dog-feber

Go kväll. Mitt cp-knä har gjort så jag nästan inte kan gå, haha fyfan. har svullnat upp oxå , ser inte ens ut som ett knä längre. Fett mysko. En rätt speciell egenskap med mig som jag har kommit på är att när jag bestämt mig för att jag vill ha någonting så ger jag aldrig upp förrän jag får det. I alla situationer, det sjuka är att jag faktiskt nästan alltid lyckas. Nu har jag fått för mig att jag vill ha en hund. Jag ska ha en hund och därmedbasta! Fast inte just nu kanske, till sommaren skulle vara jättebra.

Problemet bara är hur jag ska ha tid för den, man måste ju tänka igenom allting, en hund är ingenting man bara kan köpa som ett impuls-köp. Har lite svårt att bestämma mig vad jag vill ha för hund också. Jag vill helst ha en pitbull amstaff för jag vill ha en som kan skydda mig. Däremot håller inte mamma med om det.. om jag inte har en sån så vill jag ha en liten ruffsig sak. Men inte en chiuhaua, de kan vara jättesöta men jag skulle aldrig klara av att ha en sån liten. Skulle förmodligen tappa bort den eller råka sätta mig på den. Illa.. Här är några alternativ. Vad tycker ni?

Bichon Frisé


Yorkshireterrier


Cavalier King Charles Spaniel
Isabella tyckte att den skulle passa mig bäst haha


Coton de Tuléar



men helst av allt vill jag ha en sånhär! så sjukt fin

Kommentarer
Postat av: Anonym

min kompis har en bichon frisé, dom är SJUUUKT söta!

2009-03-30 @ 22:43:00
URL: http://matildabohlin.blogg.se/
Postat av: C.

Vad behöver du skydd mot? :p läs på lite, amstaff är ingen jävla kamphund från grund och botten även om utlänningar och andra idiotiska människor TYVÄRR förstör den rasens rykte genom att kampa sönder de på gatorna.. egentligen är amstaffen i grund och botten en jävla FAMILJEHUND. dessutom kräver den GRYMT jävla mycket MENTAL träning, inte bara ut och pissa & bajsa sen in igen och gulla i soffan.. nej, skaffa en liten bulldog isåfall eller nått istället..

2009-03-31 @ 00:42:41
URL: http://c0c0.blogg.se/
Postat av: siham

köp en coton de telur , fett söööta hah ;D så kan vi ut och rasta med dom i sommar o skrämma alla fågklar

2009-03-31 @ 08:11:04
URL: http://paulasiham.blogg.se/
Postat av: Mathilda

haha ja det gör vi :D

2009-03-31 @ 10:39:07
URL: http://mathildahedstrand.blogg.se/
Postat av: Mathilda

jag vet redan att den behöver det och jag menade mera att det känns som att en amstaff kan skydda dig mer än vad en liten ruffsig hund kan. & nej bulldogar är grovt fula, vill inte ha en sån!

2009-03-31 @ 10:40:30
URL: http://mathildahedstrand.blogg.se/
Postat av: anna

CHiCO :D hahaha <333

2009-03-31 @ 17:23:58
URL: http://anaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0