spa-morgon

god förmiddag där ute. Imorse vaknade jag vid tio-tiden eftersom Julia skulle upp och åka och klippa sig. Hon och Siham stannade kvar här över natten igår och det blev en tidig kväll, alla sov vid elva - tolv tiden. Den här morgonen har jag haft hemma spa! Någonting jag alltid velat prova på. Mamma hade vart på någon kryssning eller likande och köpt med sig till mig. Hon hade dessutom köpt fem stycken Dior parfymer och jag fick tre utav dem. I like them! Nu luktar man sådär gott också efter att ha använt massa krämer och tvålar.. mmm. 
   Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen, någon som har något förslag på vad man kan göra en Lördag? anyway.. jag ska äta någonting nu.


image81image82   image83

Mina nya Diorparfymer <3

home, sweet home

tja! jag har inte bloggat på några dagar som ni kanske sett eftersom jag var i Vittinge, ute i Marcus sommarstuga som jag skrev om tidigare. Kommer precis därifrån och har börjat packa upp lite lätt och usch vad jag fryser! Vi åkte nämligen moped därifrån vilket blev ruskigt kallt. Den lilla turen ut dit blev faktiskt lyckat, tycker jag, om man bortser från gårkvällens händelser.. man kan ju säga att en del fick i sig lite mer de borde. Tycker synd om Macki men vi lyckades städa och fixa det mesta till slut. Dit drar vi igen i sommar när det blivit lite varmare!
  
I onsdags, precis innan vi åkte, så var jag i Stockholm som jag kanske också har nämnt. Blev en heldag med mamma vilket var väldigt trevligt. Fika på ett mysigt café, shopping och slutligen lunch på Kungshallen, ja menar det kan ju inte bli bättre? jag lyckades hitta min vackra balklänning också. Stort plus!

Ikväll blir det att träffa Julia som jag inte har träffat på en vecka. Det blir antagligen mycket prat och så ska jag färga håret också, ska bli spännande att se. Jag lägger upp reslutatet i bildbevis här senare :)

image80
vi drog en pose bakom Jockes och Simons moppar

packning..

åh, det blev ingen färgning. Ingen hade orken eller lust, haha. Så just nu sitter jag här och försöker komma på vad jag ska packa tills imorgon. Det går inte frammåt kan jag säga.. Har bara kommit på kudde och mjukisbyxor, sen dog min fantasi. Men när jag ändå sitter här så kan jag passa på att tipsa om Elin Klings blogg som jag följer dagligen! Hon har sin blogg på http://www.kanal5.se/, och jag tycker iallafall att det är jättekul att läsa den. Litet tips bara :) Och dessutom så har hon grym koll på kläder och mode också, duktig tjej!

image77
världens osexigaste kvinna? jag har svårt att hålla med..

I min tråkighet surfade jag in på aftonbladets hemsida dessutom och jag hittade en artikel om underbara Sarah Jessica Parker. Här är också en tjej med stenkoll på mode och som tydligen blivit utsedd till världens mest osexigaste kvinna i en herrtidning. Usch vad elakt sagt! Hon hade tagit jätteilla upp också, men liksom vem skulle inte göra det?

Någonting att glädjas åt är att Sex and the city blir en film! Precis, de fyra Manhattanboende kvinnorna kan vi se på biodukarna nu till sommaren. Mm, jag längtar!

image78
Sex and the city på långfilm

OC & chokladbollar

hejsvejs! idag har jag vart med Abir. Och det var skoj! vi bakade chokladbollar och såg på OC, riktiga tjejgrejer det där haha. Ikväll var det bestämt att jag, Isabella och Sofia skulle färga håret också men har inte fått tag på dem än. Ska bli kul iallafall. Det var planerat att jag också skulle färga mitt men jag fega ur i sista sekund. Eller kanske inte fegade ur men jag ångrade mig ivarjefall. Imorgon blir det att åka till huvudstaden också och sen drar vi iväg till Mackis sommarställe! ska bli riktigt kul. Pusshejdå!

Busy day

paus i One tree hill, nu fick jag tid att blogga lite. Gårkvällen hos Matilda var jättemysigt, vi satt uppe och pratade hela natten, jag har saknat dig jättemycket. Vi får sluta hålla på såhär som vi gör, och på riktigt den här gången!
Lunchdejten med Isabella och Sofia fick ju inte precis som planerat eftersom det var stängt. Vi satte oss på donken istället och pratade i tre timmar så det blev lika lyckat ändå. Senare ikväll kommer de hit och vi ska ha filmkväll. Vi ska se Hairspray som jag inte lyckades se i fredags med Maria eftersom vi glömde bort det helt. Marcus var förbi här nyss också och hämtade täcken och sånt som han skulle åka ut med till hans landställe, dit vi ska på torsdag. Det kommer nog bli jättekul, det.

Jag hittade en jättefin kavaj, en kortare modell, på H&M i fredags som jag ska skaffa mig nu på onsdag när jag beger mig till Stockholm. Det är en sådan på bilden, fast i vitt istället. Åh, jag vill bara ha den nu!

image75  image76
Snygg, va?

påskafton

idag, gott folk, har jag vart på påskmiddag hemma hos min lillebrors pappa. Dit kom också min morbror, så det blev skoj. Riktigt god mat, efterrätt och påskägg så det stod härliga till. För tillfället har jag extremt ont i magen kan jag lova. Kom precis hem därifrån och bestämde mig just för att åka hem till Matilda. Där hamnar jag nog inatt och imorgon har jag lunchdejt med Isabella och Sofia, ska bli mysigt! Nej, nu är det nog bäst att jag packar. Puss Hej

forst. på långfredagen

äntligen blivit lite piggare! blev sjukt less på att bara vara hemma så jag drog ner på stan med Sofia som var lika sjuk som jag. Väl där nere insåg vi att inga affärer lär vara öppna nu när det är långfredag. Bittert för oss men vi klagade inte, vi satte oss på McDonalds istället. Där träffade vi senare på Johannes, Andreas & co. När vi hängt lite med dom drog vi hemmåt & Maria är på väg hit. Måste dra iväg och mata någon grannes katt också eftersom min mamma inte pallade. Kvällen blir myyskväll med filmen Hairspray och påskgodis.  På tal om påskgodis har min mamma slagit på stort. Vi ska alla få varsitt stort påskägg imorgon, ett aning mindre ikväll & resterna som blev över med godis ligger i en fet skål på köksbordet. Hon tyckte att det skulle fungera som en refill som man kan gå och fylla på så det aldrig tar slut, haha crazy woman. Nej nu ska jag iväg till kattskrället, uppdaterar senare om vad jag tyckte om filmen :)


fredagsförmiddag

Gårdagens försök att bli frisk fungerade inte så bra som jag trodde. Jag hade tvingat mig till skolan eftersom det var sista dagen innan påsklovet och jag hade vart borta för mycket. Dessutom skulle jag göra nationella muntligt i matte så det var liksom en självklarhet att jag skulle dit. Joväl, skoldagen klarade jag av och sen drog jag iväg till Lundellska för att träffa Emelie och vi åkte hem till henne för att planera kvällen (som det inte blev mycket utav). Väl hemma hos emelie blev jag ännu mer förkyld än vad jag vart innan och det började rinna tårar ur ögonen och sen helt plötsligt försvann smaken på allt jag åt. Jag insåg att jag kanske inte hade blivit riktigt frisk än så jag begav mig hemmåt vid tio-tiden kanske, somnade plums i min säng och vaknade inte förräns ungefär nu, halv tolv.
   Då åsterstår det att se hur sjuk jag tänker vara idag och om det är någon mening av ge sig ut någonstans. Usch, jag har sagt det många gånger den här veckan och jag säger det igen - jag hatar att vara sjuk!
  
Åh, jag måste också bara dela med mig av min underbara dröm jag drömde inatt. Jag drömde att jag hade vart på en till Kent konsert och att efteråt träffade jag på Jocke Berg & han pussade mig! det var den underbaraste drömmen och varför, varför, varför var jag tvungen att vakna upp? ibland hatar jag att drömmar bara är drömmar. Fast lite tur var det eftersom i drömmen hade någon snott min & Julias väskor och jackor..
   På tal om Julia så åkte hon iväg till fjällen imorse, den lilla filuren. Hoppas hon har det bra här uppe!
Nej, nu ska jag göra annat. Hejdå & önska Miran grattis på sjuttonårsdagen! :)

One Tree Hill tillbaka

åh vad irriterande det är när man har skrivit ett blogginlägg och sedan pajar datorn ihop! men, nu kör jag igen och får väl försöka att minnas så bäst jag kan vad jag skrev tidigare.
  Ja, här sitter jag då en måndagseftermiddag med min feber/förkylning/jätteontihalsen och har vart hemma från skolan idag. Ironiskt nog så önskade jag för ungefär en vecka sen att jag skulle bli sjuk så jag slapp gå till skolan men nu när jag sitter här så inser jag att jag häldre är i skolan och får vara social än att sitta här i min ensamhet med ingen annan än mig själv. Jag har faktikst inte pratat med någon på länge, fast tur är väl det eftersom min röst är skrämmande just nu.
   One Tree Hill nörd som jag är, så var det en helig dag igår när den efterlängtade nya sesongen började sändas. Nu är alla karaktärerna fyra år äldre och det blir ju lite annat då. Kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker mer om att följa deras liv på High School än nu, när de är vuxna, hm..
  En stor besvikelse var iallafall Nathan, ja menar vad har hänt med honom? han har ju blivit läskigt. Bara han inte blir som Dan, vad som helst men inte det! Trots besvikelsen med honom så jämnar allting upp sig så fort man fick lära känna hans otroligt underbara son, Jamie (spelad av Jackson Brundage). Sötare unge har jag inte sett på länge. Jag slänger in en bild så ni får se sötisen här. Nu är det gamla Grey's avsnitt på tv, hejdå!
   
image66

I never ment to cause you pain

when you get what you want
but not what you need

when you feel so tired but you can't sleep

febrigt.

åh, lördagseftermiddag och här sitter jag med en feber som håller på att bryta ut. Inte bra! Snart kommer mina kusiner hit och sen kommer Maria för att se på Melodifestivalen med mig, hög mysfaktor på det :) hoppas bara att jag pallar, får trycka i mig ännu några ipren.
  Den här dagen har iallafall gått åt att sooova och kolla på film. Jag såg Fantastic 4 och avsnitt 10 av Gossip girl. Åh, Chuck Bass har ju bara blivit för het. Speciellt nu när han har gått och blivit kär! Nej, nog pratat om Gossip girl, eftersom det känns som det är det ända jag skriver om här. Ha en bra helg och håll tummarna för att jag ska bli frisk :)

den riktiga sanningen

Regissörerna av the OC och Gossip Girl måste ha väldigt dålig fantasi, eller vad tycker du?

image53
Summer Roberts eller Blair Waldorf?

image55
Marissa Cooper eller Serena Van der Woodsen?

image56
Kaitlin Cooper eller Jenny Humphrey?

image57
Seth Cohen eller Dan Humphrey?

image58
Ryan Atwood eller Nate Archibald?

image59
Luke Ward eller Chuck Bass?

image60
Julie Cooper eller Lily van der Woodsen?

image61
Sandy Cohen eller Rufus Humphrey?

Och nu är då frågan, vilka är favoriterna?


Rihanna live på Hovet.

Igårkväll var jag på Hovet för att se Rihanna, oj vilken show alltså! och vilken röst (fast vi tror hon sjöng playback). Hon var riktigt duktig och när hon kom fram på scenen gjorde det ingenting att man hade fått stå och vänta på henne i timmar i trängslet. Eftersom vi stod längst fram så fick man en hel del bra bilder också som kommer här nedanför. Adam Testa var där som förband eller rättare sagt förartist? Han var duktig han med men hans musiksmak är inte någonting jag skulle lyssna på så mycket. Fast jag diggar My Cool dock, riktig partylåt.
  När Adam spelat klart så blev det sjukt jobbigt. Vi väntade en timme på att henne och det var alldeles jättevarmt, trångt och man blev nästan svimfärdig. Som tur var så gick de snälla vakterna runt och gav en vatten då och då. Liten besvikelse var väl att Chris Brown inte kom in som gästartist, det var lite snålt av honom med tanke på att han var i stockholm (enligt rykten). Menmen, man kan inte få allt och min  kväll blev iallafall mycket lyckad!

           

helt rätt


Om man har följt Gossip Girl de senaste 7 (?) avsnitten så kan man ju konstatera att Blair Waldorf, som spelas av Leighton Meester, har sjukt bra klädsmak. Som tillexempel på den här bilden som jag hittade.
Helt rätt!

image45

too cool for school

nu har jag faktiskt suttit uppe i flera timmar och pluggar på det här nedrans spanskaprovet som kommer imorgon! jag tror knappast att det kommer gå bra men jag orkar bara inte mer. Sen blir det Kemiprov på fredag också, elkemi. Inte kul. Håll tummarna för mig imorgon då för nu ger jag upp och sover! godnatt

en död söndag

åh kors i taket vad trött jag är just nu. Emelie gick precis efter att ha sovit över här inatt, det är inte varje dag man är med henne så det var skoj. Igårkväll var jag på en riktigt mysig tjejmiddag hemma hos Amanda Notrica eftersom hon fyllde 16. Och när det är en sweet sixteen så är det självklart massa rosa! Det var rosa överallt, jättefint hade hon gjort. Det bjöds på förrätt, mellanrätt & efterätt och sen fick vi göra rosa armband också. Hon hade tillochmed gjort sin egen glass till efterätten! Vi kom alla överens om att Amanda borde bli festfixare. Så ja, efter en riktigt lyckad tjejkväll åkte jag vidare ner mot stan för att träffa Julia, Emelie och Simon. Vi drog vidare på fest i Sävja där det var mycket folk. Där träffade man på Paula, Michelle, Madde, Jennyfer och mångamånga fler. Det var jättekul att träffa alla, speciellt Paula som man inte har sett på ett tag! Festen var helt okej men jag var inte på festhumör, var med Hallo typ hela kvällen istället, det var verkligen inte igår :) så kvällen blev lyckad ändå.
  Vi hann med sista nattbussen hem och halv fyra var man hemma i sin sköna säng igen. Idag blir det att plugga spanska och sen får man se vad man hittar på senare. Pusshejdå.

image63

KENT + jag = SANT <3

Kentkonserten igårkväll var bland det bästa jag vart med om, vilken känsla alltså! Det var underbart bra, man ville inte att det skulle sluta! men allting har ju sitt slut och likaså konserten. Idag är det lördag och jag skulle till Stockholm med min mamma men det blev tydligen inte av. Ikväll är det tjejmiddag hos Amanda Notrica som fyller sexton. Gratulerar :) Senare blir det fest med Emelie som jag har saknat så mycket! hejsvejs.


image44
Vill du gifta dig med mig?

my b-day.

image43

Idag är ingen vanlig dag
för det är faktiskt min femtonårsdag!

förlåt.


come up to meet you, tell you i'm sorry
You don't know how lovely you are.

slutet på en lång vecka.

söndagskväll igen då. En helg till har gått och imorgon är det tillbaks till skolan och då blir det annat än att sova länge & gå runt i mjukisbyxor, som jag har gjort idag iallafall. Mycket plugg den kommande veckan, rättare sagt två prov och en stor inlämningsuppgift. Lyckligtvis har jag redan börjar öva lite så det ska nog gå galant.
  Har spenderat min dag åt att läsa boken Den Osynlige av Mats någonting. Känner nu verkligen att jag ångrar djupt och heligt att jag inte läste på lektionerna och sparade det till sista dagarna. Fy, det ska inte hända igen! 
  Imorgoneftermiddag så blir jag nog hemma, pluggandes. Sen drar jag iväg och dansar klockan åtta till halv tio. Där har ni min måndag! Och ser man på, på torsdag fyller man femton också. Mycket händelserik vecka som väntar.. ohboy. Nej, nu ska iallafall jag krypa till kojs och då säger jag hejdå. Natti Natti!

födelsedagsfirande

Igår var nog den skönaste dagen på länge. det började med att jag slutade sisådär tio över nio på morgonen. Jag och Julia drog ner på stan och åt. Vi tänkte åka och hälsa på Gottsundaskolan men det blir nästa vecka istället :)
  Senare gick vi ut en massa tjejer och åt på Dragon Palace. Det blev den lyckad middag, riktigt kul.
Vi drog sen vidare till en fest i Svartbäcken som var helt okej. Lite för lite folk kanske men några emos kom förbi, haha. Vi drog hem med halv två bussen och jag kan säga att mina fötter inte mår bra idag!
    Imorse var jag dock tvunen att gå upp halv tio eftersom jag skulle träffa min käre mormor på stan. Efter ett snabbt besök på skoaffärer så fick jag tre par och begav mig hemmåt. Väl hemma var det dags att fixa iordning för mitt kalas jag skulle ha med släkten. Det var kul faktiskt och de gick nyss. Snart ska jag iväg och se på Melodifestivalen med min käre pojkvän :) hejsvejs!

Bilder från Dragon Palace
          

RSS 2.0