nyårsafton

Ja då var det nyårsafton då! ett år till har gått och snart är det år 2009. Fick ett gott nytt år-sms av Matilda nyss som redan är inne på 2009 eftersom hon är i Austalien den busen. Själv så har man ett par timmar kvar eftersom klockan bara är halv fyra. Har planerat min dag rätt bra tycker jag. Var och solade imorse och sen har jag tagit ett låångt bad och fräschat upp mig, haha. Älskar att göra sånt. Snart ska jag fixa mina naglar men jag måste äta någonting först. Det jobbiga är att jag inte vet vad jag ska äta.. aja. Klockan 6 kommer tjejerna hit. Då blir det städning och så ska vi fixa oss såklart. Senare kommer resten av folket och det ska bli dunderkul! vid tolv är vi nere vid slottet och firar det nya året med en massa fler. Hoppas ni har en riktigt kul nyårsafton så hörs vi nästa år (höhö)! <3

vi är redo för nyår!




dagen innan nyår

Go kväller. Har precis städat mitt rum och chillerillar lite med Sofia och Siham. Dom tittar på american pie the naked mile som går på sexan just nu och jag tittar också då & då, haha. Idag har vart en rätt soft dag eftersom det är dagen innan nyår och då vill man ju ta det lite lugnt. Åkte ner på stan för att hjälpa Henrik och Christian att köpa skjortor till nyårsfesten imorn och så köpte vi drick-saker. När jag kom hit så kom Sofia också hit så här har vi spenderat eftermiddagen. Ja, det var väl allt för mig. Hej då!


någon hade det mysigt i min säng..


väntar..

Hejhej! sitter här halvt uttråkad och jätterastlös och väntar på min käre vän Sofia som bara sovit och sovit medan jag gick upp i tid för en gångs skull. Pallrade mig faktiskt upp halv tolv! det är inte likt mig eftersom jag går upp två-tre nästan varje dag nu på lovet. Ja så nu väntar jag på henne för vi ska ner på stan snart och hon måste fixa sin mobil först. Blä vad tråkigt det är att vänta, det är jag nog sämst på. Vi ska iallafall titta på nyårsklänningar, hitta presenter till Siham som fyller år på torsdag, jag ska köpa hårfärg och sen ska vi köpa mer nyårs-grejor. Jag är taaaggad på nyårsafton! Ikväll ska jag träffa min granne Frida som har varit sjuk & hos sin pappa de senaste veckorna. Hon har en jättefin klänning som jag ska testa och kanske ha på nyår. :) Nej nu ska jag nog städa lite i min väntan. Puss&hej!


nyårsklänningar


Jag har tittat runt på lite olika hemsidor på nyårsklänningar eftersom det är så roligt. Det finns så många fina som man bara vill beställa hem! men det går inte riktigt nu eftersom nyårsafton bara är om 3 dagar. Men man kan ju fortfarande drömma sig bort. Och ni kanske har lust att beställa dem själva? Här är några utav mina favoriter



1. Paljettklänning som jag hittade på nelly.com för 599:-
2. Snygg fodralklänning med öppen rygg och korsade band. Också från nelly.com för 299:-
3. Jättesöt tubklänning med rosett i fram. Från nelly.com för 349 :-
4. Grå festklänning från bubbleroom.se, 1599:-
5. Fin klänning från bubbleroom.se. Dock lite dyrare, 2299:-

Vilken tyckte du var snyggast?
 

.

Hallå där ute. Seg söndag här. Vaknade vid tre, har ätit och pluggat och vill bara sova ännu mer. Om några timmar kommer Sofia och Siham hit och vi får se vad vi hittar på. Kanske går och hyr film och köper godis kanske.. det var ett tag sen. Jaja, jag har ingenting intressant egentligen att skriva om. Hej då

i will never let you fall.


nyårsafton på g!

jag är så taggad på nyår alltså! nu har vi planerat alltihopp och det känns bra att man har lite planer. Nu är det inte mycket kvar att fixa. Mitt nyår ska bli hur kul som helst, även om man säger så varje år och det oftast inte blir så, så ska mitt bli det! Förra året kommer jag ihåg att jag var hur sur och deppig som helst av någon anledning. Så ska det inte bli i år. Woho!


Förra nyåret:



i taket lyser stjärnorna blir film

Hejsan hoppsan. Känns som att hela dagen har gått nästan och jag har knappt hunnit med någonting. Har vart iväg och solat i sunnersta och det behövdes! Igårkväll gick jag hem till Majan där Josefin också var med Becka och vi chillerillade bara hemma hos henne. Det var skoj och ikväll vet jag inte vad som händer. Vet bara att jag måste äta och duscha nu, hejdå!

Och vet ni? I taket lyser stjärnorna blir en film för er som har missat det! jag tycker att det är en jättebra bok och jag har länge väntat på att någon ska komma på att det borde bli en film. Och nu har de gjort det! 30 januari har den biopremiär och jag ska vara där!




.

Jag har gett upp på lösnaglar, nagelförlängning och allt sådant! jag har hållt på med det hur länge som helst eftersom jag aldrig orkar vänta på mina egna naglar att växa ut. Men nu ska jag ge det en ärlig chans. Har köpt nagel-grejer idag på stan och jag har precis filat dem med en poleringsfil och dom är hur fina, lena & glänsande som helst. Har också köpt ett nagellack som förstärker dem som sjutton. Tänkte ge det en chans och se hur det funkar. För att om man tar på det låt säga.. varannan dag så kommer naglarna bli stenhårda och inte gå av. Då blir de långa, det tror jag! haha. Ja, kanske världens ytligaste blogginlägg men jag kände att jag var tvungen att dela med mig lite med mina tankar.

Här är mina räddningar:



james morrinson & nelly furtado



let me hold you
for the last time
It's the last chance to feel again
but you broke me
now I can't feel anything

 it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay

you can't play on broken strings
you can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real


mellandagsrean

Hej på er! annandagen idag och det betyder mellandagsrea! och det verkar hela stan ha fattat för det var fullt ös med folk överallt på stan. På Gina tricot var det som värst, det låg kläder överallt på golvet. Man kunde nästan inte gå där. Men jag lyckades få med mig lite saker hem t ex en väska, en mysig stickad tröja, underkläder, ett långt linne, en halsduk och lite småsaker. Jag fyndade iallafall och det är väl det som är huvudsaken.

Kom hem för ett tag sedan och vi öppnade ännu fler julklappar nyss med min lillebror som spenderat julen hos sin pappa och hans släkt. Nu är julen över och det känns rätt skönt tycker jag. Nu är det bara nyårsafton att se fram emot och det ska bli skoj. Har bara en massor att fixa innan som jag inte riktigt vet hur jag ska hinna med men.. det åårdnar sig! nej nu ska jag hitta på något annat, får se vad kvällen har att bjuda på. Det är ju trots allt fredagkväll. Puss!

everytime.



notice me, take my hand
why are we strangers when our love is strong
why carry on without me?

everytime I try to fly, I fall without my wings
I feel so small, I guess I need you baby
and everytime I see you in my dreams
I see your face, it's haunting me
I guess I need you baby

I make believe that you are here, It's the only way I see clear
what have I done
you seem to move on easy

and everytime I try to fly, I fall without my wings
I feel so small, I guess I need you baby
and everytime I see you in my dreams
I see your face, you're haunting me
I guess I need you baby.

hemma

Tjohej! nu är jag hemma från Stockholm. Mamma stannade kvar där tills imornkväll så jag blir lite ensam nu, de skönt :). Och julen vart lyckad, första julafton då ingen bråkade eller var osams haha. Brukar oftast bli så i vår släkt. Men eftersom vi firade med mammas pojkvän och hans barn så vart det brabra. Kul hade jag iaf :] nu sitter jag och lyssnar på musik på hög musik och äter julgodis. Hejdå!

byebye

Nu åker jag till Stockholm över juldagarna, ta hand om er! See ya.


underbaraste filmen





dan före dan före dan

Hejhej! nu är jag helt klar med julstäningen. Satte upp foton och sådant som jag behövt göra hur länge som helst fast jag inte haft tid till. Så nu är det finfint på mitt rum. Julia var här nyss också och bytte julklappar. Vi kunde vänta tills julafton så vi öppnade våra julisar nu. Passade på att klippa hennes hår lite också när hon ändå var här, huhu. Nu ska jag titta på teve och vänta tills Sofia kommer. Ska klippa hennes hår med, haha. Senare kommer mamma, lill-Julia och Johan hem och då ska vi öppna julklappar med Johan och klä julgranen. Puss och god jul!

söndagkväll

Go' kväll där ute. Sitter hemma hos Matilda och bloggar nu för här ska jag sova inatt :) vi har legat och segat i hennes säng med godis, Heartbreak Hotel på teve och världens sötaste Oliver som fyllde 1 år häromdagen. Jaghar skaffat mig en ny pojkvän! haha han är urgullig. Innan jag drog hit så var jag hemma hos E för att hämta lite böcker och hjälpa till att slå in julklappar haha. Sen har jag vart förbi Maria, som blivit sjuk, för att lämna julklappar till henne. Hon åker ju till Egypten på självaste julafton den lyckos! nej nu ska jag sluta vara osocial. Puss!

sötaste Oliver

girlsen

God morgon. Här i huset är det julstädning på full gång! mamma väcker mig tio på morgonen för hon dammsuger som en galning utanför min dörr. Har själv kommit igång med städningen och sitter just nu här eftersom jag väntar på att mitt golv ska torka. Sofia skickar bilder ifrån igår också så dom kommer upp här. Vi drog hem till henne på tjejmiddag (jag, hon, Isabella, Moa, Marika & Rebecka) och åt tacos. Jag åt som vanligt lite för mycket.. haha. Sen drog vi till Sala backe där vi skulle chillerilla lite och sen dra vidare till Nyby. Men klockan vart rätt mycket och trött som man var så stannade jag och några till kvar. Vart ju lite drygt sen när man skulle hem eftersom det regnade och bussade hade slutat gå därifrån. Så då vart det promenad in till stan. Stannade på vägen och åkte på skridskorbanan på Vaksalatorg med Hallo också, haha. Sen vart det nattbussen hem och bums i säng.



Isabella & Jag


Moa & Sofia


någon tycker lite för mycket om chips?



alla förutom Sofia som var bakom kameran

lördag - trött

Hallå där ute! :] lördag förmiddag nu. Sofia ligger på min säng med godis och en film på teven och jag ska snart joina henne. Vi har vart ute och yrat runt efter julklappar eftersom Sofia inte köpt några ännu! fast hon fick hjälp av experten (haha) idag och nu har hon köpt de flesta. Själv bytte jag bara ett par skor som gått sönder, köpte julklapp till mormor min och gick förbi Johannas jobb för att hämta min Coldplay-biljett! :D gissa om jag är lycklig? det här är nästan som en julklapp till mig själv, den bästa!

Middagen på Dragon Palace vart jättelyckad igår. Hade hur trevligt som helst även fast inte alla kom som vi hade planerat. Vi tänkte dra vidare sen men alla var så mätta och trötta så vi drog åt olika håll. Jag åkte hem till en kompis och sov där istället. :) Nej nu ska jag sluta skriva. Ikväll blir det tacosmiddag hemma hos Sofia och sen får vi se vart vi drar. Puss! bilder från helgen kommer imorgon. <3

breathing your love

Är det töntigt att tycka att Darins nya låt är bra? Eller ja, nya och nya är väl lite och ta i.
Men det är faktiskt helt okej. Eller?



jullov imorn

Philip skickade den roligaste artikeln nyss: http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4015992.ab  
haha helt sjuk snubbe! han döper sitt barn till Adolf Hitler, jag tycker synd om ungen. Och jag fattar inte riktigt heller,
han har ett hakkors på armen, är jätteintresserad av nazismen men påstår att han inte är nazist? haha störd.

Ja iallafall, idag hade jag bara en lektion, otroligt skönt. Eller ja, jag kanske hade två men inte orkade gå på första iofs (a).
Sen var jag men en kompis hela eftermiddagen/kvällen. Var nyss och hämtade en kjol hemma hos Siham och
sitter här och lyssnar på musik. Imorgon är det julavslutning och det ska bli hur skönt som helst med lov!
 fast jag kommer knappast ha det lätt på lovet. Ska läsa en massa naturkunskap som jag missat den här
 terminen och så tyckte mattelärarn att jag skulle läsa snabbmatte vilket betyder att jag måste plugga in
två hela kapitel under lovet. Ja, inte en ledig stund kommer jag få men det är lugnt, jag slipper gå i skolan iallafall.
Nej nu ska jag hitta på nåt annat. pusshej!


ledsen att det vart så konstigt skrivet, blir lite svårt att läsa kanske men det gick inte och göra något åt.

.

it's redicilous, it's been veeks, for some reason I just can't get over us
and I'm stronger than this
enough is enough
no more walking around with my head down
I'm so over beeing blue, crying over you

and I'm so sick of love songs, so tierd of tears
so done with wishing you were still here.

gotta fix that calender I have, that's marked june 7th
because since there's no more you there's no more anniversary.


du&ja, genom vått och torrt!

Jag & Matilda sitter på msn och tittar på gamla bilder på oss som vi tagit genom åren. HAHA säger jag bara, ibland undrar jag hur hon kunde låta mig gå ut sådär. Ja anyways så tänkte jag bjuda på några gamla godningar. Och nej, jag tänker inte säga att ni nte får skratta för jag förstår om ni måste!

Jag kan ju börja med vår allra första bild tillsammans, den 7 augusti 2005. vi kallade oss Blondie & Brownie


min fina förklaring när Matilda skulle komma hem till mig första gången


här firade vi ett år tillsammans. Vi gick ut och åt på restaurang. vet inte riktigt varför vi ligger ner här dock


det vart mycket bilder i min webbcam


ja, precis..


i matildas webbcam också


när Matilda låg på sjukhuset över julen år 05 och jag spenderade alla mina dagar där!


hon tyckte om mig så mycket att jag inte fick vara någon annans.. naaw :) hahaha <3


här var vi i Skåne sommaren 07


vad var vi inte med om i skåne alltså? den roligaste resan någonsin!


här ville vi posá utanför mitt hus


när vi gick på stan gav någon mig den här lappen och vi tyckte tydligen att det var så kul att vi tog kort på det


ja här kan jag ju tyvärr inte skylla på att det var längesen, det var förra hösten



hade ingen bild på oss tillsammans men här är jag på hennes födelsedag i somras


ja och såhär ser vi ut idag. och nu är det mera jag som är brownie & hon blondie
 

tre och ett halvt år tillsammans och många fler ska det bli!

julen é på väg

Tjolahopp. Idag är jag på strålande humör! Har köpt klart alla mina julklappsköp nu :) eller det trodde jag iallafall tills jag kom på att jag hade glömt bort en sak. Men det tar jag på fredag! Känns lite mysigt att det bara är en vecka kvar till jul nu. Jag köpte en massa fint julpapper idag också så jag kan börja slå in julisarna. Förutom det så köpte jag en mössa åt mig själv och ett par örhängen. Tyckte att jag kunde köpa julklapp till mig själv också, haha.

Idag var vi och åt på "restaurang" med klassen efter skolan, det var trevligt. Sofia och gänget ska på luciarocken ikväll på Grand där Frida och Raquel ska vara konfransier och hade gärnat titta men jag är så trött så jag blir nog hemma ikväll. Kan dessutom passa på att förbereda mig inför min engelskaredovisning och min svenskaredovisning imorn. Nä, nu var det nog från mig. hej då på ett tag!


TJA

jag har mattelektion och är väldigt uttråkaad!

   


ja som sagt.. då är det tur att man har sin datis <3


en sann kärlekshistoria

Ikväll kommer en utav de bästa filmerna som gjorts på teve. Det tycker åtminstånde jag. The bodyguard heter den och för er som har sett den så vet ni ju hur underbar den är. Det är Kevin Costner och Whitney Houston i huvudrollerna och de är så otroligt bra i den här filmen! tror att jag såg den första gången när jag var jätteliten med min mamma och har säkert sett den minst fem gånger sen dess. Jag tycker ni borde se den om ni gillar Whitney Houston och kärleksfilmer som man får fälla några tårar till i slutet :). Den går på kanal 5 klockan nio.


tillbaks till skolan igen

Tjohej. Nu är jag trött som bara den, längtar tills att få lägga mig i min säng och bara sova. Men det kan jag inte göra än för jag måste plugga lite mer naturkunskap innan. Och så måste jag läsa den där dumma engelskaboken som jag egentligen skulle redovisa idag men jag har ju inte ens börjat på den. Blä för skolan. Tur att det tar slut på fredag!

Ja, datorerna var största lyckan idag alltså. Raquel och Sofia satt som små nördar framför webcamen, haha <3. Jag vart lite smått irriterad för att msn tycktes funka för alla förutom mig. När jag försökte logga in så funkade det inte. Då vart jag sur. Men det gick över snabbt :] Efter skolan idag så drog jag ner på stan för att köpa julklapp till min mamma och sen mötte jag henne och vi gick iväg till min lillebrors skola för han skulle ha en julshow med sin klass. Mysigt var det och vi fick gott fika som min Johans pappa hade tagit med :) nej nu ska jag dra, god natt!

några var aningen glada över datorerna ;)



klass 2c på Vaksalaskolans julspel

för att vi har fått våra bärbara datorer!


min helg

Hejhej! :) har inte skrivit på ett tag nu, har haft fullt upp i helgen. Lucia Movie Night var jätteskoj! vi hade hur kul som helst och de visade 3 långfilmer och en kortfilm. De som visades var Yesman, en jätteläskig kortfilm som hette Gast, skräckfilmen Eden Lake och till sist Zack & Miri making a porno, haha. Bra filmval! fast den där skräckfilmen var bara sjuk, den mådde man dåligt av. Vid sista filmen ville jag bara hem och soova och när vi sen missade bussen, halv sju på morgonen, så försvann mitt bra-iga humör. Men det kom snabbt tillbaka eftersom jag var i så gott sällskap! :)

Igår sov jag till fyra på eftermiddagen och sen drog jag iväg till en kompis :) Idag har jag vart på stan med Julia och tittat på julklappar och sett ut vad vi ska köpa till varandra. Sen åt vi jättemycket och länge på Subway, värt! Nu sitter vi här, har precis tittat på Gossip Girl och väntar på Parlamentet. Borde egentligen plugga lite men det kan jag göra sen. Puss&hej leverpastej!

forgive me

there's a first time for everything , It's definitely one of them nights
I knew when I looked in his eyes, that he was gonna be trouble for me
I never wanted to lie, I knew that my baby would cry
If he knew what we were doing
but if his love don't pass the test I gotta get it from somewhere else
when I'm gone and I need a man hope he understands
forgive me baby

I gotta take a chance tonight so I'm doing me, myself and I
can wait no more, sitting all alone
Man I really hope, hope you forgive me 

been a long time since I did something good for myself
but why should I be put through hell? He's doing what he wanna do
I finally found somebody else who really wants to make me feel
things that I've been missing so long

and his love always passed the test
It's a shame I had to look somewhere else
when I'm gone and I need a man I just hope that he understands
forgive me baby

forgive me but I need to be loved too
forgive me but I can't wait around for you
forgive me if I found a man who understands just what I need.



lucia movie night

Tjaa :] idag är jag på superbra humör! Hade ju bara två lektioner idag som vanligt och det är riktigt skönt. Fast sen stannade jag kvar i skolan ett tag o gick över vägen för att äta lunch på min mammas jobb. Sen dess har jag legat hemma och sovit och nu ska jag iväg och handla snart inför kvällen. Tänkte titta på det jag hinner av Idol finalen också innan vi drar till bion för att sitta uppe hela natten och glo på film haha. Antar att jag kommer vara rätt död imorgonbitti när det slutar men det är bara o sova då :)  & eftersom det är Lucia imorgon så hade dom luciatåg idag i skolan och det var ju fint.. haha. Kanske 10 pers som tågade runt i skolan som muppar. Nej, jag och Sofia tyckte att vi var mycket bättre som Lucior ;D (hon var i Gottsundaskolan och jag var i Valsätra förra året) nej nu ska jag dra, hej då så länge!

torsdag

tjena! haha såg att Maria hade våldgästat min blogg, hon e ju lite speciell hon ;D nej men det är klart, kommer Marias mammas potatisgratäng på tal så kommer man direkt! Hon talade alltså om det för mig idag i skolan och då bokade vi in en dejt ikväll. Innan det tog vi en liten tur på stan för jag behövde handla lite julisar. Köpte till min lillebror och kom på vad jag skulle köpa till mor min. Imorgon är det fredag, fysjutton vad skönt med helg! Och imorn är det dessutom Lucia Movie Night. Och imorn får vi också datorerna! men lite mindre skoj är det att jag alltid slutar elva på fredagar och nu måste jag sitta i skolan tills klockan två då vi får dem.. lite pain måste jag nog säga. Men det är värt det!


När vi var på scholarshipshowen i tisdags så uppträdde Antonia till en jättefin låt som jag verkligen har fastnat för. Vad tycker ni? och tycker ni att jag laddar upp för mycket musik i bloggen? säg till!
jag vet inte riktigt om videon har någonting med låten att göra för jag förstår ingen, haha.
Men ignorera videon och lyssna på låten.



hemlig skrivare

hejhej

mariia reffan häär :) våldgästar maths blogg lite bara, hoho men hon vet de så ni behöver inte  oroa er.
jaja just nu sitter vi hemma hos mig å luffar, Math sprang över så fort jag nämde ordet potatisgratäng, som vi senare upptäckte var moussaka (mus kaka) som jag kallar det ^^

Imorgoon ere fredag :) å då ere luciabio ska bli kul 3 filmer, hela natten får ju hoppas på att inte somna men tveksaamt..

jaja nu ska jag vara lite social mot math hejdååå

sääxyy bild på mig å math heehe (för ett år sen)


fix you



when you try your best but you don't succed
when you get what you want but not what you need
when you feel so tierd but you can't sleep
stuck in reverse

and the tears come streaming down your face
when you loose something you can't replace
when you love someone but it goes to wast
could it be worse?

lights will guide you home
and ignite your bones
and i will try to fix you.

and high up above and down below
when you're too in love to let it go
but if you never try you'll never know
just what you're worth.

ge mig 22 augusti nu :)

AAHH! jag tror inte att det är sant! Coldplay kommer till Sverige - IGEN, i sommar! jag & Johanna skulle ju gå på deras i Globen i höstas men vi fick inte tag på några biljetter. Imorgonbitti 9.00 kommer Johanna sitta framför datorn och boka oss två biljetter till ståplatser läängst fram! åh, detta är höjden av lycka haha. Fast det är dock väldigt långt fram, inte förrän 22 augusti. Men då får man extra tid att längta ;)

Idag har jag vart och fikat på stan med Johanna som var hur mysigt som helst. Slutade lite senare än vanligt idag eftersom vi hade labb. Och de gick det bra på, minsann! Jag och Sanah var hur duktiga som helst, haha. Nej nu ska jag värma mig lite, kom precis in mamma tvingade med mig och köpte julgran. Imorgon ska det bli julklappsjakt också :) känns som att julen är på väg ändå.


bild jag tog förra året ,

things happen for reasons

Hej på er. Hur står det till? här själv är det bra iallfall. Fast jag har ont i magen, har börjat få det nästan hela tiden nu. Konstigt.. hoppas att det går bort. Idag slutade jag vid tre och då åkte jag ner på stan och träffade Matilda. Hjälpte henne med julklappshandlingen medan hon hjälpte mig med mina personliga problem haha. Ne kanske inte problem men, jaja. Man kan ju behöva sin andra halva ibland! Maria kom ner efter hon slutat och vi åt på Subway innan vi köpte med oss blommor och drog till Regina teatern. (Blommorna var till Antonia). Scholarship hade alltså uppträdande ikväll och vi var självklart där och tittade. :) Det är dans för er som inte förstår vad jag pratar om, haha. Kom hem runt nio, tittade på Desperate Housewives och duschade precis. Vet ni vad jag insett? Att allting händer för en anledning. Eller åtminstånde försöker jag tänka så, det blir lite lättare då. Saker händer för att det är menat att bli så och om det är menat att det blir bra igen, då blir de det. Tills dess får man bara göra det bästa utav situationerna. Nej nu ska jag dra mig härifrån. Puss, godnatt.

bilder från Generation Fett (med dans)














monday

Sådärja! då har jag städat klart mitt rum. Känner mig lite stolt som orkade, hade inga krafter alls idag. Känner mig också lite stolt som gick hela dagen från halv nio till halv fem utan att ha sovit mer än två timmar inatt! helt galet, när klockan ringde så trodde jag att jag precis hade somnat. När jag kom hem i eftermiddags så somnade jag på direkten och sen kom mamma in och väckte mig. Hon diggar inte att jag sover på eftermiddagarna av någon anledning haha. Har ju som sagt städat och tittat lite på Britney Spears dokumentär "For the record". Missade den i lördagskväll så jag laddade ner den. Den kvinnan har gjort mycket i sitt liv alltså, och vilken liv hon lever. Förstår att hon inte pallar med ibland. Nej nu ska jag bjuda på lite bilder från i lördags :)
 












uppdatering mitt i natten

Hejhej! vet inte riktigt vad jag gör uppe just nu. Klockan är snart ett och jag börjar halv nio imorgonbitti. Men det kan nog bero på att jag sov till klockan två idag, mejbi mejbi. Åh, vet ni vad jag just såg? att jag hade missat min favoritfilm "Välkommen till familjen". Den gick på tv3 idag och jag missade den. Jag älskar den verkligen, så mysig. Om ni inte har sett den, se den! Idag har jag umgåtts med Soffan (sofia). Vi tog en prommis till centrum och sen tittade vi på sanningens ögonblick & adam o eva filmen när dom va små. haha kul att vi kunde varända replik, behövdes inget ljud. Ne nu ska ja hitta på nåt annat. Godnaatt


.





I've had you so many times but somehow I want more.


<3



jag vill bara eta upp dig!

human

but sometimes I get nervous when I see an open door.
close your eyes, clear your heart.
cut the cord.

are we human? or are we dancer?
my sign is vital, my hands are cold.
and I'm on my knees, looking for the answer.
are we human?
or are we dancer?



The Killers har gjort det igen, lyckats med en ASBRA ny låt. Ni är bäst!

lördagnatt

Go' kväll där ute. Haft en kul kväll? själv kom jag nyss hem. Har precis tvättat bort sminket, bytt från partyoutfitten till mjukisbyxor, en stor t-shirt, mina stora duntofflor och sitter här och lyssnar på ljuvlig musik (Don't look back in anger med Oasis just nu, om ni ville veta). Det är i sånahär sköna stunder jag önskar att jag aldrig släppte taget om dig.. Men jag har insett hur sjukt sköna, galna, härliga och underbara tjejerna i min klass är. Kvällen blev något vi är tvugna att göra om! Jag har haft kul ikväll faktiskt, fick lite annat att tänka på för en gångs skull. Vi åt god middag tillsammans och sen vart det lite mera fest då. Vart en kul kväll iallafall! Bilder kommer imorgon för jag orkar inte lägga in dem nu. Puss, godnatt.

ikväll


lördag

Tjolahopp. Är i full gång och försöker välja kläder tills ikväll för då blir det party med tjejerna i klassen hemma hos Susanna. Alla är taggade till tusen och det kommer bli askalas! Och temat för kvällen blir rosa och jag insåg just att jag inte direkt har massa rosa kläder. Äsch, får använda fantasin.

Igårkväll var det ännu en massa tjejer hemma hos mig istället. Vi myste, tittade på Idol (javet, jag blev tvingad!hehe..) och snackade en massa som vanligt. Vart en trevlig kväll helt enkelt. Nej, nu måste jag skynda mig lite. Vi hörs senare då jag kan lägga upp bilder från kvällen. Puss!


myys i min säng!



 


fredag

tjau. Fredag idag rå och jag hade bara en lektion då jag gjorde sam-provet. Det gick hyfsat bra iallafall, fick godkänt. Skönt att det är ur världen! Slutade efter den lektionen men jag och Sofia sprang runt som dårar och försökte fixa klart våran tidning som tydligen skulle vara inlämnad idag. Och tydligen så funkade inte någon skrivare på hela skolan så det var lite surt. Stannade kvar med henne och de andra tjejerna i skolan ett tag och sen drog jag hem. Har nyss tittat på Gossip Girl och ska ner på stan för att käka med Siham och Sofia om ungefär en timme.

Och vet ni vad jag är riktigt irriterad på? Att Johan Palm åkte ut ur Idol förra veckan! jag har inte följt idol särskillt mycket den här gången men jag har fastnat för den grabben alltså. Förutom att han har sjukt skön musiksmak (nästan alla låtar han uppträtt med har vara några utav mina absoluta favoriter) så är han ju så liten och söt. Och duktig för att vara så ung! folk kritiserar hans sångröst och sådär men jag håller inte med, jag ser en talang. Och dessutom har han ju så egen stil, jag diggar det. Nej, nu bojkottar jag Idol och tänker sluta titta på det. Punkt slut!

Johan Palm med The Verve - The drugs don't work


  här med The Killers - When you were young


 
och här med Coldplays Viva la vida


ge.mig.godis.och.kasta.bort.min.samhällsbok.tack

Hur tråkigt kan man ha egentligen? Jag sitter och googlar godis för jag är så sugen! då är det illa.. haha. Nej men eftersom jag är inlåst på mitt rum med min samhällsbok så åkte mamma iväg och köpte godis åt mig. Kan hon komma innan jag dör här, haha. Seriöst, jag har nog ett beroende. Ingenstans får jag gå heller utan jag får bara sitta här och plugga som gör så jag blir rastlöös. Hur många dagar är det kvar tills avslutningen? hmm .. måste vara femton dagar nu. 11 skoldagar, yaay och sen är det jullov. Och snart är det helg också.. ne nu försöker jag bara hitta på anledningar till att inte plugga. hejdå!

  

erkänn att man blir suuugen?

torsdag

Tjaa! fan vad jag måste plugga idag.. blä. Har äntligen de där sam-provet imorn som jag skulle få göra första dagen på Skrapan men som flyttades fram. Hur jobbigt det än är att plugga så kommer det kännas skönt att ha det gjort. Funderar på att dra iväg till ICA och köpa lite plugg-godis, kanske.. nä vi får se. Bokade nyss biljetter till Lucia-bion också, tur att de fanns platser kvar! det finns dock inte många alls nu, nästan slutsålt. Vi bokade några extra också om det finns någon som vill ha som inte fick så de e ba o säga till :) nej mathilda, plugga nu! hejdå.

juste! kolla snyggaste datorerna alla ettor kommer att få innan jul


onsdag

tjatja. Idag äre onsdag och det betyder att man slutar tidigt. Efter skolan drog jag ner på stan och träffade Matilda som jag inte träffat på längelänge. Vi satte oss på cupido i ett par timmar och pratade på. Det var faktiskt riktigt skönt och roligt. Även om vi säger det varje gång så ska vi försöka ses lite oftare.

Just nu är jag jättetrött och har lite dåligt samvete av att jag inte pluggar politikens grunder. Det vart Greys Anatomy istället för jag att mina ögon inte klarar av att titta på nåt annat. Igår var det Valsätraskolans dag förresten. Var roligt att träffa lite gammalt folk igen och det var lite mys sådär. Lite drygt dock att skolan bara består av småbarn nästan eftersom Bäcklösaskolan har slagits ihop med dem. Det var bra mycket roligare när vi gick där iaf!

jag & matilda för ungefär ett år sen, precis när vi hade färgat håret brunt bådatvå.

Jaja, nu är reklamen slut. hejdå

hemma från skolan

Hejhej. Mådde jättedåligt imorse och hade kramp i magen så jag drog hem från skolan efter första lektionen. Gick över gatan till mammas jobb och fick bullar, haha (a). Sen drog jag hem och sov ett tag och nu mår jag en aning bättre. Sofia kommer hit lite senare, hoppas på att jag har piggnat till helt tills dess. Tänkte gå iväg och handla lite nu också. Sköt om er!

Det  var någon som frågade om jag kunde visa det jag köpte i lördags när jag var i Stockholm.
Jag orkade inte ta kort på allt men här är lite utav de:



RSS 2.0