hemmakväll

God kväll där ute! Ja ni kanske undrar vad jag gör hemma vid denna tid en lördagkväll medan mina kära vänner är ute och partajar? absolut ingenting. Och jag tycker det är jätteskönt. Jag drog på den lilla förfesten hemma hos Josefin för jag ville ju träffa hela gänget men jag kände att jag fick alldeles för mycket av det goda igårkväll så ikväll stannar jag hemma. När de andra drog mot Heidenstam gick jag, Sofia och Siham (som inte heller drog med) hemmåt. Har fikat med mamma & pratat sedan jag kom hem och nu ska jag lägga mig i min säng och se på Pearl Harbor på fyran. Bilder från den lilla förfesten & för- och efter bilder på rummet kommer imorn eller i övermorn! :) hejsvejs & god natt.


flyttande&fixande

Pjuh, har äntligen en liten paus från fixandet på rummet. Klockan är strax efter fem och vi har hållt på sedan elva imorse! skrivbordet är snart klart och då ska vi börja på garderoben. Fast jag måste erkänna att det är rätt kul. Tycker om att inreda och bygga ihop saker från IKEA haha.  Skulle vart med Chris senare ikväll men det blev inteså. så ska kanske vara med tjejorna. Det är fest ikväll också men jag vet nte om jag är så taggad längre.. blir nog ingen utekväll ikväll inte.
Gårkvällen tog krafterna ifrån mig! haha. Jag & Sofia drog hem till Josefin för förfest med alla tjejerna. Sen åkte vi ner på stan och träffade lite folk i stadsparken. Träffade även på Maria min classmate haha :) det var skoj. Fast i övrigt var det inte så mycket folk där så vi stannade inte särskillt länge. Tog nattbussen hem själv men träffade på Niclas och Simon.  Det var kul att få träffa på dom :) Nej nu ska jag ta in en ny tv och video på rummet. tjarå!


nytt, nytt, nytt

Hallå hallå. Vet ni? Nu har jag fått min garderob! :D wihi den har två stora dörrar med speglar utanpå och så är den i mörkbrunt trä. Jag kan visa bild när allting är klart. Typ som en före & efter bild. Vi passade på att köpa ett snyggt skrivbord i samma färg också och ben till min säng. Mitt rum kommer bli snyggt nu, det är jag helt övertygad om! Just nu är mamma och hämtar ut sakerna på ikea och imorn ska vi börja bygga ihop alltihop.

Ikväll kommer min mammas pojkväns dotter hit (min plastsyster), Julia ni vet och därför ska jag vara hemma ett tag om jag hinner. Sen ska jag iväg med tjejerna och förhoppningsvis hittar vi någon kul fest eller träffar några nere på stan. Jag känner att jag behöver komma ut lite! sitter ju mest hemma på helgerna med vänner eller med Chris. (Självklart är det de mysigaste som finns) men nu ska jag ut och ha kul! Uppdaterar senare :) pusshej



har äntligen fått en ny mobil nu också (min tappades ju i havet..) så här är den! likadan som min innan fast nu i rött. Funkar nog bra, det :)

för det är min bror

Johan, 8 år på bussen:

Jag: Hur var skolan idag då?
J: bra. Jag vann en tävling så det är ju posetivt iallafall.

J: Bra tempo syrran, du går snabbt!

J: Hej då Siham, hälsa familjen!
(jag skrattar)
J: Men vadå, jag måste ju föregå med gott exempel?

Man kan inte tro att han är så liten, haha! Jag använde definitivt inte såna ord när jag gick i tvåan.


fredag morgon

God morgon på er. jag gick upp i ovanligt god tid idag så jag tänkte passa på att blogga lite innan jag drar iväg till skolan. Börjar 10.10 idag på Fyrishov eftersom vi har idrott där borta. Den här skoldagen kommer nog gå rätt snabbt, har inte överdrivet mycket lektioner. Och direkt efter skolan drar jag iväg till ikea och köper den där efterlängtade garderoben, haha. Shit vad det känns som att jag har tjatat om den mycket. Men så äre faktiskt. Ikväll vet jag inte vad som händer men det ska bli nåt kul iallafall! Hej då och ha en trevlig dag :)

sista dagen för min gamla garderob

Har fått klagomål på att jag inte uppdaterar tillräckligt ofta, haha så jag ska försöka att vara lite aktivare. Men det känns som att jag har så mycket att göra på dagarna och ända tiden man får vid datorn är precis innan man går och lägger sig, som nu. Men jag ska försöka iaf! i promise. Idag var det skola som vanligt och Mica har kommit tillbaka till oss! JA, skolan var inte likadan utan dig haha. Hon hade bytt till Jensen i tisdags och nu är hon tillbaka, två dagar efter. Bra val, tycker jag :)

Efter skolan idag var jag jättetrött och drog hem till mig med Maria och Julia. Alla var nog helt övertrötta för vi bettedde oss helt stört haha, sjukt kul var det iallafall. De drog hem för en timme sen ungefär och jag har nyss duschat. Det var skönt! Har försökt trycka in att mina kläder i min lilla "garderob" också men det är nästan omöjligt. Längtar så mycket tills jag får min garderob i helgen. Jag och mamma ska åka och köpa den imorgon efter skolan, yaay. Ska också få ben till min säng (de har gått sönder..) och ett sminkbord. Jag bara älskar IKEA, haha. Har sagt det förut men det är värt att säga igen. Nej nu ska jag fixa mina naglar, läsa ,se på SATC och sovelisova. Puss!


GRATTIS CHRISTIAN



det förtjänade du verkligen! du gjorde mina onsdagskvällar, grattis ännu en gång :)

friskare

hallå där ute. hoppas att ni har haft en aningen bättre dag än jag har haft. Fast nu är jag relativt frisk och ska nog dra mig iväg till skolan imorgon. Insåg precis att jag har en uppsats om frisörhistoria innan 1900-talet tills imorn! och jag hittar absolut ingen fakta på internet.. bli galen. Och nu är det finalen i Project runway. God natt på er!

sjuk

ja, då var man sjuk då. Ligger hemma från skolan idag med feber och det är inte kul alls :( känns deppigt när man ser ut genom fönstret och det är jättefint väder. Min dag har gått åt att soova och se på Ellen DeGenerous(?) och smsat med folk. Jag orkade inte blogga igår så här kommer en liten snabbgenomgång på vad jag gjorde, haha. Hade en skön dag i skolan förutom sista frisörlektionen då vi skulle rulla permanent i tre timmar, det vart lite jobbigt efter ett tag, speciellt när jag kände att mitt huvud snurrade hela tiden och halsen tog död på mig. Efter skolan åkte jag hem till Chris och har antagligen smittat ner honom också nu.. haha woops. Men det kan han få för han retades och sa att jag lät som en bäbis när jag nös! När jag skulle cykla hem från honom regnade det och då blev jag nog ännu sjukare än innan. Mamma stoppade om mig när jag kom hem vid 8 och då somnade jag direkt. Ska gå och ta någonting att äta nu men ni får ta hand om er och hoppas att ni inte blir sjuka som jag!

Fick en fråga om jag kunde lägga upp bild på min nya frisyr (var ju hos frisören här om dagen) men jag tyckte inte att det kändes som någon idé eftersom det knappt är någon skillnad. Funderar på att klippa sne-lugg och när jag gör det kan jag lägga upp före&efter bilder :)

halsont

Åh nej, nu kommer det en sån där period då alla är lite småsjuka. Nästan alla jag känner börjar bli krassliga och likaså jag. Sitter och knaprar bafucin för att försöka bota min onda hals. Har inte tid att bli sjuk nu, verkligen inte!

Idag skulle jag slutat 16.20 men eftersom vi har "tagit bort" lektioner från vårt sjukt långa schema (som inte är så sjukt långt längre) så slutar vi mycket tidigare på måndagar! Och på tisdagar slutar vi vid tre och på fredagar går vi inte alls till klockan fem. Åh, it makes me happy. Tror till och med att vi har en liten sovmorgon varje fredag. iiih!
Men eftersom vi fick våra skåp idag och vår andra mentor Eva-Lill inte var i skolan idag så fick hela klassen sluta vid tolv. Ja, vad ska man göra då för att fördriva tiden när man ska klippa sig på stan halv 6? äh, jag bokade om tiden och sedan satte sig jag, Carolin, Mica och Maria på Waynes i någon timme. Efter besöket hos Sara (min frisör) så träffade Julia mig på stora torget och vi traskade runt lite och sedan drog hon hem till mig.

Vår kväll spenderades till att fixa nya naglar (för min del) och se på tv (för Julias del). Alltid trevligt med sällskap på kvällarna och speciellt av trevligt folk :) hon åkte nyss härifrån och nu ska jag läsa lite och se på tv innan jag somnar. Nej nu blev inlägget allt för långt och tråkigt! hej då så kanske vi hörs senare ikväll.

j.holiday - suffocate


Cause I can't breathe when you talk to me
can't breathe when your touchin' me
I suffocate when your away from me
so much love you take from me
I'm going out of my mind





ändrade planer

God förmiddag. Haha vilken oväntad kväll det blev igår alltså. Ville så gärna ner på stan och träffa alla från min klass men kvällen slutade väl helt okej ändå :) Nyss kom Julia oväntat och plingade på. Hon hade vart i stadsparken igårkväll och sovit över hemma hos några och tog ett stopp här innan hon skulle cykla hem. Nu ligger hon på sängen och ser på project runway och jag tror jag kommer att ha kvar henne här ett tag, haha. Men det är bara mysigt :] ska dra iväg och duscha nu och senare ikväll ska jag hem till Chris och mysa lite. Pusshej!


and tonight I'm wearing this:


har lånat lite kläder utav supsersöta Julia:
kofta från Gina Tricot, klänning från BikBok & min egna pumps från skopunkten

outfits:


Jag hittade lite bilder på gamla outfits när jag kollade igenom mina mappar. Så jag tänkte lägga ut några. Den vänstra var från the voice konserten och den högra är från i förrgår. :)



utmattad

Fy vilken seg dag det är idag alltså. Har vart vaken sen 11 då Julia (aka. snark-monstret) väckte mig ute i vardagsrummet. Vi har sett på tv hela förmiddagen och ätit resterna av godiset sedan igår. Nu åkte hon nyss och jag dricker isté och bloggar. Jag faktiskt inga planer för eftermiddagen. Blir nog hemma framför tv:n eftersom de visar massa avsnitt av project runway. Har lyckats städa lite på rummet också, det behöves som vanligt. Ikväll ska jag träffa Chris förmodligen. Han skulle på någon fest och sa att jag också skulle med så får väl göra det då. Har liksom ändå inga andra planer. Nej nu känns det som att jag börjar prata onödiga saker, hej då.


äntligen fredag!

Hallå på er. Jag har vart lite dålig med uppdateringen men ska väl försöka förbättra mig nu i helgen då. Har haft rätt mycket på gång eftersom det vart skola och sen har jag inte kännt att jag haft tid att sitta vid datorn så mycket. Aja, har iallafall hunnit berätta vad jag gjort var dag.

Idag hade vi någon slags tävling som frisör&stylist-treorna hade kommit på för oss ettor och tvåor. Vi höll till på fyrishov och tja, rätt kul var det väl. Sedan väntade en 3 timmars håltimme som vi fyllde ut med att köpa godis, äta lunch och sitta vid bryggan mittemot vår skola. Frisörkemi & mattediagnos kvar och sen fick vi sluta. Vart riktigt fint väder idag också på eftermiddagen så det var ju bra. Jag och Maria i min klass gick ner mot stan och där träffade vi på en hel massa folk. Fikade på storken med Majan, Becka, Julia och Jessica, riktigt trevligt. Träffade även på en massa folk från min förra klass vilket var jättekul! har verkligen känt att jag saknat gamla 9C den här veckan så att få träffa en stor del av dom var skoj. Julia och jag drog hem till henne där jag fick mig många skratt vid matbordet! haha så kul. Hennes bror skjussade oss hem till mig och senare kom Siham och Becka och vi hade en myskväll med ett kilo godis. Kan ju sammanfatta dagen som riktigt lyckad!



Från vänster: Becka, Julia, Jag & Jessica på Storken

lång skoldag

Tjenisen. ja e superduper trött just nu och måste skriva snabbt för jag ska ringa & prata med Chris en stund innan jag går och lägger mig. Idag började vi med våra riktiga lektioner i skolan vilket bestod av Hårkemi, HVK (hantverksorientering), Estetisk verksamhet, Svenska, Matte & Engelska. Fast vi drog ihop två utav frisörlektionerna så vi fick ett två timmars hål efter lunch. Rätt skönt sådär. Sen var det tillbaks till de sista tre lektionerna för att sedan sluta klockan 17.00 som vi ska göra på torsdagar.

Jag drog direkt till 1ans busshållplats efter denna långa dag och drog hem till Chris och jag har nog inte vart såhär trött på länge. Imorgonbitti ska vi vara på Fyrishov 9.00 för att leka lekar.. mm superkul. Natti, natti!

andra dagen i FR1

Åh nej nu har jag fått såntdär anfall igen när jag verkligen måste,måste ha godis! funderar på att cykla iväg till ICA norby men gu så onyttig jag kommer känna mig.. aja får klura på den lite. Idag var då andra dagen i skolan och jag har verkligen insett att det kommer bli tufft! schemat alltså. fast vi börjar ha lektionerna imorgon, idag var vi bara där några timmar och hade kort rundtur och pratade lite. Sen fick vi äta i matsalen också och dom visade oss vart vi skulle ha vår första lektion imorgon (Hår kemi) klockan nio.

När vi slutar drog jag & Maria från min klass ner på stan för hon skulle hemmåt och jag skulle träffa Julia. Fast det var ju lite drygt att hon slutade två timmar efter mig så jag fick ha kul för mig själv. Köpte ett par chinos och en väska och kollade på lite annat. Ska vara barnvakt åt min bror ikväll också så det passar kanske bra med godis.. och så är det ju Prodject Runway ikväll! åh och en massa annat bra... tror det blir en rejäl tv-kväll för min del.



Mitt TVschema ikväll:
19.00 - Christine
19.30 - Vänner
20.00 - Simpsons
20.30 - Family Guy
21.00 - Prodject Runway
22.00 - Prodject Runway
23.00 - Sex and the city
23.30 - Sex and the city
00.00 - SOVA

första dagen i skolan

Hejhej! Idag var första dagen i skolan. Pallar inte skirva så mycket för jag är helt utmattad men jag hamnade väl i en bra klass antar jag. de flesta bor inte i Uppsala men det gör väl inte så mycket. Vi fick världens tuffaste schema.. det suger rätt mycket men annars ska det väl bli kul. Väldigt, väldigt mycket/långa frisörlektioner iallafall. Börjar 10 imorgon och då kommer Matilda och alla tvåorna&treorna. Puss&godnatt


sista dagen på sommarlovet

Tjohej. Jag ska gå och lägga mig alldeles strax men först tänkte jag blogga lite. Har mest gått hemma hela dagen idag och förberätt mig inför skolstarten imorn. Har lyckats komma underfunn med vad jag ska ha på mig också, det tog ett tag. Pratade med älsklingen nyss, som började skolan idag redan. Hans skola är jätteliten och det går bara 4 tjejer i hela skolan.. haha jag tycker det låter väldigt bra! Får se hur det blir imorn med helt ny skola och en helt ny linje. God natt och lycka till imorn allihop!

bilder från the voice 08


julia, sofia & siham i publikhavet


vi i stockholm


jag, julia & siham


sofia snodde godis från en jobbig tjej framför oss, haha!


streetdansare


Vakna med the Voice-gänget


Mange Schmidt


Flo-rida


& här är hans heta kropp!

kläder&en frida på besök

Tjohej! just nu håller jag & Frida på att testa kläder som sjutton inför tisdagen när vi börjar skolan. Vi ska inte gå samma skola och därför har vi kommit på att vi kan låna av varandra, haha smart. Och det är ju ett plus att vi bara bor två hus bort från varandra också. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig första dagen men det löser jag imorgon säkert. Helt sjukt hur snabbt sommarlovet har gått och om tjugofyra timmar kommer jag ligga i min säng och fundera på hur första skoldagen blir. Ungefär som Alfons Åhberg gjorde dagen innan han började skolan haha. Nejrå så kanske det inte precis kommer bli men.. lite nervöst är det ju. Nej nu måste jag bli lite social, god natt!

the voice 08

Vilken dag igår alltså! Vi var ju som sagt på the Voice 08 i Kungsträdgården där halva Uppsala verkade hålla till, haha. Vi tog tåget vid två-tiden och satte oss på ett charmigt ställe som hette "I <3 Kebab", vi tyckte att det passade oss. Där satt vi i några timmar och under tiden träffade vi på folk vi kände. Vid 5 gick vi bort till Kungsträdgården för att ställa oss mitt i smeten och vänta. Folk var ju som galna, såklart, och efter en timmes väntande nästan längst framför scenen så kände vi att vi fick slut på luft och fick gå därifrån. Fast under själva konserten stod vi på rätt bra platser ändå. Det var en riktigt bra show tycker jag även fast jag hade trott jag skulle vara på lite mer "konserthumör". De sparade självklart de bästa till sist - Flo rida! så grym kille alltså. Och hans kropp var ju inte att leka med heller...

När allt var slut drog vi tillbaka till tåget. Jag & Matilda köpte varsin stooor, efterlängtad milkshake på mcdonalds och skyndades oss in för att få platser. Jag har aldrig vart med om så mycket Uppsalamänniskor på ett och samma tåg! haha det var faktiskt rätt kul men kaos, riktigt kaos. Självklart var det banarbete mellan Knivsta och Uppsala så alla fick byta till buss. Gissa om DET vart kaos då? folk trängdes in på bussarna, helt ihoppackade och jättevarmt var det! Men till slut kom jag äntligen hem, ca 1-2 timmar senare än vad jag hade planerat. La mig direkt i sängen och ringde Chris som jag pratade med i flera timmar innan vi båda höll på att somna. Så min dag vart faktiskt riktigt kul!

Idag har jag segat mig hela dagen och om två timmar ska jag åka hem till Chris och mysa lite. Han börjar ju skolan imorgon också! haha stackarn. Puss&hej, vi hörs senare.


chokladbollar + två härliga tjejer

Tjaa. Fick till slut sällskap hela kvällen av inga mindre än Sofia och Julia. Vi hade väldigt mys med prat, skratt och chokladbollar. Ni är allt bra, ni två. Ser faktiskt fram emot the voice konserten imorgon även om jag inte gjort det särskillt mycket innan. Ska såklart bli kul att se artiserna, framförallt Flo-rida!  Och med världens bästa tjejer också; Julia, Sofia, Siham och Matilda. yes, yes..
 
Och vet ni? Mamma gick med på att åka ut till IKEA och köpa en ny garderob åt mig! miiihijii vad lättande. Haha jag försökte med min snällaste, oskyldigaste röst och hon sa ja direkt. Hon kan vara världens bästa ibland alltså. Nej nu ska jag måla naglarna och välja ut vad jag ska ha på mig imorgon. Puss&Kram!


krånglig bussresa

Hello. Idag är det fint väder igen, äntligen! vaknade vid ett-tiden idag och satte mig på bussen mot sunnersta för jag skulle nämligen sola solarium. Men bussen tog någon jättkeonstig väg och jag blev rädd och hoppade av, smart som jag är. men då såg jag ju på skylten att den skulle gå till Brostugevägen till slut, efter den svängt runt halva Sunnersta. Jaja, jag fick promenera från Långvägen men det var ju ingen fara eftersom det var sånt fint väder. På vägen hem åkte jag med världens trevligaste busschaufför och så fick jag en busstidtabell till hösten så det jämnade upp sig.

Mamma och lillebrorsan åkte iväg till Hedemora för en timme sen och nu är jag ensam i helgen. Ikväll kanske Sofia och Julia kommer hit. Hade tänkt att laga tacos och baka chokladbollar för det är jag jättesugen på! Och imorgon är det ju The voice i Stockholm som vi ska gå på, yay! det ska nog bli rätt kul om vi har tur med vädret bara. nej nu ska jag städa på rummet lite. Puss hej.

min nyfunne kärlek

Det här blir det sista jag bloggar för idag för jag tänkte lägga mig och läsa en bok snart innan jag sover. Men först vill jag berätta om en liten sak jag är helt kär i! såg den på reklamen igårkväll and it took my breath away. Åh.. fem tusen kronor.. ge.den.till.mig!



ge mig en garderob

Tja. Vet ni vad jag sysslar med just nu? Ja, förutom att se på sex and the city (det är reklam nu) så är jag inne på blocket och letar efter en ny garderob för jag behöver en NU! det jag har, som man knappt kan kalla en garderob, rymmer inte hälften av mina kläder. Blir så avis på folk som får ha egna walk in closets, det vore min dröm att få! det skulle passa bra eftersom jag har onormalt mycket kläder och skor. Jag får dra med mig mamma ut till IKEA någon dag tror jag.

Ikväll har jag umgåts med Becka, Macki och Chris hemma hos Becka. Vi såg på Pearl Harbor och spelade Guitarr Hero. haha ja vissa var ju bättre än andra.. kan ju bara säga att man fick sig ett skratt när Chris körde haha! du är lite sämst på det, du älskling. Nej, tillbaks till SATC nu. Take care!

shopping

Hallå där! Igårkväll blev inte som jag hade tänkt mig precis. Efter Ica maxi besöket åkte jag hem till Matilda för att sova hos henne i Fålhagen. Det blev en mysig kväll med mycket prat och till största del om killar haha. Den här kvällen blev det stora samtalsämnet om fräsha och ofräsha killar.. vi kan prata om allt mellan himmel och jord! och det tackar jag dig för ;D Morgonen därpå fick jag äntligen träffa Matildas lillebror som jag faktiskt inte hunnit träffa fastän han blivit åtta månader nu. Så sjukt söt unge! Man ville ju bara äta upp hans lilla näsa eller hans söta små pytte-fingrar. Han tänkte kanske samma sak eftersom han började tugga på mitt finger, haha.

Jag skulle träffa Frida på stan men hon hade blivit sjuk, stackarn, så jag gick en sväng med Matilda istället. Gissa om jag shoppade eller? Jag köpte tre par skor, en väska, en sjal, benvärmare & strumpbyxor till hösten, en bh, en svart kjol och en kofta med trekvartsärmar och dragkedja. Är riktigt nöjd med mina inköp faktiskt. Puss,hej&här kommer en bild på söta Oliver:


ica maxi <3

God morgon världen. Är uppe i rätt bra tid idag tycker jag, halv två faktiskt haha. Äsch det är bättre än 3. Idag är det precis en vecka tills skolan börjar, hur snabbt har inte det här lovet gått? Det har vart världens tråkigaste också.. blä. Fast det känns faktiskt rätt skönt att börja skolan igen och komma tillbaka till alla rutiner. Längtar tills dansen börjar också, såklart. Snart ska jag hoppa in i duschen och åka med mamma och handla på ICA maxi. Jag älskar ica maxi! haha det är så stort och finns så mycket saker och så har de världens bästa godis också :] och ikväll ska jag vara med Siham & Julia så de blir en kul kväll också. Puss&hej

lite nya låtar

Sitter och laddar ner (kriminell jag är va?) en massa nya låtar och jag har hittat en massa bra. Kan dela med mig av lite låtar om ni vill ha lite tips på låtar att ladda ner. Vanligtvis lyssnar jag inte mycket på sådant som spelas på radion men har faktiskt fastnat för några riktigt bra.

Keri Hilson - Energy
Lady GaGa ft Akon - Just dance
Ironik - Stay with me
Crossfire ft. Al Azif - Lady
Colby O'donis ft akon - what you've got (har inte bestämt mig om jag tycker att den är bra eller dålig..)
Brick & Lace - Get that clear
Rihanna - Disturbia
Rihanna - Take a bow


de två sista är inga nya jag laddat ner men de är ändå så bra. :)

Woops!


grattis matilda!

Hallojsan. Idag vart en seg dag som vanligt. den såg ut ungefär som mina sommarlovdagar hitintills har sett ut; vakna vid 15.00, sett på Dharma & Greg, Top Model 2, Pussycat dolls och då, när klockan är 18.00 så försöker man hitta på vad man ska göra resten av kvällen. Värt? nja, det skulle jag nog inte vilja säga. Fast idag tog jag tag i dagen, vid 18.00, och cyklade ner på stan för att sola. Fick träffa Lena också som jag inte träffat på ett bra tag nu och det var kul. Cyklade hem igen och åt middag med min mamma som kommit hem igen. Och nu sitter jag med en ansiktsmask, planerar min ekonomi och väntar på att Siham ska komma hit. Hon ringde nyss och hade ingenting för sig (och eftersom jag inte heller har det så kommer hon över). Matilda fyller år idag också så får se hur det blir med det. Hon hade jättelust att festa och dricka (såklart, det är ju hennes 17års dag!) men jag är inte så taggad på det så.. Nej nu måste jag ta bort ansiktsmasken och se om det är någonting intressant på TV. hejs

födelsedagsfirande

Hej hej! Jag har vart hemma hos Matilda heela dagen och firat henne med släkt, familj och vänner till henne. Hon fyller egentligen år imorgon men det blev idag istället. Hon och hennes mamma hade lagt i som sjutton och bakat en massa kakor, bullar och två tårtor. Allt var jättegott och nu sitter jag här med magont. Men det var det värt! Sitter och diggar Rihannas Disturbia också, den är ju allt för grym. Hittade den här snygga bilden när jag & Matilda var inne på www.utelivuppsala.se också:



Grr! nej nu ska jag hitta på någonting annat. Behöver städa rummet.. äsch de pallar jag inte. Hej då

<3

Hej på er där ute. Det satt riktigt bra med en pan pizza nyss när jag kom hem. Har spenderat hela kvällen tills nu hemma hos min bästaste pojkvän. Åh vad glad jag är att jag har dig alltså, ingenting skulle funka likadant utan dig. Är supertrött så jag tror jag ska lägga mig ner med min jättebraiga bok och sen sova. Ska vara hemma hos Matilda halv två imorgon för då blir det kalas för henne. Puss

Sean Paul

Tja! Fyfan vad Sean Paul var dunder alltså! Helt cp GRYM och sexig är han också för den delen. Åh, jag & Julia blev nog nästan lite kära. Sexig,sexig,sexig... URF i helhet var också jättekul, vi var ju där igårkväll och hann se Richie Spice och ja, Sean Paul då. Vilken tur att man inte missade det alltså, åh haha. Nej nu ska jag lugna ner mig lite..

Vi tog sista nattbussen, halv 3, från stan och vi hade köpt med oss massa munkar och sura remmar från festivalen. Så direkt när vi kom hem (helt döda) la vi oss ute i soffan och åt tills vi mådde illa och somnade. Det blev alltså en sen natt igår och idag jag vi vart minst sagt döda. Jag & J drog ner på stan vid ett-tiden för att sola och köpa lite saker som vi behövde. Vi drog en macka på Subway också för det kände vi att vi behövde efter alla munkar vi ätit. Jag säger bara en sak - aldrig mera munkar för mig.

Och idag är det faktiskt den nionde augusti vilket betyder att det är min och pojkvännens två månadersdag. Ska hem till honom snart och jag tror vi tar en chillkväll och ser på film eller något sånt. Hade gärna gått på reagge festivalen ikväll också men det får bli nästa år då. Aja, vi hörs senare!



två sötisar på en busshållplats i Valsätra


Richie Spice


halva jag & Siham


MIN sean paul!

mamma

Dagen blev inte precis som planerad så just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med take out-mat. Blir mysigt med hemmakväll istället och ärligt talat - vad skulle man göra utan sin familj? och sin underbara pojkvän som alltid ställer upp. Vad jag hittar på senare ikväll återstår att se för vill passa på att spendera lite tid med mamma innan hon åker imorn igen. Och usch vad jag tycker synd om alla som är på reggae festialen just nu när det regnar så utomhus haha hoppas ni klarar er.

3 år

God morgon på er. (Ja, kvart i fyra...) jag vaknade halv tre idag igen, fy på mig! Men det är ju så otroligt skönt att sova haha. Idag är det faktiskt inte en vanlig dag för det är precis tre år sedan jag och Matilda träffade varandra för första gången. Och eftersom det är vår treårsdag så ska vi köpa med oss mat och dra hem till henne och sedan ska jag sova över där.  För övrigt så börjar URF idag också. Ska nog inte dit idag, det verkar inte vara så underbart väder ute heller. Men min älskling ska dit med Marcus så får väl höra senare om det var skoj. Annars får jag se imorgon då jag ska dit. Puss



bild på oss två från i höstas. Det var då båda vi två var brunetter, sen har det ju skiftat innan & efter haha.

funderingar

Hej! Sitter och diggar som sjutton till de två låtarna i föregående inlägg och har värsta party med mig själv haha. Så går det när man har ultramegasupertråkigt. Har dragit iväg några sms till folk men alla har ju saker för sig! Men vad ska man göra då liksom, när alla kompisarna gör nått & pojkvännen är ute och fiskar? Fast om inte Siham har glömt bort så kommer hon nog hit ikväll.

Nej nu har jag bestämt mig för att ta vara på resten av sommarlovet. Sitter och klurar lite på vad jag ska göra för att utnyttja den på bäst sätt. Mamma vill att jag ska åka till Stockholm med henne lite mer men jag vet inte om jag orkar det riktigt. Det är ju Uppsala reggae festival imorn också och det håller på tills på lördag. Jag är inte alls taggad på det iår och jag går nog bara dit med Siham en dag, antagligen på fredag då Sean Paul kommer. Just because he's so sexy. Ska fira min & Matildas 3 års dag imorgon också, hihi. Och på lördag är det två månader med Chris. På måndag fyller Matilda år och på söndag ska jag åka hem till henne och fira med hennes familj & släkt. Nästa lördag är det the voice i kungsträdgården också och dit drar vi, alla tjejerna. Funderar på att planera in en spa behandling + lite shopping. Behöver some new shoes till hösten. Kanske blir på måndag det.. nej nu ska jag sluta skriva för annars blir inlägget allt för långt. Take care!


sommarnätter

Jag tycker att de här två låtarna är de ultimata sommar-party-låtarna! Håller ni inte med?





uttråkad

överskriften förklarar precis hur jag känner just nu. Har sovit till halv tre och sedan bara slötittat på tv hela eftermiddagen. Det är rätt skönt ändå eftersom de visar gamla repriser på bra TVprogram. Just nu är det top model men jag väntar på Pussycat Dolls som visas om tjugo minuter. Fyfan.. kul sommarlov alltså. Det är bara tretton dagar kvar tills skolan börjar nu och på det här sommarlovet har jag inte gjort någonting typ. Värt... Aja jag funderar på att lägga in lite låtar på Chris ipod som jag har fått låna. :) då har jag iallafall nåt att göra haha. Äsch, hörs senare.


en gårdagens


linne från Gina tricot
kjol (med fickor på sidorna som nte syns) från Gina tricot
kofta som jag lånade av Julia :)
halsband från H&M

i'm not gonna write you a love song

Hej på er. Haha smart som jag & Maria är så missade vi intervjun imorse. Väldigt dåligt gjort utav oss faktiskt men jag bryr mig inte särkillt mycket eftersom vi hört att det inte var världens höjdarjobb.. At the moment väntar jag på Becka och Majan som är på stan. Dom ska komma hit och så ska vi hitta på någonting innan jag sticker iväg till Chris. Åh vet ni jag har verkligen fastnat för låten "Love song" av Sara Bereilles. Jag bara sjunger på den hela tiden och har den på högsta volym, haha. Den är svängig liksom.

Man ser kanske inte så bra men här är en bild på mitt nyfärgade hår. Man ser inte så mycke eftersom det är så mörkt men då kan ni ju tänka att de kanske är för att det är så mörkt, haha.


lång dag

Hola mis amigos. Idag vettni har jag var i Stockholm med mamma. Det var faktiskt riktigt trevligt och idag gick vi runt lite på östermalm och kollade på kläder osv. Var inte på något shoppinghumör idag så vi satte oss för att fika istället. Lika trevlans det. Sedan åkte vi hem tillsammans och det är rätt skönt att ha någon vuxen hemma nu efter att vart ensam hemma i 8 dagar. Speciellt när lamporna går sönder, man är hungrig och proppen går :/ haha allt som jag har råkat ut för denna vecka när jag skulle klara mig själv.

Efter mitt besök till huvudstaden bestämde jag mig för att färga håret. Eftersom det har blivit så ljust brunt så ville jag ha en varmare färg till hösten och resultatet blev.. tja, svart. Nejrå jag överdriver nog lite med svart men mörkbrunt är det iallafall. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Kan inte säga att jag är missnöjd men lite ljusare kunde det faktiskt ha blivit. Och jag som inte ens hade i färgen fullt ut!

Fick lite trist hemma efter färgningen och till min lycka frågade Chris om jag och Majan ville umgås med han och Arez. Almin hakade också på. Det blev inte direkt som vi hade tänkt oss kanske. Skulle nog vilja säga att det blev rätt misslyckat och jag vet nog någon som håller med om det..

Imorgon ska jag på anställningsintervju till aros! haha ja vet, fett sämst men jag vet inte.. får se om de blir nåt av det att jobba där men jag har iallafall Maria med mig. Efter det ska jag nog på stan med Majan & Becka och på kvällen ska jag hem till hjärtat mitt :) Hej då!


onyttig kväll

Hello folks. Min kväll blev helsoft. Jag drog iväg till ica norby och köpte mig en påse godis och en burk nutella faktiskt. (usch vad onyttig jag är :( ) jag proppade i mig en massor men det slutade ju inte bra kan man säga.. det var ett tag sen jag åt sådär mycket godis och det kanske är därför min mage inte var van vid det. Aja, det blev en massor över iallafall och det kan Jullis få äta upp imorn om hon kommer över. Såg en jättemysig film också, på femman gick den ikväll. Är inte riktigt säker på vad den hette men.. Pratade med Chris nyss i telefonen och nu ska jag läsa och sova. God natt på er!

Ska passa på att hälsa till Sofia som åker till Gotland tidigt imornbitti. Ha det bra där nere :)

min höst kollektion

Hej! Jag har satt ihop ett par kollage med kläder som jag kommer att leta efter i höst/vinter :) snyggt va?







från i fredags




så här kan det se ut när man cyklar ner till stadsparken en fredagsnatt. Vi invigde Jockes nya, coola cykel alltså.

låt mig sova

Tjoisen! Fy så trött jag är just nu alltså. Somnade väl vid 5 inatt kanske och sen kom min älskade pojkväns käre kusin och hälsade på, halv elva på morgonen -.- mm de va ju trevligt. haha sedan kunde inte busungen somna om och självklart fick jag inte sova vidare heller. Jaja får väll gå och lägga mig i tid ikväll istället. För tillfället blir jag v.ä.l.d.i.g.t irriterad på min mobil. Den bara stänger av sig hela tiden, till och med när man pratar i den! värdelösa sak. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra än men en sak som är säker är att jag ska ha godis. Jag känner verkligen ett starkt behov av en stor godispåse, haha. Och nutella... mmm. Ärligt jag borde sluta äta så mycket onyttigt ;P kan inte vara bra för mig.

Imorn ska jag till Stockholm igen och gå runt med mamsi. Sedan ska jag färga håret och förhoppningsvis boka en klipptid för jag ska satsa på sne-lugg i höst :) chokladbrunt ska det bli också. Förhoppningsvis hjälper Julle till med färgningen också. Tjaråå

reunion-night

God kväll där ute. Fy vad trött jag är just nu också. Julia ligger och sover söt som en liten ärta på min säng och jag lyssnar på tv:n medan jag bloggar och ska lägga in lite bilder snart. Vad ska man säga om kvällen? hmm.. värsta festen blev det ju inte riktigt men det var jättekul att träffa det gamla "gänget", haha. Fast vissa var man ju inte lika glad att tr'ffa på ikväll.. usch fyfan vad jag avskyr dig. Jag ska nog gå och sova snart för jag ska ju upp och jobba imorgon. Ååå och sen får jag äääntligen träffa Chris! jag längtar, längtar, längtar. Godnatt!

uppdaterat:
fick ta bort ett gammalt inlägg eftersom folk alltid ska lägga sig i och kommentera. Men eftersom det ända det går ut på är att få en att må dåligt så bryr jag mig inte ett dugg :) jag tror ingenting, jag hade bara kul med mina kompisar och eftersom jag skriver om vad jag gör här i bloggen så fick det också komma med här. Haha du är rolig, sluta läs min blogg om det stör dig. puss:)

jullis

Tjo hej! Just nu sitter jag med ingen mindre än Julia, japp ni hörde rätt :) vi chillerillar lite så vi orkar hålla oss vakna ikväll/inatt. Idag vaknade jag 11 och sen drog jag ner på stan med Majan för att senare ta bussen hem till Jullet. Vi har handlat också, duktiga som vi är. Om en och en halv timme kommer Sofia hit och senare kommer fler folk. Får hoppas på en lyckad kväll!

Och imorgon var det planerat att jag skulle ha min alldeles egna sovmorgon till minst klockan tre men icke sa nicke. Min morbror ringde tidigare idag och bokade in mig för att jobba imorn från 13.00 - 18.00. Fast det är inte så farligt faktiskt, känns lite skönt så att dagen bara inte går åt, åt att inte göra nånting. Förresten så kommer Chris hem imorgonkväll också och då kommer han direkt hit och sover, jaaa :) Ha en trevlig kväll för det tänker jag ha! :D

RSS 2.0