lördag

Hejhej! känns som om det var längesen man skrev här lite, nu får jag skriva av mig. Igår efter jobbet drog jag direkt hem till Matilda i Vilan och vi hade myskväll med godis & let's dance. Min perfekta fredag, hade antagligen inte orkat med någonting annat. Jag kom hem vid elva, gjorde min företagsläxa & sen soov jag.

Lördagsskola imorse, jobb & kom hem för en timme sen. Är (och har vart hela dagen) med Isabella och vi håller på att göra oss iordning inför ikväll. :) Vi ska på BDTB på musikens hus, hoppas att det blir kul. Snart är det the hills också, det får man inte missa! puss så länge

mariamakaroner & bettispagetti

Maria åkte till Paris igår. Jag vill också åka till Paris! buuu. Bara för att hon ska dit så lägger jag upp en fin bild på henne & Bettispagetti som man kan hittta på skrapans hemsida. Var precis inne där och då fick jag syn på hennes vackra ansikte haha :)


god morgon

god morgon. idag har jag inte världens bästa dag. Vaknade glad men en sekund efter vart det dåligt igen. Kul, jag som ska jobba nästan hela dagen. Så just nu är jag på otroligt dåligt humör och jag hoppas att min dag blir bättre på något sätt. Blä.

working 9 to 5

Hejsan gott folk. Hade sjukt kul på jobbet ikväll med Isabella! vi vet verkligen hur vi kan roa oss och göra det tråkiga lite roligare. Vi skrattade så vi fick ont i magen, ringde och skämtade med folk och sedan la på & satt och snackade med säljcoachen Mohammed. Jag vet, det kanske inte är så jättebra om någon får reda på att vi håller på så på jobbtid men det var värt det! Imorn ska jag ju dit igen och då är ingen utav dem där. Trist. Nej nu ska jag gå och baka en tårta åt mamma som fyller år imorn, hejsvejs.

renman

och så sitter jag bredvid min käre vän Johannes som ville att jag skulle skriva ett inlägg om honom, så nu gör jag det huhu. Johannes har lite svårt att hänga med och det blir ju lite jobbigt då. Han har nämligen bara lämnat in en av 5 uppgifter och idag är sista dagen. Illa, illa.. och nu ser jag att han sitter och spelar ett spel när man lagar mat. Tror han lagar sushi nu.. ja du


"kolla, sushi!"



egen sovmorgon

god morgon. kom precis till skolan för tog en egen sovmorgon. har svenska just nu och vi ska skriva noveller som egentligen ska vara klara idag. Har ingenting att skriva om, blä. någon som har en idé? igår fick jag också äntligen mina semlor med sofia och dom vart riktigt goda vill jag lova! vi åt tills vi mådde illa och sen var ni nöjda & belåtna.

Idag ska jag äta på stan med Isabella och sen ska vi gå och jobba ett par timmar. Slutar vid åtta och sen ska jag hem och baka tårtor och sånt eftersom min mamma fyller år imorgon. Nej nu måste jag skriva, hej!

svar till anonym.

Jag är bara tvungen att skriva lite eftersom det verkar ha blivit en stor diskution där nere i ett inlägg då folk tycker att jag är en fjortis. Vi skulle kunna fortsätta diskutionen där nere men jag tänkte bara ta upp det här så vi slipper fortsätta. Okej, du satte dig ner och kom på massa bevis på att jag är en fjortis, här är motbevisen.

Nej, jag putar inte med mina läppar, dom är som dom är och jag gör ingenting för att försöka få dem att se större ut. Extentions eller inte, avgör det om man är fjortis eller inte? jag kan erkänna att det ser rätt fjortis ut med tjejer som har extentions som man ser att det är fake men jag har lagt ner lite mer tid och fixat så att det är precis i samma färg och om du sett mig i verkligheten (som jag antar) så kan du nog se att det inte ser så fake ut? är jag fjortis för att jag vill ha längre hår än vad jag har?

Att jag klär mig som en fjortis? haha, det var kul. Jag har min egna klädstil och jag klär mig precis hur jag vill. Jag använder jeans, leggings osv som de flesta människor gör. Gör inte du det eller? Att jag går konstigt? ja, du verkar tydligen ha spanat in mig rätt bra och om du tycker att jag går konstigt, vad ska jag göra åt det? och hur gör man egentligen för att gå konstigt? jag går inte som ett handikapp direkt, har aldrig hört någon säga något om det förr så det där var nog bara någonting du skrev ner i brist på anledningar.

Anledningen att jag tar bilder i spegeln är för att folk har skrivit och frågat om jag kan lägga ut "dagens outfits" och då jag inte har hur lång tid på morgonen som helst så går det snabbare i spegeln. Jag sminkar mig precis som alla andra människor gör & tror att jag äger hela uppsala? varför skulle jag tro det, det är inte direkt som att jag tänker på hur jag går när jag går på stan med mina vänner.

Jag hoppas att du kanske får en tankeställare nu och inser att det faktiskt inte är något fel på mig som du tycks påstå. Jag är precis den jag är och det vet dom som känner mig. Jag vet att jag kan få ett dåligt första intryck, det är många som har sagt att jag ser bitchigare ut än vad jag är och det tycker jag själv är jobbigt eftersom jag inte själv ser mig som bitchig. Och fjortis är nog det sista jag ser mig som och det kan nog alla mina vänner som känner mig hålla med om.

Jag tycker synd om dig faktiskt, du verkar ha väldigt dåligt självförtroende som går och kränker ner på andra. Du måste tydligen vara rätt besatt om du besöker min blogg så ofta och har sån koll på mig? och om du bara gör det "för skoj skull" borde du kanske skaffa en hobby? :/ och jag vet säkert visst vem du är, så när du är redo att sluta sitta bakom datorn och tro att du är bättre än andra, då kan du väl komma fram och säga vad du heter istället? Varför ens säga någonting om man inte kan stå för det?


tandisen

tjohejsan! fettisdagen idag vilket man nästan kan förstå blir min & Sofias dag. Min tjocke vän och jag, hon jag aldrig behöver skämmas för att äta med och som alltid är sugen på godis precis när jag är det! eftersom jag inte hann träffa henne idag ska vi ha en semmel-dejt imorgon istället. Jag förslog att vi skulle köpa med oss hem men sofia tyckte att det var bättre att köpa med sig egna som man kan göra hemma, för då kan man ju ha på hur mycket grädde man vill? ack, du känner mig så väl flicka lilla.

Idag har jag hunnit vara på många ställen vill jag lova. Hade en lektion i skolan, matte (buu) på morgonen och sen drog jag hem för att sova vidare lite. Min andra lektion för dagen började klockan två men då hade jag tid hos tandläkaren. Fy vad jag hatar tandläkare har jag insett. Jag bara rös när jag kände lukten där inne och jag tycker att det är så obehagligt när de rör runt i munnen på en.. ja, iallafall hade jag inga hål & det såg finfint ut.

Efter mitt visit hos tandisen så tog jag bussen till Gustaf för att plugga lite företagsekonomi. Snäll som han e så hade han bakat en kladdkaka så det åt vi också, mums! gick rätt bra med pluggningen och jag förstår en hel del nu. Fick en lång förklaring om hur man räknar baklänges-moms så nu fattar jag de oxå, tackelitackar.

Var och dansade nu på kvällen och fick göra massa tokiga grejs. Vi gjorde även en koreografi till "Until we bleed"- låten från "i taket lyser stjärnorna", åh vad jag älskar den låten. vi ska tyvärr inte uppträda med den men det hade vart kul. Nej nu känner jag att inlägget blir alldeles för långt, duktigt om ni orkat läsa hela! haha. Godnatt på er <3 .


usch! bilden får mig att rysa av skräck. och så får ja ont i tänderna.. blä


i want sommar

god kväller. det här blir mitt sista inlägg för ikväll för jag känner att jag borde krypa ner i sängen och sova snart. Jag var helt död idag på dansen, blä orkade ingenting, ville mest bara gå hem och sova. Min käre vän Matilda meddelade att semmeldagen är imorgon! woho, i'm gonna äta semlaaa. eller så gör jag de på onsdag.. har så fasligt mycket att göra imorn, huhu.

Åh vet ni vad vi fick hem för brev idag? att dom har ställt in alla flyg på onsdagar till Samos i sommar (som vi skulle åka med). Och nu går de bara på lördagar, vilket betyder att vi kommer få åka 3 dagar senare. Buu! eller det kanske inte spelar så stor roll just då men nu känns det ju bara ännu mer långt bort när de flyttar fram. Jaja, nu drar vi 1 augusti istället!


måndag

hallå mina vänner. Sitter här och tittar lite på tv medan jag skriver. Trevlig kombination. Är väldigt trött också men jag får ta och pigga upp mig lite för om en timme måste jag gå till dansen. Orkar egentligen inte men jag pallrar mig dit ändå, kommer att kännas bättre efteråt. Jag har varit jättesugen på semlor de senaste dagarna, när kommer semmel-dagen så man får äta dom? eller har jag kanske missat den? det hade ju inte varit så kul. Men det blir en massa tårtor och sådant i helgen och den efteråt för min mamma & jag fyller nämligen år. Hon fyller den här fredagen och jag nästa, huhu! nej nu ska jag läsa lite företagsekonomi. ciao

mums!

hälsning från skolan, hehe.


unpossible

jag tror att man bara får ett visst antal tårar för varje kille och att jag förbrukat mina på dig.


100 sanningar om mig.

min käre vän Sofia skrev en lista på 100 saker som folk kanske inte visste på sin bilddagbok så därför fick jag för mig att jag också skulle göra det. Här kommer den:

1) jag är inte säker på att jag kommer komma på 100 saker om mig själv
2) jag är nog beroende av godis, jag kan leva på det! om jag inte får det när jag behöver så kan det gå illa till
3) mitt rum ser oftast ut som ett bombnedslag med kläder överallt och massa disk.....
4) ....men det är bara mina närmsta som har sett det, alltid när jag får "besök" städar jag som en galning
5) jag har det största rummet i huset och det är väldigt mysigt tycker jag
6) jag är väldigt envis och tycker inte om att erkänna när jag har fel
7) jag har lätt för att gråta och det hatar jag
8) jag tycker om att tvätta
9) jag är otroligt skoltrött och har mycket sämre betyg nu än vad jag hade för ett år sen
10) jag sitter vid datorn varje dag (haha)
11) jag har rätt annorlunda musiksmak och gillar inte sånt som går på radion
12) jag vill verkligen, verkligen åka utomlands just nu
13) jag har blivit beroende av The Hills och Audrina
14) jag blir väldigt lätt svartsjuk men försöker alltid mitt bästa att inte visa det
15) jag är hungrig just nu
16) jag tycker att Kent musik & Coldplay musik är den finaste musiken
17) jag har varit på ca 7-8 konserter i mitt liv
18) jag är självständig för min ålder och kan göra väldigt mycket eftersom min mamma ofta bor i Stockholm
19) jag föredrar långa förhållanden före engångsgrejer
20) jag tycker inte särskilt mycket om högtider som jul, påsk osv.
21) jag tycker om att åka buss/tåg långt och lyssna på musik
22) ibland ångrar jag att jag bytte linje
23) jag byter färg på nagellack nästan varje dag
24) jag önskar att jag bodde i ett varmt land
25) jag och Isabella ska flytta till USA om två år
26) om jag skaffar barn i USA ska min dotter heta April (med amerikanskt uttal)
27) jag faller oftast inte för "bra" killar och jag vill verkligen ändra på det
28) jag tycker att det är mysigt att prata i telefon sent på kvällen
29) jag har rätt dålig kondition
30) jag tycker mitt jobb är rätt trist men går bara dit för att få pengar
31) jag har över 25 par skor
32) jag kan må dåligt när jag hör sorliga kärlekssånger
33) jag har en stor säng
34) jag har aldrig träffat min pappa...
35) ... eller någon annan släkting på min pappas sida
36) jag bråkar nästan aldrig med min mamma
37) jag tycker om att sola solarium fast jag gör det faktiskt inte så ofta längre
38) det är jobbigt att vara ett år yngre än alla andra
39) jag ska ha två barn när jag blir stor
40) min favoritmat är kebab eller Marias mammas potatisgratäng
41) jag skulle verkligen vilja gå tillbaka ett år till Valsätraskolan
42) jag längtar som sjutton till Grekland i sommar
43) jag tycker inte om att ha press på mig
44) alltid när jag blir nervös för något så får jag jätteont i magen så jag måste sätta mig ner
45) jag känner mig ensam ganska ofta även om jag kanske inte är det
46) jag är rädd för att någon av mina närmaste ska dö och tänker ofta på hur jag skulle kunna klara mig om det hände
47) jag är otroligt mörkrädd
48) jag har 12 parfymer
49) jag hatar verkligen fjortistjejer
50) jag tycker om att inreda och fixa på mitt rum
51) jag älskar IKEA
52) jag är förälskad i T.I.
53) jag kan sova väldigt, väldigt länge
54) ibland äter jag inte på en hel dag för att jag glömmer bort det
55) jag önskar att min morfar fortfarande levde
56) jag blir lätt intresserad av killar men blir oftast aldrig kär
57) jag ångrar många saker jag har gjort
58) jag vet inte vilken min helt riktiga hårfärg är
59) jag hatar folk som leker trevliga när de egentligen inte tycker om än
60) och så tycker jag inte om folk som inte kan vara sig själva
61) jag tycker inte om när mina kompisar mår dåligt
62) det värsta jag vet är att bråka med någon jag är tillsammans med, jag får panik
63) jag bryr mig mycket om mitt utseende
64) det finns inte någon som jag verkligen hatar..
65) .. för jag börjar aldrig hata personer, bara tycka illa om någon...
66) .. men jag har hatat en tjej en gång
67) jag tycker inte om när folk säger åt mig vad jag ska göra om jag inte bett om det
68) jag gillar verkligen inte att diska
69) jag frågar ofta mina kompisar om råd om vissa saker, för jag inte vill göra fel
70) jag är inte lika stark som jag vill vara
71) under sommaren efter 8an gick jag till psykolog
72) jag är väldigt lättroad..
73) .. och det är inte svårt att få mig på bra humör
74) när jag är ledsen vill jag inte vara själv, även om jag säger det
75) jag är jätterädd för ormar...
76) .. men har inga problem med spindlar som nästan alla andra
77) jag önskar att jag kunde slåss..
78) ... men om jag ska vara ärlig så är jag sämst på det
79) jag har 3 halvsyskon, förutom min lillebror Johan..
80) .. men jag har aldrig träffat dem
81) jag tycker om att skriva i min blogg
82) jag drömmer någonting nästan varje natt
83) när jag har pms ska man akta sig för mig
84) jag har fått höra flera gånger att man kan få ett helt annat första intryck av mig än hur jag egentligen är..
85) .. och det vill jag verkligen ändra på
86) i ett förhållande är jag rätt krävande och vill träffas mycket..
87) .. men om killen är krävande och för snäll så tappar jag intresset direkt
88) jag har inget favoritämne i skolan längre
89) jag gick ut med 265 poäng i 9an och är stolt över det
90) jag önskar att jag kunde ha bättre betyg just nu
91) jag älskar start-flingor med fil på morgonen
92) jag vill bli känd när jag blir stor
93) jag tycker att blondinbella är jobbig
94) jag önskar att jag inte var så känslig av mig
95) jag tycker mer om att vara arg än att vara ledsen
96) jag hatar när folk ändrar sig hela tiden
97) jag fyller snart 16 år
98) jag vill inte gå till skolan imorn
99) jag har varit kär i samma kille i snart 9 månader
100) det här tog längre tid än vad jag trodde!

bli medlem.

Samla poäng och byt ut dem mot gratis skor? Bli medlem här!


.

jag säger bara en sak nu, Isabella is a hottie. Hennes hår blev asbra, vi färgade det nyss och sen så passade jag på att sminka henne så now she's hot. Aja, nu ligger hon på min säng och kollar på Gossip Girl medan jag sitter här och skriver lite. Jag blir lite depp för att det är skola imorgon, jag vill helst bara åka utomlands och inte komma tillbaka förrän det börjar bli varmt här i Sverige. Måste dessutom plugga en massa företagsekonomi.. blää jag vill ha mera lov.


hittade en gammal bild på mig & isabullan. huhu

isabulla

Tjo! är helt död idag eftersom de vart så sent igårkväll. Pratade med Isabulla i telefonen ända till halv 5 på morgonen och nu fick man nyss ett smsa av en'a att jag skulle hoppa på en buss som går om tjugo minuter härifrån. Jisses jag har alltså lite bråttom. Idag ska vi köpa hårfärg till henne och fixa hennes hår, det kommer bli kul! och sen måste jag plugga igen tyvärr.. Förresten så kan jag fixa Katy Perry biljetter till ikväll för 250 kr/st bara , någon som är intresserad att gå med mig? haha. Pusshej!


tjejkväll

okej nu är jag officiellt kär i T.I eller Clifford Joseph Harris Jr som han heter. He's my man och vi ska gifta oss. Måste bara komma på ett sätt som vi kan träffas och han kan bli kär i mig, haha. Har suttit och plågat mina vänner ikväll om honom,  vet allt om honom nu efter lite google-ingar. Tycker ni att jag är galen? då ska ni träffa min vän Sofia, haha. Har nog aldrig träffat någon så besatt av Håkan Hellström som hon. Crazy girl!

Ikväll hade vi som sagt en myskväll hos mig. Det var skoj! Jag och Isabella har även bestämt att vi ska flytta till Los Angeles när vi gått ut trean och bo där ett par år. Vi har t om kollat upp lägenheter, haha. Lätt att det ska bli av!


Here we come!

audrina & justin

Lördag = the hills! jag älskar the hills och speciellt Audrina som de flesta redan vet, haha. De nya avsnitten är såå bra. Fast nu måste jag tyvärr slita mig från teven och åka och handla. Sedan blir det tjejmys hemma hos mig med Melodifestivalen och godis. Kan man få en bättre lördagskväll eller? don't think so. Hejdå!


partyparty.

God morgon, för min del iallafall. Klockan är två och jag förstår inte hur jag kunde ha sovit så länge utan att vakna. Det kanske beror på att jag kom hem runt halv 3 igårnatt och var så trött att jag somnade på direkten. Vi (Maria, Betti, Anki och jag) var på fest som Alladin hade i Sävja. Det var hur kul som helst, längesen man var på en fest som faktiskt var kul. Det var roligt folk och bra musik, det gillar vi!

Idag består tyvärr min dag utav Företagsekonomi-pluggande. Det är nästan så att jag vill spy på det men det kan jag ju tyvärr inte göra. Har prov på onsdag och har knappt någon aning om vad det handlar om. Usch vad jag hatar att plugga på lov. Ikväll får vi se vad som händer, förhoppningsvis hittas det på något kul. Hej så länge!

dagens/kvällens outfit.

 


puss & ha en trevlig kväll, för det ska nämligen jag ha!

uppesittar natt

just nu kan jag bara beskriva mig själv med ett ord: död. Jag orkar knappt hålla ögonen uppe men det måste jag för snart ska jag iväg till stockholm med tjejerna igen. Vi var alltså uppe inatt och kollade på film. Och eftersom hemska saker skulle hända med den som somnade så gjorde ingen det, haha. Jag, sofia & siham i sofias källare heela natten. Vi hann med att se Systrar i jeans 2, Hauted forrest, the message, american crime och halva lejonkungen. Vid tiden då Mofasa dör i Lejonkungen somnade jag och då var nog klockan 6 på morgonen. Har sovit tills nu och nu är bara problemet hur vi ska få upp Sofia som fortfarande tycks ligga och sova. Hmm..

Dessutom så tog jag modet till mig och färgade håret igår. Lite spontant sådär. Jag kan säga att det är väldigt, väldigt mörkt. Känns lite annorlunda nu i början men jag vänjer mig nog. Jag behövde ju som sagt en liten förändring. Nej nu ska jag äta frukost, puss hej.

ps. jag måste bara säga att jag drömde väärlden bästa dröm inatt, ååh den kändes så verklig, haha. hejdå!


torsdag

hej. idag har jag världens pms-dag så se upp för mig idag säger jag bara. Hela morgonen har jag haft en jättekonstig känsla och nu känns det som att jag inte orkar någonting och kommer att börja gråta för minsta lilla grej. Jobbigt, det kommer antagligen inte gå så bra på jobbet då. Men en bra sak i det dåliga är att min mobil äntligen är klar. Ska åka ner innan jobbet och hämta ut den. Har saknat den, hatar min fula mobil som jag har just nu.

Ja, idag ska jag som sagt jobba. Från fyra till åtta igen och sen ska jag möta Siham i gottsunda centrum för vi ska hyra en massa filmer. För inatt ska vi nämligen (jag, siham & sofia) sitta uppe och titta på en massa skräckfilmer. Härligt! Egentligen tänkte jag färga mitt hår ikväll, har köpt färg och så men jag fegade ur lite. Färgen är jättemörkt brun och jag ska nog färga snart men jag har nog inte riktigt tröttnat på min nuvarande än. Nej nu ska jag klä på mig. Hej då, ha en trevlig dag.

welcome back, iv'e missed you.

if this ain't love then I don't know what love is.



just because I'm losing
doesn't mean I'm lost
just because I'm hurting
doesn't mean I'm hurt.



dagens.



chinos
vitt linne
marinblå tröja.
+ vita tygskor. 

mr. big

Igår tittade jag och Becka på sex and the city filmen. Det var iorförsig tredje gången för mig men jag tycker om den så mycket så den blir aldrig dålig. En sak jag kom och tänka på är hur länge Mr Big och Carrie faktiskt har träffats. Han är ju med från det allra första avsnittet i den första sesongen för många, många år sen och nu gifter de sig. De hade vart fram och tillbaka i tio år och till slut bestämde de sig för att vara tillsammans för alltid. Jag har aldrig förstått hur hon har stått ut men igår fick jag mig en tankeställare. Jag har redan min Mr Big. Så som vi hållt på fram och tillbaka de senaste snart 9 månaderna, tänk om vi slutar som dom? ska vi hålla på såhär i 10 år och sen gifta oss? haha. Det skulle inte förvåna mig, haha. Jag tycker att hon säger en bra sak kvällen innan de ska gifta sig och han tvekar lite. Att de redan har gått igenom allt dåligt som kan hända så det kan inte bli värre. Haha, känner nog igen mig lite där. Nej nu ska jag till jobbet, hejsvejs!

I have found my Mr. Big


go morron

God morgon där ute. Jag & sofia skulle vara duktiga och gå upp tidigt och åka ner på stan men icke sa nicke. Halv ett (när vi skulle vara klara) vaknade jag och verkligen orkade inte gå upp. Då får man ett litet sms från flickan "mathilda måste vi gå på stan idag jag är jättetrött.." haha, tack och lov, tänkte jag och somna om lite. Fast nu ska hon hit snart och så ska hon få äta upp mitt godis från igårkväll och se på film.

Jag låg och tittade lite på tv nyss och då kom den här reklamen för Madonnas tour. Haha, hon är ju faktiskt lite för sorlig måste jag säga. Har ni sett vad hennes tour heter? "Sticky and sweet tour". Helt ärligt, hon är ju fan över 50 år nu och kolla hur hon håller på, på scenen och sånt. Jag skulle skämts ihjäl för min mamma om hon höll på sådär. Självklart är hon sjukt framgångsrik och har lyckats riktigt bra men jag tycker någonstans att det faktiskt räcker nu. Hon var jättestor när hon var ung, kan hon inte bara nöja sig med det och gå i pension med värdigheten kvar?

och en sak till, Coldplays låt Lost är så sjuuuuuuuukt bra. GAH jag älskar Coldplay, jag blir galen! jag förstår inte hur en grupp kan vara så sjukt bra. 22 augusti HERE WE COME!

Madonna då

Madonna nu

såhär såg jag ut idag


.

haha, jag har inte kommit iväg till jobbet än. Insåg nyss att jag kanske gick upp lite för tidigt för nu sitter jag här helt klar och behöver inte gå till bussen förrän om en halvtimme. Jag kan ju passa på av skriva av mig lite då. En sak jag blir lite deppig av att jag insåg häromdagen att Katy Perry kommer till Sverige och jag kommer inte att gå för att det är slut sålt! Haha, min käre vän Sofia skickade ett sms förra veckan "Katy perry kommer till Stockholm i april!" jaa, tänkte jag. Men muppen måste ha hört fel eftersom hon kommer den 22 februari. Haha jaja, misstag kan man ju alltid göra.

En sak till som jag tänkt på är att jag aldrig tyckt om Robyn. Ni vet den svenska sångerskan. Jag har aldrig insett det stora med henne och varför alla tycker att hon är så bra. Men nu har jag börjat lyssna lite på några av henne lite nyare(trorjag?) låtar och jag måste faktiskt erkänna att jag tycker att hon är bra. Konstigt, hade jag aldrig förväntat mig själv säga. Aja, för er som tycker om hennes musik så kan jag ju rekomendera "Bum like you" och "Dream on". Puss hej!

vad sur jag blir, hade velat se henne!


jobba

God morgon. Sitter och äter frukost och ska snart börja göra mig iordning. Idag ska jag jobba och sen får vi se vad som händer ikväll. Skönt att jag bara ska jobba 3 timmar nu när det är sportlov. Jobbar inget i helgen också, tack för det! Nej nu ska jag kila iväg. Vi hörs senare ikväll, hej då!

bowling

hejhej. Har vart lite dålig med uppdateringen på senaste men nu skriver jag igen. Kom precis hem för jag har nämligen varit och bowlat med mamma, Johan & Malin. Det var skoj fast jag kan nog inte påstå att jag är så jättebra på det. Idag har jag också hunnit träffa Matilda. Vi gick runt ett tag på stan och sen solade vi fast jag tycker inte att jag fick så mycket färg :] nu har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra ikväll, ser ut att bli en hemmakväll. Skulle på spinning imorgonbitti med Malin fast nu vart det inställt. Skönt med sovmorgon. Hej då!



kelly clarkson - my life would suck without you.

guess this means you're sorry,
you're standing at my door
guess this means you take back
all you said before

like how much you wanted anyone but me
said you'd never come back but here you are again


maybe I was stupid for telling you goodbye
maybe I was wrong for trying to pick a fight
I know that I've got issues
but you're pretty messed up too
either way, I found out I'm nothing without you


cause we belong together now
forever united here somehow
you got a piece of me
and honestly
my life would suck without you


being with you is so dysfunctional
I really shouldn't miss you, but I can't let you go.


alla hjärtans dag.

Då var alla hjärtans dag slut, lite skönt tycker jag. Min dag spenderades rätt bra ändå. Började med att jag vaknade 7 (hade ju varit lite bättre om jag fick vakna senare) och jag tvingade mig upp till lördagsskolan. Efter det promenerade jag in till stan och gick runt där lite för att fördriva tid tills min buss kom. Jag lämnade även in min mobil på lagning eftersom det har blivit något fel på den. Har världens jobbigaste och fulaste mobil just nu, förstår verkligen inte hur den fungerar. Har aldrig haft Samsung!

På stan så köpte jag med mig ett par nya jeans och ett par örhängen. Satte mig på bussen hem och sov i några timmar. Vaknade runt fyra och då var det bara att göra sig iordning och åka ner på stan för att möta Maria och Betti. Vi gick till China River och åt kinabuffé, hur gott som helst. Hade sjukt kul med dom ikväll och vi satt flera flera timmar och pratade och planerade saker.

Kom hem halv elva och la mig ner i mammas säng för jag frös så mycket. Satt i några timmar och pratade med henne också om allt mellan himmel och jord. Jag är verkligen glad att jag har min mamma. Fast jag vet att alla säger så men jag är verkligen tacksam att min mamma är så bra som hon är. Och att man kan prata med henne om precis allt. Jag vill verkligen tacka henne för att hon klarat av mig så bra, haha jag är ju inte den lättaste att ha och göra med ibland. Dessutom har hon fått tagit rollen som både mamma och pappa då jag aldrig någonsin haft någon kontakt med min pappa. Min mamma är bäst!

det här hade jag på mig idag.

 


alla hjärtans dag på skrapan.

Halli, hallå. Nu har klockan slagit över tolv och det är alla hjärtans ruttna dag. Jag hoppas att alla ni där ute som är lyckliga med någon har en riktigt bra dag iallafall :) jag får göra min till det bästa möjliga. Det firades iallafall i skolan idag med poesi, pyssel & föreläsningar. Hade inte en ända lektion, ruskigt skönt. Nu har man ju sportlov också och det satt inte helt fel.

Efter dagens aktiviteter drog jag & Raquel till jobbet och jobbade två timmar. Sedan mötte jag Isabella och Sofia på Little Italy och åt kebab, muums. Jag hade vart sugen på kebab hela dagen så den satt fint. Efter ett par timmar där bestämde vi oss för att köpa godis och inte var som helst utan nämligen i Gränby Centrum. Av alla ställen i uppsala så tog vi det som ligger precis på andra sidan stan av var jag bor. Vi hoppade på bussen dit, köpte godis & drog hem til mig för att ha den ultimata myskvällen framför teven. Kände att jag nog inte skulle orkat mer eftersom jag ska upp imorgon och gå i skolan (och jobba efteråt :( ).

För er som ville veta hur det gick på jobbet, nu efter mina 10 provdagar så gav de mig ett nytt kontrakt. Jag ska testa att jobba 2 veckor med full lön (60 kr i timmen & 15-20 kr/ paket jag säljer) och sedan får vi se hur det blir. God natt på er!


mina alla hjärtansdag-kort


det här fina fick jag av min bästis Gustaf


och såhär fint hade han skrivit!


gjorde en fin ros till Maria också.. haha


och såhär såg "dagens outfits" ut för nästan alla i skolan.

i don't know him anymore.



i'm gonna miss you
like a child misses it's blanket
but i've gotta get a move on with my life.
that's just the way it has to go.

torsdag

tjo. sitter här och har precis tagit bort sminket och lagt på en ansiktsmask, haha. Man ser så rolig ut i dom. Som ett spöke.. huhu. Jaja, idag har jag jobbat. Gick dit två timmar innan för Sanah & Raquel också skulle dit och troligtvis ska dom fortsätta jobba där. Hoppas på det iaf, mycket roligare att vara fler än att sitta själv och sälja. Det var även min sista provdag idag också, imorgon får jag reda på hur vi ska göra, om jag får fast anställning osv. Spännande!

Imorgon har vi värsta alla-hjärtans-dag-dagen i skolan. Alla lektioner är inställda och vi ska bara ha en massa kärlekstrams hela dagen. Är inte så peppad på kärlek just nu men det är väl chill att slippa lektioner. Alla har köpt sånahär "I <3 skrapan"-tröjor så vi ska ha på oss dom imorgon, woho. Skönt, slipper man tänka på vad man ska ha på sig haha. Nej nu ska jag ta bort ansiktsmasken från min feja, hej då! haha


såhär ser jag ut idag.

Det var någon som bad mig lägga upp mera dagens outfits. Jag känner inte att jag har så jätteroliga kläder nu för tiden då det är vintern men imorse hade jag lite tid över så, here you go. Så här gick det till imorse:


jag bestämde mig för att ha den här på mig



jag fick tråkigt och tog fula bilder


sen fick jag bråttom, satte på mig byxor&sånt, och sprang till bussen.


slut.


no one's gonna love you more than I do.

är det bara jag som blir jättesugen på semlor när man går in på blogg.se's förstasida? mmm, jag ska nog köpa det någon dag. Det är väl semmel-dagen snart? haha, ni som inte känner mig måste nog tro att jag är världens tjockis så mycket jag bloggar om godis och sånt. Fast jag kanske är det, maybe maybe.

Idag var det onsdag och det är en kort dag i skolan. Jag & Gustaf åkte ner på stan ett tag och nu på kvällen kom Carro hit och jag hjälpte henne att fixa hennes naglar. Ska snart iväg och dansa street också. Jag har undrat rätt länge vad låten heter som vi värmer upp till på Moderna dansen heter och nu sökte jag upp det och har hittat den. Jag verkligen älskar den och det var dessutom Band of Horses som sjunger och jag tycker redan att de är hur bra som helst. Härligt, kommer att bli min nya låt som jag knarkar. Den heter "No one's gonna love you" typ.

Och har ni hört om Chris Brown och Rihanna då? ;O Johannes visade mig imorse på företagsekonomin, undrar om det verkligen är sant! för er som inte har hört så har Chris Brown misshandlat Rihanna och själv erkänt det. Han riskerar att åka i fängelse i nio år. Sjukt, det trodde jag verkligen inte om lilla Chris Breezy. Nej nu ska jag gör mig iordning för dansen. ciao!

här är låten, njuut!


but no one is ever gonna love you more than I do
no one's gonna love you more than I do.

.

ny header. vad tycks? :)

tisdag

hejhej. kom precis ut ur duschen, skönt efter en dansträning huhu. Idag har jag vart lite här och var ska jag säga er. Hade liten sovmorgon imorse, matte i skolan och sen åkte jag direkt hem till Matilda (som precia vaknat). Där satt vi och åt frulle hur länge som helst och sen slappade vi på hennes säng tills världens sötaste Oliver (Matildas 1åriga lillebror) kom hem och då umgicks vi lite med honom. Fast han var lite dissig idag må jag säga.

Sen drog jag hem för att Majan & Becka skulle komma hit när de slutat i skolan. Jag & Becka gick och köpte godis (oväntat, va?) i väntan på Majan. Vi tittade lite på the hills och hade allmänt trevligt. Sen var det träning för allas del så vi skiljdes åt. Har dansat modern en och en halv timme, kulkul.

Vet ni vad som hände idag som inte var särskilt kul? Jag klämde mitt lillfinger i min garderobsdörr och vet ni vad jag fick då? Tvp blodblåsor! hör ni hur äckligt det låter? haha. Ja menar blod är redan äckligt och blåsor är också äckligt, lägger man ihop dessa så får man ju det ultimata äckliga. Fast som tur är så är de inte så stora, haha. Nej nu ska jag sluta äckla er och fortsätta på min finfina header som jag håller på me! ni får se resultatet ikväll eller imorn om ni har tur. Puss, hej!

danselidansa


S.O.S


what happend to those days, they seam so hard to find
I try to reach for you but you have closed your mind
what ever happend to our love?
I wish I understood
It used to be so nice, it used to be so good.

you seam so far away though you are standing nere
you made me feel alive but something ,died I fear
I really try to make it out
I wish I understood
what happened to our love, it used to be soo good.

When your gone, how can I even try to go on?




älskar låten och älskar filmen!

.

Lördag. 14 februari. Alla hjärtans dag, ja. Kanske årets mest överskattade, överdrivna händelse. Vad är det till för egentligen? Ja menar vad får man ut av det? De ända som får ut någonting av detta är de som har någon att tillbringa den med men om man redan har någon så kan man väl umgås med den ändå? man behöver väl inte en helt egen dag. Och dessutom skapar det komplikationer för att man tar illa upp om ens partner inte kan spendera alla hjärtans dag med dig osv. Sen blir det alltid press på vad man ska köpa till varandra, vad är för mycket, vad är för lite? Och sen kommer vi till de som inte har någon, ja singlar (som jag iallafall tror att majoriteten av världens folk är). Hur kul är denna "högtid" för de som inte har en pojkvän/flickvän? Det gör en bara mer deppig, man känner sig bara ännu mer ensam än innan. Hur kul är det egentligen att se rosa små gosedjur, hjärt-kort & choklad överallt? Det är nog den sorligaste dagen på hela året, nej ta bort alla hjärtans dag!


god natt.




.

heellluu, de vart inget dansande för min del ikväll. Jag vet jag är dålig men jag frös, var alldeles för trött och mådde lite sisådär. Så jag bestämde mig för att sitta och fika med mamma som precis kommit hem från Göteborg där hon vart i ungefär en vecka. Någon jobb grej tydligen. Det var iallafall mysigt och nu sitter jag här och nördar mig. Tänkte ringa Maria snart också, haha kom och tänka på att jag behövde prata med henne när jag gick in på skrapans hemsida. Man börjar alltid tänka på henne och blir på bättre humör när man ser den charmerande bilden på henne & Betti på Lundellskas hemsida, haha. Sötnosar. Nej nu ska jag ringa henne, så vare. Hej dåååå

måndag

Hejhej! då var det måndag igen och skolan drar igång. Tyckte att jag tog vara på helgen faktiskt, skönt det. Idag gick jag i skolan till halv 5, som varje måndag. Har precis ätit och snart ska jag iväg och dansa. Hade inget roligt att dela med mig av idag så.. ciao :]

.

fan vad jag hatar söndagar. & idag var inget undantag. usch. aja har iaf hunnit dansa, köpa godis med Sofia & sen nu gick jag på promenix med Becka. Ska gå och lägga mig nu och hoppas på att morgondagen blir bättre. Hej då & god natt.

utgång igårkväll.

this is what I wore


jag & snyggingen


ciaao!

good morgning sunshine

hej! wey it's lördag och jag har sovit sedan 12 till nu, 17. Skitskönt! Var så förkyld imorse så jag inte gick till jobbet efter lördagssskolan men nu känner jag mig faktiskt mycket bättre. Kanske håller på att bli friskt, who knows?

Just nu sitter jag iallafall i min morgonrock och äter pizza. Tänkte hoppa in i duschen snart också och sen ikväll blire party party. Fick frågan om jag kunde börja lägga ut dagens outfits också och visst kan jag väl det, om ni vill. Kan ju slänga iväg en ikväll innan jag går ut. :) hej då!

såhär tråkigt kan jag ha på en lektion i skolan.








fredag

hejhej, trött till tusen här och ska gå & lägga mig när som helst. Tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag hoppar i sängs. Jobbade idag, trots min förkylning och det gick sämst! sålde hur dåligt som helst. Vart lite halvt deppig hela dagen, du vet utan anledning, bara lite nere. Sedan kom Siham & Sofia hit och det lättade upp mitt humör också. Vi färgade Sofias hår och började smida planer inför min b-day (om 4 veckor idag). Senare kom Matilda hit och vi gick över till Sofia för att sjunga oss hesa av Singstar. Kul kväll med tjejorna, helt enkelt! Lördagsskola imorn och sen tror jag att jag bara ska hem. Kommer nog inte kunna jobba imorn, puss godnatt.

blondes have more fun?

tjo. tittade igenom lite bilder förförra sommarn då jag var blond, haha. Det känns sjukt att det var ett och ett halvt år, känns nästan som igår.Jag har ju faktiskt varit blond 14 år av mina snart 16.  Ja, här kommer några bilder om ni vill se mig som blondie (för er som inte har sett).

dansuppvisning 07.

 

fest hemma hos Julle


på Malta


på URF




också någon kväll vi var ute och festade, haha.



förkyld

Pjuh, då har man gått och blivit riktigt dålig. Klarade inte av att jobba idag så jag åkte hem istället och har legat och sovit de närmsta timmarna. Köpte en nässpray idag på stan så får hoppas att den hjälper. Köpte även med halstabletter så nu är jag fit for fight. Det var jättemysigt att träffa Carro från min klass på frisör på stan, vi åt på Cupido och pratade om allt möjligt. Jag måste nog säga att jag faktiskt inte ångrar mitt omval av gymnasie!

Imorgon ska jag försöka pallra mig iväg till skolan och jobbet och sedan blir det nog en lugn fredag, förhoppningsvis. Har ju trots allt lördagsskola också, fy vad tråkigt. Men nu går ju Kicki där också, blir nog bra det. Nej nu ska jag göra varm oboy. hejdå

i skolan

amen hej. mitt humör är inte på topp idag, vaknade med förkylning & var jättetrött. Jobbigt för jag orkar nte bli sjuk just nu. Har svenska för tillfället och orkar inte jobba med uppgifterna vi fått. Är sjukt hungrig.. det är äckligaste maten idag också. Blä. Idag ska jag träffa Caroline från min förra klass och sen ska jag jobba. Får se hur min förkylning klarar av det, det finns en chans att jag bara drar ner och möter henne en liten stund och sedan drar hem och försöker bli frisk istället. Jaja, hejdå.

här kommer lite random bilder från idag.


visst blev mina naglar rätt bra? haha. Jag överträffade faktiskt mig själv


min vackra man på skärmen på min dator i skolan


kände inte för o va me på kort idag ..



onsdag

Tjo! blir snabbt inlägg nu för jag ska iväg till Maria innan dansen. Idag slutade jag jättetidigt & då drog jag och Kicki til fyrisskolan för att fixa böcker till mig & fixa in henne på lördagsskolan med mig. Yay! nu blir det nog mindre trist. Träffade på Lena där också och vi tre gick för att köpa godis och lite till.. haha. Blir alltid sån tjockis med dig Lena ;D . Sen gick dom tillbaka till Fyris och jag gick till gamla Linnéskolan för att vänta på Matilda. Där inne i trappen satt mitt gamla crew på frisör och det var jättekul att träffa på dom! fast tyvärr var inte Carola där så henne ska jag träffa imorgon på stan :) wii.

Eftersom jag hade en massa godis & sånt med mig gick jag och Matilda och satte oss på stadsbiblioteket, coola som vi är. Där satt vi bland barnböckerna, käkade godis, låssas pluggade och pratade om allt mellan himmel och jord. Nu har jag pluggat som en dåre, har en inlämningsuppgift och ett prov imorn och jag hade varken börjat med någon utav dem.Är nästan klar nu men ska ta resten ikväll efter dansen. Puss hej!

.

jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig. blä. godnatt.

chillerilla

Vad är det egentligen med amerikaner och Europa? Jag tittar på Life of Ryan just nu på MTV där han just talat om för hans kompis att han ska med till Österrike. Och killen dör av lycka! seriöst, han hoppar upp och ner och skrattar och talar om det hela tiden. "Oh my god, I'm going to Austria!" haha, chilla grabben det är bara Österrike. Och i Top Model i onsdags så avslöjade de att de skulle få åka till Holland. De dog ju också, helt överlyckliga. Okej, det kanske är kul om man bor en annan kontinent och få åka till Europa men seriöst, tråkigaste länderna? haha. Aja, jag kanske inte ska döma, får väl se själv när jag åker till Holland i höst. :)

thank you.

tack sofia för att du finns och e så bra. Kan vi inte bara åka bort nununu?


.

Hejhej. Har blivit så trött på sista tiden att jag somnade nyss. Inte bra alltså, ska iväg på dans snart och då måste jag vara på topp. Var kul i skolan idag, försökte gå och lägga mig i bra tid igårkväll så var inte så trött idag. Gjorde beep-test på idrotten och det gick sådär, har sjukt dålig kondis märker jag. Måste jobba på den! ska börja springa på söndagar.

På Historialektionen idag satt jag & Sanah och försökte komma på vad alla i klassen skulle bli när de blev stora, så sjukt kul! vi kom fram till att Raquel skulle bli politiker, Anna psykolog, Sofia ägare för en modellargentur, Sanah modell, Carro skulle inte jobba för hon skulle gifta sig så rikt & jag skulle bli chefredaktör på en modetidning, haha. Ja det är ju precis det jag vill också så.. Kanske inte ska nämna några namn hos killarna fast där hittade vi mäklare, musiklärare, stå-upp komiker, äga en restaurang, forskare, kontorsmänniska, äga en resebyrå med resor till Bangladesh & Indien och en skulle ta över New India, hahha. Dessutom skulle en bli arbetslös men den tänker jag inte avslöja, haha.

Dessutom har jag gett upp om att låta mina naglar växa ut, det funkar ju fan inte. Så igår fixade jag förlängning med gele igen, vart helt okej!


räddningen till dig som inte kan få dina naglar att växa!

kleerup & lykke li - until we bleed.



you wasted your times
on my heart
you've burned
and if bridges gotta fall
then you'll fall too

doors slam
lights black
you're gone
come back
stay gone
stay clean
I need you to need me.

söndag

Hej där. Söndag nu, jag som hatar söndagar. Men den här har vart helt okej. Mamma åkte och handlade saker på IKEA imorse och när jag kom hem så höll vi på att bygga ihop förfullt. Hon hade köpt två skohyllor eftersom vi har överdrivet mycket skor. Vi satte upp dem och det vart jättefint, vi behövde dock fler eftersom det var några skor över. Men de slängde vi in i garderoben. Fick även en fin lampa till mitt rum som står bredvid min garderob. Det börjar bli riktigt mysigt på mitt rum nu.

Bion igår var bra, fast bara bra. Vi såg "I taket lyser stjärnorna". Det var en liten besvikelse eftersom jag läst boken innan och filmen var inte så lik boken. Men det var ett måste att se och nu är det gjort. Efter bion åkte alla åt olika håll, hade en trevlig kväll iallafall.

Idag är mina planer att rensa ur garderoben, städa lite där inne osv. Är jätteglad för jag inte har något att plugga, hade bara en uppsats men den har jag redan gjort. Ska även titta på Sex and the city-filmen som kom ner i brevlådan igår. Hade väntat på den hur länge som helst och ikväll ska den tittas på. Ska även äta lax snart, känner på lukten att det börjar bli klart. Puss hej!

Nu har jag min sex and the city film.


RSS 2.0