LÖRDAG:

jobba 12-16
städa på solariet 
& födelsedagsmiddag för annisen


om det är allt vi hinner med så håll mig hårt min älskling nu.


WORKIN' 10-19.

och snart blir man mörkhårig igen.. saknar det!

Riverside motherf*cker


KLICKA UPPDATERA.

.

you think you've got me but you'll see

tjaaa. mums jag åt precis kakor. jag älskar kakor. gör inte ni? speciellt såna med choklad i. iallafall.. idag har jag varit i kistagallerian med allan-brallan. tidigt väckte jag han mig och drog ut mig i regnet. men som tur var så slapp vi gå ut ur gallerian eftersom allting ligger under samma tak. och eftersom jag är pank fick jag hjälpa honom istället. han hittade iallafall en jättefin kofta och så letade vi efter present till hans syster. :) nu ska jag titta TV, det får man faktiskt göra när det regnar!

Today's.



said your the fucking best, the best I ever had

halloj i stugan. ikväll var jag på bio, med mellis. längesen jag träffa'na! vi såg knight and day. den var lite skum, men helt okej! innan det träffade jag mina finisar på stan, åt lite kinesmat (inte jag dock, fattig som jag är..)

sen gick jag med dem medan de shoppade runt bland rean och jag ville mest hoppa ner i fyrisån. nejdå. men jobbigt är det när man är pank! har även hunnit med att åka hem till dillan och klippa honom igen och bra blev det. börjar nästan bli hans privata frisör. men fick kladdkaka och cheesecake som hans underbara mamma lagat så då är det värt de!

"jag vill ha ett maxmål, han vill bara ha slagsmål"

då har man gjort stan osäker ännu en gång med mina anna x 2. roligaste var killen inne på max, innan vi drog hem. han ville ju bara ha sitt maxmål... försökte ta en såndär hemsk "outfit-bild" men ljuset från min mobilkamera verkade inte vilja fungera tillsammans med mig idag. iallafall, here you go.


för vi är nattens hjältar, superhjältar

nuuuu är det färdigchillat. har tagit min powernap för dagen och tittat på how I met your mother och simpsons. älskaart! nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag se vad planerna för kvällen blir. för imorn är man ledig från jobb och det ska bli sovmorgon för hela slanten!

btw så ska jag bara berätta vad min lillebror sa, han är så rolig och knäpp. först så måste ni veta att jag har den värsta av alla hårdagar idag haha så sitter vi och ska äta middag och jag ser att han stirrar på mitt hår. jag frågar vad det är och så svarar han "måste bara säga att när ditt hår står åt alla håll påminner du väldigt mycket om en såndär fisk som har en lampa som hänger framför dom med en tråd från huvuudet." han är så snäll min bror!
uttråkadtjejnr1

GRATTIS THAITHAI <3

idag är ingen vanlig dag för det är nämligen annas 18årsdag! oj vad du ska firas. en stor blöt puss ska du få!

She's a greedy girl to never get enough

ligger i min säng just nu, rätt avslagen (kan man säga så?) från dagen. tog ett långt bad och en powernap, sen har tagit det lugnt hemma. egentligen ett jätteointressant inlägg. hade bara inte så mycket mer att göra nu när sex and the city tog slut.

funderar på om jag ska gå och lägga mig på riktigt.. funderar på om jag ska gymma imorgon.. pratar med honom som jag helst av allt skulle vilja vara hos just nu men det är rätt svårt när det är tusen mil dit. nej nu slänger jag in handduken. godnatt!



Think i'm in love with my radio, it never lets me down


snart är man i värmen igen

då var man verkligen klar med dagens sysslor. jag är slut som människa. först fyra timmar på BK, sen en timmes städande på solariet och avslutade med att sola 40 minuter. det var nog 10 minuter för mycket.. min näsa är lite röd. men lite färg fick jag iallafall. kände ångesten när min chef ali sa idag "fan mathilda, var har din färg tagit vägen?". då kände jag verkligen att det är dags att åka till barcelona! nu - MAT

everybody crash and burn sometimes

vad är det för dag idag? blandar ihop dagarna helt nu när det är lov. söndag är det visst. och jag har varit och kollat hur det går till där jag ska börja städa, på solariet Open Sun nere på kungsgatan. nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen. ikväll blir det shrek på bio med mamma och lillebror. puss


I miss you quite terribly.

i like when you sleep, when you slept next to me.
i fell in love with you suddenly
now there's no place i'd rather be but in your arms.

But I need more than myself this time

hey dudes! då var man klar med ett fem-timmars-pass på BK och jag är minst sagt exhausted. mamma håller på att laga kött och potatis nu med beasås! mums. älskar att hon är hemma så jag får massa god mat hela tiden. och här ska hon stanna. ett tag iallafall:)

vet ni vad som hände med imorse när jag precis vaknat och kom in i badrummet? kände att nånting rördes på mig men tänkte att det förmodligen bara var jag som var trött och inbillade mig. sen kände jag att det faktiskt var något som kröp på min mage så jag kollar... och då kryper världens j*vla insekt som av avlång och kröp på mig. skitäcklig var den! fick panik.. iallafall. nu - mat! puss

Leksand sommarland


some people pay for thrills but I get mine for free

i'm done. och är nöjd. nu ska jag titta på film och sen blir det sängen för min del. upp o' jobba med annisen 12-17 imorn. FAN va skoj va? vad ska man göra, behöver hamburgarna en så gör dom. ni resten kan ju ha en kul fredagkväll!

innan jag gör nånting annat ska jag iallafall läsa igenom lite bloggar. använder ni er av bloglovin? det borde ni göra, det är faktiskt jättesmart! man missar inte ett inlägg. ni som läser min blogg kan ju alltid lägga till min där, om ni vill :) gå in här: www.bloglovin.com


Resultatet


någon som vill skänka en slant till en fattig?

idag bestämde jag mig för att gå till SEB och dra ett kontoutdrag för att se hur mycket pengar jag fått från den här månadens lön. den här lönen ska alltså innehålla fickpengar i barcelona, URF biljett (åtminstånde för sista dagen) och pengar att leva för fram tills nästa lön. hur mycket hade jag? 2500 kr! paniken då alltså. och eftersom min älskade mor la ut hur mycket som helst för kreta-resan var hon inte så sugen på att lägga ut mer pengar på mig. i'm screwed..

bestämde mig iallafall för att sälja min älskade balklänning på blocket. om ni vill köpa den så hojta! bild: http://mathildahedstrand.blogg.se/2008/june/bilder-fran-balen.html#comment. nu fick jag iallafall ett ryck och ska möblera om mitt rum! fint kommer det bli.

mitt rum just nu (stökig version):

ÄNTLIGEN

är min fru hemma!! nu ska springa till henne och pussa på'na vare sig hon vill eller ej. sen har vi dejt med jasmin och anna, fantastic 4 är tillbaka igen. woho!

Måste ju bara säga...

att jag upptäckte en sak jag störde mig på idag! killar (och tjejer också kanske) som klär sig i en färg. satt en snubbe framför mig på tåget idag med röd tshirt och ett par röda shorts. vafan? efter den upptäkten märkte jag att det var fler som hade så. klickade mig nyss in på hugo rosas blogg, såg att han hade samma på sin headerbild. han hade till och med röd keps OCKSÅ!  är det här nåt nytt som killar börjat med? för jag diggar det ej.

16 dagar kvar till Barca, baby


She don't want love she just wanna touch

she's a dirty dirty dancer
never ever lonley
she's a dirty dirty dancer
you'll never be her only
she's a dirty, dirty dancer
never ever lonley
she's a dirty, dirty dancer
you'll never be her only

Hemma i U-town.

kom hem för ett tag sen och ligger i sängen med datorn på magen och bara tar det lugnt. har inte blivit mycket sömn de senaste nätterna på grund av snarkanden så det har blivit mera sova på eftermiddagarna. och på grund av det dåliga vädret så får man faktiskt ligga inne.

mamma kom nyss hem med en kebabpizza och nu ska jag ta mig ett långt bad. sen ska vi ha litet hemma-spa. ska också fixa naglarna som är helt förstörda efter förlängningarna jag har haft. och eftersom jazzy äntligen är hemma så ska jag mysa med henne och anna ikväll!


Mitt senaste inköp.

blev min för en hundralapp.


fortfarande i dalarna

tänkte höra av mig och berätta att jag lever och så. trivdes så bra här så bestämde mig för att stanna ett tag till. är i hedemora här i huset och kom hit igårkväll. gillar det här, man kan ta det lugnt, gå runt utan att bry sig över huvudtaget hur man ser ut, vi dricker vin och äter god mat. idag följde jag med mamma som sällskap när lillebror ville till leksand sommarland. hade planerat att hoppa på tåget hem ikväll men Frellan kom hit ikväll så åker hem imorgonbitti. ni kan räkna med ett inlägg imorn på förmiddagen. puss så länge

Hörs på onsdagkväll!

Känner att jag behöver spendera some quality time med min familj så jag följer med mamsi och lillskiten till Leksand imorgon efter jobbet. ta hand om er så hörs vi när jag kommer hem! bousa


go shawty it's your birthday

ikväll var det födelsedagsfirande för älskade emma som blev 18 år! vi grillade ute på hennes fina gård sen gick vi mot parken bakom. mysig kväll med god mat, halvgod dricka och trevligt folk. var tyvärr tvungen att ta tolv-bussen eftersom jag ska upp och jobba imorgon. 10.00. åhfan. see you at Burger King!

UT i solen!


Barcelona in august!

god morgon. vaknade av att min mamma kom in på rummet och la sig bredvid mig i sängen! miin maamma! jag har inte träffat henne på 3 veckor. sen gjorde vi frukost tillsammans och nu ska vi åka till polishuset för ännu ett möte. jisses det här tar aldrig slut. <

sen kommer anna hit för vet ni vad? jag har nog glömt bort att berätta för er att jag och anna ska till Barcelona i augusti! och idag ska vi boka biljetter. 11 dagar blir vi borta och vi ska bo i hennes kusins lägenhet i staden. hur underbart? åh vad jag längtar att komma bort härifrån. nej nu ska jag kila. puss

bild på mig och melina från i lördagsnatt


This is it

dagen har spenderats på soffan i stort sätt. efter ett tag kom annisen med en godispåse och då blev jag glad! vi tittade på Michael Jacksons "this is it". stor man han.. synd att vi inte fick se mer av honom. han kommer alltid vara en legend! nu ska jag hoppa in i duschen och sen väntas det besök :) ikväll blir det ännu fler filmmys.

Det är dags att komma hem nu frugan..



Somliga har tur

FYFAN SÄGER JAG BARA. jag drar mig upp från sängen och lägger mig på soffan, sätter på tvn och ser att det är sweet sixteen på TVn igen. kul, tänker jag. det här kan jag ju kolla på. så är det en tjej som har värsta festen men jag tänker typ "hon kan ju inte få dit några bra artister, hon verkade lite B". först kommer Perez Hilton ut och presenterar pussycat dolls (!!!) whataa? så okej jag var imponerad. men nej där var det INTE slut.

så kommer hennes pappa fram och säger "Now I would like to present to you, the king of the south (här tänker jag redan nej det kan inte vara han..)" så ropar han "T.I!!" JAG BÖRJADE GRÅTA. han sjöng "you can have whatever you like" TILL HENNE!! jag skrek och grät och ringde anna och hon tyckte att jag var mongo bara men hon är väl van nu. fyfan vad orättvist jag hatar tjejen hoppas hon får fågelbajs på sig. orkar inte.

it's raining outside but we don't care!

har hoppat runt i lägenheten med musik på hög volym och fixat mig. snart är mina två älskade här och vi ska dricka lite vin innan vi drar oss ner mot stan. var ju meningen att vi skulle mysa i stadsparken men det tillät inte vädret tydligen. ha en trevlig lördagkväll och glöm inte paraplyt!

säg hej till mina kanintänder!

ikväll kör jag på hallonröda naglar och vit ring från grekland. checka ärret jag fick på armen!

and right now I command you to dance

hello there. mina inlägg verkar publiceras lite fel, på tiden o' så men det kanske ni inte har märkt. iallafall! sitter här med en fruktsallad på jordgubbar och bananer och kollar på my sweet sixteen. kommer ihåg mitt sweet sixteen.. haha kanske inte lika glammigt som de på mtv men ändå. fan vad kul jag hade! och halva uppsala också.. hoppas jag.

ska ta en efterlängtad powernap nu och sen ska jag göra mig iordning inför kvällen. stadsparken eller framfickan blir det. puss!


tired girl off to work.



cause your love your love your love is my drug

tjaaaaaa. gosh vad jag är trött! idag har jag chillerillat på stan med bettisvetti och tildo igen. vi satt vid ån, matade änderna i svandammen, shoppade lite och ätit cheeseburgare. typ sånt man gör i uppsala en solig dag. egentligen skulle vi åka och bada pool men det blev inte så. kvällens planer är oklara men eftersom jag jobbar imorgonbitti blir det tidig kväll för min del. bousa!


I live where the sky ends, you know this.

they can say whatever
i'mma do whatever
no pain is forever

that's alright because I like the way it hurts

aloha! då var man hemma efter en lång dag. träffade betti på stan och vi satte oss och åt lunch tillsammans. mysigt värre, sen köpte vi med oss en sallad och hoppade på bussen till sävja. där satt en liten tilda på vägkanten och sålde jordgubbar i solen. vi satte och och joinade henne tills klockan helt plötsligt var 8.

då handlade vi mat och åkte hem till henne. om ni inte visste det så är tilda mästerkock och vi fick kött, champinjonsås och klyftpotatis. det är inte varje dag! sen blev det jordgubbstårta till efterätt. ska aldrig mer äta hemma, ska börja leva hemma hos henne! nu är jag hemma o' ska decka snart. imorn blir det badaaa! buena noche


I lose my voice when you say my name

då har man knegat på hela dagen då och är helt död och slut i varje liten del av kroppen. anna är på väg hit och vi ska iväg med grabbsen och ta kväll/nattdopp i alnäs. det blir då första gången jag badar i svenskt vatten iår! haha har vägrat innan för det har varit så kallt. puss!

underbar låt. vilken utomlandskänsla man får! spola fram till 0.44 om ni vill skippa introt

Den här staden är ingenting för mig. Ta mig tillbaka

Rihanna & Eminem - Love the way you lie

såhär känner jag just nu.

guld till den som skänker mig en fläkt. snella?

There's a club in Miami with the best crowd in town

nyvaken o' klar för att dra och bada! ska försöka väcka annisen och dra med henne. lyssna på låten nedan som jag har fastnat för. spelas hela tin' på min spellista. puss!
JayKay - Princess

Mina nya älsklingar


Smälter som en isglass i solen

Nej nu orkar inte jag längre! jag vet inte var jag ska ta vägen, mitt hus är som ett växthus! en bastu. alla som har varit hemma hos mig på senaste tiden har märkt att det knappt går att vara här inne. själv har jag vant mig men trots det håller jag på att smälta bort. jag var bara tvungen att skriva av mig för nu ligger jag här inne och svettas som jag vet inte vad. det går inte att ha kläder på sig här inne ens!

jag har alla fönstrer öppna och dörrar men ändå dör jag trots att jag går runt i underkläder. snart kommer väl grannarna och klagar på att deras barn fått nakenchock också. men vafan ska man göra! funderar på att sno fläkten vi har på jobbet..

Last night


Felicitaciones España!

kan tänka mig gatorna och glädjen i spanien just nu! jag som var så säker den sista kvarten att det skulle få avgöras på straffar. tack Iniesta! Vi som kom lite för sent mot stan fick stå upp och kolla på hela matchen. mina fötter var ganska döda efter det.

sen rörde vi oss mot framfickan med skaplig mängd vin i oss för att vänta på Lina.
vi mötte upp henne och velade vare sig vi skulle åka mot Gränby eller hemmåt. det blev hem och nu ligger jag på soffan med datorn på magen och Scarface på tvn. härligt avslut på en lyckad kväll!

Akon - Oh Africa

won't let you get away if we ever meet again

I'll never be the same
If we ever meet again
Won't let you get away
If we ever meet again
This freefall got me so oh
kiss me all night
don't ever let me go
Ill never be the same
if we ever meet again
If we ever meet again,
I'll have so much more to say
I wont let you go awaythis freefall got me so oh
this freefall got me so oh
kiss me all night, don't ever let me go
Ill never be the same if we ever meet again

If we ever meet again,
I'll have so much more to say
I wont let you go away.


Give me freedom, give me fire, give me reason, take me higher.

God morgon! jag lovade mig själv att gå upp vid 12 och lägga mig ute i solen. gick jag upp då? näej. gick jag upp halv 3? jaa. jag måste bli bättre på det här, sover ju bort halva dagarna! jag la undan en liten sak i gränby centrum igår så nu måste jag åka dit och köpa den. visar er senare!

ikväll är det inget annat än finalen i VM som gäller! heeeja spanien. vi ska ut och sätta oss på något ställe och se matchen, så vi ses väl ute ikväll?


Ajj..


En sommarnatt i Uppsala stad

Tänk att man kan hinna med så mycket på en och samma kväll. Åkte ner för att möta Anna, grattade Agnes på 20årsdagen, satte oss på framfickan *ehm*, träffade Christian och Viktor, gick in mot stan. träffade på Phille & co, gick mot Orange. träffade zalle & co. tog bussen hem. deckar. upp o' jobba imorn. puss!

av någon anledning lyckas jag och chrisse alltid se så mysigt fulla ut på alla bilder tillsammans
den årliga födelsedags-pussen

vi kände oss lite coola så vi hängde utanför vår favoritklubb Orange. bara älskar deras musik alltså...

DU SER UT SOM EN AVATAR!


Näj jag är inte död..

.. om ni undrade det? :) kanske inte. nä. har iallafall vänt på dygnet som en störd. lever på nätterna och sover hela dagarna.. cräjzy. nu ska jag iallafall försöka ta tag i mig själv! vad är det för dag idag? fredag tror jag. man borde kanske hitta på nåt! ska träffa anna ikväll iallafall, nåt som är säkert. Min Raquel har kommit hem också! nån dag i veckan ska jag träffa henne med och pussa på'na för jag har saknat henne så!

Kreta del 2


Kom igen nurå Spanien!

kom precis hem och slog på tvn för att se de sista tjugo minutrarna av Tyskland - Spanien matchen. precis då jag börjar kolla gör Spanien mål, bra timing! har jobbat sen 16 idag och det gick snabbt sista timmen. blev klar med stängningen snabbt så jag fick gå lite tidigare. jätteskönt!

var på graneberg tidigare idag också med melina, anna och annas mimi. men alla mammorna var så bittra vid vattnet och sa åt oss att gå bort till klipporna där hundar får bada så vi satt där borta hela dan. men mysigt var'e!

I just haven't met you yet

Hey darls. idag har jag agerat frisör, det var ett tag sen sist men mina skills satt kvar ändå. pallrade mig upp klockan 11 och tog bussen hem till Dillan. bra blev det iallafall och nu är han lite snyggare än innan! (om det nu är möjligt haha).nu ska jag ta mig en powernap och sen blir det fikamys x 2 ikväll. först med Johanna! puss


Hejdå bebisar :*


If you're sexy and you know it clap your hands

God eftermiddag mina kära! idag har det varit riktigt varmt och jag vaknade runt 12 imorse av att Melina knackade på dörren. då flög jag upp och gjorde mig iorning för sen kom de två grabbarna och hämtade upp oss. jag trodde vi skulle till fjällnora och bada men istället hamnade vi i kistagallerian och åt god mat. drog sedan vidare till barkaby så vi har haft en liten roadtrip. nu ska jag städa min walk in och sen får vi se var kvällen tar mig!

I'm feeling like a star, you can't stop my shine



Go girl, it's your birthday

Gårkvällen var.. minst sagt spontan. Började hemma hos Maria med god mat, god dricka och härligt sällskap. kan inte förstå att hon är så stor min vän! efter presentöppning och allting sånt rörde vi oss ner mot staden och mötte upp ännu mer folk nere på framfickan. satt där och mös tills några gick vidare till BJ. jag och anna stannade kvar med grabbarna och sen skulle natten rundas av när jag av någon anledningn hamnade i huvudstaden. slutade med frukost på donken imorse kl 6 och låg i sängen och sov som en bebis vid 8. vad jag gör uppe nu, halv 2 på dagen har jag ingen aning om.

ikväll blir det iallafall bio med min käre vän innan hon flyger iväg på sin matta till egypten. vi ska se Eclipse! det kommer bli lite kul eftersom vi båda är på olika sidor i hela edward/jacob grejen. funderar starkt på att trycka upp varsinn tröja där det står Team Edward och Team Jacob. nej nu ska jag ta tag i dagen. puss!

3 juli

solen steker, min bäste vän fyller 19 idag och jag är uppe i tid! nu åker glajorna på, packa ner musiken och vattenpipan och hoppa in i bilen, vi drar till länna idag!

Jag citerar Tungården

"För mig är kärlek som att leta lägenhet. De ser bra ut på bilderna på Hemnet.se! Förväntningar byggs up. Drömmar om vitlackade golv och förtrollande takhöjd. Det är kärlek vid första ögonkastet. Tror jag. När vi sedan möts och jag kliver in i sekelskiftsdrömmen och synar förälskelsen i sömmarna är den inte alls lika stor som jag tänkt mig (alltid jobbigt), det luktar lite unket, och det känns trångt och obekvämt. Jag får ingen luft och blir besviken.

Sen kommer dagen då man hittar rätt. Man kliver in i himmelriket och vill inget hellre än att stanna kvar för alltid. Då börjar budgivningen. Du budar och budar. Men vinner aldrig. Eller så vågar du inte satsa. Och ångrar att du inte budade.."

Nytt från Weekday.

99 kr senare va' den min.

crazy Crete part 1


Idag är ingen vanlig dag

för det är Jazzy's födelsedag! och inte bara det, det är hennes sista dag som barn innan hon blir 18 och stor. så därför ska vi fira henne så mycket som möjligt! kommer inte blogga något mer idag för vi har mycket att fixa. hörs imorgon! puss



RSS 2.0