jag sluta skriva innan det blir för långt. Pusshej!


smile like you mean it.



busy tuesday

Go kväll där ute! Tisdagskväll här nurå och jag har precis blivit klar med allt jag skulle göra idag. Rätt bra, klockan är halv elva. Idag gick jag i skolan & sen åkte jag hem för att plugga, flitig som jag är!, och sen åkte jag och mötte upp Isabella på stan och vi begav oss till jobbelijobbet. Var där i tre timmar, passade på att läsa en massa naturkunskap medan jag satt där så jag fick in det mesta i hjärnan, skönt! är förberedd inför provet imorn nu. Har dessutom matteprov imorn och det är jag dock inte lika taggad på. Det får gå som det går.

Och vet ni vad? The Killers (som kanske är ett utav de bästa banden i historien) kommer till Sverige i sommar! de kommer dock inte ha någon egen konsert (fanfördom) men dom kommer till Hultsfred. Jag & Johanna funderar på att dra ner och lyssna på dom men vi vet inte om man kan vara där en dag eller om det bara är 4 dagar som gäller? Vet inte om jag är så himla sugen på att sova i tält där borta, haha. Annars kanske jag & Becka ska dra till peace and love-festivalen, ja någon festival blir det iallafall! :) Eftersom (efter mycket tjafs med mamma) jag inte hemma på URF-dagarna, tråkigt nog. Nej nu ska jag pysa. Imorgon är det skola igen, företagsekonomi & två prov = tråkig dag. Sen ska jag hem till C igen och mysa :) puss hej!


you change your mind like a girl changes clothes.

'cause you're hot and you're cold
you're yes and you're no
you're in and you're out
you're up and you're down

you're wrong when it's right
it's black and it's white
we fight, we break up,
we kiss, we make up.

you don't really wanna stay, no
but you don't really wanna go.


tisdag; skola, jobb & plugg..

Hallådär blåbär. Har håltimme nu vilket är rätt jobbigt då alla andra har lektion... bu. Och dessutom är håltimmen en och en halv timme. Men aja, eftersom att jag verkligen måste plugga för att jag har två prov imorn så är det kanske lika bra. Tråkigaste ämnena också; matte & naturkunskap. Ja, jag ska ju äntligen göra det där stora naturkunskapsprovet som jag tjatat om här ett par veckor (månad?).  Smsar lite med Sofia också som inte har skola idag, orättvisst.

Slutar tjugo i tre idag och ska nog hem imellan och sedan jobba ikväll. Isabella ska också göra det så tänkte göra henne lite sällskap. Sen blir det pluggpluggplugg och sovasovasova. ja, det var väl min dag. Hej då!

måndagmorgon

God morsning. Har precis börjat och har samhällskunskap. Är ovanligt pigg idag och det är väl tur när man går till halv 5. Hoppas att idrotten är inställd fast det är den säkert inte. Fick sovmorgon imorse iaf. Efter skolan ska jag till C, huhu. Nej nu måste jag lyssna på lektionen, ciao!

Grekland

Hejhej. Har tittat på Gossip Girl & One tree hill nästan hela dagen. Hade missat att de 3 nyaste avsnitten hade släppts på pirate bay så jag laddade ner dem direkt. Annars har jag bara vart hemma idag. Har försökt plugga lite den senaste timmen men det är så tråkigt att det får mig att vilja begå självmord. Och det vill vi ju inte ska hända så jag tar nog en liten paus nu. Mamma tvingade mig att äta en sen middag också även fast jag inte är hungrig så ska jag väl äta snart också antar jag.

Och idag var det den stora dagen då Sofia S mamma skulle bestämma om hon fick följa med oss till Grekland i sommar eller inte och det fick hon! vi är överlyckliga och kommer att ha hur kul som helst. Vi två, 2 veckor på Grekland kan ju inte gå fel! Vi har redan en massa planer, det ska bli så kul. Nej nu ropar Johan att det är mat. Hejdå!


Här ligger vi och steker i sommar


maria goes hot

God morgon världen. Vart inget bloggande igår, fick inte någon chans att sätta mig ner i lugn och ro och skriva utan hade lite fullt upp hela dan'. Jobbade ju som sagt från elva till fem och sen kom Maria hit och vi åkte iväg och köpte hårfärg till henne. Väl där borta (i gottsunda centrum) träffade vi på hennes föräldrar som var så snälla att dom skjussade hem oss. Hennes mamma berättade att dom hade ätiti potatisgratäng och undrade varför inte jag hade vart där. (Marias mammas potatisgratäng äger allt.) Maria hade inte bjudit mig och då vart jag lite sur. Jag & färgade och klippte hennes hår och det vart hurt brasom helst! hon var redan snygg innan men nu är hon gaaalet snygg ska jag säga er. Hår-fixningen tog sin lilla tid och sedan chillerillade vi bara hemma hos mig och pratade i flera timmar. Väärd kväll ska jag säga :)

 

första dagen på jobbet

Ja, då var min första dag på nya jobbet avklarat. Fick göra ett test och sedan sätta igång och sälja. Kommer att jobba fredag & lördag och fredagar kommer att bli mina jobbiga dagar från 12.00 - 20.00. Fast det kändes faktiskt inte så jättejobbigt när man väl var där, vid klockan sex kanske det började kännas lite lockande att gå hem men.. jag klara't.

Sålde iallafall riktigt bra idag, för att vara min första dag iallafall. Sålde 11 st och en timme var jag uppe i fem st. Imorgon ska jag jobba igen klockan 11.00 - 17.00 så får hoppas att det går lika bra då. Nej nu ska jag snart gå och lägga mig, puss&kram.

fredag

God morsning. Sitter och har samhällskunskap just nu och vi gjorde precis ett test om hur mycket vi hade hängt med under 2008. Jag fick 8 av 24, härligt! haha not. Slutar om två timmar sen blir det jobb. Kommer att bli en lång dag idag men det ska jag väl klara av. Hoppas ni får en rolig fredag, hej!


min hektiska dag

Go kväll där ute! har inte hunnit skriva nått idag för det har vart så fullt upp. Var i skolan idag och sen drog jag ner på stan med Maria & Jasmin. Vi gick runt lite tills det var dags för mig att dra mig till "jobbet", ja det är ju inte riktigt mitt jobb än, det är det imorn! fick en massa information, papper osv och sen fick jag sitta bredvid en tjej och lyssna i headsetet när hon pratade med kunderna. Ska bli kul att testa själv sen! Efter att vart där i två timmar drog jag hem i kylan för att sedan vara med Majan & Becka som kom på besök. Hade trevligt med dom och skulle precis hoppa in i duschen när de gick när.. ja men precis den funkade inte igen. Fast den här gången testade jag som tur var innan jag hoppade in och schamponerade håret. Jag fick ett lite mindre utbrott och ringde till Frida som sa att jag kunde komma över och låna hennes dusch, min räddare i nöden! har äntligen fått duscha i en riktig dusch, haha. Härligt.

Imorgon har jag en lektion i skolan. Skulle egentligen haft två men ena är inställd för att vi ska samtala med lärarna igen. Dom verka tycka att vår klassa är problemklass men det är den faktiskt inte. Men skönt att slippa historia iallafall! jag slutar elva imorn, som varje fredag, och jag börjar jobba klockan tolv. Sedan jobbar jag ända till åtta imornkväll! lite drygt men Sofia kommer dit klockan fem så då får man lite sällskap iallafall. Ja, det var väl det viktigaste. Nu ska jag städa mitt rum :) hej!

americas next top model



vem tycker ni ska vinna? Jag håller på Samantha efter det här avsnittet, hon var så snygg i sin nya frisyr. Och hennes bild ikväll slog allas stort!




godislover

Ih, ute är det inte varmt nu kan jag lova. Det är inte så mysigt att cykla heller. Ja, jag kom precis från ICA norby där jag var och hämtade ut pengar och köpte en marabou nonstop. Jag måste erkänna att jag faktiskt har ett beroende. Till socker & godis alltså. Jag har haft det i några år nu och det är faktiskt väldigt jobbigt! så fort det händer någonting minsta jobbigt blir jag galen om jag inte får godis (helst choklad). Och direkt när jag får det så blir jag lugn igen, haha helt sjukt egentligen. Det kommer och går i perioder, om jag bara äter godis en gång i veckan och håller det så i några veckor så brukar jag inte känna av det så mycket men t ex som nyss när det var jul så åt man ju rätt mycket och nu stannar det kvar. Har räknat att jag nog ätit godis varje dag sedan nyårsafton, DET är illa!

Men nog om godis. Min arbetsintervju gick bra idag och jag ska tillbaka imorgon på något möte med coachen. Om ni vill veta vad det är jag söker till så är det "Din-K collection", gamla Aros. Alltså strumpförsäljning via telefon, haha. Kändes verkligen som att jag behövde ett jobb och nu är jag på god väg. Kommer att jobba fredagar 12-18 och lördagar 11-17, det blir bra det. Nu ska jag titta vad som finns på TV och sen vänta på att Top Model ska börja. Hej då!

it's you and me tonight baby.

företagsekonomi

Godmorgon! sitter och har företagseknomi och för första gången på länge är jag inte så himla trött. Vi håller på med samma sak som igår, att skriva ansökan till jobb (inte på riktigt alltså). Jag försökte hitta nåt coolt som barnpsykolog men det tyckte inte min lärare skulle passa. Taskig! sen gick tiden för fort och tillslut fick jag kolloledare. Kul. Johannes som satt bredvid mig fick bartender på Rhodos. Haha, kanske lite skillnad.

Efter den här lektionen har jag bara matte & naturkunskap och sen ska jag på arbetsintervju. Kan ju vara bra att vi övar nu rå! så får se hur de går. Vi ska även göra våra individuella val också och jag har lite svårt att bestämma vad jag ska ta. Funderar på Etik & livsfrågor och Psykologi A. Vore kanske kul. Nej nu ska jag göra det man ska. Pusshej

duschjävel

aaargh jag är så arg! gissa vad som hände nyss när jag står i duschen? jamenar det KAN bara hända mig känns det som, duschen går sönder! den slutar funka av någon anledning och där står jag med schampoo i hela huvet! & så säger mamma att den har vart så hela dan, TACK FÖR FÖRVARNINGEN. så jag fick skölja av huvet i handfatet för där funkar vattnet utmärkt såklart. Mamma förstår heller inte varför jag är så arg och föreslår att jag ska gå över till grannen i min hundduk & blöta hår och duscha, vafan!

vackra olsensystrar






.

Tjenare. Tittade precis på Hell's kitchen på teve, var finalen och den där Heather vann. Har faktiskt aldrig tittat på det förr och ja, det var väl sådär. Bra när man inte har något annat att se. Nu är det 2 and a half men och sen Top model! sesong 11 började förra veckan och jag ser fram emot den här sesongen, den verkar skoj. Fast dom har överdrivit med alla rymd-grejer. Aja, för er som inte har tittat så förstår ni nog ingenting.

Idag hade jag bara en lektion. Eller nja, jag hade två men den på morgonen råkade jag hoppa över för jag var så trött. Den var endå bara en halvtimme och sen skulle jag haft tre timmars håltimme tills sista lektionen. Så jag gick alltså bara på den sista. Det var företagsekonomi och vi skulle lära oss skriva ansökan till jobb, chillerill. Efteråt åkte jag ner på stan och åt på Subway med Isabella, Sofia & Moa. Väntar på att mamma ska komma hem också så ska vi planera vidare på Greklandresan i sommar. Nej nu är reklam slut, ciao!


leona lewis - run

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

To think I might not see those eyes
Makes it so hard not to cry
And as we say our long goodbye
I nearly do


.

Hejsan hoppsan. Är nog världens segaste just nu, vaknade nyss efter att ha sovit i fyra timmar. Det var så sjukt skönt men nu är jag helt borta i huvudet så det kommer bli svårt att plugga naturkunskap dom kommande timmarna. Men it needs to be done! En sak som är lite jobbigt också är att det bara forsar in massa brev, dagligen, från alla olika gymnasieskolor också. Typ "hej! nu ska du välja gymnasie", ja menar jag fick ju alla dem breven förra året, har de ingen koll? haha. Så ja, hälften av vår post består av sådant. Kan inte vara bra för pappersförbrukningen.. hahha. Nej nu ska jag göra någonting nyttigt! ciao.


någon som kanske har lust att ta över den här boken, jag känner att jag har tröttnat på den rejält!


halvt död

God morgon. eller inte så god om ni frågar mig. Har endast sovit tre timmar inatt så jag känner mig som en halvdöd zombie eller något. Fick nyss höra att min idrott är inställd och det betyder att jag slutar vid 2 istället för halv 5! jag blir lycklig. Just nu sitter jag och väntar på att min svensklektion ska börja och jag vill bara bara bara sova just nu. Hej då!

Beyonce - Halo

Ska gå och lägga mig snart, tänkte bara säga god natt och bjuda på denna fina, underbara låt. Sov gott!


T.I <3 mig

Ja nu är det så att jag har gått och blivit kär. Något som jag inte blir särskilt ofta men ja, nu är det så det ligger till. Förut var han bara höjdpunkten i Justin Timberlakes musikvideo "My Love", men nu är han min framtida dröm-man! Seriöst är han den sexigaste och vackraste mannen på denna jord, haha! Han har ju tyvärr flickvän eller fru men det går alltid att ändra på! och dessutom var hon verkligen inte lika snygg som han är, eller vad tycker ni? Finns bild på henne där nere. Gah, T.I, jag väntar på dagen vi gifter oss <3



    

Erkänn att han är fem ggr så snygg som henne?

plugg/städ-dag

Hej! gud vad jag har gjort grejor idag alltså. Städat, pluggat naturkunskap, skrivit samhällesgrej & skrivit klart min engelskagrej också (okej kanske inte roliga saker då). Vi skulle läsa en bok på engelskan och sedan ta ut 3 citat ur den och läsa upp för vår lärare. Vi skulle också skriva ner handlingen på ett papper och lämna in. Boken, som är på engelska och den tråkigaste någonsin, orkade jag såklart inte läsa så jag laddade ner filmen som jag tänkte titta på snart, huhu. Och sen har jag googlat om boken också så de löööser säj. Ja, det vore ju bara lite drygt om min lärare skulle se det här då. Nu ska jag se om det är något bra på teve. Puss!




här har ni den, tråkboken.

.



it's time to a big girl now and big girls don't cry.

kanye west



In the night I hear 'em talk,
the coldest story ever told
somewhere far along this road,
 she lost her soul to a man so heartless

how could you be so heartless?

lördag

God morgon, hoppas ni sovit bra för det har nämligen jag. Sov 12 timmar inatt, skönt! igårkväll vart det inte något festande. Jag & Sofia tittade på Let's dance och Blondinbella som faktiskt inte var särskilt duktig. Sen fick vi för oss att vi skulle sjunga singstar så vi drog hem till henne och sjöng oss hesa. Kul var det iallafall! Nu ligger jag i sängen och tittar på MTV, har gjort det hela morgonen och sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Man har ju knappt någon lust att gå ut när det är så kallt utomhus. Längtar som sjutton till sommaren! tänk vad skönt med värme, sol & bad. Dessutom blir det Grekland i sommar också och då längtar man ju ännu mera.




 



åh, jag vill åka nu!

ny header

vad tycker ni om min nya header, va? :)

for what it's worth, i love you.

  

i skolan

shoho. sitter i skolan med min dator och försöker plugga fast det är så trist så jag vill inte ens börja. Har blivit lite lätt beroende av tetris också, sofias fel! haha. det blir svårt att få någonting gjort med tetris på datorn iallafall. Har slutat för ett par timmar sen och borde egentligen dra mig hem istället för att sitta här. Fast jag ska vara på stan om två timmar så funderar på om jag kanske ska åka direkt. funderar på vad man ska hitta på ikväll också. fest eller hemmakväll med let's dance och blondinbella? haha. jajaja jag hittar nog på nåt. hejdå & puss så länge!

godnatt

nu är äntligen maria hemma i det kalla Sverige. Det var på tiden, hon behövdes här! tog en liten promenad över till familjen Refai där de precis kommit hem från Egypten (tänk vad härligt att vara där just nu). Jag fick finfina nagellack som hon köpt därborta, hon känner mig väl! haha. Nu är jag hemma och borde kanske sova eftersom jag ska upp klockan sju imorn och den är snart halv tolv. Fast det gör inget att det är skola imorn för fredagar är så sköna. Bara två lektioner och sen är det helg! Efter skolan imorgon ska jag fika med Mica (och förhoppningsvis Carola) från min förra klass på frisör :) ska bli hur kul som helst att träffa dem igen. Nej det var allt från mig idag, hörs imorn! puss 


get yourself a job

gah, för mycket one tree hill kan inte vara nyttigt. Har nog sett dom här avsnitten som går på teve minst två gånget tidigare men dom blir aldrig dåliga! och nu har Dan gått till polisen och lämnat in sig också. ÄNTLIGEN, det är han så värd. Förövrigt så gick mina två kära vänner Isabella & Sofia på anställningsintervju idag också och jag börjar känna själv att det kanske är bra att skaffa sig ett jobb. Nästan alla jag känner har ett eller nej nu när jag skrev det insåg jag att alla mina nära vänner har ett jobb. Okej, illa Mathilda du får ge dig ut och leta. Fast innan jag gör någonting annat ska jag gå och äta för jag är huungrig. Det blir sparris-soppa, inte gott.. hej då så länge!


då var jullovet slut

det är skam, svenska folket! ni röstade fram "Jennie let me love you" som årets låt år 2008. Ni måste skoja, haha. Aja. Kent vann inte heller, eller så måste jag ha missat det för såg inte när de visade årets grupp. Det gör inget, de är ändå bäst. Är fortfarande lite depri att det är skola imorgon och ska försöka göra mitt bästa för att inte somna allt för sent. Tror jag ska försöka läsa lite naturkunskap innan jag somnar också. Men nu säger jag hej då för ikväll så hörs vi imorn då.



jag tyckte att Veronica Maggios "Måndagsbarn" skulle vinna årets låt.

grammisgalan

tittar på Grammisgalan med min galne vän Sofia. Sitter och hoppas på att Kent ska ta hem priset för årets grupp. De är tråkigt nog bara nominerade till den kategorin. Man kan ringa in och rösta på årets låt. Här är de nominerade:

Amanda Jenssen - Do You Love Me
E.M.D - Jennie Let Me Love You
Kleerup feat. Titiyo - Longing For Lullabies
Markus Krunegård - Jag Är En Vampyr
Veronica Maggio - Måndagsbarn

.

blä vad naturkunskap suger. Verkligen, jag kommer aldrig behöva veta om näringsfattiga/rika sjöar eller om urdjur, bakterier osv i framtiden. Fakiskt helt ointressant. Men vad gör man liksom? man måste ju plugga. Fast nu tog jag en paus för att Sofia S kommer över. Hon har vart i sälen de senaste dagarna så har inte sett henne på ett tag.

Det var jättemys igårkväll hemma hos Johanna. Vi köpte godis och sen tittade vi på film och teve hela natten tills vi somnade. Vi sov länge idag, åt frukost, tittade på ännu en film och sen tog jag bussen ner på stan för att köpa ett nytt busskort. Sen begav jag mig hemmåt eftersom det var så kallt så min näsa frös till is. Skola imorn.. bu jag vill inte. Den här terminen kommer bli så dryg också, den är ju längre än höstterminen och jag kommer att ha massa att plugga igen som jag har missat eftersom jag bytte skola mitt i terminen. Och dessutom kommer jag få läsa företagsekonomi på lördagsskola. Yay.. can't wait. Aja, nu ska jag sluta klaga det finns folk som inte får gå i skolan. Hejdå!

james lucas scott

åh, dom har äntligen kommit till dom spännande repris-avsnitten av One tree hill som visas varje vardag! snart åker Dan in i fängelset, haa rätt åt honom. Snart är det fyra år senare också när världens sötaste James Scott kommer in i bilden. Alltså sötare unge finns inte! okej jag känner att jag börjar överdriva det hela nu.. haha. Ja, nu ska jag iallafall åka till Johanna & sova där :)! pusshej.











heldag med Isabella

Lite dålig uppdatering idag också då, har inte vart hemma så mycket. Drog ner på stan för att kika på lite saker med Isabella och sedan satte vi oss på Storken och fikade i timmar, det var mys. Sen visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på så vi drog till bion för att se om det fanns någon skojig film. Där hade vi dock ingen tur så vi köpte med oss chips och popcorn hem och drog till mig istället. Här tittade vi på film som gick på teve istället och det gick lika bra det. Hon gick nyss härifrån så nu sitter jag här och funderar på att gå och lägga mig snart. Hoppas ni har haft en trevlig dag fastän det var så kallt att man knappt ville lämna huset. Tjaadå.



3 saker

Tjaa. Jag tänkte att jag skulle göra en sån här liten trist lista innan jag hoppade i sängs, så här kommer en. Puss&godnatt :)


Tre saker jag inte förstår:
1. hur killars hjärnor fungerar
2. tekniska saker
3. varför jullovet är så kort


Tre saker som ligger vid mitt skrivbord:
1. en hudkräm
2. godispapper
3. foton


Tre saker jag gör just nu:
1. sitter på min stol
2. skriver
3. tittar på en konstig film på tv


Tre saker jag vill göra innan jag dör:
1. uppleva saker
2. gifta mig lyckligt och få söta barn
3. känna att jag left ett bra liv


Tre saker jag kan
1. spara saker & pengar
2. dansa
3. sova till 3 på eftermiddagen och vilja sova längre


Tre saker jag inte kan
1. sjunga fint
2. många språk
3. hålla städat på mitt rum i en vecka


Tre saker jag skulle vilja lära mig:
1. sjunga fint
2. ett annat språk
3. spela piano


söndagar är sega

Hallå folket. Såg precis klart på söndagsfilmen på trean; You, me & Dupree. Tror jag hade sett den förr men den var bra. Vart en segig dag idag med, sov till fyra och sen har jag mest vart hemma och lagit det lugnt. Passade på att plugga, det behövdes. Sen tog jag och Becka en oerhört kall promenad, det är jättemycket minusgrader ute vill jag lova. Nu ska jag titta på Twilight som jag har laddat ner. Dålig kvalité men vad gör man. Hej då

a lonely january

Go kväller. Jag skrev ett inlägg tidigare idag men det vart något fel när jag skulle publicera det tydligen. Har inte kunnat se det på min blogg idag iallafall.. aja jag skrev nog ingenting särskillt ändå. Har vart en seg dag idag. Låg bara i sängen och tittade på the Hills men nu ikväll har jag vart hemma hos Sofia. Det var jättekul! vi åt godis, tittade på körslaget och sen spelade vi Buzz med hennes familj, hur kul som helst! haha. Jag kom hem för kanske en timme sedan och nu sitter jag här och lyssnar på depri-musik, haha. Tycker om det, speciellt på hög volym och när man kan sjunga med också. Tja emo. Nej nu ska jag sluta skriva och sätta på ännu en låt. Peace, hahaha.


Kan ju kanske bjuda på en bra låt här som beskriver kanske exakt hur jag känner nu, njut!


.

Hejhej! vart inget bloggande igår för jag hade så fullt upp med att åka till Stockholm och fixa inför Sihams överrasknings-födelsedagsmiddag. Middagen vart jättetrevlig och jag hade hur kul som helst. Mycket god mat & efterrätt också, huhu. Efter vi ätit satt vi länge och pratade en massor ända in på natten. När alla drog vid halv ett så stannade Sofia ph kvar och sov över, det var mysigt. :) idag har jag inga planer, har precis diskat upp och städat i köket och det tog en hel timme. Usch vad med disk. Jaja, nu ska jag väl hitta på nåt annat. hej då så länge!


såhär vart färgningen. Inte så stor skillnad men lite mörkare än innan.


.




don't tell me it's not trying for
you can't tell me it's not worth dying for
don't tell me it's not worth fighting for
i can't help it, it's nothing I want more


you know it's true, everything I do
I do it for you.


there is no love like your love and no other could give me more love
there is no way unless you're there all the time.


nyårsdagen & allting är stängt!

Hejhej! jag uppdaterade nyss om nyår så om ni vill titta på bilder så kan ni läsa inlägget under :). Ja, den här dagen har ju vart den segaste på länge. Låg i sängen till tre-fyra, i mörkret och tittade på teve tills Julia kom och plingade på. Hade ingen lust att göra någonting så bara låg där och slötittade på Vänner-maraton som gick på femman från 9.05 till 17.30 idag. Skönt det. Ja, Julia kom som sagt förbi och vi blev plötsligt väldigt sugna på pizza och godis. Julia som var bakis fick en voltaren och sen promenixade vi ända bort till Flöjtens pizzeria. Väl där shoppade vi för 200-kronor på pizza, godis, läsk & chips. Vi hade alltså en fettokväll. Vi kom hem lagom i tid till Victoria Secret fashion show och jag kan lova att det inte är smart att sitta och proppa i sig godsaker medan man tittar på dom där skönheterna, haha. Vi bestämde oss för att färga mig hår efter showen var slut och nu sitter jag här med ny färg fast jag vet inte riktigt hur det blev eftersom håret fortfarande är blött. Kanske kan lägga upp en bild imorn på hur det vart. Nu är klockan tjugo i elva och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Borde gå och lägga mig i tid ikväll eftersom jag ska till Stockholm imorgonbitti. Det var tänkt att jag, Sofia & Siham skulle dra dit tillsammans för att fira Sihams födelsedag (hon fyller 17 idag) men så vart det inte. Så jag träffar nog mamma där istället och uträtter lite ärenden. Nej nu känner jag att jag bara pladdrar på och inlägget blir bara längre och längre. Tack för mig!

 

mitt nyår

Då var det år 2009 och vi lägger förra året bakom oss. Året avslutades med en fest hemma hos mig med massa roligt folk och sedan nere vid slottet med fyverkerier och fler vänner. Nyårsafton vart lyckat och här kommer mitt nyår i bilder:

jag & sofia inväntade folket


jag var liite taggad alltså.. haha


jag & Siham


Sofia, Marcus & Frida


Henrik & Natalie


jag, Christian & vår Pommac


Jocke (som precis får glitter i huvet) & Zalex


Philip, Jon & Simon


Sofia, Frida & Nathalie


Frida & jag


Maher, Zalex & Jocke


jag & Marcus



RSS 2.0