lång dag

Hola mis amigos. Idag vettni har jag var i Stockholm med mamma. Det var faktiskt riktigt trevligt och idag gick vi runt lite på östermalm och kollade på kläder osv. Var inte på något shoppinghumör idag så vi satte oss för att fika istället. Lika trevlans det. Sedan åkte vi hem tillsammans och det är rätt skönt att ha någon vuxen hemma nu efter att vart ensam hemma i 8 dagar. Speciellt när lamporna går sönder, man är hungrig och proppen går :/ haha allt som jag har råkat ut för denna vecka när jag skulle klara mig själv.

Efter mitt besök till huvudstaden bestämde jag mig för att färga håret. Eftersom det har blivit så ljust brunt så ville jag ha en varmare färg till hösten och resultatet blev.. tja, svart. Nejrå jag överdriver nog lite med svart men mörkbrunt är det iallafall. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Kan inte säga att jag är missnöjd men lite ljusare kunde det faktiskt ha blivit. Och jag som inte ens hade i färgen fullt ut!

Fick lite trist hemma efter färgningen och till min lycka frågade Chris om jag och Majan ville umgås med han och Arez. Almin hakade också på. Det blev inte direkt som vi hade tänkt oss kanske. Skulle nog vilja säga att det blev rätt misslyckat och jag vet nog någon som håller med om det..

Imorgon ska jag på anställningsintervju till aros! haha ja vet, fett sämst men jag vet inte.. får se om de blir nåt av det att jobba där men jag har iallafall Maria med mig. Efter det ska jag nog på stan med Majan & Becka och på kvällen ska jag hem till hjärtat mitt :) Hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0