söndag

Hej där. Söndag nu, jag som hatar söndagar. Men den här har vart helt okej. Mamma åkte och handlade saker på IKEA imorse och när jag kom hem så höll vi på att bygga ihop förfullt. Hon hade köpt två skohyllor eftersom vi har överdrivet mycket skor. Vi satte upp dem och det vart jättefint, vi behövde dock fler eftersom det var några skor över. Men de slängde vi in i garderoben. Fick även en fin lampa till mitt rum som står bredvid min garderob. Det börjar bli riktigt mysigt på mitt rum nu.

Bion igår var bra, fast bara bra. Vi såg "I taket lyser stjärnorna". Det var en liten besvikelse eftersom jag läst boken innan och filmen var inte så lik boken. Men det var ett måste att se och nu är det gjort. Efter bion åkte alla åt olika håll, hade en trevlig kväll iallafall.

Idag är mina planer att rensa ur garderoben, städa lite där inne osv. Är jätteglad för jag inte har något att plugga, hade bara en uppsats men den har jag redan gjort. Ska även titta på Sex and the city-filmen som kom ner i brevlådan igår. Hade väntat på den hur länge som helst och ikväll ska den tittas på. Ska även äta lax snart, känner på lukten att det börjar bli klart. Puss hej!

Nu har jag min sex and the city film.


Kommentarer
Postat av: Anonym

håller med om det där med filmen.. tycker boken e mkt bättre.. men filmen var ju också bra men det känndes som om det hände mkt mer i boken :/

2009-02-01 @ 18:06:48
Postat av: sofia ph

men det är nästan alltid så att boken är bättre än filmen, det är synd. men jag måste också se filmen eftersom jag älskar boken!

2009-02-01 @ 19:23:51
Postat av: Anonym

kan du inte ta lite bilder på ditt rum och lägga ut dom? :)

2009-02-01 @ 21:10:39
Postat av: Mathilda

visst kan jag göra det någon gång :)

2009-02-01 @ 21:20:17
URL: http://mathildahedstrand.blogg.se/
Postat av: PORNIE

hatar också söndagar!

2009-02-01 @ 21:26:34
URL: http://knowles.blogg.se/
Postat av: matilda

heej :) kolla gärna in och kommentera min blogg! ;):) (eller följ/prenummerera på den) :)

2009-02-01 @ 21:40:37
URL: http://matildaabergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0