När man bara inte pallar för stunden

sorry för dålig uppdatering idag. har bara saknat orken & lusten. så blir det ibland. imorn är jag back on track. hörs då. later.

we were never meant to be, baby we just happened


take the gun and count to three

då har jag gjort mitt idag. läst igenom alla 70 sidorna noggrant (ganska iallafall) och passande nog gick/går Troja på TV ikväll. så jag fick en fördjupning där, får man bara hoppas att det kommer mycket frågor om det trojanska kriget då. imorgon är det resursdag (=IG-dag, med finare ord) och då är jag ledig. det blir lång sovmorgon, mer pluggande och träffa chris. godnatt på er!


you are my destiny

åh har precis tittat på slumdog millionaire. vilken känsla. kärlek. hopp. åh. den blir aldrig dålig. mamma gick och hyrde den eftersom vi båda hade tråkigt ikväll och hon inte hade sett den förr. & hon älskade den lika mycket som jag och maria gjorde! nu: plugga. 70 sidor historia innehållande antiken (grekerna & rom) och forntiden. yay? nej.


1 advent


Good morning sunshine

Godmorgon där ute. :) vaknade minst 10 ggr inatt för min fot/arm var utanför täcket. blev panikslagen och korvade ihop täcket som ett skydd och somnade om. ja, ni kanske gissar varför? filmen igår var äcklig! kan hålla med de som sa att den var lite långtråkig i början men usch ibland rös jag till. nu för tiden görs inte många bra skräckfilmer men den här lyckades! jag som är en skräckfilms-älskare blev verkligen rädd ett tag.

just nu sitter jag iallafall i köket på mammas nya bärbara dator (som är skitfin!) och äter frukost. om ett tag ska vi få adventsfika också för mamma har fått någon svennegrej idag. vi brukar i vanliga fall inte bry oss om julen så mycket. menmen, fika är alltid gott. bousbous.


movienight out

då var man hemma från frisören (grattis Sara till bebisen i magen! :D), varit och handlat på ICA maxi med mamma och har ätit tacos till middag. ligger halvt utslagen i sängen och har ont i magen efter allt jag ätit. snart måste jag börja göra mig iordning för jag ska vara på stan om en timme och möta upp tjejorna.

ikväll blir det skräck på hög nivå! vi ska se paranormal activity. har hört jättemycket olika om den. Mona hade hört att den var jätteläskig, Mansor sa att den var jättetråkig & Chrille sa att den var intressant, haha. får väl se vem som har rätt då. ha en trevlig lördagskväll!



såhär ser jag ut ikväll
(fråga mig inte vad jag gör med handen för det vet jag inte.. haha)



Dagens schema;

- Tid hos frisören
- Åka och storhandla med mamma
- Äta middag
- Bio


Och eftersom jag ska till frisören och så, så tänkte jag igår att varför inte visa en bild utan utan extentions? det handlar ju om att bjuda på sig själv. har inget smink heller fast man ser ju inte särskilt mycket av det.


Godnatt & Eid Mubarak :]


Mathilda är PluggArn ikväll

just nu sitter jag ensam och övergiven (av anna, sanah, mona & helin) och väntar på att frugan ska sluta sin lektion. har precis haft svenska redovisning som gick primaligen bra. är övertrött & överuttråkad så jag får lite cpflipps då & då. men det gillar ni. när maria slutar ska vi ner på stan för o' fixa lite saker och sen ska jag hemmåt.

hur ser denna fredagskväll ut då? ja, jag ska nog bara plugga tror jag. det låter jättetråkigt men jag är nog tyvärr tvungen. har tre prov nästa vecka och det finns ingen chans att jag kommer kunna plugga i helgen. så för att undvika tre stora IGn rakt i pannan så blir jag pluggis ikväll. min lillebror ska gå på disco så jag ska hjälpa honom och sen kanske jag ska gå ut nånstans med mamma medan han är där. så ser mina planer ut! ciao.

it's friday, i'm in love.

god morgon världen. sitter & äter frukost just nu och ska snart dra till skolan. har bara en lektion kvar, egentligen lite onödigt men vad ska man göra. :) efter det är det helg äntligen! den här helgen kommer bli rulig, bio, frisörbesök m.m. i will talk to you later.


if you're lost and you look then you will find me, time after time.


the little black dress

min lillebror gick över till sin retarederade kompis (sorry men alla som har varit här vet att han är det). så jag tänkte ta tillfället att kolla runt lite efter nyårsklänningar. för det är ju dags för det snart också. vad hade jag tänkt mig iår då? något tight, mörkt med glitter/paljetter. kanske någon snygg urringning i ryggen. tipsa mig om ni vet nåt! fast det är ju lite farligt att vara inne på massa hemsidor, man vill ju bara beställa hem allting. här är lite saker jag hittade;

den klänningen jag beskrev ovan är ungefär som den första här.
fast vet inte om jag vill att den ska gå ut så mycket där nere.

den här hittade jag bara & den var billig. lite onödig kanske? när skulle man använda den?

klänningarna är från nelly.com, asos & stylebystars.

 

 

 

 


pssst..

fixadeo'trixade lite med länkarna här till vänster. la till några vänners bloggar som jag läser dagligen, gå in och ta en titt vettja!

some sista/brothatime

nu är jag minst sagt utvilad efter ett par timmars sömn. tittar lite halvt på TV och går igenom bloggar som jag brukar läsa och sånt. snart ska jag ut i kylan igen för att hämta min lillebror på skolan. det blir bara vi två hemma här ikväll då mamma ska jobba över. middag? pizza!


trött o' sliten brud

amen tjenare. anlände nyss till skolan, första torsdagen jag varit här på länge. min mattelärare la in en extralektion på torsdagar men i vanliga fall brukar jag peta den men nu när jag ändå skulle upp imorse för nåt' annat så drog jag hit efteråt. sen är det ju pannkaka i skolan oxå och det får man ju inte missa. sitter just nu med millepille för vi är dom ända som inte röker (ehmm) för alla andra är ute. vill ba tillbaka till min säng, dra upp täcket över huvudet och sova ett par timmar till. snart så!


I suffocate when you're away from me.

whenever we up in this bed 
and my fingers all in your hair,
I wonder if you feel me watching you
cause I can't go a night without your lovin'
got me lookin' at this phone
everytime it rings I hope its you
i can't breathe when your touchin' me
suffocate when your away from me
so much love you take from me
i'm going out of my mind

 


We cheat and we lie, nobody says its wrong so we don't ask why

Dagen har varit lite utav en bergochdalbana. för mycket information på en och samma dag känner jag som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera. men jag överlever, det gör jag alltid. min hunger blev iallafall räddad idag, blev en cupidosallad med anna efter mitt sista restprov i Historia. (skönt att ha det avklarat!) just nu känner jag bara för att sätta på mina raggsockor och lägga mig i sängen med ett tjockt täcke & en mysig filt.


är så hungrig att jag kommer börja äta på anna snart

hallå i stugan. har lyckats sno annas dator ett tag medan hon är på toa och tänkte skriva ett litet inlägg till er. har inte haft någon lektion idag eftersom vi i sam-sam klassen var på mediacenter imorse. hade ju varit på det förut men det var helt okej, bättre än att slippa lektioner iallafall. och vårat lag vann i den där tidningstävlingen man har i slutet, woho!

just nu är jag skiithungrig, har inte ätit nåt sen imorse och jag gick ej till matsalen idag för jag skulle plugga med anna. har prov om 45 minuter och sen ska jag ner på stan och köpa mig en fet cupidosallad och äta upp den! mumsss.

titta vad jag hittade på annas dator från i början av hösten


He's like a song played again and again in my head.

that boy, like somethin off a poster
that boy, is a dime they say
that biy, is the gun to my holster
he's runnin through my mind all day

shawty's like a melody in my head
that I can't keep out
got me singin' like
na na na na everyday
it's like my iPod stuck on replay

 


' jag vill ha blommig falukorv till lunch mamma'

äh men försjutton vad det inte händer nånting nu för tiden. har ingenting roligt att skriva om och därför bli det mindre blogginlägg. Men snart kommer nog min inspiration tillbaka och då blir jag rulig igen! just nu ser dagarna ut som dom alltid gör med bajsskolan & en massa läxor/prov nu innan lovet. men jag tar de chill, tar dagen som den kommer nivet.

efter skolan idag åkte jag till chris för att hämta tillbaka min dator. & efter att ha varit där ett par timmar så insåg jag på bussen hem jag att inte alls hade med mig datorn hem. smartass. jag vill ha den nuuu. nej nu ropar Ugly betty från TVn att jag ska komma. see you later.


Jag önskar jag var där nu, jag önskar jag var där nu.*

här får ni lite greklandbilder. hade varit skönt att vara där nu. ska gå & sova. ångest.

 


damn you're so sexy bitch

shululu. kom hem från modevisningen från ett tag sen & det var faktiskt ganska kul. åkte dit med anna & träffade på aline & kicki där så vi satte oss med dom. en utav killarna var inte att leka med alltså! haha dessutom fick jag hans ros, du & jag i framtiden då?

har precis pratat med maria som förvånansvärt nog kunde snacka efter att ha borrat idag. mongot blev erbjuden bedövningsspruta + bedövningskräm innan sprutan för att inte känna någonting men hon vägrade. så självklart gjorde det jätteont. men prata kunde hon iallafall, hon missade nåt ikväll! satt o' titta igenom en massa greklandbilder, ska visa er snart. bous bous. <3

Ha en 3vlig kväll, för det ska jag ha!


Soo far away

Jag måste erkänna att jag faktiskt tycker det är lite mysigt med julreklamerna på TV just nu. det är ju trots allt bara en månad kvar nu. sorry för dålig uppdatering idag, har delad vårdnad av min laptop (haha) så nu är den hos chris. har därför inte kunnat skriva nån'ting you see.

har legat i sängen, ätit mandariner & tittat på gamla the hills avsnitt sedan jag kom hem och ska snart börja plugga lite. känns inte så trovärdigt att jag kommer göra det ioförsig.. senare ikväll ska jag, anna och förhoppningsvis sanah på modevisning på fyrisskolan. det kan nog bli kul, det. :)

Much talk, less action

då var det dags att gå & lägga sig snart, hur mycket har jag pluggat idag då? hmm.. ingenting! härligt. jag som lovade mig själv oxå. aja, får läsa igenom lite nu innan jag somnar.

ja vad har jag gjort istället då? absolut ingenting. tittat på TV, badat, lagat mat till mig & chris, legat på soffan och bara varit allmänt seg med honom hela eftermiddagen. och var så trött när han gick att jag bara låg halvdöd framför min TV. det roligaste på helan dagen var att han bröt/stukade tummen på ett väldigt konstigt sätt hahaha.. well. goodnight.

there’s a she wolf in your closet


Outfits från i veckan.

Fredags

mammas gamla skjorta
vitt linne
jeans som jag slitit själv
stövlar från skopunkten.

Igårkväll/natt

har böjat bo i Annas ULjacka, hur skön som helst!
+ min nya mysiga mössa från Holmlunds

 


pluggdag

idag ska min dag endast (nästan) bestå av en sak: plugga. har två viktiga prov på onsdag och jag måste få bra resultat på dem. det är mitt sista resrprov i Historia A och mitt första Filosofiprov. plugga,plugga,plugga.

men chris kommer hit senare och då får jag ta en liten paus. sen är det ju en massa bra på TV också men sen, bara plugga! ska försöka hålla mig borta från att blogga idag också. vi hörs senare ikväll!

GoDnAtT.


är det möjligt att efter 1,5 år fortfarande känna sig nykär?

innan jag sover vill jag bara skriva ett litet inlägg till min käraste pojkvän. jag har nog den stördaste, roligaste & bästaste pojkvännen som finns. han kan hitta på världens galnaste, knäppa grejer som får mig att skratta så jag nästan kissar på mig. jag är lyckligt lottad för jag verkligen hittat någon som får mig att må bra.

och när jag bara har en dålig dag så finns han bara där, så att jag kan krypa ihop i hans armar och han gör allting bra igen. det trodde jag verkligen inte i början att jag hade hittat en så bra pojkvän och även en bästa kompis. det trodde nog ingen. men alla hade fel. han é bara bäst.

& ikväll har jag lyssnat på den här gamla, fina klassikern så den får bli till dig.

and I'll be there forever and a day always
i'll be there till the stars don't shine
till the heavens burst
and the words don't rhyme




Ett Förlåt brukar betyda att man icke ska göra om det. tack.

J*vla spotify-avbrytare! folk snackar om att alla hatar comviqtanten men jag har hittat mitt nya irritationsobjekt. Spotify-tjejen! "Hej, förlåt om jag stör dig när du lyssnar på din favoritmusik". MAN SÄGER INTE FÖRLÅT OM MAN SKA GÖRA SAMMA SAK IGEN. ggrrr.

"Don't make me choose because I'll choose him. It's always been him."

Hej&hå. då var man hemma igen då efter en väldigt onödig tur till Gränby, haha. Men har ändå varit på så bra humör idag så det gjorde absolut ingenting. Ja, hur var New Moon då? nästan precis som jag förväntat mig, bra men inte lika bra som ettan. vi var båda överens om att ettan var bättre. Det var väldigt mycket känslor & vi satt och var hur irriterade som helst på Jacob som f*ckade hela grejen. menmen så kan det vara. chrille hade cup senare på kvällen så jag tog bussen från honom hem & nu är jag hemma. ska göra iordning lite fika och sen lägga mig i sängen framför TVn. latero.


New Moon

aloha. :] idag är jag på jättebra humör! de första jag gjorde var att ta ett långt bad och sen städade jag en massa & diskade (nu blir mamma glad också). ska snart åka till norby och lämna tillbaka filmen och sen kommer Chris hit. eftersom jag redan känner mig som värsta hemmafrun idag så tänkte jag laga mat också innan vi åker iväg på bio. New Moon!! ja, vad jag har längtat! jag hoppas att den är lika bra som den första med tanke på att vi sett den första tusen gånger så vi nästan kan den utantill. talk to you later tonight.

dagens bio-outfit.


Pics from schooL.


Gårdagen

jag var alldeles inne i att berätta om filmen igår så jag glömde helt att berätta vad om gårdagen. efter skolan åkte jag och tjejerna ner på stan, jag köpte med mig en mössa & vantar bara men det behövdes! träffade på maria och vi tittade på lite presenter och sånt. sen åkte jag & lämnade min dator hos C och sen gick jag och maria till Norby och köpte godis och hyrde film (!!) de har äntligen fått in hyr-film på ICA norby! woho. ja, det var min kväll det!

Freida Pinto, världens vackraste.


Filmer kommer inte betyda samma sak längre

jag har sett världens bästa film tror jag. nej jag tror inte, jag VET. Jag hade hört om alla tusen oscars den fått och hört att den var bra men jag har alltid trott att folk överdrev. men jag har inga ord. Slumdog Millionarie är världens bästa film och det kommer jag inte släppa förrän jag ser någonting bättre (vilket antaligen inte kommer att hända).

den filmen väckte så många känslor som jag inte känt på jättelänge & den berörde verkligen. jag tyckte att Flyga Drake var bra men den går inte ens att jämföra. När filmen var slut så var både jag & Maria i chock. vi båda hade blivit så rörda av den så vi undrade hur vi kommer kunna gå vidare i våra liv som vanligt utan att göra någonting. alla känslor jag hade innan är helt bortblåsta, jag blev helt ställd!

"Varför ska jag gå till skolan och göra en massa onödiga prov när jag vet att någonstans i världen finns en Jamal som kämpar för sitt liv?" och det är så sant. ingenting känns nödvändigt längre efter att ha sett den. det går inte riktigt att beskriva, se bara filmen säger jag! då förstår ni vad jag pladdrar om, haha. jag älskar verkligen budskapet & skådespelaren som spelar Latika är kanske världens vackraste.

 


Who's house? Run's house!

Tjaa. idag är det fredag och det gör mig glad! vaknade upp helt lycklig imorse och det tänker jag fortsätta vara. positiv energi, positiv energi! Har sam B just nu och sen är det lunch. Kebabgryta, jag klagar inte! :) nej nu ska jag lyssna på redovisnigen. latero.


även fast jag inte känner dig hatar jag dig

asså jag mår illa. vill ba spy på dig. uuusccch varför ska vissa människor finnas som inte gör nåt annat än förstör. & med det säger jag godnatt.

update.
Den här låten är så skön. jag diggar verkligen Rihanna ibland. på hög volym ska den vara. tyvärr tror jag inte att det är Rihanna som sjunger i just den här verisionen, de har raderat orginal-låten från youtube. enjoy. jag borde sova för då blir det imorgon & imorgon är bra för då är det ny dag med nya tag. nej för nu skrev C att jag skulle ringa, tack. behöver bli lite happie igen. (är fullt medveten att happy stavas med y men jag kände inte för att skriva så, ifall någon ville kommentera det)

you can see my heart beating
only you can see it through my chest
that i'm terrifyed but i'm not leaving


You and me can have a bad romace

Jag har en knasig mage alltså. får ont i magen så fort jag äter nåt. not good. kanske borde börja tänka på vad jag äter.. grattis mathilda! min mor har tjatat på mig hur länge som helst att jag måste tänka på vad jag äter. ibland tror jag att hon tycker att jag är en tjockis. :) MENMEN, kom precis hem från anna. vi var onyttiga som alltid men det går faktiskt för sig när någon är lite deppig. godis är botmedlet till allt!

Lady GaGas nya låt Bad Romance. vad tycker ni? jag tycker att den är lite knäpp. men hon är ju knäpp så det kanske passar. jag diggar refrängen!


God morgon.

Hur kommer det sig att efter att ha sovit i 14 timmar så är jag fortfarande jättetrött? konstigt. iallafall, nu är jag uppe! drömde en jättekonstig dröm om att galna, mördar hundar attakerade världen och åt upp alla människor. ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag ner på stan och köpa mössa & vantar. behöver nya för iår. sen kanske jag åker hem till anna och hjälper henne att tvätta lite, haha. ah vad jag gillar att vara ledig!

How bout that gangstaa- gangsta love?

nä efter 2 roliga telefonsamtal, ett med chris & ett med anna så blev jag plötsligt helt pigg. jag vet inte vad jag ska hitta på nu.. har ju iofs inga krav på att sova eftersom jag kan få sova hur länge jag vill imorgon. 2 and a half men på tv men jag har sett avsnittet förr. egentligen vill jag bara krypa ner i min säng & mysa med mitt mongo till pojkvän men det går ju inte för sig för han är ju inte här. aja, ni får lyssna på en låt istället. :) enjoy.


everytime i come around
shawty love me down

run up on me like click clack
throw it out like take that



good night, sleep tight

god kväll. har hängt lite med maria nu efter arabiskan, mycket prat & mat och grey's. lite tårar där också när wallace dog. :/ nu ska jag snart sova för att jag är jättetrött & mår illa. är ledig imorgon, det kan behövas!

På filosofilektion

sitter just nu och har filosofi. min lärare är ganska läskig så jag kan inte skriva så långt.. han pratar om gamla filosofer och jag undrar bara vad jag gör här egentligen? tror jag börjar bli sjuk också, blev nog smittad i måndags. mår jätteilla och vill helst bara hem till min säng. men har arabiska idag så det går icke. yeye ska sluta tycka synd om mig själv, vi hörs ikväll.

Shopping från igår & idag


Take a breathe, take it deep

kom precis hem från annisen & jag har jäätteont i magen. hur kommer det sig att jag alltid har det när jag kommer därifrån? hmm kanske för vi äter så mycket, vem vet. vi käkade iaf en massa idag som vanligt. jag spelade the sims, vi tittade på filmer på canal + och sen uglybetty & desperate housewives. sen satte jag mig på bussen hemmåt.

köpte den där tshirten idag också, en stor grå som det står "protect and survive" på. fashion against aids, nivet. nu har jag gjort dagens goda gärning! visar er i ett annat inlägg.

varma mackor, stjärnchips, godis & julmust! mums

mys med Mimi

någon som tycker att jag är lite jobbig kanske?


Gå in och rösta!

Marabou ska göra en ny chokladbit till Alladinasken och det betyder att en måste försvinna. gå in på www.raddajulen.nu och rösta på din favorit!

' shorty's like a melody in my head that I can't get out

tjo. idag hade jag nästan inga lektioner så jag hoppa över det idag & jobbar lite hemma istället. sitter just nu och laddar ner en massa bra musik. eller nej, jag laddar inte ner för det är olagligt men jag gör om låtarna från youtubefiler till vanliga. :)

jag ska till anna lite senare när hon slutat för det är ju tisdag och det har blivit vår lilla tradition. åka hem till henne efter skolan, gå ut med mimi, köpa nåt gott på ICA, spela the sims/titta på TV och sen ugly betty + desperate. yes så nu vet ni vart ni hittar mig i eftermiddag/ikväll. jag kanske även tar en tur förbi stan innan och köper tshirten som jag la undan igår, måste bara titta efter om jag har några pengar över huvud taget.


You catch me when I fall, accept me flaws and all

okej mitt försök till att gå & lägga mig, "ny dag nya tag" gick inge vidare. alldeles för många tankar i huvudet som jag var tvungen att dela med mig av till nån. & självklart när jag fick höra en smart människas åsikt så var allt mitt fel. haha åh vad ni inte fattar nånting just nu gissar jag men det är lugnt. jag fattar icke själv.

jag tror jag behöver lite anger management, när jag blir arg så kastas massa elaka, dumma saker ut ur min mun som jag inte menar. förlåt. & därför så bjuder jag på den här låten som kanske kan beskriva hur jag känner mig just nu.


every now and then without warning
I can be really mean towards you

When I need attention I tend to nag
I'm a host of imperfection

And you see past all that

But in your eyes I'm a queen
You see potential in all my flaws

And that's exactly what I need.


Just nu har jag ingenting mer att säga än..

.. GOD NATT. ny dag, nya tag!


härlig bild från för 2 år sen..


you got me good.

tjoz. :) blev inte riktigt som planerat då engelskan var inställd & jag, annisen o' carro inte orkade med etik&livsfrågorna så vi drog ner på stan istället. käkade lunch på max (de förstörde min kärlek till deras cheeseburgare då de bokstavligt doppat min hamburgare i peppar..). sen gick vi i lite affärer. jag la undan en tshirt på H&M som jag ska köpa imorgon. fick även med mig den där mysiga, stickade tröjan från Gina.

Nu har jag precis duschat, ska torka håret och sen sätter jag mig på buss nummer 1 eller 8 och myser med min bojkvän. talk to you later!

såhär ser jag ut idag
mammas stora mys tshirt
lackleggings
converse.


Annas milkshake brings all the boys to the yard.

aloha. sitter i biblisen med anna, carro, helin & sanah och pratar en massa som vanligt. just nu handlar samtalsämnet om någon 77åring som har sex med barn. mysigt. vi har geografi egentligen & jag och carro ska jobba med tidvatten men det går inge vidare. nej nu har jag inget mer på hjärtat. har vanliga tråkiga lektioner idag och sen ska jag hem till Mr.C. bouz bouz.

irritationskänslor

jag har ont i nacken/ryggen, försöker fixa en fin header men det går inte bra, är trött i ögonen, ingenting går som jag vill. är bara allmänt irriterad på allt o' alla. borde sova men ska titta på paradise hotel. åh. vill ha massa pengar oxå.

vill ba' boxa ner nån.


When I look at you my mind goes on a triP '




I can't go any further than this

nu är mitt rum hur fint som helst & man kan hitta saker o' ting i garderoben faktiskt. it's a miracle! har två nya inköp som jag ska göra i veckan. letar efter en kill tshirt, oversize för mig med nåt tryck på & sen en stickad tröja.

väntar på att mina TVprogram ska börja men tiden går så saakta. sen ska jag nog sova tidigt ikväll. chris skulle kommit hit men han är en mupp som satt uppe hela natten & är trött. oRkAa. jag behöver sällskap. men vi ses imorn istället så I guess I will survive.

älskar gina tricots mysiga, stickade tröjor. har en sån i korallfärg & ska köpa en ny i veckan, svart eller vit.
 


Vilken färg?

Har bestämt mig för att jag ska köpa/önska mig i julklapp en utav de här klockorna. men mitt problem är, vilken färg? jag har redan vita, svarta & bruna klockor i andra modeller så det vore kul med lite färg kanske. Vilken hade ni valt?


Up in the bluE.

Good morningz. har sovit asdåligt inatt, hade en viss lillebror bredvid mig i sängen som rörde på sig och sparkades som bara den. men när han vaknade runt 10 så fick jag sova ett par timmar till.

idag blir en riktig fixar-dag. behöver städa ur lite kläder ur garderoben (är det möjligt att ha för mycket kläder?), sen ska jag städa och sånt där. sen ska jag ta ett långt bad, titta på one tree hill & gossip girl. & efter det så kommer Chris hit efter sin träning. myspys. vi hörs senare!


'cause I adore you.

jag älskar den här låten men, you ain't gotta find someone new 'cause I adore you. :)


myskväll med myspelle

nu har dom vuxna gått iväg och är ute och partajar och jag & brodern min ska titta på film. fick sminka mamma och hennes jobbarkompis så nu är dom superfina. jag & johan har laddat upp med chips, choklad & cola och ska nu titta på film. space schimpans tror jag den heter (hans val). nej nu blir jag tjatad på att jag måste vara social. talk to you later. 

 


Let him know that you know best cause after all you do know best.

tjo. hann ej ladda upp outfitbild innan jag drog ner på stan så jag försökte fixa't nu när jag kom hem men det gick inge vidare så det slutade med att jag sket i det. så det kan bli ibland. kom hem nyss typ. blev beordrad att gå och köpa servetter så fort jag kom hem så det var bäst att jag gjorde det. vi får gäster ikväll. eller nej, mamma får gäster ikväll. sen ska alla på jobb-fest så jag blir ensam hemma med brodern min. skön kväll helt enkelt.

ah det här var de bästa jag fick fram.
oversize ljusrosa tshirt
lackleggings
+ ett par högklackade stövletter






I tried to be chill but you're so hot that I melted

God morgon världen. vaknade med panik att jag hade försovit mig och slängde mig in i duschen. jag skulle nämligem träffa Johanna på stan om en halvtimme för lunch men vi flyttade upp det till 2 istället. så nu sitter jag nyduschad och borde börja göra mig iordning. uppdaterar innan jag drar med en dagens outfit, känner för en sån idag.

Dessutom så släpper Jimmy Choo sin kollektion med H&M idag, antagligen kaos in the house där inne? men ska nog gå förbi och ta mig en titt, om inte allting är slut det vill säga.

Could you meet me halfway?

Puss.godnatt.


Can't read my pokerfacE

asså OhO. hur saker och ting kan bli ibland. menmen, jag orkar inte bry mig. jag har iallafall världens bästa vänner, mina tjejer äger allt o' alla. det bästa med dem är att det alltid finns någon som lyssnar, vi tar hand om varandra och ställer upp 100 %. jag har tur som hittat er.

en utav dem dundertjejerna var jag hemma hos ikväll, Sanah. Det var längesen jag var hemma hos henne och hennes familj är så mysig så man vill bara vara där hela tiden. :) hihi. satte mig på bussen hem & träffa på ännu en dundervän, maria. ibland (men bara ibland) är det kul att uppsala är så litet.

me lajk jo very much



just chilling milling in the sofa

ligger ute i soffan i vardagsrummet med lillebror som en säck potatis och är allmänt bänglig. han tittar på något stört program som jag inte förstår någonting utav. mamma gav oss sällskap nyss men nu petade hon oss och gick iväg. gjorde precis ett facebook-konto åt mamsi nyss så nu är hon lite trendig.

så vad händer ikväll då? simon och gänget tänkte åka ut till mackis land och frågade om jag ville hänga på men det blir nog lite sent så jag hoppade det. another time :) så ska snart åka till sanah så fort jag får lite skjuss. hörs senare. bosbos.

So live you lifE.

Hej&hå. sitter och har samhällskunskap at the moment. ska undersöka statistiken i Bangladesh så det är rätt chill. Vi är 5 pers på lektionen idag också så vi kommer säkert få sluta lite tidigare. min mage rooopar efter mat! Idag är det fredag vilket betyder helg. och jag har faktiskt inga planer för dagen/kvällen alls. får se vad som dyker upp.

Nya favoriter i skohyllan

Glömde bort att visa mina nya UGGs som mamma köpte åt mig i Stockholm i helgen. Här kommer en bild på dem. Nu ska mamsi få massera bort min muskelknutar i nacken, snäll som hon är!



I'm in looove!


one two three four, uno dos tres cuatro.

fy vad kallt det är ute. kom precis in från att ha hängt lite hemma hos min extra familj, la familia Refai. Åt middag med Maria & hennes mamma och så fick vi lyssna på hennes tal om relationer mellan kulturer som hon ska berätta om imorn. sen åt vi glass och Maria kom på att hon hade match om typ 20 minuter. då blev det kaos in the house och nu sitter jag här o' muppar mig. Tycker inte om torsdagar, de har inget bra på TV. Inlåst visas ju inte längre så får väl titta på Mammas pojkar.. men yeey.

här får ni bild på mig just nu, osminkad. De är inte varje dag, det!

 
  


' On to the next '

hallå där ute. idag är jag ledig och därför tog jag en lång, lång sovmorgon. ligger i sängen nu och äter pannkakor och tittar på fresh prince in bel air. försökte baka chokladbollar också men dom blev väldigt misslyckade. snart ska jag sätta på The hills & The city. mitt försök på att komma ner på stan gick inte så bra, får ta det imorn efter skolan. talk to you later.


blessed with the best.

åh jag vill dansa nununu. tittar på so you think you can dance. det är mitt andra tecken idag på att jag behöver börja dansa igen. funderar på att gå och lägga mig snart. har inga läxor & är ledig imorgon så jag har no worries. jag behöver bara komma ner på stan och göra lite ärenden. smell you later (tomorrow)

But don't let them say you ain't beautiful . <3

you can talk all you want but my skin is really thick

åh vad jag kände att jag saknade dansen idag. cyklade förbi dansstudion och såg genom fönstret, jag ångrar faktiskt lite att jag inte tog några klasser den här terminen. menmen, nästa termin blir det massa dansande! har varit med Chris ikväll, vi titta på TV och var allmänt störda som vanligt haha. sen hade han fotbollsträning så nu tittar jag på Greys med mamma.

& angående en kommentar jag fick, det är synd att du ser det så. men jag orkar faktiskt inte bry mig om ni inte gillar mig längre. jag har världens bästa vänner nära mig, väärldens bästa pojkvän & en underbar familj så jag behöver ingenting mer. om ni inte gillar mig eller gillar att läsa min blogg behöver ni inte göra det. nej, nu börjar Greys igen.

You make wanna lalala

God dag, god dag. sitter i biblioteket just nu by my self och måste plugga järnet. satte uppe till sent igårkväll men känner ändå inte att jag kan allting helt. alla andra är i matsalen just nu så jag är lite mobbad. snart har jag filosofi, efter det historiaprov & sen slutar jag. då åker jag hem o' är med Chris tills hans träning börjar ikväll. då blir det grey's. talk to you later.

 


då var man klar med filosofin..

.. fan vad komplicerat alltså. lovar, det är inte bra att börja tänka för mycket. alla tankar i huvudet blir helt ihoptrasslade! vi skulle resonera kring skillnaden mellan att förklara och förstå & sedan förklara varför frågan om kunskap är så komplicerad. snacka om hjärngympa. nu är jag iallafall klar & måste börja med historian. har mitt andra delprov i historia A imorn och jag har knappt läst nånting. härligt Mathilda, härligt! känner på mig att det kommer bli en låång natt.. & vet ni, jag bjuder på en sånhär:



at anna's place

aloha. sitter just nu i annas rum medan hon är ute med hundas. i vanliga fall hade jag följt med men nu var det så kallt så jag höll på att frysa rumpan av mig. vi prata en massa om hur det är o ha hund och sånt, jag lääängtar tills den dan jag får en haha för de har faktiskt jag blivit lovad av chris:)! snart är hon tillbax och då ska hon hjälpa mig med the simsgrejen som äntligen har laddat klart (tog 4 dygn). smell you later.


shut up, hush your mouth can't you hear you talk to loud?

tudelz! ikväll har jag bara tagit det lugnt här hemma med mamma. vi gick och handlade i norby och sen fikade vi varma mackor och bullar (haha vad supersvenne det lät!) har vilat ett tag och borde ta tag i pluggning. har ännu ett historiaprov på onsdag. åh nu kom reklamen för New Moon på TV. aawi längtar tills jag ska se den med min bojke :)

.. and we jerk it out!


Rihanna talar ut

Jag måste säga att jag trodde inte att hon hade blivit så svårt skadad efter Chris Brown attakerat henne. men det här är ju riktigt hemskt! inte trodde man det om Chris Breezy.


This is it.


shine on, shine on

hej mina vänner. skola igen idag och det har bara varit allmänt långtråkigt som skolan brukar va. tur att man har roliga människor i skolan som gör en glad iallafall. hade prov i etik & tror jag får godkänt iallafall. seeeg dag alltså, måste plugga & sen ska jag gå och handla med min mamsi som kommer hem idag. visar även bild på mina nya skor sen. talk to you later.

Svar på era frågor

Hur många läsare har du ungefär per dag?
70 - 110 st

Har du slutat dansa? Vem är din absolut bästa vän?
Dansa kommer jag nog aldrig sluta göra :) har bara ett uppehåll den här terminen för att fokusera mer på skolan, mina närmaste och mig själv. förra terminen blev det lite för mycket utav allt.
Jag har många nära vänner så jag vill inte välja en speciell. Om jag måste välja blir det nog min mamma, henne kan jag alltid lita på.

Hur länge har du o din kille varit tsm?
Vi blev tillsammans för ca 1,5 år sen men vi har haft pauser då & då

Va gör du på fritiden?
Pluggar, umgås med mina vänner & pojkvän. försöker ha kul helt enkelt.

Vad är ditt livsmotto?
Ta varje dag som den kommer och försök göra det bästa utav den

Vad är viktigast med en bästavän, att man har kul med den eller att man kan lita på den?
Tror inte att man kan lita på någon 100% så då väljer jag att ha kul med den. Det är svårare att hitta någon man verkligen kan lita på än att hitta någon man kan ha jättekul med.

Hur kan du lita på din pojkvän när du vet att ni har haft det besvärligt förut?
Vi har gått igenom mycket tillsammans och hade en lång, väldigt jobbig period men nu har vi det bättre än någonsin. Jag tror att man måste glömma allt gammalt och se frammåt.

Försökte du få tillbaka din kille när ni hade gjort slut och i så fall hur gjorde du?
Nej det gjorde jag faktiskt inte. När vi har gjort slut har det varit på grund av bråk och då har jag inte hört av mig. Senare har vi alltid hittat tillbaka till varandra till slut, tur nog.

Hur sminkar du dig?
Jag använder concealer, mineralfoundation från Loreal, lite solpuder och rouge. sen mascara & vit kajalpenna. ibland ljus ögonskugga och eyeliner.

Av: Anna
Min fråga till dig är: Vad har du gjort i helgen du snygging ;) ?
I fredagskväll var jag med Chris, i lördags shoppade jag i Gränby Centrum med Julia & på kvällen var jag bara hemma. idag har jag pluggat. dudå snygging?:)

Är du oskuld? om inte, hur gammal var du när du blev av med den ?
Nej. jag kunde ha varit äldre

Av: Bavve amin
Vad tycker du om killar som bloggar? Borde det finnas fler?
Har faktiskt inte läst så många kill-bloggar. men jag har läst din, den diggar jag! :) ja det vore kul om det fanns fler.

Vilken hårfärg använder du för att färga ditt hår och hur ofta behöver du färga utväxten?
det har jag skrivit om tidigare, titta det här inlägget: http://mathildahedstrand.blogg.se/2009/september/lifes-a-game-but-its-not-fare-i-break-thro.html#
min naturliga hårfärg har blivit rätt mörk så jag brukar inte färga utväxen. när jag färgar håret färgar jag hela.

Hur 'gör' du för att ha bra hy?
Det var första gången jag fick höra att jag hade bra hy! haha. den är liksom varken det ena eller det andra, har aldrig haft perfekt hy men den är bra ändå. jag rengör noggrant, använder ansiktsvatten och återfuktar. scrubar en gång i veckan och om det skulle dyka upp nånting så använder jag Stioxyl.

Vilken skola går du på och är det bra där?
Lundellska skolan, ja det duger. ingen skola är väl jättekul?

Är du 93;a?
Yes, det är jag. Fast jag går i tvåan.

Är ditt hår äkta eller använder du extensions?
Jag använer extentions, clips. egentligen kanske jag inte behöver det längre för mitt riktiga hår har blivit rätt långt men jag har använt det så länge så det har liksom blivit en vana

Du är jättefin o' en fin blogg :)
Tack så jättemycket, det värmer i hjärtat! :)

Vad är din favorit mat?
Kebabpizza

Vad tycker du om Mcdonalds? och dem som jobbar där?
Haha det är nåt med dom där mcdondalds människorna, måste va nåt fel på dem! vi går inte ihop

Varför tycker du om marabou sensation den smakar äckligt
Haha, kul. Nej den är god!

Vilket är ditt favorit halsband?
Haha kul Maria, antagligen det jag fått av Chris som jag har varje dag

Vad gör du när du har tråkigt?
Ringer dig, Mary

Vad heter din gosedjursnalle?
Mulle, som du döpte den till :)

Hur mycket tjänar du på din blogg?
Nada.

Är det jobbigt att bli igenkänd?
Haha skitjobbigt..


Är det bara jag som tycker att Agnes Carlsson och Leona Lewis är lika?

 


etik & livsfrågor går på mina nerver

har suttit och pluggat nu jättelänge och det bara är jättekrångligt alltihopp. vad är en människa? vem är jag? vad är etik, vad är moral? blablabla.. pallante. men har prov imorn så måste orka lite till. idag blir jag nog bara hemma i sängen med böckerna blandat med bloggande på laptopen & TV-tittande.

Lördagen: Jag & Julia åkte till Gränby Centrum och vi fick med oss lite hem. kan visa er här nedan. tillbaks till stan och vi skiljdes åt eftersom julia mådde dåligt och ville hem & vila. jag gick till MAX och köpte med mig mat hem. köpte även lite godis också och hade myskväll med mig själv framför TVn med körslaget, singing bee & simpsons. btw. jag avslutar frågestunden om ett litet tag. :)



 


Jag utnämner Katy Perry till världens skönaste just nu

 




ni missar väl inte frågestunden nedan? den är inte avslutad än, keep on askin'


.

 


du é bäst.

hallå där ute. vaknade nyss efter en lång, skön sömn & tittar lite halvt på EMA. missade ju kenza häromdagen när jag tittade. ska börja göra mig iordning snart för jag och julia ska till gränby centrum för lite shopping. kanske köper vi med oss godis och har myskväll hos nån utav oss.


<3


I'm never gonna shut you out.

har just spenderat kvällen med världens bästa pojkvän. :) ibland vill man bara hoppa på honom eller döda honom för han är så dryg men för det mesta är han bäst. han gick precis och jag ska nog sova snart, höll på att somna nyss. & sen vill jag också skriva att min mamma är bäst och jättesnäll för hon köpte skor åt mig idag. hihi:) jag är omringad av bra människor, jag gillar't!.

vi tittade på idol ikväll och de fick framföra "världens bästa låt" enligt dem själva. jag skulle lätt ha valt Halo, jag tycker den är världsbäst. btw.. :( rabih åkte ut och egentligen ville jag börja gråta men då hade jag nog fått en box. nnneeej.. min kärlek till rabih var inte så uppskattad 


assååå KnaAaAasSs..

..grej! jag är nog världens sämsta människa när det kommer till datorer. helt seriöst! jag är keeeeefff. jag orkar inte. anna har suttit och förklarat steg för steg hur man installerar in the sims 3 men ändå går allt åt raka helvette! nej nu pallar jag inte mer. nu hoppar jag in i duschen och sen kommer chris hit. jag behöver göra nåt annat ett tag. förhoppningsvis kanske han kan rädda mig. haha talk to you later.




fy fan vad stört!


God Morgon.

  


Jag & Maria känner varandra för väl

J: är på väg hem. kom till mig?
M:okej bra. ja har du nåt godis eller nåt annat gott hemma?
J: Nej men är jättesugen på marabou sensation
M: Ica? ses vid dungen?
J: Ja, är ute nu.

You could be a sweet dream or a beautiful nightmare, either way I don't wanna wake up from you.


I make them good girls go bad

GAH jag är så duktig. gjorde precis klart min power point-presentation till imorn jag tror den kommer bli rätt bra. ska snart gå och lägga mig men ska försöka installera the sims 3 först. jag blev ju nästan lite beroende när jag lånade annas dator.. men jag är inte världens smartaste när det kommer till datorer så får se om jag klarar av det. annars får pojken min fixa det, dataexpert som han är :) det är bra att ha honom ibland! haha.

Min nya obsessed-låt. vem visste att Leighton Meeser från Gossip Girl kunde sjunga? Inte jag iallafall.


min dator är tillbaka!

kom precis in i värmen, fick åka till chrille och hämta min dator eftersom jag har en redovisning imorgon som jag behöver den bärbara till. trodde de skulle va en massa tibiagrejer på den (hahaha) men tydligen inte. :] men får njuta av ögonblicket nu för imorn vill han ha tillbaks den. dessa krav alltså.. haha

sitter o' tittar lite halvt på EMA, tyckte de var skitkul när katy perry avbröt kanyes nominering "ive got the best interruption in the whole world!" haha skön tjej. nej nu ska jag sätta igång med min uppgift. ska prata om att det är brist på rent vatten i världen. jobbigt dilemma alltså.
 
hittade den här skitsnygga bilden på datorn, haha enjoy.


fan vad kul..

.. att gå utanför dörren när det snöar, blåser & bara är jättekallt. woho!


God morgon världen

älskar mina lediga torsdagar, suckers som är i skolan :) huhu. ska snart ta ett långt bad och sen kommer mamma och hämtar upp mig för vi ska åka och ta mördarsprutan (kallar den så). känner mig jättesugen på marabou sensation toffee valnut, den är asgod. ni vet dom nya marabou som går på reklamen? den kom iallafall nyss på reklamen. nu blir det frukost. talk to you later.


Du är hoppet i ett IQ-fritt land, du är drömmarna jag drömmer ibland.

Visst känns det som att kärleken väntar? Ja, den väntar i februari då Kent åker ut på turné igen. Står vi där längst fram vid scenen i år igen, julia?

 


Torka i bloggen?

känns som att jag borde komma med nått nytt här, visst? samma visa varje dag typ, skriver inte om så roliga grejer längre & det märks på er läsare oxå, haha. fick även en kommentar häromdan' av zamo att min blogg har blivit tråkig. funderar på o lägga upp en "10 saker ni inte visste om mig" eller kanske frågestund? varför inte göra om hela designen? i dunno, ska brainstorma lite & hitta på nåt kul. kom gärna med förslag oxå. :]


Jag vill ha annas dator & the sims 3

Här är det slitage på hög nivå alltså. är helt dööd i huvudet & vill ba titta på grey's & sova. imorgon är jag ledig, eller nej min mattelärare la in en extra lektion snäll som hon är! men jag tänker inte gå dit, jag ska sova längelänge. jag har haft jättejobbigt humör de senaste dagarna, har gått upp o' ner och jag har varit största PMS-monstret. tycker inte om att vara själv, de är då jag blir störd. whatever, TVn ropar. later!

don't worry be happy elleh?


hemma hos julia

sitter hemma hos julia nu, jag hoppade över arabiskan idag för jag hade ont i magen och min käre vän behövde mig. så här sitter jag, i julles soffa & hon är ute på balkongen. det är värsta kön utanför huset eftersom hon bor bredvid en klinik och alla är som galna och vill ha vaccinet mot svininfluensan (ni kan gärna få min spruta..). kön är hur lång som helst, typ 100 meter utanför. jag fastnar nog här ett tag till o' sen åker jag hem. talk to you later.

letade lite efter bilder på hennes dator och hitta den här. muuums det här hade varit gott nu!


you need to husH.

tjo, dåligt update idag ja vet. blev inget med att träffa chris idag så jag åkte till anna istället efter skolan och våldgästade henne. mötte henne & mimi och sen gick vi och köpte choklad på ica. vi har suttit framför teven heela dagen o' tittat på allt som den har erbjudit oss. jag har blivit beroende av the sims 3 oxå. satt o' spela det med en mysig hund bredvid mig. sen kom åsa och då köpte vi pizza. efter desperate åkte jag hem & här är jag nu. ska borsta gaddarna, ta bort sminket & sen blire the sims igen! skulle inte jag plugga? ehvaaa..

my babies.


Good Mornings.

vad svårt det är att sova när ens mamma sms-bombar en hela morgonen! grrr. nu är jag iallafall uppe & ska snart dra till skolan. börjar inte förrän om två timmar men jag känner att jag verkligen måste plugga. sen har jag bara en lektion & sen slutar jag.

efter skolan skulle jag ju som sagt åka och ta den där j*vla sprutan men det visade sig att mamma ville skjuta upp det för "nej juste jag glömde att berätta att man kan få huvudvärk och feber om man tar den", åh vad arg jag blir jag hatar att bli tvingad till saker. men eftersom jag har prov imorgon ville inte hon att jag skulle må dåligt. dö. aja, jag åker hem till Chris efter skolan istället, hörs senare!


Med den här låten säger jag Godnatt, puss på er.

Rihanna ft. Maroon 5 - Never see your face again

you need to be thankful for the life you got and stop lookin' at what you ain't got.


Kan någon laga mat åt mig?

usch vad kallt det är i mitt hus. ja, mitt hus faktiskt numera eftersom jag aalltid är ensam hemma. är lite irriterad på att det är så kallt och att det inte finns nån' färdig mat (ibland orkar jag inte laga!) och så är jag jättesur för mamma försöker tvinga mig att ta vaccinet mot svininfluensan imorn. JAG VÄGRAR. jag hatar sprutor och jag hatar stick i armen (det vattnades i mina ögon när jag skrev det just..) och jag tänker inte. blir ändå aldrig sjuk.

väntar oxå på att anna kan ringa mig & hjälpa mig att installera the sims 3 på datorn. sen får jag dåligt samvete för att jag inte har pluggat någon matte. nej nu ska jag gå & ta bort mitt nagellack. later.

på båten mellan turkiet & grekland, där var de f*n inte kallt..

jag vill sovasovasova.

god (verkligen inte) morgon.. jag vill inte jag vill ha lov :( jag känner mig som en död zombie som går runt och gör iordning mig nu på morgonen. det blir inte heller bättre av att svampbob fyrkant skriker & sjunger i vardagsrummet. jag låser in mig för mig själv med martin timell på vakna med the voice istället. nej nu ska jag lägga mig framför TVn. talk to you later.

good night, sleep tight

nu har min poojke gått & ska jag gå och lägga mig för klockan är halv 12 och det är skola imorn, illa illa. jag har heller inte pluggat något idag, känner mig som en dålig människa. aja, godnatt puss!

you've been all over, and it's been all over you

ja, gårkvällen blev inte som jag hade tänkt. med skräckfilm, mandariner & sova tidigt. maria råkade logga in på msn och då sprang jag över till henne också. & hennes bror skulle till gottsunda så han köpte godis också, woho två flugor i en smäll! haha. så där fastnade jag tills klockan blev 3 och då lunkade jag hemmåt. just nu undrar jag hur jag kommer orka gå upp imorgonbitti till skolan då jag har gått upp 2 och 3 varje dag den senaste veckan. och jag är verkligen inte peppad på skola..

idag måste jag plugga lite och sen ska jag vara med chrille ikväll, ojoj tredje dagen i rad och utan bråk tillochmed, snart är vi redo att flytta ihop. haha nej jag skojade bara. vi ska hyra film och köpa godis (och kolla på one tree hill!) så det blir myyyysigt. pusso'hej så länge.

såhär kommer jag att sitta idag


RSS 2.0