Good girls gone bad

här kommer del 2 av Galaxy bilderna. ja, finns inte så mycket att säga, valde de "mildaste" bilderna att visa er. vill ju inte skrämma bort er!



hatkärlek till grapefruit-drickan

flippmode? jag sjunger och dansar inne på en toalett. finns tyvärr video på det..

såhär "glad" var maria.. hahaha förlåt


what you say? that you only ment well, ofcourse you did.

sovmorgon - jobba - plugga - däcka, är dagens planer. det suger att skolan börjar imorn men man får göra det bästa utav det. vi hörs ikväll om jag har något roligt att komma med. tills dess hittar ni mig bakom kassan på burger king i gränby centrum med carro. later!



I want your bad romance

tudelz. innan jag åkte till annas lokal igårkväll tänkte jag att jag skulle inte bli så sen och ta bussen rätt tidigt hem. gick det bra eller? njaa. inte så. fick i alla fall mysigt sovsällskap och det är ju inte helt fel :). nu ska jag ta en powernap och sen ska jag bege mig mot Gränby och jobba lite. ikväll ska vi fira min mamma för hon fyller nämligen år idag, grattis mami! <3

"Den största lyckan är att veta att någon behöver en"


"Hjärtat har skäl förståndet aldrig kan fatta"

haha nej nu har jag varit för djup och poesifull på en och samma kväll. go'natt :)

It ain't a lie, you've got them angel eyes

idag går allting som på räls, har värsta feel good-dagen som jag verkligen ska njuta av. efter jobbet, då jag öppnade min pepsi max och satte mig på busshållplatsen, tänkte jag att allt är faktiskt väldigt bra just nu. ska inte låta nån förstöra min dag! :) 

* det gick jättebra på min första dag på jobbet
* .. och det jobbar roliga människor där
* mina vänner mår bra
* har allmänt bra cash flow (tack mormor :*)
* det finns en gullig person i bilden just nu 
* har en månads förbrukning av pepsi max i kylen


godnattisen

nu ska jag sova och imornbitti är min första dag på jobbet. håll tummarna för mig :) och melina hälsar!



All the crazy shit I did tonight, those would be the best memories

då var man tillbaka till den ruttna staden igen o' är helt död/trött. det har varit galet! galaxy for the win, haha. har lite bilder från min kamera som ni får se nu men det finns fler på marias. vet ej ioförsig om jag vågar visa dom för många är en aning spårade... haha

så vad gjorde vi då? ja vi shoppade loss i tax free'n. vi gick runt och sa att vi älskade att maria var 18 så vi fick handla i princip vad vi ville där inne. sen drog vi upp till hytten och började göra oss i ordning för natten (som blev vääldigt lång). vi dansade och dansade och drack goda drinkar och träffade roliga människor, sköna människor och störda människor. klubben stängde vid 4 på morgonen, då satt vi i trappen med våra nya vänner tills frukostbuffén öppnade. då var vi först där och sen däckade vi i sängen vid halv 7 på morgonen. galen natt alltså!









So I'm doing me, myself and I

forgive me but I need to be loved too
forgive me but 
I can't wait around for you



There's a first time for everything

Lov och sömn går icke ihop. jag lider nog av sömnbrist ju nu, har sovit jätte knäppa tider sedan lovet drog igång. men iallafall :). gårkvällen/natten var kul, anna och jag började mysa tillsammans och sen fick vi besök av två till. då blev det ännu lite mysigare. nu sitter jag själv och ska äta frukost/middag. bosbos :*

"Pengar gör ingen lycklig. Men dom lugnar nerverna."

Nu är bebi här och vi ska mysa ikväll


Don't care about all the pain in front of me, I'm just trying to be happy.

Jag älskar den här låten. tycker även att videon är jättefin och jättesorlig, så titta på den! dessutom, Leona Lewis måste väl vara en utav världens vackraste kvinnor?


got to be starting something

helo. tog en lång sovmorgon som var välförtjänt. vi stannade hemma igårkväll och det kom lite folk över. vi tittade på "sommaren med göran" och sen kom det lite mer folk. väldigt lugn och chill-ig kväll. nej nu ska jag ta itu med disken, blä! alla som känner mig vet att diska är det absolut värsta jag vet

It's getting late but I don't mind

"Kvinnor förlåter män som älskar dem, och män älskar kvinnor som förlåter dom."

glädje-inlägg

åh nu är jag jätte happie, min bärbara dator funkar! hihi. men det är piggelinsaft på insidan av knapparna på tangentbordet så det är lite svårt att skriva men det funkar ändå.
och så kom jag på en sak, glömde ju att berätta om jobbgrejen jag var på. var på en jobbintervju på burger king i torsdags. det stod mellan mig och två tjejer till och igårkväll ringde chefen mig och sa att jag hade fått det! har äntligen ett jobb, känns hur bra som helst. min första dag är på torsdag, håll tummarna för mig då :D

oh my gosH.

okej, gårkvällen var nog den mest konstigaste, otippade kvällen på länge haha. ja vad ska man säga, reslutatet idag; ser ut som horhus hos mig, min laptop är sönder (igen, vattenskada) och är stört bakis. menmen, såna kvällar har man ibland också. några av gårdagens gäster drog för ett tag sen och nu sitter jag själv och insåg precis att jag har godis i skåpet.

hur ser den här dagen ut då? väljer mellan att dra ut till knivsta med några vänner eller stanna hemma och dra en repris på gårdagen (dock mycket lugnare...). gosh, jag behöver sömn.

h-h-h-haters!

då har man skrivit en hemtenta på 3 sidor, god damnit i'm good! känns skönt att ha allting klart nu inför lovet så man bara kan ta det Lungt (med stort L). för lovet innebär fest, sova, fira födelsedagar, må bra sådär. och ni har väl inte missat att min b-day kommer upp snart? har två tankar inför min dag, antingen slå på stort (som förra året) eller bara inse att jag faktiskt fyller 17, den otroligt onödiga åldern, och knappt fira den alls.

dagens skratt går åt ett rykte jag hörde idag. vänta, vänta... HAHAHAHA. sådärja. gah uppsala, slutar aldrig förvåna mig. har hört roliga saker om mig och en annan person men det här toppar nog allt. tack för att ni orkar lägga ner tid, tack!

so don't be acting like that

hej blogg. har lite brådis nu för försöker hitta någon skrivare i närheten, är i stort behov av att skriva ut lite saker så om ni bor nära mig och har en skrivare så hojta till! annars funderar jag på om stadsbiblioteket kanske har någon. iallafall, ska på en jobbgrej ikväll. håll tummarna för mig, berättar mer om det senare! puss o' hej.

ps. godiset kostar 3.9 på willys, bara såatt ni vet.

Är spellistan bra, är allt bra.

3OH!3 feat. Katy Perry - STARSTRUKK
Akon - Troublemaker
T-Pain feat. Akon - Holla Holla
Rihanna - Emergency room
Keri Hilson - I like
Pitbull feat. Akon - Shut it down
Rise Against - Hero of war
Sean Paul - Hold my hand
T.I - Hell of a life
U2 - I'll go crazy if I don't go crazy tonight
Young Money - Bed rock



Let me holla at ya' girl

whoookej innan jag går och lägger mig vill jag bara berätta hur extremt duktig jag känner mig. jag, (som inte gjort en läxa eller pluggat till ett prov på flera månader) har suttit och pluggat i två hela timmar. har skrivit två analyser och börjar på ett arbete om fattigdom. dessutom tror jag att jag klarade matteprovet oxå utan att ha pluggat ett ända tal. shit, jag vet inte hur jag gör'e liksom? okej, där ögade jag mig själv nog ganska grovt men. vi får väl se :) puss, godnatt.

Snart är det din tur, wifey!

Blev nästan lite tårögd igår när min kära fru hämtade ut sin studentmössa. Det är inte långt kvar nu tills du tar studenten! jag har inte bara lovat familjen Refai att hjälpa till med att förbereda och laga mat, ska även agera stylist och frisör dagen i ära. längtar nästan mer än till min egen student! haha




Lite nyinköpt till våren

Från Cubus

Jeansjacka

båda från H&M


kom hit, kom hit!

jag lackar bäver på blogg.se. det suger fan, funderar på att byta för det krånglar hela tiden. gick inte att logga in på hela eftermiddagen/kvällen igår. men det jag ville meddela igår efter att ha sett en film med min mami att jag har hittat sveriges svar på T.I. helt seriöst, att det kan finnas så snygga människor. i stockholm befinner han sig. bara att ge sig ut och börja leta ;)


On a sunny monday

hej mina vänner (och ovänner). ny vecka, ny dag, måndag och fyfan det är jättelångt till helgen. men det är lugnt, fem dagar kvar och sen är det lov! idag är melina i skolan och hälsar på eftersom hon ska börja här nästa termin. lite skojigt sådär tycker jag. :) fick precis höra att jag har slutat. skönt ju. vi hörs!


Den här låten får mig bara att tänka på grekland

varma sommarnätter, balkongen på hotellet, bacardi breezer, georgios, bada i saltvatten, ligga på en solstol hela dagen, brunbrända ben. sommar, tack.




can't nothing hold me down, baby I know how to fly

då var man hemma från sin alla hjärtans dag-dejt. den blev mucho mysig, har inte så mycket mer att säga. raderade inlägget om mina tankar angående den här dagen, fick för mycket frågor jag inte hade någon lust att svara på, haha. så kan det vara ibland. godnatt!

.

she ain't got a man
but she's not alone
miss Independent
yea she got her own.




But I know I'll go crazy if I don't go crazy tonight.

vaknade för ett tag sen, kanske imponerande för att vara jag. idag mår jag som jag förtjänar efter igår. vi började kvällen hemma hos Raquel i hennes myisga lägenhet mitt i stan. det var jag, hon, Anna och Malin som kom över. blev lite fixning, förkrökning och såklart tequilarace.

sen tog vi bussen mot lurbo och överraskade Sara som fyllde år! grattis grattis. det blev den trevlig kväll helt enkelt som slutade med att bästabästa Johannes skjussade hem mig. just nu känner jag att jag behöver en fet godispåse och en pepsi max (nerkyld också). kan någon komma hem till mig med det så vore det jättefint!

ps.. att bråka på bloggar var så LAST YEAR, gumman.







 




The sky is the limit

efter att ha kommit hem runt sisådär 2 tiden igårnatt satt jag uppe och konverserade på msn tills morgonen, då jag däckade direkt och vaknade inte förrän nu. nu är jag helt seg och borta i huvudet och känns som att mitt huvud är lika tungt som en sten.

ska äta lite frukost snart och sen bege mig mot stan där jag lagt undan en jeansjacka på H&M. hittade den igår and it's very pretty I must say. vad händer resten av dagen då? jo ska väl försöka ta det lite lugnt, kanske ta ett bad och ikväll blir det fest. och ingen vanlig fest, en speciell fest.. men mer om det får ni veta imorn för det kan jag icke skriva här. :) puss på er

just nu: en halvt osminkad mathilda i min I <3 skrapan-tshirt




fredagsmys

hejhej. fredag - helg. dunder! mycket skönt att jag bara hade en lektion idag också och slutade 12. men som den luffare jag är så satt jag kvar ett antal timmar i skolan. sen kom melina på besök och vi gick och hämtade min bror på hans skola. det var längesen jag träffade honom så vi gick och köpte godis. hade planer på att åka till sthlm ikväll men det blev icke så. ha en trevlig fredagkväll! ;)


you need to HUSH

då har man fixat håret igen då, tröttnade rejält på mitt raka, tråkiga hår så nu är det lockigt igen. melina är så duktig! jag passade på att fixa hennes också eftersom jag köpt mig en egen våg-tång. claes ohlson, 380:- som hittat! hon gick precis och jag tittar lite på TV.

nu är det såhär igen :)


just nu känner jag...

att jag pissar på allt o' alla. ne inte på allt kanske, men på vissa. och jag orkar ej tänka så mycket mer så nu bara kör jag på, gör vad jag vill & bryr mig inte vad nån tycker. :) jätte osamanhängande inlägg, jag vet. men nu är det så. är helt trött på allt som har med den här skitstaden att göra. funderar på att dra en run-away till stockholm i helgen igen. imorn - matteprov. har jag böckerna hemma? nej. godnatt.


Blame it on the tequila

 








good girl go bad

angående min förra kontaktannons om någon ville äta med mig så nappade Christian på den. sprang över till honom och åt pizza och bakade semlor! mums. fast åt lite för mycket kanske, rullade hemmåt sen. idag var det utvecklingssamtal-dag så vi var i stort sätt lediga. snart kommer mamma hem med subwaymacka åt mig. hon é allt bra hon :)


You've got me down like a electrified

sun down, friday night, up on city lights
here I go, start it out, I like
dressed up, out the door, so damn ready for one night, maybe more
red strobe light, hot boys, dirty minds
when you crossed my way
just you and I touched at first sight, I like


mmm pizza..

sitter i min soffa och har lite ont i halsen och är sugen på något. pizza kanske. är hungrig. nackdelen med att bo själv är att man inte har någon som kan laga mat åt än. suger ju. funderar på att laga pannkakor men det är inte lika gott utan grädde. nu insåg jag precis att jag skrivit ett inlägg som handlar helt och hållet om mat. så nu ska jag sluta skriva.

kontaktannons: någon som vill dela en pizza med mig? hör av dig till mig!


i won't let you in again

been there, done that,
messed around
I'm having fun don't put me down

i'll never let you sweep me off my feet




let's dance forever

ojoj, nu är bilder upplagda. vet ni vad jag kände idag när jag duschade? att jag var riktigt lycklig. jättelycklig! har nog aldrig varit så glad på länge. det kan nog bero på olika anledningar. skönt är det iallafall :) förresten så är klockan jättemycket och jag är hemma hos maria. tänkte däcka här ikväll, vi börjar ändå samtidigt imorn.

vi är världens nördigaste nördar som sitter med varsinn dator på var sin sida av rummet och vi kommunicerar lite då & då på msn. typ när jag behöver gå på toa och när hon ska byta låt. så går det om man tillbringar allt för mycket tid tillsammans. men, godnatt på er. puss på nosen

"det som händer i stockholm, stannar i stockholm"

klickbara bilder (dom flesta)

hemma i lägenheten innan
   
  

i väntan på tunnelbanan
   

inne på 54, maria blev bästis med thailändare som hon lovade att hälsa på i sommar..
  

tredje bilden; lycklig tjej som kommit in på en klubb första gången i sitt liv, haha!
      

min nya kompis:) hihi och en mystisk människa på t-banan hem. vi vet fortfarande inte vem det är..
      


party all night, and sleep all day and throw all of our problems away

hej där hemma! sitter just nu i mammas lägenhet med maria & betti och de andra är på hockeymatch. alla är halvt döda på något sätt, maria har fått ett mystiskt blåmärke och jag har fått lite nackspärr (hur det nu gick till?) för att summera gårdagen; DUNDER. hade dunderkul och träffade skitroliga människor.

kvällen började här hemma i lägenheten och sen tog vi tunnelbanan in till södermalm och var på 54:an hela kvällen. kebab tillsammans med våra nyfunna vänner och sen däcka vi i sängen runt 5. vi är lite deprimerade idag att vi måste ta tåget tillbaka till pissuppsala och alla dryga människor där hemma, för vi skulle lätt kunna bo här ett tag till. ni får se bilder från gårkvällen senare! sköt om er.


I got a feeling that tonight's gonna be a good, good night.

kommer ej att blogga den här helgen för kommer ha för fullt upp. så tänkte skriva ett litet inlägg innan jag drar iväg så hörs vi på söndag igen! ha en underbar helg :)

Fredag: Anna kommer hit snart & det blir förfest med grabbarna. sen Sihams fest (grattis i efterskott!) där vi spenderar hela kvällen

Lördag: Lunch med en vän på stan, ta tåget till sthlm, träffa Betti & Maria. ut & festa ännu lite mer, hela natten ;) somna hos mamma med tjejorna

Söndag: Bio med mamma i huvudstaden, perfekt avslut på en röjig helg :)







don't care about all the pain in front of me, i'm just trying to be happy.


baby I'm a troublemaker

hello. haft mycket för mig idag, varit här o där & hit o dit. nu är jag äntligen hemma och ligger i min mysiga säng. imorn är det fredag och det gillar vi! händer mycket i helgen, ska utnyttja den till max o' ha hur kul som helst. nej nu ska jag läsa igenom lite bloggar och sen ska jag sova. nattinatti.

& (om du gjorde vad jag tror du gjorde ikväll är du den äckligaste jag vet. och jag vet att du läser.)


snabb update.

hej i stugan. ligger på min sköna soffa med datorn i knäet och ska snart sätta på en film på voddler. var och åt på jalla för ett tag sen med anna, aylin, granit & halbast. det var trevligt. längesen jag åt kebab, alltid gott. nu har jag ont i magen. det är lite jobbigt. helt ovärt inlägg men bara så ni vet att jag lever liksom.

Valentine's Day.

Då var mina allahjärtansdag-planer klara. :) såg att det skulle komma ut en film som heter Valentine's Day med hur många kändisar som helst med i den. så det blir bio! det är alltså en romantisk film med kändisar som Jessica Alba, Jessica Biel, Patrick Dempsey, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Queen Latifa, Taylor Launter (maria, din man!), Emma Roberts, Julia Roberts och Taylor Swift. borde väl bli hur bra som helst?


yoou are nooot alone!

shululu. sitter på min filosofilektion som är APTRÅKIG. men läraren är ute och pratar betyg. jag vet redan att jag kommer få G, ehhe. är på fett bra humör idag, det gillar vi! livet rullar på bra vetni, haha :) ikväll blir det arabiska och sen boxning. ma'salam!

sofie is in the mood 2!
 


Every single race out of space will shine on, shine on

hmm.. sitter här med lite beslutsångest. hade ju värsta planerna för helgen men nu verkar det hända en massa här hemma i Uppsala också. så man kanske ska stanna hemma? får funderar lite. iallafall. boxning idag, var skönt. just nu simpsons och senare paradise hotel-final.

ny favorit som spelas i mina hörlurar;

we were much to young

ojojoj ibland blir det lite för mycket på en och samma dag. :) men efter en boxningsträning där jag tog ut all min ilska & slapp tänka så kändes det lite bättre. blir lite scrubs innan jag somnar. ny dag imorn, nya tag and i sure need to figure some things out. over and out.


god morningz.

sitter på geografi och vi är helt uppe i vår studentskiva som är helt oplanerad. yeye we'll se about that. vi har tydligen "energispararvecka" den här veckan så det är helt mörkt och deprimerande i skolan. vi ska tydligen tävla mot Katte (självklart) och se vem som sparar mest. så typiskt vår skola, bara för vi råkade förlora katte-skrapan kampen så måste dom utmana dom i andra keffa grejer. nej, nu ska jag skriva om växthuseffekten. later!



RSS 2.0