good night fellas'



& imorn åker jag till stockholm, hörs på kvällen!

guess who's back?

julle är på väg hit & vi ska ta en sväng med gittan :D woho, det var längesen man träffade på henne! hela förra och förrförra sommarn åkte vi runt på henne. we've missed u!

bilder från förra våren



you're the one they adore, who they came to see

hejhej! jag är hemma tidigt idag från jobbet. gick upp 9 imorse för att åka och sälja dom där nedrans jordgubbarna och sen när vi kommer dit får vi vänta i 5 timmar på att han med jordgubbarna ska komma. vi gick runt i väsby centrum, åt glass, kakor, solade och roade oss själva, jag & Paula. och skrattade, det gjorde vi! haha. sedan ringer han och säger att vi kan åka hem, tack för den du.

glömde bort att blogga igårkväll så jag får väl samanfatta gårdagen lite snabbt. vi åkte alltså till graneberg där hela gänget från kvällen innan var. alla var rätt trötta och sega så vi chillerillade där lite bara. sedan åkte jag och isabella hem, åt & drog iväg för att hyra film. simon & marcus kom hit senare och så tittade vi med dom. haha jag har inte skrattat sådär mycket på länge, ni är störda!

& här kommer bilder från klassfesten. mer finns på facebook :]

  
  

dead and gone

är fett seg och död och allting som man är dagen efter. fyfan .. men mår iaf bättre än lite tidigare imorse! positivt tänkande.. nu ska jag och isabella pallra oss upp och åka till graneberg. see you there.

party like a rockstar

hejhopp! tänka slänga iväg ett snabbt inlägg nu för jag måste skynda till bussen. ska på klassfest & ska på förfest hos macki först (javet, ett katte-barn på vår klassfest :O!) menmen. måste hinna köpa läsk först och ojoj vad bråttom det är. isabella håller på att hitta skor i min garderob oxå, mycket som måste hinna fixas! förutom dehär så var jag & badade idag med simon och macki, trevlans trevlans. hej så länge, hörs senare!

såhär ser jag ut ikväll




they don't really care about us

jag glömde nästan bort att skriva rest in peace Michael Jackson, du är en legend trots allt. hoppas du lever vidare någon annan stans och vi kommer aldrig att glömma bort dina låtar. det känns så konstigt att han bara gick bort sådär, jag som är uppväxt med hans musik hemma. jag kommer ihåg när jag bara var några år, när mamma satte på vinylskivorna (ni vet dom stora skivorna man hade förr) och vi lyssnade på hög volym. vi brukade också titta på ett inspelat band med hans video till "Ghost" och jag blev alltid tvungen att hålla för ögonen när det blev lite för läskigt. för att hedra honom så lyssnar jag på MJ-låtar ikväll. här har ni två utav mina favvosar. natti natti! (för andra gången)




was it all that easy to just put away your feelings?

tjo :D kom precis hem från bio med isabella & filmen var faktiskt rätt bra. lite äckligt var det med 3D, ibland hoppade ett öga ut i publiken så man nästan kunde ta på det (kändes det som!). coolit. sitter bara hemma nu, jobbade hela dagen & är helt slut. imorgon ska jag upp i tid för jag ska pressa hela morgonen utanför mitt hus. sen får vi se om någon vill hänga med och bada eller så. hej så länge & godnatt!


uppdaterat.

det finns en chans att jag inte kommer att blogga alls imorn för direkt efter jobbet ska jag möta Isabella i stan o' vi ska se "My bloody valentine" på bio i 3D, hur läskigt och kul som helst! vi kanske hörs imorgon efter det, annars hörs vi på lördag. :) puss så länge


it's a beautiful day

hej! :) är på bra humör just nu. det var inte speciellt tråkigt idag på jobbet, kom hem i relativt bra tid och gick på en promenad med rebecka. har även blivit brun av att suttit ute i solen hela dagen, najs! är även väldigt glad att det snart är helg och för mig betyder det inget jobb och bara sola, bada, festa & ta det lugnt. inga jordgubbar i huvudet tills på måndag I guess.

pratade lite med julia idag som berättade att hon hade shoppat jättemycket för sin lön och jag vill också! jag har ju fått rätt mycket lön nu och jag känner bara för att sätta mig på tåget till stockholm och spendera alltihopp. någon som vill följa med mig? let me know.



It's a beautiful day, the sky falls
you feel like it's a beautiful day
don't let it get away.

jobb-dag

hejsvejs. kom hem från jobbet några timmar sen & mötte upp isabella så fort jag kom hem till valsätra. vi satte oss vid skolan ett tag, åt och pratade lite och sedan gick vi hem till mig. har haft problem med ont i foten de senaste dagarna och nu var det så jag inte kunde gå. jag bad min kära mamma titta på den och vet ni vad som hade fastnat långt in? en glasbit! och där hade den suttit i flera dagar.. mysigt.

jag måste säga att det suger att sitta och sälja jordgubbar när vädret är såhär för då tänker man bara på massa saker man kunde göra om man inte satt där. så jag har hittat min nya hobby: böcker. sjukt nördigt men det är det ända man kan roa sig av där borta. I måndags läste jag ut boken "syskonkärlek" och idag började jag på en ny. så därför skulle jag vilja fråga er om ni har några boktips? :) skulle gärna vilja ha lite nya böcker. ös på med förslag!

min dag

Har precis satt på datorn och så tänkte jag "nu ska jag blogga innan jag gör någonting annat!". Har varit så dålig på att blogga igår och idag så nu kommer ett inlägg. Det är så jobbigt att bara stå och sälja jordgubbar då det är så fint väder så eftersom jag hade ledigt idag ville jag utnyttja min lediga dag i solen så mycket som jag bara kunde.

Jag tog mig en liten sovmorgon och sedan drog jag till graneberg där Maria, Tilda & Betti var. Vi låg där och chillerillade hela dagen och ja, lite färg har jag väl fått. Tog sedan en lång promenad hem till valsätra från graneberg med Maria. Direkt när jag kom hem cyklade jag till svamptorgets pizzeria och köpte med mig en kebabpizza hem eftersom jag gått runt och varit sugen på pizza hela dagen! Anna mötte upp mig och sedan åt vi hemma hos mig innan vi drog till Gottsunda och satt ute och rökte vattenpipa med Kicki, Arpine och Bave. 

När vi skulle bege oss hem hade vi precis missat bussen så jag & Anna tog ännu en promenad och nu är jag hemma! är väldigt trött i benen efter allt gående idag och därför ska jag snart sova. ska upp och jobba imorgon också. nu blir det tufft, ska jobba tre dagar i rad. Men det klarar jag väl! får fira med att festa loss i helgen istället. Åh, såg att det var So you think you can dance på tv. Puss godnatt!


hade på mig mina nya egengjorda jeansshorts idag

did we throw it away?

you say you really know me
you're not afraid to show me
what is in your eyes
so tell me about the rumors
are they only rumors?
are they only lies?


falling out of a perfect dream, coming out of the blue
is it true? is it over?
did I throw it away?
was it you?
did you tell me
you would never leave me this way?


If you really knew me
you couldn't do this to me
you would be my friend
If one of us is lying
there's no use in trying
no need to pretend


falling out of a perfect dream, coming out of the blue
is it true? is it over?
did I throw it away?
was it you?
did you tell me
you would never leave me this way?

ds it real? did I dream it?
will I wake from this pain?
is it true? is it over?
baby, did I throw it away?



.

god kväll mina vänner. jag kom hem för en halvtimme sedan, har varit ute och grillat med massa tjejer i gipen. trevligt, trevligt. men sanaa är en pyroman som tog slut på två tändsvätsk-flaskor, gauuulen. nu luktar jag lagom mycket rök & grill och mys. skulle hem till maria efteråt men hon va' så seg på att svara och dessutom ska jag upp och jobbelijobba imorgon så jag orkar inte dra dit. 10.00 ska jag befinna mig i upplands väsby, woho! får inte skjuss heller.. blä på det. om ni har tråkigt imorn kan ni ju alltid dra iväg ett sms eller ett samtal till mig som står och säljer mina jordgubbar & har långtråkigt (ni behöver inte ha tråkigt för att göra det förresten). natti natti!


dagens inköp

Idag var jag & Julia på stan och shoppade lite. sedan åkte vi hem till mig och klippte sönder några jeans jag hade och resultatet blev de två shortsen i den vänstra bilden. Julias inköp är i den högra bilden.




söndag

God morgon! blev väckt av min jordgubbschef imorse klockan 10 och han frågade vart jag var någonstans. Han sa åt mig igår att jag inte skulle jobba idag och nu ringer han & väcker mig. Virrig kille.. aja jag kunde iallafall inte somna om så jag ringde Julia. Hon kunde inte heller jobba idag så vi bestämde oss för att åka ner på stan. så nu sitter jag här och äter frukost och ska snart ner på stan :) ciao

myspys igår med isabella


facebook.

Gjorde en grej på facebook där man ser vad första bokstaven i sitt namn står för. såhär stod det:

You may appear innocent, unassuming and shy; but we know that Appearances can lie. You can be highly critical of you mate, seeking perfection in both of you. It is not easy to find someone who can meet your standards. You have difficulty expressing emotions and drawing close to lovers. You are often selfish, thinking you are always right no matter what. You never give in. Winning is your prime desire- at any cost. You often forget friends and family and you live for the moment.

Vilket man kan översätta till:

Du kan verka oskyldig, försynt och blyg; men vi vet att det inte behöver vara sant. Du kan vara väldigt kritisk när det kommer till din pojkvän, du söker perfektion i båda av er. Det är inte lätt att hitt anågon som kan mäta upp till dina kriterium. Du har svårt för att uttrycka känslor och dra dig nära till älskare. Du är ofta självisk, du tycker att du alltid har rätt oavsett vad det handlar om. Du ger aldrig upp. Att vinna är viktigast för dig - vad det än kostar. Du glömmer ofta bort dina vänner och familj och du lever för stunden.

Haha ja, vad ska man säga om det? Jag tycker om att göra sånahär grejer, tester och se om det passar in. Jag tycker också jättemycket om att läsa horoskop i tidningar, hur töntigt det än kan låta. Oftast så passar allting väldigt bra in också. :) det mesta stämmer väl in måste jag säga, förutom det att jag har svårt att uttrycka känslor & dra mig nära till en älskare. Haha, det har jag nog inte så svårt för. Fast jag är väldigt envis & ska alltid ha rätt så .. ja kanske lite sanning ligger det nog i det. Go' natt förresten!


midsommar i hedemora

hejhej, är hemma i uppsala igen! har haft det jätteroligt faktiskt, väldigt skönt att komma bort från allting här och bara ta det lungt där borta ute på landet. Det är så mysigt där, man slipper tänka på hur man ser ut och kan vila ut liksom. Förutom att i varje rum har man minst en som snarkar jättehögt så, så mycket sömn fick man inte. I år var vi fler norskar än svenskar tror jag, det var också en från österrike och två från australien. sedan var det de vanliga som var med förra året :)

jag i bilen & min gigantiska godispåse jag köpte på vägen dit i morgongåva


jag hade packat ner midsommarklänningen men outfiten på den stora dagen blev såhär


5-kamp


mamma i en sopsäck & laget som kom tvåa. vi vann!


sedan var det en frågesport om Gunnar & Inger som firade 5 år tillsammans


svenskar & norskar


nu åker jag! ses på lördag.






drömmar

jag drömde världens finaste dröm inatt.. jag var så lycklig & vaknade upp med ett leende. men sen insåg jag att det bara var en dröm och då blev jag sur och somnade om igen. det är läskigt hur drömmar kan påverka oss så mycket, att om man drömt någonting som man blir glad av kan man gå runt och vara glad en hel dag & om man drömmer någonting hemskt kan det förstöra ens dag. sådär är jag iallafall. Menmen, tillbaka till verkligheten :) har precis duschat och nu måste jag packa lite snabbt och ringa ett samtal sedan är jag ready to go! hoppas ni får en fin midsommar allihoppa.

uppdaterat: nu är jag klar med packningen! woho


förresten!

vi fick hem våra betyg idag och jag fick faktiskt bara ett IG! resten G och ett VG, i engelska. :) jag är glad över det faktiskt, med tanke på omständigheterna och hur detta år har varit. men om man jämför med mina betyg för exakt ett år sen .. ja då har jag ju gått ner rejäält. men man får tare som det kommer! :)

andra jobbdagen

shululu. kom precis hem efter att ha varit & ätit på max med isabella, haha. vi drog dit efter jag kommit hem från jobbet och hittat henne framför min dator. idag gick det sådär, det kom inte så mycket folk men det var rätt skönt för mig. satt och läste, lyssnade på musik osv. sen kom han jättesent när han skulle hämta mig och då blev det inte kul. (folk som har sett mig riktigt irriterad förstår..) Blev även erbjuden ett annat jobb! ska ringa till chefen där imorgon och jag hoppas på det, även det är i upplands väsby. :) men mer om det senare.

jag känner att jag kan vara uppe hur länge jag vill ikväll eftersom jag inte ska jobba imorn, nanana fett skönt! fast måste ändå upp rätt tidigt och packa och sånt eftersom vi åker iväg till Hedemora och firar midsommar i år igen. det ska bli roligt. nej nu lämnar jag er för idag. puss & god natt

här stod jag igår. fyfan för jordgubbar alltså..


& här mitt ute i ingenstans stod jag idag. hade typ 10 kunder på 6 timmar



första jobbdagen

hej mina vänner. ja jobbet idag då, vad ska man säga? tråkigt så man ville begå självmord vissa timmar och kul vissa timmar. men i längden blev man sjukt trött och ville mest begå självmord. MEN jag överlevde :) och jag ska tillbaka dit imorgon och sedan ska jag inte tillbaks förrän söndag, huhu. jag lovade att visa det jag shoppade häromdagen men jag är så trött just nu att jag inte orkar med det. isabella kom hit efter jag jobbat klart med nutella & det fick bli min middag. vi la det på jordgubbarna också, MUMS.

go' natt.

tjoho. klockan är tolv och det är way pass my bed time nu när jag ska börja jobba. tänkte hoppa i sängs snart men ville bara skriva lite innan jag somnar. idag var jag ju som sagt på stan med sofia. shoppade lite grejer på rean, jag älskar rea! jag kan visa mina inköp imorgon här på bloggen. efter det drog jag hem till anna där sanah också var och vi myste pyste bara med film & sånt. världens keffaste skräckfilm, sanah det var sista gången du väljer film! och imorn ska jag ju som sagt börja jobba, ni får önska mig lycka till tycker jag allt. tror nte jag kommer skriva något imorgon innan jag drar dit så vi hörs imornkväll! puss.

monday morning

hejhej! idag är det måndag och nu har folk börjat jobba eller gå på sommarskola så då får man väl roa sig med någonting. sofia, som tur är, gör ingenting utav det så vi ska ner på stan snart och kolla runt lite :) jag måste köpa ett busskort som jag kan använda när jag åker tåg till upplands väsby. jag börjar imorgon förresten, ska bli skoj. Julia är där och jobbar idag och hon säger att det är kul. Nej, nu ska jag göra mig i ordning. hejdå!


god natt.


söndag

God morgon. eller nej, jag tar tillbaka god. Jag är världens tröttaste just nu och idag kommer jag inte lämna huset! vi hade ju filmnatt hemma hos sofia igår. somnade vid 5 och har sovit det mesta av den här förmiddagen. isabella ligger i min säng och är lika död hon och idag finns inga planer alls. vi hade skoj iaf, såg på Festivalen, Hitch, Dirty Dancing och Harry Potter (trevlig blandning). nej mina fingrar orkar nte skriva mer. vi hörs sen!

that's just the way we are

nu drar ja & bullen hem till sofia och har film-natt. vi har bunkrat upp med godis, chips, dipp, läsk & nutella. MUMS.


<3

jag kommer aldrig att förstå vad världens vackraste människa gör med hon till vänster! älskling, någon dag blir det vi.


lördag

idag är jag nog världens tröttaste. blir inget partaj ikväll säger jag bara, ser fram emot en myskväll med mina vänner eller något. hoppas de är på samma humör som jag, haha. vi hade iallafall kul igår tills det spårare lite mellan vissa men i helhet så tyckte jag att det var helt okej. vi var på fest på grekiska föreningen och sen gick jag & isabella vidare på en mindre rolig efterfest som vi inte stannade på särskilt länge. då gick vi och mötte resten i stan, åt mat på max (det bästa när man har festat!) och sedan tog vi nattbussen hem. jag gick och sov hemma hos Maria istället för jag kände att det var längesen man fick sovsällskap av henne.

Nu sitter jag hemma hos mig, har precis vaknat och klockan är två. känner att börjar lukta mat i huset, skönt för jag är hur hungrig som helst. Vi hörs senare :]

såhär såg jag ut igår.


bara vädret som inte är på topp

jag har sommarlov, humöret är på topp, mamma har kommit hem, jag har fått presenter, julia är på väg hit, det är fest med alla mina dundervänner ikväll, vi har 3 liter vin & jag har precis ätit världens godaste middag med jordgubbstårta till efterätt. kan det bli bättre nu eller? :)



fick ett pärlhalsband med äkta pärlor (asfint!)
och min favoritparfym från Jean paul de gaultier

sommarlov dag 1

god morgon. det blev inte riktigt som planerat imorse, det var tänkt att jag skulle till min lillebrors avslutning halv 9 på morgonen men sedan vaknade jag inte av alarmet :/ dåligt av mig. men det gör inte så mycket för han kommer snart hit och då får jag träffa honom! mamma kommer även hem från Singapore idag och det betyder presentutdelning, haha. Känns skönt att ha henne hemma faktiskt. speciellt efter en läskig film vi såg här igår, haha. vi var hemma hos mig, några från klassen och tittade på film & sådär. hej då så länge.


sluta

nej mathilda du bryr dig inte längre.. jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte.


NU HAR JAG SOMMARLOV!


















I don't recognize what i've turned into

I don't know why I want you so
cause I don't need the heartbreak
I don't know what addictive hold you have on me
I can't shake, no, I'm not in control
So let me go

I say release me
'Cause I'm not able to
Convince myself
That I'm better off without you

jag <3 min dator



äntligen har vi fått ta hem våra skoldatorer! ska försöka få igång vårat trådlösa bredband här hemma ba' och sen kommer de funka. det verka inte som om någon var taggad på att dra till skolan idag så nu beger jag mig hem till sofia. vädret suger ju ändå. med lite tur vill hon köpa godis med mig. puuss.

grill @ mig

God morgon världen. Ja, det blev ju lite tokigt igår, hann inte skriva någonting på hela dagen men nu är jag är igen :) det var en kort skoldag igår så vi drog bara till skolan för att hämta ut datorerna & lämna in massa böcker. sen drog vi ner på stan och fick idéen att vi måste ju bara ha en grillfest hos mig, haha. så vi samlade ihop en massa folk och sen blev det fest hela kvällen här hemma. idag, som är sista dagen i skolan, hade vi bara en klasskamp och jag tror inte att folket som var här igår befann sig där 9.00 haha.
jag ska iallfall dit om ett tag och se vad som händer, kanske hinner man se slutet. efter det hittar vi väl på något kul, tråkigt bara att vädret suger. Hej så länge!

såhär såg jag ut


grillmaster

















död

hejhej. jag är helt död nu & jag skriver mer imorn. skrev ingenting idag eftersom jag knappt var hemma & en helt impulsiv grillfest kom upp från ingenstans. hörs imorn med bilder och sånt!

.

jag börjar faktiskt sakna min mamma nu, tre dagar kvar och sen kommer hon hem! <3


tacos & sånt.

shoisen. idag har det varit en myys dag! slutade precis efter mina prov (som jag inte kan påstå gick så bra, blir nog IG och ja.. IG?:) och efter det mötte jag upp Isabella på bussen. Gick faktiskt till grindstugan också, tro det eller ej. Men det var varmt ute så why not. sedan kom hela gänget (sofia, carro, kicki, sanaa, anna och julia senare) för att hänga här hela eftermiddagen/kvällen.

vi bestämde oss för att gå och handla mat och det slutade med tacoslagning som blev väldigt gott. Till efterätt åt vi snickerstårta och godis och nu är jag så full i magen att man nästan kan tro att jag är gravid. mysigt! sedan klippte jag annas hår och det blev finfint.

jag fick en fråga om vad ska jag jobba någonstans och jag ska jobba som jordgubbsförsäljare i Upplands Väsby :) börjar på tisdag, ska bli skoj! kul med extra pengar liksom.


omprovsdag

- och det märks här i skolan. alla är på dåligt humör, ingen har pluggat och alla ska fuska haha. det är så det går till här. själv sitter jag och försöker trycka in svensk politk i hjärnan så bäst det går. fan för idag, har två prov precis efter varandra det kommer gå SÄMST. aja, håll tummarna för mig

bad choice

klockan är över ett på natten. du har två prov imorgon som avgör om du kommer få godkänt eller inte i matte och samhällskunskap. pluggar du? nej. dåligt val mathilda! jag vet, jag pratar med mig själv också. i'm a bad person just nu. jag behöver lägga mig i sängen med böckerna men på något vis sitter jag här istället. har faktiskt mailat min mamma och håller på att beställa hem bilder, behöver lite uppdatering på väggarna. plugga mathilda, pluggaaa!

mina finisar.

hur många gånger har du kommit hem och hittat dina två bästa vänner som har städat hela ditt rum? och då menar jag inte bara lite utan damsugit, dammat, torkat, städat, ja aaalltt! haha ja, det hände mig iallafall för jag har världens bästa och knäppaste kompisar!

det var så att vi var på ikea idag och då bestämde vi oss för att jag behövde ett bord bredvid min säng & lite ljus att ha på. sedan kom vi på att jag skulle ju på middag och jag kunde inte bära med mig bordet dit. så sofia & isabella tar med sig bordet och går hem till mig. inte bara sätter dom ihop hela bordet, utan dom bestämmer sig för att städa rummet haha. ni är för bra. dom måste ha tröttnat på att det alltid är så stökigt. tack finisar :) & middagen för sanah blev jättemysig. :) hoppas du hade en fin födelsedag!

klart man äter korv på IKEA


jag hittade mitt absoluta drömrum där borta.
påminner väldigt mycket om mitt och i samma färger
och med samma personer alltid i, haha



drömgarderoben :(


födelsedagsfirande på svenssons taverna


finaste sanaa!










såhär fint blev det bredvid min säng :)


god morgon

idag är det mycket som står på schemat! mina söndagar brukar oftast vara väldigt oplanerade och jag brukar mest vara hemma och ta kvällspromenader senare. men inte idag, inte. för idag fyller min käraste vän sanaa år och det måste vi fira, vare sej hon vill det eller inte! haha. så jag ska boka bord åt oss och flera andra tjejer ikväll, ska bli mysigt.

innan det ska jag också ner på stan för att köpa present och lite annat, sedan ska jag, isabella & sofia till ikea (älskar ikea!) för att handla lite. vet inte vad det är med ikea som är så mysigt.. haha. och så har jag dessutom presentkort där också så det passar ju bra. klockan  5 ska jag möta julia utanför ikea för att gå och prata med våran arbetsledare inför i sommar och det får jag inte glömma bort!

sen ska jag tillbaks in till stan och fira min vän med dom andra, så med andra ord har jag mycket att göra. men mycket roliga saker såklart :) hoppas ni har en bra dag ni med, puss hej!


grattis på dig din fina människa!

ny dag, nya tag

god morgon! jag har gjort ett beslut med mig själv. och det är att jag ska sata 100% på mina kompisar nu och försöka hjälpa dem, ställa upp för dem och finnas där för dem i varje grad, när de behöver mig. jag har varit så deppig och krävande den senaste tiden och känner att jag är så tacksam att jag måste ge tillbaka lite nu.

just nu gör jag mig redo för jag ska ner på stan med sofia snart. måste köpa en present till sanaa som fyller 18 imorgon! grattisgrattisgrattis. sen får vi se vart dagen tar mig. hoppas att det är lite varmare ute idag också. hej då så länge!

life goes on.

jag är stark & jag klarar mig. jag ska klara mig. det kommer bli bra.


studenten 09

hejhej. idag är det 5e juni vilket betyder att alla 90or tar studenten idag! grattisgrattis till er, jag önskar att jag också kunde få slippa två år till av gymnasiet. men lite glad är jag att vi slipper ta studenten i detta hemska väder. så idag, eftersom jag inte har någon mottagning att gå på eller så, så tänkte jag cykla iväg till ica och köpa lite godis & sedan titta på några nya the hills avsnitt. hade tänk att åka och träna med det orkar jag inte. hej så länge!

överdriiiiv


SKRAPAN <3

ALLTSÅ DRIVER DOM? helt seriöst, av allt vi jobbat & tränat och hejat och så avrbyter dom hela kampen?! det har aldrig hänt också och självklart ska det hända första året vi är med. Några killar i våran skola kastade ägg på katte och därför bröts hela kampen precis efter lärar-stafetten. Men tills dess hade vi hur kul som helst, vi var crazy! vi hejade och skrek och det var skitkul tills jävla rektorn kom och sa att alla var tvugna att gå.

självklart så vägrade vi först och sprang upp på läkarna igen men till slut var vi tvugna att gå. ja, vad gör man dårå när det kanske inte är en enda grad i luften och det spöregnar? vi gick och åt på cupido och sen åkte vi hem. jag hade inget annan för mig så jag gick och la mig ett tag och har sovit tills nu. Mamma gick precis iväg och skulle handla mat och sen ska jag äta med henne. fan för idag!

klart man hade grönt & vitt


vi fick kondomer för att skydda oss mot katteklamydia


roni


sedan tågade vi iväg till fotbollsplanen


fotbollslaget, & maria du var bäst!


vi stog såklart och hejade på med vår heja maria-skylt


skrapanmakt, katteslakt!


tjejor i regnet


anna & jasmin


hellre död än gul & röd!


katte, katte kan inte vinna!


när jag, sofia, anna, jasmin sprang över till kattes sida & en tjej hoppa på oss me röd färg


mer bilder får ni se på facebook!

innan jag går & lägger mig..



I love your eyes in the morning sun
I feel you touch me in the pouring rain
and the moment that you wander far from me
I wanna feel you in my arms again

and you come to me on a summer breeze
keep me warm in your love then you softly leave
and it's me you need to show

how deep is your love?
I really mean to learn
cause we're living in a world of fools
breaking us down when they all should let us be
we belong to you and me.

I believe in you
you know you're the door to my very soul
you're the light in my deepest darkest hour
you're my saviour when I fall

and you may not think I care for you
when you know down inside that I really do
and it's me you need to show
how deep is your love?


christine

ett program som både jag och min vän Maria (som jag kallar Berra nu för tiden) tycker om är Christine. Ni vet på kanal 5 efter desperate housewives varje tisdag. det är jättekul och igår när vi satt och pratade kom vi på att Maria faktiskt är Christine eller kommer bli när hon blir stor. Hon håller med om det själv också och förklarade henne som misslyckad, ensam, överbeskyddad över sin son och driva ett kvinnogym. hahaha, men något ni båda har är asrolig humor. jag trodde jag skulle få bli Christines bästa vän Barb, som faktiskt lever ett lyckat liv. Nej, jag fick vara Matthew, hennes sorliga yngre bror som bor tillsammans med henne. Ja, då var väl våran framtid bestämd!

Jag: vem är jag då? barb?
Maria: Nej du är Matthew, hennes bror
Jag: vafan då..
Maria: vi sover tillsammans, vi är som ett par även fast
det är lite olämpligt..precis som dom



katte - skrapan

jag är så trött. klockan är bara tio men ändå känner jag för att somna nu. anna smsa och fråga om jag ville med dom ut ikväll, dom ska busa inför imorgon men jag är så trött så jag pallar nog inte följa med. imorgon är det ju alltså katte - skrapan kampen som varje år och det här är det första för oss. vi är totalredo! har tryckt t-shirts, bandanas och jag har t om gjort en heja-maria skylt eftersom hon ska vara med och tävla i fotboll! woho. dom har ingen chans, nu tar vi dom med storm! 12e året i rad - you suck.


"bara en mamma kan älska ett kattebarn", imorn blir det fajt!



btw. julia fråga om jag ville jobba med henne i sommar
så det verkar som att jag inte blir helt utan jobb! wihu säger jag.
men mer om det senare

cause i don't know who i am without you

innan jag går & sover får ni lyssna på en låt som jag tycker om. nattinatti


trycka tröjor

go' kväll. idag blev en seg dag, en hemmamys dag med sofia & isabella. vi har varit hemma hos mig, lagat pannkakor, ätit bullar & sånt. slutade klockan 11 i skolan men kom inte hem förrän två eftersom jag och anna stannade kvar och tryckte tröjor & skyltar till katte - skrapan kampen på torsdag. det blev hur bra som helst och nu får vi hoppas på lite bättre väder till övermorn. sitter och tittar på desperate housewives nu, vi hörs imorgon. godnatt

anna trycker sin tröja


mitt linne & annas t-shirt


en flagga vi gjorde


Zamo fixade tröjor till oss för att vi hjälpte till, tack :]

matte suger

jag hatar matte, jag hatar min mattelärare. kan hon försvinna bara? hur kan man sätta IG på någon som klarat alla prov förutom ett och sedan fått godkänt på nationella? och så frågar jag vem som bestämde att det skulle vara så, eftersom i andra skolor funkar det inte så. så svarar hon "jag har bestämt det!", med ett leende. skulle vilja slå någonting hårt i henne huvud.



skrev ett sms till mamma nyss:
Jag: jag tror jag kommer få IG i matte..
Mamma: grattis! <3

iallafall någon som är positiv..

vi hade iallafall tur med vädret

inte.. jag hade ett litet hopp om att det kanske inte skulle bli regnit eftersom det såg så fint ut igår. men nej, där hade jag f.e.l. det spöregnade nyss när jag kom till skolan och jag hatar regn! det är deprimerande. någon som är ännu mer deprimerande är matte som jag har om fem minuter. fast efter det slutar jag och då ska jag träffa isabella :] får se vad vi hittar på. måste ner på stan och växla pengar så min mamma kan shoppa lite åt mig i Singapore.

här är jag i min regnkappa & mitt paraply idag

SATC

vet ni vilken som är min allra bästa må-bra-film? sex and the city filmen. det är konstigt hur bra jag mår av att se på sex and the city. tror det är en blandning av hur bra man känner igen sig i deras situationer, att man kan relatera till dem och att de har skön humor! att de kan skratta även när allting går neråt. jag kan se på filmen hur många gånger som helst och nu ska jag göra det.



sommar o' sol

tjaa. åh vad jag diggar vädret alltså, mer såna här dagar tack! för imorgon ska det ju tydligen börja regna igen. jag hoppas på fint väder till helgen iaf, för då är det katte - skrapan kampen och många tar studenten. det vore ju lite jobbigt om det regnade då!

idag var vi iallafall hela dagen i graneberg och jag har faktiskt fått lite färg. ska börja köpa mer babyolja & sola med som jag gick runt med hela förra sommarn, haha. det var iallafall väldigt trevligt idag, halva spiepettorna på skrapan var där och sen en massa rosendalare. najs :]



måndag

morsning korsning. mitt internet pajar hemma så ja skriver inte så mkt där, får passa på när jag är i skolan nudå. det är svenska nu och måndag, måndagar betyder att man slutar halv 5 och det diggar jag inte. men jag hörde nyss ett rykte att alla skulle dra från skolan och åka till graneberg, låter mer lockande.. får se hur det blir. nej nu ska jag redovisa min grekiska gud, hej så länge!


RSS 2.0