23 jan.

godkväll :) idag är det onsdag och jag är bara så jätteglad att fede äntligen är hemma. Min kväll går typ åt att plugga engelska och skriva svenskauppsats.. inte så kul direkt. Helg snart, jaa!
 
Dagens låt: U2 - Sometimes you can't make it on your own


dans igen

idag var jag på öppet hus på dansen, ska bli såå kul att börja igen! har verkligen saknat det. Jag och Maria testade på jazz och street och så träffade man på folk som man inte har sett på länge :) 
resten av dagen går nog åt till att städa & plugga andra världskriget. det är ju kul.. och sen så är det One Tree Hill ikväll vilket ska bli spännande att se. jag tror faktiskt att det är sista avsnittet på sesongen tillochmed? terrible people! 
annars har helgen vart helt okej. I fredags var det ju typ en "mindre fest" hos mig och det gick ju som det gick .. det gick tydligen värre för killarna efteråt, haha. att få gå från stan i spöregn mitt i natten är nog inget att rekomendera.
Gårdagen spenderade jag med Maria, vi cyklade bort till gottsunda centrum och köpte godis. Det var kanske inte det smartaste vi gjort eftersom det var storm ute (typ en gurdrun-storm) vilket vi hörde på nyheterna. men överlevde, det gjorde vi! sen kollade vi på Bring it on - all or nothing  som faktikst var helt okej.
Imorgon kommer han hem också :) , som jag har längtat! 

Dagens låt: Plain White T's - A lonely September


en vanlig söndag

då var det Söndag då. Vilket betyder att helgen är slut och imorgon är det tillbaks till skolan som gäller, det kanske inte direkt är så kul men.. 
  Efter skolan i Fredags åkte jag och Sofia ner på stan för att sola, efteråt kom Emelie hem till mig och det kan jag säga var efterlängtat :) vi satt och pratade länge och sen blev klockan mycket och hon åkte till sin pojkvän. I lördags satt jag hemma med min digitalbox och kollade på massa filmer. Siham gjorde mig lite sällskap där på kvällen också och sen sov hon hos mig :) digitalboxen har blivit min stora nya kärlek! och speciellt canal + - kanalerna <3 haha! men tyvärr kommervi bara att ha dom i lite mindre än två veckor nu så det är bara att passa på.
  Imorse gick jag och Siham på en långpromenad i vårvädret (?) och sen åt jag frukost med mamma. Kanske första gången jag gör det eftersom jag alltid går upp flera timmar efter henne. Ikväll ska jag och Sofia ut och springa igen och sen är det ju One Tree Hill, det är ju det som gör hela söndagen. Nej nu ska jag äta tror jag, hejs :)


vårterminen

nu har man då klarat av andra dagen på vårterminen. Ja, kul är det ju inte men.. Vi har fått en ny spanskalärare som var jätterolig (tyckte jag iaf.) och han kanske är lite mindre sträng än vår förra får man hoppas :)
Idag tog jag och Sofia en bara-ligga-framför-tv;n-eftermiddag vilket var jätteskönt. Orkade inte göra så mycket mer eftersom vi båda var väldigt trötta ;P
   Ikväll ska vi ut och springa igen, andra kvällen i rad. Väntar bara på att hon ska svara på msn så drar vi ut ;D hejdå.

natten mellan 7e och 8e januari.

nu sitter jag uppe och kan inte sova - igen. Jag insåg just att den här dagen som gått var den sjunde, det datumet har man haft många minnen med och idag skulle det vart ettårsdagen :) haha. jag säger ju det, tiden går så snabbt..
    men, här i min ensamhet sitter jag och tråkar. Lyssnar på gamla låtar som var populära för år sen men vissa utav dom går fortfarande! dom flesta har logga ut från msn nu och det borde jag också göra eftersom jag ska uppe imorgonbitti (kl. 2) och klippa mig. Ja, det är imorgonbitti för mig. Kommer aldrig klara av att ställa tillbaka dygnet nu till skolstarten, usch vad jobbigt. En hel termin med läxor, prov (nationella till och med) och annat jobbigt med skolan som gör en galen. Men jag ska verkligen njuta av den här terminen nu eftersom det är min sista på Valsätraskolan :/ det är så sorligt tycker jag. Där har man gått varje dag i nästan nio år. Menmen, allting har sitt slut och jag har ju faktiskt en termin kvar. Slår vad om att jag kommer ångra allt det här jag skriver nu om sisådär en månad när man har fullt upp med skolarbeten. Då kommer jag vilja bort därifrån antagligen.
   I min tråkighet har jag också vart inne på aftonbladets hemsida (ja jag har ju tråkigt) och inte för att det är den mest färskaste nyheten men jag tycker att det är så jättebra att Nicole Richie har blivit mamma! eller gravid i varjefall. Hon kan behöva gå upp några kilo efter så hon såg ut för ett tag sen. Hon är ju så sjukt söt också, man kan ju inte hjälpa det att bli avundsjuk.

image21  image22  image23 
skulle inte vara helt fel att ha hennes garderob heller!

lyckad helg

nu är det söndag eftermiddag och jag har haft en jättelyckad helg! :) i fredags åkte jag till Matilda på kvällen och jag har nog inte garvat sådär mycket på länge. Har saknat dig megamycke! vi satt uppe och snackade till 6 på morgonen och sen försov vi oss så att vi inte hann åka in till stan. menmen, :) sen åkte jag hem för att sedan åka till Isabelle Isaksson som jag spenderade natten hos igårkväll. vi såg på en läskig film och pratade vi med. Och Isabelle har världens sötaste småsyskon!
  Nu sitter jag här, hungrig och trött, och väntar på att Matilda ska komma hit. Ikväll ska vi till min morbror som fyller år och sen sover hon här :) ja, det var väll allt. hejdå


HAHA

jag & diana skulle spela duellen på msn. sen spåra de..
 image20

saknar dig

this love, this heart, theese arms to hold
so tight to you, I won't let go
Can this be real or just a dream that feels so true?

I'll never hurt you, belive me
my heart beats just for you
it only beats for you

I keep the fire alive for you
can't think of nothing else, what can I do?
this lonley heart of mine, it only beats for you

you bring me peace, you make me smile
you give me strength and all the while
you ask for nothing, only love
and my heart beats just for you, it only beats for you.

I'd say all these things to you
if you were here, but that's not gonna be
cause you're not here at all
there's only me, but I won't stop trying

I won't give up, I'll wait for you
'til you come back, it's all I can do
I'll be right here, I'm going nowhere without you.


första dagen på 2008

gårkvällen blev halvlyckad, hade vart mycket roligare om jag var på humör med det var jag inte.. ;/ lite tråkigt.
iallafall, nu är det nytt år och jag har funderat på mina nyårslöften men jag kan inte riktigt på komma på. Kan behöva lite förslag :)
   Idag sov jag till halv fem vilket var mycket skönt! sen kom Sofia lite senare och vi gick till ica norby med philip. Senare satt vi jättelänge och lyssnade på gamala Westlife låtar som är hur söta som helst, varför slutade man lyssna på dom? okej dom kanske är lite gubbiga och smågay men vadå, bra låtar gör dom iaf. :)
  Imorgonbitti ska jag, Sofia, Christian och Philip åka till Stockholm, yay! det blir att kolla på balklänningar och shoppa och sånt. Det jobbiga är dock att vi ska träffas 11.00, jag som har vänt om dygnet helt. Så nu borde nog gå och sova och det är precis det jag ska göra. godnatt!

image19
så här såg jag ut på nyår, haha.  

RSS 2.0