singing please come back and sing for me

åh jag sitter o' tittar på coldplays konsert som jag var på i somras, på MTV. jag får rysningar.. det här är kärlek. kolla på andra videon vid 1.10 när alla fjärilarna faller, jag ryser!

 

there's nothing else I can say, eh eh :)

som ni kanske märkt så har jag inte bloggat så mycket i helgen, har inte funnits så mycket tid till det då jag bara har velat göra annat. har hunnit spenderat mycket tid med melina, har umgåtts med min familj, rensat ut garderoben & tittat på saw 2. vi tänkte titta på alla 5 men voddler knasade. ja, det var i stort sett min helg. rätt lugn men det gör inget för nästa helg blir minst sagt lugn!

kvällens planer?
ska färga/klippa mammas hår och klippa min bror. sen har jag & christian lite planer på att fira vår schompiz simon som fyller 18 idag! grattisgrattis. (får bara hoppas att han inte ser det här då)



du är raderad :)

efter ett litet samtal med en kär vän så kom jag fram till... i'm over it dude. :) lev ditt liv så lever jag mitt. it's not my lost, it's yours. för.. livet leker just nu. ciao!


happie-face på IKEA


Knas.

blogg.se har varit lite knasigt/är lite knasigt. men nu funkar det att skriva. har jätteont i magen för åt en omogen mango. jobbigt. har ätit på cupido med jasmin & anna idag. sen har jag suttit o snackat med mamma jättelänge. kom precis ut ur en lång, skön dusch och snart ska jag sova. ja, rolig dag va? nä. talk to you later.

& just nu..

tittar jag på into the blue. gosh, önskar man hade en kropp som jessica alba va? men det kommer, det kommer ;) haha i sommar efter lite träning så. skulle egentligen till kalas och se paradise hotel deltagarna men det blev inte så för ingen orkade ikväll. vi skjöt upp det till nästa helg istället då stora planer är på G, haha. nej nu ska jag ringa min mamma och prata lite. har inte träffat henne på jättelänge! 

 

Hemma efter en lång dag.

nu é jag utmattad till 100. min dag; skola med tema att "lära känna" klassen bättre. vi trodde det var för vi var stök-klassen i skolan men det var tydligen eftersom vi har massa nya elever + ny mentor. vi fick leka lekar, prata och till sist ha en tårttävling. min grupp gjorde klart finast (och smörigast) tårta men den vann inte. sen fick vi äta upp allt. som dom andra klasserna var avundsjuka alltså, dom som bara hade haft vanliga lektioner.

sen åkte jag ner på stan och fikade på wayne's med maria. vi satt där ett tag och sen blev det arabiska. hann inte vara där så länge för hade en föreläsning att gå på i pingstkyrkan. handlade om en kille som var förlamad i benen och han berättade om sitt liv. fett bra föreläsning, han är en riktig hjälte om jag får säga det själv. 

rektorn och vår tårta. (jens och micke är våra mentorer)

 

Raquel, Anders Olsson & jag


action i paradiset

kvällens summering efter paradise hotel: kristoffer är fett skön, 3 tjejer på en och samma kväll. grattis grabben! och Patrik är en nörd som sitter och gråter varje gång någonting jobbigt händer. och med det sagt så går jag nog och lägger mig. imorgon är det klass-dag? dunno what that means och vet bara att vi är den ända klassen på skolan som ska ha det. godnatt.

idag är det tisdag.

halloj. har slutat för ett tag sen men duktig som jag är så sitter jag kvar i skolan och ska jobba på mitt israel-palestina arbete som jag och sofia A (som förövrigt hälsar) ska jobba med jättelänge. var nyss på ett seminarie om kurdistan, eller den kurdiska delen av turkiet. jag känner att jag har fått in väldigt mycket internationell information idag. ska härifrån snart, boxning kl 5 och sen kanske jag ska dansa ikväll på danscenter. hörs ikväll!

 


Fail.

Hur jefla smart är man om man lägger sig på soffan sover bort halva kvällen? missade träningen! -.- jätteirriterande. aja, har precis lagat mat och snart är det paradise hotel. säger go'natt redan nu för orkar inte skriva något mer. ciao.

I like that way it feels.

hoj. är aputtråkad atm. engelska, shakespeare in love. kulfaktor 0... har redan sett den oxå och funderar lite på hur jag ska kunna överleva utan mat en halvtimme till. är megahungrig men hört rykten att det inte är nå vidare god mat idag. en vanlig dryg måndag alltså. slutar halv 5, sen boxning. vill bara bädda ner mig själv i min säng.



Hard rock hallelujah!

efter en tur till IKEA med S & S så drog vi hem till mig. vi har hämtat hit sofia PS3 och har precis spelat guitar hero och nu blir det singstar. tycker synd om grannarna bara, säger jag! haha. vi har även chips och godis här, myyskväll innan skolan imorn :)

notera hur jag ser ut som en jätte next to see'ho




You ask, I'll answer.

Det var flera som frågade hur jag fick mitt hår så som det är nu och det är inte så svårt. :) det ända som behövs är en våg-tång (se bild). Melina gjorde det på mig och hon delade upp håret och började nerifrån-upp. sen sprayade vi lite lätt med hårspray så det skulle hålla sig.


Goodbye.

är hemma efter en fest i sävja med lite oldie's ;) haha. nu blir det filmkväll/natt här i min soffa, vår egna lilla efterfest. till er andra, godnatt!



let's have some fun this beat is sick

efter en lång/seg dag på soffan taggar jag till inför kvällen. hörs imorgon!

 


Jag gillar mitt nya hår :)


.




Give a thought to Haiti

Hej mina vänner :) dåligt update idag men har inte varit hemma sen imorse. satt kvar i skolan länge (fråga inte varför) och sen träffade jag Melina på stan så vi gick och åt kebab. sen tog vi med oss en godispåse och åkte hem till henne. Det blev den ultimata mys/tjejkvällen med let's dance och en massa gott att äta.

sen fick vi för oss att fixa mitt hår och nu har jag volym-igt och lockigt hår. jag diggar det, det är väldigt olikt hur mitt hår brukar vara. kul med variation! sen fick jag manikyr också som råkade förstöras på vägen hem. attans. nu ligger jag iallafall i sängen och tittar på en gala om Haiti. borde skänka pengar känner jag. ska göra det imorn!

det går inte att ladda upp bild just nu så jag visar er hur det ser ut imorn ;)

Min nya datorväska + nya shorts

 

Gina Tricot 249 kr, finns även i vitt



också Gina Tricot, 249 kr


Sweet dreams <3.

god morgon. drömde världens mysigaste drömmar inatt, ni anar inte alltså.. kunde inte vakna imorse så tog en egen sovmorgon. jag måste verkligen göra någonting åt mina sov-vanor. nu äter jag frukost och tittar på biggest looser. dom är skitdryga, sitter och gråter och whinar. ni alla är loosers, ge er -.-

ajuste, igår köpte jag en dataväska från Gina Tricot och ett par fina shorts till sommaren. kan visa er senare!


Nerd nr 1.

då har man sett avatar för andra gången och mamsi & johan tyckte att den var jättebra. har precis skrivit klart mitt CV + personliga brev och är hur trött som helst. snart blir det sängen för min del men ska passa på att prata lite med mamma nu när hon är hemma. en annan bra sak med att ha henne här är att mitt kylskåp blir påfyllt... hehe.

Tecken på att du bör sluta med farmville är när tillochmed din mamma tycker att du är töntig;
Mamma: Men ska vi sätta igång med CVt då?
Jag: Ja vänta lite jag ska bara skörda...
- 5 minuter senare -
Mamma: Men nu då? *tittar snabbt på skärmen*
Jag:
ja men jag är ju inte klar med skördningen
Mamma: Jaha, de såg nästan ut som du spelade något spel eller nåt
Jag: jaa jag gör ju det, farmville!
Mamma: men mathilda leker du bonde? du skördar alltså riktigt? jag trodde det var något coolt ord för någonting annat. herregud..

avatar igen

aloha. har lite brådis just nu men ska försöka lägga upp ett inlägg innan jag drar iväg. har precis varit och solat efter en sovmorgon (som var väl behövd!). ska träffa mamma och lillebror på stan snart och vi ska äta på subway innan vi går på bio. Min bror ville se avatar så vi ska se den med honom. det blir andra gången för mig :) har saknat min bästa familj så det blir en kul kväll.

if you wanna be happy for the rest of your life

ah det blev en liten pet på boxningen ikväll pga plågande träningvärk och brist på sömn. gick till luthagens livs efter arabiskan och handlade lite hem. fick även med mig en godispåse som jag sitter med just nu. tittar på family guy och planerar stora saker.. hihi ;) ska snart ta tag i disken och städa upp lite här hemma. mamma kommer ju faktiskt hem och hälsar på imorgon och såvidare jag inte vill få en toffla i huvet så tar jag tag i det snart. latero. 

sliiiten tjej aso..
  


Onödigt, tråkigt inlägg från skolan

God morgon. eller nej, ändrade mig. inte så god. har nog sovit sammanlagt 9 timmar de senaste tre nätterna, börjar känna mig helt snurrig i huvudet. då undrar ni säkert varför jag inte sover på nätterna och det vet jag faktiskt inte.

har iallafall samhällskunskap och vår lärare har släckt lampan och sitter & kollar på TV... funderar på att ta en tupplur i en halvtimme. idag ska jag boka biobiljetter, ha arabiska & boxning. vill helst bara lägga mig och sova bort hela dagen, men det blir ju lite svårt when you've got stuff to do.

jag imorse


Pontus i Paradise Hotel - vad gör du där?

Okej, först tyckte jag att han var snygg. sen ångrade jag mig och tyckte han var lite töntig. sen kom jag på att det var synd om killen och tyckte verkligen synd om honom. men nu... han är ju fan störd i huvudet! j*vla retard, det måste ju vara ett skämt? haha jag hoppas för hans skull att han har fått någon uppgift att bete sig som ett tard för han är ju inte normal.

han kollar in i övervakningskamerorna och pratar med tittarna, snor folks saker och vägrar ge tillbaka dem, tror att kristoffer snor vax och misstänker honom för att vara tjuv, går runt själv i sitt rum i cirklar, vägrar berätta sitt efternamn, sover när alla andra solar, går och lägger sig 9 på kvällen, går efter apor och härmar dom och pratar bara allmänt cp.

okej, nu inser jag att jag skrivit ett helt inlägg bara åt ett cp på paradise hotel men det var det värt för jag blir så irriterad på killen! act normal, dude.

updt. hörde nyss från TV:
- Varför skickade du hem Catja?
Pontus: ja som ni vet skickade jag ju hem en tjej...

Åh äntligen är datis tillbaka!

Idag hade hårddisken kommit in så nu funkar min dator igen! känns så skönt att sitta vid den, den andra bärbara som jag använt under tiden är så stor och klumpig. ioförsig finns ingenting kvar på datorn, vilket är lite synd men är bara glad att ha den tillbaks. ska snart åka ner på stan för måste köpa lindor innan boxningen. det är tjejträning ikväll, kuligt!


Jag fattar det fortfarande inte...

 

You’re an accessory to a murder cause

ett tips: ät aldrig så du blir proppmät på max innan du ska träna.. jag gjorde misstaget och mår jätteilla. har precis kommit ut ur duschen och snart är det paradise hotel. ska satsa på att sova tidigt ikväll. jag önskar jag var i thailand nu, svär hade gjort vadsomhelst. har tröttnat på kylan så mycket.


Människan står för allt som perfektion betyder.


Varför vara ledsen när man kan vara glad? :)


Nu är det dags för..

Johan Falk-filmen Vapenbröder som börjar nu på 4an. självklart är min man (nr2, T.I du är alltid ett) Joel Kinnaman med vilket är ett stort plus i kanten. diggar dock inte att han har mustasch i de filmerna... har även coca cola och gott&blandat med mig här i soffan. söndagsmys!


You're simply the best.

Hej schompizar. kom precis hem från en heldag med mamma i stockholm. vi åkte ut till sickla köpkvarter och gick runt i inredningsbutiker. vi letade efter någonting som jag kan hänga på väggarna här hemma men det var väldigt dåligt med det. får åka ut till IKEA någon dag antar jag. det var mysigt att träffa mamma, inte så ofta jag gör det nowdays och det fanns mycket att prata om. vad som än händer så är du min bäste vän :]


delete.

blev själv framför sex and the city efter jasmin & maria gått. fick även ett jobbigt samtal som fick allting att brista. fan vad jag hatar när man inte har någon ork för något, det går liksom fel på alla håll. har tusen tankar i huvudet just nu och vet inte vad som är viktigast att reda ut. nu ska jag fortsätta titta och hoppas att min morgondag blir bättre.


Kolla mina två bebisar!






1,2,3 turn the lights on.

GAH vad blogg.se knasar och inte lyssnar på mig. har kämpat som ett cp för att lägga upp ett inlägg.. men aa här sitter jag med jasmin, maria & grisen sassa :). vi myser på full nivå och ska titta på SATC-filmen snart för en fågel har viskat i mitt öra att Jazzy inte har sett den. skandal tjejen, skandal! jag, som kan den helt utantill ska sätta på den nu. bosbos <3


Är det nånting jag lärt mig i livet, är att aldrig ta nånting förgivet.

jag skrattar idag kanske gråter jag sen
jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
så jag lever idag
morgondagen är för långt bort men vi är här idag
så jag skrattar idag




Let's dance

gårkvällen blev mycket trevlig, let's dance, champagne och trevligt sällskap. manligt... haha. fick även sovsällskap och nu sitter jag själv framför TVn och funderar på vad jag ska göra idag. ikväll kommer maria & jasmin hit (och förhoppningsvis betti också). men innan dess ska jag nog åka ner på stan och sola. måste köpa lite grejer också och kanske hälsa på maria när hon jobbar på landings. :)

ni får stå ut med att jag inte har så mycket bilder nowdays men det är ju för jag sitter på en ny dator. när ja får tillbaka mina andra två så blir det mycket bilder, vill jag lova.

Been there, done that.

tjotjo. fredag o' äntligen helg. hade en massa ruwliga planer för helgen men det blev inte av. får köra på det näst-nästa helg istället :). så vad händer ikväll då? det blir tjejkväll + vin, det kan ju liksom inte gå fel? sen kanske vi får sällskap senae. hörs! 


Vår-inspiration

När jag var på stan idag tittde vi runt lite i affärer och jag hittade en massa fint, speciellt på Gina Tricot. mycket nytt till våren har kommit ut i butikerna och jag ska ta en stor shoppingrunda snart tror jag. gjorde ett collage på lite vardagskläder från Gina tricot som jag hittade. jag vill ha!


Takers

JA, ni kan nog inte förstå hur lycklig jag blev när jag såg den här trailern nyss. den har ju allt! action, romantik och T.I!!! den kommer ut i maj någongång och om jag inte sitter där på premiären så heter jag inte mathilda. dessutom är Chris Brown med, Paul Walker och fler. alltså mycket snygga killar. men absolut ingen som T.I, han är världens vackraste människa! ingen förstår min kärlek till honom...


Hoppas de lugnt att jag lånade låten Raquel?:)

ny favorit i spellistan. hade hört den från nånstans förr o' sen hitta jag den på min friends blogg. Thanks RQ!


i'd like to make myself believe
that planet Earth turns slowly
its hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep
'cause everything is never as it seems.



knock you down to the floor

sorry för dålig update idag men har haft lite fullt upp. skola, fick tillbaka en massa prov. godkänt i filosofi & matte, greatness. sen hade jag date med Jasmin på subway som blev en väldigt kort eftersom jag hade arabiska klockan fem. vi hann catcha upp lite snabbt o' sen sprang jag vidare. IG på arabiskaprovet då, inte så oväntat men lite synd. höll på att somna där men sen fick vi skynda till andra sidan stan för då var det boxning igen. vi fick lära oss sparkar idag, skönt. kom hemmåt och blev jättearg/irriterad pga vissa anledningar. önskar jag kunde ge dig en kickspark i huvudet, du förtjänar det fan. du ska få en när jag ser dig..


Trouble in paradise

ojojoj drama alltså. jag har blivit största paradise hotel-torsken. det är sjukt hur falska är där inne och hur mycket spel som spelas & allt skitsnack. hmm, känner igen det där från någonstans? haha.. tycker iallafall att det är jätteunderhållande.

det blev ingen boxning ikväll och jag blev bara hemma på soffan. har pratat med mommo i telefonen jättelänge också. märks att jag är favorit barnbarnet, haha. ska försöka gå och lägga mig i tid ikväll för imorn gäller det att vara på alärten. mycket på gång på en och samma dag.


åh jag saknar datisen.. har inga bilder på den här datorn


I mitt huvud just nu..

sitter o' chattar på facebook med en 60nånting gubbe som heter Jan, från Holland. träffade på honom i Grekland och han var bekant till de vi kände där nere så det är just det jag sysselsätter mig med just nu. om ni ville veta. har alltså inte så mycket bättre för mig. funderar på om jag kanske ska gå på testa på-boxning ikväll. är väldigt trött och behöver få annat gjort.. sen kanske man ska ta och laga lite mat. någon som har en idé?


I'll answer your questions

nej självklart var inte datorn klar. :) självklart! just my luck.. men den kommer förmodligen i veckan så får väl hoppa tummarna för det. hade historia idag bara och sofia har börjat där! woho, äntligen en schompiz. vi ska börja på ett arbete också som vi ska jobba med i 10 veckor. man skulle välja en händelse eller något ur historien de senaste 50 åren. ska bli kul!



& jag har fått lite olika frågor de senaste dagarna, kan lika gärna svara på lite nu.

1. Huset som jag hyrde till mitt sweet sixteen-party hette Thorsgården men kallas väl "Lurbohuset". Att hyra själva huset (inte sovrummen på övervången) kostade 1200 kr men sen tillkom det kostnader (vakter, dj m.m.). Man får egentligen inte ha fester i det huset och efter min fest gick saker och ting sönder, tror de har blivit lite strängare sen dess.. haha wops. men gubben som äger huset heter Sven Jakobsson (018-320677). För ett år sen var man tvungen att ha en person över 18 år som bokade men nu har de höjt till 23 år tror jag.

2. Nej, jag ska förmodligen inte flytta till stockholm. inte nu iallafall. var/är galet trött på min skola och klass och min mamma tyckte att det skulle vara skönare för mig om jag började skolan där borta i sthlm istället. kollade lite på jensen södra men som sagt, det blir nog inte av eftersom det är en så stor förändring.

Trötter

God morgon. fan vad det inte funkade att ställa tillbaka dygnet. satt uppe till 3-halv 4 inatt igen och kom inte upp förrän halv 12 nu. men det gör inget för min nästa lektion börjar halv 2. ska äntligen få tillbaka min dator idag också! jaaa. slipper sitta på den här virusburken. hoppas att den är klar också annars kommer jag bli galen på pavle. vi hörs senare under dagen.

Lady GaGa,

ingen tvekan om saken, kvinnan är grym! förstår inte folk som inte diggar henne. skön är vad hon är. har lyssnat mycket på hennes senaste album och jag gillar't.


Let the anger disappear.

ojoj ursäktar det personliga inlägget nedan. fick bara någon flipp inatt och skrev av mig lite. ingen gillar en emoblogg så här bjuder jag på ett smile :) iallafall..

boxning är lätt den bästa terapin. att jag inte testat det förr! var på thai/kickboxning ikväll och fyfan vad härligt det var. slogs så all min ilska försvann (för stunden) och tills mina knogar var blodiga. :) gillar't. iallafall så har jag också varit på lunch med Johanna idag, om ni ville veta. imorn är det skola- deprriii. men har inte så mycket lektioner ändå. i'll survive. godnatt!


long time no see

söndagar är inte riktigt min grej men spenderade min så bra jag kunde. vaknade relativt tidigt och sprang hem till maria för att hoppa på hennes huvud. hon var tyvärr redan uppe så det blev inget hoppande men ändå. vi åkte med luddekudde (louise hund som maria tar hand om i helgen) och tittade på Jasmins innebandy match. tänkte också konstatera att innebandy är en bögsport och ludde är en lite böghund. (förlåt louise men toffs på en pojkhund funkar inte!). sen åt vi mat hos mig & senare kom siham hit. hon är här nu och det var en "long time no see". mycket prat och mycket som vi missat. ja. det var min dag. hörs imorgon

ps. jasmin & maria är världens underbaraste för jag fick en kladdkaka som det stog "du är bäst" på. så söta :)! it cheered me up


They can't hurt you now.

Hej mina trogna läsare (ni som är kvar). tänkte att det var dags att rycka upp mig och berätta vad jag sysslat med de senaste dagarna.

Onsdagnatt: sprang över till Maria klockan 3 på natten (eller var det 1, maria....? haha). satt uppe hela natten och bara pratade och pratade.

Torsdag: Maria tog med mig på stan och jag såg ut som en zombie. träffade på Jasmin och vi satte oss på subway. på kvällen kom mamma hem och vi pratade en hel del. tittade på lite skolor i stockholm men det blir förmodlingen ingenting seriöst. Gick över till Maria igen på kvällen.

Fredag: åkte till stockholm och umgicks med mamma & en hel del mer folk. skönt att få komma bort lite men kanske inte kom till helt rätt ställe (?). natten slutade med ett telefonsamtal till Jasmin som jag är skyldig en massa tack.

Lördag: sov halva dagen och började på mitt CV. sen kom anna över och vi tog en promenad till ICA. hon gick för ett tag sen och här sitter jag nu. ajuste, gjorde om bloggen lite också. tyckte den var lite mer passande. hoppas ni kan se den på era datorer, annars är det bara att klicka på "uppdatera".


Fråga mig inte vem jag menar med den här texten, för om ni behöver fråga så vet ni redan svaret.

tänkte att jag kanske skulle uppdatera när jag ändå var hemma. jag har lärt mig mycket de senaste veckorna. känner att jag har blivit klokare o' visare än vad jag blivit på flera år. man lär sig något nytt varje dag. folk slutar aldrig förvåna en. positivt & negativt. en smart vän sa till mig igårnatt att vi lever i en sån j*vla idiotisk värld. det är sant. just nu vill jag bara ta vara på det jag har, även om det inte är mycket för stunden.

min mamma sa till mig att i vår släkt står vi alltid för det vi tycker och vi är kämpar. vi försvarar alltid de svaga. hon sa att jag hade ärvt det. jag tänker fortsätta så. jag tänker inte låta mig på trampad på, jag kämpar för min åsikt men jag tänker inte sitta och tycka synd om mig själv för det finns folk som har det värre. och jag har lärt mig att alltid vara tacksam för det jag har.

är det nånting jag lärt mig i livet, är att aldrig ta nånting förgivet.
aldrig, aldrig, aldrig.

uppdatering

bor halvt hemma hos maria för tillfället. personliga anledningar, fortsätter bloggandet senare.

kväll @ Melina

hej där hemma. vår eftermiddags/lunch blev lite senare så det blev till slut en middag. på jalla. kebab sitter aldrig fel! vi satt i flera timmar och pratade om allt och inget. sen bestämde vi oss för att ta med en godispåse och åka till henne. nu är jag hemma och ska snart ringa miiin baby. hörs imorgon :*

.


En vanlig onsdag.

Mornings. gissa vem som gick upp halv 2 idag istället för halv fyra/halv fem? me. duktigt gjort tycker jag. kom precis ut ur duschen och ska göra mig lite våfflor till frukost. synd bara att vi inte har någon grädde hemma för det är godast så. fast jag slipper ju å andra sidan ha magont hela dan. yeye. vad ska jag hitta på idag då? jo ska ta en sen lunch/eftermiddagsfika med Melina. det var längesen man såg henne so I guess we have a lot catching up to do. :)

ska även försöka få med mig ögonbryns&frans-färning hem från stan. måste fixa det snabbt innan mina ögonbryn försvinner... skulle egentligen kostat på mig att göra på salong som förra gången men det säger plånboken nej till. aja. om jag hittar något kul att ha på mig så kanske jag slänger upp en bild här ikväll. have a nice day!

soffpotatis

kvällens planer blir helt chill. på soffan med pepsi & chokladbollar. framför paradise hotel x2 följt av scrubs x2. sen ska man väl försöka ställa tillbaks dygnet på något sätt också. good luck.

Livin' at Maria's place

Neevermind, hittade tröjan tillslut eheh:) den låg tydligen i en påse. vem lägger sin tröja i en påse? aja wierdo. gårkvällen var iallafall kul. men inte så jättekul att de bara hade med sig fifa. två killar och fifa en hel kväll? njaaa. men det var skoj ändå, kan typ alla namn på alla fotbollsspelare i alla lag.

efter dom gått nångång inatt så smet jag hem till maria för hon ville ha sovsällskap.. vi satte oss i köket där vi nästan alltid sitter o efter ett tag var klockan 6 på morgonen. ojdå. så då gick vi och la oss och har sovit bort nästan hela den här dagen. är hemma hos henne nu och vi tittade precis på film med hennes föräldrar/mina extra föräldrar haha. hon ska på partey ikväll och jag ska bara vara hemma. om någon har choklad och inte har nåt att göra så får den gärna komma över till mig. ha-ha.

hittade jaattafina bilder på oss från avlsutningen som jag ska dela med mig
av senare ikväll. men än så länge får ni ba' se den här när vi satt i kyrkan.



försvunnen tröja

f*n vad irriterad jag blir! köpte en ny tröja förra veckan och nu är den spårlöst försvunnen! hatar när det händer. jag drog ut alla kläderna ur min garderob och la tillbaka allt en för en, kollade igenom båda tvättkorgarna, i mammas garderob och under sängen. vart annars kan den vara?! fanoxå.

ska försöka lugna ner mig lite för just nu skulle jag kunna slå sönder någonting. förutom utbrottet så har jag legat hemma idag igen men ska börja göra mig iordning snart för sen kommer chris & mohamed hit. de tar med sig ps3 så det blir skojigt. later.

den här var det (dålig bild men det är den ända jag fick på den).
om ni ser den, kontakta mig!


Nu: sängen. godnatt!

haha alla har vi varit små...


day n' night

hojhoj. känns som dagarna bara blir segare och segare. men idag lyckades jag vakna vid halv fyra iallafall. har legat i soffan med mamma och tittat på ugly betty och nu håller vi på att laga mat. sen åker jag & maria hem till anna i heidenstam och spenderar kvällen. vi hörs senare!

harder, better, faster, stronger

den stora frågan just nu är varför jag inte sover o' jag har ingen susning om svaret på det. har börjat vända upp&ner på dygnet de senaste dagarna. lever på nätterna och sover på dagarna, haha. idag har jag inte sett dagsljus alls. vaknade klockan 17. jag e fan sämst. nej mathilda nu blir det sängen för din del. peace.

in the end it was yoU.

tog varken tag i mig själv idag heller. blev en hemmakväll med mamma & lillebror. men det är mysigt det också, särskilt när man inte ser dom så ofta nu för tiden :) fick även låna mammas dator så nu har jag en fungerande medan min andra virussöks. funderar på att sätta på en film, har hört att ATL är bra och att T.I är med i den. då går det ju inte att bli fel ;).


Nyårsafton i bilder (alla är klickbara)










<3

My love's a revolver

jag skulle kunna skriva ett jättelångt inlägg om hur mycket jag hatar mig dator för tillfället och hur mycket jag vill ta tangentbordet och kasta det i väggen. men för att inte tråka ut er så slipper ni höra :). håller på att ladda upp bilderna från nyår på facebook och gisses vad sakta det går. när jag har tagit itu med det så lägger jag upp här också men var sak har sin tid. nu lät jag som emils mamma, haha. dagens planer är ännu oklara, mamma kommer hem ikväll och hälsar på så jag funderar på att bara stanna hemma med henne. kanske hyra film, något sånt. hon måste även hjälpa mig med mitt CV, jag ska ha ett jobb den här terminen!

If it doesn't kill you it will only make you stronger.

det här var nog senaste dagen so far det här året (höhö det har ju bara gått en).. roligt. har legat som ett soffpotatis hela dagen och tittat på dålig efter sämre efter sämsta filmer som visats på TV. min dator har åkt på något hemligt virus (IGEN!) så det tar typ en halvtimme att starta den. som sagt, jag och datorer funkar ej ihop. bilder från igårkväll är iallafall inlagda och jag visar dem imorgon. kom nyss hem från Marias hus. vi satt o snacka länge om allt mellan himmel & jord och berättade om våran gårkväll. vi träffade inte på varandra av massa konstiga anledningar så det fanns mycket att berätta.

och sen ville jag bara säga att jag är så j*vla glad att jag har underbara personer i mitt liv som förgyller mina dagar. det finns så mycket äckliga människor som gör allt för att trycka ner en och ni vet exakt vilka ni är. fortsätt som ni gör bara, hoppas ni får ut mer av era liv utav det!

take that, haters. :)


Mitt nyår, bilder kommer senare.

tjaaaa fan! hoho nytt år då, nya möjligheter och vi börjar på ett nytt kapitel! min nyårsafton var grejtans. vi startade här hemma hos mig, jag & anna + 12 xider, vin och champagne. efter ett tag kom christian, viktor & oscar. vi körde lite ölspel och sen kom resten av grabbsen (chris, mohamed, maher x2, mansor). senare kom karim & zalex också, woho killparty haha. nä men det var kul, raketer och hela kalaset!

sen drog vi ner på stan, tappade bort folk, slagsmål hit o' dit, polisen här o där, ringde folk, kaos, hittade ingen, blev själv utanför max, fick sällskap av mona & hennes kompisar (tack!), fick utbrott på 2 poliser för dom var så dumma i huvudet, hittade C som hade fått ett slag i fejan, försökte lugna ner honom, träffade fler folk, återförenades med alla igen utanför mcdonalds, mera polisbråk och sen tog vi bussen hem till mig.

tillslut somna vi vid 4-5 på morgonen, hade en snarkade pojkvän bredvid mig som armbågade mig i huvudet och tog mitt täcke. reslutat? är helt sluuuut idag. det blev pizzafrulle och nu är det mesta städat. kaos in the house såg det ut här imorse. planer för idag? absolut nada. och skönt är det också.


RSS 2.0