* suuuck.. *

idag är en sånhär dag när allt bara går fel och hur mycket man än försöker göra allt bra så bara går det inte. Om ni nu förstår.. så, idag har min dag vart annat än bra. Går helt sämst i skolan och allt utanför det går inte heller nå vidare. Jag vill inte klaga, folk har det sämre, men skulle behöva känna mig lite behövd .. äsch.
  Imorgon är det Valsätraskolansdag och jag ska sjunga med Luciakören från 9.30 till 13.00, sen ska jag och Julia ner på stan. Sen får alla föräldrarna komma vid 18.00 på kvällen tror jag.
   Mestdels av den här dagen har jag vart med min älskade lillebror som avslöjade för mig att han hade gått och blivit kär. uschdå.. det kan aldrig sluta bra. Och imorgon ska han nämligen uppträda inför massa folk imorgon. Han ska spela "lillebror" i Karlsson på taken. yesyes, very proud.


Dagens låt: Jeff Buckley - Hallelujah

julmust och pepparkakor.

jag kom på att jag inte hade skrivit på ett tag så jag kan ju börja med att förkorta hur helgen har varit. Jo, i fredags så var det bestämt att jag, Nishat och Julia skulle gå på resturang men eftersom Julia inte mådde så bra i skolan så blev det inte som planerat. Senare drog vi förbi hemma hos Alex för att det skulle vara lite folk där, och där träffade jag på Matilda och Isabella också :) i Lördags drog jag och Julia till Stockholm för att kolla på balklänningar och så skulle jag köpa extentions. På kvällen blev det förfest i Malmabacke lokalen men vi kom inte längre så 'festen' slutade där vid halv tolv tiden. Igår (söndag) hände inte mycket alls kan jag säga. Jag såg en jättemysig film: music and lyrics, hette den.
   Just nu sitter jag iallafall här och käkar pepparkakor och dricker julmust och känner mig lite jul-ig. Det är en tragedi att One tree hill inte sänder repriser på eftermiddagarna längre, det var ju typ dagens höjdpunkt. Numera ska dom starta OC från början. Fast det är väll inte helt fel det heller..
   Idag har jag faktiskt inga speciella planer , jag kom nyss från skolan då jag hade media sista lektionen. Philip drog en "100 meter naket" ,vad man tycker om den filmen kan man ju få ha sin egen åsikt om :) nej nu ska jag nog se om jag kan ge OC en chans. Jag tror faktiskt inte att jag har sett avsnitten från allra första början. puss hej


Dagens låt: Hugh Grant & Haley Bennett - Way back into love


ensam hemma.

åh just nu är jag superdupertrött. Mamma sover borta ikväll och därför tar jag chansen att vara uppe hur länge jag vill utan tjat & får ha musiken på så högt jag vill :) men problemet är ju bara att jag kommer somna vilket sekund som helst.. aja. idag har jag vart på stan med peshang och det var väll trevligt. Han köpte skor, dom som jag valde (: imorgon ska jag ner på stan och demostrera mot skolans nedläggning, jag vet jag är så duktig av mig.. sen ska jag och Julia kolla ut lite julklappar på stan och jag funderar på att sola. På lördag blir det estocholmo! nej nu ska jag pysa. bye


söndag 18 nov.

nu har jag inte skrivit sen i onsdag så då blir det väll att berätta om helgen som gått :) i fredags var det bad i skolan och jag var så duktig som var med alltså. vi simmade 1 km 250 m har jag räknat ut. duktigt, duktigt. Senare den kvällen gick jag, Julia, Abir och Dillan på bio. Saw 4, såklart :D den har preimär då och det var fullpackat med folk, mest folk man kände. Det var liksom lite kul.. och igårkväll var jag med min älskade Matilda. Vi skulle gå på fest hos Birgegård fast det var inte så mycket fest så vi drog där ifrån efter ett tag. Kvällen (natten) slutade med att vi gick ut ett tag. Kvällen var väll rätt lyckad ändå, vi gjorde den kul iallafall :) fast kallt vare.. väldigt kallt!
    Idag vaknade jag jättejättetidigt (typ 9) och åkte ända bort till Norberg för att hälsa på min mormor. (för er som inte vet så ligger det ca 10 mil härifrån). Jag kan ju inte säga att det var vidare kul men det var längesen man hälsade på henne och så. Fick självklart massa mat som vanligt och det är ju inte helt fel, haha. Nu är klockan drygt halv tio och jag känner mig verkligen dödstrött. Jag ska nog hoppa i säng snart, puss godnatt.

image13

puss. jag älskar dig.


 


onsdag 14 nov.

idag hörreni så har jag vart på gymnasiebesök :) två skolor. var på Rosendal idag och på Linné på kvällen, på öppet hus. Jag tror verkligen att jag vill gå frisör om jag kommer in. Imorgon blir det spiep på Lundellska. Tar förmodligen det som andrahansval & det känns riktigt skönt att ha bestämt sig lite nu iallafall.
   min otroligt elaka mattelärare ringde till mig och sa att jag hade fått skolk för att jag inte var i skolan idag (vilket vi inte behövde heller?!) och så sa hon att alla skulle komma på lektionen imorgon eftersom det var viktiga saker hon skulle gå igenom. Vafan kunde hon inte ha väntat med det tills på måndag så jag kunde fått min sovmorgon till 11 :( ? nejnej , nu ska jag upp till matten som börjar klockan ÅTTA imorn.. bara för det ska jag vakna klockan tio i, bara sätta på mig kläder och gå. :/ onda människa.. men nu ska jag sova. pussgodnatt

ni/du vet vilka ni är och ta åt er om ni ser det här.

folk är falska. falskhet finns överallt och det verkar finnas speciellt just här. folk snackar om andra hela tiden och man lovar saker som man självklart aldrig håller. Man går på folks lögner hela tiden och man blir alltid besviken i slutet, när ska det sluta egentligen? visst, man lär sig av sina misstag men man gör alltid om något igen och sådär kommer det att fortsätta. Det är också så sjukt hur man kan tro att man vet saker om folk när man egentligen inte ens har någon aning. Man kallar folk hora för att dom gjorde ett misstag för längesen. Man säger att alla kan göra misstag men när det väl händer så står alla emot och ser det där misstaget som världens största. och självklart ska alla få veta om det. för folk har inte bättre saker för sig än att prata om andra, men hur långt kommer man med det egentligen? du kan höra något och sprida det vidare till nästa utan att alls tänka på konsekvenserna.   
    och vad är det här med att ha "status". är du cool för att du hänger med någon som du egentligen är livrädd för, bara för att du inte ska hamna i bråk? vad är det för jävla självkänsla man har ? folk är egositiska och gör va som helst för att inte hamna i problem, även om det sårar någon och till och med om det är någon som man bryr sig om. Vissa funkar dock inte så men jag har fått ett starkt bevis på att sånna såkallade vänner finns. Dom mäniskorna behöver man inte ens.


måndag 12 nov.

nu sitter jag i datasalen och har väldigt tråkigt. jag tror vi skulle göra något med sinnescellerna på biologin men det är typ det sista jag orkar med just nu! jag är trötttrötttrötttrött och vill bara gå hem och sova. men .. så blir det nog inte. Idag går jag till halv fyra också  men funderar starkt på att inte gå på sista lektionen.

Igårkväll var jag medfler på supersugen, på bio. Den var helt okej faktikst men trodde att den skulle vara mycket roligare. Tja vad händer mer då.. på onsdag och torsdag har vi gymnasieskolorbesök vilket betyder ingen skola. Inte helt fel ;D nej nu ska jag lyssna på mp3 och låssas jobba lite. pusshej

lördag 10 nov.

efter att ha däckat av trötthet igårkväll efter festen på cellovägen så sov jag till två idag,det var sjukt skönt :) för tillfället är det tomt i huset och då passar jag på att ha musiken på högsta och sjunga högthögt. Tycker synd om grannarna bara, meeen det får dom leva med :) snart ska jag till Nishat och vi ska senare hem till Michelle på tjejmiddag (GRATTIS :). det ska bli roligt. Nej nu ska jag gå och typ torka håret eller något. pusshej

uppdaterat.
efter en riktigt lyckad kväll så kommer jag nog däcka snart, har inte vart såhär trött på länge!


image11

födelsedagsbarnet <3

onsdag 7 nov.

ja, datumet säger väll det mesta..

uppdaterat.
alla är dumma i huvudet! fast Julia räknas inte med för hon är bra

tisdag 6 nov.

idag är det tisdag och tisdagar tycker jag om :) mest för att det är Desperate housewives! eller ja.. bara för att det är desperate housewives. Jag såg nyss "the devil wears prada", eller "djävulen bär prada" som den på svenska heter. Den var faktiskt bra, jag hade nog sett den förut men jag minns inte att den var såhär bra. Idag är mitt humör inte riktigt på topp. Blir väldigt irriterad på människor ibland bara.. och en massa jobbiga beslut man måste ta och det blir bara för mycket! menmen.. pusshej.

uppdaterat.
jag har verkligen lust att ladda ner någon sorlig film. något förslag?

måndag 5 nov.

godkväll. Idag var det skola igen efter en skön vecka höstlov som gick väldans fort tycker jag. Jag och Julia skulle ha pluggdag som blev mer "pluggdag". Vi gick till ICA, köpte godis & kollade på film och sen One Tree Hill såklart. Nu har hon åkt hem och jag har inte mycket för mig. Har laddat ner massa bra filmer också t ex. Hairspray, Saw 4 (!), Simpsons the movie, the number 23, stardust & the devil wears prada. mihjjaa, det blir filmkväll nån dag :) 
   Har massa jobbiga tankar i huvudet just nu, det bästa vore nog om jag tog tag i engelskan (not) . Men nej, nu ska jag ändå gå och göra det. pusshej

den vackraste stunden i livet var den när du kom.


kom änglar
kom älvor, det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis
fryser nu sakta till is.

lars winnerbäck <3

fredag 2 nov.

nu är det november då! bara någon månad kvar till julafton och det är ju inte helt fel. Sitter här med en rejäl huvudvärk och några blåmärken efter gårdagen. Haha Julia är bäst på fyllan, vi ska inte ens ta upp vad hon gjorde i mitt badrum ^^ det gick iallafall vilt till och därför så är det inte helt fel med en hemmakväll med Maria & godis. Det kan faktiskt inte bli mycket bättre ;D
 Nu har vi beställt biljetterna till The wave 3 year party, den 1 december också. Hoppas det blir bättre än förra gången iallafall och att vi slipper spendera hela natten på centralstationen i Stockholm. Nej det var ingen hit.. 
Ja, vad händer idag annars då.. funderar på att ta en rejäl städning av rummet eftersom det verkligen kan behövas just nu. Eller.. så struntar jag i det och kollar på tv istället. Låter mycket frestande! Nej men nu ska jag iallafall gå och göra någonting annat. Puss hej


image10

jag på utgång ,

RSS 2.0