hej tisdag.

aj, vad ont jag har i min hals. Känner att jag håller på att bli sjuk och det är inte kul. Eller egentligen skulle det vara rätt skönt att bli sjuk just nu eftersom det är så tråkigt i skolan & för att man får ligga hemma, äta godis & sova hela tiden. Fast det är ju ioförsig bara tre dagar kvar till lovet, det får man inte glömma. Och för oss, två skoldagar eftersom vi har temadag på fredag. Folkmord tror jag.. har inte så stor koll. Johanna Levines pappa ska komma och berätta om förintelsen också tror jag. Intressant.

Kom hem från dansen för ett tag sen och nu sitter jag här, nyduschad och fräsh. Ska sitta här lite, titta på sex and the city och sedan hoppa ner i sängen. Måste bli bättre på att sova.. m.å.s.t.e. Aja jag slänger upp en bild på vad jag hade på mig idag också. Ber om ursäkt om att man ser halva badrummet i bakgrunden haha.


ett par jeansleggings
+
en stor vit tröja
+
ett långt halsband
+
ett par ljusbruna pumps.

i skolan

Hej på er! sitter i skolan igen, har matte men jag orkade inte vara med på genomgången så då fick vi gå ut. Jag & Sanah sitter med våra datorer istället uppe vid A torget och nyss kom Ifti. Idag är min jobbiga dag då jag har håltimme i tre timmar.  Måste hinna med två arbeten i svenska och i historia så det är bara att jobba på med det. Efter skolan ska jag åka hem till Gustaf huhu, får se vad vi hittar på. Ikväll är det dans också, modern. Får se om mitt knä hänger me. Puss&hej

dog-feber

Go kväll. Mitt cp-knä har gjort så jag nästan inte kan gå, haha fyfan. har svullnat upp oxå , ser inte ens ut som ett knä längre. Fett mysko. En rätt speciell egenskap med mig som jag har kommit på är att när jag bestämt mig för att jag vill ha någonting så ger jag aldrig upp förrän jag får det. I alla situationer, det sjuka är att jag faktiskt nästan alltid lyckas. Nu har jag fått för mig att jag vill ha en hund. Jag ska ha en hund och därmedbasta! Fast inte just nu kanske, till sommaren skulle vara jättebra.

Problemet bara är hur jag ska ha tid för den, man måste ju tänka igenom allting, en hund är ingenting man bara kan köpa som ett impuls-köp. Har lite svårt att bestämma mig vad jag vill ha för hund också. Jag vill helst ha en pitbull amstaff för jag vill ha en som kan skydda mig. Däremot håller inte mamma med om det.. om jag inte har en sån så vill jag ha en liten ruffsig sak. Men inte en chiuhaua, de kan vara jättesöta men jag skulle aldrig klara av att ha en sån liten. Skulle förmodligen tappa bort den eller råka sätta mig på den. Illa.. Här är några alternativ. Vad tycker ni?

Bichon Frisé


Yorkshireterrier


Cavalier King Charles Spaniel
Isabella tyckte att den skulle passa mig bäst haha


Coton de Tuléar



men helst av allt vill jag ha en sånhär! så sjukt fin

ny vecka

hallojsan. allt bra? måndag igen och jag diggar inte måndagar. Går till halv 5 och idag ska jag faktiskt gå på idrotten (första gången på typ en månad). Har bytt tid hos emo doctor i heidenstam så ska dit nu på förmiddagen. senare kommer isabella till mig och sen är det dans. Har sjukt ont i mitt knä, går som ett retard haha ramlade igår. ciao!

my super sweet sixteen
















fler bilder kan du hitta på min facebook! puss.

städa

pjuh, då var det sista städat. Hela min dag har spenderats åt att städa, städa & åter igen städa. Det tog oss ca 4 timmar och då var gubben inte heller helt nöjd. Tack och lov för Mansor & Maria som hjälpte mig, annars hade jag aldrig hunnit. Gårkvällen blev riktigt lyckad! har aldrig varit på en sån rolig fest som min, haha nästan då. Massa skönt folk, superbra musik och härlig stämning! vakterna var skitsköna också, inte sådär jobbiga som andra kan vara. Jag vill verkligen tacka alla som hjälpte till, hade aldrig blivit så bra som det blev om det inte vore för vakterna, Anna & Hani, Maria och Mansor och alla andra som hjälpte till i garderoben då de som skulle stå där blev sjuka. Tack också för alla fina presenter! jag hade en dunderkväll helt enkelt.

såhär såg det ut när vi kom till huset imorse. Ni får se massa partybilder senare ikväll för nu ska jag & julia gå och köpa pizza, so long suckers!


vi firade bullen

hejsan! gårkvällen blev hur trevlig som helst med tjejerna på China River. Vi firade ju som sagt Isabella. Idag har jag varit på den nedrans lördagsskolan & sen drog vi och solade lite. Har sovit ett par timmar (fast blev väckt med minst 15 sms angående festen ikväll) och nu kom jag precis ut ur duschen. Maria är på väg hit och vi ska fixa lite, sätta in musik på usb minne osv. Lite senare drar vi iväg och fixar iordning allt. Jag är sjukt taggad, hoppas på en kul kväll! nu kommer ni inte höra så mycket mer från mig tills söndagkväll, vi hörs då!

puss på dig 16åringen (på söndag)!


busy friday

hojhoj. idag blir det en stressig dag! känns som om jag har 100 saker att göra. sitter me sofia & väntar på att alladin ska komma så vi kan åka ner o äta lunch på stan. :) ja e superhungrig så nu får han allt skynda på! sen ska jag & jennyfer åka o hämta nyckel till huset & efter det kommer dj:n och lämnar sina saker. Sen får jag skynda mig igen till stan för då blir det födelsedagsmiddag på china river för isabulla. :) hihi. kul dag! hejdå

GRATTIS BAJSKORV <3


torsdag

gokväll! blev precis klar med mina naglar, det var najs. Fast jag orkade inte vara så nogrann som jag brukade men får se till att ingen tittar på nära håll, haha. Idag tog jag & Jasmin en subway-date och sen gick jag och jobbade. Tack och lov att Basan var där, hade dött av tråkighet annars. Haha i slutet var vi så uttråkade att vi skrattade åt vad som helst. Jag måste verkligen sluta där, de har gjort helt fel med min lön för februari också! idioter. Tänkte ju säga upp mig idag men min säljcoach gick så tidigt så hann inte. Det var allt från mig idag, puss&hej!

i skolan

hej där. har engelska just nu & vi ska redovisa våra drömjobb. Jag skrev om att jag ville bli journalist och skriva för en modetiding. Tänk vad kul att skriva artiklar om kändisar, mode & att gå på kändisfester och biopremiärer, allt är kul & allt är jobb! vore min dröm. har en lektion kvar och sen ska jag ner på stan. Ska jobba senare, får se hur det går. Jag tror att jag ska sluta där, har inte så mycket tid längre och det kan nog vara bra för mig att ta det lugnt. Mamma ska köpa sim&bad kort på nautilus till mig. Då man kan simma & sola, perfekt ju. Ska börja simma varje fredag eftersom jag slutar så tidigt. allt från mig, hejsvejs!

jag & min bäsits Gustaf igår, tror inte han gillar att jag lägger upp den här haha (a)
tvingade me han på bild. huhu




<3

Coldplay är bäst, ingen protest. man kan aldrig tröttna på en låt av dem.
Tack för er!



nobody said it was easy
it such a shame for us to part
nobody said it was easy
no one ever said it would be this hard
take me back to the start.

onsdag

hej&hå! är trött som sjutton men har fått mycket gjort idag. Trodde det var vanlig onsdag idag (icke-labb-onsdag) men det var det inte. Går två timmar extra de onsdagar jag har labb & idag hade jag turen att det var en sån dag. woho, jag, Rauqel & Gustaf gick ut o fångade avgaser i plastpåsar så de va chill.

Sen åkte jag & maria ut till boländerna och shoppade loss på godis, ballonger, serpentiner m.m. inför helgen. Åh vad jag känner mig stressad&pressad. (hehe det rimmade..) men så är det. & jag hatar att jag inte kan säga nej till folk. iallafall i sånahär samanhang. Blä. Nej nu ska jag maila listan till vakterna så ingen kan fråga mer!

Idag äre våffla-dagen oxå vilket jag & maria firade genom att trycka i oss en massa våfflor. Idiot som jag är tog jag en massa grädde på & de kanske inte var det smartade med tanke på att jag inte tål mjölk. smartis. Hade superont i magen under dansen ikväll så det gick inge vidare. Nej nu ska jag hoppa i säng. Puss&kram, syns på stan!


blä

jag vill bara gråta. jag önskar jag kunde lägga mig på sängen och storböla för jag orkar inte med skolan längre. Har ett jättestort samhällsprov på torsdag och det kommer bli IG på det, direkt. Gjorde inte ens det i måndags när man egentligen skulle göra det också. Och det är inte bara i samhälle, jag är okoncentrerad och har sänkt mig i varje ämne. jag orkar inte mer. det finns liksom ingen energi? min mamma, som oftast kommer med kloka råd tycker att jag borde hoppa av och börja om igen i höst men det orkar jag bara inte. Tanken av att gå gymnasiet ett år extra, fyfan. Det ända jag vill är att gå ut skolan och flytta långt bort härifrån! Folk sliter i en fram & tillbaka, jag räcker inte till. Jag önskar att jag gjorde det för jag älskar att hjälpa folk men någonstans tar det slut. Jag är slut som människa.

Det värsta är att jag inte kan låta det synas heller. På dagarna måste jag ta mig i kragen och fixa det här, iallafall låssas att jag orkar. Den ända gången jag verkligen får säga hur jag känner är på måndagar och det har blivit den bästa dagen. Tack för mig, hej.

dagens inköp


tisdag & e hungrig

Halloj! imorse när jag vaknade blev jag så glad för solen sken och det såg riktigt varmt ut ute. Jag satte på mig våriga kläder, tänkte t om hoppa över koftan men icke sa nicke. Det är hur kallt som helst! fryser ihjäl så fort man kommer ut. Det läskiga är att solen skiner, himlen är blå men då & då börjar det snöa. Bajsväder. Så nu ser det ut som att jag tror det är sommar. Har även bikiniöverdel också (haha) eftersom jag brände mig på ryggen i solariumet :( man ser nte så mycket men det gör ooont.

Ja iallafall. För studen sitter jag vid A torget och väntar på att Maria & Alladin ska få lunchrast så jag kan få eta lite. Är superhungrig och det är spagetti & köttfärsås. Muums! vi hörs ikväller. PUSS



you cut me open

i don't need the pain
once or twice was enoguh
and it was all in vain.



såhär såg jag ut häromdan.



måndag igen

förlåt Gustaf för inlägger nedan, ska ta bort det  haha :) idag var jag i Heidenstam igen, gick bra den här gången men måste byta tid för nu går det verkligen dåligt för mig på idrotten (åker ju dit samma tid som den i skolan). Håller på att få IG, inte bra.. Efter det träffade jag Maria i stan, bytte & köpte klänning till festen på lördag och så la jag undan ett par jeans som jag kanske ska köpa imorgon. Skitsnygga! träffade på Julia också och vi kollade lite på smycken. Har precis ätit potatisgratäng (mums) & ska snart iväg och dansa. Puss så länge!

sunday

god kväll på er! har inte hunnit skriva förrän nu. Satt precis o skicka ut inbjudningar till mitt partey i helgen när jag blir avstängd från "skicka-meddelande-funktionen" på facebook. Idiotiskt! en annan grej som är väldigt trist också är att Betti fått körtelfeber och inte kan ha festen med mig :/ så nu blir det mycket att ta hand om & fixa inför helgen, hjälp!

Annars har dagen i sig varit trevlig. Solade på solpalatset som är världens sämsta solarium. Jag har väldigt svårt för att bli röd & brukar oftast få bra färg på solarium men nejnej, här blir jag BARA röd & inte brun alls. hate it. Och nu gör det ont i hela fejan också, kul. Tack! Efter det fikade jag iallafall med Matilda & när jag kom hem fann jag Julia sittandes framför teven i vardagsrummet o titta på ishockey. Ja, såna upptäckter hittar man ibland. Nu ska jag hoppa i sängs. Puss!


söndag

Morsning korsning. Sitter o äter min frukost och ska snart bege mig ner mot stan för att träffa Matilda & ta en fika. Ska försöka hinna sola lite innan också så man får lite färg. Senare kommer Julia till mig också :] mamma kommer också hem ikväll och då blir det potatisgratäng, yay!


it's not me, it's you.

bridges are burning
I'm learin
a new way of thinking now
now I can see
nothing will be
just like it was

feel so many things when I'm with someone else
boxer in a ring, tryin' to defend myself.



nu åker jag & myser med Jullan, puss.

godmorgon

God morgon världen. Gårdagens fest var helt okej, jag var inte på världens topphumör men det var kul att träffa roligt folk. Det blev rätt sent dock, var inte hemma förrän halv 2 och skulle ju upp till lördagsskolan imorse men det orkade jag inte.. huhu. Jag vet, jag är dålig. Fick sällskap nästan hela vägen hem också av Abir, det var trevligt :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Alla mina planer blev utbytta, haha. Ikväll blir det nog filmkväll här hemma, vet inte med vilka än haha. Aja, vi hörs senare!



birka paradise

Nu är vi hemma igen! trötta & halvt döda eftersom vi knappt sov nånting inatt men ikväll blir det ändå fest igen. Sitter och väntar på att Betti & Maria ska komma hit och göra sig iordning med mig. Segisar!

Kryssningen var hur rolig som helst. Vi badade i bubbelpoolen, skaffade nya vänner, solade i solen där man inte blev brun, blev halvsystrar, blev kompis med små barn, räddade små barn, blev jagade, blev bjudna på drinkar, träffade Klas, blev förföljd av randigaskorna, spelade på spelmaskin & vann 10 kr, dansade flera timmar, fick skavsår under fötterna, lekte titanic där framme (fast vi tog fel o stod där bak iställe), dansade till boten anna, åt frukostbuffé, blev kär i kryckan (jag iaf), blev olyckligtkär i kryckan, storhandlade i taxfree, haade såå kul! har faktiskt inte haft såhär roligt på ett långt tag.


nu drar vi ,hejdå!


en dagens?

har varit lite dåligt med dagens outfits men här kommer en häromdan.



body från Gina Tricot
Kjol från Monki
Skärp från Åhlens
& självklart hade jag leggings till.

parteyfixing

i'm happy! för att min dator är tillbaks, woooho. Har all min musik, alla mina bilder osv tillbaka och nu kan jag gör va ja vill utan att vara rädd att mamma ska få se.. haha, okej det där kanske kan misstolkas. Idag blev det iallafall planering inför el partey nästa vecka. Vi köpte stämplar! vi har alltså kommit en bit på vägen. Sedan fixade vi listan och färgade/klippte Bettis hår. Det blev najs men inte så stor skillnad. Jag känner mig dålig för jag inte har packat ännu och vi åker imorn efter skolan, blää. Kommer att få stresspacka imorgonbitti för nu orkar jag inte. Hittar ändå ingen väska.. usch vad jobbigt. Nej nu blire byebye & godnatt! 


när jag & Maria var på akademiska i helgen så tog vi en sväng förbi Hedstrandsalen så den så fint kallas. Den är döpt efter min morfar när han dog. Fint va?


kan någon ge mig choklad?

gaaaah jag är irriterad och hungrig! Hungrig är jag för att jag inte har ätit idag och irriterad är jag för att jag suttit och väntat i typ två timmar på mitt omprov i matte och måste vänta ännu en timme till. Fast lite skoj är det för Jasmin kommer nu huhu. & så var det modevisning i skolan nyss, de va väl lite skojigt.

Idag ska jag klippa & färga Bettis hår och så ska vi planera inför vår fest! woho. Sen kommer Maria och så ska vi väl försöka packa inför imorgon då vi åker bååt. Ikväll blir det dans också, toppen dag! hejdå så länge

tisdag

prioritering nummer ett är att städa.min.garderob. Har lovat mig själv att göra det några dagar nu men det blir aldrig av. Jag hittar verkligen ingenting där inne , allting ligger huller om buller och en fjärdedel (en stor del) ligger i soffan. Hatar när jag inte hittar bland mina kläder.

Dansen ikväll gick bra, vi övade mycket inför numret på vårshowen & det kommer att bli bra det. Imorgon är det onsdag, har omprov i matte då och har knappt övat något. Isabella försökte hjälpa mig lite men jag vet inte om jag lärde mig så mycket. Aja. Idag åt vi på subway med Maria, Betti & Alladin också. muuums. Fast jag börjar tröttna lite på subway. Puss godnatt!


älskar vädret

tjooo! vårkänslor ute nu, skönt som sjutton och det gör mig på superhumör. Sitter i skolan med Jasmin nu. Kom lite tidigare för jag vaknade vid tolv. Är pigg nu och jag känner på mig att det blir en bra dag. Har en lektion nu om en halvtimme och sen slutar jag. Efter skolan ska jag träffa isabella och sen blir det dans ikväll. Pusshej!

hello

Halloj! fett dåligt med uppdateringen, i know men så fort min dator fixar sig blir jag back on track med fler roliga blogginlägg. (eller nåt) haha. Idag var det skola som vanligt och sen ett besök hos emo doctor. Jag tycker jättemycket om henne, mycket bättre än emo doctor i skolan.

Efter det åkte jag och Maria hem till mig och chillerillade lite. Sen var det dans för min del och nu sitter jag här i min säng och skriver. Imorgon börjar jag 14.00, fett skönt! slutar också 14.40 för dagen! gah, jag älskar såna dagar. Imornbitti ska jag ta en låång dusch som jag aldrig hinner med på mornarna och sen ska jag hitta på nåt skoj efter skolan.

hittade en vacker bild på mig & Johannes i skolan på någon tråkig lektion


the city

jag & Isabella har tittat på massa The City-avsnitt idag.




"maybe i'm just a fool for love
but i rather fall in love ten times
and have my heart broken ten times
than never experience it ever."

gårkvällen

God morgon. sitter i sängen, nyvaken med varma bullar till frukost haha, jag vet men jag orkade inte göra iordning någonting annat. Om ni undrar varför mina blogginlägg är så tråkiga, utan bilder och så, så är det för att jag fortfarande sitter på mammas bärbara där jag inte har några bilder alls. Väntar på att mamma ska försöka fixa min eller ta med den till hennes jobb där en kille kan fixa den.

Igårkväll blev det filmkväll hemma hos Betti,som planerat. Det var trevligt :) vi såg på Mirrors och jag tyckte inte att den var särskilt läskig förrän jag och Maria skiljdes åt vid dungen här i norby och jag var tvungen att gå sista biten själv. Jag insåg att jag sett alldeles för många läskiga filmer på siståne så det var skitläsigt att gå själv. Tänkte bara på beck som jag såg förra veckan och sen Friday the 13th och nu Mirrors då. När jag kom innanför dörren var jag så rädd att jag hoppade direkt ner i sängen, utan att gå förbi badrummet och så somnade jag direkt. haha, fräsh tjej.

namnsdag

GRATTIS PÅ MIN NAMNSDAG :)

morsning

Morsning korsning. Kom precis hem från lördagsskolan. Är sjukt trött och sjukt hungrig. Ska äta och sedan sova ett par timmar. Ikväll ska vi till Betti på filmkväll, myspys! hejdå så länge


fredag seeeeg

Hej på er! sitter i min säng och äter goodis med Isabullen. Vi råkade somna nyss och nu är vi jättesega. Vi ska väl försöka pallra oss upp och gå på fest lite senare (vi vet inte vart dock). Idag var jag i skolan, hade två lektioner som vanligt fast istället för att åka till jobbet satt jag kvar i skolan lite. Skulle plugga matte men så blev det självklart inte. Åkte ner på stan med Alladin när han slutat och sen träffade jag bullen. Vi fikade lite och sen begav vi oss hem. Ni får uppdatering senare, ciaaaaaoo!

i've learned the hard way to never let it get that far

som ni kanske har märkt så har jag haft väldigt mycket i tankarna på senaste. Många inlägg skriver jag av mig lite tankar och sånt och det jag märkt på de senaste dagarna är om att förlåta folk. Vilka som är värda att förlåta och vilka som inte. Jag tycker att sånt är så svårt, finns det någon riktig gräns på vad en person kan göra för att inte förtjäna förlåtelse? Jag tycker det beror väldigt mycket på.

Jag har iallafall förlåtit någon som jag aldrig trodde att jag skulle förlåta. Det var två år sen allting hände och jag har aldrig riktigt kommit över det. Jag hade aldrig fått ett förlåt och det gjorde mig riktigt sårad. Men nu har jag fått det. Ett förlåt och en förklarelse och jag tvekar inte på att jag förlåter. Jag tycker att alla människor är värda en andra chans, ett felsteg kan vem som helst ta. Och jag tycker att det är fel när människor dömer andra när de själv har gjort dåliga saker. Tro inte att jag är religös nu eller något, haha, men så som det stod i bibeln när de skulle stena en person som hade begått något brott. Den som aldrig har "syndat" själv fick kasta och då åsterstod det ingen. Nu vart det kanske lite flummigt, börjar dra in bibeln och allt men jag tycker att det är sant! Det är viktigt med förlåtelse, varför gå runt och vara irriterad när man kan släppa det?


beacuse of you I learned to play on the safe side so I don't get hurt
because of you I find it hard to trust
not only me but everyone around me.


lediga

Hej! har inte skrivit på ett tag för att min dator har brakat ihop. Vet inte vad som hände med den men igårkväll slutade den funka, går inte att trycka någonstans och det har inte gått över. Så just nu sitter jag på min mammas bärbara.

Idag var det utvecklingssamtalsdag och det betyder att man i princip är ledig. Hade min tid klockan två och innan det var Maria & jasmin här. Vi hade skojigt. Efter smtalet åkte vi ner på stan och åt lunch på unico med betti och isabella också. Det var mysigt. Fast jag åt på tok för mycket, blev jättemätt och är fortfarande det! har nog lite för liten magsäck, haha. Har även jobbat ikväll med bullen. Sålde 1 på tre timmar, hahaha fan vad jag är sämst.

i skolan

God morgon! sitter vid A torget och har lite småtrist, resten av klassen har företagsekonomi men jag har precis varit hos emo doctor (som maria så fint kallar det). Och det gick rätt snabbt den här gången så jag har ingenting att göra och de andra slutar om en timme. Men det är lugnt, bättre att sitta här än att ha lektion :).


Lady gaga

En artist som jag diggar grovt mycket just nu är Lady GaGa. Jag tyckte inte så mycket om henne förut, förutom att hon gjorde sköna festlåtar men jag antog att det inte fanns mycket mer än så. Men nu på senaste har jag börjat lyssna på hennes andra låtar och och är så sjukt bra! här är min top 5 lista på hennes bästa. Jag tipsar er, lyssna på dem!


1. Eh, eh (nothing else I can say)
2. Starstruck
3. Paparazzi
4. Pokerface
5. Boys, boys, boys


danselidans.

jag tycker verkligen om att dansa! vårt moderndans-nummer på vårshowen kommer att bli dunder tror jag. På tal om dans så hittade jag två bilder från dansuppvisningen förra våren då vi precis skulle dansa street. (se där nere) Har alltså varit och dansa nyss om ni förstod det, haha. Annars har det varit en vanlig dag, var i skolan & sedan på stan ett tag med Alladin. Det blev inget chinosköp idag, jag orkade inte testa dem. Men imorgon så. eller på torsdag.. vi får se! jag har så svårt att bestämma mig, jag tror nog att jag kanske köper bådatvå.

Fanny, Maria, Antonia & jag



Linnea, Maria, Fanny & jag

your brown eyes.

Honey it's no surprise, I got lost in your brown eyes.


måndag

Hej där ute. Kom precis hem från dansträningen. jag tycker verkligen om dansen vi gör just nu i jazz. Vi dansar till bleeding love, jag älskar den låten. Idag har det inte hänt någonting speciellt så jag har inte så mycket intressant att dela med mig av. Vi hade ingen engelska och därför hoppade jag över sista lektionen. Gick förbi mammas jobb & sen åkte jag hem och sov ett par timmar. Jag vet, dåligt av mig. Jag som har fått i läxa att inte sova på eftermiddagarna. Nu kommer jag nog få lite skäll imorgon, haha. Nej, nu ska jag titta på Project Runway på 3an. God natt!

Imorgon vill jag köpa chinos. Mörkblå eller svarta? vad röstar ni på?

.

vad finns det för mening med att sova om man bara drömmer mardrömmar?


unusual you

nothing about you is typical
nothing about you is predictable
you got me all twisted and confused
It's so you


up til' now I thought I knew love
nothing to lose and it's damaged 'cause,
patterns will fall, as quick as I do
but now


bridges are burning
baby I'm learnin'
a new way of thinking now'
love I can see
nothing will be
just like it was,
is that because...


baby you're so unusual, didn't anyone tell you, you're supposed to
break my heart, i expect you to, so why havent you?
maybe you're not even human 'cause only an angel could be so unusual,
sweet surprise, I could get used to
unusual you
 

been so many things when I'm with someone else
boxer in the ring tryin' to defend myself
and the private eyes to see what's goin' on
that's long gone


when I'm with you I can just be myself
you're always where you say you will be
shocking cause I, never knew love like this could exist


tables are turnin', my heart is soarin'
you'll never let me down
answer the call,
here after all
never met anyone
like you.


mina tjejor är bäst

en sak jag märkt på senaste tiden är vilka som faktiskt är ens riktiga vänner. Såna som man inte kan byta ut mot någonting annat i världen. Jag har märkt att jag är väldigt lyckligt lottad med flera såna vänner. Jag skäms lite för att jag inte har tänkt på det innan, eller sagt förut hur underbara mina närmaste kompisar är. Jag syftar på ett par stycken och jag hoppas att de vet vilka de är. Jag hade aldrig klarat av den senaste tiden om det inte vore för dem. Mina tjejkompisar kan ta över världen, jag lovar! de är bäst.

De var även dem som gjorde min födelsedagshelg till den bästa! så som det såg ut i början av veckan trodde jag aldrig att helgen skulle bli särskilt lyckad men det blev den. Jag har verkligen gjort saker jag tycker är roligt och bara umgåtts med folk jag älskar. Ge mig flera såna helger!

mina allra bästa,genom allt. er ska jag ha kvar resten av livet!
(maria, siham & matilda är inte med på bilden men ni e bäst ni med!)




söndag

Hejhopp! klockan är strax över tre och snart jag ska ta bussen hem till Gustaf ;D just nu är Isabella här och tjejerna gick precis. Gårkvällen blev lyckad, hur mysig som helst. vi satt i flera timmar och pratade och åt godsaker och bara hade skoj. Mer såna kvällar!

ikväll kommer min mormor, morbror & kusin hit och vi ska äta tårta och sådant. kan även berätta lite vad jag fått i present ikväll också. Nej nu måste jag städa upp här hemma innan mamma kommer hem! hej då

bilder

Här kommer bilder från igårkväll och idag i stockholm!

jag & maria var taggade på bio
 

efter bion träffade vi på den nyblivna 18åringen som skulle till people


och idag drog jag & Isabella till stockholm


jag på tåget


bullisen på tåget


det blev shopping och här är det jag köpte:

vit tshirt från BikBok
babyblå body från Gina Tricot
Randig/ljusblå tröja från JC
Grå kjol från Monki
Jacka från VILA


slutet av min födelsedag

gokväll. är jättetrött nu så skriver lite snabbt, min födelsedag blev hur lyckad som helst. Hade inte velat haft den på något annat vis. :) efter skolan åt jag, Maria & Jasmin på Little Italy, sedan fixade jag & maria oss hos mig och vi drog på bio. Friday the 13th såg vi, den var helt okej. Lite äcklig bara men! sen drog jag hem och nu har Isabella varit här ett par timmar. Vi har bara legat i min säng och pratat . Mysigt! bilder kommer sen :)

my birthay

hallå där ute. Min b-day idag och jag tycker om att fylla år! so today is a good day. Blev sjungd för på samhällskunskapen också, huhu. Blev även väckt imorse av min käre mor & bror med paket och sånhär marsipangroda. Har fått det varje födelsedagsmorgon ända sedan jag var liten. :) fick världens finaste digitalkamera och lite småsaker.

Idag är planerna lite oklara men jag ska på bio med min dejt Maria ikväll ju. Det blir inte så mycket party den här helgen men om några veckor så har jag & betti 18 & 16årsfest tillsammans, då slår vi på stort istället! Nu ska jag leta upp Jasmin och dra med henne till matsalen. Puss&hej!

denna lilla fina är min. & i brunt också, jag som älskar det! min mamma känner mig väl, haha

bullbak

hejhopp. blir ett snabbt inlägg nu för jag är sjukt trött. Vart bullbakning med isabella ikväll och lite företagsekonomiplugg. Vi borde nog ha pluggat mer men det pallerallde vi inte. Bullarna vart lyckade iallafall! haha. Vi var ju riktiga höjade på det där, eller ja isabulla iallafall. man kan ju t om höra det i henne namn.. haha. Hon är redan en mormor. Om en halvtimme är jag ett år äldre :D ! vill ha massa grattis-kommentarer imorn haha skojade bara. hej då!


wich i could keep you much longer

darkness in the night,
I'll find that light for you
as long as I got eyes,
I'll have a sight for you
ss long as I'm alive,
baby I'll die for you.


huhu

utrensning av vänner nr 1; folk som utnyttjar än för att man kan mer än vad de kan. Booortaaa!



subway

hejhej. Idag hade vi två prov i skolan som gick åt skogen, men jag orkar inte bry mig om det. Efter skolan blev det subway med Isabella, Antonio i min klass och hans kusin Natalie. & så två till som de kände, det var trevligt. När alla gått satt jag och Isabella kvar länge och pratade, du får mig att må bra du bullen.

Sofia kom efter ett tag och vi gick runt lite på stan, var precis och handlade med henne till mitt pyamasparty på lördag. Dessutom bestämde jag och Isabella att vi ska hoppa över jobbet på lördag och åka till stockholm och shoppa. Var en bra idé tycker jag, ett steg frammåt i min må bra-utveckling. Min mamma kom med en idé att vi borde åka på spakryssning också, så Maria ska med på det. Om ungefär 2 veckor åker vi, skönt! det känns som att det var evigheter sen man gjorde såna roliga saker. Just nu håller jag på att smälta maten och sen ska jag iväg och dansa street, ser fram emot det. Hej då!


desperate housewives

ikväll välkomnar vi Desperate Housewives tillbaka i TV rutan. De firar även sitt 100e avsnitt den här sesongen. Don't miss it!




change

jag har haft väldigt mycket i tankarna på de senaste dagarna. Har varit allmänt nere och inte kännt något posetivt med något de senaste veckorna och jag tror att det har mycket att göra med att det går så dåligt i skolan. Hade ett långt samtal med någon som faktiskt inte vet någonting om mig och det var otroligt skönt. Efter en timme då jag faktiskt berättat hur allting står till just nu så kom vi fram till att jag faktiskt kanske inte mår så bra just nu. Det är läskigt sånt där, att man inte märker det själv. Men när man sitter där och berättar allting som pågår så kanske man får sig en tankeställare, jag borde ta det lite lugnt ett tag.

Fick läxa till nästa gång att försöka jobba mer på min sömn & mina ätvanor och sen får vi se hur det blir i framtiden. Vad jag också kom på idag då jag pratade med Maria efteråt är att jag faktiskt bara gör saker som jag är tvungen att göra och inte saker som jag skulle gjort om jag fick välja själv just nu. Som att träna, gå i skolan, plugga, jobba osv. Jag har så fullt upp att jag faktiskt inte har tid att ta en dag för mig själv. Men det ska bli ändring på det nu. Jag ska ta tag i mig och försöka komma ur den här depritionen, som hon kallade det, och faktiskt göra någonting som jag själv tycker är roligt för en gång skull. Och det kunde ju inte passa bättre in tidsmässigt eftersom jag faktiskt fyller år i helgen. Har bestämt att jag bara ska ägna mig åt roliga saker då.

En annan sak som Maria också sa (den kloka vännen, haha) är att jag borde rensa ut dåliga människor i mitt liv. En utav anledningarna till att allt har känts sämst den senaste tiden är kanske att jag spenderat för mycket tid på folk som inte förtjänar det. Ibland behöver man att någonting händer så man ser vilka som är ens riktiga vänner, innerst inne. Och tro mig, det har jag lärt mig nu.

Jag tycker vanligtvis inte om att prata om sånahär saker öppet eftersom jag vet att det är många som läser här som har väldigt mycket emot mig (har märkt det på senaste tiden) men det känns skönt att skriva av sig lite. Det ska bli ändring nu, jag ska bli en lyckligare person. Jag ska hitta tillbaka till den gamla Mathilda som alltid var glad och skrattade!


såhär kan det se ut en dag med s1a



haha woops..


busigt!

vanessa hudgens

eftersom jag har msn som startsida nu för tiden så får man lite kändisnyheter varje dag då man öppnar internet-rutan. Idag stod det om kändisar utan smink och så visade de bilder där. Jag tittade igenom lite och såg inga stora skillnader då jag kom till Vanessa Hudgens! skojar hon, det ser ju inte ens ut som samma person.



 

trött & allmänt död

vet ni vad jag verkligen inte tycker om? när man har längtat till att få gå och dansa men sedan känner sig hängig och har huvudvärk så man inte kan gå. Blää, jag hade verkligen velat gå ikväll. Tycker om koreografin vi håller på med. äsch, jag får satsa lite extra nästa vecka istället då.

Och en sak till som jag har funderat lite kring de senaste dagarna är hur dum man kan vara. Att man inte tar vara på det man har och inte uppskattar de små sakerna här i livet. Jag syftar mest på ens vänner omkring en, familjen och sådant. Man lever bara en gång och varför tar man inte vara på det man har? t ex när man bråkar med någon för någonting som kanske inte är världens grej, bara för att. Tänk om den personen du är osams med skulle gå och råka bli överkörd imorgon? det låter hemskt men vadå, det kan hända. Tänk vad du kommer att ångra dig då för att inte berätta hur mycket du tycker om just den personen. Alla människor kanske inte är så men jag har märkt att jag kanske borde tänka efter lite eftersom jag är så sjukt envis av mig. Tänk på det ni med :)

mars

gick hem lite tidigare från skolan idag för jag hade ont i huvudet och mådde illa. Jobbigt. sov ett par timmar och sen har jag pluggat lite naturkunskap. Har även matte att plugga innan jag ska iväg på dansen, gud vad jag verkligen hatar att plugga. Längtar verkligen till sommarlovet! men nu är det ju mars och det betyder att det snart är vår. Och mars betyder även massa födelsedagar (nästan alla fyller år denna månad?) och även min ju. Fast det betyder också att T.I åker in i fängelset så det är inte roligt. Ett år kommer han få sitta där inne, i'll be waiting for you when you get out baby.






tristness.


skoltrött

jag har verkligen kommit i en dålig period. En period då jag är så sjukt skoltrött, har aldrig varit såhär förr! och det som gör mig så förvånad är att jag verkligen inte brukar vara så. Ända sedan i 7an har jag satsat mycket i skolan, alltid pluggat till prov, gjort läxor och fått bra betyg. Men nu har allting rasat. Nu efter jul, när vårterminen började har ingenting gått som det ska. Har inte fått mer än G på någonting sedan jag började på den nya skolan och jag skjuter alltid upp all pluggning och gör annat istället.

Jag har verkligen fastnat i det här och jag mår själv dåligt utav det och har verkligen ingen aning om hur det ska bli bättre. Känner bara att det är en plåga så fort vi får läxor, prov osv. Jag gör sällan läxor heller längre. Någon som känner igen sig? och någon som kanske har en idé på vad man ska göra om man fastnat såhär?


söndagärbajs.

Hola amigos.  Idag vart ingenting som planerat. Kanske för att jag verkligen avskyr söndagar och allting gick bara åt skogen. vart ingen dans och ingen gustaf heller. Jag hatar när saker och ting inte går som det ska. Usch. För att summera den här veckan så kan jag säga att det inte blev min bästa.

Men imorgon är det måndag igen och det betyder en ny start och en ny vecka. Den kommande veckan kommer bestå väldigt mycket av plugg men också min födelsedag! fyller år på fredag och på lördag hade jag tänkt att ha pyamas-party med tjejerna hemma hos mig, haha. Så som man hade när man var liten. Ska bli mysigt.


såg på filmen Honey idag, hade glömt bort hur underbar den var!

söndagmorgon

God morgon där ute. Halvt lyckad kväll igår, BDTB var kanske inte världens roligaste men vi lyckades hålla humöret uppe iallafall! var hemma vid tolv och då vart det lite telefonprat med isabella och sen sov jag. Nu har jag precis ätit frukost och ska gå iväg och dansa ett tag sen ska jag hem till Gustaf. Det blir naturkunskapsplugging :( har både prov och en labbrapport som ska in så det blir mycket. Nästa vecka har jag hur mycket som helst. Blä. Vi hörs ikväll!

på busshållplatsen



isabulla & jag

RSS 2.0