Den vackraste stunden i livet var den när du kom

åh vad det helt plötsligt finns mycket saker att göra när man ska plugga.. har matteprov imorgon och har inte ens öppnat bokjäveln än. den har liksom bara legat där hela dagen och jag har stirrat på den hur länge som helst. så varför kan jag inte öppna den och sätta igång? kanske för att det är så STÖRT tråkigt. Matte B i min rumpa.

Och sen så har jag hittat en gammal favorit. Hörde en låt med Lars Winnerbäck idag och insåg att det var år och dar sen jag lyssnade på hans underbara låtar. ni ser, jag har en väldigt blandad musiksmak.. för ett par år sen spelades han i min mp3 hela tiden så nu fixade jag en lista på spotify och kan lyssna igen. vilka känslor som väcks alltså.. tänker bara på sommaren 2008 i visby, picknik på en gräsmatta och honom 100 meter bort, livemusik är nog det bästa som finns!

det är ett timglas som bara rinner
det finns inget att förstå
när himmelen är blodröd och brinner är det natten som tränger sig på
och jag drömmer så konstigt igen, håll mig hårt 
för jag skakar av all denna meningslöshet, jag förstår bara det som är vårt.


"Must haves" till sommaren


svarta gladiatorsandaler med nitar, jeansväst (helst i ljusare färg), byxdress, jeansshorts, boyfriendjeans, hatt

Nu tar jag med mig Marias dog ut på promenix

så sjukt trött på att ha suttit inne hela dagen så nu går jag förbi Maria och lånar med mig Issie ut ett tag. det blir en långpromenad. vill inte bli mer sjuk så ska klä mig jättevarmt. sen - matteboken & jag!



sjuk, ensam flicka som behöver uppmuntras här

haha "det är en ny dag imorgon, ny dag, nya tag" njaa funkade väl inte så bra. vaknade upp med svullen hals och kan knappt prata. blev ingen skola för min del idag och jag ska försöka vila upp mig till arabiskan börjar. men det blir ingen träning för min del ikväll.. darn! hade sett fram emot det. istället blir jag hemma med min mattebok hela kvällen.. depri fan.

vet ni vad jag vill ha just nu? min mormors mjölkstuvade makaroner. mmmums, kan inte min mormor bara bo här i uppsala så kan hon ta hand om mig. nej nu ska jag kolla om jag har någon mjölk hemma, allting får man ju göra själv!

Det är jobbigt när det är svårt.

men vad ska man göra? man kan inte påvärka andra människor. jag behöver en rejäl uppiggare. om det hade varit för en vecka sen hade jag krävt en godispåse men nu får jag ta ut känslorna på träningen istället. joggingrunda kanske? fast det kanske är lite för sent för det. något som jag vet gör mig glad ivarjefall är shopping. klickade hem lite nytt från H&Ms hemsida nyss. då steg mitt humör en grad på humör-termometern. nu ska jag banka huvudet i väggen (eller något) och sova med T.I på kudden.. det är ju en ny dag imorgon.


Går på rePlay i mina hörlurar just nu


"Den farligaste av våra fördomar är tron att vi inte har några."

En utav de bästa känslorna i livet måste väl vara att ha träningsvärk? att vara utmattad i kroppen efter att ha tränat och känna att man faktiskt presterat någonting. ni kanske kan gissa att jag har tränat och har träningsvärk nu. har verkligen bestämt mig för att ta tag i det här med träningen nu. och fixa mina matvanor, nu är det slut på godis varje dag och en överdrivet massa pepsi max.

jag hatar kanal 5 för att de bytt ut Desperate Housewives mot Criminal Minds ikväll men jag får försöka överleva ändå. Kom precis ut ur duschen och tittar på dating in the dark just nu. det blir nog en tidig kväll för min del. puss!

Head under water and you tell me to breathe easy for a while.

breathing gets harder. even I know that.

you made room for me but
it's too soon to see if I'm happy in your hands
I'm unusually hard to hold on to.


Svar angående mitt jobb.

Anonym:
Hur fick du jobbet på burger king?:) tacksam för svar

Svar: Någon dag i höstas/vintras gick jag in på deras hemsida (http://www.burgerking.se/) och skrev in en ansökan till att jobba där. jag var ute efter att jobba extra på helger och kvällar. jag berättade lite om mig själv osv och skickade in. Ett par månader senare ringde chefen mig och frågade om jag kunde komma in på intervju. Jag kom dagen därpå och jag tyckte att det gick bra. Det gjorde det tydligen också för dagen efter ringde de igen och sa att jag hade fått det. :)

welcome back

vet ni? helgen som varit har inte varit vilken helg som helst utan den helgen som T.I fick komma ut från fängelset! ätlingen är  min baby ute i det fria. inte för att vi är närmare då men nu har jag iallafall större chans att träffa på honom än vad jag hade förra veckan.

sov hos maria igårkväll, blev inte något uppdaterande därför. ikväll ska jag träna för den här veckan börjar mitt nya träningsliv! tell you about it later.



Just because I'm loosing doesn't mean I'm lost

just because I'm hurting
doesn't mean I'm hurt
doesn't mean I didn't get what I deserve
no better and no worse



My new walk-in

sjukt stressigt på jobbet idag, full fart från första till sista stund. men dagen startade med att det var T.I på i högtalarna när jag var ute och städade upp så det var liksom ett tecken att det skulle gå bra idag. och det gjorde det också, tycker jag. ända sen jag kom hem har jag jobbat på min walk in-closet som jag fick idag. mamma är hemma över helgen och vi tog äntligen tummen ur röven och rensade ur klädkammaren. så nu är den min. fin är den också!

mina kläder kan äntligen andas!



we'll pretend we're having tonnes of fun in this world where we don't belong

efter en halvt dramatisk dag är det skönt att ta en chill kväll med min bäste vän maria. (aka frugan) vi gick igenom en massa hemska bilder på oss som vi knappt ser mänskliga ut på och funderade på hur det är möjligt att vi kan vara singlar? (vi var ironiska alltså för er som inte förstod det..) snart blir det sovdags för min del. det är ju en dag imorgon också som börjar med fyra timmars jobb. hörs imorn!

and I feel like taking off
let me be your supernova
before you make the biggest mistake of you life
just give me the chance to make it right



Det måste vara jobbigt att gå runt att vara så irriterad hela tiden..

Här får ni ett godnatt-inlägg av tjejen som "ligger efter med flera 100 poäng" (åh vad jobbigt det är:( ) och hon som är omogen och smiter in på krogen och använder sig utav falsklegg. haha, godnatt! :* puss och kram, sov gott



Man får bara vad man ger, och man ger bara vad man redan fått.

hej min älskade. har haft en avkopplande, rolig dag som spenderades hemma hos mellis. fick mina älskade våfflor till slut och åt tillsammans med hennes tvillingbröder. vincent och oliver kan möjligtivs vara de sötaste barnen! dom är så roliga. dessutom satt vincent och sjöng bajssången och sa "bajs" innan varje ord. bajsdagis, bajskevin, bajsbajsbajs. låter lite som jag är när jag irriterad. diggar honom!

imorgon är det fredag och fyfan så skönt det ska bli. ska försöka styra upp lite planer till helgen men det ser ut att bli lugnt. väldigt lugnt. och jag tror jag trivs rätt bra med det. ska fokusera på att jobba, städa och rensa ut saker här hemma, så det blir en sån helg. nej nu går jag till sängs med samhällsboken. puss!

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking


Well you're a hot mess and I'm falling for you

'cause you can shake it, shake it, shake it, yea you know what to do
you're a hot mess, I'm lovin' it hell yeah.

I'll never be the same, if we'll ever meet again

hej darls. så stört trött jag har varit idag. treorna redovisade sina projektarbeten hela dagen så vi satt och lyssnade på dem. fastnade speciellt för en kille som berättade om sin år då han bott i USA. jag vet inte varför men jag älskar såna människor som tar chanser, upplever saker och inte gör som alla andra. blir verkligen inspirerad av sånt.

imorgon har jag en ledig dag för mig själv. ska ägna mig åt samhällspluggning, städning (!!) och sen har jag inte missat att det är våffeldagen. blir våffel-lagning med Melina och lite catching up. vi hörs imorn!


We can pop bottles all night, baby you can have whatever you like


Tuesday night at the TV

tisdag är TVkväll och jag befinner mig ingen annanstans än framför tvn i vardagsrummet. laptopen på magen och godisskålen bredvid mig. snart börjar dating in the dark.

en annan sak också, haha. min mamma är så cool, hon har blivit så rolig nu sen hon flyttat till huvudstaden. hon är på hockey och jag fick precis ett sms: Jag sitter bredvid Robert Welsh (eller hur det stavas). asball mamma, när hon inte tränar med Felix Härngren är hon på hockeymatch med Robert.

Det liv och den kärlek som vi skapar är det liv och den kärlek som vi lever i.

(själv diggar jag introt men om ni inte orkar lyssna, spola fram till 00.55)

Kaos med bloggdesignen

har tröttnat på bloggdesignen, skulle behöva lite hjälp med den! har stora planer på G. funderar på att byta domän och massa andra planer med bloggen, byta namn osv. dessutom har vi stora planer för påsklovet (inte sportlovet,haha)! jag längtar hur mycket som helst. nej nu ska jag hoppa på bussen och träffa Mr C. tar med min dator, vill se kniven i hjärtat!

we're going all the way up

åh nu är sista glamourama-avsnittet kollat på och jag är depri. dels för att det inte finns fler avsnitt och dels för att jag inte bor i stockholm. funderar starkt på att hoppa av skolan, börja jobba på BK i sthlm och byta ut min lägenhet mot en där. och sen bara leva livet. borde väl funka? känner inte att uppsala har någonting att erbjuda mig längre, finns liksom inget kvar här som är kul. äsch ett år kvar mathilda, sen kan du göra vad du vill!



Tonight im'ma get a little crazy baby


lördagkväll


give me them bright lights, long nights

hey babes. hemma efter ett jobb-pass och har stört ont i min hand. brännskada, oljan från den 10000 graders varma fritösen hälldes över min hand. men det var bara en olycka och snart går det väl över antar jag. :)ska ta en powernap nu och sen ska mamma ha stor middag här hemma så jag agerar stylist kvällen i ära. sen ska jag ut ur huset. 

funderade kring att gå på bio men fick sedan förslag att dra på hemmafest istället och det tackar jag nog inte nej till. var ett tag sen jag var ute nu så jag känner lite behov av att träffa massa folk, dricka vin, skratta, lyssna på musik och stapla hem med klackar mitt i natten och svära över att jag inte tog låga skor - igen! talk to you later.



New Yorker och H&M dejtar min garderob


sorry I can not hear you, I'm kinda busy

Efter att ha spenderat ett antal timmar framför datorn och glamourama så kan jag ju säga redan nu, jag stannar inte en sekund i uppsala när jag tagit studenten. åh vad jag blir depri över den här staden alltså, får lust att rymma iväg till huvudstaden redan nu i helgen.

men man kan inte alltid få som man vill och nu är jag här i den lilla staden ändå. har tagit mig en lång sovmorgon och äter frukost just nu. ska snart ner på stan för att luncha med mr C. later!


"Skjut inte upp till i morgon det du kan skjuta upp till i övermorgon"

Idag skaffade jag och Maria bästis-armband. innan har vi testat att ha ringar men det funkade inte för antingen tappade vi bort dem eller så glömde vi bort att ha på oss dem. men nu har vi fina armband som man också kan använda som halsband.

Har även shoppat lite idag som jag kan visa för er imorgon. det blev ett par leggings, en tröja och en skjorta. och en pepsi max. men den behöver jag kanske inte visa... sen blev det boxning med anna och aylin. nu ligger jag här i sängen och tittar på grey's. imorn är jag ledig! hihi


"Vill/måste ha" just nu:

hatt H&M shorts Bikbok klänning BikBok byxdress H&M underkläder H&M nitskärp Glitter linne Ellos solglasögon H&M skinnjacka Modekungen.se sneakers Dinsko skjorta H&M

"Vännerna kallar sig uppriktiga, fienderna är det."

tudilu. sitter på en engelska lektion, läraren har lämnat oss och vi tittar på Inglorious Basterds. har redan sett den men det är väldigt sevärd så kan se den igen. om ni inte sett den - se den.

sen är det mat. äppel- och ädelostkassler och potatis. låter det som något jag vill äta? nej. ge mig en kebab istället... är jätte shoppingsugen också. får ta det imorn när jag är ledig. ska titta runt lite idag på stan, någon som vill göra mig sällskap?


"Med en bra början är halva jobbet gjort"

kom precis hem från en trevlig dejt på subway med Jasmin. det var som en liten sen födelsedagspresent eftersom hon var i Polen på min b-day. var längesen jag träffade på henne så det var ruwligt. blev även tillsagd att skriva lite oftare också så ska försöka bli lite bättre på det. idag är det tisdag, tisdag betyder TV-kväll. dating in the dark, desperate housewives, cougar town & christine. så ikväll hittar ni mig framför tvn!


Nytt från Gaga och Beyonce


Bara en ledig måndag

mornings. kände ett enormt sug efter en fet påse godis när jag vaknade imorse. och mina behov är mina behov så får väl pallra mig iväg mot ICA snart då och tillfredställa dem. behoven alltså. men nu började ju sex and the city på tv.. though choice. dagens planer? ta det jättelugnt och sen träna ikväll. det är det bästa mot huvudvärks-framkallande tankar. yeye, vi hörs!

Jaga efter kärlek och den flyr dig. Undfly kärleken och den förföljer dig.

Idag är ingen vanlig dag, för det är min namnsdag

"Matilda eller Mathilda är ett kvinnonamn med tyskt ursprung som betyder styrka och strid. Namnet började användas i Sverige på 1600-talet. Matilda var ett populärt namn i början på förra seklet, och det kom åter i ropet i under 1980-talet. Just nu ligger det strax nedanför de 10 vanligaste flicknamnen."

tonight's gonna be a chill-night

sitter och överväger mellan att åka på fest i knivsta (som det var planerat från början), fest i gränby eller att helt enkelt skita i alltihop och titta på melodifestivalen med mig själv och möjligtvis en påse godis? hm.. sorligt nog lutar det nog mest åt det sista alternativet. känner mig så trött och hängig så det känns som att jag skulle göra alla en stor tjänst om jag stannar hemma. så att då får det bli, tråkmathilda är här ikväll. med lite tur får jag nattsällskap iallafall.



Nu: filmmys med min baby som huvudroll, "ATL"


we had it, we was magic

mornings, mornings- shit vad ja är dålig på att gå upp på morgonen alltså. igårkväll blev det.. fredagsmys. och på det en väldigt lång, kall, oplanerad promenad mitt i natten, haha. såg på en film som hette Soraya M. som kan ha varit en utav de sorgligaste jag sett. fyfan.. höll på att börja grina. nej nu ska jag lägga på ett kål, BK till fyra idag. woho? nej..

And I was like baby, baby, baby oh


I just wanna let it go for the night, that would be the best therapy for me.


"Vi tror alltid att den första kärleken är den sista och den sista den första."

God morgon världen. mina torsdagar äger, blir sovmorgon till två varje gång! dagen börjar bra här, ligger i soffan och äter tårta till frukost. kan dagen börja bättre då? :) är grymt trött idag efter att jag somnade väldigt sent inatt. idag ska jag träffa lite kompisar och ta det lugnt. borde ta en tur förbi ICA, kylen börjar bli tom. puss på länge

Nu: Grey's anatomy


Baby you can have whatever you like


"Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka, men ett dåligt ställe att stanna på."

inte blivit mycket skrivande på senaste, har väl haft lite mycket för mig antar jag. sitter och kollar på dating in the dark i väntan på desperate housewives. har även en chokladtårta framför mig som jag funderar på hur jag ska hinna äta upp innan den blir för gammal.. någon som vill hjälpa mig att äta? aja, peace!


Bilder från 54, lördags


trouble is a friend of mine

"Det bästa beviset för att erfarenhet inte hjälper är att hur många gånger man än har avslutat en kärlekshistoria så hindrar det en inte från att kasta sig in i en ny."

Mina fina presenter

förutom ett frieri från min man T.I (och ett kuddfodral med honom på) så fick jag lite annat också. bland annat små söta shotglas, smycken, kläder, en väska, nyaste jean paul gaultier parfymen m.m. precis saker som jag behövde eller bara ville ha. tack för att mina nära & kära är bäst!







Pics from Friday

alla bilder är klick-bara



Världens bästa födelsedag

vaknade av ett sms "du ska börja jobba klockan 2 istället för 4". eehhhee.. nej funkar inte riktigt så va. är död med stora bokstäver efter natten. har precis fått i mig lite tårta till frukost och ligger på soffan hemma hos mamma i stockholm. nu ska ni få höra om min gårdag..

började med att möta upp lillebror på stationen och satte oss på tåget hit. när vi kommer in sjunger alla för mig och vi äter god middag och underbara tårtor (tack mamma!). sen började vi göra oss iordning och vi (ungdomar) hoppade in i en taxi mot söder. där satte vi oss på st patricks och tog några drinkar, gick vidare till 54 där vi träffade upp frellan som precis jobbat klart. blev mer drinkar och beställde in champagne kvällen i ära!

sen lämnade jag och fia grabbarna och tog en taxi mot östermalm och stureplan. tanken var att möta upp fias killkompisar och gå till collage men vi försökte få tag på micke istället. gick in på sturecompagniet och dansade järnet där inne. träffade på lite nytt folk som sa grattis och blev bjuden på drinkar. vid stängning drog vi en sista runda på spybar och vid klockan halv 5 på morgonen krigade vi för att få tag på taxi hem. men det gick till slut. vill verkligen tacka fia för hon är världens bästa, tack för kvällen! kunde inte fått en bättre födelsedag

Det är bara början...

för vem-vem-vem fyller år idag? jo JAG fyller år idag :D hihi. kvällen spenderades hemma hos mig med trevligt sällskap med god mat (som jag lagade själv!) sen tog alkoholen igång och vi körde "våghals", ett sanning & konsekvens spel jag fick i present. sen drog vi vidare och hamnade i en bil runtkörandes i stan. till sist hamnade vi på mcdonalds och ett väldigt massa "vet du vad? jag fyller år idag!!" massa random människor sjöng för mig där inne oxå, snellisar!

och av mina fina vänner fick jag smycken, shotglas (anna tyckte att det var välbehövt här hemma) och av betti och maria fick jag det bästaste, ett påslakan med T.I på med texten "you can have whatever you like". sen fick jag en ask med två förlovningsringar som egentligen var från honom, min man. åh finisar <3

NU säger jag hejdå till er för imorn blir det jobb och sen tar jag första tåget till sthlm och firar min b-day där med god middag och fler härliga människor. sen blir det utgång! (imornkväll är jag 18 för kvällen..)





Jobbigt Stefan...


I'mma turn your body out

då har man varit på personalmöte eller vad det kallas. massa info osv. spännande.. tog bussen hem med carro och snart ska jag få myssällskap :) som ni såg införskaffade jag mig tre par nya skor idag oxå. imorgon blir det sovmorgon och sen börjar helgens bravader. ojoj, hur ska jag överleva? kommer att vara sliten brud på måndag. hoppas ni inte missat att jag fyller år på lördag!


Skor är kärlek, jag har blivit kär x3


avkoppling

precis boxats klart & duschat. pepsi max, en pizza och Grey's på TV = jag mår bra.



.

"whoever said, 'you don't know what you have until it's gone' is wrong, because you know exactly what you have when you have it. You just don't know how much you need it until you can't have it anymore."


Lokalmys




how can you stand next to the truth and not see it?

oja då har jag tagit en efterlängtad dusch. var skönt att slippa lukta pomfritt i håret för en gångs skull. jag gillar att jag upptäcker nya människor varje dag på mitt jobb. igår hittade jag till min förvåning att carro jobbade med mig. och idag erika. vi jobbade alla 3 idag, bra trio där! nu ska jag natt-smsa lite och sen blir det sova för min del. har även laddat upp kryssnings bilder här nedan!

RSS 2.0