weeping willows - so it's over


why do we always go wrong?
why can't we never really see
that it's not ment to be


tisdag 30 okt.

just nu är jag rätt.. nerstämd är ordet. Inte glad och inte ledsen heller. Jag såg just Desperate housewives och det är nästan sorligt hur lyckliga Mike & Susan är. När ska jag få det så där :/? jag saknar honom jättemycket nu. Jag vet det inte fins några större chansen för oss att funka men du gör mig lycklig iallafall. Jag mår bra av att vara i din närhet och varför ska jag vara så olycklig utan dig för? kan inte förstå vad det är du har gjort som får mig att vilja ha dig såhär mycket. Jag ser dig aldrig nu för tiden och jag undrar alltid vad du gör eller hur du mår.

Jag har också färgat håret idag, brunt. Det blev rätt lyckat. puss hej.


måndag 29 okt.


since you been gone I can go whatever I want
I can see who ever I choose
but nothing
I said nothing can take away theese blues
'cause nothing compares, nothing compares to you

It's been so lonely without you here
Nothing can stop these lonely tears from falling
Tell me baby where did I go wrong
I could put my arms around every boy I see
But they'd only remind me of you

jag saknar dig.. ingen kan gemföras med dig.


söndag 28 okt.

idag har jag vart med matildamatildamatilda <3 vi gick till wwwwhillys (internskämt) och köpte godis. Mycket mysigt att träffa henne kan jag lova. Just nu ligger hon i min säng och kollar på något program. Jag har just laddat ner massa coldplay låtar, att ett band kan vara såå sjukt bra! coldplay föralltid <3


"And the hardest part
Was letting go not taking part
You really broke my heart

And I tried to sing
But I couldn't think of anything
That was the hardest part"

en bit ur låten "the hardest part", urfin låt. Ja.. vad mer. Jo imorgon ska vi boka tid för att åka till skitsjukhuset igen :/ jag vill verkligen inte men måste kolla vad felet är egentligen. Dom är så dumma där, dom vet ju knappt vad man har för fel.
Jag och matilda har försökt fått tag på emelie ikväll också, vi ville ju att hon skulle färga vårat hår imorgon :) så om du ser det här kan du ju slå en pling till matilda, haha. Yes, jag ska bli brunett! det är riktigt bestämt nu. Jätteläskigt är det men man kan behöva förändring ibland faktiskt. Jag hörde rykten att det var en liten fest imorgon eller något så dit ska jag nog :) puss godnatt

fredag 26 okt.

image9

- I always tell the truth, even when I lie

torsdag 25 okt.

idaag hörrni har jag vart på gymnasiemässa. Det kommer bli sjukt svårt att välja sen, tur att man har tid på sig. Mina tre val är alltså: Frisör på Linné , Sam (juridik & kriminalteknik) på Fyris, Sam Journalistik på Rosendal. Och jag kan verkligen inte bestämma mig! Men nu till någonting helt annat - Balklänningar. Idag har jag och min käre vän Julia suttit framför datorn och kollat på balklänningar nästan hela dagen. Jag hade inga lektioner, det var såå onödigt att jag gick upp imorse. Så dagen fick bli att planera balen, inte helt fel det med :) det är ju ioförsig ett halvår kvar men man kan aldrig vara för tidigt ute! Senare drog vi ner på stan för att kolla på ytligare klänningar men vi hittade ingenting vi gillade. Det lär ju bli en från Stockholm då :) Imorgon är det FREDAG, vilket betyder helg och LOV! guud vad skönt. Nejnu ska jag gå och fika med mamma. Pusshej

onsdag 24 okt.

just nu sitter jag här med en tallrik överkokta makaroner, ja det blir ju så ibland när mamma inte är hemma. Stannade hemma från skolan pga. det som hände igår. Mycket skönt kan jag säga! sen drog jag en sväng på stan med Julia och Matilda när vi fick syn på det VÄRSTA jag hört på länge. Det stog nåra luffare på stan med stora plankat där det stod "Nej till Abort" och mer. Dom hade världens äckligaste bild på ett litet foster som bara var 11 månader. Vafan är det med sånna människor?! det gör mig så frustrerad när jag ser sånt. Det är väll klart som fan att man ska kunna göra abort om man vill! Jag skulle bra gärna vilja veta vad dom har att säga till tjejer som blir våldtagna då? ska dom bara skylla sig själva för att de va på fel plats vid fel tillfälle eller? det där är så sjukt att säga. "Att man dödar ett barn" , det gör man väl inte. fostret är ju bara runt två månader, det kan ju inte känna några större känslor alls. nej jag tycker att det är helt fel att säga sådär. ska gå in på deras hemsida www.abortnej.se och se om man kan klaga eller så. Ja, det var allt för mig idag :) pusshej


image8
så otroligt fel man kan ha!

tisdag 23 okt.

dagen blev inte direkt världens mest lyckade kan man säga. Fick sånnadära kramper igen vid sidan av magen och den här gången var det värre än förut. Så på barnakuten har jag spenderat mina senaste fem timmar.. kul! Kan ju konstatera att jag INTE är gravid :) det var ju iallafall kul att höra. Men jag har fel på njurarna, inte så kul. Men det som mest gör mig irriterad är att det fortfarande gör ont även fast jag var där så länge. Jag hoppas verkligen att det går över till imorgon, eller bättre, till ikväll.
Aja, lite annat då. Ikväll är det desperate housewives, yaay! plus att Ugly Betty har premiär ikväll, kan det blir bättre? nej det tror jag inte. Jag borde såå sätta mig och plugga engelska men det finns en risk att jag inte orkar ^^ Nej nu är det mat , YES. har inte ätit sedan frukost. pusshej


måndag 22 okt.

idag är det måndag, ja & det betyder skola igen. Hade biologiprov imorse och jag kan säga att det gick bra ;D annars har det inte hänt så mycket mer. Har vart hemma sedan skolan och Julia har kommit förbi då & då. Åh, dagens nyhet - godiset kostar 3.90 på Willys (!) dit lär man ju dra någon dag innan det rensas slut.
Hade inte mycket att skriva idag, tänkte bara uppdatera bloggen lite så att jag inte hamnar efter liksom. Ska gå & äta nu. puss hej

jag tycker att den här bilden är så hemsk och söt så den får vara dagens;

image7

lördag 20 okt.

snön försvann lika snabbt som den kom. men men , man kan ju inte få allt :) för tillfället är jag på rätt bra humör. Julia är här och det är ju inte helt fel. Snart ska vi iväg till Johannes & Andy men Andy är på teater just nu.. Idag var en riktigt seeeg dag. Jag och bullen drog till norby och köpte pizza och sen kollade vi på Moulin Rouge, snyft :/ Igår var det lurbo fest och jag var där med matilda, isabella & emelie som sagt. det blev ju en minst sagt lyckad kväll, haha. Men jag fick ändå träffa Matilda som jag SAKNAT som sjutton! :) nej nu ska jag gå ta lite voltaren, har fått några mystiska skador i höften, det typ värker och dunkar... wierd. pusshej!



image6

torsdag 18 okt.

idaag gick jag hem efter matteprovet och sov till halv fyra, det behövdes! kände mig inte lika sjuk efteråt och jag ska nog till skolan imorgon. Imorgon ska jag äääntligen träffa matilda :) de va för längesen! vi ska gå på stan, färga mitt hår & sedan åka till lurbofesten, med emelie och isabella. ska bli kul det. Nej jag har inte mycket mer att skriva. Hörs sen  , puss hej.


"so close no matter how far
couldn't be much more from the heart
forever trust in who we are
and nothing else matters."


Uppdaterat 23.31:
nu kom första snön :)

onsdag 17 okt.

för tillfället håller jag på att bli sjuk och det är inte kul. Känner mig helt febrig men flitig som jag är ska jag ändå gå till skolan och göra proven imorn & på fredag :)
Idag hämtade Julias mamma upp mig efter skolan. Vi åkte till OK macken och hyrde filmer åt Julia som ligger hemma och fortfarande inte kan gå bra efter operationen :/ pluttisen då. Vi har haft film-eftermiddag med andra ord :) mycket mysigt. Jag kom hem för ett tag sen och nu är det väl lika bra att börja med matten, buhä. Jag har märkt att jag skriver mycket om att jag måste plugga och sånt, det kan verkligen inte vara kul att läsa så jag funderar på att sluta skriva om det, haha. Imorgon.. tja imorgon har jag inte mycket alls att göra. Kanske tar en tur på stan med någon som vill hänga på ^^. Nej nu ska jag göra någonting vettigt.

pusshej


Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp
och ta en lång promenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom med att träffa någon ny,
är rätt mycket med mig själv, precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
jag skulle få den tid för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa,
om en främling lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot någon annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat,
som jag varit med förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp någon yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där och värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd
ingen känner mig så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen,
om du lämnade mig nu.


söndag 14 okt.

idag vaknade jag klockan fem,jo för drygt en och en halv timme sen. Gårkvällen på Club Zebra blev mycket lyckad (synd att jag kommer bli sjuk nu bara ;/ ). Jag har redan duschat två gånger och det finns fortfarande skum kvar här & var, haha. Ikväll finns det bara 1 sak i mitt huvud: PLUGGA. jag orkar inte tänka på allt annat jobbigt runtomring, ska dra mig en riktig pluggkväll 8) jag vill säga en till sak också och det är att hösten är DEPRIMERANDE. Jag trodde att den här hösten skulle bli den mysigaste men jag hade såå fel. Den består bara av problem och jag är deppig hela tiden. En vecka i egypten eller nåt skulle inte sitta helt fel just nu. Bara komma bort från allt här, gud vad skönt! eller typ att flytta, vilket jag kanske ska göra i sommar men det är så långt kvar. Det är verkligen något jag längtarlängtarlängtar efter! nej nu ska jag göra nånting vettigt. pusshej


fredag 12 okt.

nu är det då fredagskväll och här har jag suttit sedan jag slutade typ :/ helt uttråkad med andra ord! men julia är på väg och vi drar kanske på fest eller så blir det filmkväll hos Johannes :) är inte så jättetaggad på fest ikväll men får väll se hur det blir.. har sjukt mycket att plugga plus att jag tog hem min bilduppgift, som jag ska göra om. Gud vad ointressant det där var, haha. Imorgon är det club zebra och då är det väll bara att hålla tummarna på att man kommer in då. Men det löser sig säkert :) nej nu kommer julia,  pusshej.

image5
min bild som ska göras om

coldplay - the scientist

come up to meet you, tell you I'm sorry
you don't know how lovely you are
I had to find you, tell you I need you
tell you I set you apart

tell me your secrets, and ask me your questions
oh, let's go back to the start
running in circels
comin' up tails
heads on a sience apart

nobody say It was easy,
It's such a shame for us to part
nobody say It was easy,
no one ever said it would be this hard

oh, take me back to the start

I was just gessin' , at numbers and figures
pulling our puzzles apart
questions of sience, sience and progress
do not speak as loud as my heart

tell me you love me, come back and haunt me
oh and I rush to the start
runnin' In circles, chasin' up tails
coming back as we are

nobody said it was easy,
oh it's such a shame for us to part
nobody said it was easy,
no one ever said it would be so hard

I'm going back to the start..

image4
åh, älska!

onsdag 10 okt.

godkväll. idag var en händelserik dag i skolan, eller den var iallafall inte tråkig. Vi hade en komiker som hälsade på i skolan idag.. han ångrade sig nog att han kom till vår skola, stackarn!  Efter skolan drog jag ner på stan och träffade Emelie, Johannes och Andy :) nu har jag äntligen köpt club zebra biljetter, det var på tiden kan man säga. Nu sitter jag här hemma, rätt uttråkad och kollar på Vänner fast det är reklam. Funderar på att plugga lite fast jag har så mycket att plugga så det blir inte kul. Nästa vecka har jag matteprov, so-prov, svenska läxförhör, biologiprov & engelskaprov .. yyyes! :/ aja, det är sånt man får överleva. vi fick våra lappar idag också om vilka skolor vi vill besöka i november. Kryssade i frisör men har lite svårt att välja den andra jag ska till.

nej nu fick jag sms, puss hej.



image3
kom på att jag ville skriva att världens bästa bok förmodligen är den här, av Magdalena Graaf. Otroligt bra bok, rekomenterar jag!

tisdag 9 okt.

kom nyss hem från skolan, ja ibland får man skolka lite. :) skulle vara med emelie idag men hon blev sjuk, pluttis krya på dig. Så nu är klockan väll halv ett och jag ska dra mig iväg till gymmet och jag ser verkligen fram emot ett låångt pass på gymmet. precis vad jag behöver just nu, haha. Får se vad jag hittar på sedan. Den bra Mathilda borde sitta och plugga matte men det blir antagligen inte så om jag känner mig själv bra. Jag har sån lust att gå ut och ta höstbilder, det är ju jättefint ute :) Åh! sen är det Desperate Housewifes ikväll, lääängtar.

puss hej

image1
veckans höjdpunkt!

måndag 8 okt.

åh just nu mår jag bara sämst men det vill jag inte prata om.

Julia var sjuk idag i skolan så jag var med calle, christian & co ;D hade riktigt kul, speciellt på fördjupningen. Efter skolan drog jag och Siham hem till mig. Dillan kom senare, vi som hade tänkt att ha riktig plugg-dag, tja det blev ju inte riktigt så, haha. Har massa prov på gång snart också.. :( äsch, i will survive that.
Ikväll har vart en riktigt sorlig kväll, jag bara kan inte sluta tänka på saker som jag inte får tänka på. aja.. ska väll sova nu antar jag. godnatt (hoppas morgondagen blir bättre)

söndag 7 okt.

åh, idag är det den sjunde och det förstår bara en person varför det är en sån speciell dag..

igårkväll blev lyckat förutom att jag hade huvudvärk hela kvällen men sånt händer ju ibland :) idag ska jag på stan med Saga! det var verkligen jättelängesen, ska bli kul. Ikväll måste jag verkligen verkligen skriva klart min svenska uppgift som ska vara inlämnad IMORGON :/ funderar på att dra en sväng till gymmet också men det blir förmodligen inte så.

puss hej


lördag 6 okt.

Hejhej, idag bloggar jag för första gången.

Efter en lyckad ikväll igår sov Julia över hos mig och idag är nog den segaste dagen på länge. Jag känner verkligen hur jag håller på att bli förkyld och det är inte kul kan jag säga. Sen har jag ju också värsta ont i magen på köpet. Hade tänkt att dra och gymma idag men det blir nog inte så. Ikväll ska jag till alex med fler, får träffa min tönt :D nej nu ska jag till Ica Maxi med mami, ciao.

RSS 2.0