Sean Kingston - Face Drop.

and now I see your face drop
I told you not to leave me alone
now that I got my own I see your face drop
I told you not to count me out

'cause you always try to fill me with doubt
sayin' that I look better if I was thinner
don't you know you shoulda love me for my inner
when I left you, yo, I came out a winner


"it's on BITCH"

sitter & tittar på det nyaste the hills avsnittet och FAN vad irriterad jag blir. j*vla kristin cavallari! vad håller hon på med? kommer från ingenstans och försöker sno Justin Bobby? Go Audrina, hit her! haha jag är sjuk, jag vet. blir alldeles för inne i TVserier men det här är extra speciellt för många av er vet att jag "är" audrina (haha) och att jag har min justin bobby. här ska det inte komma någon och sno honom! DÖ.


ps.

det hände nån'ting galet igår då jag loggade in och hade massamassa mer läsare än vanligt. have no idea why men jag hoppas ni är här för o' stanna. :)

nu kan ni också baka snickers

tjohej:) är hemma från arabiskan nu & det börjar gå rätt bra nu, de löser sej i mitt huvud. fast jag tror nästan att jag kommer bli förkyld för jag satt och frös hela lektionen eftersom de inte har någon värme i den där skolan. fast, vad ska man egentligen förvänta sig av katedral? tja, de har bevisat sig ännu en gång att de är mindre bra än skrapan. någon frågade om receptet till snickers och visst, här kommer det. kan dock inte ta åt mig äran eftersom anna gav mig receptet. men de är hur goda som helst, baka & enjoY. :)

Ingredienser:
1 burk jordnötssmör (den mörkblåa, inte ljusblåa)
2 dl ljus sirap
1 dl socker
1 tsk vanlijsocker
Rice crispies
400 g blockchoklad (jag hade ljus men man kan ha mörk om man föredrar det)

Såhär gör du:
smält all jordnötssmör, sirap & socker i en stor kastrull. när det smält häller du i vaniljsocker och rice crispies efter behov (en del vill ha riktigt knapriga men jag tog kanske 3 dl bara för jag ville ha dem sega). när du blandat om alltihopp häller du ut det på en plåt (med bakplåtspapper på). du smälter chokladen och häller över smeten & in i kylen! efter ett tag när de stelnat lite är de färdiga. 


godnatt kära läsare

aloha! sitter o' tittar lite halvhjärtat på desperate housewives. det är ändå repris så det gör inget om man missar nåt. undra när de nya avsnitten kommer? whatever. om en timme blir det the hills & the city, så som jag längtat! haha shit ni måste tro att jag är största TVnörden. maybe I am:) huhu. sofia & carro gick för ett tag sen och jag tänkte lägga mig i sängen snart. nej nu har jag inget mer att bjuda på. det blir ingen uppdatering imorn i skolan eftersom min bärbara dator är hos min käraste pojkvän at the moment. ni får allt vänta på att jag skriver imornkväll. hej så länge!


sitter i sängen o' äter mina hemmagjorda kakor med carro & sofia


är det nånting jag lärt mig i livet är aldrig ta någonting förgivet


utv-samtalsdag = ledig

god morgon världen. kom precis tillbaka från skolan, har haft utvecklingssamtal i en halvtimme. painigt och onödigt att gå upp ur sängen för, tycker jag. men det måste ju göras så. har iallafall turen att få vara ledig resten av dagen och det ska man inte klaga på. tänkte ligga i min sköna säng ett tag innan jag tar tag i mig själv och går till ICA. jag har nämligen fått anna's jättegoda recept på snickers som jag ska baka idag.

& föresten så såg jag på blogg.se att både the hills och the city börjar på mtv.com idag. dessutom ska jag ladda ner det senaste avsnitten av gossip girl, perfekt!




min nya bästis bor i Indonesien?

åh vad jag är trött. släpade mig upp från min sköna säng till datorn för att skriva det här inlägget så.. enjoy. haha. det gick bra med bengalerna & gänget förresten. jag, malin & emma fick två st från indonesien och en från mongoliet att visa runt och äta med. jag fastnade direkt för ena indonesen, hon var asball. haha hon var typ runt 40 år och ville ta kort med mig i "the funny mirror" på vår skola. de klart, vad gör man inte för turister? sen sa hon att hon skulle lägga ut bilden på facebook, haha.

när de åkt tvingade jag mig själv på etik&livsfrågelektionen som gick så segt som en lektion någonsin har gått. sen åkte jag hem till Chris efter att han övertalat mig till att komma till honom. (jag var trött och ville hellre va hos mig men snäll flickvän som jag är så åkte jag dit). vi myste framför teven och myste med hans minsta lillebror som är så söt att man nästan vill äta upp honom. sötare bebis har jag nog aldrig sett om jag ska vara ärlig. kan kommer bli hjärtekrossare när han blir stor! haha. nej nu ska jag återgå till min säng. puss o' kram.

Nu ska ni få en bra bild på min nya hårfärg


besök från Bangladesh

god morgon. hade lite sovmorgon idag, skönt!  idag har vi speciell dag för det kommer en massa personer från Bangladesh (och från andra länder, kommer inte ihåg vilka) hit och ska titta på våra forumspel. vi har förberätt små teatrar med problem som kan förekomma i olika länder. min grupps teater handlar t ex om en fabrik i kina som inte ger ut löner som de ska vilket leder till att vissa inte har råd att äta på dagarna. när vi spelat upp ska de komma på lösningar till problemen. & sen ska vi gå iväg och äta med dem. haha läskigt, de är ju inga ungdomar och de jobbar inom universiteten och jag tror till och med att jag hörde några ministrar. och nu undrar ni säkerligen vafan dom gör i vår skola och tittar på våra forumspel och det undrar jag också. nej, nu ska jag fortsätta titta på en film om kenya & kina. see ya'!

lite bilder från carros iphone

har ni sett ett större retard innan? haha de här bjuder jag på!



jag & carro hade tråkigt på engelskan



vattenpipa på min altan nån håltimme



och slutligen filmmyskväll hemma hos carro




A.L gravid

ursäkta men vart har jag varit den senaste tiden? och hur kan man ha missat att självaste Adriana Lima är gravid? ojoj jag börjar bli lite efter.. tydligen väntar hon barn med NBA-stjärnan Marko Jaric och den lille kommer i vinter.

här ser man ju rätt tydligt att hon gått upp i vikt iallafall

  


mys med mig själf

ligger i sängen med vindruvor, cosmopolitan, den nyaste kickstidningen och SOLO. dessutom är one tree hill på i bakgrunden, kan min söndagskväll bli bättre?


sliten o' trött.

slitage på hög nivå idag alltså. är helt trött & tom i huvudet efter igår, inte bakis dock. och det är jag glad för :). anna sov över här igår och hon åkte för nån timme sen för hon skulle på roni's match. jag tänkte hänka på men det blev inte så, stannade hemma i sängen med fler gamla the hills-avsnitt istället.

mamma kom hem för ett tag sen, hon har ju varit borta hela veckan. nu ska jag åka med henne och handla på ICA maxi, det är alltid kul. men hon är så seg, jag är klar för längesen. idag vet jag inte vad jag ska göra, försöker få tag på mr C men han ligger förmodligen och sover efter att ha varit uppe hela natten & lanat, haha. boys boys.. nej nu ska jag hjälpa mor min. hej så länge!


Gårdagen i bilder:
















natti natti!

har haft en härlig tjejkväll med de bästa, tog massvis med bilder som kommer upp här imorn. PUSS.

vad är grejen..

.. med att göra reklam för "nya säsongen" för The Hills när det inte ens är nya avsnitt? de visar ju gamla avsnitt. i'm pissed of. ska göra mig iordning nu istället och vänta på att anna ska komma. ikväll blir det girlsnight!

just kinda' doing nothing.

den här dagen kan bara inte bli mer seeeg. har legat i min säng o' tittat på the hills-maraton hela dagen ända sedan jag vaknade. har gjort pauser för att äta & lägga in tvätt i maskinen dock. måste ta tag i den här dagen snart och hitta på nåt. jag & anna försöker få tag på alla människor men alla verkar vara upptagna. i värsta fall får vi hitta på nåt själva. nej, tillbaks till the hills avsnitten som jag sett kanske minst 20 ggr. kan inte bara klockan bli 18.10 så jag får se det nya avsnittet? GAH.


äntligen, äntligen! ikväll 18.10


he's back <3

åh jag är gladgladglad! han är äntligen hemma & att få höra hans röst igen var så sjukt lättande. har inte känt mig såhär lycklig på länge, haha. ikväll blir en stanna inne-kväll. vi hörs imorn då jag kan visa min nya hårfärg och sånt. puss så länge!

updt. nej ändrade planer, blir en mysig kvällpromenix med carro istället. på med vinterjackan & ut i kylan! :)


tiden går för sakta

jobbig natt, vaknade minst 10 gånger och slängde mig över telefonen. inget svar. jag kan inte bara sitta och vänta. måste göra någonting under tiden. nu åker jag till stockholm. hej då.

jag hatar det här samhället

jag har aldrig varit så orolig som nu, jag hoppas du mår bra. fan oxå. kommer aldrig kunna sova inatt..

.. men innan jag gör nån'ting annat ska jag titta på GG-avsnitt


I'm unstopable

Hej mina vänner. nu har jag sovit ut så det räcker länge, förstår inte hur jag kan sova så länge ibland. men så är det. igårkväll efter lite seghet satte jag mig på bussen till gränby och Siham men precis när jag kommer dit så bestämmer vi oss att vi ska åka tillbaka och vara hos mig istället eftersom hon tydligen inte var ensam hemma. så vi drar tillbaka och jag städar upp lite snabbt här. senare kom våra killkompisar och vi bara umgicks och hade skoj. det var längesen man träffade dom så de va kul!

idag ska jag försöka ta tag i mig själv och färga håret, jag bestämde mig för att välja den andra (alltså den mörkare). med tanke på att det bara är toning så kommer det ju även bli ljusare med tiden. senare ikväll ska jag vara med Sanah, vi ska ha myskväll och hon ska sova här för imornbitti åker vi till Stockholm.

hej då mitt solblekta hår!


help me please!

står inför ett väldigt stort beslut som jag måste fatta imorgon, vilken nyans av brun jag ska färga mitt hår i! haha. väljer mellan två olika nu, jag som trodde att jag hade bestämt mig. dessa nedan. vad tycker ni? har haft båda färgerna förr. beslutsångest!






the old gang from valsätra

hejhej, två timmars arabiska & jag är helt trött i huvet. kom precis hem efter en lång busstur med en rädd busschaufför, två stora män med hund och en irriterad kille bredvid mig som satt och tittade på sin klocka och suckade varannan minut. kom hem iaf, det gjorde jag till slut! har litet beslutsångest nu eftersom tjejerna ska till susanna ikväll och titta på film och I & S ska till Siham med macki och resten. tror jag åker till gränby (siham) för det var så längesen jag träffade the old gang' :) tänk att vi ändå håller kontakten rätt bra, även fast det var två år sen vi gick ut. & ja resten av bekantskapet ska väl till BJ ikväll. Maria, lycka till och gör inget som inte jag skulle ha gjort!




number one hustla gettin' money

shululu. äntligen helg & det tackar jag för! hade tre dryga lektioner idag och nu är jag äntligen fri (på ett tag iaf). åkte dirr från matsalen till sunnersta och solade en halvtimme, nu är jag nyduschad & ska åka ner på stan för arabiskan. masalam!

& såhär ser jag ut idag;


klassfotona kom idag






life's a game but it's not fare, I break the rules so I don't care

hejhej. jag har drabbats av den värsta huvudvärken man kan få. har hållt på hela dagen också, känns som att mitt huvud väger 10 kilo och bara hänger ner, gör jätteont! men har tryckt i mig en massa ipren nu så hoppas på att de ska värka. jag älskar att vi bara går till onsdag den här veckan vilket betyder att morgondagen är sista dagen på veckan. har jag glömt bort att berätta att jag ska färga håret? det blir nog någongång de kommande dagarna & det blir mörkare. :) vill ha tillbaka min färg jag hade i vintras! kan visa er vad jag brukar färga med.


hihi. :)

blir ba' mer & mer läsare för varje dag, I like it! :) ni får gärna tipsa om vad ni vill läsa om, nåt speciellt kanske? kom med förslag!


.


but I can't do this all on my own, I'm no superman

roast på berns och ett par finfina vänner räddade min kväll. scrubs om ca tio minuter kommer vara pricken över i;et och sen kommer jag kunna sova gott. och vet ni, jag märkte idag att hösten verkligen har kommit till sverige. glöm sommarvädret i helgen, nu är det höst på riktigt. imorgon kör jag på mysig kofta & stor halsduk, hösten - jag är redo!


pallante.

ibland känns det som vad man än gör så blir det bara fel


update från skolaN.

åh jag har gjort det jag lovade mig själv att aldrig göra. börjat spela farmville på facebook.. det är illa, jag har blivit farmville-torsk! sitter på etik&livsfrågelektionen och är helt inne i min bondgård hahaha. iallafall :) slutar om typ en timme och nu ska vi lösa nått fall, har precis diskuterat om Bertil som är dement och bor på ålderdomshem och inte vill duscha. åh jag vill hem till min säng <3 ja e trötter.

I will never leave ya' <3


maria iz home!


3 words, 8 letters, say it and I'm yours.


have you ever thought just maybe, you belong to me?

det blev ingen träning idag, tar tag i det nu i veckan istället. någon frågade mig vart jag gymmade någonstans och det händer inte ofta att jag gör det (haha) men när jag väl gör det så blir det på nautilus i boländerna och om jag ska simma så blir det på nautilus i stan. åkte iaf och solade med frida & sen var vi hos mig lite. hon gick precis och jag ska snart ta ett bad och titta på gossip girl. hej så länge!

sun is shining

morsning korsning. blir ett snabbt inlägg nu för jag ska iväg & sola. känner att jag behöver lite färg, haha. har ju tappat allting från grekland tyvärr. senare kanske jag åker och gymmar också, duktigt vaa? :) ciao!


"house of wax"

jag diggar att dom visar skräckfilmer varje lördag efter 00.00. som de flesta vet älskar jag skräckfilmer o' ikväll visas det House of Wax på femman. den har jag nog sett tre gånger men det går bra ändå!

 


"the ugly truth"

dagen blev en heldag med julia, vilket var väldigt mysigt. har inte umgåts en hel dag med henne på länge eftersom vi båda haft mycket för oss men nu blev det ett shoppingrunda (jag fick iofs inte med mig nåt hem), mcdonalds mat hemma hos henne & bio på kvällen. vi såg "the ugly truth" som var jättekul, rekomenderar jag! sen tog jag bussen hem o' träffa på calle. vi har inte heller setts på länge så vi snacka lite & nu kom jag hem precis.

julia & jag, också på bio fast för ett par år sen kanske..


nu drar jag ner på stan o' möter Julia. puss


new york state of mind

in New York
concrete jungle where dreams are made of
theres nothing you can’t do
now you’re in New York
these streets will make you feel brand new
the lights will inspire you
lets here it for New York



skräckfilm & åktur hos Sanah

god morgon. glömde bort att skriva vart jag tog vägen igårkväll men jag & sofia åkte hem till sanah i gränby. när vi väl kom dit var tjejerna ute och handlade så vi satt och pratade med hennes syster, systers kompis & bror i köket medan. när de kom tillbaka tittade vi på skräckfilm och åt jättemycket chips och godis och pepsi :) samir (sanahs bror) var också med ett tag och jag kan säga att han var nog mer rädd än alla oss tillsamans, haha.

efter den läskiga filmen åkte vi ut med hans bil för kul skull, alla tjejerna i bilen och i slutet var alla så rädda så vi nästan skakade. samir åkte nämligen ut med oss till gamla uppsala och stannade precis vid en kyrkogård. alla blev galna och det blev inte bättre av att vi skulle åka och lämna sofia ute på landet hos henne (det ligger nämligen en kyrkogård där med och det var jättemycket dimma). satt och höll sanah i handen hela vägen dit och tillbaka och när jag väl kom hem var jag tvungen att väcka min mamma för jag var så rädd, haha. men det roliga var att vi bara skrämde upp oss själva hela tiden, egentligen var det inte särskilt läskigt.


housewife-mathilda

hello folks. blev rätt mycket bloggande idag, de gillar ni vaa?:) drog ner på stan en snabbis efter skolan & köpte med mig hårfärg till min mamma. fick också med mig ett fransk manikyr-kit & en mysig, stickad tröja. blir lätt så när man väl ska handla nånting, huhu. at the moment håller jag på att laga mat, la in potatisgratäng (my favourit!) i ugnen för en halvtimme sen så ta en titt på den nu. visst är jag en duktig dotter? JA det tycker jag med. ibland kan man ju önska att någon annan också kunde tycka det!

nu er'e fredagsmys, om de så är de sista jag gör!




though I told ya, imma star yo yo

shooo. sitter i skolan just nu & har inte haft nån lektion än. var jättetrött imorse, kände mig helt borta i huvet så jag sov de första två lektionerna, mwah. sen åkte jag till skolan lagom till lunchen och nu har vi haft håltimme i några timmar. tjejerna är ute nu & jag och carro sitter och roar oss genom att titta på en kille i vår klass som står och flörtar ihjäl sig med lärarkandidaten. HAHA dör av garv, dom är helt heta på varandra, get a room..

& såhär ser jag ut idag, woho haha
 


nothing is inpossible

här får ni lite bilder som har tagits i veckan, enjoy!



roni & anna


jag på företagsekonimin


gurra iz cool.



hur j*vla klantig får man vara ibland alltså?

vet ni vad jag gör när jag står o' duschar? tappar ut min svindyra inpackning över hela badkaret!! tror ni det finns nåt kvar nu eller? NEJ. gasch, jag vill göra sönder nåt. nej nu ska jag ringa & säga godnatt till C och sen ska jag sova. PUSS


.. och det finns redan quiz på facebook om det!

Yes. nu kan du testa vart nånstans Kanye West kommer att komma och störa dig. Gjorde såklart testet och det här resultatet fick jag: 

Childbirth, You love children. The best feeling you've ever had or will have is childbirth. Your kids won't even make it in the world without Kanye being there to try to overshadow the moment. "Yo yo... Imma let you finish pushing in a whole minute, but you know..Jennifer Hudson had the best childbirth of all time."


you're such a kanye west!

go kväll folket. har inte blivit mycket bloggande idag eftersom jag började halv ett o' hade två lektioner där vi inte använde datorn. sen åkte jag hem till Chris och när jag kom hem därifrån hamnade jag direkt framför TV:n med MTV video awards. Har redan sett bitar utav den men inte hela. haha, kanye west är ju störd. har redan sett det klippet massa gånger men förstår aldrig vad han håller på med.

blev också jätteglad när T.I vann priset för bästa manliga video. tyckte att det var fint att de sa att de önskade att han kunde vara där med dem & att han snart kommer hem igen. jag önskar också det och jag längtar till han kommer ut. i'll keep waiting baby, haha.

visste ni att efter Kanyes elaka uppträdande så blir man kallad Kanye i USA just nu, om man gör något dumt. tillexempel "you idiot, you're such a Kanye". samma grej med Chris Brown, om man vill slå sönder nån "i'm gonna Chris Brown you!" haha lite kul..

spola fram till 1.06


need some sleeeP.

I am very very tierd right now and I really want to go to sleep. vet inte riktigt varför jag skrev på engelska men de ba' blev så. idag sluta jag kvart i ett, jag tycker om onsdagar & de va oxå pannkakor. vi ska nog inte prata om hur många jag åt heller... sen åkte jag, johannes, sanah & anna till fyris för o' fixa grejer. (vi fick oss alla ett litet illamående där.. usch alltså. stackars oss) sen var det arabiska, fick lära mig att skriva mitt namn. jag & anna klara det helt själva (not). kan bara tänka mig att de här inlägget låter helt knaZ för jag vet inte riktigt vad jag pratar om men okej. godnatt.


what you gonna do when they come for you?

nemen hejsan. jag tror inte man kan vara så hungrig som jag är just nu! och har lunch kvart i ett, min skola är elak. men det är pannkakor idag så det går att vänta faktiskt :) sitter o' har matte just nu men det går inte att fokusera sig på nånting annat när man är så hungrgi som jag. dessutom så får jag damP på min mobil lite då & då. jag hatar den, den stängs av hela tiden. någon som har lust att ge mig en ny mobil? :)




dagens låt


' so I dont plan of stoppin at all

hejhej. idag var en vanlig tisdag som började väldigt kall. jag trodde att jag skulle frysa ihjäl imorse när jag gick till bussen men till slutet av dagen var det så sjukt varmt att jag trodde jag skulle smälta! gjorde det där läxförhöret i geografi & det gick bra. jag tror att jag börjar komma in i svängarna nu, härligt.

efter skolan åkte jag hem & sov ett par timmar i väntan på att resten av tjejerna skulle sluta. sen kom sanah, carro & sofia till mig. vi köpte godis och tittade på idol. jag fixade även carros blogg som behövde en rejäl uppfixning! haha. är iallafall rätt nöjd med resultatet och hennes blogg hittar ni här.


håltimme

vårat schema det här året är kaos! vi har håltimmar varjevarje dag, eftersom samsam-eleverna kommit till vår klass. när vi har lektioner så har de håltimme och tvärtom. det är så onödigt, de borde gjort en egen klass till dom haha. nu sitter jag iaf med 2 timmars håltimme och har precis haft idrott. innan det hade vi oxå 2 timmars håltimme. så drygt! har iaf bara en lektion kvar sen slutar jag för dagen, synd för de andra som har språk som slutar halv fem :] hihi.

åh såg att den nya gossip girl säsongen hade premiär i USA igårkväll. gissa vem som ska ladda ner ikväll?..

jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor


I get it in ‘till sunrise, doing 90 in a 65

tjenare! kom precis hem efter att ha varit med Sanah & tittat på hennes systers uppträdande på kunskapskolan. vi hade skitkul i publiken & hon var jätteduktig! sen fikade vi med deras bror & mamma och sen kom samir och hämtade upp oss. nu sitter jag här o är jättetrött. måste plugga lite geografi innan jag går och lägger mig för har ett stort läxförhör imorgonbitti. ser ni, första plugget för iår, welcome to hell mathilda :) spank you.

hahaha fick precis ett sms: "jävla skit Omg istället för geografiboken råka jag ta psykologi boken FAAAAAAAAN". lugna dig sanah, lugna dig!


welcome

hej. :) såg att några nya läsare hittat hit, vad kul! hoppas ni stannar o' sånt. haha

I break thorugh rules so I don't care

tjo. sitter här i myskläder & äter på vindruvor och testar min webbcam här hemma. vill ha pepsi också, det finns i mitt kylskåp men orkar inte röra på mig.. haha. väntar på att 2 and a half men ska börja om en kvart. puss!


 

 


happy birthay to you, happy birthay to you!

nu drar jag iväg & firar min lillebror 9årsdag. så stor han har blivit! här är plutten för 3 år sen


damn girl '

då var kulturnatten år 2009 över och jag kan bara säga att jag har mycket att städa där här hemma. vi började hemma hos mig med tjejerna i klassen & chris, maher och mansor. det var det lyckade delen av kvällen, haha. alla var på bra humör och det var jättekul. sen hände lite grejer och senare ännu mer grejer, bråk hit och dit och tjafs och jag vet inte vad. jag orkar inte att sånt ska förstöra så mycket. kom iallafall hem runt 2-nånting och somnade direkt. idag ska jag åka till min lillebrors pappa & fira min bror som blev 9 år igår :)























i have a feeling that tonights gonna be a good night

är på fett bra humör idag! det är ju askalas eftersom dagar som sånahär krävs ett bra humör. det värsta jag vet är att vakna upp på morgonen när man ska göra nåt kul på kvällen, och så är man på skitdåligt humör. MEN så är inte fallet idag :) tänkte städa upp lite här hemma, slå in packet till min lillebror som fyller år idag (grattis!!!) och ta en dusch. sen kommer Chris hit och umgås lite med mig & senare ikväll ska jag äta middag tillsammans med I & S och efter det kommer alla tjejorna hem till mig för förkrök/fixning.

känns som att den här kulturnatten ändå kommer bli rätt bra, när jag tänker efter så har mina förra kulturnätter varit rätt roliga. har umgåts med olika vänner och av någon anledning har jag alltid kommit bort från dom som jag hade tänkt att vara med från första början, haha.

kommer ihåg förra kulturnatten, då hade vi förfest hemma hos Emelie med jättemånga tjejer, det var jättekul. sen blev alla helt borta och de var då vi åkte ner på stan, jag godkände en pojkvän till julia på bussen (haha pinsam stund) och sen försvann alla. jag gick runt med chris och letade efter en kompis till honom som hade kommit bort. har för mig att vi var inne på grand och letade till och med,haha. nej nu ska jag ta tag i mig själv. hörs senare!

bilder från förra året


yes i can se her, cause every girl here wanna be her'

go'kväll! :) idag blev den en myskväll hemma med isabella, chips, dipp & pepsi. det var nog bäst så, var så sjukt trött att jag hade inte orkat någonting annat. efter jag slutat idag åkte jag hem snabbt och lämna en dator-sladd till chris & sen åkte jag ner på stan för att fika med sofia och isabella. det var jättelängesen jag träffade sofia så de va lite skoj det.

imorgon är det kulturnatten då. fan vad jag inte är taggad alls, jag tycker att det är uppsalas mest världelösaste kväll. valborg är ändå okej, man firar någonting och det är en studentgrej. men kulturnatten? bara för att en kväll har ett namn så ska man ner på stan och dricka. yeye jag går väl with the flow men ska umgås med mina tjejor. ska försöka göra kvällen till det bästa som det går.

den här låten gör mig ivarjefall väldigt taggad!


got a problem tell me now '

hejhej. sitter ute med tjejerna, lyssnar på musik & röker. (nej inte jag då:) det är skönt ute, det har verkligen blivit varmt ute nu. vi har håltimme hur länge som helst, två och en halv timme. sen har jag ekonomi & svenska. vi har gjort radioprogram som vi ska spela upp haha, de ska bli kul o' höra.


såhär ser jag ut idag
 


up in the blue

it's with you I take a trip up in the blue
it's your eyes that send me straight up in the skyes.




ekonomi jaaaa

shululu. började för en timme sen o' idag har jag bara ekonomi hela dan; företagsekonomi & internationell ekonomi. sen slutar jag för dan! sitter och jobbar tillsammans med sanah och vi är jätteduktiga... not. det är mest hon och anontio som jobbar och jag sitter med datorn eller springer runt till alla andra o' planerar kvällen. jag är ensam hemma tills på söndag så vi ska vara hemma hos mig ikväll :) graaande!






i just want you to know '

hej & hå. jag har jättejätteont i magen bara satt ni vet. jag har ätit så mycket saker idag att jag bara känner för att spy ut allting igen.. haha kanske inte så mysigt men! det känns som jag ätit så mycket att det inte vet vart det ska ta vägen och min mage är utspänd till max. vi åt ju kinabuffé efter skolan och när det är buffé är det buffé. så är det bara. sen var det arabiska & efter det köpte jag och maria med oss massa grejer hem och satt och proppa i oss.

fick ett häfte med oss idag med alfabetet så det är bara o' köra igång och plugga in det! det ska sitta som en smäck i hjärnan nästa onsdag iallafall. åh vet ni vad jag mer gillar med onsdagar? att det är torsdag dagen efter och jag börjar 12.20. nej nu ska jag försöka hitta nått för min mage, sen ska jag ringa C och titta på TV. puss, godnatt!


idag ska vi eta kinamat, jag har redan börjat hugga in på anna


09-09-09

Ser ni vad det är för datum idag då? 09-09-09. och vissa tror att det betyder att det är jorden undergång but i'm still alive så tror inte det. O det är inte bara det, idag var det exakt 15 månader sen jag & chrills blev tillsammans. de va inte dåligt va? haha. oj vilken berg&dalbana det har varit alltså men just nu är jag lyckligare än vad jag varit på länge. :) hade skolfoto nyss förresten. gick skitdåligt, vill inte ens se fotot!

ni får aldrig nog av bilder på mig o anna vavavaa? haha...


love my girls <3

menmen, till något lite roligare. idag var'e skola som vanligt & det var föreningsfoton som togs idag. av någon anledning hoppade jag, sofia ph, sanah & anna in i adidas-föreningens foto så jo nu är vi med där! haha ruligt. imorgon har vi vårat klassfoto och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig (woho, I-landsproblem!) men det löser sig.

efter skolan idag drog jag ner på stan och åt på cupido med Isabella. Cupido har blivit som en tradition en gång i veckan nu för tiden för oss. förut var det ju subway som ni kanske kommer ihåg men det har blivit helt uttjatat nu tycker jag. när vi ätit mötte jag sanah & anna i stan, vi köpte med oss godis och åkte hem till carro som är sjukis idag. sofia ph, kicki & susanna kom dit också och vi hade mystjejkväll. jag har verkligen insett de senaste dagarna hur underbart det är att ha världens bästa tjejkompisar, för det har jag! ibland är tjejkompisarna det bästa som finns.











& tack sofia för du sällt upp på alla sätt o' vis på sista tiden.


kan jag få någonting att slå sönder, tack?

jag måste bara säga att jag blir så j*vla irriterad på folk som står för en sak när dom inte är upplysta alls. det har pågått en stor diskution idag och jag blir bara mer och mer arg. det började med en diskution i fredags på etik&livsfråge-lektionen och idag med en inbjudan till "vi som stöttar polisen i "kriget" i gottsunda" på facebook. jag har nog inte vara så upprörd på en och samma dag. att det finns såna idioter där ute! och att det går en sån idiot I MIN KLASS. har haft en het debatt på facebook och de har verkligen ingenting att komma med. man ska aldrig ge sig in i en diskution om man inte vet hur hela historien är. de här idiotiska jävla rasisterna (ja, christoffer i min klass, rasister är vad ni är) tror på allt de ser i pressen och vad polisen säger och har inte en aning om vad som egentligen pågår. jag ber er, gå med i gruppen på facebook och gå med i diskutionen. JAG BLIR SÅ IRRITERAD.


have you seen this sexy gal?


blablabala...

morsning korsning. woho geografi as always på tisdagar, så kul! naaat.. vi har redovisningar just nu och i have no idea vad det handlar om, om jag ska vara ärlig. nu står christoffer & gabriel där uppe o' snackar och det är rena rama grekiskan, fast det är det ju oftast när dom pratar höhö.. "den globala resurstillgången...min teori på detta sätt att tänka.... man ser prognosen och beräknar.." förstår nada. meenmeen, sitter och roar mig med anna istället så de chillerill.

btw. så var roast på berns skitkul igår men lite grova skämt ibland kanske. men det var kul att det var björn gustavsson som var med. nästa vecka kommer pernilla wahlgren tror jag, undra hur det ska gå?


vad är det jag ser?

ser ut som att vi ska få sommarväder i veckan, det var ju skönt. men kanske lite sent påtänkt?


got to be startin' something

nu tror jag alla ser headern, va? :) fixade det i skolan idag så nu borde det funka. idag gick jag, som vanligt på måndagar, till halv 5 och är helt död just nu. var med Melina på ikea efter skolan oxå, skulle köpa lite grejer åt mamma. jag skulle kunna gå o' lägga mig och sova ända tills det är skola imorn igen men det går icke. fick en jättekonstig känsla på ikea också, mådde illa och kände mig helt kall & frös. det var läskigt och känner mig fortfarande lite hängig. men ikväll är det premiär för Roast på Berns, det ska jag lätt titta på. verkar skitkul!


sista delen av greklandbilder, enjoy folks!

vi åkte ut med båt till en mysig restaurang & dansade grekisk dans. sen gick vi ut och dansade på nattklubb

    

   

    

    

bad-dax igen
   

  

sista kvällen på norskarnas balkong med Lena & Christina

   


GREKLANDLÅT NR. 5


who's gonna run this town tonight?





even if the sky is fallin' down

ändrade planer. jag var så trött att jag inte orkade åka hela långa vägen till gränby (haha..) så blev bara hemma idag. men sofia ph kommer strax hit och då får vi se vad för kul vi hittar på. förresten så har jag glömt bort att visa hur det blev på rummet nu när allt är klart. here you go





konvict music

vad är bättre än sovmornar? ingenting tror jag. jag har iallafall sovit ut länge den här helgen och det behövs verkligen för att orka med veckan som kommer. snart ska jag börja göra mig iordning och åka till sanah i gränby. kicki & sofia kommer dit också, jag tar med min vattenpipa så vi ska nog bara chillerilla där idag. :)


saw 1

den filmen är ju allt bra alltså! jag älskar slutet när han reser sig upp från golvet. "most people are so ungreatful for being alive. but not you. not anymore. game over." det är sjukt hur mycket tid och tänkade de har lagt ner på saw-filmerna, de är så genomtänkta. nej nu ska jag sova faktiskt. godnatt :)

wanna play a game?

Chrillan gick för ett tag sen så nu ska jag faktiskt äta nåt och titta på film. vet ni vad jag precis såg? att SAW börjar om tio minuter på femman, dunder :) jag älskar saw-filmerna.


jag hoppas att ni vet att man kan klicka på bilderna? :)

godis & pokerkväll
    

den här kvällen firade man att Grekland vunnit över Turkiet för hundratusentals år sen
    
här tittade vi på teater på vattnet - isch was very bored & trött i fötterna / kväll på restaurang
    

kväll på Nefeli med våra favoritbartenders med fia & fredrik. vi körde "jag har aldrig" med champagne
    

tripp till Kokarri
   

två kvällar på norskarnas takbalkong (kolla hur brun jag var på fjärde bilden
! :( )
    

shopping i Turkiet
     

Doryssa Bay
    

GREKLANDLÅT NR. 4


they don't know what we been through they don't know about me and you

vad tråkigt att ni inte kan se den nya header :/ men det kommer nog! we'll just have to give it some time. :) skulle ju ner på stan och (inte) shoppa med sofia idag men hennes lantisbussar knasade så jag gick runt själv istället. det gick lika bra det! Cubus fyller 30 år idag och därför hade de 30 % rea på allting, hur billigt som helst! köpte med mig underkläder, ett par jeansleggings och på H&M hittade jag ett par snygga ankelboots och en vit stickad kofta. nu sitter jag här iallafall med en isté och väntar på att Chris ska komma. hörs senare!

jag vet inte vad det är men jag får alltid en kick av att shoppa!





ser ni den nya designen?

god morgon. jag fick höra att den nya headern & designen inte syns? på min dator syns den, vad sur jag blir! det ska iallafall se hur sådär (kolla bilden nedan). yeye. ska skynda mig lite nu för ska ner på stan med sofia ph snart. jag är så shoppingsugen, får se om jag lyckas hålla mig borta från att handla lite!


ny design på bloggen

vad tycks? :)

' feels like I'm in a race but I already won first place

I never thought I'd be in love like this
when I look at you my mind goes on a trip
then you came in and knocked me on my face
feels like I'm in a race but I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did
you got me thinking about our life
our house and kids
every morning I look at you and smile
cause boy you came around and you knocked me down

sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up when it knocks you down.


JAG PALLANTE

nu har jag precis haft två och en halvtimmes håltimme och jag har två lektioner kvar, JAG ORKAR INTE. är helt seg i huvudet, känner mig helt bakis eller nåt. låt mig gå hem! GAH

it's friday i'm in loove!

aloha :] sitter o' har etikochlivsfrågor med annisen, raquel, mona & sofia a. det är inte särskilt roande, blabla alla människor är unika, vad är meningen med livet? och man måste älska sig själv. yeye. jag vill ha lunch för det är chickybis, mums! idag ska tjejorna till gröna lund och titta på håkan ikväll, ja skulle oxå med men så blev det inte. får hoppas dom har ruligt. jag ska träffa Mr C, de blir nog lika kul det :). nej nu har jag inget mer o skriva. see ya!

här är min trappa på vad jag tycker är viktigast av allt i livet


bilder från bad-utflykten

 
  
   
    
  

GREKLANDLÅT NR.3


bilder från hotellrummet, nefeli & beachparty

   
    
  

  

   
  
 
    

GREKLANDLÅT NR 2.


just in case you're wondering

hejhej. jag har börjat med en dålig vana som jag blev beroende av förr - sova på eftermiddagrna/tidiga kvällarna. icke bra alls! man tror att det är bra men egentligen är det hur dåligt som helst, börja inte! jag trodde att jag skulle bli piggare men man blir bara segare i huvudet och går runt som en zombie och är trött hela tiden. dont.do.it. och jag sov nyss och gjorde det i förrgår också, måste sluta! annars så har jag varit hos Melina idag, det var trevligt :) längesen iaf!


collie buddz gör så jag överlever mattelektionen


I used to be commander-in-chief for my pimp ship flying high

godmorgon.nej,inte god idag. är så sjukt trött även fast jag somnade rätt tidigt igår tycker jag.. hälften av alla tjejerna är bakis och resten är ba' sjukt trötta så det är en seeg dag. har precis haft företagsekonomi och nu ska vi snart ha matte. efter det blire engelska och sen slutar jag, skönt! ska hem till Melina efteråt och bara tare' lugnt. tänkte även sno lite mat hemma hos henne, är jättehungrig (a) haha. puss o hej :*

ps. jag är jättejättesugen på Pepsi Max :( ge.mig.det.nu

anna & carro förra lektionen haha




nu börjar uppladdningen av greklandbilder, enjoy!

  på arlanda
   

äntligen framme efter 4 timmars flyg
  

första kvällen ute
    

   



GREKLANDLÅT NR 1: barapapapapa (8)


mer får ni se imorn, då kommer fortsättningen! puss go'natt.

 


come on and bring your body next to me

so baby don’t worry
you are my only 
you won’t be lonely
even if the sky is falling down
you’ll be my only
no need to worry
baby are you down?


.

shululu. det var ju tänkt att jag skulle lägga upp bilder från grekland igår men kom hem mitt i natten så jag pallerallade inte. men ikväll så :) idag är jag jättetrött, har ont överallt o vill hem & sova! men nu har jag internationell ekonomi och sen slutar jag. då ska jag hem till sanah och äta maaat. mums, jag älskar hennes mat. sen ikväll har vi arabiska. Maasalam!

RSS 2.0